Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τόσα ξέρεις Τόσα λες,γιατί τα κόμπλεξ σου δεν σε αφήνουν να δεις λίγο πιο πέρα από τη μύτη σου.

Το λίπος δεν δίνει δύναμη.
Εξαρτάται εγώ έχω λοιπός μπερδεμένο με μύες όμως άρα αυτό μου δίνει δύναμη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.308
Πόντοι
4.546
Μάλλον γιατί οι Ελληνίδες θέλουν λεπτους και εγώ δε είναι και νοιωθω άβολα επίσης επειδή είμαι καλό παιδί και όχι αλήτης και οι υπόλοιποι με βλέπουν ως φλωρο γι'αυτα τα 2 λογικά
Και χοντρός και φλώρος? Δεν πας πουθενά....

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
καλα πιπες σου λενε.ακους κι εσυ την υπουργαρα..δεν φταινε τα κιλα που δεν εχεις γκομενα..και αδνυατος να εισουνα..οι ελλεινιδες τα ιδια ακριβως θα κανανε..αν δεν εχεις λεφτα..η δεν εισαι στην ιδια παρεα με αυτες..δεν σε θελουνε..και 50κιλα να πας!γιατι ανεχεσε το μπουλινγκ που σου κανει η υπουργαρα και οι αλλοι?αν σε ενοχλουν τοσο πολυ τα κιλα,ξεκινα να κανεις γυμναστικη.κανε και κανα σολαριουμ να δειξεις τον ογκο σου πιο πολυ..και εισια ετοιμος φιλαρακι..
Αυτά τα 2 που λες είναι σημαντικά έχεις δίκιο αλλά και τα κιλά σου ρίχνουν λιγο τη αυτοπεποίθηση.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ε καλά βλέπεις εσύ δηλαδή τους γκόμενους των ελλεινιδων να είναι τίποτα όμορφοι η αδύνατοι?απλά έτυχε να ειναι στην ίδια παρέα και να τους ήρθε το γκομενάκι..στο πιάτο..η να είχε λεφτά ο μπαμπάς τους και να κάνουνε το χορηγό στην ελλεινιδα..εννιά στις δέκα σχέσεις με ελλεινιδες..έτσι εγιναν
Το ξέρω όμως τα κιλά δε μου δίνουν αυτοπεποίθηση και οι γκόμενες θέλουν αυτοπεποίθηση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
χαμενος ανεστακος Ζαν φαινεται οτι πικαρε απο την πολυ αυτοβελτιωση... και γκαμαει αβερτα ναουμε:zfuck:

Zapata method of male self - improvement and evolution

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
Δε συμφωνώ απόλυτα.
Υπάρχουν και ποιοτικοί άνθρωποι εκεί, που λόγω συγκυριών έμειναν μόνοι τους.
Είτε εργένηδες, είτε χωρισμένοι...Και δεν είναι και το πιο εύκολο σε κάποια ηλικία να ξεκινάς καμάκι ή γνωριμίες.
Δεν υπάρχει χρόνος να χαθεί για αυτούς που ψάχνουν ένα σοβαρό (όσο γίνεται) άνθρωπο.
Τώρα, αν είσαι 25-30 και ψάχνεσαι εκεί, τότε ναι, συμφωνώ με αυτά που λες.
Έχεις δίκιο σε αυτό, βεβαίως και θα υπάρχουν και μια χαρά άνθρωποι εκεί μέσα.
Το θέμα είναι πως απτη στιγμή που μπεις εκεί, δε θέλει και πολύ να αλλοιωθείς εντελώς.

Μπορεί πχ να γνωρίσεις μια φαινομενικά ψιλοκομπλέ κοπέλα, αλλά δεν είναι ωραίο να ξέρεις πως έχει υπάρξει χυσοκουβάς σε δημόσια έκθεση. Καταντάει περίσσευμα και είναι κρίμα.
Κι ένας άνδρας καίγεται εξίσου εκεί μέσα, αναλώνεις χρόνο για να ασχοληθείς με κάθε τελειωμένη. Στο τέλος χαζεύεις παντελώς.
Είναι σημαντικό να μη χαθεί η επαφή με τον πραγματικό κόσμο!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
Το γαμαει αβερτα το βρήκες και η αυτοβελτίωση επιασε τοπο το βρηκες,θα σας αναλαβω με λιγες μερες,βαλτε στις κωλοτρυπιδες βαζελινη αλλοι βαλτε λαδακι και παρτε θεση αλλοι στα 4 αλλοι ανάσκελα,εννοω εσενα το σαιντ τη Μάγκι και τον αθηναιο.

Όλο υποσχέσεις είσαι. :coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.888
Πόντοι
736
Το γαμαει αβερτα το βρήκες και η αυτοβελτίωση επιασε τοπο το βρηκες,θα σας αναλαβω με λιγες μερες,βαλτε στις κωλοτρυπιδες βαζελινη αλλοι βαλτε λαδακι και παρτε θεση αλλοι στα 4 αλλοι ανάσκελα,εννοω εσενα το σαιντ τη Μάγκι και τον αθηναιο.
Του κωλου τα εννιάμερα...Δεν εινα τυχαίο..εντωμεταξύ ειπες 4 μας λείπει ενας ..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
Του κωλου τα εννιάμερα...Δεν εινα τυχαίο..εντωμεταξύ ειπες 4 μας λείπει ενας ..

Τον πέμπτο θα τον πηδήξει την επόμενη φορά. Πρέπει να φυλάξει δυνάμεις γιατί έχει να πηδήξει παράλληλα και 3 γκομενάκια από το ρόστερ του. :coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.888
Πόντοι
736
Τον πέμπτο θα τον πηδήξει την επόμενη φορά. Πρέπει να φυλάξει δυνάμεις γιατί έχει να πηδήξει παράλληλα και 3 γκομενάκια από το ρόστερ του. :coffee:
τα γκομενακια το ξερουν? :2funny::2funny: Τι μοντελο και αυτο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
1715435216187.png

ναι γιατί τα άλλα δεν τα βρήκα...

Zapata method of male self - improvement and evolution

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Ε καλά βλέπεις εσύ δηλαδή τους γκόμενους των ελλεινιδων να είναι τίποτα όμορφοι η αδύνατοι?απλά έτυχε να ειναι στην ίδια παρέα και να τους ήρθε το γκομενάκι..στο πιάτο..η να είχε λεφτά ο μπαμπάς τους και να κάνουνε το χορηγό στην ελλεινιδα..εννιά στις δέκα σχέσεις με ελλεινιδες..έτσι εγιναν
εδω καποιοι βλεπουν κατι ελληνιδες γνωστες τους που ειναι του 1984 και λενε οριστε αυτη εδω εχει παντρευτει ντιλιβερα και εχει 2 παιδια μαζι του, και αυτος ουτε λεφτα εχει, ναι οκ τωρα εδω καποιοι γνωριζουν σαρανταρες που δεν προλαβε το ινσταγκραμ και η λιγουριαση των τελευταιων ετων να τις καψει τον εγκεφαλο,
ομως αυτες που ειναι για παραδειγμα το 2004 γενημμενες, δηλαδη που εχουν τα μισα χρονια απο μια σαρανταρα , εχουν φλιπαρει απο αυτες το 99.9%
εδω ξερω μια ομορφη 20 χρονων που οταν πηγαινε λυκειο γουσταρε γκομενους μπατιρηδες αλανιαριδες, και τωρα μου ανεβαζει ολο κατι πορσε, πολυτελη ξενοδοχεια, χλιδατες διακοπες, πανακριβα ρουχα,
σε ολες τις νεες γκομενες εκει τις οδηγει το συστημα,να ειναι μεσα στα λεφτα την χλιδη και την καλοπεραση, για αυτο οσες ωραιες νεαρης ηλικιας δειτε εξω στο δρομο θα ειναι με μετριους ή πατσαβουριδες, τους εχουν να τους αρμεγουν με ανταλλαγμα τα νιατα και την ομορφια τους, ενω καποιος που ειναι ωραιος θα πει κατσε ρε φιλε, ωραιος ειμαι και εγω, για ποιο λογο να μου τρως εσυ η ωραια ενα μηνιατικο, για αυτο δεν βλεπετε ελλαδα εξω ωραια με ωραιο, και βλεπετε ωραιους με μπαζα και ωραιες με πατσαβουριδες

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
In a few words:

Γίνετε άσχημοι και θα γαμάτε ωραία μουνιά αβέρτα
να μην εισαι εμφανισιμος αλλα να εχεις λεφτα, τα οποια ομως να δεχεσαι να στα τρωει η αλλη αβερτα,
το να εχει καποιος λεφτα και να ειναι καρμυρης, γκομενα ετσι δεν βρισκει

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.888
Πόντοι
736
Ολα στο μυαλο ειναι αλλα να είστε και δίκαιοι σε αυτα που ζητάτε βαση με το τι παρέχετε και μιλαω σαν συνολο..

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οχι πάντα...θέλεις νά πείς ?
Αν εννοείς αυτό...φυσικά...τίποτα δέν είναι απόλυτο σέ αυτόν τόν κόσμο!!
Πάντα μιλάμε σέ γενικές γραμμές...
Αυτό πού ονομάζεται κατά προσέγγιση...:sunglasses:
:heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom