Filislover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Άρχισες τα ξενερωτα αστεία εσύ?άκου ώρα κοινής ησυχίας.Σιλάνς μπουστη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη φωνάζεις με τα κεφαλαία,είναι ώρα κοινής ησυχίας
Άρχισες τα ξενερωτα αστεία εσύ?άκου ώρα κοινής ησυχίας.Σιλάνς μπουστη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη φωνάζεις με τα κεφαλαία,είναι ώρα κοινής ησυχίας
τι να σου πουν ρε βλημα24, ότι πας και πληρώνεις για να παίξεις το πουλάκι σου?Αυτό θα το πουν οι πουτανες αν τις γαμαω καλά όχι εσύ αυτές έχω γαμησει όχι εσένα,αν θες να γαμησω εσένα να δεις αν γαμαω καλά η όχι να στο αποδείξω σόρρυ βέβαια δε γαμαω άντρες
Την βγάζεις δηλαδή μόνο φώτο για εργόχειροΤο ξέρει και λέει είναι άσχημος τι σαρεσει από τον μπισμπικη ?όχι δε κάνω τέτοιες πουστιες να τη πέφτω στη φίλη τη ώρα που κοιμάται αλλά ότι μαρεσει μαρεσει,επίσης βρε μλκ δε μου έχεις απευθύνει ποτέ το λόγο εσύ ξαθνικα τι πετάγεσαι σα τη τσουτσου?
Ούτε φωτό τίποτα είμαι κύριος απλα αν γίνει κάτι κάποια στιγμή στο μέλλον έγινεΤην βγάζεις δηλαδή μόνο φώτο για εργόχειρο
Αν είχα ένα ευρώ για κάθε γκομενα που έχω ακούσει η μου έχουν πει πως δεν ήταν έτοιμη και μετά την οργώνανε άλλοι , τώρα θα είχα τα λεφτά του Χρήστου ΣαββιδηΩραία και γιατί δε με πιπωνει με τη δική σου λογική?για τα κιλά μου γιατί φάτσα έχω ωραία δε συνάδει αυτό που λες και επίσης αυτή θέλει γεμάτους όχι αδύνατους.Επισης η ιδέα να μη νοιώθει έτοιμη για σεξ γιατί έχει ψυχολογικά από ενδοοικογενειακή βία που έχει περάσει το σκέφτεσαι?το ότι δε μένει με γονείς αλλά μένει με τους θείους της όπου η θεία της τη έδιωξε το σκέφτεσαι,ευτυχώς τη κοπέλα τη ξαναπήρε μετά.
Ότι σε συμφέρει καταλαβαίνεις μου φαίνεται,εγώ έγραψα στις κριτικές ότι τις γαμαω κανονικά για κάμποσα λεπτά και αν δε καταφέρω να χύσω μέσα στο μουνι τον βγάζω από το μουνι τον παίζω και χύνω τόσο απλό καραγκιοζακο.τι να σου πουν ρε βλημα24, ότι πας και πληρώνεις για να παίξεις το πουλάκι σου?
αφού μόνος σου τα γράφεις ρε μπουστη
Τι να σου πω μπορεί να έχεις και δίκιο μπορεί και όχι,μπορεί όντως να έχει περάσει βία στη οικογένειά και να μη νοιωθει καλα για σχέση μπορεί και όχι,πάντως ψέματα ότι της αρεσω δε έχει λογο να μου πει δε μου χρωστάει και κάτι αν ήθελε δε θα απανταγε.Αν είχα ένα ευρώ για κάθε γκομενα που έχω ακούσει η μου έχουν πει πως δεν ήταν έτοιμη και μετά την οργώνανε άλλοι , τώρα θα είχα τα λεφτά του Χρήστου Σαββιδη
τι να γαμησεις ρε καπαμα24 με τα 11,3?Ότι σε συμφέρει καταλαβαίνεις μου φαίνεται,εγώ έγραψα στις κριτικές ότι τις γαμαω κανονικά για κάμποσα λεπτά και αν δε καταφέρω να χύσω μέσα στο μουνι τον βγάζω από το μουνι τον παίζω και χύνω τόσο απλό καραγκιοζακο.
Αυτά να τα πεις στους μαλακες παπαφιλιπ και υπουργαρα που νομίζουν πως μόνο με σώμα γαμας,με δουλειά λεφτά και φράγκα γαμας και 5 Άρι να είσαι μια χαρά γαμας αν δουλεύεις βγάζεις λεφτά κλπ.Το σώμα το κοιτάνε οι καθυστερημένες οι ανήλικες που θέλουν κοιλιακούς αλλά αυτές δε τις μετράω καν για γκόμενες είναι τσουτσεκια συν ότι δε κοιτάω γκόμενες κάτω των 18.Πολλές χιλιάδες σελίδες και ακόμη να απαντηθεί πως ο μέσος Έλληνας (5αρι) καταφέρνει και γαμαει και το 8 μένει στο ράφι παίζοντας μαλακία.
Δε είναι 11.3 είναι 15 επίσης αν έκανα αερομασαζ δε θα έχυνε η μαρίνα Σέρβα με τη πάρτη μου και μη μου πεις ότι είπε ψέματα γιατί τα είδα.τι να γαμησεις ρε καπαμα24 με τα 11,3?
αερομασαζ στο μουνι τους κάνεις και μετά πας και τον μπαίζεις στο νιπτήρα
εδώ δε βλέπεις τι γράφεις ρε ηλιθιε24 και κάθε φορά μας λες και άλλα παραμυθιαΔε είναι 11.3 είναι 15 επίσης αν έκανα αερομασαζ δε θα έχυνε η μαρίνα Σέρβα με τη πάρτη μου και μη μου πεις ότι είπε ψέματα γιατί τα είδα.
Οκ ότι Πεις παπαφιλιπε45 μικροψωλη γέρο και άσχημε.εδώ δε βλέπεις τι γράφεις ρε ηλιθιε24 και κάθε φορά μας λες και άλλα παραμυθια
πάνε πλύνε την κωλοτρουπιδα σου και πέσε για ύπνο ρακοκιοφτε24, αρκετές μπαρουφες έγραψες και σήμερα, αύριο πάλι.Οκ ότι Πεις παπαφιλιπε45 μικροψωλη γέρο και άσχημε.
Εντάξει μπαμπάπάνε πλύνε την κωλοτρουπιδα σου και πέσε για ύπνο ρακοκιοφτε24, αρκετές μπαρουφες έγραψες και σήμερα, αύριο πάλι.
Αν και θεωρώ το ερώτημα-δίπολο προβοκατόρικο απο μόνο του.Ενώ είναι αστείο και συνάμα διασκεδαστικό. Σε κάθε νήμα που μπαίνω, να διαδραματίζεται το λιγότερο ένας καυγάς.
Θέλω να παραθέσω το εξής άκυρο θέμα.
Έπεσε προσφάτως στην αντίληψη μου, ένα νέο τρεντ. Στο οποίο ρωτάνε κόσμο στον δρόμο. Αν θα προτιμούσε να μείνει σε ένα απομονωμένο δωμάτιο, με μία αρκούδα ή έναν εντελώς άγνωστο άνδρα.
Και υπάρχει μεγάλο ποσοστό κόσμου (κυρίως μισανδριστικό) που επιλέγουν μη ειρωνικά την αρκούδα. Με την δικαιολογία πως ο άγνωστος άνδρας, μπορεί να είναι δολοφόνος ή βιαστής.
Κάτι που εγώ προσωπικά, βρίσκω τρομερά αστείο μα ταυτόχρονα απίστευτα λυπηρό.
ΓΝΩΜΟΥΛΑ;;;
Γιαχαρανταν πουτανακια παπαφιλιπς μαγκι σαιντ
Ωρα για ξεσκισμα.
Εδινα εντατικα σεμινάρια αυτοβελτιωσης σε ατομα και δεν ειχα χρονο να παιζω με εσας.
Βαλτε βαζελίνη
Ρε μπουλη το παλουκι θα σου μπει εκει που δεν το περιμένεις.
Δέν νομίζω ότι διαφέρει καί πολύ ο μέσος άνδρας από μία αρκούδα...καί εξηγούμαι...Ενώ είναι αστείο και συνάμα διασκεδαστικό. Σε κάθε νήμα που μπαίνω, να διαδραματίζεται το λιγότερο ένας καυγάς.
Θέλω να παραθέσω το εξής άκυρο θέμα.
Έπεσε προσφάτως στην αντίληψη μου, ένα νέο τρεντ. Στο οποίο ρωτάνε κόσμο στον δρόμο. Αν θα προτιμούσε να μείνει σε ένα απομονωμένο δωμάτιο, με μία αρκούδα ή έναν εντελώς άγνωστο άνδρα.
Και υπάρχει μεγάλο ποσοστό κόσμου (κυρίως μισανδριστικό) που επιλέγουν μη ειρωνικά την αρκούδα. Με την δικαιολογία πως ο άγνωστος άνδρας, μπορεί να είναι δολοφόνος ή βιαστής.
Κάτι που εγώ προσωπικά, βρίσκω τρομερά αστείο μα ταυτόχρονα απίστευτα λυπηρό.
ΓΝΩΜΟΥΛΑ;;;
καλά εσύ πρόσεχε μη σου φύγει το στραπον και πάρει αέρα η κωλοτρουπιδα σου παλι και σφυρίζεις στις στροφές όταν πηγαίνεις μύτη τακούνι το κάρο με τα γιδοπρόβατα.Προσεχε μη σου φυγει ο ποντος απο το καλσον ρε αντράκλα εσυ,γιατι εμαθα χοανη για τριαξονικο εκανε ο γαμιας τον κωλο της πρωην σου.