Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ψέματα λέει για ψυχολογίες όπως ψέματα είπε και για την γκόμενα που έφτυσε (και καλά) για να πάει στα μπουρδέλα και το εξήγησα χτες. Μόνο ένας δειλός-ανίκανος ή πορωμένος πουτανάκιας θα το έλεγε αυτό. Αλλιώς γιατί της μιλούσε 20 μέρες; για να το παίξει εγκρατής με γκόμενες;Εσυ σαν ψυχολογος επρεπε να ξερεις να ακους και οχι να μας απλωνεις σεντονια,,
Κανω ενα επαγγελμα και εχω εναν τροπο ζωης σταθερο τουλαχιστον δεκα χρονια ..ειναι γνωστο οτι δεν κανω σχεσεις διοτι δεν το θεωρω δικαιο για παρα πολλούς λογους και για τις δυο πλευρες ,,στο παπι στην ουσια δεν εριξα ακυρο οπως διψας και το εχεις στο μυαλο σου ,,,εσυ δεν μπηκες γιατρε ουτε στον κοπο να με ρωτησεις αν πληρώνομαι για να κανω παθητικο σεξ δεν με ρωτησες καν για οτι αφορα το ονομα Μαγκι εμενα προσωπικά ,,Οποτε πως τολμας να με βαζεις στο καζανι σου ...Το λειρι σου οχι σε εμενα..Γιατι ουτε τα κατουρα μου δεν θα σου εδινα . (Αγαπημενο μου παπι εαν δεν ημουν ενεργητικη σεξεργατρια και δεν ειχα ανωμαλα γουστα ναι θα ηθελα πολυ να φαω μια παστα μαζι σου....ενιωσα πολυ ομορφα και σε ευχαριστω ..)
αφήνω κι ένα μικρό περιθώριο να τον έχει 5 πόντους και να κολλάει λόγω προβλήματος. Μπορεί!
Όσον αφορά το άκυρο που βαπτίζουν μερικοί επίτηδες
για να μειώσουν όσα λέω,
η ερώτησή μου ήταν δοσμένη έτσι για να πάρω απάντηση την οποία χρησιμοποίησα στο αμέσως επόμενο ποστ για να θίξω τους σοσια-λουληδες που για να ριχτούν, πρέπει να κάνουν γιόγκα. Αν σου έλεγα ποτέ θα βγούμε η κάτι άλλο, πολύ πιθανόν να μην απαντούσες καν. Άρα απάντησες σωστά περί ύπνου ως "pro" αλλά σημασία έχει ότι απάντησες και πάει λέγοντας όπως εξήγησα.
Άσε που εδώ μέσα ο ένας κατηγορεί τον άλλον όπως βλέπεις.
Τέλος, άκυρο θα έτρωγα αν στην έπεφτα κι έλεγες όχι κτλ από κοντά διότι μόνο έτσι ρίχνομαι. Όμως, επειδή είσαι "pro" σε βλέπω μόνο ως συναλλαγή για να υπάρχει ισορροπία. Αν γνωριζόμασταν κι υπήρχε πραγματική έλξη (υπερ-σπάνιο) θα αποσκοπούσα να σε "κοροϊδέψω" για να πάρω καλύτερο αποτέλεσμα κι εσύ θα έπρεπε να με φρενάρεις ή να καλλιεργήσεις προσδοκίες για να με έχεις πελάτη. Δεν λέω ότι θα έκανες έτσι αλλά αυτό είναι το βασικό σενάριο σε αυτά τα θέματα διότι αλλιώς δεν έχει ενδιαφέρον. Ακόμα κι αν γινόμασταν ρεαλιστικό ζευγάρι χωρίς μούφες, για σένα πάντα
θα ήμουν ένας που ήρθε ως πελάτης κι εσύ θα ήσουν
για μένα μια "pro" άρα αυτό θα διοικούσε την φάση
με οδυνηρές συνέπειες και για τους δύο. Οποιαδήποτε εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα. Πάντως αφού χάρηκες για την πάστα, έμεινε καλή γεύση από το όλο εγχείρημα. Τώρα τι λένε οι άλλοι...