Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.196
- Πόντοι
- 736
σοβαρα τωρα δεν εχει ψησταριά? δεν ειναι αξιος ουτε για μπινελικιΠάει,θα τον αποτελειώσεις.
Που να μάθεις την άποψη του για τις πολεμικές τέχνες!
σοβαρα τωρα δεν εχει ψησταριά? δεν ειναι αξιος ουτε για μπινελικιΠάει,θα τον αποτελειώσεις.
Που να μάθεις την άποψη του για τις πολεμικές τέχνες!
τουλαχιστον σαν τζιμακος γαμαει?Τι ρωτας κι εσύ;
Θες να φάει και τα κάρβουνα;
ναι ... ντρέπεται τις γυναίκες οποτε ως τραβελακι που ειμαι θα νιωθει ποιο ανετα να μιλήσει ...Αυτό θα μας το πει ο ίδιος
Είναι το μόνο που δε μου έχεις πει ακόμα όλα τα άλλα μου τα έχεις πει.Δεν σε είπα κοντό ρε Τζιμάκο,χαλάρωσε
Γαμιας είμαι στα μπουρδέλα αλλά στις έξω όχιλοιπον 1.80 εδω ειναι για γαμιαδες οποτε η θα παρεις μπροστα η θα πεταχτείς στους ομοφυλοφίλους
Μόνο με αφρικανους παίζεις μπάλα δηλαδή γιατί Έλληνας με 25 δεν.Ξυπνα τραβελακι που ζεις?το τραβελακι αντε να φτασει στους 25 ποντους ψωλη εγω νουνου παιζω μπαλα με παλουκια που δεν πνίγονται στα σαλια..
Χέσε μας μπάρμπα ύπνο πήγε αργάΤζιμάκο τι γνώμη έχεις για τις πολεμικές τέχνες;
χαχαχα. Φιλε γαμανε οι πολεμικες τεχνες. Οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για τον ανδρισμο σου και την υγεια σου μη λεμε μαλακιες. Μακρια απο το τεννιςΧέσε μας μπάρμπα ύπνο πήγε αργά
τις Κυριακές γίνεται 26Μόνο με αφρικανους παίζεις μπάλα δηλαδή γιατί Έλληνας με 25 δεν.Ξυπνα τραβελακι που ζεις?
Οπως έχουν γίνει όλες οι εργασίες είναι τού κώλου...μισθός τής πούτσας...καί ατελείωτη εργασία!!Ναι εχω αλλάξει πολλές δουλειές σε διάφορα διαστήματα αλλά 1 μήνα το πολύ η καθεμία.
Ειλικρινά δε πάνε καλά είναι σχιζοφρενεις τα αφεντικά με όλη τη σημασία της λέξεως.Οπως έχουν γίνει όλες οι εργασίες είναι τού κώλου...μισθός τής πούτσας...καί ατελείωτη εργασία!!
Υπερωρίες δέν τούς πληρώνουν...ένσημα δέν τούς βάζουν...καί έχουν απαιτήσεις τρομερές...
Μέχρι καί πτυχία θέλουν...γιά εργασίες πραγματικά τής πλάκας!!
Γιατι ομως γινεται αυτο ?Ναι εχω αλλάξει πολλές δουλειές σε διάφορα διαστήματα αλλά 1 μήνα το πολύ η καθεμία.
Ναι εχω αλλάξει πολλές δουλειές σε διάφορα διαστήματα αλλά 1 μήνα το πολύ η καθεμία.
προσεχε μη παρειs πολυ φορα και βρειs πουθενα , τετοια μαγκια πληκτρολογιου. Ρε εχειs φατσα καρτα προσωπο κωλο κτλθα εδινα τα εύσημα και στην δικη σου κωλαρα αλλα επιφυλάσσομαι
τι θες κοπριτη..προσεχε μη παρειs πολυ φορα και βρειs πουθενα , τετοια μαγκια πληκτρολογιου. Ρε εχειs φατσα καρτα προσωπο κωλο κτλ
κοπριτη....αλητη.....μου εκλεισεs το σπιτι....Δευτερα - Τριτητι θες κοπριτη..
Όχι στη μία δε είχαν λεφτα για 3ο άτομο και με πήραν βλέποντας αν θα πήγαινε καλά για 3ο άτομο τώρα στη άλλη φταιω εγώ στη άλλη ήταν φυλλάδια πόσο να κρατήσουν στη παραλλη ήταν εστίαση θέλουν προϋπηρεσία εκεί δυστιχως οπότε όχι δε φταίω εγώΓιατι ομως γινεται αυτο ?
Δεν γινεται οσοι εργοδοτες σε προσλαμβανουν να ειναι απατεωνες -σιγουρα υπαρχουν και πολλοι μαλιστα - αλλα οταν εσυ αλλαζεις δουλεια καθε μηνα μηπως κανεις κατι λαθος ???
Χαχαχα όχι ούτε καν απλά η μία δε είχε δουλειά για 3 ο άτομο η εστίαση ζητά προϋπηρεσία και στη άλλη έφταιγα εγώ και πάει λέγοντας.Μήπως σε πιάνουν να τρως εν'ώρα εργασίας;
μηπως τον επαιζες σε πουστοσαητ-ς τοτε και σε πιασανε με το 11,3 να πιτσιλας τη λεκανη?Χαχαχα όχι ούτε καν απλά η μία δε είχε δουλειά για 3 ο άτομο η εστίαση ζητά προϋπηρεσία και στη άλλη έφταιγα εγώ και πάει λέγοντας.