Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.497
Πόντοι
27.261
Αυτό θα το πουν οι πουτανες αν τις γαμαω καλά όχι εσύ αυτές έχω γαμησει όχι εσένα,αν θες να γαμησω εσένα να δεις αν γαμαω καλά η όχι να στο αποδείξω σόρρυ βέβαια δε γαμαω άντρες
τι να σου πουν ρε βλημα24, ότι πας και πληρώνεις για να παίξεις το πουλάκι σου?
αφού μόνος σου τα γράφεις ρε μπουστη
:2funny:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Το ξέρει και λέει είναι άσχημος τι σαρεσει από τον μπισμπικη ?όχι δε κάνω τέτοιες πουστιες να τη πέφτω στη φίλη τη ώρα που κοιμάται αλλά ότι μαρεσει μαρεσει,επίσης βρε μλκ δε μου έχεις απευθύνει ποτέ το λόγο εσύ ξαθνικα τι πετάγεσαι σα τη τσουτσου?
Την βγάζεις δηλαδή μόνο φώτο για εργόχειρο :jerking:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Ωραία και γιατί δε με πιπωνει με τη δική σου λογική?για τα κιλά μου γιατί φάτσα έχω ωραία δε συνάδει αυτό που λες και επίσης αυτή θέλει γεμάτους όχι αδύνατους.Επισης η ιδέα να μη νοιώθει έτοιμη για σεξ γιατί έχει ψυχολογικά από ενδοοικογενειακή βία που έχει περάσει το σκέφτεσαι?το ότι δε μένει με γονείς αλλά μένει με τους θείους της όπου η θεία της τη έδιωξε το σκέφτεσαι,ευτυχώς τη κοπέλα τη ξαναπήρε μετά.
Αν είχα ένα ευρώ για κάθε γκομενα που έχω ακούσει η μου έχουν πει πως δεν ήταν έτοιμη και μετά την οργώνανε άλλοι , τώρα θα είχα τα λεφτά του Χρήστου Σαββιδη

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
τι να σου πουν ρε βλημα24, ότι πας και πληρώνεις για να παίξεις το πουλάκι σου?
αφού μόνος σου τα γράφεις ρε μπουστη
Ότι σε συμφέρει καταλαβαίνεις μου φαίνεται,εγώ έγραψα στις κριτικές ότι τις γαμαω κανονικά για κάμποσα λεπτά και αν δε καταφέρω να χύσω μέσα στο μουνι τον βγάζω από το μουνι τον παίζω και χύνω τόσο απλό καραγκιοζακο.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Αν είχα ένα ευρώ για κάθε γκομενα που έχω ακούσει η μου έχουν πει πως δεν ήταν έτοιμη και μετά την οργώνανε άλλοι , τώρα θα είχα τα λεφτά του Χρήστου Σαββιδη
Τι να σου πω μπορεί να έχεις και δίκιο μπορεί και όχι,μπορεί όντως να έχει περάσει βία στη οικογένειά και να μη νοιωθει καλα για σχέση μπορεί και όχι,πάντως ψέματα ότι της αρεσω δε έχει λογο να μου πει δε μου χρωστάει και κάτι αν ήθελε δε θα απανταγε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.497
Πόντοι
27.261
Ότι σε συμφέρει καταλαβαίνεις μου φαίνεται,εγώ έγραψα στις κριτικές ότι τις γαμαω κανονικά για κάμποσα λεπτά και αν δε καταφέρω να χύσω μέσα στο μουνι τον βγάζω από το μουνι τον παίζω και χύνω τόσο απλό καραγκιοζακο.
τι να γαμησεις ρε καπαμα24 με τα 11,3?
αερομασαζ στο μουνι τους κάνεις και μετά πας και τον μπαίζεις στο νιπτήρα :2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Πολλές χιλιάδες σελίδες και ακόμη να απαντηθεί πως ο μέσος Έλληνας (5αρι) καταφέρνει και γαμαει και το 8 μένει στο ράφι παίζοντας μαλακία.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Πολλές χιλιάδες σελίδες και ακόμη να απαντηθεί πως ο μέσος Έλληνας (5αρι) καταφέρνει και γαμαει και το 8 μένει στο ράφι παίζοντας μαλακία.
Αυτά να τα πεις στους μαλακες παπαφιλιπ και υπουργαρα που νομίζουν πως μόνο με σώμα γαμας,με δουλειά λεφτά και φράγκα γαμας και 5 Άρι να είσαι μια χαρά γαμας αν δουλεύεις βγάζεις λεφτά κλπ.Το σώμα το κοιτάνε οι καθυστερημένες οι ανήλικες που θέλουν κοιλιακούς αλλά αυτές δε τις μετράω καν για γκόμενες είναι τσουτσεκια συν ότι δε κοιτάω γκόμενες κάτω των 18.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι να γαμησεις ρε καπαμα24 με τα 11,3?
αερομασαζ στο μουνι τους κάνεις και μετά πας και τον μπαίζεις στο νιπτήρα :2funny::2funny::2funny:
Δε είναι 11.3 είναι 15 επίσης αν έκανα αερομασαζ δε θα έχυνε η μαρίνα Σέρβα με τη πάρτη μου και μη μου πεις ότι είπε ψέματα γιατί τα είδα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.497
Πόντοι
27.261
Δε είναι 11.3 είναι 15 επίσης αν έκανα αερομασαζ δε θα έχυνε η μαρίνα Σέρβα με τη πάρτη μου και μη μου πεις ότι είπε ψέματα γιατί τα είδα.
εδώ δε βλέπεις τι γράφεις ρε ηλιθιε24 και κάθε φορά μας λες και άλλα παραμυθια :2funny::2funny::2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.497
Πόντοι
27.261
Οκ ότι Πεις παπαφιλιπε45 μικροψωλη γέρο και άσχημε.
πάνε πλύνε την κωλοτρουπιδα σου και πέσε για ύπνο ρακοκιοφτε24, αρκετές μπαρουφες έγραψες και σήμερα, αύριο πάλι.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.816
Πόντοι
456
Ενώ είναι αστείο και συνάμα διασκεδαστικό. Σε κάθε νήμα που μπαίνω, να διαδραματίζεται το λιγότερο ένας καυγάς.
Θέλω να παραθέσω το εξής άκυρο θέμα.
Έπεσε προσφάτως στην αντίληψη μου, ένα νέο τρεντ. Στο οποίο ρωτάνε κόσμο στον δρόμο. Αν θα προτιμούσε να μείνει σε ένα απομονωμένο δωμάτιο, με μία αρκούδα ή έναν εντελώς άγνωστο άνδρα.
Και υπάρχει μεγάλο ποσοστό κόσμου (κυρίως μισανδριστικό) που επιλέγουν μη ειρωνικά την αρκούδα. Με την δικαιολογία πως ο άγνωστος άνδρας, μπορεί να είναι δολοφόνος ή βιαστής.
Κάτι που εγώ προσωπικά, βρίσκω τρομερά αστείο μα ταυτόχρονα απίστευτα λυπηρό.
ΓΝΩΜΟΥΛΑ;;;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ενώ είναι αστείο και συνάμα διασκεδαστικό. Σε κάθε νήμα που μπαίνω, να διαδραματίζεται το λιγότερο ένας καυγάς.
Έπεσε προσφάτως στην αντίληψη μου, ένα νέο τρεντ. Στο οποίο ρωτάνε κόσμο στον δρόμο. Αν θα προτιμούσε να μείνει σε ένα απομονωμένο δωμάτιο, με μία αρκούδα ή έναν εντελώς άγνωστο άνδρα.
Και υπάρχει μεγάλο ποσοστό κόσμου (κυρίως μισανδριστικό) που επιλέγουν μη ειρωνικά την αρκούδα. Με την δικαιολογία πως ο άγνωστος άνδρας, μπορεί να είναι δολοφόνος ή βιαστής.
ΓΝΩΜΟΥΛΑ;;;
Αν και θεωρώ το ερώτημα-δίπολο προβοκατόρικο απο μόνο του.
Αστείο δεν το βρίσκω και τόσο. Λυπηρό ίσως περισσότερο. Τραβηγμένο ή μη, το αποτέλεσμα, έχει μια δόση πραγματικότητας. Ή τουλάχιστον συμβαίνει, εκ του αποτελέσματος. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Για εμένα αυτό που σηκώνει περισσότερη ανάλυση είναι η αιτία και όχι το ίδιο το αποτέλεσμα. Και για τα αίτια ανοίγει μεγάλη κουβέντα.
Πάντως, το μίσος, σε ιδεολογικό επίπεδο, και απο τη μεριά του άντρα προς τη γυναίκα και το αντίθετο, υπάρχει, και ίσως είναι πιο έντονο απο ότι ήταν πριν 50 χρόνια, ας πούμε. Βέβαια μπορεί να μας γίνεται πιο έντονα αντιληπτό λόγω και της -δυνατότητας- αντανάκλασης των ιδεολογικών τάσεων της κοινωνίας μέσω του διαδικτύου.

Και είναι αυτονόητο ότι έστω μια ισχνή φεμινιστική αντίληψη των πραγμάτων να υπάρχει σε κάποιον, θα χρησιμοποίησει ένα τέτοιο προβοκατόρικο ερώτημα για προπαγανδηστικούς σκοπούς. Να περάσει δηλαδή το μήνυμα, ότι νιώθουμε περισσότερο φόβο κι ανασφαλείς με έναν άντρα παρά με μια αρκούδα.
Αλλά και χωρίς να υφέρπει κάποια φεμινιστική αντίληψη, οι γυναίκες ως πιο αδύναμες βιολογικά (σωματοδομή - δύναμη) γνωρίζουν ότι σε μια δύσκολη κατάσταση (μάχη) ο άνδρας έχει υπεροχή. Οπότε το ένστικτο του φόβου παίζει κι αυτό βασικό ρόλο στην τοποθέτησή τους (απ' τη στιγμή μάλιστα που εκ των πραγμάτων, να βρεθούν σε ένα δωμάτιο με αρκούδα είναι απίθανο). Απ΄την άλλη είναι και τα περιστατικά βίας που σχεδόν καθημερινώς συμβαίνουν γύρω μας εις βάρος γυναικών, βιασμοί κτλ κτλ, που κι αυτά εντείνουν το φόβο και την προκατάληψη που δημιουργείται για τη βίαιη φύση των αντρών εν γένει.
Πόσες φορές σας έχει τύχει, να μην μπεί γυναίκα στο ασανσέρ μαζί σας, ή στο δρόμο να αλλάξει πεζοδρόμιο όταν περπατάτε από πίσω της... (είναι το ένστικο του φόβου...)
Πάντως κατ εμε, όποιος θέτει τέτοια ερωτήματα, είναι απριορι προβοκατορ, λακαμάς, και έχει σκοπιμότητα να πάει την απάντηση εκεί που θέλει... Αν έπεφτα σε έναν τέτοιο, θα του τα έλεγα λιγάκι αντρικά :wink: αφού αυτή την απάντηση αναζητούσε (προδίκαζε) εκ των προτέρων :knuppel: (λίγο ατέρμονο μου φαίνεται αυτο...) :D:

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.734
Πόντοι
25.467
Γιαχαρανταν πουτανακια παπαφιλιπς μαγκι σαιντ
Ωρα για ξεσκισμα.
Εδινα εντατικα σεμινάρια αυτοβελτιωσης σε ατομα και δεν ειχα χρονο να παιζω με εσας.
Βαλτε βαζελίνη

Δεν είναι σωστό από μέρους σας να μας να μας στήνετε στα ραντεβού.

Κάντε επιτέλους έναν προγραμματισμό για το πότε θα μας ξεσκίσετε και ενημερώστε με για την ημέρα, γιατί πρέπει να κλείσω ένα ραντεβού με καρδιολόγο στο ΙΚΑ και με έχετε δεσμεύσει με το να σας περιμένω. :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.734
Πόντοι
25.467

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ΓΝΩΜΟΥΛΑ;;;
Δέν νομίζω ότι διαφέρει καί πολύ ο μέσος άνδρας από μία αρκούδα...καί εξηγούμαι...
Αν πάς μία βόλτα καί εντοπίσεις 10 άνδρες...θά διαπιστώσεις ότι τουλάχιστον οι 7...είναι κοντόχοντροι αγενείς καί σκατάδες...σάν αρκουδιάρηδες δηλαδή...
Από τούς υπόλοιπους 3...οι 2 θά είναι περίπου στόν μέσο όρο δηλαδή 5άρια...καί τήν διαφορά εμφανισιακά θά τήν κάνει ο ένας καί άν!!
Αρα...είναι λογική η απάντηση γιά εμένα!! :2funny:
:heavymetalbig:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.497
Πόντοι
27.261
Προσεχε μη σου φυγει ο ποντος απο το καλσον ρε αντράκλα εσυ,γιατι εμαθα χοανη για τριαξονικο εκανε ο γαμιας τον κωλο της πρωην σου.
καλά εσύ πρόσεχε μη σου φύγει το στραπον και πάρει αέρα η κωλοτρουπιδα σου παλι και σφυρίζεις στις στροφές όταν πηγαίνεις μύτη τακούνι το κάρο με τα γιδοπρόβατα.
:effemine:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom