Rori Talagan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
μη νευριάζεις μπούλη ανεστακο Ζαν, θα σφίξει η κωλοτρουπιδα σου και θα πονάς μετά.Ρε σουργελο αυτα που σου λενε κάποιοι μη τα αναπαραγεις,εσυ εγινες ξεφτίλας,τι μυτες τακούνια τσαμπουνας και γιδοπροβατα...
Πολύ δυνατά επιχειρήματα και μία αρκετά τεκμηριωμένη γνώμη θα έλεγα. Απλά αυτό το trend έχει γίνει πλέον viral. Τώρα για ποιον λόγο το ακολουθεί ο καθένας και το αναπαράγει. Είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Άλλοι το κάνουν γιατί απλά «πουλάει», άλλοι γιατί θέλουν να αποσπάσουν ακραίες αντιδράσεις από αυτό και πάει λέγοντας. Συνεχίζει να μου φαίνεται αστείο και λυπηρό ταυτόχρονα.Αν και θεωρώ το ερώτημα-δίπολο προβοκατόρικο απο μόνο του.
Αστείο δεν το βρίσκω και τόσο. Λυπηρό ίσως περισσότερο. Τραβηγμένο ή μη, το αποτέλεσμα, έχει μια δόση πραγματικότητας. Ή τουλάχιστον συμβαίνει, εκ του αποτελέσματος. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Για εμένα αυτό που σηκώνει περισσότερη ανάλυση είναι η αιτία και όχι το ίδιο το αποτέλεσμα. Και για τα αίτια ανοίγει μεγάλη κουβέντα.
Πάντως, το μίσος, σε ιδεολογικό επίπεδο, και απο τη μεριά του άντρα προς τη γυναίκα και το αντίθετο, υπάρχει, και ίσως είναι πιο έντονο απο ότι ήταν πριν 50 χρόνια, ας πούμε. Βέβαια μπορεί να μας γίνεται πιο έντονα αντιληπτό λόγω και της -δυνατότητας- αντανάκλασης των ιδεολογικών τάσεων της κοινωνίας μέσω του διαδικτύου.
Και είναι αυτονόητο ότι έστω μια ισχνή φεμινιστική αντίληψη των πραγμάτων να υπάρχει σε κάποιον, θα χρησιμοποίησει ένα τέτοιο προβοκατόρικο ερώτημα για προπαγανδηστικούς σκοπούς. Να περάσει δηλαδή το μήνυμα, ότι νιώθουμε περισσότερο φόβο κι ανασφαλείς με έναν άντρα παρά με μια αρκούδα.
Αλλά και χωρίς να υφέρπει κάποια φεμινιστική αντίληψη, οι γυναίκες ως πιο αδύναμες βιολογικά (σωματοδομή - δύναμη) γνωρίζουν ότι σε μια δύσκολη κατάσταση (μάχη) ο άνδρας έχει υπεροχή. Οπότε το ένστικτο του φόβου παίζει κι αυτό βασικό ρόλο στην τοποθέτησή τους (απ' τη στιγμή μάλιστα που εκ των πραγμάτων, να βρεθούν σε ένα δωμάτιο με αρκούδα είναι απίθανο). Απ΄την άλλη είναι και τα περιστατικά βίας που σχεδόν καθημερινώς συμβαίνουν γύρω μας εις βάρος γυναικών, βιασμοί κτλ κτλ, που κι αυτά εντείνουν το φόβο και την προκατάληψη που δημιουργείται για τη βίαιη φύση των αντρών εν γένει.
Πόσες φορές σας έχει τύχει, να μην μπεί γυναίκα στο ασανσέρ μαζί σας, ή στο δρόμο να αλλάξει πεζοδρόμιο όταν περπατάτε από πίσω της... (είναι το ένστικο του φόβου...)
Πάντως κατ εμε, όποιος θέτει τέτοια ερωτήματα, είναι απριορι προβοκατορ, λακαμάς, και έχει σκοπιμότητα να πάει την απάντηση εκεί που θέλει... Αν έπεφτα σε έναν τέτοιο, θα του τα έλεγα λιγάκι αντρικά αφού αυτή την απάντηση αναζητούσε (προδίκαζε) εκ των προτέρων (λίγο ατέρμονο μου φαίνεται αυτο...)
μπούλη γιατί σε χύνω έτσι κάθε φορά?Εδω εσφιξε η κωλοτρυπιδα της πρωην σου ρε μπούλη και ο γαμιας της την εκανε ολοκληρο πηγάδι.
*Βασίλης Λεβέντης has entered the chat with insults like «ζώα» and «αρκουδέηδες».*Δέν νομίζω ότι διαφέρει καί πολύ ο μέσος άνδρας από μία αρκούδα...καί εξηγούμαι...
Αν πάς μία βόλτα καί εντοπίσεις 10 άνδρες...θά διαπιστώσεις ότι τουλάχιστον οι 7...είναι κοντόχοντροι αγενείς καί σκατάδες...σάν αρκουδιάρηδες δηλαδή...
Από τούς υπόλοιπους 3...οι 2 θά είναι περίπου στόν μέσο όρο δηλαδή 5άρια...καί τήν διαφορά εμφανισιακά θά τήν κάνει ο ένας καί άν!!
Αρα...είναι λογική η απάντηση γιά εμένα!!
Δεν γελαω απο κακία ,άλλωστε εχουμε μιλήσει και εχεις καταλάβει πως εξαρχής δεν είχα -έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου , γελάω για αυτό που είπες οτι σε αφήνει στο 'διαβάστηκε ' και δεν σου απαντάει.Ρε μπρο αραχιων τι γελάς πάνω σε αυτό που λέω τι σου φάνηκε αστείο?έγινες και εσύ μλκας σα τους άλλους ?γιατί ρε μπρο να μου πει ψέματα ότι θα πήγαινε μαζί μου μου χρωστάει λεφτά και με γλύφει αυτό πες μου μόνο και δε απευθύνομαι μόνο σε σένα αλλά και στους άλλους.
Γιαχαρανταν πουτανακια παπαφιλιπς μαγκι σαιντ
Ωρα για ξεσκισμα.
Εδινα εντατικα σεμινάρια αυτοβελτιωσης σε ατομα και δεν ειχα χρονο να παιζω με εσας.
Βαλτε βαζελίνη
γιατι σου εχω γαμησει ετσι τη ψυχουλα ρε συ ανεστακο... και χωρις σεμιναρια κιολας ?Εσυ δεν εισαι ικανος να κλασεις θες και να χυσεις?
Αντε παραπερα μη σε φτυσω λαι πνιγεις
Κύριε Ανέστη Ζάπατα ( Ζαπάτα ίσως) , θα μπορούσα να έχω ενα πληροφοριακό προσπέκτους της επαναστατικής μεθόδου σας ?.Εσυ δεν εισαι ικανος να κλασεις θες και να χυσεις?
Αντε παραπερα μη σε φτυσω λαι πνιγεις
ε κανε του και ενα σεμιναριογιατι σου εχω γαμησει ετσι τη ψυχουλα ρε συ ανεστακο... και χωρις σεμιναρια κιολας ?
ε κανε του και ενα σεμιναριο
τσιμπα ενα στα γρηγοραε κανε του και ενα σεμιναριο
Ρε τυποι θα μπουν ολες οι πουστρες και θα ξερογλυφονται
Τσουτσούνια κάθεσαι και χαζεύεις?
Εκτός από τα τραβέλια της Άγκυρας 1 τσιμπουκωνεις και τους κρυφοπουστες αυτού του νήματος?
Ζαν Κλοντ Πουσταρ!
δεν εγραψε πολυ ΖαπαταροςΔεν προλαβαίνει. Έχει 3+1 αίγες να τακτοποιήσει.
δεν εγραψε πολυ Ζαπαταρος
Πόσες φορές σας έχει τύχει, να μην μπεί γυναίκα στο ασανσέρ μαζί σας, ή στο δρόμο να αλλάξει πεζοδρόμιο όταν περπατάτε από πίσω της... (είναι το ένστικο του φόβου...)
Αδερφέ μου σε πάω με χίλια και αν θες να ξέρεις στεναχωρέθηκα όταν ανέβασες που είχες ψυχολογία γιατί σε έχω συμπαθήσει να ξέρεις πολύ δε είσαι σα τους άλλους νόμιζα πως και εσύ πίστεψες ότι μου είπε ψέματα ότι θα πήγαινε μαζί μου,δε είχε κάνα λόγο ρε μπρο να μου πει ψέματα θα μπορούσε να με άφησε στο διαβάστηκε όπως άλλες φορές.Δεν γελαω απο κακία ,άλλωστε εχουμε μιλήσει και εχεις καταλάβει πως εξαρχής δεν είχα -έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου , γελάω για αυτό που είπες οτι σε αφήνει στο 'διαβάστηκε ' και δεν σου απαντάει.
παρε το μπουλο καλυτερα μη σε κατουρησω και πνιγεις πουστανεστακο ΖανΧαχαχαχχααχαχα κοιταχτε τι λεει το σούργελο.
Για κάτσε να παρω τηλεφωνο τον γαμιά να δούμε γαμαει ακόμα
Εγώ φταίω που εδειξα ενδιαφέρον για την -οπως αποδεικνυεται σε καθε σου ποστ - θεωρια συνομοσίας .Είσαι άξιος της τύχης σου , παπαφιλιππου μαζί σου , ξεσκισε τον.Χαχαχαχχααχαχα κοιταχτε τι λεει το σούργελο.
Για κάτσε να παρω τηλεφωνο τον γαμιά να δούμε γαμαει ακόμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αστο φιλαράκι που θες να το παιξεις και εξυπνάδα, αυτα να τα λες στα φιλαρακια σου το τριολε...
δε χρειαζεται πολυ προσπαθεια, αυτοξεφτιλιζεται μονος του.Εγώ φταίω που εδειξα ενδιαφέρον για την -οπως αποδεικνυεται σε καθε σου ποστ - θεωρια συνομοσίας .Είσαι άξιος της τύχης σου , παπαφιλιππου μαζί σου , ξεσκισε τον.