Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.319
Πόντοι
2.356

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
μηπως τον επαιζες σε πουστοσαητ-ς τοτε και σε πιασανε με το 11,3 να πιτσιλας τη λεκανη? :think:
Μλκ το έχεις γαμησει νομίζεις ότι μπορείς να προσβάλεις τους άλλους συνέχεια είσαι πολύ ειρωνικός φίλε λιπαμαι,το έχεις παραχεσει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.479
Πόντοι
27.261

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
νευριασες μπουστη ? :think:
Μα ρε μλκ με λες πουστη ολη τη ώρα χοντρό κάτσε δηλαδή έχεις ξεφύγει δε το βλέπεις?δε έχεις μάθει τρόπους ΚΑΘΟΛΟΥ.Βγαζεις μεγάλη κακία εντάξει λογικο η δουλειά σου σε κάνει σκληρό αλλά μέχρι ένα όριο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.479
Πόντοι
27.261
Μα ρε μλκ με λες πουστη ολη τη ώρα χοντρό κάτσε δηλαδή έχεις ξεφύγει δε το βλέπεις?δε έχεις μάθει τρόπους ΚΑΘΟΛΟΥ.Βγαζεις μεγάλη κακία εντάξει λογικο η δουλειά σου σε κάνει σκληρό αλλά μέχρι ένα όριο.
οι νταλικεριδες ετσι μιλανε ρε μπουστη, αλλα χοντρο δε σε ειπα.
ααα ολα κι ολα.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
οι νταλικεριδες ετσι μιλανε ρε μπουστη, αλλα χοντρο δε σε ειπα.
ααα ολα κι ολα.
Άσε φίλε το παραχεσες δυστιχως δε έμαθες τρόπους από τους γονείς σου δε σε μάθανε να φαιρεσαι και εσύ και ο άλλος ο υπουργαρας οικογενειακό περιβάλλον μπουρδέλο,κάθεστε και κρίνετε έναν άνθρωπο για τα κιλά του λες και είστε η τελειότητα παλιορατσιστες σε παλιορατσιστες.Επειδη εσείς έχετε πρότυπο ο άντρας να είναι λεπτός για να είναι ωραίος κάθεστε και κράζετε ένα παιδί που δε σας ενοχλησε από εκεί δείχνει το ποιόν σας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.479
Πόντοι
27.261
Άσε φίλε το παραχεσες δυστιχως δε έμαθες τρόπους από τους γονείς σου δε σε μάθανε να φαιρεσαι και εσύ και ο άλλος ο υπουργαρας οικογενειακό περιβάλλον μπουρδέλο,κάθεστε και κρίνετε έναν άνθρωπο για τα κιλά του λες και είστε η τελειότητα παλιορατσιστες σε παλιορατσιστες.
ενταξει ρε μπουστη, με συγχωρεις.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
ενταξει ρε μπουστη, με συγχωρεις.
Όχι ρε φίλε δε το δέχομαι με ξεφτυλισες και εσύ και ο υπουργαρας και τα άλλα μέλη εδώ δε με συμπαθούν όλα αλλά φέρθηκαν πιο κόσμια,βρίζετε τον λιντερ και τον Σάμπ αλλά ποτέ τους δε με κράξαν ούτε χοντρό ούτε πουστη και ξέρετε γιατί ?γιατί είναι πιο άνθρωποι και από εσένα και από τον υπουργαρα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.479
Πόντοι
27.261
Όχι ρε φίλε δε το δέχομαι με ξεφτυλισες και εσύ και ο υπουργαρας και τα άλλα μέλη εδώ δε με συμπαθούν όλα αλλά φέρθηκαν πιο κόσμια,βρίζετε τον λιντερ και τον Σάμπ αλλά ποτέ τους δε με κράξαν ούτε χοντρό ούτε πουστη και ξέρετε γιατί ?γιατί είναι πιο άνθρωποι και από εσένα και από τον υπουργαρα.
ναι ρε μπουστη, εχεις δικιο ναουμε.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
ναι ρε μπουστη, εχεις δικιο ναουμε.
Άσε το χαβαλε κάτι τέτοιοι τύποι σα και σένα και το υπουργαρα έχουν γαμησει τη κοινωνία και τη Ελλάδα ξέρετε τι είστε και οι 2?ρατσιστές και φασίστες με έναν νεαρό που το μόνο που θέλει είναι να περάσει χρόνο εδώ με μελη της κοινότητας.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.479
Πόντοι
27.261
Άσε το χαβαλε κάτι τέτοιοι τύποι σα και σένα και το υπουργαρα έχουν γαμησει τη κοινωνία και τη Ελλάδα ξέρετε τι είστε και οι 2?ρατσιστές και φασίστες με έναν νεαρό που το μόνο που θέλει είναι να περάσει χρόνο εδώ με μελη της κοινότητας.
πεστα μπουστη, πεστα... αυτος εισαι.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.304
Πόντοι
4.546
ρατσιστές και φασίστες με έναν νεαρό που το μόνο που θέλει είναι να περάσει χρόνο εδώ με μελη της κοινότητας.
Κανονικά αν ψάχνεις κουβέντα και στην έξω ζωή είσαι αντικοινωνικός και κλειστός, σε ένα βαθμό θα έπρεπε να χαίρεσαι που κάποιοι ασχολούνται μαζί σου.

Εκτός και αν @papaphilips εννοεί το χρόνο ως κάτι άλλο :assshake:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
πεστα μπουστη, πεστα... αυτος εισαι.
Ειδικά ο υπουργαρας μου κάνει πόλεμο για τα κιλά μου εσύ πάλι το ότι είμαι πουστης και οκ κιλά έχω που και πάλι δε δικαιολογείται αυτός ο τεράστιος ρατσισμός αλλά πουστης δε είμαι ρε μπρο,είσαι 40 χρονων δε ξέρεις πως έχουν καταντήσει οι Ελληνίδες ειρωνικές κακές με τουπε,η κολλητή της αδερφής μου που είναι όμορφη γιατί δε τη ντρέπομαι και τη κοιτάζω στα μάτια?γιατί με κάνει να νοιωθω χαλαρά επειδή είμαστε κοινοί γνωστοί αλλιώς σιγά μη με έκανε αλλά όπως και να έχει οι Ελληνίδες φταίνε για πολλά.Τωρα τι να σου πω πες με πουστη επειδή ντρέπομαι και νοιωθω άβολα στο φλερτ δε καταλάβαινεις τη ψυχοσύνθεση της γενιάς γιατι είσαι συγουρα 40+,παλιά ήταν αλλιώς οι κοπέλες το μόνο συγουρο.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Κανονικά αν ψάχνεις κουβέντα και στην έξω ζωή είσαι αντικοινωνικός και κλειστός, σε ένα βαθμό θα έπρεπε να χαίρεσαι που κάποιοι ασχολούνται μαζί σου.

Εκτός και αν @papaphilips εννοεί το χρόνο ως κάτι άλλο :assshake:
Δε είμαι αντικοινωνικός στη έξω ζωή έχω 3 φίλους όπου με τον έναν μιλάω κάθε μέρα με τον άλλον βγαίνω κάθε 2 βδομαδες και με τον άλλον κάθε 1 μήνα γιατί μένει μακριά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.479
Πόντοι
27.261
η κολλητή της αδερφής μου που είναι όμορφη
αυτα ρε μπουστη γιατι μας τα κρυβεις ?
βαλε φωτο ναουμε μπας και συγγενεψουμε και σου κανω αναβαθμιση και σενα οπως τον ανεστακο Ζαν που αγνοειται.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
αυτα ρε μπουστη γιατι μας τα κρυβεις ?
βαλε φωτο ναουμε μπας και συγγενεψουμε και σου κανω αναβαθμιση και σενα οπως τον ανεστακο Ζαν που αγνοειται.
Θα συνεχιζεις να με λες πολύ Μπουστη ενώ δε είμαι?Οκ μπορεί να τον έχω γύρω στο 12 στις κακές μου και 15 στις καλές μου δηλαδή δε είμαι και ο πρώτος ψωλαρας αλλά ούτε και για κλάματα αλλά πουστης δε είμαι μαρεσουν μόνο οι κοπέλες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.479
Πόντοι
27.261
Θα συνεχιζεις να με λες πολύ Μπουστη ενώ δε είμαι?Οκ μπορεί να τον έχω γύρω στο 12 στις κακές μου και 15 στις καλές μου δηλαδή δε είμαι και ο πρώτος ψωλαρας αλλά ούτε και για κλάματα αλλά πουστης δε είμαι μαρεσουν μόνο οι κοπέλες.
αμα κανεις το κονε με την κολλητη της αδερφης σου, που ειναι και ομορφη... θα το σκεφτω ρε μπουστη.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
αμα κανεις το κονε με την κολλητη της αδερφης σου, που ειναι και ομορφη... θα το σκεφτω ρε μπουστη.
Άκου έχει οικογενειακά προβλήματα η κοπελα δε είναι μπαμ και κάτω πάντως μαρεσει πολύ και με κοιτάει συνέχεια στα μάτια και είπε ότι θα πήγαινε μαζί μου όταν τη ρώτησα γιατί είμαι λέει καλό παιδί και της αρέσει το πρόσωπο μου τώρα σώμα της αρέσουν οι πιο παραπάνω κιλών αποτι μου έχει πει γιατί της αρέσει ο ρακ που είναι χοντρούλης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom