Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
ενα απο τα προτυπα του μπουστη του οικολογικουμπουχεσα24.
ο αλλος ειναι ο μπισμπικης :confused::confused::confused:
Good Bye Reaction GIF
Μλκ ο μπισμπικης είναι άσχημος στη φάτσα σα γουρουνομουρης είναι δε μαρεσει έχει και κάτι τερμα ξενερωτο στη φάτσα αλλά έχει κάτι που δε έχουν οι περισσότεροι άντρες Έλληνες Αντρισμο,έχει αντρικό στιλ.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
οταν θα το κανει στην αδερφη σου δωστου φιλακι ...κουμαντο στο κορμι μου κανω εγω...αντε παρα περα
Μάλλον δεν έπιασες την ειρωνεία...συμβαίνουν αυτά στο γραπτό λόγο, δεν πειράζει, καλή καρδιά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.499
Πόντοι
27.261
Να της γλυψω και να της φάω το μουνι,να της γλύψω τη κωλοτριπιδα και να της κάνω τρυφερό σεξ(γιατί είναι καλό και πονεμένο κορίτσι όχι καμία καριολα).
σιγά βρε Δον Ζουάν της μορταδέλας, θα πνιγείς και θα πιτσιλίσεις το στριγκάκι σου.
Μλκ ο μπισμπικης είναι άσχημος στη φάτσα σα γουρουνομουρης είναι δε μαρεσει έχει και κάτι τερμα ξενερωτο στη φάτσα αλλά έχει κάτι που δε έχουν οι περισσότεροι άντρες Έλληνες Αντρισμο,έχει αντρικό στιλ.
δε χρειάζεται να κλαψουρίζεις και να γράφεις σάλτσες συνεχώς, γιατί έχουμε καταλάβει πόσο μπούστης είσαι και πόσο γουστάρεις το παριζάκι του μπισμπίκη
:effemine:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
σιγά βρε Δον Ζουάν της μορταδέλας, θα πνιγείς και θα πιτσιλίσεις το στριγκάκι σου.

δε χρειάζεται να κλαψουρίζεις και να γράφεις σάλτσες συνεχώς, γιατί έχουμε καταλάβει πόσο μπούστης είσαι και πόσο γουστάρεις το παριζάκι του μπισμπίκη
Χαχαχαχαχα τη φιλη της αδερφής μου θέλω να της κάνω φοβερά πράγματα γλυφομούνι μέχρι να λιώσει στη καύλα και θα της τα κάνω όλα γιατί είναι καλό κορίτσι και θελει έναν άντρα σα και μένα δίπλα της και όχι φλωροτσουτσεκια σα και σένα.Επισης τον μπισμπικη αντικειμενικά τον θεωρώ άσχημο πολύ αλλά είναι άντρας κάτι που δε είναι εσύ,ο υπουργαρας και άλλοι τόσοι.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

Εναν άντρα θέλει φυσιολογικό εργατικό,τα έχω και τα 2 και άντρας φυσιολογικός είμαι και εργατικός,εσύ είσαι εργατικός ναι αλλά φλώρος ο υπουργαρας δε γνωρίζω αν είναι εργατικός φυσιολογικός άντρας δε είναι συγουρα όπως και εσυ.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ρε χοντρομπούστη θα μας πνίξεις από τα γέλια
Μλκ η κοπέλα έχει πει στη αδερφή μου θέλει τους γεματους και θα πήγαινε μαζί μου μου το έχει πει δε καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς,λες και όλες πρέπει να θέλουν τους αδύνατους,ρε βρωμορατσιστη τι ζόρι τραβάς με τους χοντρούς ?τα είχες με καμία και στη έφαγε χοντρός ?ή δούλευες και σε διώξανε εσένα και πήραν κάνα χοντρό?

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Χαχαχαχαχα τη φιλη της αδερφής μου θέλω να της κάνω φοβερά πράγματα γλυφομούνι μέχρι να λιώσει στη καύλα και θα της τα κάνω όλα γιατί είναι καλό κορίτσι και θελει έναν άντρα σα και μένα δίπλα της και όχι φλωροτσουτσεκια σα και σένα.Επισης τον μπισμπικη αντικειμενικά τον θεωρώ άσχημο πολύ αλλά είναι άντρας κάτι που δε είναι εσύ,ο υπουργαρας και άλλοι τόσοι.
Τζίμη γειά σου , ολα ωραία και καλά αλλά το κορίτσι το ρώτησες αν θέλει να το πηδήξεις :think:.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τζίμη γειά σου , ολα ωραία και καλά αλλά το κορίτσι το ρώτησες αν θέλει να το πηδήξεις :think:.
Το ρώτησα αν θα πήγαινε μαζί μου και είπε θα πήγαινα γιατί μαρεσουν οι γεμάτοι και γιατί μαρεσεις σα άνθρωπος

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.499
Πόντοι
27.261
Εναν άντρα θέλει φυσιολογικό εργατικό,τα έχω και τα 2 και άντρας φυσιολογικός είμαι και εργατικός,εσύ είσαι εργατικός ναι αλλά φλώρος ο υπουργαρας δε γνωρίζω αν είναι εργατικός φυσιολογικός άντρας δε είναι συγουρα όπως και εσυ.
ένα μπουστη σαν και σένα θέλει με βελούδινα κωλομαγουλα, για να του φαρδυνει και άλλο την κωλοτρουπιδα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.499
Πόντοι
27.261
σε λίγο οι ζαπατιστες θα τρώγονται μεταξύ τους, χωρίς να το παίρνουν πρέφα :2funny::2funny::2funny:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Μπράβο φίλε πολύ καλά κάνεις..ο Σάμπ μέσα σε όλα τα άλλα κακά που έχει είναι και τεμπέλης..αυτό το παιδί..δε σώζετε με τίποτα..όλη μέρα με βλέπει ποδόσφαιρο και μαλακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι ρατσιστής με το τζιμακο
Μλκα με δε νοιάζει καν το σώμα μου γιατί οι γκόμενες δε κοιτάνε σώμα,το μόνο που κοιτάνε είναι να είσαι εργατικός και να δουλεύεις και αν τύχει και είσαι άνεργος να έχεις φιλοδοξίες να βρεις εγώ λοιπόν είμαι αυτό που θέλουν οι γκόμενες εργατικός δηλαδή.Τωρα κάτι Σάμπ και υπουργαρες που ειναι τεμπέληδες και δε δουλεύουν και δε φτάνει που είναι άνεργοι δε έχουν φιλοδοξίες δε πρόκειται να βρουν,έχω ρωτήσει κοπέλες τι κοιτάνε σε άντρες και είπαν να δουλεύει και βγάζει λεφτά και αν δε δουλεύει να κοιτάξει να βρει δηλαδή να έχει φιλοδοξίες,εγώ θα βρω κοπέλα συγουρα ο Σάμπ και υπουργαρας όχι,τώρα ο παπαφιλιπ είναι νταλικερης δουλεύει βγάζει λεφτά άρα κάτι θα βρει και αυτός σε γκόμενα οι άλλοι 2 όχι γιατί είναι τεμπεληχανεια.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.038
Πόντοι
206
Ε καλά αυτές οι 20αρες ήταν οι γκόμενες αυτών που παίζουν μπάσκετ..μη ψαρονεις..πλουσιόπαιδα είναι όλα αυτά που παίζουν μπάσκετ..άμα έχεις πρωινό ξύπνημα στις έξι το πρωί..να πας για δουλειά δέκα ώρες και κουβαλημα..νομίζεις έχεις όρεξη να τρέχεις το βράδυ για μπάσκετ?για αυτό σου λέω..πλούσιοι είναι όλοι αυτοί και οι κότες οι πληρωμένες γκόμενες τους..
αυτοι που παιζουν μπασκετ σε τετοιες κατηγοριες τοπικα, οι πιο πολλοι ειναι 19 εως 25 χρονων, δηλαδη ειναι φοιτητες ειτε τους ταιζουν οι γονεις τους και αυτοι τα ξυνουν και εχουν χρονο για προπονησεις και κεφι να παιζουν αγωνες .εχει κατι μεγαλους σαρανταρηδες και 45 που απλα ειναι να γεμιζουν το ροστερ και παιζουν κανα 5 λεπτο να θυμηθουν τις δοξες τους, επισης σε τοπικες κατηγοριες α εσκα, λεφτα δεν παιρνουν οι νεαροι αθλητες, πρεπει να πας καμια α2 να πεις οτι βγαζεις ενα εισοδημα
αυτες που ειδα στις κερκυδες τις 3 ψηλες η μια που ητανε 1.90 και οι αλλες δυο 1,84, ητανε και αυτες αθλητριες, τις εχω στο ινσταγκραμ και καποιο γκομενο απο αυτους που επαιζαν εκεινη την ημερα δεν ειχανε, απλα πανε και βλεπουν και αυτες αγωνες, ισως επειδη τους ξερουν απο το σχολειο τους, ισως εχουν παιξει και στο παρελθον αυτες στην ιδια ομαδα.
ειχε και αλλες μικρες ηλικιακα αλλα τις γνωστες κοντοχοντρες που προφανως θα ειχανε και καποιο γκομενο απο αυτους, απλα κατι τετοιες που ειναι απαρατηρητες για μενα ουτες τις εχω πουθενα στα σοσιαλ να ξερω τι ρολο βαρανε,
μην ξεχνας, στην ελλαδα οι ψηλες ειτε βρισκουν πιο κοντους ειτε στο ιδιο υψος με αυτες, αρα μια ψηλη 1.84 το βρισκω χλωμο να βρει γκομενο 2 μετρα

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Ναι και πιστεύω πως αν κάποιος αδυνατίσει δε θα είναι δυνατός μετά και θα τον έχουν του χεριού τους
Aν ο άντρας είναι μαλακας μπορεί να είναι πολλά κιλά μαλακας ακόμα κι αν ζυγίζει όσο μια γκομενιτσα που φοράει 37 νούμερο παπούτσι .
Τι σχέση έχουν τα κιλά του;

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Aν ο άντρας είναι μαλακας μπορεί να είναι πολλά κιλά μαλακας ακόμα κι αν ζυγίζει όσο μια γκομενιτσα που φοράει 37 νούμερο παπούτσι .
Τι σχέση έχουν τα κιλά του;
Τι εννοείς ?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Και γιατί δε τη γαμησες;
γιατι δε νοιωθει ακομα ετοιμη δε εχει κανει σχεση,εχει περασει ενδοοικογενειακη βια και δε ειναι ακομα για σχεση ουτε σεξ,πιστευω οτι πιο μεγαλος και εγω και αυτη εχουμε μια πιθανοτητα να κανουμε κατι ολοκληρωμενο οταν πηξουν τα μυαλα της και θελησει να κανει κατι με αντρα και να μη δινει βαρυτητα μονο στο βαψιμο που κανει στον εαυτο της και τη εικονα της αυτη εχει μεινει εκει ακομα.Παντως ψεματα δε μου ειπε οτι της αρεσω δε ειχε λογο,αυτη ειναι πονηρη οταν της ελεγα αλλα πραγματα που δε συμφωνουσε με αφηνε στο διαβαστηκε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Oτι ένας άνδρας με πολλά κιλά πάντα μπορεί να είναι μαλακας ...το βάρος δεν σημαίνει ότι είναι κάποιος πιο άνδρας...εκτός από αυτό ειναι και υποψήφιος για καρδιακά προβλήματα και για ενοχλήσεις στις αρθρώσεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.499
Πόντοι
27.261
φυσιολογικός μπούστης και μπουχεσας είσαι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.499
Πόντοι
27.261
γιατι δε νοιωθει ακομα ετοιμη δε εχει κανει σχεση,εχει περασει ενδοοικογενειακη βια και δε ειναι ακομα για σχεση ουτε σεξ,πιστευω οτι πιο μεγαλος και εγω και αυτη εχουμε μια πιθανοτητα να κανουμε κατι ολοκληρωμενο οταν πηξουν τα μυαλα της και θελησει να κανει κατι με αντρα και να μη δινει βαρυτητα μονο στο βαψιμο που κανει στον εαυτο της και τη εικονα της αυτη εχει μεινει εκει ακομα.Παντως ψεματα δε μου ειπε οτι της αρεσω δε ειχε λογο,αυτη ειναι πονηρη οταν της ελεγα αλλα πραγματα που δε συμφωνουσε με αφηνε στο διαβαστηκε.
τώρα σου έδωσε προαγωγή ρε χλαπαρχιδα24, από το διαβάστηκε στο χέστηκε.
ξύπνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom