Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εσυ σαν ψυχολογος επρεπε να ξερεις να ακους και οχι να μας απλωνεις σεντονια,,
Κανω ενα επαγγελμα και εχω εναν τροπο ζωης σταθερο τουλαχιστον δεκα χρονια ..ειναι γνωστο οτι δεν κανω σχεσεις διοτι δεν το θεωρω δικαιο για παρα πολλούς λογους και για τις δυο πλευρες ,,στο παπι στην ουσια δεν εριξα ακυρο οπως διψας και το εχεις στο μυαλο σου ,,,εσυ δεν μπηκες γιατρε ουτε στον κοπο να με ρωτησεις αν πληρώνομαι για να κανω παθητικο σεξ δεν με ρωτησες καν για οτι αφορα το ονομα Μαγκι εμενα προσωπικά ,,Οποτε πως τολμας να με βαζεις στο καζανι σου ...Το λειρι σου οχι σε εμενα..Γιατι ουτε τα κατουρα μου δεν θα σου εδινα . (Αγαπημενο μου παπι εαν δεν ημουν ενεργητικη σεξεργατρια και δεν ειχα ανωμαλα γουστα ναι θα ηθελα πολυ να φαω μια παστα μαζι σου....ενιωσα πολυ ομορφα και σε ευχαριστω ..)
Ψέματα λέει για ψυχολογίες όπως ψέματα είπε και για την γκόμενα που έφτυσε (και καλά) για να πάει στα μπουρδέλα και το εξήγησα χτες. :rockon: Μόνο ένας δειλός-ανίκανος ή πορωμένος πουτανάκιας θα το έλεγε αυτό. Αλλιώς γιατί της μιλούσε 20 μέρες; για να το παίξει εγκρατής με γκόμενες;
αφήνω κι ένα μικρό περιθώριο να τον έχει 5 πόντους και να κολλάει λόγω προβλήματος. Μπορεί! :2funny:
Όσον αφορά το άκυρο που βαπτίζουν μερικοί επίτηδες
για να μειώσουν όσα λέω,
η ερώτησή μου ήταν δοσμένη έτσι για να πάρω απάντηση την οποία χρησιμοποίησα στο αμέσως επόμενο ποστ για να θίξω τους σοσια-λουληδες που για να ριχτούν, πρέπει να κάνουν γιόγκα. :2funny: Αν σου έλεγα ποτέ θα βγούμε η κάτι άλλο, πολύ πιθανόν να μην απαντούσες καν. Άρα απάντησες σωστά περί ύπνου ως "pro" αλλά σημασία έχει ότι απάντησες και πάει λέγοντας όπως εξήγησα.
Άσε που εδώ μέσα ο ένας κατηγορεί τον άλλον όπως βλέπεις. :2funny:
Τέλος, άκυρο θα έτρωγα αν στην έπεφτα κι έλεγες όχι κτλ από κοντά διότι μόνο έτσι ρίχνομαι.:rockon: Όμως, επειδή είσαι "pro" σε βλέπω μόνο ως συναλλαγή για να υπάρχει ισορροπία. Αν γνωριζόμασταν κι υπήρχε πραγματική έλξη (υπερ-σπάνιο) θα αποσκοπούσα να σε "κοροϊδέψω" για να πάρω καλύτερο αποτέλεσμα κι εσύ θα έπρεπε να με φρενάρεις ή να καλλιεργήσεις προσδοκίες για να με έχεις πελάτη. Δεν λέω ότι θα έκανες έτσι αλλά αυτό είναι το βασικό σενάριο σε αυτά τα θέματα διότι αλλιώς δεν έχει ενδιαφέρον. :rockon: Ακόμα κι αν γινόμασταν ρεαλιστικό ζευγάρι χωρίς μούφες, για σένα πάντα
θα ήμουν ένας που ήρθε ως πελάτης κι εσύ θα ήσουν
για μένα μια "pro" άρα αυτό θα διοικούσε την φάση
με οδυνηρές συνέπειες και για τους δύο. Οποιαδήποτε εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα. Πάντως αφού χάρηκες για την πάστα, έμεινε καλή γεύση από το όλο εγχείρημα. Τώρα τι λένε οι άλλοι...

:2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.764
Πόντοι
736
Αστο κορίτσι δεν επικοινωνούμε...
Μιλα με τη παπια που μπορείτε να επικοινωνήσετε

Πολυγαμικός, είναι αυτός που γαμάει πολύ.

Μονογαμικός, είναι αυτός που μόνο γαμάει !

:2funny::2funny::2funny:

Ερώτηση, σε εσένα που είσαι μαλλον μπαϊσέξουαλ .
Κατ' αρχήν.
Τα είχα με μια μπαϊσέξουαλ πριν χρόνια
και μου έμαθε τις τεχνικές στο γλειφομούνι και
το βασικό ότι όταν η γυναίκα φτάσει σε ψηλό
επίπεδο διέγερσης, πρέπει να κρατάει ο άνδρας
τον ίδιο ρυθμό στο γλειφομούνι, για να χύσει αυτή.

Η ερώτηση, τώρα :
Δέχεσαι γλειφομούνι από πελα΄τες ;
Αν ψιλογουστάρεις τον πελάτη, μπορείς να φτάσεις
στον οργασμό, η θεωρείται ότι απατάς τη γκόμενα σου ;
Ο αντρας που έρχεται σε εμενα δεν έρχεται για να γλυψει το μουνι μου ,,,(δεν εχω τα προσοντα για βυζιτα ουτε για θεα ,αφεντρα ειμαι )
Μου αρεσει να μου γλυφουν το μουνι οταν το θελω ομως δεν το προφέρω στα χρηματα που δίνουν δεν ειναι στο πακετο με τις υπηρεσιες του πελατη οποτε δεν απαιτούν ..μου αρεσει να στραποναρω γυναικες χωρις ανταλλαγή υγρόν γλυφομουνι γλωσσοφιλα οχι.... να χυνει η γυναικα απο το παλμο που εχει το στραπον και απο αυτα που ακουει οταν τις μιλαω..
Τωρα καθε μουνι θελει το δικο του μπιρι μπιρι...Η Ταρα ειναι η σκλαβα μου το κοριτσι μου ομως οχι σε λεσβιακο επιπεδο
Kinky κατασταση με στοιχεια bdsm οποτε δεν την απαταω ,,Αν ομως ηθελε ενας μονογαμικος αντρας να κανει μαζι μου σχεση η απαντηση ειναι οχι γιατι ο πελατης θα δει το στηθος μου καποιες φορες τον κωλο μου δεν εχει σημασια αν τον πιανει η αν το γαμαει απο την στιγμη που τον βλεπει και παιρνω χρηματα ανεξαρτητα αν θα γαμηθω ειναι πορνεια οποτε τον απαταω για αυτο δεν κανω σχεση με μονογαμικο..
Δηλαδη οταν ο πολυγαμικος ειναι με μονογαμικο πως το βλέπεται για εμενα ειναι απατη εφοσον δεν το γνωριζει ο μονογαμικος

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο αντρας που έρχεται σε εμενα δεν έρχεται για να γλυψει το μουνι μου ,,,(δεν εχω τα προσοντα για βυζιτα ουτε για θεα ,αφεντρα ειμαι )
Μου αρεσει να μου γλυφουν το μουνι οταν το θελω ομως δεν το προφέρω στα χρηματα που δίνουν δεν ειναι στο πακετο με τις υπηρεσιες του πελατη οποτε δεν απαιτούν ..μου αρεσει να στραποναρω γυναικες χωρις ανταλλαγή υγρόν γλυφομουνι γλωσσοφιλα οχι.... να χυνει η γυναικα απο το παλμο που εχει το στραπον και απο αυτα που ακουει οταν τις μιλαω..
Τωρα καθε μουνι θελει το δικο του μπιρι μπιρι...Η Ταρα ειναι η σκλαβα μου το κοριτσι μου ομως οχι σε λεσβιακο επιπεδο
Kinky κατασταση με στοιχεια bdsm οποτε δεν την απαταω ,,Αν ομως ηθελε ενας μονογαμικος αντρας να κανει μαζι μου σχεση η απαντηση ειναι οχι γιατι ο πελατης θα δει το στηθος μου καποιες φορες τον κωλο μου δεν εχει σημασια αν τον πιανει η αν το γαμαει απο την στιγμη που τον βλεπει και παιρνω χρηματα ανεξαρτητα αν θα γαμηθω ειναι πορνεια οποτε τον απαταω για αυτο δεν κανω σχεση με μονογαμικο..
Δηλαδη οταν ο πολυγαμικος ειναι με μονογαμικο πως το βλέπεται για εμενα ειναι απατη εφοσον δεν το γνωριζει ο μονογαμικος
Σε ένα σάιτ που είχα γραφτεί (το έχω γράψει κι αυτό) με αντικείμενο το BDSM, έπεφτε φοβερή κόντρα και τρολάρισμα. Κατάλαβα δύο πολύ βασικά πράγματα.
Ο άνθρωπος BDSM γεννιέται έτσι σχεδόν πάντα οπότε κάθε συζήτηση είναι άκυρη μεταξύ όσων δεν είναι κι όσων είναι εκεί μέσα και δεύτερον ότι οι πιο πολλοί μπαίνουν για να γαμήσουν, προσποιούμενοι τους μύστες με την ανάλογη ορολογία.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.764
Πόντοι
736
Σε ένα σάιτ που είχα γραφτεί (το έχω γράψει κι αυτό) με αντικείμενο το BDSM, έπεφτε φοβερή κόντρα και τρολάρισμα. Κατάλαβα δύο πολύ βασικά πράγματα.
Ο άνθρωπος BDSM γεννιέται έτσι σχεδόν πάντα οπότε κάθε συζήτηση είναι άκυρη μεταξύ όσων δεν είναι κι όσων είναι εκεί μέσα και δεύτερον ότι οι πιο πολλοί μπαίνουν για να γαμήσουν, προσποιούμενοι τους μύστες με την ανάλογη ορολογία.

Μου ειναι αδιάφορο το γενικα και δεν επιβάλλω ασχετα πραγματα μεταξυ τους, υπαρχει πλαίσιο και δεν ειναι ολα ενα καζανι οποτε οπου υπαρχει λογικη και συναίνεση μια χαρα βγαζω ακρη... Τωρα με σατραπη και νευρωτικες καταστασεις δεν ασχολούμεθα ...Οταν θελω να εχω μια ωραια συζητηση που θα εχουμε να μαθουμε κατι οκ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο αναγνώστης μπορεί πολύ εύκολα να διακρίνει την κατάντια κάποιων μελών. Λέει ένας ότι ρίχνεται σε όποια τους αρέσει και γαμάει οπότε τύχει φάση απολαμβάνοντας έναν Χ αριθμό γαμησιών.
Οι κατάντιες αυτό το μεταφράζουν ως εξής: πας
και παρακαλάς γκόμενες, συγκεκριμένα μόνο στην Ερμού γύρω στις 500 νοματαίες και γίνεσαι ρεζίλι.

Αυτό είναι το φόρουμ! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μου ειναι αδιάφορο το γενικα και δεν επιβάλλω ασχετα πραγματα μεταξυ τους, υπαρχει πλαίσιο και δεν ειναι ολα ενα καζανι οποτε οπου υπαρχει λογικη και συναίνεση μια χαρα βγαζω ακρη... Τωρα με σατραπη και νευρωτικες καταστασεις δεν ασχολούμεθα ...Οταν θελω να εχω μια ωραια συζητηση που θα εχουμε να μαθουμε κατι οκ
Οκ, εγώ δεν μιλάω σχεδόν ποτέ προσωπικά. Το ανέφερα επειδή τσακώνονταν. Μάλιστα μέλη φτασμένα που τουλάχιστον με έπειθαν ως γνώστες, είχα παρατηρήσει ότι είχαν απογοητευτεί από τις εξελίξεις. Καλά οι άνδρες, στάνταρ ένα μεγάλο μέρος έψαχνα να γαμήσουν. Είχε και κάργα ορολογίες. Παρατήρησα ότι ήταν πολύ έντονο το roleplay.

:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.764
Πόντοι
736
Οκ, εγώ δεν μιλάω σχεδόν ποτέ προσωπικά. Το ανέφερα επειδή τσακώνονταν. Μάλιστα μέλη φτασμένα που τουλάχιστον με έπειθαν ως γνώστες, είχα παρατηρήσει ότι είχαν απογοητευτεί από τις εξελίξεις. Καλά οι άνδρες, στάνταρ ένα μεγάλο μέρος έψαχνα να γαμήσουν. Είχε και κάργα ορολογίες. Παρατήρησα ότι ήταν πολύ έντονο το roleplay.

Στο bdsm ειναι απλα τα πραγματα οταν θες ..αμα εισαι προβληματικος ολα στραβα τα βλεπεις
Δεν μας ενδιαφέρει τι κανεις εσυ με τους σκλάβους σου και αν εισαι ενεργητική?
Εισαι εκτος θέματος, πηγαιεν σε αλλο θεμα με τα bdsm
Ασε την αλλη ασυναρτησία που είπες οτι δεν θες μονογαμικο γιατί νομιζεις οτι τον απατας ενω δεν πηδιεσαι με το πελάτη.
Μιλάμε για dating και το πηγες σε bdsm φαση
Αυριο οταν εισαι ηρεμος ξανα διαβασε και θα δεις οτι δεν ειναι ασχετο απαντησα ολοκληρωμένα σε ερωτηση και μαλιστα οχι δικη σου τι επαθες

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.764
Πόντοι
736
Μιλούσα γιατί ήθελα αρχικά γνωριμία, εγω δεν εχω ελλειψη για σεξ οπως εσυ,ηθελα μια γνωριμία ποιοτικη,η τυπισσα ηθελε να το παει αλλου και στο χυμα και κατάλαβα οτι σχεση και αισθήματα δεν μπορουν να δημιουργηθουν.
Όσο για τη φιλη σου κλπ μονο σεναριο δεν ειπες σε πιο γηροκομείο θα πατε γιατι ολα τα αλλα τα είπες,ολες τις πιθανότητες.
Πάντως σκεψου το με στραπον λεει σε γαμαει...
:effemine:φτιαξε ενα χαμομηλακι τα λες μπερδεμενα παλι

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.764
Πόντοι
736

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπήκε πάλι ο κακομοίρης
ο παραμυθάς. :2funny:
Έχω κηδέψει όλη την κομπανία κάποιων με πλήθος επιχειρημάτων, διαρκώς
με έβριζαν, μονίμως στρεψοδικούσαν, έκαναν επιλεκτικές παραθέσεις, αλλοίωναν νοήματα, παραποιούσαν ότι δεν τους βόλευε, άνοιξαν θρεντ για να με διώξουν, με έκαναν ήρωα, μαζεύτηκαν σαν τις γριες
να σκουζουν, βγήκε μέλος να επιβεβαιώσει όσα έλεγα, κατά καιρούς τα λένε κι άλλοι, κότεψαν αυτοί οι κάποιοι
να έρθουν από κοντά να δείξουν αξία, ξεφτιλίστηκαν εντελώς και τώρα βγαίνει
ο άλλος έρημος και σακατεμένους να κλάσει κόντρα στον άνεμο!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686

Σπάνια περίπτωση !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εγω απανταω ολοκληρωμένα στην ερωτηση του μην τον παιζεις ολη μερα χαλαει τα ματια:tired:
Δεν τους ξέρεις όπως εγώ
που έχω γνωρίσει πολλούς από δαύτους. Κάποιοι αν σε δουν να μιλάς με γυναίκα εξοργίζονται. :2funny:Ξέρεις τι θέλουν; να έρθει κάποια να τους κάνει υποκλίσεις χωρίς να αρθρώσουν κιχ. Αυτό είναι το όνειρο τους. Ξέρεις πως τσακώνονται για το μουνί όλοι αυτοί που το παίζουν μάγκες πουτανάκηδες; :2funny: ξέρω πολύ καλά τι σου λέω. Μέχρι ξύλο παίζουν. Τα έχω πει ντόμπρα. Για τραβελι δεν κάνω αλλά αν είχα μουνί δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό
να τους πάρω και το σπίτι που μένουν. Εύχομαι σε κάθε επαγγελματία παρόλο που πάω για τα χοντρά και το λέω στα ίσα, να τους πάρει τα σώβρακα. Εγώ δεν θα έδειχνα κανένα έλεος. Είναι επικίνδυνοι αν ζευγαρώσουν. Επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θα σου πω εγώ..ο τύπος παπιας δε ρίχνει τίποτα..απλά μας τρολαρει εδώ μέσα..εγώ πιστεύω όλη μέρα κάθεται σπίτι και μαγειρεύει..και μετά τα τρώει και χοντρενει .αυτό έχω καταλάβει από τις φότο που ποσταρει εδώ.μεσα..μονο φαγια βάζει..έχεις δει εσύ ποτέ να βάλει φότο με γκόμενα?
Εσένα επειδή είσαι ωραίο τρολ σου απαντώ. Όταν τους ξεφτίλισα που κανένας δεν εμφανίστηκε από κοντά!!! έλεγαν εεεεεεε μωρέ τώρα που να τρέχουμε; είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.764
Πόντοι
736
Δεν τους ξέρεις όπως εγώ
που έχω γνωρίσει πολλούς από δαύτους. Κάποιοι αν σε δουν να μιλάς με γυναίκα εξοργίζονται. :2funny:Ξέρεις τι θέλουν; να έρθει κάποια να τους κάνει υποκλίσεις χωρίς να αρθρώσουν κιχ. Αυτό είναι το όνειρο τους. Ξέρεις πως τσακώνονται για το μουνί όλοι αυτοί που το παίζουν μάγκες πουτανάκηδες; :2funny: ξέρω πολύ καλά τι σου λέω. Μέχρι ξύλο παίζουν. Τα έχω πει ντόμπρα. Για τραβελι δεν κάνω αλλά αν είχα μουνί δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό
να τους πάρω και το σπίτι που μένουν. Εύχομαι σε κάθε επαγγελματία παρόλο που πάω για τα χοντρά και το λέω στα ίσα, να τους πάρει τα σώβρακα. Εγώ δεν θα έδειχνα κανένα έλεος. Είναι επικίνδυνοι αν ζευγαρώσουν. Επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα.

Συμφωνώ οτι σιγουρα θα τους ξερεις καλυτερα ....ομως ως γυναικα που ειμαι σε αλλη οπτικη γωνια εχουν αναγκη απο γυναικα που θα αγαπαει το ρολο της ανεξαρτητα ποια κατηγορία θα αποφασισει να εκπροσωπεί...αν επιλέξει συζυγος σε χριστιανικο προτυπο να ειναι ορθη στα γνωστα καθήκοντα , αν επιλεξει μητερα το αναλογο προς το παιδι επαγγελματικη καριερα, θελει πορνεια.πολυγαμια ,μονογαμια και ολα αυτα που υπαρχουν οταν θετεις πλαισιο τι μπορεις τι οχι ε ναι μετα ειναι απλα ...Σε πολλα εχουν δικιο αλλα φταίνε και η δυο ,,,

Ο φοβος ειναι επιλογή και φέρνει μονο σύγχυση ,,,

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ δέν ξέρω τί λέτε εσείς. Αλλά ο μόνος πετυχημένος γαμέας εδώ μέσα...είναι ο Κακόγερος!!
Εχει λέει μία γκόμενα 23 χρονών. Καί τήν γαμεί!!
Μάλιστα τήν πήγε νά φτιάξει καί τά δόντια της. :sad2:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ οτι σιγουρα θα τους ξερεις καλυτερα ....ομως ως γυναικα που ειμαι σε αλλη οπτικη γωνια εχουν αναγκη απο γυναικα που θα αγαπαει το ρολο της ανεξαρτητα ποια κατηγορία θα αποφασισει να εκπροσωπεί...αν επιλέξει συζυγος σε χριστιανικο προτυπο να ειναι ορθη στα γνωστα καθήκοντα , αν επιλεξει μητερα το αναλογο προς το παιδι επαγγελματικη καριερα, θελει πορνεια.πολυγαμια ,μονογαμια και ολα αυτα που υπαρχουν οταν θετεις πλαισιο τι μπορεις τι οχι ε ναι μετα ειναι απλα ...Σε πολλα εχουν δικιο αλλα φταίνε και η δυο ,,,

Ο φοβος ειναι επιλογή και φέρνει μονο σύγχυση ,,,
Δεν ταιριάζουν με καμία. :2funny:
Οι πορωμένοι πουτανάκηδες είναι κομπλεξικοί, κερατάδες
ή ακοινώνητοι. Μπορεί και τα τρία μαζί. Κάποιοι από όσους γνώρισα είναι νορμάλ και σίγουρα δεν ήταν πορωμένοι.
Το λέω επίσημα. :rockon:
Μέχρι κι εγώ όπου εδώ
και χρόνια, είμαι τέρμα ταγμένος ενάντια στον γυναικοκεντρισμό, είχα βρει
1-2 γκόμενες εκ του συνόλου που πληρούσαν προϋποθέσεις άλλο που τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και είναι φυσιολογικό.
Αυτοί πολύ απλά δεν μπορούν να συνυπάρξουν με γυναίκα. :2funny:Κι εγώ τα ξέρω όλα αυτά διότι είμαι εκείνος που τους έχει συναντήσει στις πιάτσες και μιλούσαμε αλλά αυτοί
δεν φαντάζονται ποιος είμαι.

(τι τους γράφω πάλι)

• Αγάπη

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ δέν ξέρω τί λέτε εσείς. Αλλά ο μόνος πετυχημένος γαμέας εδώ μέσα...είναι ο Κακόγερος!!
Εχει λέει μία γκόμενα 23 χρονών. Καί τήν γαμεί!!
Μάλιστα τήν πήγε νά φτιάξει καί τά δόντια της. :sad2:
Περίμενε να μπω από το κομπιούτερ να έχω οθονάρα για να γελάμε. :2funny:Μου θέλουν κι αποδείξεις ορισμένοι που ήταν κότες από κοντά!!! αλλά πώς να έφερναν και τους κλώνους τους!!! :rockon:
Έτσι κάνουν πάντα για να πάρουν μετά τις γκόμενες
να τις δείχνουν όπου θέλουν ως δικές τους και χίλια μύρια όσα οι ανωμαλάρες. :2funny:Κάτσε να βάλω τι πρέπει
να φοράνε (με ενίσχυση).

IMG_20240326_165611.jpg

Και τι γαμάτα μπισκότα τρώω.

IMG_20240326_235151.jpg

• Χαχα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Περίμενε να μπω από το κομπιούτερ να έχω οθονάρα για να γελάμε. :2funny:Μου θέλουν κι αποδείξεις ορισμένοι που ήταν κότες από κοντά!!! αλλά πώς να έφερναν και τους κλώνους τους!!! :rockon:
Έτσι κάνουν πάντα για να πάρουν μετά τις γκόμενες
να τις δείχνουν όπου θέλουν ως δικές τους και χίλια μύρια όσα οι ανωμαλάρες. :2funny:Κάτσε να βάλω τι πρέπει
να φοράνε (με ενίσχυση).

IMG_20240326_165611.jpg

Και τι γαμάτα μπισκότα τρώω.

IMG_20240326_235151.jpg

Αποδείξεις ?
Εγώ έβαλα 3 Photos από γκόμενες, καί μέ έβγαλαν γκόμενα!!
Οχι μία Photo... τρείς!!
Τά άτομα, είναι γιά τά μπάζα πραγματικά δηλαδή!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θά στό ξαναπώ άλλη μία φορά, διότι είσαι άσχετος.
Από YouTube καί μαλακίες, μήν περιμένεις κανένα κέρδος. Τόν χρόνο σου χάνεις.
Τί νά πουλήσεις εσύ βρέ Κακόγερε. Τό μόνο πού μπορείς νά πουλήσεις...είναι ηλεκτρονικές φιδιές!! :2funny:
Προσωπικά τον πορνόγερο τον έχω μονίμως σε προέγκριση. Δεν είναι τέρμα ηλίθιος και ναυάγιο για να τον απαξιώσω εντελώς αλλά ούτε και τον δέχομαι ως κάποιον σπουδαίο εγκέφαλο. :2funny:Προτιμώ να απαξιώνω άλλους
πετώντας αλήθειες στα τυχαία κι αυτοί ως ναυάγια, να έρχονται να μου τραβήξουν το αυτί όσο εγώ τραβάω
ολόκληρο το χαλί κάτω από τα πόδια τους χωρίς καν να τους παραθέτω. Ξεπεσμένο γεροντάκι είναι ο πορνόγερος
που έχει βρει μια που της τα δίνει (δεν τον έχω για καθυστέρα να του τα τρώει) και αυτή του κάνει παρέα
πριν εκείνος τινάξει την κουβέρτα του σε αυτήν την άπονη ζωή. :2funny: Έτσι κι αλλιώς κατά δήλωσή του
δεν θέλει -ή και δεν μπορεί- πολλά στο σεξ...αν υπάρχει και σεξ! Την έχει αποκαλέσει κι ο ίδιος πορνίδιο
κι αυτό τον τιμά μιας που το αναγνωρίζει αφού της τα σκάει χοντρά. Λόγω προχωρημένης ηλικίας είναι λογικό
να έχει ψευδαισθήσεις περί πρότζεκτ ότι θα βγάλει κέρδος αλλά πως να πει δημόσια
ότι έχει γκόμενα την νοσοκόμα του; :2funny: νομοτελειακά λοιπόν το γυρίζει στο youtube
ώστε να της προσδώσει έναν καλλιτεχνισμό με αντικείμενο. Να μην την βγάλει και γλάστρα. Από μένα είναι ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom