Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 1.706
Οτι έχω πεί ισχύει στό ακέραιο. Στήν Νέα Υόρκη είναι 2 σπίτια τό ένα τό νοικιάζω.Το περίεργο που βλέπω είναι το mindset. Ξέρω να ξεχωρίζω το mindset των μικρουπαλλήλων (στους οποίους ανήκεις) από το mindset των επιχειρηματιών/μεγαλοστελεχών από το πώς θα αντιδράσουν σε ένα project. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «δεν θα το κάνεις» από το «πώς θα το κάνεις;» Με το αφεντικό σου δεν θα πρέπει να έκανες και πολλή παρέα... αλλιώς θα είχες άλλο mindset.
Τώρα προσπαθείς να το παίζεις πιο ταπεινός, αλλά προχτές μας έλεγες για ένα σπίτι σε εξαίρετη περιοχή Αθηνών κι ένα άλλο σε καλή περιοχή Νέας Υόρκης, πράγμα που είναι ένδειξη μάλλον μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, αλλά η οποία ταυτόχρονα δεν κολλάει με το mindset του μικρουπαλλήλου. Κοινώς είσαι παραμυθάς και μάλιστα αρκετά διασκεδαστικός...
Καί εδώ στήν Ελλάδα πού μένω, είναι τά ακίνητα παραπάνω από ένα. Αλλά αυτό δέν σημαίνει κάτι!!
Δέν σημαίνει ότι είμαι πλούσιος. Δέν μέ νοιάζει κιόλας. Μόνο νά περνάω καλά, τά άλλα στά αρχίδια μου.
Ταπεινός είμαι πάντα. Ποτέ δέν τό παίζω ιστορία. Μόνο όταν κανένα μουνόπανο μέ βρίζει.
Καλά άσε εγώ νά είμαι μικρουπάλληλος. Κοίτα εσύ νά βγάλεις χρήμα...από τό YouTube!!