Το περίεργο που βλέπω είναι το mindset. Ξέρω να ξεχωρίζω το mindset των μικρουπαλλήλων (στους οποίους ανήκεις) από το mindset των επιχειρηματιών/μεγαλοστελεχών από το πώς θα αντιδράσουν σε ένα project. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «δεν θα το κάνεις» από το «πώς θα το κάνεις;» Με το αφεντικό σου δεν θα πρέπει να έκανες και πολλή παρέα... αλλιώς θα είχες άλλο mindset.Καλά άσε νά είμαι φτωχός εγώ. Ετσι καί αλλιώς ποτέ δέν είπα ότι είμαι πλούσιος.
Σέ κάποια ερώτηση -Δέν θυμάμαι πότε- είπα ότι έχω μία οικονομική άνεση. Δέν ζώ γιά τό χρήμα.
Τό χρήμα τό γράφω κανονικά. Απλά μέ νοιάζει νά έχω αυτά πού θέλω. Ολα τά άλλα είναι τού κώλου.
Τό άτομο αυτό πού λές, στήν πραγματικότητα ήταν εργοδότης μου. Περίπου στήν ίδια ηλικία μέ εμένα.
Πού βλέπεις τό περίεργο ? Οι Αμερικανοί είναι full open άτομα. Δέν είναι κολλημένοι...όπως οι Ελληνες!!
Τώρα προσπαθείς να το παίζεις πιο ταπεινός, αλλά προχτές μας έλεγες για ένα σπίτι σε εξαίρετη περιοχή Αθηνών κι ένα άλλο σε καλή περιοχή Νέας Υόρκης, πράγμα που είναι ένδειξη μάλλον μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, αλλά η οποία ταυτόχρονα δεν κολλάει με το mindset του μικρουπαλλήλου. Κοινώς είσαι παραμυθάς και μάλιστα αρκετά διασκεδαστικός...