Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Καλά άσε νά είμαι φτωχός εγώ. Ετσι καί αλλιώς ποτέ δέν είπα ότι είμαι πλούσιος.
Σέ κάποια ερώτηση -Δέν θυμάμαι πότε- είπα ότι έχω μία οικονομική άνεση. Δέν ζώ γιά τό χρήμα.
Τό χρήμα τό γράφω κανονικά. Απλά μέ νοιάζει νά έχω αυτά πού θέλω. Ολα τά άλλα είναι τού κώλου.
Τό άτομο αυτό πού λές, στήν πραγματικότητα ήταν εργοδότης μου. Περίπου στήν ίδια ηλικία μέ εμένα.
Πού βλέπεις τό περίεργο ? Οι Αμερικανοί είναι full open άτομα. Δέν είναι κολλημένοι...όπως οι Ελληνες!!
Το περίεργο που βλέπω είναι το mindset. Ξέρω να ξεχωρίζω το mindset των μικρουπαλλήλων (στους οποίους ανήκεις) από το mindset των επιχειρηματιών/μεγαλοστελεχών από το πώς θα αντιδράσουν σε ένα project. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «δεν θα το κάνεις» από το «πώς θα το κάνεις;» Με το αφεντικό σου δεν θα πρέπει να έκανες και πολλή παρέα... αλλιώς θα είχες άλλο mindset.

Τώρα προσπαθείς να το παίζεις πιο ταπεινός, αλλά προχτές μας έλεγες για ένα σπίτι σε εξαίρετη περιοχή Αθηνών κι ένα άλλο σε καλή περιοχή Νέας Υόρκης, πράγμα που είναι ένδειξη μάλλον μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, αλλά η οποία ταυτόχρονα δεν κολλάει με το mindset του μικρουπαλλήλου. Κοινώς είσαι παραμυθάς και μάλιστα αρκετά διασκεδαστικός... :D:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το περίεργο που βλέπω είναι το mindset. Ξέρω να ξεχωρίζω το mindset των μικρουπαλλήλων (στους οποίους ανήκεις) από το mindset των επιχειρηματιών/μεγαλοστελεχών από το πώς θα αντιδράσουν σε ένα project. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «δεν θα το κάνεις» από το «πώς θα το κάνεις;» Με το αφεντικό σου δεν θα πρέπει να έκανες και πολλή παρέα... αλλιώς θα είχες άλλο mindset.

Τώρα προσπαθείς να το παίζεις πιο ταπεινός, αλλά προχτές μας έλεγες για ένα σπίτι σε εξαίρετη περιοχή Αθηνών κι ένα άλλο σε καλή περιοχή Νέας Υόρκης, πράγμα που είναι ένδειξη μάλλον μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, αλλά η οποία ταυτόχρονα δεν κολλάει με το mindset του μικρουπαλλήλου. Κοινώς είσαι παραμυθάς και μάλιστα αρκετά διασκεδαστικός... :D:
Οτι έχω πεί ισχύει στό ακέραιο. Στήν Νέα Υόρκη είναι 2 σπίτια τό ένα τό νοικιάζω.
Καί εδώ στήν Ελλάδα πού μένω, είναι τά ακίνητα παραπάνω από ένα. Αλλά αυτό δέν σημαίνει κάτι!!
Δέν σημαίνει ότι είμαι πλούσιος. Δέν μέ νοιάζει κιόλας. Μόνο νά περνάω καλά, τά άλλα στά αρχίδια μου.
Ταπεινός είμαι πάντα. Ποτέ δέν τό παίζω ιστορία. Μόνο όταν κανένα μουνόπανο μέ βρίζει.
Καλά άσε εγώ νά είμαι μικρουπάλληλος. Κοίτα εσύ νά βγάλεις χρήμα...από τό YouTube!! :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Καλά άσε εγώ νά είμαι μικρουπάλληλος. Κοίτα εσύ νά βγάλεις χρήμα...από τό YouTube!! :2funny:
Εγώ για να γαμάω μια 23χρονη που την έχει δει influencer, της έκανα ένα κανάλι και θα της κολλήσω κι ένα eshop από το shopify και όσα βγάλει. Και τα γαμησιάτικα που πληρώνω να βγάλει θα είμαι ευχαριστημένος. Κι όταν την βαρεθώ θα την αφήσω και θα το συνεχίσει μόνη της. Εσύ μας λες ότι στα 60-65 θα γαμάς 25-30 χρονών γυναίκες μόνο με το look. Δεν είναι μόνο ότι είσαι fake, αλλά έχεις ξεπεράσει και τα όρια της γελοιότητας. Εγώ να δεις πόσο γελάω με σένα. Κι αν δεν υπήρχες θα έπρεπε να σε επινοήσουμε. Μια χαρά ταιριάζεις με τον Ντακντάκ. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ για να γαμάω μια 23χρονη που την έχει δει influencer, της έκανα ένα κανάλι και θα της κολλήσω κι ένα eshop από το shopify και όσα βγάλει. Και τα γαμησιάτικα που πληρώνω να βγάλει θα είμαι ευχαριστημένος. Κι όταν την βαρεθώ θα την αφήσω και θα το συνεχίσει μόνη της. Εσύ μας λες ότι στα 60-65 θα γαμάς 25-30 χρονών γυναίκες μόνο με το look. Δεν είναι μόνο ότι είσαι fake, αλλά έχεις ξεπεράσει και τα όρια της γελοιότητας. Εγώ να δεις πόσο γελάω με σένα. Κι αν δεν υπήρχες θα έπρεπε να σε επινοήσουμε. Μια χαρά ταιριάζεις με τον Ντακντάκ. :2funny:
Εσύ δέν γαμείς καμία. Οχι 23χρονη ούτε 65χρονη. Αυτό τό υπογράφω!! :2funny:
Εγώ σού είπα ότι στά 60-65 νά είμαστε καλά μέχρι τότε, ότι θά εξαρτηθεί από τίς γνωριμίες μου.
Αν δηλαδή ανανεώνονται. Αν συμβεί αυτό κάτι θά παίζει. Αν δέν συμβεί δέν θά παίζει.
Οπως έχω διαπιστώσει, εδώ υπάρχουν πάρα πολλοί σκατάδες, άποροι, μισογύνηδες, ψεύτες κτλ
Εσένα σέ κατατάσσω στήν κατηγορία...τών φτωχών φιδέμπορων!! :2funny:

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
745
Πόντοι
81
8fc4c7d9-74d3-4e21-bb5c-c36d771eeff0.jpg

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Αποδεχεσαι τα χαμηλά ποσοστά και ανεβάζεις υψηλα ποσοστα ακόμα παραπάνω ωστε το dating να γίνει ακομα δυσκολότερο για όλους.
Θα το πω απλοϊκά, ριξτε την αξια των γυναικων,μην την πεφτεται κατα συρροή και ανεβάζετε αλλο την αξια τους,αρκετα την εχετε ανεβάσει, αφηστε τες να τρελαθουν να καταλάβουν οτι δεν ειναι αρεστες και οτι με ενα κούνημα τους να κανουν και να εχουν οποιον θέλουν.
Αν δουν οτι η μπογια δεν πιανει και πεσει η αξια τους να δειτε μετα ποσες θα έχετε και τι ροστερ θα φτιάχνεται.
Εγω τα εχω με κατι αγαπουλιδες σαν τον παπια ο οποίος ως σαλιαρης ανεβαζει μονίμως και σε περισσότερες την αξία,αν την πέφτει βέβαια γιατι πουλαει φουμαρα,απλα μονο και μονο η ιδεολογία που λεει εδω μεσα εγω την στέλνω στον Καιάδα.
διαφωνώ με την προσέγγισή σου διότι ένα τίντερ ή ένα μπαντού να κάνει κάποια μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της σε δευτερόλεπτα, ακόμα και αν είναι κεφτεδάκι με πόδια!

δεν κάνει την διαφορά στην αυτοπεποίθησή τους το λάιβ πέσιμο...

επομένως, με το λάιβ πέσιμο καταφέρνει κανείς χωρίς κόπο (πας για βόλτα, όχι για το πέσιμο) να έχει κάποια λίγα οφέλη (καθώς τα ποσοστά είναι χαμηλά).

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει από κάποιες βαθμιδες.
Π.χ ενα λαιβ πεσιμο ανεβαζει κατα πολυ την αυτοπεποίθηση της
Ενα πεσιμο μεσω διαδικτύου σου λεει οτι εντάξει αρέσω αλλα μπορει να είναι πεφτουλας και κάνει μαζικες και οτι βρει
Ματς απο μπαντου και τιντερ ειναι απλά να δουν ποσα λιγούρια μπορεί να έχουν ουσιαστικα,ειναι η τελευταία βαθμίδα ανοδου της αξιας που πολλες ξερουν οτι δεν μετράει.
Πολλές αναρωτιούνται γιατι στα σοσιαλ εχω απήχηση αλλα απο κοντά όχι?ερώτημα διλλημα αυτοπεποίθηση και αξια με ερωτηματικό.
επομένως τι προτείνεις;

να μην την πέφτουμε και να έχουμε 100% σίγουρο ότι θα τον παίξουμε για να μην ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση των γυναικών;

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
Nαι σιγα με το γκοστινγκ μην της κανεις τη μούρη κρεας..
Εδω μπορεί να έκανε γκοστινγκ μετα το πρώτο ραντεβού.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι δεν βαζεται ορους και να δείξετε προσωπικότητα.
Επειδή μια ηταν ανοιχτη για πηδημα κατευθείαν ολοι πατε μην χάσεται λες και ηταν λαχείο η φάση.
Εγω της εδειξα οτι με το μουνί δεν μπορεί να εχει οτι θελει,ας βρηκε αλλον μετα αλλα τουλάχιστον θα λέει οτι ενας δεν δέχτηκε και εβαλε όρο.
γιατι δεν εχουν προσωπικοτητα τυπε! ειτε τους πει το μουνι ελα να με γαμησεις ειτε τους πει ελα να μου κρατας τα ψωνια ειτε τους πει πληρωνε μου τα ταξιδια ναι θα πουνε!

μπαλαδοροι του Γ τοπικου....

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
1% σεξ σημαίνει γαμησε τα φίλε.
Μολις το απαξίωσες τον καμάκι με ενα ποστ σου.
τον εαυτο του απαξιωσε...
αν θεωρεις το 1% επιτυχια (και οχι το 1% σε μουναρες αλλα το 1% σε μπαζα) σκεψου εκθετικα ποσο αποτυχημενος ειναι ειτε εμφανισιακα ειτε στο λεγειν...
στα σοσιαλ σιγουρα εχεις μεγαλυτερο ποσοστο απο το 1%...

γενικα αν εισαι κατω απο το 20% σε επιτυχια αν κανεις κινησεις σημαινει οτι η κανεις πολυ λαθος κινησεις η απλα εισαι περιθωριο και δεν βλεπεσαι καν...

οποτε μαλλον πρεπει να πουλησεις την ψυχη σου στο διαολο η να πεταξεις την πραγματικη σου προσωπικοτητα στα σκουπιδια μιας και δε μπορεις να γαμησεις συμφωνα με το ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ αλλα μονο συμφωνα με το ποιος θελουν αυτες να εισαι!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εγώ σού είπα ότι στά 60-65 νά είμαστε καλά μέχρι τότε, ότι θά εξαρτηθεί από τίς γνωριμίες μου.
Αν δηλαδή ανανεώνονται. Αν συμβεί αυτό κάτι θά παίζει. Αν δέν συμβεί δέν θά παίζει.

Κατάλαβα. Στα 60-65 σου, αν συμβεί ανανέωση θα παίξουν 25-28-30άρες κι αν δεν συμβεί θα παίζεις το πουλάκι σου. Αχαχαχαχά :2funny:

Αυτό θά εξαρτηθεί ξεκάθαρα από τίς γνωριμίες μου. Αν υπάρχει δηλαδή ανανέωση έως τότε.
Πιστεύω θά υπάρχει, αλλά δέν μπορώ νά βάλω τό χέρι μου στήν φωτιά!!
Γιά νά σου πώ τήν αλήθεια, οι μικρές...μέ γουστάρουν πιό πολύ. Οι μεγάλες θέλουν μονιμότητα.
Μιλάω γιά 25άρες-28άρες-30άρες περίπου. :sunglasses:
Είσαι τόσο βλαμμένος, καί κομπλεξικός πού μόνο νά γελάς ξέρεις ανόητε!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κατάλαβα. Στα 60-65 σου, αν συμβεί ανανέωση θα παίξουν 25-28-30άρες κι αν δεν συμβεί θα παίζεις το πουλάκι σου. Αχαχαχαχά :2funny:
Βρέ ανόητο γεροντομπαρμπάδι, μπορώ νά ξέρω σέ 5 η 10 χρόνια τί θά γίνει ?
Υποθέσεις κάνω. Αν έχω δυνατά κονέ μέχρι τότε, δέν τό αποκλείω.Διαφορετικά θά δώ τί θά κάνω!!
Στόν ύπνο σου εσύ βλέπεις 23χρονες, πού καί νά τίς πληρώνεις...δέν σού κάθονται!! :2funny:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Ισχύει πάντως, ότι είναι κι αρκετές που όλο θέλουν-θέλουν-θέλουν, όλο κάτι θέλουν, και μονίμως δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν.

Ε, αυτή είναι όμως κι η δουλειά του άντρα. Να τις βοηθήσει να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, να καταλάβουν τι τους λείπει.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Οι εποχες εχουν αλλάξει, αν ησουν τη δεκαετία 70 80 θα σου ελεγα ναι το καμακι αξίζει εχει επιτυχία καντο,οι κοπέλες ομως τοτε δεν ειχαν έμπειριες δεν ειχαν ενημέρωση δεν ειχαν πολλα αλλα ενδιαφέροντα οπως τώρα δεν ειχαν αυτη τη πλήρη ανεξαρτησία που έχουν τώρα, δεν είχαν τα σόσιαλ να προμοταρονται ,οποτε στο καμάκι ηταν πιο εύκολες πιο άπειρες,εκεινη τη περίοδο συν οτι η οικογένεια της ηταν πιο αυστηρη πιο συντηρητική οποτε δεν την έπαιρνε για πολλα παραστρατηματα.
Αν τωρα πιστεύεις οτι οι εποχές ειναι ιδιες θα σου πω οκ συνεχισε το καμακι αν μου πεις πως αλλο το 20 τωρα και αλλο το 80 θα σου πω οκ σωστα οποτε πρέπει να εξελιχθείς,πανε αυτα που ήξερες και ηξεραν οι τοτε άντρες.
Εγω προτείνω να μην τη πέφτετε χύμα σε άγνωστες,εφαρμόστε αλλη τακτική με σκοπο τη γνωριμία,να αναρωτιέται η αλλη τι θελει ο τύπος,ταυτόχρονα να κόβεται αν βλέπεται θετικά σημαδια και εκει θα κανετε το επόμενο βήμα,αν δεν δειτε σημάδια θετικα η οτι η τυπισσα ειναι περιεργη φευγετε απλα και δεν τις έχετε δωσει αλλη μια επιβεβαίωση
Συμφωνώ αλλά από την οπτική του χασοδικη του διαβόλου αναφέρουν ότι οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν τους την πέφτουν οι άντρες....άκουσον άκουσον!!!
Ένταξει δεν τους την πέφτουν μέχρι να αρπάξουν μια ακόμη επιβεβαίωση της ημέρας και μετά τον σβερκωσουν και τον πετάξουν σαν στραβοχυμμενο λουκουμα ,σαν βρασμένο μακαρόνι τον φουκαρά!:cry:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Σε λιγα χρόνια οποιος δεν κάνει σεμιναριο για να την πέφτει θα ξέρει οτι δεν θα μπορεί να βρει εύκολα η να μην ειναι ικανοποιημένος απο τον αριθμο των κοριτσιών.
Γιατί τα τελευταία χρονια ειδικα στη δυση εχουν άνθηση οι dating coach?
Και οι περισσότεροι συμβουλεύουν άντρες αν δειτε οχι γυναίκες.
Βέβαια προσωπικη μου γνώμη για εμενα οποίος γινει dating coach θα πρέπει να εχει τελειώσει ψυχολογια και οχι μονο αλλα να εχει και εμπειρίες και να εχει ασχοληθεί πανω στο αντικείμενο θεωρητικά αλλα και πρακτικά.
Τι σε λίγα χρόνια, ρε τύπε, από χρόνια υπάρχει η ανάγκη για dating coaches. Από τότε που βγήκαν τα σόσιαλ, οι γυναίκες που ζούσαν πάντα υπό το καθεστώς της ανδροκρατίας (πατριαρχικές αντιλήψεις και οργάνωση κοινωνίας) ανακάλυψαν τη δύναμή τους κι έστειλαν τους άντρες στο διάολο. Όσοι άντρες συνειδητοποίησαν τη νέα κατάσταση προσάρμοσαν το παιγνίδι τους και συνεχίζουν να γαμάνε. Οι υπόλοιποι το έχουν ρίξει στη μίρλα, στην πορνεία και στην εφεύρεση προσωπικών αφηγημάτων για να τα βολέψουν με την ψυχολογία τους.

Εσύ έχεις ψιλιαστεί την κατάσταση, το κατάλαβες ότι η αυτοβελτίωση είναι ο μόνος δρόμος γιατί το παιγνίδι έγινε δύσκολο, αλλά είσαι ακόμα μπλοκαρισμένος και δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά τις νέες γνώσεις (αυτοβελτίωσης) που μαθαίνεις. Αν θες τη γνώμη μου, βολέψου με την πορνεία ώσπου να τα καταφέρεις να βρεις το δρόμο σου και να χτυπάς γκόμενες ελευθέρας βοσκής, αλλά άσε πίσω τα καμμένα χαρτιά που έκαναν την πορνεία ψυχολογικό τους αφήγημα και αραδιάζουν συνέχεια δικαιολογίες.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.344
Πόντοι
206
Τα ταλευταία χρόνια έχουν "εφεύρει" άπειρες μαλακίες για να βγάζουν λέφτα από το κάθε κακομοίρη. Άκου dating coaches (το ξέρω ότι υπάρχει). Coach που θα τους μάθει ποια είναι η "καλύτερη" ατάκα ώστε να ζητήσουν τον αριθμό από μια γκόμενα (ανεξαρτήτως αν δε ξέρουν το αλφάβητο). Coach που θα τους μάθει τι βρακί να φοράνε. Coach που θα τους μάθει τι τατουάζ να κάνουν. Coach που θα τους μάθει πως να βγάζουν τα φρύδια τους. Αυτοί που πάνε και πληρώνουν για κάτι τέτοια καλύτερα να πληρώσουν για coach που θα τους μάθει πως να τραβάνε πιο σωστά μαλακία, ώστε να εκμεταλλεύονται όλο το μήκος και πλάτος της παλάμης τους, γιατί με αυτό θα μείνουν. Δεν υπάρχει σωτηρία

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
Σε λιγα χρόνια οποιος δεν κάνει σεμιναριο για να την πέφτει θα ξέρει οτι δεν θα μπορεί να βρει εύκολα η να μην ειναι ικανοποιημένος απο τον αριθμο των κοριτσιών.
Και οι περισσότεροι συμβουλεύουν άντρες αν δειτε οχι γυναίκες.
Βέβαια προσωπικη μου γνώμη για εμενα οποίος γινει dating coach θα πρέπει να εχει τελειώσει ψυχολογια και οχι μονο αλλα να εχει και εμπειρίες και να εχει ασχοληθεί πανω στο αντικείμενο θεωρητικά αλλα και πρακτικά.

Οι Σλάβοι γιατί δεν έχουν ανάγκη απο dating coach;Κι έχουν μόνο οι Έλληνες;

Ρητορικό το ερώτημα φυσικά...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Γερο κανεις ενα λαθος εδώ,εχω εφαρμοσει πολλές διαφορετικές μεθοδους και επι του πρακτέου και πάντα βλεπω ποια πιανει ποια δεν πιάνει.
Υπάρχουν μέθοδοι και τρικ που δεν θέλω να τα πολυδιαφημισω γιατί οταν το μαθουν πολλοι αρχίζει και χαλάει η πιατσα,και πάντα οι μεθοδοι μπορεί να μην είναι αποτελεσματικόι σε ολους γιατί δεν είναι μονο πως θα το πεις η πως θα το κάνεις αλλα παίζουν και αλλα στοιχεία ρόλο.
Π.χ μπορεί να πω τη χ μέθοδο και να πουν κάποιοι μαλακιες δεν πιανει το έκανα, παίζουν πολλα ρολο,το dating γενικά ειναι περίπλοκο, δεν είναι 1 2 3 και τέλος, εχει αυξημένο βαθμο δυσκολίας
Ναι, γενικώς έτσι είναι, δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Από κει και πέρα, είτε δεν λες τίποτα δημοσίως για να μη σε πρήζουν οι εξυπνάκηδες ξερόλες είτε λες αυτά που γουστάρεις κι αδιαφορείς για τα σχόλια τους.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Τα ταλευταία χρόνια έχουν "εφεύρει" άπειρες μαλακίες για να βγάζουν λέφτα από το κάθε κακομοίρη. Άκου dating coaches (το ξέρω ότι υπάρχει). Coach που θα τους μάθει ποια είναι η "καλύτερη" ατάκα ώστε να ζητήσουν τον αριθμό από μια γκόμενα (ανεξαρτήτως αν δε ξέρουν το αλφάβητο). Coach που θα τους μάθει τι βρακί να φοράνε. Coach που θα τους μάθει τι τατουάζ να κάνουν. Coach που θα τους μάθει πως να βγάζουν τα φρύδια τους. Αυτοί που πάνε και πληρώνουν για κάτι τέτοια καλύτερα να πληρώσουν για coach που θα τους μάθει πως να τραβάνε πιο σωστά μαλακία, ώστε να εκμεταλλεύονται όλο το μήκος και πλάτος της παλάμης τους, γιατί με αυτό θα μείνουν. Δεν υπάρχει σωτηρία
Σόρυ, είσαι εξυπνάκιας και μυρωδιάς επί του θέματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom