argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.003
- Πόντοι
- 9.297
Πρωινο για rich and famous.ναι και το πρωι θελει και αυγο απο μασχάλη ..ειπε ο ντελαλ ανεστ
Πρωινο για rich and famous.ναι και το πρωι θελει και αυγο απο μασχάλη ..ειπε ο ντελαλ ανεστ
Aυτο ισχύει για τις αστές.Με το κυαλι θα βρεις γυναικα να μαγειρευει φιλε,σχεδον το 90% δεν ξερουν σήμερα..Φταινε οι παλιες μαμαδες που τις εμαθαν πλακωσαν και τα φαστ φουντ να παραγγέλνουν ονλαιν και εδεσε το γλυκο.
Αν ρωτησεις τη μαγκι πως βραζουν το αυγο ξερει,για να το βαζει κατω απο τη μασχάλη κανενος παπαφιλιπς η σαιντ για ολα τα αλλα πληρη μεσανυχτα η Μάγκι
δεν ακουει αυτος, τα ξερει ολα... εκτος απο το οτι ειναι μπουστης.Εγώ του το είπα πιο πολύ για να μη δίνει σημασία και προπαντός να μην απογοητεύεται.Αν αυτός και η ψυχή του ξέρουν οτι είναι μπίχτης πρώτου βαθμού, τι σημασία έχει τι λέει ο παπαφίλιπς ή ο μπάμπης ο σουγιάς εδω μέσα.
Καλά λες δε πρέπει να ασχολούμαι αφού ξέρω τι είμαι πολύ δίκιο έχεις άσε να λέει ο καθένας ότι πιστεύει χέστηκαΕγώ του το είπα πιο πολύ για να μη δίνει σημασία και προπαντός να μην απογοητεύεται.Αν αυτός και η ψυχή του ξέρουν οτι είναι μπίχτης πρώτου βαθμού, τι σημασία έχει τι λέει ο παπαφίλιπς ή ο μπάμπης ο σουγιάς εδω μέσα.
μπορεις να δεις ακομα ? ...περιεργοΠες μου από τι κατάλαβες ότι είμαι Μπουστης ?να δω
Δε καταλαβαίνω μυστήριος είσαιμπορεις να δεις ακομα ? ...περιεργο
ναι αλλα εσυ εισαι μπουστηςΔε καταλαβαίνω μυστήριος είσαι
λες εε ?Λογικα ο λαος θα πει ψυχραιμία...
Τώρα μιλάς αντρίκια, μπεσαλίδικα πασαλιμανιώτικα.Καλά λες δε πρέπει να ασχολούμαι αφού ξέρω τι είμαι πολύ δίκιο έχεις άσε να λέει ο καθένας ότι πιστεύει χέστηκα
Τον σοδομήσαν άρον άρον.Κρίμα γιατί είχε ενδιαφέρον ως Ανέστης Ζαπάτας.Στην αρχή ψάρωσα οτι ηταν όντως ψυχολόγος.Α ρε φουκαρα Βανταμα.....
φαινεται εχεις δει πολλους ψυχολογους, που αν δε συμφωνεις μαζι τους σε βριζουν και δε δεχονται την αποψη σου, ενω επιμενουν στη δικη τους με ψεματα.Τον σοδομήσαν άρον άρον.Κρίμα γιατί είχε ενδιαφέρον ως Ανέστης Ζαπάτας.Στην αρχή ψάρωσα οτι ηταν όντως ψυχολόγος.
Έλα ντε.Με θάμπωσε το παραμυθι του...φαινεται εχεις δει πολλους ψυχολογους, που αν δε συμφωνεις μαζι τους σε βριζουν και δε δεχονται την αποψη σου, ενω επιμενουν στη δικη τους με ψεματα.
με λιγα λογια σου φανηκε νορμαλ ολο αυτο δηλαδη.
δυστυχως αυτο ειναι και το χειροτερο της ολης υποθεσης κατ'εμε και δειχνει ποσο μειωμενη αντιληψη υπαρχει... νο οφενς και φιλικα παντα.
Έχει κληρονομικό χάρισμα.Πες μου από τι κατάλαβες ότι είμαι Μπουστης ?να δω
Αυτες ειναι χειρότερες σιγανα ποταμακια
Ναι αλλά αυτές μπορούν να κάνουν ένα φαγι της προκοπής...Αυτες ειναι χειρότερες σιγανα ποταμακια
Απλα όταν περάσουν σε κάποια σχολή και φύγουν από τα χωριά θα κάτσουν σε κάποιον όπως όλες οι γυναίκες ..Αυτες ειναι χειρότερες σιγανα ποταμακια
Απλα όταν περάσουν σε κάποια σχολή και φύγουν από τα χωριά θα κάτσουν σε κάποιον όπως όλες οι γυναίκες ..
Ενώ οι αστές κάθονται από εφηβική ηλικία γιατί είναι πιο "προχωρημένες" δηλαδή πιο ελαφρομυαλες και πιο δήθεν.
Τί πάει νά πεί ότι δέν μπορεί νά βρεί γκόμενα νέουλα μου...όλοι μπορούν νά βρούν γκόμενα...σχεδόν όλοι!!Και αν δε μπορεί να βρει γκόμενα ?εκεί τι κάνει ρε μπρο ?εκεί αναγκαστικά μόνο επαγγελματίες.
οψι πανταΤί πάει νά πεί ότι δέν μπορεί νά βρεί γκόμενα νέουλα μου...όλοι μπορούν νά βρούν γκόμενα...σχεδόν όλοι!!
Θά ρίξει τίς απαιτήσεις του...καί θά βρεί...άν είναι 5άρι αυτός...ας βρεί γκόμενα 4.5άρι...όχι 7άρι πού ψάχνει!!
Μέχρι τότε λογικό είναι νά πηγαίνει μέ επαγγελματίες...αλλά καί μετά...δέν σημαίνει αν βρεί γκόμενα σώθηκε.
Αν είναι ασχημομέτρια...σίγουρα θά τραβιέται καί μέ επαγγελματίες...γιά ερωτική αλλαγή!!