The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.480
- Πόντοι
- 25.467
Ο γιος του μακαρίτη Ανδρέα Μαρνέζου.Ποιος είναι ο ρακ?
Ο γιος του μακαρίτη Ανδρέα Μαρνέζου.Ποιος είναι ο ρακ?
οταν θα το κανει στην αδερφη σου δωστου φιλακι ...κουμαντο στο κορμι μου κανω εγω...αντε παρα περαΔε μιλάς ωραία, ένα κομπλιμένο έκανε ο άνθρωπος για την πίσω όψη σου
ενα απο τα προτυπα του μπουστη του οικολογικουμπουχεσα24.Ποιος είναι ο ρακ?
Παπιας εχει μπανΔεν λεω μεχρι στιγμης και η Μαγκι και ο Παπαφιλιπς μαζι με τον Φιλιςλοβερ το κρατανε σχετικα ζεστο το νημα.... Παρολαυτα λυπουν οι Ανεστακος και Παπιας...φερτε τους πισω να ξαναναψουν τα αιματα για τα καλα!!
Παπιας εχει μπαν
δε ρολλαρει ο μπουχεσας24 και εχουμε μεινει στη βαρετη επαναληψηΔεν λεω μεχρι στιγμης και η Μαγκι και ο Παπαφιλιπς μαζι με τον Φιλιςλοβερ το κρατανε σχετικα ζεστο το νημα.... Παρολαυτα λυπουν οι Ανεστακος και Παπιας...φερτε τους πισω να ξαναναψουν τα αιματα για τα καλα!!
δεν ξερω στεναχωρεθηκα τωρα να ξεςΜα αυτός είναι τόσο καλό παιδί που όμοιο του δεν υπάρχει. Τι έκανε και τον έστειλαν για μπάνιο;
Σκοτεινοί κύκλοι μυτουδων και γκεουλων που μας θέλουν υποτακτικούς και να μην την πέφτουμε τον έκαναν πάπια ΠεκίνουΠαπιας εχει μπαν
Σκοτεινοί κύκλοι μυτουδων και γκεουλων που μας θέλουν υποτακτικούς και να μην την πέφτουμε τον έκαναν πάπια Πεκίνου
δεν ξερω στεναχωρεθηκα τωρα να ξες
Ναι! Και εμφανώς μπουκωμένος από τις γιορτές του ΠάσχαΠωω μλκες έχω χάσει επεισόδια! Επέστρεψε ο Τζίμης με 20ο προφίλ?
δεν τραβαει το νημα χωρις Ζαπαταρο..Ναι! Και εμφανώς μπουκωμένος από τις γιορτές του Πάσχα
Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Ανέστης εφαρμόζοντας την τακτική του, δεν προλαβαίνει ούτε για κατούρημα.Χθες έγραφε για 3+1 που γαμάει αυτο το διαστημα.δεν τραβαει το νημα χωρις Ζαπαταρο..
οπως και στα πολιτικα πλεον που δεν μπαινει
εχει ρεψει ο φουκαραςΓια την ιστορία να αναφέρω ότι ο Ανέστης εφαρμόζοντας την τακτική του, δεν προλαβαίνει ούτε για κατούρημα.Χθες έγραφε για 3+1 που γαμάει αυτο το διαστημα.
Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Ανέστης εφαρμόζοντας την τακτική του, δεν προλαβαίνει ούτε για κατούρημα.Χθες έγραφε για 3+1 που γαμάει αυτο το διαστημα.
χηρα με 5 ορφανα3 πρόβατα και 1 κατσίκα;
Να της γλυψω και να της φάω το μουνι,να της γλύψω τη κωλοτριπιδα και να της κάνω τρυφερό σεξ(γιατί είναι καλό και πονεμένο κορίτσι όχι καμία καριολα).45 ειχες πει πριν κατι μερες, τωρα ειμαι 40 ?
τι να σε κανει εσενα ρε μπαγλαμα, να της τρως το φαϊ ?
βαλε φωτο για να μη σε αναβαθμισω και σενα μπουστη
Όχι ρε ο παπιας μας τα επριζε δε αντεχοταν όλο για τις ανυπαρκτες γκόμενες που δε είδε μας έλεγε,εμενα με κούραζε,στη τελική οποίος γαμαει δε το λέει αυτό είναι η αλήθεια.Τωρα ο ανεστακος ναι θέλω και εγώ να γυρίσει.Δεν λεω μεχρι στιγμης και η Μαγκι και ο Παπαφιλιπς μαζι με τον Φιλιςλοβερ το κρατανε σχετικα ζεστο το νημα.... Παρολαυτα λυπουν οι Ανεστακος και Παπιας...φερτε τους πισω να ξαναναψουν τα αιματα για τα καλα!!