Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.304
- Πόντοι
- 4.546
Είναι επιλεκτικά καλός.Πώς συμβαδιζουν αυτα τα δυο?
Ενα "καλο παιδι" δεν εχει μίσος για κανέναν
Είναι επιλεκτικά καλός.Πώς συμβαδιζουν αυτα τα δυο?
Ενα "καλο παιδι" δεν εχει μίσος για κανέναν
Αυτός ο μπάρμπας που έβαλες εικόνα προφίλ ποιος είναι ?βγάλτον χάλια είναιΔεν διαφωνούμε σε αυτό. Απλώς όπως υπάρχουν δυνατοί και αποφασιστικοί χαρακτήρες, υπάρχουν και αδύναμοι που δυσκολεύονται.
Και κάτι ακόμα...
Ο ψυχικά ανισόρροπος δεν χρειάζεται να έχει σοβαρό λόγο για να φτάσει στα άκρα. Να υπενθυμίσω ότι προ μηνός περίπου, κάποιος ανισόρροπος κρητικός πυροβόλησε σε γλέντι τον ξάδελφό του επειδή παρεξηγήθηκε για την σειρά με την οποία έπαιξε ο λυράρης τις παραγγελιές τους.
gyllenhaal, ledger κορυφήΚαι εγενετο Brokeback Mountain...
υπάρχει αρκετός κόσμος που πηγαίνει . Και γω προσωπικά σκέφτομαι να πάω γιατί βλέπω ότι κάποια πραγματα που προσπαθω να αποβάλλω ή να βελτιώσω δεν το καταφέρνω και με κρατάνε πίσω.Εδώ θίγετε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα Μεγαλειότατε.
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ένα πολύ μεγάλο μέρος των ατόμων που καταφεύγουν σε ψυχολόγους. ψυχαναλυτές, ψυχιάτρους κλπ, καταφεύγουν εκεί, διότι αυτοί που πραγματικά χρειάζονται αυτού του είδους περίθαλψη, αρνούνται πεισματικά να πάνε, και αυτό επειδή νομίζουν ότι είναι μια χαρούλα.
γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει οικογενειακό περιβάλλον.Φανταζεσαι να στραβωθει καμια αμοιρη και να κανει σχεση με αυτον τον ανθρωπο?
Μυαλα 8χρονων. Γιατι δεν ζητανε βοηθεια? Δεν αντιλαμβανονται οτι εχουν σοβαροτατα προβληματα? Και το οικογενειακο τους περιβαλλον τι κανει? Γιατι τους εχει παρατησει στην τυχη τους?
ρε πόσες σχέσεις έχεις κάνει, θα απαντήσεις ?Ρε φίλε,αυτό εννοούμε.Όλα να τα κάνω νιανια δηλαδή;Ποιος μίλησε για συγκατοίκηση και δεσμεύσεις;Είπαμε,μέχρι...διανυκτέρευση 1-2 βράδια σπίτι σου ή σπίτι της ή αν πάτε μαζί κάπου ταξίδι
Γκομενάκια,βόλτες,σεξάκια,ταξιδάκια,κι αυτά χρειάζονται.Τι να κάνεις,να πηγαίνεις μόνος σου σαν ψωριάρης;Ή να βγαίνεις συνέχεια με άλλες ψωλές;Ή να μην πηγαίνεις πουθενά;
Για το χρήμα,αν περάσω καλά,δεν το κλαίω.Αν δεν περάσω,τότε ναι.
αυτό που λες είναι μοναχικότητα και όχι μοναξιά... για μένα τουλάχιστον όπως το καταλαβαίνω.Οι ανθρωποι που επιλεγουν τους πολλους και οχι τον ενα γιατι νιωθουν μοναξια ? σιγουρα καποιος περασε απο τη ζωη τους αλλα το ενα τους ξυνιζει το αλλο τους βρωμαει οποτε δεν ειναι θεμα μοναξιας αλλα δεν αντεχουν τον εαυτο τους απο την αναποφασιστικοτητα που τους δέρνει και το βαφτίσανε μοναξια ...
Καμία δε έχει κάνει γιατι είναι άνεργος και άσχημος και οι γκόμενες θέλουν δουλειά και μια αξιοπρεπή εμφάνηση.ρε πόσες σχέσεις έχεις κάνει, θα απαντήσεις ?
Ισχιει ούτε εμένα με πείθει ο λιντερ φαίνεται τέρμα ανώριμος και δυστιχως ναι οι γονείς τους άφησαν στη τύχη τους κάτι τέτοιους γιατί είναι ανάξιοι για γονείς,νομίζουν επιτυχία είναι μόνο να κάνουν παιδιά για να μη τους πει η κοινωνία ψυχοπαθεις,όχι κύριοι έχεις ολοκληρώσει το έργο σου ως πατέρας στη κοινωνία μόνο αν κάνεις το παιδί σου άνθρωπο κανονικό φυσιολογικο.Φανταζεσαι να στραβωθει καμια αμοιρη και να κανει σχεση με αυτον τον ανθρωπο?
Μυαλα 8χρονων. Γιατι δεν ζητανε βοηθεια? Δεν αντιλαμβανονται οτι εχουν σοβαροτατα προβληματα? Και το οικογενειακο τους περιβαλλον τι κανει? Γιατι τους εχει παρατησει στην τυχη τους?
εσύ πόσες έχεις κάνει μπουστη?Καμία δε έχει κάνει γιατι είναι άνεργος και άσχημος και οι γκόμενες θέλουν δουλειά και μια αξιοπρεπή εμφάνηση.
λειπει Ζαπαταροςεσύ πόσες έχεις κάνει μπουστη?
λειπει Ζαπαταρος
έχει ματώσει από το πολύ γκαμισι.λειπει Ζαπαταρος
Έχει πάει σε χωριό;;;έχει ματώσει από το πολύ γκαμισι.
τελειώσε το ρόστερ με τις γίδες και ξεκίνησε τις κατσίκες, για να έχει παραπάνω επιλογές και να χώνει πόρτες και απαξίωση στις γίδες.
βλαβη ειναι ...οταν το ενα σου μυριζει το αλλο σου βρωμαει και γκρινιαζεις ..αυτό που λες είναι μοναχικότητα και όχι μοναξιά... για μένα τουλάχιστον όπως το καταλαβαίνω.
τα γκομενακια το ξερουν? Τι μοντελο κ
γεια σου Μαγκι με την κωλαρα-στριγκαρα σουβλαβη ειναι ...οταν το ενα σου μυριζει το αλλο σου βρωμαει και γκρινιαζεις ..
Καμία δε εχω κάνει και εγώ αλλά εγώ γαμαω σε πουτανες αυτός ούτε εκεί δε γαμαει.εσύ πόσες έχεις κάνει μπουστη?
θα εδινα τα εύσημα και στην δικη σου κωλαρα αλλα επιφυλάσσομαιγεια σου Μαγκι με την κωλαρα-στριγκαρα σου
βλαβη ειναι ...οταν το ενα σου μυριζει το αλλο σου βρωμαει και γκρινιαζεις ..
Το να διανοηθεί γυναίκα να χτυπήσει άνδρα, σημαίνει οτι έχει χάσει ήδη τη μπάλα ο τύπος.
Ίσως να είναι θέμα διαστάσεων ... δεν ξέρω ...
αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το φανταστώ και δεν νομίζω ότι από όσες γυναίκες είχα νταβαρεστεί ποτέ, θα πέρναγε από κάποιας το μυαλό να με ... χτυπήσει ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ...
αλλά άλλο η επιθυμία και άλλο να προσπαθήσει να το πραγματοποιήσει.
Και οι νόμοι στην τελική τι θα σου κάνουν ;
Τη σπας στο ξύλο ...
αν κάνει μαγκιές, θα την ξανασπάσεις ...
ποιός πρέπει να φοβηθεί ;;
Οι δικηγόροι που τρώνε ασκούμενες ... και γραμματείς ... κομπλέ τύπε ;;;Ποιος ειναι ο αξεστος πολιτισμος ρε φιλε?
Να θελεις να δουλεψεις και να εχεις το καθε βλαμμενο να κανει τον γαμπρο σε ολες τις υπαλληλους στη σειρα?
Και λιγα του ειπε.