Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τώρα το έθεσες σωστά.
Γιατί να ξεπέσω σε μετριότητα σαν τυπος που δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο;
Διότι γιά νά ανέβεις κατηγορία...θά πρέπει νά τηρείς ορισμένες βασικές προδιαγραφές...
Η νά έχεις χρήμα καί πολλά κονέ...η νά είσαι γαμάτος-μετράτος εμφανισιακά...όταν παίζουν καί τά 2 ακόμα καλύτερα!!
Αν δέν έχεις χρήμα...κονέ...εμφάνιση κτλ...τό "Σύστημα" σέ βάζει αυτομάτως στήν ουρά...εδώ καί πολλά χρόνια...αυτό γίνεται...
Καί θά γίνεται πάντα καί παντού...
-Αυτά πού γράφουν κάποιοι άσχετοι ότι μπορείς νά είσαι άσχημος κάι φτωχός...καί νά γαμείς μουνάρες...είναι γελοία επιχειρήματα- :sunglasses:
:heavymetalbig:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.443
Πόντοι
456
Δεν προλαβαινω αυτες τις μερες γιατι εχω μπλέξει με 3 γκόμενες και με τη καινουργια ειναι υπερωρία βραδινα,η μεθοδος της αυτοβελτιωσης με εχει βοηθήσει σε ολα τα επίπεδα,οποιος την τηρησει εχει αποτέλεσμα οποιος δεν τη τηρειση παίρνει τα αρχιδακια του ειναι απλα τα πράγματα.
Χωρίς μαλακίες τώρα, σωστά εν μέρει αυτά που λες, αλλά αν είχα τρία γκομενάκια, μόνο με το bou δε θα ασχολιόμουν.
Λόγω χρόνου βασικά...

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Διότι γιά νά ανέβεις κατηγορία...θά πρέπει νά τηρείς ορισμένες βασικές προδιαγραφές...
Η νά έχεις χρήμα καί πολλά κονέ...η νά είσαι γαμάτος-μετράτος εμφανισιακά...όταν παίζουν καί τά 2 ακόμα καλύτερα!!
Αν δέν έχεις χρήμα...κονέ...εμφάνιση κτλ...τό "Σύστημα" σέ βάζει αυτομάτως στήν ουρά...εδώ καί πολλά χρόνια...αυτό γίνεται...
Καί θά γίνεται πάντα καί παντού...
-Αυτά πού γράφουν κάποιοι άσχετοι ότι μπορείς νά είσαι άσχημος κάι φτωχός...καί νά γαμείς μουνάρες...είναι γελοία επιχειρήματα- :sunglasses:
Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς ..σιγά μην κάνει κίνηση...θα την πουν πουτανα οι μαλακισμενες οι φίλες της.
Γενικά οι Ελληνίδες θέλουν αυτοπεποίθηση όσο μπαζολες και να ειναι

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Φίλε τρολάρεις;
Άντρας που γαμάει πουτάνες και μάλιστα συχνά, δε ντρέπεται καμία γυναίκα.
Και εγώ που είμαι 24 και εχω γαμησει πάνω από 100 φορές σε πουτανες γιατί ντρέπομαι ?είδες ότι δε στέκει αυτό που λες?άλλο πληρωμένο γαμησι άλλο κανονικό δηλαδή ίδιο είναι το σεξ αλλά στο ένα πάει και υπερμπαζο αν έχει λεφτά ενώ στις έξω υπάρχουν απαιτήσεις οπότε διαφορετικα αντιμετωπίζεις πουτανες διαφορετικά τις έξω.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε μου

Γενικά οι Ελληνίδες θέλουν αυτοπεποίθηση όσο μπαζολες και να ειναι
Δεν προλαβαινω αυτες τις μερες γιατι εχω μπλέξει με 3 γκόμενες και με τη καινουργια ειναι υπερωρία βραδινα,η μεθοδος της αυτοβελτιωσης με εχει βοηθήσει σε ολα τα επίπεδα,οποιος την τηρησει εχει αποτέλεσμα οποιος δεν τη τηρειση παίρνει τα αρχιδακια του ειναι απλα τα πράγματα.
6 βιζομπαλα πες κανα 2κιλο το καθε ενα και 120 κιλα ο απο πανω .. το πηρες ζεστα το θεμα..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

Ο αυτοβελτιωμένος αγαθοεργεί προς τους συνανθρώπους του. Αν δεν τις προλαβαίνετε κάντε την μια τουλάχιστον πάσα σε κάποιον αναξιοπαθούντα που έχει ανάγκη. Στον κ. @Filislover π.χ. :coffee:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ο αυτοβελτιωμένος αγαθοεργεί προς τους συνανθρώπους του. Αν δεν τις προλαβαίνετε κάντε την μια τουλάχιστον πάσα σε κάποιον αναξιοπαθούντα που έχει ανάγκη. Στον κ. @Filislover π.χ. :coffee:
Σιγά ρε φίλε γι'αυτό υπάρχουν οι τανες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Πετάχτηκε και η τσουτσου..ρε τι θες να σου ανεβασω πτυχιο ψυχολογιας για να πειστείς?
Εγω δεν πιεσα κανενα να με πιστέψει οποιος θελει πιστευει οποιος δεν θελει κανενα πρόβλημα..
πτυχιο μαλακιας εχεις στανταρ για ψυχολογιας αμφιβαλλω σφοδρα:coffee:
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
ΑΝΕΣΤΑΚΟΣ ΖΑΝ.jpg

Zapata method of male self - improvement and evolution

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Σίγουρα. Το ζητούμενο όμως είναι να αρχίσετε να ξεφεύγετε από τις λύσεις ανάγκης. :coffee:
Σωστός συμφωνώ εδώ όπως είπε ο μάγκας ακροατής οι πουτανες είναι συμπλήρωμα άντρας με μόνο πουτανες είναι λειψός άντρας και σκέψου ο ακροατής έχει πάει καμία 500 φορές σε πουτανες συγουρα παλιά πήγαινε 20 φορές το χρόνο μου είχε πει και είναι 56 παρόλα αυτά και γκόμενα θα έχει βρει πιστεύω.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.443
Πόντοι
456
Και εγώ που είμαι 24 και εχω γαμησει πάνω από 100 φορές σε πουτανες γιατί ντρέπομαι ?είδες ότι δε στέκει αυτό που λες?άλλο πληρωμένο γαμησι άλλο κανονικό δηλαδή ίδιο είναι το σεξ αλλά στο ένα πάει και υπερμπαζο αν έχει λεφτά ενώ στις έξω υπάρχουν απαιτήσεις οπότε διαφορετικα αντιμετωπίζεις πουτανες διαφορετικά τις έξω.
Παλιά όταν ο γιος έφτανε τα 16-17, τον πήγαινε ο μπαμπάς ή κάποιος θείος στο μπουρδέλο.
Πάντως σίγουρα όχι για να δει τι χρώμα έχει το μουνί...
Σκέφτηκες ποτέ γιατί;
Είσαι η μοναδική περίπτωση που ακούω να γαμάς και να ντρέπεσαι τις γκόμενες έξω.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Εν αρχή θα έπρεπε να αποβάλλει το τέρμα φλατ και στενομυαλο σκεπτικό πως "όλες θέλουν κοιλιακούς,μούσια και τατουάζ"

Γενικά να αποκοπεί από τα στερεότυπα και τα "κουτάκια"
Μα τα βλέπω έξω οι Ελληνίδες ή με λεπτούς ή με κανονικούς πάνε,καλύτερα να βρω καμία χοντρούλα τουλάχιστον να έχω το κεφάλι μου ήσυχο να μη ντρέπομαι κιόλας να μη έχω κόμπλεξ κατωτερότητας

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Παλιά όταν ο γιος έφτανε τα 16-17, τον πήγαινε ο μπαμπάς ή κάποιος θείος στο μπουρδέλο.
Πάντως σίγουρα όχι για να δει τι χρώμα έχει το μουνί...
Σκέφτηκες ποτέ γιατί;
Είσαι η μοναδική περίπτωση που ακούω να γαμάς και να ντρέπεσαι τις γκόμενες έξω.
Ρε μπρο εννοείς ότι λέω ψέματα ότι έχω πάει πάνω από 100 φορές ?που να ορκιστώ ?δε ξέρω γιατί ντρέπομαι πάντως στις πουτανες όντως έχω γαμησει πάνω από 100 φορές.

Μαλάκα αλήθεια σταμάτα συνέχεια να παπαγαλίζεις τα ίδια και τα ίδια.
Φτάνει,μας τα έχεις πρήξει.

Δούλεψε με τον εαυτό σου και σταμάτα να αναπαράγεις τις ίδιες παπαριές συνέχεια γιατί έτσι ούτε η κόρη του Κουασιμόδου θα σου κάτσει.

Αν είναι να λες συνέχεια τα ίδια,καλύτερα να μη γράφεις.
Εντάξει για πες τώρα πόσο είσαι και ύψος κιλά ?μόνο εγώ θα τα λέω ?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.864
Πόντοι
736
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:
ΑΝΕΣΤΑΚΟΣ ΖΑΝ.jpg

Zapata method of male self - improvement and evolution

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Σωστός συμφωνώ εδώ όπως είπε ο μάγκας ακροατής οι πουτανες είναι συμπλήρωμα άντρας με μόνο πουτανες είναι λειψός άντρας και σκέψου ο ακροατής έχει πάει καμία 500 φορές σε πουτανες συγουρα παλιά πήγαινε 20 φορές το χρόνο μου είχε πει και είναι 56 παρόλα αυτά και γκόμενα θα έχει βρει πιστεύω.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτό πού λέει ο νέουλας Filislover έχει 100% δίκιο...όσες φορές καί νά γαμήσεις επαγγελματία γκόμενα τού Sex...
Δέν έχει καμία απολύτως σχέση μέ free γκόμενα...όχι στήν ερωτική πράξη...αλλά στήν επικοινωνία μέ τήν κοπέλα...
Αλλο τό ένα άλλο τό άλλο...γιά νά υπάρξει ερωτική πράξη μέ κοπέλα free...προαπαιτείται επικοινωνία μαζί της...
Είναι γνωστό παγκοσμίως αυτό νομίζω... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom