Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.880
Πόντοι
736
Σε παρακαλώ,ο Τζιμάκος είναι ο ορισμός του αντράκλα

Μη κοιτάς που ξεσπάει έτσι,τον απέκλεισαν από όλα τα γυράδικα γιατί δεν έχει αφήσει τίποτα στο διάβα του
φαντασου ακομα και για το φαγητο παρακαλαει βιτρινες...αντρας χωρις προσωπικη ψησταρια ειναι λουγκρα με γαλλικα και πιανο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.880
Πόντοι
736

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
το τραβελακι αντε να φτασει στους 25 ποντους ψωλη εγω νουνου παιζω μπαλα με παλουκια που δεν πνίγονται στα σαλια..
Μόνο με αφρικανους παίζεις μπάλα δηλαδή γιατί Έλληνας με 25 δεν.Ξυπνα τραβελακι που ζεις?

panossparta

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Χέσε μας μπάρμπα ύπνο πήγε αργά
χαχαχα. Φιλε γαμανε οι πολεμικες τεχνες. Οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για τον ανδρισμο σου και την υγεια σου μη λεμε μαλακιες. Μακρια απο το τεννις

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ναι εχω αλλάξει πολλές δουλειές σε διάφορα διαστήματα αλλά 1 μήνα το πολύ η καθεμία.
Οπως έχουν γίνει όλες οι εργασίες είναι τού κώλου...μισθός τής πούτσας...καί ατελείωτη εργασία!!
Υπερωρίες δέν τούς πληρώνουν...ένσημα δέν τούς βάζουν...καί έχουν απαιτήσεις τρομερές...
Μέχρι καί πτυχία θέλουν...γιά εργασίες πραγματικά τής πλάκας!! :dunno:
:heavymetalbig:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Οπως έχουν γίνει όλες οι εργασίες είναι τού κώλου...μισθός τής πούτσας...καί ατελείωτη εργασία!!
Υπερωρίες δέν τούς πληρώνουν...ένσημα δέν τούς βάζουν...καί έχουν απαιτήσεις τρομερές...
Μέχρι καί πτυχία θέλουν...γιά εργασίες πραγματικά τής πλάκας!! :dunno:
:heavymetalbig:
Ειλικρινά δε πάνε καλά είναι σχιζοφρενεις τα αφεντικά με όλη τη σημασία της λέξεως.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
808
Πόντοι
81
Ναι εχω αλλάξει πολλές δουλειές σε διάφορα διαστήματα αλλά 1 μήνα το πολύ η καθεμία.
Γιατι ομως γινεται αυτο ?
Δεν γινεται οσοι εργοδοτες σε προσλαμβανουν να ειναι απατεωνες -σιγουρα υπαρχουν και πολλοι μαλιστα - αλλα οταν εσυ αλλαζεις δουλεια καθε μηνα μηπως κανεις κατι λαθος ???

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
805
Πόντοι
86
θα εδινα τα εύσημα και στην δικη σου κωλαρα αλλα επιφυλάσσομαι
προσεχε μη παρειs πολυ φορα και βρειs πουθενα , τετοια μαγκια πληκτρολογιου. Ρε εχειs φατσα καρτα προσωπο κωλο κτλ

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Γιατι ομως γινεται αυτο ?
Δεν γινεται οσοι εργοδοτες σε προσλαμβανουν να ειναι απατεωνες -σιγουρα υπαρχουν και πολλοι μαλιστα - αλλα οταν εσυ αλλαζεις δουλεια καθε μηνα μηπως κανεις κατι λαθος ???
Όχι στη μία δε είχαν λεφτα για 3ο άτομο και με πήραν βλέποντας αν θα πήγαινε καλά για 3ο άτομο τώρα στη άλλη φταιω εγώ στη άλλη ήταν φυλλάδια πόσο να κρατήσουν στη παραλλη ήταν εστίαση θέλουν προϋπηρεσία εκεί δυστιχως οπότε όχι δε φταίω εγώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως σε πιάνουν να τρως εν'ώρα εργασίας;
Χαχαχα όχι ούτε καν απλά η μία δε είχε δουλειά για 3 ο άτομο η εστίαση ζητά προϋπηρεσία και στη άλλη έφταιγα εγώ και πάει λέγοντας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Χαχαχα όχι ούτε καν απλά η μία δε είχε δουλειά για 3 ο άτομο η εστίαση ζητά προϋπηρεσία και στη άλλη έφταιγα εγώ και πάει λέγοντας.
μηπως τον επαιζες σε πουστοσαητ-ς τοτε και σε πιασανε με το 11,3 να πιτσιλας τη λεκανη? :think:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom