Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
τώρα σου έδωσε προαγωγή ρε χλαπαρχιδα24, από το διαβάστηκε στο χέστηκε.
ξύπνα...
Και γιατί να μου πει ψέματα ότι θα πήγαινε μαζί μου ?τι λόγο είχε ?Εσύ νομίζεις πως όλες θέλουν τους λεπτούς βρε φασίστα ΕΕ φασίστα,όχι μάθε λοιπόν πως μερικές θέλουν τους γεμάτους,ξέρω σε χαλάει αυτό που λέω ρατσιστοφασιστα αλλά δέξου το,υπάρχουν γυναίκες που θέλουν τους γεμάτους ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
φυσιολογικός μπούστης και μπουχεσας είσαι.
Μπουστης όχι μπουχεσας μπορεί αλλά μάθε κάποιες θέλουν τους γεμάτους πάρτο χαμπάρι χαμένε,κόψε τους ρατσισμους και τους φασισμους,επειδή εσύ θες τις λεπτές ή αν ήσουν γυναίκα θα ήθελες τους λεπτούς δε σημαίνει πως είναι όλες έτσι άντε μπράβο νταλικερη.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Oτι ένας άνδρας με πολλά κιλά πάντα μπορεί να είναι μαλακας ...το βάρος δεν σημαίνει ότι είναι κάποιος πιο άνδρας...εκτός από αυτό ειναι και υποψήφιος για καρδιακά προβλήματα και για ενοχλήσεις στις αρθρώσεις.
Κατάλαβα τι θες να πεις και συμφωνώ το στιλ κάνει τον άντρα έχω έναν φίλο που είναι λεπτός και έχει αντρικό στιλ,αυτή τη γνώμη τη είχα παλιότερα πλέον όχι,άμα κάποιος έχει μούσια τατουάζ σκουλαρίκια μισοξυρισμένα μαλλιά αυτός είναι φλωρακος όμως σε σχέση με κάποιον που δε έχει μούσια τατουάζ σκουλαρίκια και μισοξυρισμένα μαλλιά.Τωρα τα κιλά οκ δε είναι καλό ο άλλος να είναι και πολύ λεπτός αλλά ούτε και τέρας κάτι μεσαίο δηλαδή μέχρι 10 κιλά πάνω από το ύψος του όχι παραπάνω είναι το ιδανικό και το αντρικό.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Και γιατί να μου πει ψέματα ότι θα πήγαινε μαζί μου ?τι λόγο είχε ?Εσύ νομίζεις πως όλες θέλουν τους λεπτούς βρε φασίστα ΕΕ φασίστα,όχι μάθε λοιπόν πως μερικές θέλουν τους γεμάτους,ξέρω σε χαλάει αυτό που λέω ρατσιστοφασιστα αλλά δέξου το,υπάρχουν γυναίκες που θέλουν τους γεμάτους ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Μπουστης όχι μπουχεσας μπορεί αλλά μάθε κάποιες θέλουν τους γεμάτους πάρτο χαμπάρι χαμένε,κόψε τους ρατσισμους και τους φασισμους,επειδή εσύ θες τις λεπτές ή αν ήσουν γυναίκα θα ήθελες τους λεπτούς δε σημαίνει πως είναι όλες έτσι άντε μπράβο νταλικερη.
μη μου αντιμιλας μωρη πουστικη κουραδομπετονιερα, γιατί θα έρθω με τη νταλίκα και θα σου κάνω το βελούδινο πρωκτουλη σου χοανη για τριαξονικο.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
μη μου αντιμιλας μωρη πουστικη κουραδομπετονιερα, γιατί θα έρθω με τη νταλίκα και θα σου κάνω το βελούδινο πρωκτουλη σου χοανη για τριαξονικο.
ΒΡΕ ΜΛΚ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ?ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ή ΝΑ ΠΕΙ ΔΕ ΝΟΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΨΈΜΑΤΑ ΔΕ ΕΙΠΕ ΔΕ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ,εσύ έχεις πρόβλημα γιατί δε μπορείς να δεχτείς ότι ένα κορίτσι πάει με γεμάτους και όμως πάει μπορεί να μη είναι πολλές στη Ελλάδα αλλά υπάρχουν μερικές και εκείνη είναι μια από αυτές,πχ Τουρκία ναι θέλουν τους γεμάτους οι περισσότερες είναι αλλιώς εκεί αλλά και Ελλάδα μερικές θέλουν τους γεμάτους δέξου το αυτό.Θες αποδείξεις?σε σουβλατζίδικο που δούλευα είχα δει έναν χοντρό πιο πολύ από εμένα με μια αδύνατη,μερικές υπάρχουν πάρτο χαμπάρι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
ΒΡΕ ΜΛΚ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ?ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,εσύ έχεις πρόβλημα γιατί δε μπορείς να δεχτείς ότι ένα κορίτσι πάει με γεμάτους και όμως πάει μπορεί να μη είναι πολλές στη Ελλάδα αλλά υπάρχουν μερικές και εκείνη είναι μια από αυτές,πχ Τουρκία ναι θέλουν τους γεμάτους οι περισσότερες είναι αλλιώς εκεί αλλά και Ελλάδα μερικές θέλουν τους γεμάτους δέξου το αυτό.Θες αποδείξεις?σε σουβλατζίδικο που δούλευα είχα δει έναν χοντρό πιο πολύ από εμένα με μια αδύνατη,μερικές υπάρχουν πάρτο χαμπάρι.
η αδύνατη ήταν για να τον ταϊσει ρε παπάρα24. πώς θα έφτανε τα σουβλάκια με τόσο λίπος στις μασχάλες και στην κοιλια?
ενώ άμα είχε χοντρή, θα εμενε νηστικός και θα του έτρωγε αυτή τα σουβλακια.
ξύπνα... το γκομενάκι θέλει εμένα και τη νταλίκα μου.
στείλε φωτό για να μην έρθω από εκεί και τα κάνω όλα κολυμπιθροξυλο ναουμε.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
η αδύνατη ήταν για να τον ταϊσει ρε παπάρα24. πώς θα έφτανε τα σουβλάκια με τόσο λίπος στις μασχάλες και στην κοιλια?
ενώ άμα είχε χοντρή, θα εμενε νηστικός και θα του έτρωγε αυτή τα σουβλακια.
ξύπνα... το γκομενάκι θέλει εμένα και τη νταλίκα μου.
στείλε φωτό για να μην έρθω από εκεί και τα κάνω όλα κολυμπιθροξυλο ναουμε.
Μλκ δε θέλει γέρους είσαι 40με 45 χρόνων είναι 19 τι να σε κάνει ?άστο βρες καμία 40 άρα εκεί να πίνετε τα τσαγακια σας τα γεροντακια έλα μπάρμπα γιατί κούρασες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Μλκ δε θέλει γέρους είσαι 40με 45 χρόνων είναι 19 τι να σε κάνει ?άστο βρες καμία 40 άρα εκεί να πίνετε τα τσαγακια σας τα γεροντακια έλα μπάρμπα γιατί κούρασες.
εμένα θέλει ρε τραχανοπλαγια24.
30 με 70 είμαι.
εσύ δε βλέπεις ούτε το πουλάκι σου με την κοιλουμπα σου καταρχάς.
μόνο για κάνα σουβλατζίδικο είσαι να την πηγαίνεις στα ρεπό μου.
θα σε αφήνω να σαλιαριζεις και να περνεις χομγουορκ.
έλα τελείωνε στείλε φωτό μας έχεις σκάσει με την πολυλογια σου.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
εμένα θέλει ρε τραχανοπλαγια24.
30 με 70 είμαι.
εσύ δε βλέπεις ούτε το πουλάκι σου με την κοιλουμπα σου καταρχάς.
μόνο για κάνα σουβλατζίδικο είσαι να την πηγαίνεις στα ρεπό μου.
θα σε αφήνω να σαλιαριζεις και να περνεις χομγουορκ.
έλα τελείωνε στείλε φωτό μας έχεις σκάσει με την πολυλογια σου.
Εγώ μπορεί να μη βλέπω το πουλί μου από τη κοιλιά μου πράγμα που το θεωρώ υπερβολή αλλά τουλάχιστον μου σηκώνεται εσένα στα 45 μόνο με χάπια θα σου σηκωθεί τι να σε κάνει?η γκόμενα θέλει δίπλα της κάποιον που να του σηκώνεται,άι τράβα εκεί πέρα για κάνα τσαγακι με καμία τελειωμένη και άσε τα κοριτσάκια τα 19 χρονα θα μπορούσε να ήταν κόρη σου βρε γελοίε,νομίζεις ότι επειδή πας σε πουτανες 19 χρόνων και τις πληρώνεις ότι μπορείς να τις έχεις και έξω ?γελασμενος είσαι μπάρμπα.Εγω μπορώ να της κάνω πολύ περισσότερα από εσένα γιατί είμαι νέος ενώ εσύ δε είσαι και οι φθορές στα 40-50 που είσαι εσύ είναι τεράστιες σε σχέση με μένα που είμαι κοντά στα 25

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.968
Πόντοι
3.506
γιατι δε νοιωθει ακομα ετοιμη δε εχει κανει σχεση,εχει περασει ενδοοικογενειακη βια και δε ειναι ακομα για σχεση ουτε σεξ,πιστευω οτι πιο μεγαλος και εγω και αυτη εχουμε μια πιθανοτητα να κανουμε κατι ολοκληρωμενο οταν πηξουν τα μυαλα της και θελησει να κανει κατι με αντρα και να μη δινει βαρυτητα μονο στο βαψιμο που κανει στον εαυτο της και τη εικονα της αυτη εχει μεινει εκει ακομα.Παντως ψεματα δε μου ειπε οτι της αρεσω δε ειχε λογο,αυτη ειναι πονηρη οταν της ελεγα αλλα πραγματα που δε συμφωνουσε με αφηνε στο διαβαστηκε.
Τύπε. Είσαι πιτσιρικάς. Δε πειράζει όλοι περάσαμε από εκεί , εκτός από κάποιους σκληρούς καργιοληδες του σαι.

Αν μια γκομενα σε γουστάρει χύνει η μουναρα της μπροστά σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες της παρηγοριας για να σε έχει έτοιμο για παρηγορητη όταν θα τρώει άγριους πουτσους.

Η ίσως όντως να μη ψάχνεται να γαμηθει και να σε θέλει από κοντά για να της δίνεις συμβουλές για γυραδικα

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τύπε. Είσαι πιτσιρικάς. Δε πειράζει όλοι περάσαμε από εκεί , εκτός από κάποιους σκληρούς καργιοληδες του σαι.

Αν μια γκομενα σε γουστάρει χύνει η μουναρα της μπροστά σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι μούφες της παρηγοριας για να σε έχει έτοιμο για παρηγορητη όταν θα τρώει άγριους πουτσους.

Η ίσως όντως να μη ψάχνεται να γαμηθει και να σε θέλει από κοντά για να της δίνεις συμβουλές για γυραδικα
Έχετε πέσει σε πουτανες και θεωρείτε πως όλες οι γυναίκες είναι έτσι,οκ είναι οι περισσότερες αλλά όχι όλες.Επισης γιατί να μου πει ότι θα πήγαινε μαζί μου?γιατί να πει ψέματα αυτό πες μου μόνο και θα πω μετά ότι έχεις δίκιο,γιατί δε μπορείτε να δεχτείτε ότι υπάρχουν μερικές Ελληνίδες που πάνε με γεμάτους γιατί είστε φασίστες και ρατσιστές και νομίζετε πως επειδή εσείς έχετε πρότυπο τους λεπτούς άντρες πρέπει ξαθνικα να πηγαίνουν όλες οι γυναίκες με λεπτούς?είναι πολύ φασιστικό και ρατσιστικό αυτό το πράγμα δε νομίζετε?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.968
Πόντοι
3.506
Έχετε πέσει σε πουτανες και θεωρείτε πως όλες οι γυναίκες είναι έτσι,οκ είναι οι περισσότερες αλλά όχι όλες.Επισης γιατί να μου πει ότι θα πήγαινε μαζί μου?γιατί να πει ψέματα αυτό πες μου μόνο και θα πω μετά ότι έχεις δίκιο,γιατί δε μπορείτε να δεχτείτε ότι υπάρχουν μερικές Ελληνίδες που πάνε με γεμάτους γιατί είστε φασίστες και ρατσιστές και νομίζετε πως επειδή εσείς έχετε πρότυπο τους λεπτούς άντρες πρέπει ξαθνικα να πηγαίνουν όλες οι γυναίκες με λεπτούς?είναι πολύ φασιστικό και ρατσιστικό αυτό το πράγμα δε νομίζετε?
Όχι ρε τύπε είπα εγώ δεν γαμιουνται με χοντρούς οι ελλεηνιδες ;

Γνωστός μου ,ωραίο παλικάρι ,έχασε γκομενα από κάποιον που ήταν 1.90 , αλλά ήταν 150 κιλά τουλάχιστον.

Αυτό που λέω είναι ότι αν ήθελε όντως να σου κάτσει ,τώρα θα σε πιπωνε και θα καταβρόχθιζε σπερμα με γεύση τζατζίκι κοκορέτσι και δεν θα έγραφες σε μένα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Εγώ μπορεί να μη βλέπω το πουλί μου από τη κοιλιά μου πράγμα που το θεωρώ υπερβολή αλλά τουλάχιστον μου σηκώνεται εσένα στα 45 μόνο με χάπια θα σου σηκωθεί τι να σε κάνει?η γκόμενα θέλει δίπλα της κάποιον που να του σηκώνεται,άι τράβα εκεί πέρα για κάνα τσαγακι με καμία τελειωμένη και άσε τα κοριτσάκια τα 19 χρονα θα μπορούσε να ήταν κόρη σου βρε γελοίε,νομίζεις ότι επειδή πας σε πουτανες 19 χρόνων και τις πληρώνεις ότι μπορείς να τις έχεις και έξω ?γελασμενος είσαι μπάρμπα.Εγω μπορώ να της κάνω πολύ περισσότερα από εσένα γιατί είμαι νέος ενώ εσύ δε είσαι και οι φθορές στα 40-50 που είσαι εσύ είναι τεράστιες σε σχέση με μένα που είμαι κοντά στα 25
αμα πάρω χάπια ρεβυθουλη24 μετά θα γαμησω και εσένα πισω στην καροτσα για να χώρας και θα κάνω φθορές στη στοματική σου κοιλοτητα.
το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ περισσότερο, είναι να μεγαλώσεις και άλλο την κοιλουμπα σου για να μη βγαίνεις από το παιδικό σου δωμάτιο και τρομαζεις τις πουτανες που πας και τη μπαίζεις.
εμένα θέλει, τέλος.
πάρτο χαμπάρι, στείλε φωτό να τη βάλω στο ταμπλό δίπλα από το μπαμπά μην τρέχεις για να τουρμπισω τη νταλίκα.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Όχι ρε τύπε είπα εγώ δεν γαμιουνται με χοντρούς οι ελλεηνιδες ;

Γνωστός μου ,ωραίο παλικάρι ,έχασε γκομενα από κάποιον που ήταν 1.90 , αλλά ήταν 150 κιλά τουλάχιστον.

Αυτό που λέω είναι ότι αν ήθελε όντως να σου κάτσει ,τώρα θα σε πιπωνε και θα καταβρόχθιζε σπερμα με γεύση τζατζίκι κοκορέτσι και δεν θα έγραφες σε μένα
Ωραία και γιατί δε με πιπωνει με τη δική σου λογική?για τα κιλά μου γιατί φάτσα έχω ωραία δε συνάδει αυτό που λες και επίσης αυτή θέλει γεμάτους όχι αδύνατους.Επισης η ιδέα να μη νοιώθει έτοιμη για σεξ γιατί έχει ψυχολογικά από ενδοοικογενειακή βία που έχει περάσει το σκέφτεσαι?το ότι δε μένει με γονείς αλλά μένει με τους θείους της όπου η θεία της τη έδιωξε το σκέφτεσαι,ευτυχώς τη κοπέλα τη ξαναπήρε μετά.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
αμα πάρω χάπια ρεβυθουλη24 μετά θα γαμησω και εσένα πισω στην καροτσα για να χώρας και θα κάνω φθορές στη στοματική σου κοιλοτητα.
το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ περισσότερο, είναι να μεγαλώσεις και άλλο την κοιλουμπα σου για να μη βγαίνεις από το παιδικό σου δωμάτιο και τρομαζεις τις πουτανες που πας και τη μπαίζεις.
εμένα θέλει, τέλος.
πάρτο χαμπάρι, στείλε φωτό να τη βάλω στο ταμπλό δίπλα από το μπαμπά μην τρέχεις για να τουρμπισω τη νταλίκα.
Εσένα 19 Χρόνη δε σε θέλει ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα νταλικερη

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.810
Πόντοι
216
Εμένα πιο πιθανό που είναι 25 εσύ που είσαι 45 με 48 ξέχνα το μπάρμπα,εμένα μου σηκώνεται εσένα όχι λόγω ηλικίας.
Χοντρέ η αδερφή σου ξέρει ότι έχεις πρότυπο τον Μπισμπίκη και αν ναι τι λέει γι'αυτό :think:
Ικανό σ' έχω να κοιμάται με την κολλητή κι εσύ να μπαίνεις κρυφά μέσα και να της τρίβεις το ψωλάκι σου στο μάγουλο μέσα στα σκοτάδια :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Εμένα πιο πιθανό που είναι 25 εσύ που είσαι 45 με 48 ξέχνα το μπάρμπα,εμένα μου σηκώνεται εσένα όχι λόγω ηλικίας.
ρεβυθουλη24 το πουλάκι σου μονίμως σηκωμένο φαίνεται έτσι κι αλλιώς με τα 11,3.
σήκω κάνα χέρι καλύτερα να κλάσεις, γιατί από γαμησι ούτε μπεηζικ.
με τσιμπιδακι μπαίνεις στα μπουρδέλα που το παίζεις?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Χοντρέ η αδερφή σου ξέρει ότι έχεις πρότυπο τον Μπισμπίκη και αν ναι τι λέει γι'αυτό :think:
Ικανό σ' έχω να κοιμάται με την κολλητή κι εσύ να μπαίνεις κρυφά μέσα και να της τρίβεις το ψωλάκι σου στο μάγουλο μέσα στα σκοτάδια :confused:
Το ξέρει και λέει είναι άσχημος τι σαρεσει από τον μπισμπικη ?όχι δε κάνω τέτοιες πουστιες να τη πέφτω στη φίλη τη ώρα που κοιμάται αλλά ότι μαρεσει μαρεσει,επίσης βρε μλκ δε μου έχεις απευθύνει ποτέ το λόγο εσύ ξαθνικα τι πετάγεσαι σα τη τσουτσου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρεβυθουλη24 το πουλάκι σου μονίμως σηκωμένο φαίνεται έτσι κι αλλιώς με τα 11,3.
σήκω κάνα χέρι καλύτερα να κλάσεις, γιατί από γαμησι ούτε μπεηζικ.
με τσιμπιδακι μπαίνεις στα μπουρδέλα που το παίζεις?
Αυτό θα το πουν οι πουτανες αν τις γαμαω καλά όχι εσύ αυτές έχω γαμησει όχι εσένα,αν θες να γαμησω εσένα να δεις αν γαμαω καλά η όχι να στο αποδείξω σόρρυ βέβαια δε γαμαω άντρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom