Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.191
- Πόντοι
- 736
Αστο κορίτσι δεν επικοινωνούμε...
Μιλα με τη παπια που μπορείτε να επικοινωνήσετε
Ο αντρας που έρχεται σε εμενα δεν έρχεται για να γλυψει το μουνι μου ,,,(δεν εχω τα προσοντα για βυζιτα ουτε για θεα ,αφεντρα ειμαι )Πολυγαμικός, είναι αυτός που γαμάει πολύ.
Μονογαμικός, είναι αυτός που μόνο γαμάει !
Ερώτηση, σε εσένα που είσαι μαλλον μπαϊσέξουαλ .
Κατ' αρχήν.
Τα είχα με μια μπαϊσέξουαλ πριν χρόνια
και μου έμαθε τις τεχνικές στο γλειφομούνι και
το βασικό ότι όταν η γυναίκα φτάσει σε ψηλό
επίπεδο διέγερσης, πρέπει να κρατάει ο άνδρας
τον ίδιο ρυθμό στο γλειφομούνι, για να χύσει αυτή.
Η ερώτηση, τώρα :
Δέχεσαι γλειφομούνι από πελα΄τες ;
Αν ψιλογουστάρεις τον πελάτη, μπορείς να φτάσεις
στον οργασμό, η θεωρείται ότι απατάς τη γκόμενα σου ;
Μου αρεσει να μου γλυφουν το μουνι οταν το θελω ομως δεν το προφέρω στα χρηματα που δίνουν δεν ειναι στο πακετο με τις υπηρεσιες του πελατη οποτε δεν απαιτούν ..μου αρεσει να στραποναρω γυναικες χωρις ανταλλαγή υγρόν γλυφομουνι γλωσσοφιλα οχι.... να χυνει η γυναικα απο το παλμο που εχει το στραπον και απο αυτα που ακουει οταν τις μιλαω..
Τωρα καθε μουνι θελει το δικο του μπιρι μπιρι...Η Ταρα ειναι η σκλαβα μου το κοριτσι μου ομως οχι σε λεσβιακο επιπεδο
Kinky κατασταση με στοιχεια bdsm οποτε δεν την απαταω ,,Αν ομως ηθελε ενας μονογαμικος αντρας να κανει μαζι μου σχεση η απαντηση ειναι οχι γιατι ο πελατης θα δει το στηθος μου καποιες φορες τον κωλο μου δεν εχει σημασια αν τον πιανει η αν το γαμαει απο την στιγμη που τον βλεπει και παιρνω χρηματα ανεξαρτητα αν θα γαμηθω ειναι πορνεια οποτε τον απαταω για αυτο δεν κανω σχεση με μονογαμικο..
Δηλαδη οταν ο πολυγαμικος ειναι με μονογαμικο πως το βλέπεται για εμενα ειναι απατη εφοσον δεν το γνωριζει ο μονογαμικος