Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ για να γαμάω μια 23χρονη που την έχει δει influencer, της έκανα ένα κανάλι και θα της κολλήσω κι ένα eshop από το shopify και όσα βγάλει. Και τα γαμησιάτικα που πληρώνω να βγάλει θα είμαι ευχαριστημένος. Κι όταν την βαρεθώ θα την αφήσω και θα το συνεχίσει μόνη της. Εσύ μας λες ότι στα 60-65 θα γαμάς 25-30 χρονών γυναίκες μόνο με το look. Δεν είναι μόνο ότι είσαι fake, αλλά έχεις ξεπεράσει και τα όρια της γελοιότητας. Εγώ να δεις πόσο γελάω με σένα. Κι αν δεν υπήρχες θα έπρεπε να σε επινοήσουμε. Μια χαρά ταιριάζεις με τον Ντακντάκ. :2funny:
Δηλαδή τι θες να μας πεις; ότι δεν μετράει το λουκ; :2funny: ο μύστης Υπουργάρα όλη μέρα μιλάει για εμφάνιση
εδώ και χρόνια με όλους τους κλώνους του όπως και για βελτίωση.
Πολύ πιθανό να μην έχει καν γκόμενα και γι αυτό ξερογλύφεται σε όλα τα γυναικεία νήματα που τελείως τυχαία
είναι επαγγελματικά. :confused: Από την μία εμφάνιση και βελτίωση αλλά από την άλλη κάπως πρέπει κι αυτός
να απαλλάξει τα σπυριά του από το πύον τους.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Προσωπικά τον πορνόγερο τον έχω μονίμως σε προέγκριση. Δεν είναι τέρμα ηλίθιος και ναυάγιο για να τον απαξιώσω εντελώς αλλά ούτε και τον δέχομαι ως κάποιον σπουδαίο εγκέφαλο. :2funny:Προτιμώ να απαξιώνω άλλους
πετώντας αλήθειες στα τυχαία κι αυτοί ως ναυάγια, να έρχονται να μου τραβήξουν το αυτί όσο εγώ τραβάω
ολόκληρο το χαλί κάτω από τα πόδια τους χωρίς καν να τους παραθέτω. Ξεπεσμένο γεροντάκι είναι ο πορνόγερος
που έχει βρει μια που της τα δίνει (δεν τον έχω για καθυστέρα να του τα τρώει) και αυτή του κάνει παρέα
πριν εκείνος τινάξει την κουβέρτα του σε αυτήν την άπονη ζωή. :2funny: Έτσι κι αλλιώς κατά δήλωσή του
δεν θέλει -ή και δεν μπορεί- πολλά στο σεξ...αν υπάρχει και σεξ! Την έχει αποκαλέσει κι ο ίδιος πορνίδιο
κι αυτό τον τιμά μιας που το αναγνωρίζει αφού της τα σκάει χοντρά. Λόγω προχωρημένης ηλικίας είναι λογικό
να έχει ψευδαισθήσεις περί πρότζεκτ ότι θα βγάλει κέρδος αλλά πως να πει δημόσια
ότι έχει γκόμενα την νοσοκόμα του; :2funny: νομοτελειακά λοιπόν το γυρίζει στο youtube
ώστε να της προσδώσει έναν καλλιτεχνισμό με αντικείμενο. Να μην την βγάλει και γλάστρα. Από μένα είναι ναι.

Οχι ρέ μέ τίποτα!!
Ολα αυτά πού λέει, είναι όλα ηλεκτρονικές φιδιές τού Κακόγερου.
Τά κανάλια στό YouTube είναι δωρεάν. Τί νά τόν κάνει αυτόν η γκόμενα.
Οσο γιά τά άλλα πού λέει ότι βάζει χρήμα, είναι όλα ανοησίες!!
Ο Κακόγερος...δέν έχει χρήμα!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Μάγκες πήγα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής
για να πα΄ρω ένα έσκορτ
και ΔΕΝ είχε καθόλου ηχομόνωση !
Περιμένοντας το έσκορτ, άκουγα γαμήσια
από τα διπλανά δωμάτια και
από το ... επάνω δωμάτιο !

Είχε ζευγάρια ελλήνων, και οι ελληνίδες
έσκουζαν σαν υστερικές !
Έλεγαν διάφορα , του τύπου πάρε με , θέλω κτλ..
με πολύ σεξουαλική πείνα !

Τελικά οι πιο φωνακλούδες είναι οι ελληνίδες,
αφού γαμιούνται αραιά και τρελαίνονται.

Να μας πει και η Magi την άποψή της.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οχι ρέ μέ τίποτα!!
Ολα αυτά πού λέει, είναι όλα ηλεκτρονικές φιδιές τού Κακόγερου.
Τά κανάλια στό YouTube είναι δωρεάν. Τί νά τόν κάνει αυτόν η γκόμενα.
Οσο γιά τά άλλα πού λέει ότι βάζει χρήμα, είναι όλα ανοησίες!!
Ο Κακόγερος...δέν έχει χρήμα!!
Ώρες ώρες τον διακρίνει μια γλυκιά και θερμή θηλυπρέπεια :2funny:ενώ μου αρέσουν οι τσαχπινιές του
όταν θέλει να εντυπωσιάσει με περισπούδαστη ορολογία.
Άχου το μωρέ! :2funny:
Καλός γνώστης της ελληνικής όσο κι αν τραντάζεται. Περί χρήματος δεν μπορώ να γνωρίζω.
Ενδέχεται να είναι συνταξιούχος του δημοσίου με μια σχετικά γαλήνια ζωή στην Γαλλία.

Ένα καλό τραγούδι το δικαιούται κι ας ήταν στημένη μέχρι κι η γαλλική επανάσταση!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ώρες ώρες τον διακρίνει μια γλυκιά και θερμή θηλυπρέπεια :2funny:ενώ μου αρέσουν οι τσαχπινιές του
όταν θέλει να εντυπωσιάσει με περισπούδαστη ορολογία.
Άχου το μωρέ! :2funny:
Καλός γνώστης της ελληνικής όσο κι αν τραντάζεται. Περί χρήματος δεν μπορώ να γνωρίζω.
Ενδέχεται να είναι συνταξιούχος του δημοσίου με μια σχετικά γαλήνια ζωή στην Γαλλία.

Ένα καλό τραγούδι το δικαιούται κι ας ήταν στημένη μέχρι κι η γαλλική επανάσταση!

Μήν νομίζεις ότι στήν Γαλλία είναι καλά. Αρχίδια!!
Εχω φίλο καί μού τά λέει. Απλά έχουν καλύτερο κοινωνικό κράτος...από εμάς εδώ!!
Κατά τά άλλα δέν λέει και πολλά!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
για να πα΄ρω ένα έσκορτ

έσκουζαν σαν υστερικές !

Φαντάζομαι όλες παντρεμένες...που λενε στον μαλάκα άντρα τους ότι πήγαν για καφέ

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
για να πα΄ρω ένα έσκορτ

έσκουζαν σαν υστερικές !

Αν επιλεξω να γαμηθω σε ξενοδοχειο δεν θα φωναζω γιατι σιγουρα δεν θα κατσω ολη μερα οποτε θα συγκεντρωθώ στον παρτενερ,,
Τωρα αναλογα οταν ειμαι εκει και τους ακουω καποιες φορες θα γελασω καποιες θα ερθω σε αμηχανία γιατι θα ειναι κατι ασχετο απο το δωματιο μου και ταραζεται ο πελατης μου σαν να αποσυντονίζονται ενω καποιοι αλλοι σε κοιτάν με πονηρο βλέμμα σαν να σου λενε ποιος χεστηκε για το προγραμμα ελαν να βογκάμε ολοι μαζι:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν επιλεξω να γαμηθω σε ξενοδοχειο δεν θα φωναζω γιατι σιγουρα δεν θα κατσω ολη μερα οποτε θα συγκεντρωθώ στον παρτενερ,,
Τωρα αναλογα οταν ειμαι εκει και τους ακουω καποιες φορες θα γελασω καποιες θα ερθω σε αμηχανία γιατι θα ειναι κατι ασχετο απο το δωματιο μου και ταραζεται ο πελατης μου σαν να αποσυντονίζονται ενω καποιοι αλλοι σε κοιτάν με πονηρο βλέμμα σαν να σου λενε ποιος χεστηκε για το προγραμμα ελαν να βογκάμε ολοι μαζι:2funny:
Βρέ Magi μου νά σέ ρωτήσω κάτι ? :kiss-mark:
Διότι εγώ δέν ξέρω καί πολλά!!
Εσύ είσαι λεσβία ?
Τί εννοείς όταν λές αφέντρα ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μήν νομίζεις ότι στήν Γαλλία είναι καλά. Αρχίδια!!
Εχω φίλο καί μού τά λέει. Απλά έχουν καλύτερο κοινωνικό κράτος...από εμάς εδώ!!
Κατά τά άλλα δέν λέει και πολλά!!
Ο πορνόγερος γενικώς τα περιγράφει όλα ωραία. Έχει αυτό το στυλ του ανθρώπου που πασχίζει να φέρει
φρέσκες ιδέες και λύσεις, κάτι που φαίνεται από τα θέματα που ανοίγει. Ουσιαστικά όμως είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει άνθρωπος σήμερα που να έχει δική του γνώμη ή άποψη ως κτήμα του. Δεν υπάρχει κάτι το εντελώς καινούργιο.
Όλες οι απόψεις, γνώμες κτλ που έχει ο καθένας είναι κάποιου άλλου. Κάποιου που τα είπε πριν από εμάς
και τα έδωσε σε εμάς. Κι εμείς απλά ξεσκαρτάρουμε ποια γνώμη, άποψη κτλ θα κρατήσουμε
και ποια θα απορρίψουμε. Πάσχουμε δηλαδή από καινοτομίες.
Ο πορνόγερος λοιπόν δεν έχει τίποτα καινούργιο να πει. Λέει μαλακίες .:2funny:
Το ότι προσπαθεί όμως είναι στα θετικά του. Οι αληθινοί ψεύτες είναι όσοι δεν παραθέτω.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο πορνόγερος γενικώς τα περιγράφει όλα ωραία. Έχει αυτό το στυλ του ανθρώπου που πασχίζει να φέρει
φρέσκες ιδέες και λύσεις, κάτι που φαίνεται από τα θέματα που ανοίγει. Ουσιαστικά όμως είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει άνθρωπος σήμερα που να έχει δική του γνώμη ή άποψη ως κτήμα του. Δεν υπάρχει κάτι το εντελώς καινούργιο.
Όλες οι απόψεις, γνώμες κτλ που έχει ο καθένας είναι κάποιου άλλου. Κάποιου που τα είπε πριν από εμάς
και τα έδωσε σε εμάς. Κι εμείς απλά ξεσκαρτάρουμε ποια γνώμη, άποψη κτλ θα κρατήσουμ
και ποια θα απορρίψουμε. Πάσχουμε δηλαδή από καινοτομίες.
Ο πορνόγερος λοιπόν δεν έχει τίποτα καινούργιο να πει. Λέει μαλακίες .:2funny:
Το ότι προσπαθεί όμως είναι στα θετικά του. Οι αληθινοί ψεύτες είναι όσοι δεν παραθέτω.

Εγώ τού τό έχω πεί πολλές φορές. Καί ευγενικά θά έλεγα!!
Αλλά αυτός θέλει νά τό παίξει μάγκας καί έξυπνος!!
Στήν Γαλλία πήγε...αλλά μυαλό δέν έβαλε!! :2funny:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
για να πα΄ρω ένα έσκορτ

έσκουζαν σαν υστερικές !

τυπε σε προηγουμενη επισκεψη μου σε γνωστο ξενοδοχειο της συμπρωτευουσας! τυπος γαμουσε απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 3 (με διαλειμματα για ντουζακια)
πρεπει να ηταν απεναντι πορτα απο μενα... μιλαμε για ξεπατωμα...
σε φαση δε μπορουσα να κοιμηθω αφου μεσα στην ησυχια ακουγοταν κραυγες της λυσσαρας και ηχοι απο επιπλα και σφυροκοπηματα... βεβαια δεν ηθελα να χαλασω τη φαση...
τελικα 3 το πρωι θυμηθηκα οτι ειχα μαζι ωτοασπιδες και κοιμηθηκα... 5 σηκωθηκα να κατουρησω και ο τυπας εδινε ακομη πονο...

κατα τις 9 το πρωι που ξυπνησα ο τυπας ακομη γαμουσε! (πιθανον για πρωινο ξεκαβλωμα)

εγω εμεινα με την απορια! τι μουνι να γαμουσε αραγε (ηταν λυσσαρα παντως) και τι ειχε παρει αυτος γιατι δε παιζει να μη χορτασε γαμησι εκτος αν ελειπε κανα 2 χρονια σε ξερονησι...

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Εγώ δέν ξέρω τί λέτε εσείς. Αλλά ο μόνος πετυχημένος γαμέας εδώ μέσα...είναι ο Κακόγερος!!
Εχει λέει μία γκόμενα 23 χρονών. Καί τήν γαμεί!!
Μάλιστα τήν πήγε νά φτιάξει καί τά δόντια της. :sad2:

Φαφούτα θα έκανε καλύτερα τσιμπούκια αλλά ο καλόγερος κοιτάει να κονομήσει από τις εμφανίσεις της βοσκοπούλας στο Youtube.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Φαφούτα θα έκανε καλύτερα τσιμπούκια αλλά ο καλόγεεος κοιτάει να κονομήσει αππ τις εμφανίσεις της βοσκοπούλας στο Youtube.
Σιγά μήν βγάλει κέρδος από τό YouTube. Αυτά είναι μαλακίες τού γέρου.
Στό YouTube, χρήμα παίρνουν ελάχιστοι!!
Αυτός μόνο νά ονειρεύεται είναι...καί νά βλέπει Tv!!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Τώρα προσπαθείς να το παίζεις πιο ταπεινός, αλλά προχτές μας έλεγες για ένα σπίτι σε εξαίρετη περιοχή Αθηνών κι ένα άλλο σε καλή περιοχή Νέας Υόρκης, πράγμα που είναι ένδειξη μάλλον μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, αλλά η οποία ταυτόχρονα δεν κολλάει με το mindset του μικρουπαλλήλου.
Τα χει βρει έτοιμα. Εισοδηματίας με mindset μπούλη.
:tired:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Βρέ Magi μου νά σέ ρωτήσω κάτι ? :kiss-mark:
Διότι εγώ δέν ξέρω καί πολλά!!
Εσύ είσαι λεσβία ?
Τί εννοείς όταν λές αφέντρα ?
Οχι δεν ειμαι λεσβια και δεν μπορω να καλύψω συναισθηματικά μια γυναικα μπορω ομως να τις δωσω ενα καλο οργασμο με διαφορες τεχνικες σε συνδιασμο με αξεσουαρ αλλα φτωχο μπροστα στο μεγαλειο του ερωτα που θα ειχανε δυο γυναικες...
Στη ζωη μου αρεσει να παίρνω εγω την ευθηνη να ερευνω τις ανυσηχιες μου την τελικη αποφαση και να οριζω που θελω να βοηθαω που να απορρίπτω και που να καταστρεφω ..Για οτι αφορα το επαγγελματικο και εκει υπαρχει πλαισιο αλλα μην ζαλίζουμε το ζαπατα εδω ειναι τσιφλικι του και επειδη ως θηλυκή γαμιας αναγνωριζω τον ιδρωτα του αυθεντικου γαμια μην τον τσιτωσω να παω για υπνο και να εχει ησυχία γιατι θηλάζει τα παπαρια απο το παπι μου...σε προσωπικο επιπεδο πολυ ευχαρίστως να σου πω.... Γιατι στο νήμα με τα αυταρχικα δεν μπαίνω διοτι οπως λεει και ALX 79 εγω μια μανταμιτσα ειμαι που οταν αυτος γαμουσε εκανα ποδηλατο:grin::buck2::kiss-mark:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να διαχωρίσουν τον έρωτα από το σεξ. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει έρωτας.
Είναι ο ενθουσιασμός της έλξης με προέκταση την καύλα. Ο έρωτας είναι μόνο στα λόγια που ακούν τα αυτιά.:rockon:
Υπάρχει μόνο γαμήσι και πάθος. Μια ατέρμονη κι άλυτη εξίσωση. Έχει επικρατήσει οι άνδρες να γαμάνε σιωπηλά
ή με βρωμόλογα. :2funny:Δεν υπάρχει δηλαδή ούτε μέση οδός. Οι γυναίκες γελούν κι ανέχονται αυτή την κατάσταση
μπας και χύσουν για να μην κόψουν την ροή του αίματος στην ψωλή όσων έχουν απωθημένα :2funny:
και ζουν ανάμεσά μας ζούμε ανάμεσά τους. Κάπως έτσι επιβίωσαν τα βογγητά σε ποικίλες παραστάσεις
και τα βλέμματα που ανέφερες. Όσο υπάρχουν άμπαλοι, θα υπάρχουν και οι παραστάσεις Τελικά...οι άνθρωποι
δεν είναι αυτό που λένε αλλά κυρίως αυτό που δεν λένε...ή λένε μέσω της σιωπής.
Μόνο ανώτερης ποιότητας εγκέφαλοι μπορούν να γαμήσουν και να γαμηθούν ποικιλόμορφα.
Καλά κρασιά δηλαδή!

(αυτό το έγραψα για να το παίξω μούρη)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
Καλέ...εσένα σέ φοβάμαι!! Μπορεί νά μέ αποπλανήσεις.:kiss-mark:
Εγώ είμαι αθώος από τέτοια...δέν γνωρίζω!! :wink:
Μονο αν μου το ζητήσεις ..:rose: και για οσο θα εισαι σε θεση να μου περιγραφεις οτι σε ρωτάω

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μονο αν μου το ζητήσεις ..:rose: και για οσο θα εισαι σε θεση να μου περιγραφεις οτι σε ρωτάω
Ναί αλλά εγώ στίς γκόμενες, δέν λέω αλήθεια!!
Εχω τρομερή ικανότητα σέ αυτό. Αρα τά αποτελέσματα...θά είναι λάθος!!
Ετσι πιστεύω!! :wink:

• Like
Αντιδράσεις: Magi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom