όχι θα γλυτωνες πονηρέ αλεπουδιαρη.
προετοιμάσου, γιατί θα έρθει και δε θα μείνει κολυμπιθροξυλο.
πλενει την τσουτσουνα του σε γάλα κατσίκας και έρχεται με φόρα...
εγώ την έπεφτα σε μια στα τζάμπο.και χθες την έπεσα σε μια άλλη που δουλεύει εκεί..και μου είπε φύγε από εδώ αμέσως
.νομίζεις δεν τα έχουνε συζητήσει μεταξύ τους?σου λένε..αυτός εδώ είναι κυνηγός..τι να τον κάνουμε?εμείς ένα μαλακακο θέλουμε να του τα τρώμε..
Σόρρυ που θα το πω, αλλά αυτή την κίνηση δεν την έκανε ούτε πεντάχρονος μπόμπιρας.
Πας στον ίδιο χώρο και την πέφτεις με τη σειρά σε όλες;
Και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λες περί κυνηγού...
Οι ελλεινιδες δε γουσταρουνε πολύ ωραίους..θέλουν έναν άσχημο και ελεγχόμενο μαλακα από τη παρέα τους..που να ντρέπεται να τη πεφτει σε άγνωστες..ετσι η ελλεινιδα δεν εχει ανταγωνισμό..και μπορεί να του τρώει μόνο αυτή τα λεφτά..αν σε δούνε ότι είσαι γκομενιαρης και ότι κανείς πεσιματα.. έχεις φαει Χ από τις ελλεινιδες..για αυτό το λογο στην Ελλάδα βλέπεις όλο κάτι χαλιες να γαμανε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν λέει αυτό σου απαντήσαμε κά εγώ μιλάω πάντα με αποδείξεις..οι ελλεινιδες φοβούνται τα αρσενικά..εγώ την έπεφτα σε μια στα τζάμπο.και χθες την έπεσα σε μια άλλη που δουλεύει εκεί..και μου είπε φύγε από εδώ αμέσως
.νομίζεις δεν τα έχουνε συζητήσει μεταξύ τους?σου λένε..αυτός εδώ είναι κυνηγός..τι να τον κάνουμε?εμείς ένα μαλακακο θέλουμε να του τα τρώμε..
Εδώ σ αυτό έχεις ένα δίκιο. Κι αυτό δείχνει την μικρότητα αυτών των γυναικών, και πόσο άξεστος είναι ο πολιτισμός τους.
Πάντως βλέπω και κάτι άλλο τα τελευταία χρόνια, και ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Έχω κάποιες φίλες και γνωστές......μιλάμε για αποκρουστικές γυναίκες (δυστυχώς δηλαδή), δε βλέπονται με κανένα κριτήριο. Χοντρές, απεριποίητες, σκατόφατσες, οριακά χρεώνεις εισιτήριο να τις δείξεις στο κοινό ως ειδεχθή αξιοθέατα που είναι....
Για να φανταστείτε, είναι μερικές με τις οποίες δεν μπορω να βγω για φαγητό γιατι πραγματικά μου προκαλούν αηδία.
Μια πχ έχει ελιά στο πηγούνι με τριχίδια γύρω-γύρω!
Πάντα εντύπωση μου έκανε πως δεν είχαν παρατήσει το γκομενικό, και βλέπουν τους εαυτόυς τους ως 'γυναίκες' σε αντίθεση με τον μέσο άνδρα που τις βλέπει σαν ερπετά.
Κι όμως ρε παιδιά, αρκετές από αυτές όχι μόνο βρίσκουν άνδρες να τις γαμούν, αλλά κάποιοι τις επιθυμούν κιόλας! Και δε μιλάμε πάντα για τίποτα λεχρίτες, έχω δει λεβέντη 1.90 γυμνασμένο αθλητικό 27 χρονών να παρακαλάει ένα παντρεμένο κήτος να κάνουν σχεσούλα κι αυτή εν τέλει να τον μπλοκάρει. Μια άλλη που μοιάζει σα θερμοσίφωνας, ζει διπλό έρωτα εναλλάξ με δυο τύπους που είναι κούκλοι! Επίσης κάτι στερημένοι παντρεμένοι γαμάνε κάτι φόλες.
Τέλος, υπάρχουν κλασικά οι μαύροι που λατρεύουν να γαμάνε τις χοντρούλες, να τους τρώνε χρήματα κιόλας και στο τέλος να εξαφανίζονται!
Πριν δυο βδομάδες μου την έπεσε πολύ άγρια τύπισσα τόσο μπάζο που πραγματικά θα προτιμούσα να γινόμουν πούστης παρά να πήγαινα μαζί της. Ένιωσα βαθιά προσβεβλημμένος!
Προφανώς και δεν είμαι κάνα χάρμα οφθαλμών ο ίδιος, αλλά αλήθεια ρε παιδιά, δε θα μου σηκωνόταν ποτέ με αυτά τα όντα...
Κι εμείς εδώ καθόμαστε και αναλύουμε αν θα φορέσουμε μεταξωτά κοστούμια, αν θα πηγαίνουμε 4 ώρες γυμναστήριο την ημέρα, αν πρέπει να βγάζουμε 100κ τον μήνα, κι αν θα πρέπει να αποκτήσουμε πόρσε ή φερράρι......
σε ολες τις νεες γκομενες εκει τις οδηγει το συστημα,να ειναι μεσα στα λεφτα την χλιδη και την καλοπεραση, για αυτο οσες ωραιες νεαρης ηλικιας δειτε εξω στο δρομο θα ειναι με μετριους ή πατσαβουριδες, τους εχουν να τους αρμεγουν με ανταλλαγμα τα νιατα και την ομορφια τους, ενω καποιος που ειναι ωραιος θα πει κατσε ρε φιλε, ωραιος ειμαι και εγω, για ποιο λογο να μου τρως εσυ η ωραια ενα μηνιατικο, για αυτο δεν βλεπετε ελλαδα εξω ωραια με ωραιο, και βλεπετε ωραιους με μπαζα και ωραιες με πατσαβουριδες
Nαι ισχύει αυτό που λες.
Γενικά σε ένα ζευγάρι κάποιος από τους δύο είτε ο άντρας είτε η γυναίκα θα είναι εμφανισιακά ανώτερος από τον άλλο είτε λίγο είτε πολύ είτε πάρα πολύ το βλέπουμε καθημερινά αυτο.
Εξάλλου η ομορφιά είναι υποκειμενική για τον κάθε ένα.
Τώρα σε σχέση με τα χρήματα από άλλη γωνία το βλέπει η γυναίκα από άλλη ο άντρας.....
Έχω κάποιες φίλες και γνωστές......μιλάμε για αποκρουστικές γυναίκες (δυστυχώς δηλαδή), δε βλέπονται με κανένα κριτήριο. Χοντρές, απεριποίητες, σκατόφατσες, οριακά χρεώνεις εισιτήριο να τις δείξεις στο κοινό ως ειδεχθή αξιοθέατα που είναι....
Για να φανταστείτε, είναι μερικές με τις οποίες δεν μπορω να βγω για φαγητό γιατι πραγματικά μου προκαλούν αηδία.
Μια πχ έχει ελιά στο πηγούνι με τριχίδια γύρω-γύρω!
Πάντα εντύπωση μου έκανε πως δεν είχαν παρατήσει το γκομενικό, και βλέπουν τους εαυτόυς τους ως 'γυναίκες' σε αντίθεση με τον μέσο άνδρα που τις βλέπει σαν ερπετά.
Κι όμως ρε παιδιά, αρκετές από αυτές όχι μόνο βρίσκουν άνδρες να τις γαμούν, αλλά κάποιοι τις επιθυμούν κιόλας! Και δε μιλάμε πάντα για τίποτα λεχρίτες, έχω δει λεβέντη 1.90 γυμνασμένο αθλητικό 27 χρονών να παρακαλάει ένα παντρεμένο κήτος να κάνουν σχεσούλα κι αυτή εν τέλει να τον μπλοκάρει. Μια άλλη που μοιάζει σα θερμοσίφωνας, ζει διπλό έρωτα εναλλάξ με δυο τύπους που είναι κούκλοι! Επίσης κάτι στερημένοι παντρεμένοι γαμάνε κάτι φόλες.
Τέλος, υπάρχουν κλασικά οι μαύροι που λατρεύουν να γαμάνε τις χοντρούλες, να τους τρώνε χρήματα κιόλας και στο τέλος να εξαφανίζονται!
Πριν δυο βδομάδες μου την έπεσε πολύ άγρια τύπισσα τόσο μπάζο που πραγματικά θα προτιμούσα να γινόμουν πούστης παρά να πήγαινα μαζί της. Ένιωσα βαθιά προσβεβλημμένος!
Προφανώς και δεν είμαι κάνα χάρμα οφθαλμών ο ίδιος, αλλά αλήθεια ρε παιδιά, δε θα μου σηκωνόταν ποτέ με αυτά τα όντα...
Κι εμείς εδώ καθόμαστε και αναλύουμε αν θα φορέσουμε μεταξωτά κοστούμια, αν θα πηγαίνουμε 4 ώρες γυμναστήριο την ημέρα, αν πρέπει να βγάζουμε 100κ τον μήνα, κι αν θα πρέπει να αποκτήσουμε πόρσε ή φερράρι......
Γενικά,ο συνδυασμός μοναξιά+έλλειψη επιλογών,οδηγεί πολλούς στην πλήρη απελπισία
Απο τη μια μπορώ να το καταλάβω,γιατί όποιος έχει περάσει ή περνάει μοναξιές,ψάχνει να πιαστεί απο οτιδήποτε.Και οι άντρες δεν είναι σαν τις γυναίκες,να πάρουν ένα σκυλί ή ένα γατί και να τη βγάζουν έτσι.Αυτές μπορεί να μην χρειάζονται άντρα,ο άντρας όμως χρειάζεται γυναίκα...δυστυχώς ή ευτυχώς.
Αν πιάσεις να ρωτήσεις πχ 10 ελεύθερους άντρες,τι θέλετε να κάνετε το καλοκαίρι,οι 8-9 στους 10 θα πουν να πάμε κάπου με γκόμενα.Άμα ρωτήσεις 10 ελεύθερες γυναίκες,οι 8-9 θα σου πουν να πάμε με τις φίλες μας,δε θέλουμε κανέναν.Είναι και συντριπτικά περισσότεροι οι διαθέσιμοι άντρες από τις γυναίκες,γι'αυτό και βλέπουμε καταστάσεις μέχρι και τα κήτη να έχουν στρατιές απο πίσω.
Γενικά,ο συνδυασμός μοναξιά+έλλειψη επιλογών,οδηγεί πολλούς στην πλήρη απελπισία
Απο τη μια μπορώ να το καταλάβω,γιατί όποιος έχει περάσει ή περνάει μοναξιές,ψάχνει να πιαστεί απο οτιδήποτε.Και οι άντρες δεν είναι σαν τις γυναίκες,να πάρουν ένα σκυλί ή ένα γατί και να τη βγάζουν έτσι.Αυτές μπορεί να μην χρειάζονται άντρα,ο άντρας όμως χρειάζεται γυναίκα...δυστυχώς ή ευτυχώς.
Αν πιάσεις να ρωτήσεις πχ 10 ελεύθερους άντρες,τι θέλετε να κάνετε το καλοκαίρι,οι 8-9 στους 10 θα πουν να πάμε κάπου με γκόμενα.Άμα ρωτήσεις 10 ελεύθερες γυναίκες,οι 8-9 θα σου πουν να πάμε με τις φίλες μας,δε θέλουμε κανέναν.Είναι και συντριπτικά περισσότεροι οι διαθέσιμοι άντρες από τις γυναίκες,γι'αυτό και βλέπουμε καταστάσεις μέχρι και τα κήτη να έχουν στρατιές απο πίσω.
Οι ανθρωποι που επιλεγουν τους πολλους και οχι τον ενα γιατι νιωθουν μοναξια ? σιγουρα καποιος περασε απο τη ζωη τους αλλα το ενα τους ξυνιζει το αλλο τους βρωμαει οποτε δεν ειναι θεμα μοναξιας αλλα δεν αντεχουν τον εαυτο τους απο την αναποφασιστικοτητα που τους δέρνει και το βαφτίσανε μοναξια ...
Πάλι μαλακίες καί ανακρίβειες γράφονται σέ αυτό τό θρέντ!!
Τό εργασιακό περιβάλλον μία χαρά ευνοεί τίς γνωριμίες...μάλιστα ανάλογα καί τό επάγγελμα...είναι Νο1 σέ προτεραιότητα προσέγγισης!!
Οσοι γράφουν τό αντίθετο η δέν έχουν εργαστεί ποτέ στήν ζωή τους...Η η εργασία πού κάνουν δέν συμπεριλαμβάνει γκόμενες.
Τό κακό είναι ότι μπορούν νά δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στήν εργασία...όταν κάποιος συνάψει ερωτική σχέση.
Νά τόν απολύσουν...η πολλοί άλλοι λόγοι!!
Βασικά εγώ έχω κάνει δουλειές πολλές αλλά δε κράταγαν πολύ αυτές οι δουλειες κάνα μήνα Μαξ και σε ένα μήνα δε προλαβαίνεις να βρεις γκόμενα και από όλες αυτές τις δουλειές σε μια μόνο έφταιγα εγώ που με έδιωξαν στις άλλες έφταιγαν εκείνοι.
εγώ την έπεφτα σε μια στα τζάμπο.και χθες την έπεσα σε μια άλλη που δουλεύει εκεί..και μου είπε φύγε από εδώ αμέσως
Ναι προφανως συζητησαν μεταξυ τους οτι υπαρχει ενας παλαβός που γυριζει στο μαγαζι και την πεφτει στις υπαλληλους που ειναι εκει για να βγαλουν το ψωμι τους.
Και εσυ στο σαλεμενο σου μυαλο καταλαβες οτι σε περασαν για "κυνηγο" και σε φοβηθηκανε.
Συνεχισε ετσι και σε βλεπω σε κανενα αυτοφωρο
Συνελθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Και μερικοι-μερικοι εδω μεσα, πηγαινετε σε κανεναν ψυχολογο ή σε κανεναν ψυχιατρο, δεν βλαπτει.
Ρε τύπε, φαντασου τι τραβανε οι γυναικες, ειναι εκει η κοπελα να βγαλει κανενα φραγκο και εχει τον καθε αμοιβαδα να πηγαινει να της την πεφτει σαν ουγκανος, και μετα να πηγαινει και στις αλλες. Την επομενη φορα βλεπω να τον πετανε εξω με τις κλωτσιες και να λεει "με πετατε επειδη με φοβαστε που ειμαι κυνηγος"
Ποιος ειναι ο αξεστος πολιτισμος ρε φιλε?
Να θελεις να δουλεψεις και να εχεις το καθε βλαμμενο να κανει τον γαμπρο σε ολες τις υπαλληλους στη σειρα?
Και λιγα του ειπε.
Ναι προφανως συζητησαν μεταξυ τους οτι υπαρχει ενας παλαβός που γυριζει στο μαγαζι και την πεφτει στις υπαλληλους που ειναι εκει για να βγαλουν το ψωμι τους.
Και εσυ στο σαλεμενο σου μυαλο καταλαβες οτι σε περασαν για "κυνηγο" και σε φοβηθηκανε.
Συνεχισε ετσι και σε βλεπω σε κανενα αυτοφωρο
Συνελθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Και μερικοι-μερικοι εδω μεσα, πηγαινετε σε κανεναν ψυχολογο ή σε κανεναν ψυχιατρο, δεν βλαπτει.
Είσαι με τα καλά σου; Τις έχει τρελάνει, όλο γι' αυτόν συζητάνε, τον βλέπουν και στον ύπνο τους.
Κάποιες νομίζουν ότι δεν είναι και αρκετά καλές γι' αυτόν.
Αυτός που έχει στη δουλεια του μόνο ψωλαραίους,παντρεμένες ή με σχέσεις ή κανει μοναχική δουλειά,απο που θα κάνει γνωριμίες;
Γνωριμία μπορεί να γίνει μόνο στην πρώτη περίπτωση...να βρεθούν δυο gay σε κοινό χώρο εργασίας...που αυτοί καταλαβαίνονται αμέσως.Για στρέιτ δεν υπάρχει σωτηρία...
Είσαι με τα καλά σου; Τις έχει τρελάνει, όλο γι' αυτόν συζητάνε, τον βλέπουν και στον ύπνο τους.
Κάποιες νομίζουν ότι δεν είναι και αρκετά καλές γι' αυτόν.
Φανταζεσαι να στραβωθει καμια αμοιρη και να κανει σχεση με αυτον τον ανθρωπο?
Μυαλα 8χρονων. Γιατι δεν ζητανε βοηθεια? Δεν αντιλαμβανονται οτι εχουν σοβαροτατα προβληματα? Και το οικογενειακο τους περιβαλλον τι κανει? Γιατι τους εχει παρατησει στην τυχη τους?
Φανταζεσαι να στραβωθει καμια αμοιρη και να κανει σχεση με αυτον τον ανθρωπο?
Μυαλα 8χρονων. Γιατι δεν ζητανε βοηθεια? Δεν αντιλαμβανονται οτι εχουν σοβαροτατα προβληματα? Και το οικογενειακο τους περιβαλλον τι κανει? Γιατι τους εχει παρατησει στην τυχη τους?
ΟΙ ίδιοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν, έχει ήδη βρεθεί από το μυαλό η δικαιολογία.
Συνήθως δεν υπάρχει υποστηρικτικό περιβάλλον ή και να υπάρχει, δεν γνωρίζει τι γίνεται ή δεν μπορεί να το αντιληφθεί.
Βέβαια για να μην αδικούμε, δεν οδηγούνται συνήθως στη βία, όσο στην απομόνωση.