Ε καλά βλέπεις εσύ δηλαδή τους γκόμενους των ελλεινιδων να είναι τίποτα όμορφοι η αδύνατοι?απλά έτυχε να ειναι στην ίδια παρέα και να τους ήρθε το γκομενάκι..στο πιάτο..η να είχε λεφτά ο μπαμπάς τους και να κάνουνε το χορηγό στην ελλεινιδα..εννιά στις δέκα σχέσεις με ελλεινιδες..έτσι εγιναν
εδω καποιοι βλεπουν κατι ελληνιδες γνωστες τους που ειναι του 1984 και λενε οριστε αυτη εδω εχει παντρευτει ντιλιβερα και εχει 2 παιδια μαζι του, και αυτος ουτε λεφτα εχει, ναι οκ τωρα εδω καποιοι γνωριζουν σαρανταρες που δεν προλαβε το ινσταγκραμ και η λιγουριαση των τελευταιων ετων να τις καψει τον εγκεφαλο,
ομως αυτες που ειναι για παραδειγμα το 2004 γενημμενες, δηλαδη που εχουν τα μισα χρονια απο μια σαρανταρα , εχουν φλιπαρει απο αυτες το 99.9%
εδω ξερω μια ομορφη 20 χρονων που οταν πηγαινε λυκειο γουσταρε γκομενους μπατιρηδες αλανιαριδες, και τωρα μου ανεβαζει ολο κατι πορσε, πολυτελη ξενοδοχεια, χλιδατες διακοπες, πανακριβα ρουχα,
σε ολες τις νεες γκομενες εκει τις οδηγει το συστημα,να ειναι μεσα στα λεφτα την χλιδη και την καλοπεραση, για αυτο οσες ωραιες νεαρης ηλικιας δειτε εξω στο δρομο θα ειναι με μετριους ή πατσαβουριδες, τους εχουν να τους αρμεγουν με ανταλλαγμα τα νιατα και την ομορφια τους, ενω καποιος που ειναι ωραιος θα πει κατσε ρε φιλε, ωραιος ειμαι και εγω, για ποιο λογο να μου τρως εσυ η ωραια ενα μηνιατικο, για αυτο δεν βλεπετε ελλαδα εξω ωραια με ωραιο, και βλεπετε ωραιους με μπαζα και ωραιες με πατσαβουριδες