Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Αυτά τα γερμανικά δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι και πολύ...

Ο Λάκαρος στα περί αυτοκίνησης έχει μπερδέψει το βίπερ με το φλίπερ.

Κάποια στιγμή δε επέμενε πεισματικά πως 1 λίτρο βενζίνη παράγει μεγαλύτερο έργο από 1 λίτρο πετρέλαιο κίνησης. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
τα τελευταια χρονια ειναι ελαχιστες οι γυναικείες παρουσιες διοτι δεν μπορω το θεατρο του παραλογου..Οποτε ειπα και εγω οτι στο ναο (μπουρδελα) μιας και ειναι απο αρσενικα φτιαγμενο θα βρω ηρεμια και αντι να γεύομαι την αντρικη δυναμη και εδω επικρατεί η κλαψα του παραλογου....τωρα καταλαβες?
δεν ήξερες, δε ρωταγες???
σου είπα πριν... κατάντια.
πιστεύω να το κατάλαβες-ειδες πλέον.
εδώ μόνο χαβαλε, τίποτα άλλο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
δεν θελω να σε ταραξω αλλα απο ποια τρυπα μιλας να ξερω

Παράκληση.
Μην μου τον ζορίσετε απότομα, γιατί θα ξαναμπεί στην τρύπα του, και θα χάσουμε το σόου

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.880
Πόντοι
736
Τα ελληνικά σου έχουν θεματάκι ;
Μόνο εγώ δεν σε καταλαβαίνω ;;;;

Πιστεύεις ότι πουλάς κάποια μαγκιά έτσι όπως γράφεις ;
Εντυπωσιάζεις ;;;

Τι ακριβώς ;;;

Πιστεύεις ότι θα προσφέρεις κάτι πρωτόγνωρο ... που δεν το έχουμε ξαναδιαβάσει ;;;;

Βαρεμάρα βρωμάει
ακου μπαρμπα εγω δεν ειμαι για την εξυπνάδα σου ..οποτε φτιαξε ενα τσαγακι και μην πετάγεσαι

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.880
Πόντοι
736

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.880
Πόντοι
736
Κοίτα,μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για τον Τέλη
Φαντάσου από πότε θα χει να πλυθεί
οποτε θελει ειναι δωρεαν ...απλα εχει ενα μειονέκτημα..οπου τον πετύχουν οι μπατσοι βρεγμενο θα τον στεγνωσουν απο το ξυλο:2funny::2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Βασικά εγώ έχω κάνει δουλειές πολλές αλλά δε κράταγαν πολύ αυτές οι δουλειες κάνα μήνα Μαξ και σε ένα μήνα δε προλαβαίνεις να βρεις γκόμενα και από όλες αυτές τις δουλειές σε μια μόνο έφταιγα εγώ που με έδιωξαν στις άλλες έφταιγαν εκείνοι.
Πραγματικά ένας μήνας είναι αρκετά μικρό διάστημα στην εργασία...για να βγάλεις συμπέρασμα για κάποια κοπέλα!!
Αυτός που έχει στη δουλεια του μόνο ψωλαραίους,παντρεμένες ή με σχέσεις ή κανει μοναχική δουλειά,απο που θα κάνει γνωριμίες;

Γνωριμία μπορεί να γίνει μόνο στην πρώτη περίπτωση...να βρεθούν δυο gay σε κοινό χώρο εργασίας...που αυτοί καταλαβαίνονται αμέσως.Για στρέιτ δεν υπάρχει σωτηρία...
Αυτός ο άνδρας αλήθεια είναι αυτό πού λές...δεν τον ευνοεί καθόλου τό εργασιακό περιβάλλον!!
Όμως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος προσέγγισης γκόμενας η εργασία... απλά είναι ένα παραπάνω ατού στη ατζέντα τού άνδρα!!
Θα πρέπει να βρεί εναλλακτικές λύσεις τού τύπου...νυχτερινά μαγαζιά...βόλτες σέ χώρους με κόσμο...εκθέσεις...συναυλίες μουσικής κτλ
Είναι δύσκολο βέβαια...δεν λέω το αντίθετο!!
-Πάντα υπό την προυπόθεση ο άνδρας να βρεί την κοπέλα μόνος του...όχι με προξενιό...από γνωστούς...φίλους...η από internet κτλ- :sunglasses:
:heavymetalbig:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Πραγματικά ένας μήνας είναι αρκετά μικρό διάστημα στην εργασία...για να βγάλεις συμπέρασμα για κάποια κοπέλα!!

Αυτός ο άνδρας αλήθεια είναι αυτό πού λές...δεν τον ευνοεί καθόλου τό εργασιακό περιβάλλον!!
Όμως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος προσέγγισης γκόμενας η εργασία... απλά είναι ένα παραπάνω ατού στη ατζέντα τού άνδρα!!
Θα πρέπει να βρεί εναλλακτικές λύσεις τού τύπου...νυχτερινά μαγαζιά...βόλτες σέ χώρους με κόσμο...εκθέσεις...συναυλίες μουσικής κτλ
Είναι δύσκολο βέβαια...δεν λέω το αντίθετο!!
-Πάντα υπό την προυπόθεση ο άνδρας να βρεί την κοπέλα μόνος του...όχι με προξενιό...από γνωστούς...φίλους...η από internet κτλ- :sunglasses:
:heavymetalbig:
Ναι εχω αλλάξει πολλές δουλειές σε διάφορα διαστήματα αλλά 1 μήνα το πολύ η καθεμία.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.880
Πόντοι
736
Κάτσε καλά τραβελακι είμαι 1.80 μια χαρά ψηλός είμαι
το τραβελακι αντε να φτασει στους 25 ποντους ψωλη εγω νουνου παιζω μπαλα με παλουκια που δεν πνίγονται στα σαλια..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.880
Πόντοι
736

Magi

Ενεργό Μέλος