Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (8 μέλη και 70 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.248
Πόντοι
206
Σόρυ, είσαι εξυπνάκιας και μυρωδιάς επί του θέματος.
Έξυπνος σίγουρα. Τώρα δε θέλω να σου απαντήσω όπως πρέπει γιατί έχεις φάει ήδη αρκετή φάπα στη καράφλα και δεν έχω και όρεξη για χαρακτηρισμούς άνευ λόγου. Πάντως αν ακούσω κάποιον να ψάχνει για τέτοιου είδους coach, θα τον συμβουλέψω να διαβάσει τα γραπτά σου εδώ. Ίσως καταφέρει να βρει και αυτός κάποια μεντορέτα βοσκοπούλα σε καλή τιμή

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Έξυπνος σίγουρα. Τώρα δε θέλω να σου απαντήσω όπως πρέπει γιατί έχεις φάει ήδη αρκετή φάπα στη καράφλα και δεν έχω και όρεξη για χαρακτηρισμούς άνευ λόγου. Πάντως αν ακούσω κάποιον να ψάχνει για τέτοιου είδους coach, θα τον συμβουλέψω να διαβάσει τα γραπτά σου εδώ. Ίσως καταφέρει να βρει και αυτός κάποια μεντορέτα βοσκοπούλα σε καλή τιμή
Εσύ θες coach για να εκμεταλλευτείς όλο το μήκος και το πλάτος της παλάμης σου. :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.766
Πόντοι
3.656
Μιας και εχω παει σε σλαβικες χώρες εχω παρατηρήσει οτι εκει οι αντρες ντοπιοι δεν ειναι τοσο λιγούρια οπως εδώ.
Επίσης οι Σλάβες δεν κάθονται να το μυρμιρισουν το θέμα οπως οι ελληνίδες.
Αλλα και εκει ο βαθμός δυσκολίας χρόνο με το χρόνο αυξάνεται,καμια σχέση το 2010 με τωρα ποσο μαλλον παλιότερα που ελεγες σε μια Σλάβα μου αρέσεις σε θελω και σε λιγες ουρες την πηδαγες στο δωματιο του ξενοδοχείου.
Γενικά το θέμα του ντειτινγκ παντου εχει δυσκολέψει αλλου περισσότερο αλλου λιγότερο

O βαθμός δυσκολίας αυξάνεται...για τους άλλους.Όχι για τους Σλάβους

Ο Σλάβος...σε σλαβικό έδαφος θα γαμάει μουνάρα ακομα κι αν μένει σε παράγκα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.766
Πόντοι
3.656
Δεν με αφορά το ζήτημα, όσο κι αν επινοείς τεχνάσματα με καλόγριες κι αλγερινούς. Εσύ μιρλιάζεις όλη μέρα εδώ μέσα.

Για να με παραθέτεις συνέχεια,και να ζητάς την προσοχή μου,μάλλον σε αφορά,και πολύ

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.248
Πόντοι
206
@Anestis zapatas Η πάπια δε θέλει καν να το "παίξει" coach. Αν δεις πως έγραφε στην αρχή που ξεκίνησε στο forum και τώρα θα καταλάβεις. Η βασική του θεωρία είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ λογική. Από εκεί και πέρα γουστάρει να σας "γλεντάει" και να σας τριγκάρει μιας και σας έχει βρει μαλάκες (μιλάω γενικά, όχι προσωπικά για τον καθένα εννοείται) και το διασκεδάζει. Από εκεί και πέρα, αυτό που εννούσα (με ειρωνικό ύφος για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ) και πετάχτηκε ο άλλος να μου πει ότι είμαι μυρωδιάς και άσχετος, είναι ότι αν μου δείξεις αυτούς που πληρώνουν για τους λεγόμενους dating coaches, σου εγγυώμαι ότι το λιγότερο που θα έπρεπε να τους απασχολεί είναι το θέμα dating

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Για να με παραθέτεις συνέχεια,και να ζητάς την προσοχή μου,μάλλον σε αφορά,και πολύ
Πρώτα δεν έγραφα τόσο σε αυτό το νήμα για να με ενοχλεί η μίρλα σου, αλλά τώρα γράφω περισσότερο. Στο έχουν πει πολλοί κι ο Alex71 στο είπε με τον καλύτερο τρόπο: για κάθε λύση έχεις ένα πρόβλημα.

Δεν ζητάω καμμία προσοχή σου, απλά άλλαξα τακτική. Δυσκολεύομαι να σπρώξω κάποιον που είναι στο χείλος του γκρεμού, εκτός αν μου δώσει πάτημα για να το κάνω χωρίς ενοχές. Προχτές ήταν η δεύτερη φορά με υπονοούμενα για Αλγερινούς, ενώ απλά είχα έναν αλγερινό υπάλληλο κάποτε που ήταν σωστό άτομο. Αυτή τη φορά σού έβαλα τυράκι κι έπεσες στη φάκα, υπονοώντας ξεκάθαρα ότι έχω Αλγερινούς γκόμενους και τώρα έχω πάτημα να σε χτυπάω χωρίς ενοχές κάθε φορά που μας ζαλίζεις με τη μίρλα σου.

Είσαι για τον ψυχίατρο και όσο και να περνάνε τα χρόνια θα λες τα ίδια και τα ίδια με τη διαφορά ότι θα προστεθούν και φάρμακα. Αλλά δεν έχω πια καμμιά τύψη να σου χτυπάω την ανικανότητα σου να βρεις γκόμενα και στα αρχίδια μου για το πώς νιώθεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.766
Πόντοι
3.656
Πρώτα δεν έγραφα τόσο σε αυτό το νήμα για να με ενοχλεί η μίρλα σου, αλλά τώρα γράφω περισσότερο. Στο έχουν πει πολλοί κι ο Alex71 στο είπε με τον καλύτερο τρόπο: για κάθε λύση έχεις ένα πρόβλημα.

Δεν ζητάω καμμία προσοχή σου, απλά άλλαξα τακτική. Δυσκολεύομαι να σπρώξω κάποιον που είναι στο χείλος του γκρεμού, εκτός αν μου δώσει πάτημα για να το κάνω χωρίς ενοχές. Προχτές ήταν η δεύτερη φορά με υπονοούμενα για Αλγερινούς, ενώ απλά είχα έναν αλγερινό υπάλληλο κάποτε που ήταν σωστό άτομο. Αυτή τη φορά σού έβαλα τυράκι κι έπεσες στη φάκα, υπονοώντας ξεκάθαρα ότι έχω Αλγερινούς γκόμενους και τώρα έχω πάτημα να σε χτυπάω χωρίς ενοχές κάθε φορά που μας ζαλίζεις με τη μίρλα σου.

Είσαι για τον ψυχίατρο και όσο και να περνάνε τα χρόνια θα λες τα ίδια και τα ίδια με τη διαφορά ότι θα προστεθούν και φάρμακα. Αλλά δεν έχω πια καμμιά τύψη να σου χτυπάω την ανικανότητα σου να βρεις γκόμενα και στα αρχίδια μου για το πώς νιώθεις.

Αν δεν ήθελες την προσοχή μου και να διαβάζεις τις απόψεις μου,θα με είχες ignore.Κι εσυ,όπως και άλλα account εδώ μέσα.

Τεσπα,επειδή δεν μπαίνω εδώ μέσα για να χαλιέμαι,σε βάζω εγώ ignore και ελπίζω να το κάνεις κι εσύ.Και δεν ξανα παραθέτουμε ποστ ο ένας του άλλου.Σύμφωνοι;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Φαντάσου τι ελλειψη έχεις που αναγκαστικές και στα σοσιαλ να τη πεσεις αλλα και να φας άκυρο.
Εγω οχι μονο προταση θα έκανα στη μαγκι αλλα αν μου λέγε για γνωριμία εξω θα αρνιομουν.
Αυτη ειναι η διαφορα μας παπακι
Εσυ σαν ψυχολογος επρεπε να ξερεις να ακους και οχι να μας απλωνεις σεντονια,,
Κανω ενα επαγγελμα και εχω εναν τροπο ζωης σταθερο τουλαχιστον δεκα χρονια ..ειναι γνωστο οτι δεν κανω σχεσεις διοτι δεν το θεωρω δικαιο για παρα πολλούς λογους και για τις δυο πλευρες ,,στο παπι στην ουσια δεν εριξα ακυρο οπως διψας και το εχεις στο μυαλο σου ,,,εσυ δεν μπηκες γιατρε ουτε στον κοπο να με ρωτησεις αν πληρώνομαι για να κανω παθητικο σεξ δεν με ρωτησες καν για οτι αφορα το ονομα Μαγκι εμενα προσωπικά ,,Οποτε πως τολμας να με βαζεις στο καζανι σου ...Το λειρι σου οχι σε εμενα..Γιατι ουτε τα κατουρα μου δεν θα σου εδινα . (Αγαπημενο μου παπι εαν δεν ημουν ενεργητικη σεξεργατρια και δεν ειχα ανωμαλα γουστα ναι θα ηθελα πολυ να φαω μια παστα μαζι σου....ενιωσα πολυ ομορφα και σε ευχαριστω ..)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Ως σεξεργατρια που λες οτι εισαι,πως επιτρέπεις στο παπι να κατηγορει τον αγοραιο έρωτα?
Γιατί στην ουσία με τον αγοραιο έρωτα τα έχει.
Επίσης εδω μεσα δεν μιλάμε για σεξεργατριες αλλα για καθημερινές κοπέλες και πως μπορούμε να έχουμε επιτυχία εσυ τι δουλεια εχεις εδω?
Εσυ ξεκινησες να μου απευθύνεις τον λογο,εγω δεν ηξερα ουτε αν υπήρχες πρίν.
Εγω το λειρι μου το παίρνω μαζι μου αλλα και εσυ να κλωσας εκει που υπάρχουν αυγά
Εκκολαπτόμενο αντρακι ειμαι ανθρωπος που δεν τα βαζω ολα σε ενα καζανι ,,, ως γυναίκα εχω επιλέξει τη λογικη και οχι αδεσποτα συναισθήματα σε προστακτικη θεωρία και με τους πελατες μου οταν μιλανε μαζι μου ξερουν πολυ καλα αν μεχρι να κλησουν το τηλέφωνο θα βρεθούμε η οχι ..ειμαι τοσο ξεκαθαρη , ..τωρα αν ερθει καποιος αγενης θα φροντισω να μην βγαλει ακρη οσα πτυχια και να εχει..,,Οποτε γιατι να νευριασω ?δεν εχω την μυγα να μυγιαστώ ,,,,,,,,,,εκκολαπτόμενο αντρακι οταν μιλας μαζι μου δεν θα κόβεις και θα ραβεις και θα βγαζεις δικο σου εργο ..Αυτα οχι σε εμενα...Οταν καποιος με φλερταρει η παιζει η με βρίζει δεν θα ανακάτευσε θα στήνεις το τσιφλικι σου εκει που σε θαυμάζουν ,,,,Οσο για εμενα δεν πετάγομαι απλα οταν το καλαμι σου θα με ενοχλεί θα το καταλαβαίνεις....

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Καλα αρχικά δεν ξερεις να μιλήσεις, σου ειπα εγω οτι με ενδιαφέρει τι κανεις με τους πελάτες σου?οχι,εσυ τα λες τωρα.
Δεύτερον εσυ ξεκινησες να μου μιλάς και να πουλας εξυπνάδες,εγω απλα λεω αυτα που πιστεύω και εμφανίστηκες απο το πουθενά.
Σιγα μην ανακατευτώ μαζι σου μου είσαι αόρατη.
Οσοι ήμαστε εδω μικρη πριγκηπέσσα απο το πουθενα ηρθαμε εκτος αν εισαι Μεγας , Σεβαστος .Ανώτερος στο bou που εκει πλέον δεν θα ειχες αναγκη την προστακτικη και οποιον παρει ο χαρος :2funny:ουτε θα επρεπε να σε νταντεύω

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Καλα αρχικά δεν ξερεις να μιλήσεις, σου ειπα εγω οτι με ενδιαφέρει τι κανεις με τους πελάτες σου?οχι,εσυ τα λες τωρα.
Δεύτερον εσυ ξεκινησες να μου μιλάς και να πουλας εξυπνάδες,εγω απλα λεω αυτα που πιστεύω και εμφανίστηκες απο το πουθενά.
Σιγα μην ανακατευτώ μαζι σου μου είσαι αόρατη.
με ρωτησες γιατι δεν μιλαω που ο παπιας βριζει πορνες και σου απαντησα οτι ειμαι οκ στη δουλεια μου οποτε δεν εχω λογο να νευριασω...τωρα καταλαβες?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
@Anestis zapatas Η πάπια δε θέλει καν να το "παίξει" coach. Αν δεις πως έγραφε στην αρχή που ξεκίνησε στο forum και τώρα θα καταλάβεις. Η βασική του θεωρία είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ λογική. Από εκεί και πέρα γουστάρει να σας "γλεντάει" και να σας τριγκάρει μιας και σας έχει βρει μαλάκες (μιλάω γενικά, όχι προσωπικά για τον καθένα εννοείται) και το διασκεδάζει. Από εκεί και πέρα, αυτό που εννούσα (με ειρωνικό ύφος για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ) και πετάχτηκε ο άλλος να μου πει ότι είμαι μυρωδιάς και άσχετος, είναι ότι αν μου δείξεις αυτούς που πληρώνουν για τους λεγόμενους dating coaches, σου εγγυώμαι ότι το λιγότερο που θα έπρεπε να τους απασχολεί είναι το θέμα dating
Ακριβώς! Τι dating coach
και μαλακιες; τα έχω ξαναπεί. Αυτά είναι για εφέ και πώληση σεμιναρίων στους άμπαλους. :2funny: Αυτός που έχει την πυγμή και την τέχνη να την πέφτει
σε όποια γουστάρει, γράφει στα παπάρια του όλα τα σεμινάρια :2funny:διότι στατιστικά
θα γαμήσει. Την πυγμή την αποκτάς διότι πρέπει και την τέχνη διότι όσο την πέφτεις γίνεσαι όλο και καλύτερος. Αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει τα μαθηματικά. :rockon: Στο τέλος
θα έρθει η επιβεβαίωση.
Και βέβαια εννοείται ότι δουλεύω κάποιους διότι βλέπω τα κένα τους και τα βαράω σαν βελονιστής.
Τους το λέω και στα μούτρα τους. :rockon: Γιατί τους δουλεύω; διότι όντως έχουν κενά και όντως τους ενοχλεί αυτό. Κάτι που μου αρέσει πολύ. Βέβαια τώρα που το λες ως παρατηρητής, θα τους πιάσει ο εγωισμός :confused: διότι όταν το λέω εγώ ακούγεται ως άμυνα. Είναι τα πάντα εξηγήσιμα όπως βλέπεις. Για αυτό και δεν παραθέτω πια το ίδιο
σε συχνότητα. Βαρέθηκα
να παίζω το ίδιο παιχνίδι.

:rockon:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Εσυ απάντησες σε μήνυμα μου και ξεκίνησες να μου κολλάς.
Εγω σκοπο εχω να πω αυτο που πιστευω με τα παιδιά να ανταλλάξουμε αποψεις και να πουμε εμπειριες ,έτσι ώστε να έχουμε πιο πολλες γκομενες
Δεν σου κολλάω αποτελεσμα λαμβάνεις απο δικο σου τροπο...Οσο για τους πολυγαμικους που το εχουν αποδεχθεί λες να μασανε απο πουτανακια και απο οτι εχει εκει εξω ? στο ειπα και στην αρχη με ενοχλησε που δεν ξεχωριζεις καταστάσεις ετσι ειχαμε την πρωτη συζητηση..εισαι σε ενα φορουμ που φυσικα αφορα το περιβαλλον του αντρα ομως το φορουμ μας δίνει την δυνατότητα να μιλαμε Απέκτησα την συνήθεια να εχω ενδιαφερον για τους αντρες σε ενα πεδιο εκφρασης ακριβως οπως το προσφέρει το bou...
Οποτε τι επαθες

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Δεν το έχεις επικοινωνίακα αστο...
Τωρα σε ενοχλούν οι πολυγαμικοι.
Απεχθάνομαι τις βαρετες συζητήσεις ειδικα με γυναίκες που θέλουν να το παίξουν ιστορία
Που ειπα οτι με ενοχλουν οι πολυγαμικοι ?
ποια ιστορια ?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Δεν το έχεις επικοινωνίακα αστο...
Τωρα σε ενοχλούν οι πολυγαμικοι.
Απεχθάνομαι τις βαρετες συζητήσεις ειδικα με γυναίκες που θέλουν να το παίξουν ιστορία
Τι τρεχει επιτελούς με αυτες τις ελληνιδες και κοιτα που το εφτασες?
Αστο κορίτσι δεν επικοινωνούμε...
Μιλα με τη παπια που μπορείτε να επικοινωνήσετε
Ελα εδω εχεσες και θα τα ψαζεψεις:2funny::2funny: ,,και μετα θα μου πεις γεια ,,,

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.069
Πόντοι
1.686
Που ειπα οτι με ενοχλουν οι πολυγαμικοι ?
ποια ιστορια ?

Πολυγαμικός, είναι αυτός που γαμάει πολύ.

Μονογαμικός, είναι αυτός που μόνο γαμάει !

:2funny::2funny::2funny:

Ερώτηση, σε εσένα που είσαι μαλλον μπαϊσέξουαλ .
Κατ' αρχήν.
Τα είχα με μια μπαϊσέξουαλ πριν χρόνια
και μου έμαθε τις τεχνικές στο γλειφομούνι και
το βασικό ότι όταν η γυναίκα φτάσει σε ψηλό
επίπεδο διέγερσης, πρέπει να κρατάει ο άνδρας
τον ίδιο ρυθμό στο γλειφομούνι, για να χύσει αυτή.

Η ερώτηση, τώρα :
Δέχεσαι γλειφομούνι από πελα΄τες ;
Αν ψιλογουστάρεις τον πελάτη, μπορείς να φτάσεις
στον οργασμό, η θεωρείται ότι απατάς τη γκόμενα σου ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom