Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.771
Πόντοι
736
Με λιγα λογια θες να μας το παίξεις εδω μεσα δυναμική και οτι γαμας ενεργητικά αντρες.
Γουστο σου και καπέλο σου,ομως δεν λες τιποτα περι του dating,οποτε ειναι καλυτερα να τα πεις ολα αυτα στα νηματα με τα φετιχιστικα.
Δυναμικη δεν με κανει το οτι ενας αντρας μου επιτρεπει να παιξω μαζι του ασχετα με τα τα λεκτικα σεναρια....
Δυναμικη με κανει οτι μπορω να ακουσω να δω και να πραξω χωρις να με παρασυρει το συναισθημα
Δυναμικη με κανει οτι οταν κανω λαθος θα πω συγνώμη,,Δυναμικη με κανει οταν θα παω για ξαπλα και δεν θα εχω αδικήσει καποιον για μαλακια μου,,Δυναμικη με κανει οταν νευριασω ξυπναω στην αγαπημενη :2funny:ΓΑΔΑ και ακουω ναι εχω δικιο...Σορυ αλλα θα το καταλαβεις και εσυ με τον καιρο οτι δεν ειμαι στο καζανι σου

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Οχι δεν ειμαι λεσβια και δεν μπορω να καλύψω συναισθηματικά μια γυναικα μπορω ομως να τις δωσω ενα καλο οργασμο με διαφορες τεχνικες σε συνδιασμο με αξεσουαρ αλλα φτωχο μπροστα στο μεγαλειο του ερωτα που θα ειχανε δυο γυναικες...
Στη ζωη μου αρεσει να παίρνω εγω την ευθηνη να ερευνω τις ανυσηχιες μου την τελικη αποφαση και να οριζω που θελω να βοηθαω που να απορρίπτω και που να καταστρεφω ..Για οτι αφορα το επαγγελματικο και εκει υπαρχει πλαισιο αλλα μην ζαλίζουμε το ζαπατα εδω ειναι τσιφλικι του και επειδη ως θηλυκή γαμιας αναγνωριζω τον ιδρωτα του αυθεντικου γαμια μην τον τσιτωσω να παω για υπνο και να εχει ησυχία γιατι θηλάζει τα παπαρια απο το παπι μου...σε προσωπικο επιπεδο πολυ ευχαρίστως να σου πω.... Γιατι στο νήμα με τα αυταρχικα δεν μπαίνω διοτι οπως λεει και ALX 79 εγω μια μανταμιτσα ειμαι που οταν αυτος γαμουσε εκανα ποδηλατο:grin::buck2::kiss-mark:

ΔΕΝ είσαι λεσβία λες , αλλά γαμάς γυναίκες !

Εγώ όμως που γαμώ γυναίκες, ίσως ... είμαι λεσβία ! :2funny:

( το έχει πει ο Πανούσης αυτό ! ) βλ.

Γαμώ και μπαϊσέξουαλ, που χύνουν με γλειφομούνι
πάντοτε ! Έχω πετύχει γκόμενες που δεν χύνουν
με γλειφομούνι, παρά μόνο με πήδημα,
έχουν δυσκολία να αφήσουν ελεύθερο τον εαυτό τους.
Ξέρω και γυναίκες που χύνουν όταν τις γαμα΄ς από τον κώλο.

Η δική σου περίπτωση είναι πολύ σπάνια !

Γαμάς γυναίκες, και έχεις σκλάβα στο σεξ, αλλά... ΔΕΝ είσαι λεσβία !
Δεν κάνεις σεξ με άντρες με πληρωμή, αν κατάλαβα καλά,
αλλά αν τα φτιάξεις με άντρα ,θα κα΄νεις σεξ ( σωστό ; ) .

Είσαι ΣΠΑΝΙΑ περίπτωση !

Λοιπόν θα σου πω μια ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
μια πουτάνα σε μπουρδελάκι στη Φυλής, που
έχει φύγει εδώ και 1 χρόνο περίπου,
της έδινα και ένα 20ρικο επιπλέον , και έκανε ντους, και
με 15 λεπτά παραμονή στο δωμάτιο, στα 10 λεπτά με γλειφομούνι έχυνε 2 φορές,
μια φορά που την είχα πάρει έχυσε 3 φορές !
Εγώ την γάμαγα μετά και την έχυνα σε 3 λεπτά.

Της έβαζα κωλοδάχτυλο και καταλάβαινα τον οργασμό της.
Δεν θα πω ποια είναι, και ήταν στους άλλους αρκετά περιποιητική
αλλά κανένας δεν είχε καταλάβει ότι ήταν πολύ κάβλα στην πραγματικότητα
και πολυοργασμική.

Είχε γκόμενο και ΔΕΝ δεχόταν να πάμε σε ξενοδοχείο
παρότι της είπα ότι θα της δώσω 100 ευρώ .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αλλα μην ζαλίζουμε το ζαπατα εδω ειναι τσιφλικι του και επειδη ως θηλυκή γαμιας αναγνωριζω τον ιδρωτα του αυθεντικου γαμια μην τον τσιτωσω να παω για υπνο και να εχει ησυχία γιατι θηλάζει τα παπαρια απο το παπι μου...
Mμμμμμμμμ...τον απαξίωσες σε τέτοιο βαθμό που θα σκέφτεται να βρει γκόμενα για να νιώσει
κι αυτός ο καψερός :2funny: κάποια ποιότητα στην άδεια -από συγκινήσεις- ζωή του.
Όσον αφορά το περί παπαροθηλασμού με το "μου" δίπλα στην λέξη παπί, του έκανες την ψυχή χαρτοπόλεμο. :2funny:
Δεν μπορεί να σε ελέγξει και θα σε μισήσει. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα όπως και των ομοίων του.
Τον εγκατέλειψαν όλοι...τρομαγμένοι. Έμεινε μόνος του. Οι πόρτες του νήματος κλείνουν. Δεν θα μπορέσει να βγει.

Frank-Underwood-Closing-Door-House-of-Cards.gif

:sleeping:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.771
Πόντοι
736
Ναί αλλά εγώ στίς γκόμενες, δέν λέω αλήθεια!!
Εχω τρομερή ικανότητα σέ αυτό. Αρα τά αποτελέσματα...θά είναι λάθος!!
Ετσι πιστεύω!! :wink:
Στην γκομενα πας να γαμησεις Αν με δεις σαν γκομενα εννω εχουμε πει τι θα κανουμε μεχρι να φτασεις σε εμενα θα πρεπει να εισαι χαζος που θα δωσεις 80 και 100 και να μην γαμησεις ...δηλαδη οταν ξερεις απο την αρχη τι θα κανουμε εμεις αυτο θα γινει ..οποτε η έρχεσθε απο τη θεση που ορισαμε η τζαμπα φασαρια....

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.771
Πόντοι
736
Ρε τύπισσα δεν μας ενδιαφερει τι κάνεις με τους πελάτες σου και με τη ζωη σου.
Αν θες να βοηθησεις εδω το κοινο πες τρικ και μεθόδους στους συναγωνιστές πως να ρηξουν πιο πολλες κοπελες.
Αγαπημενο μου παπι παω για υπνο:gay:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
Καμάκι έχει στο σταθμό Λαρίσης,
που έρχονται φοιτήτριες επαρχιώτισσες.

Επίσης , στη Θεολογική Ζωγράφου.
Θέλουν να τελειώσουν τη Θεολογία για
να μπουν μετά στη Φιλοσοφική.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στην γκομενα πας να γαμησεις Αν με δεις σαν γκομενα εννω εχουμε πει τι θα κανουμε μεχρι να φτασεις σε εμενα θα πρεπει να εισαι χαζος που θα δωσεις 80 και 100 και να μην γαμησεις ...δηλαδη οταν ξερεις απο την αρχη τι θα κανουμε εμεις αυτο θα γινει ..οποτε η έρχεσθε απο τη θεση που ορισαμε η τζαμπα φασαρια....
Βασικά γιά νά σού πώ τήν αλήθεια δέν πάω εγώ στίς γκόμενες, αλλά αυτές έρχονται σέ εμένα!!
Καί τό νά γαμήσω είναι σχετικό. Αν η γκόμενα δέν είναι τού γούστου μου, δέν μπορώ μέ τίποτα!!
Είναι δηλαδή ολόκληρη...ιστορία μέ τήν πάρτη μου. Δέν είναι καθόλου...απλό!! :dunno:

• Αγάπη

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αγαπημενο μου παπι παω για υπνο:gay:
Για να σε εκτιμήσουν οι άνθρωποι, πρέπει να τους δώσεις αξία. Χωρίς ανταλλαγή αξίας, οι περισσότερες σχέσεις
ή συναλλαγές δεν θα λειτουργήσουν. Βέβαια μούρες σαν τον κλωνο-Ανέστη, την βρίσκουν με απαξίωση. :2funny:
Όσο περισσότερο με επαινείς και τον απαξιώνεις, τον χτυπάς στο κόμπλεξ του. Στην κατωτερότητά του.

Καληνύχτα θησαυρέ μου! :kiss-mark:

:sleeping:

• Αγάπη

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.771
Πόντοι
736
Ονειρα υγρά και μακρια τα στραπον απο το κρεβάτι
εκκολαπτόμενε γυναικα που δεν ειναι λεσβια και ξερει την αξια της πουτσας δεν παει με στραπον αντε να βαλει κανα δονητακι ενω γαμιεται με τον γαμια της καιι αυτο μονο και μονο να μπει ο γαμιας με επιτυχία,,,,και δεν ειμαι στο λυκειο ουτε 70 χρονων να κατουριεμε να μου λες ονειρα υγρα :tired::tired:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.771
Πόντοι
736
Βασικά γιά νά σού πώ τήν αλήθεια δέν πάω εγώ στίς γκόμενες, αλλά αυτές έρχονται σέ εμένα!!
Καί τό νά γαμήσω είναι σχετικό. Αν η γκόμενα δέν είναι τού γούστου μου δέν μπορώ μέ τίποτα!!
Είναι δηλαδή ολόκληρη...ιστορία μέ τήν πάρτη μου. Δέν είναι καθόλου...απλό!! :dunno:
Ε ναι δεν εισαι χεστρα του καθενός ουτε τρεχεις εκει που σου δείχνουν εισαι σκεπτόμενο ον

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ε ναι δεν εισαι χεστρα του καθενός ουτε τρεχεις εκει που σου δείχνουν εισαι σκεπτόμενο ον
Νά τρέξω. Πού στίς γκόμενες ?
Χαχα σίγουρα πλάκα κάνεις!!
Σέ 100άρι πάντως, τρέχω άνετα...δέν έχω κόλλημα!! :wink:

• Like

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ δέν ξέρω τί λέτε εσείς. Αλλά ο μόνος πετυχημένος γαμέας εδώ μέσα...είναι ο Κακόγερος!!
Εχει λέει μία γκόμενα 23 χρονών. Καί τήν γαμεί!!
Ω τι έκπληξη! Εσύ θα την είχες για να παίζετε κούκλες... :jerking:

Ολα αυτά πού λέει, είναι όλα ηλεκτρονικές φιδιές τού Κακόγερου.
Τά κανάλια στό YouTube είναι δωρεάν. Τί νά τόν κάνει αυτόν η γκόμενα.

Στο έχω πει ήδη ότι η περσόνα σου είναι fake γιατί πολλά πράγματα δεν κολλάνε, αλλά κι επειδή δεν έχεις το mindset που θα ήθελες. Τώρα με επιβεβαιώνεις πάλι: Δηλαδή το μόνο που έχει να κάνει μία κοπέλλα για να γίνει influencer είναι μία εγγραφή στο youtube και να λέει ό,τι της κατεβάσει η κούτρα της. Λυπάμαι αλλά η δική σου κούτρα είναι καθυστερημένη.

Ίσως έχει δίκιο ο @diogenis_c που λέει ότι τα βρήκες έτοιμα κι έχεις mindset μπούλη. Αν κι εγώ πιστεύω ότι είσαι ένας απλός υπάλληλος κάπου και πουλάς μούρη με μία κακοφτιαγμένη περσόνα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ω τι έκπληξη! Εσύ θα την είχες για να παίζετε κούκλες... :jerking:

Στο έχω πει ήδη ότι η περσόνα σου είναι fake γιατί πολλά πράγματα δεν κολλάνε, αλλά κι επειδή δεν έχεις το mindset που θα ήθελες. Τώρα με επιβεβαιώνεις πάλι: Δηλαδή το μόνο που έχει να κάνει μία κοπέλλα για να γίνει influencer είναι μία εγγραφή στο youtube και να λέει ό,τι της κατεβάσει η κούτρα της. Λυπάμαι αλλά η δική σου κούτρα είναι καθυστερημένη.

Ίσως έχει δίκιο ο @diogenis_c που λέει ότι τα βρήκες έτοιμα κι έχεις mindset μπούλη. Αν κι εγώ πιστεύω ότι είσαι ένας απλός υπάλληλος κάπου και πουλάς μούρη με μία κακοφτιαγμένη περσόνα.
Εσύ καί ο άλλος ο καθυστερημένος o diogenis, είστε ίδιοι σέ όλα. Ανίκανοι καί φτωχοί στό μυαλό!!
Κομπλεξάρες άσχημοι καί σκατάδες. Μέ τό δίκιο τους οι κοπέλες, δέν θέλουν ούτε.. νά σάς βλέπουν.
Ναί εγώ ένας υπάλληλος απλός είμαι. Κοίτα εσύ νά βγάλεις κανένα φράγκο, από τό YouTube!! :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καί τό νά γαμήσω είναι σχετικό. Αν η γκόμενα δέν είναι τού γούστου μου, δέν μπορώ μέ τίποτα!!

Μας έχεις πει ότι στα 60-65 σου θα γαμάς 25-28-30άρες χωρίς να πληρώσεις, μόνο με το look...
Βέβαια και το να γαμήσεις είναι σχετικό. Θα έρχονται αυτές σε σένα κι εσύ θα φαντάζεσαι ότι τις γαμάς.... :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μας έχεις πει ότι στα 60-65 σου θα γαμάς 25-28-30άρες χωρίς να πληρώσεις, μόνο με το look...
Βέβαια και το να γαμήσεις είναι σχετικό. Θα έρχονται αυτές σε σένα κι εσύ θα φαντάζεσαι ότι τις γαμάς.... :2funny:
Οχι δέν έχω πεί αυτό. Αυτό τό λές εσύ!!
Εγώ έχω πεί ότι μέχρι τώρα τό κάνω αυτό. Γιατί τό κάνω ? Διότι έχω τά προσόντα νά τό κάνω.
Στά 60-65 είπα, ότι ανάλογα τά κονέ πού θά έχω, άν ανανεώνονται δηλαδή θά τό συνεχίσω.
Αν δέν έχω τά κατάλληλα κονέ, τότε θά δώ!!
Οσες φορές, καί νά γράφεις ψέματα γιά εμένα...θά στήν λέω γέρο!! :2funny:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.004
Πόντοι
1.056

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.771
Πόντοι
736
Γιατι στο λυκειο κατουριουνται?
Πολλες φορες νομίζω οτι τρολαρεις εδω μεσα,για να σου περνάει η ώρα.
Κατι ουσιώδες δεν εχεις πει και εχεις τη μανια της διαφορετικότητας,οτι εισαι η μοναδική με στυλ 1000 καρδινάλιων
Καλημερα δεν τρολαρω...Σου αναγνωριζω οτι εισαι εμπειρος στα θηλυκά λαμογια και μπραβο που βρηκες τροπο να λουφαξουν οι μπεκατσες...απλα γουσταρεις τοσο να τις γλεντας που τα εβαλες ολα μεσα σε ενα καζανι καποιες φορες πας να το ξεχωρισεις αλλα δεν κρατιέσαι και φευγουν τα χαστουκια σου οπου βρεις και ειμαι σιγουρη οτι μια χαρα συνεννοηθήκαμε ...Και ασε σημερα ξεχασα τον κιμα εξω και θελω να δω γιατι δεν φουσκωσε το ψωμι..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.771
Πόντοι
736
Ρε τύπισσα δεν μας ενδιαφερει τι κάνεις με τους πελάτες σου και με τη ζωη σου.
Αν θες να βοηθησεις εδω το κοινο πες τρικ και μεθόδους στους συναγωνιστές πως να ρηξουν πιο πολλες κοπελες.
Καλως η κακος τα παντα εχουν ενα οριο..τα ραντεβου δυστιχως ειναι σαν το τζογο πρεπει να ξερεις ποτε θα σηκωθεις απο το τραπεζι για να μην εχεις απώλειες..Ο αντρας δεν βραχυκυκλώνει τοσο ευκολα οσο μια γυναικα...Τα ραντεβου που ειναι για σαρκικο σεξ θα λενε ευθέως το σκοπο που θα βρεθουνε,,,Τωρα τα ραντεβου που ειναι για γνωριμίες να ειναι ο εαυτος τους δεν υπαρχει αλλος τροπος και θα χανουν λιγοτερο χρονο και χρημα..Το να εισαι ευθης σε κανει ξεκαθαρο στο ξεκαθαρο τον αλλον τον αναγκαζεις να φυγει απο μονο του χωρις εσυ να ταραχτει ουτε ενα αρχιδι και ετσι η μαλακισμενη οσο βλεπει οτι δεν εισαι καμήλα να σκυψεις θα φυγει γιατι εχει αναγκη καπου να φορτωσει το μπουρδελακι της

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.771
Πόντοι
736
Τι κιμαδες και ψωμια μου λες τωρα...
Δεν εχω σκοπό να κραξω εδω περα λαμογια αλλα να ειμαστε μια ωραία ομαδα να συζητάμε να ανταλλάσουμε γνώσεις εμπειριες και να συμβουλευομαστε,εγω ακόμα θέλω να μαθαίνω απο άλλους ν ακούω εμπειρίες ακομα και συμβουλές, δεν μου αρέσει να το παίζω ξερολας,απλα οτι ξερω και οτι εχω δει να το πω,με μονη διαφορα κάποια μυστικά τρικ στο dating να μην τα λεω δημόσια.
Εσυ ως γυναίκα αντι να πεις πως σκεφτεστε τι θελετε τι ζητατε κάθεσαι και μου λες για γλειφομουνια και στραπον
Ως ελληνιδα σου εδωσα την ευκαιρία να μαθεις οτι εχουμε και αλλα πραγματα στο μυαλο εκτος απο εναν γαμια και βρηκα γιατι δεν φουσκωσε το ψωμι :happy::happy:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.771
Πόντοι
736
Ναι αλλα τα γλυφομούνια και τα στραπον ελεγες πιο πάνω,μακάρι να πεις αλλα πράγματα,θα το προτιμούσα.
Ναι αλλα αμα δεις τα ποιο πανω οπως λες ειναι απαντησεις απο διαφορα σημεια που συζητάγαμε δεν ηταν ασχετα..Το οτι δεν σου αρεσε το σεβομαι δεν νομιζω να σου ειπα οτι θα σε στραποναρω γιατι ετσι ναι θα ημουν ασχετη,,,οποτε δεν εχει να κανει με το τι προτιμαμε αλλα να απανταμε ευθεως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom