Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 1.706
Οχι ρέ μέ τίποτα!!Προσωπικά τον πορνόγερο τον έχω μονίμως σε προέγκριση. Δεν είναι τέρμα ηλίθιος και ναυάγιο για να τον απαξιώσω εντελώς αλλά ούτε και τον δέχομαι ως κάποιον σπουδαίο εγκέφαλο. Προτιμώ να απαξιώνω άλλους
πετώντας αλήθειες στα τυχαία κι αυτοί ως ναυάγια, να έρχονται να μου τραβήξουν το αυτί όσο εγώ τραβάω
ολόκληρο το χαλί κάτω από τα πόδια τους χωρίς καν να τους παραθέτω. Ξεπεσμένο γεροντάκι είναι ο πορνόγερος
που έχει βρει μια που της τα δίνει (δεν τον έχω για καθυστέρα να του τα τρώει) και αυτή του κάνει παρέα
πριν εκείνος τινάξει την κουβέρτα του σε αυτήν την άπονη ζωή. Έτσι κι αλλιώς κατά δήλωσή του
δεν θέλει -ή και δεν μπορεί- πολλά στο σεξ...αν υπάρχει και σεξ! Την έχει αποκαλέσει κι ο ίδιος πορνίδιο
κι αυτό τον τιμά μιας που το αναγνωρίζει αφού της τα σκάει χοντρά. Λόγω προχωρημένης ηλικίας είναι λογικό
να έχει ψευδαισθήσεις περί πρότζεκτ ότι θα βγάλει κέρδος αλλά πως να πει δημόσια
ότι έχει γκόμενα την νοσοκόμα του; νομοτελειακά λοιπόν το γυρίζει στο youtube
ώστε να της προσδώσει έναν καλλιτεχνισμό με αντικείμενο. Να μην την βγάλει και γλάστρα. Από μένα είναι ναι.
Ολα αυτά πού λέει, είναι όλα ηλεκτρονικές φιδιές τού Κακόγερου.
Τά κανάλια στό YouTube είναι δωρεάν. Τί νά τόν κάνει αυτόν η γκόμενα.
Οσο γιά τά άλλα πού λέει ότι βάζει χρήμα, είναι όλα ανοησίες!!
Ο Κακόγερος...δέν έχει χρήμα!!