Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
κανεις λαθος... ειναι εκτος της δικης μου φιλοσοφιας να μπλεκω με γκομενα που δειχνει ποσο λεσι και βρωμιαρα ειναι με τετοια συμπεριφορα... οποτε ναι καλυτερα να παω σε πουτανα για να ξερω εξ αρχης τι παιρνω...

το δειλιασε το λες για να πληγωσεις τον ανδρισμο του? εγω ισα ισα τον λεω πιο μαγκα και παντελονατο απο πολλους μουνοδουλους εδω μεσα... αυτος οριζει τους ορους και παιζει με τους δικους του και οχι με τους δικους της!

πανω χερι δε δινω ΠΟΤΕ σε κανενα μουνι που ειναι ξεκαθαρα μονο για πουτσο και τιποτα αλλο...
Τύπε, το τι φιλοσοφία έχει βγάλει ο κάθε μπουρδελάκιας για να τα βολέψει με τη συνείδησή του επειδή δεν μπορεί να βρει γκόμενα είναι δικό του θέμα, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος και να την πιστέψω.
Έρχεσαι τώρα και μας λες ότι η γκόμενα είναι λέσι και βρωμιάρα και με τέτοια συμπεριφορά, ενώ ούτε καν την είδες. Και δεν δίνεις πάνω χέρι σε κανένα μουνί και τρίχες κατσαρές. Η κοπέλα ήθελε να γαμηθεί (αν η ιστορία ισχύει) και σεις κάθεστε και διυλίζετε τον κώνωπα, επειδή είστε κότες.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.013
Πόντοι
506
δεν ξέρω τι έχεις κάνει και αν ξέρεις από φλερτ και δεν θα το κρίνω διότι έχω δηλώσει ότι φέτος ουσιαστικά το προσπαθώ τακτικά από κοντά!

το πνεύμα της τελευταίας παραγράφου δεν το κατάλαβα.

αν κάνει κάποιος πίσω οκ, τι είχαμε τι χάσαμε;
οτι αλλο το φλερτ λαηβ και αλλο το σοσιαλ... στο σοσιαλ ολοι νομιζουν οτι τα πραγματα πανε καλα μεχρι να βρεθουν δια ζωσης...

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.013
Πόντοι
506
Τύπε, το τι φιλοσοφία έχει βγάλει ο κάθε μπουρδελάκιας για να τα βολέψει με τη συνείδησή του επειδή δεν μπορεί να βρει γκόμενα είναι δικό του θέμα, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος και να την πιστέψω.
Έρχεσαι τώρα και μας λες ότι η γκόμενα είναι λέσι και βρωμιάρα και με τέτοια συμπεριφορά, ενώ ούτε καν την είδες. Και δεν δίνεις πάνω χέρι σε κανένα μουνί και τρίχες κατσαρές. Η κοπέλα ήθελε να γαμηθεί (αν η ιστορία ισχύει) και σεις κάθεστε και διυλίζετε τον κώνωπα, επειδή είστε κότες.
δε με ενδιαφερει τυπε αν με πιστεψεις, γιατι ειτε με πιστεψεις ειτε οχι , ουτε εγω θα αλλαξω τη ζωη μου η την κοσμοθεωρια μου ουτε και εσυ...

το αν θα γαμησω μια γκομενα τυπε εγω θα το αποφασισω και αυτη θα συναινεσει. αυτο δε καταλαβαινεις. στην περιπτωση αυτη η γκομενα αποφασισε να τη γαμησει ο τυπος και αυτος δεν συναινεσε και καλα εκανε...

το ακυρο που της εριξε ηταν καλυτερο και απο γαμησι!

κοτα θα ησουν εσυ που δε μπορεις να πεις οχι (με δικαιολογια την ανδρικη σου φυση αλλα η πραγματικη δικαιολογια λεγεται αγαμια)

λες και πρεπει να γουσταρω να χωθω με το ζορι σε οποια μου ανοιγει τα ποδια ξερω γω...

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.013
Πόντοι
506
Ολα εχουν να κανουν πως να διαχείριζομαστε τις καταστάσεις.
Ως άντρες πρέπει να έχουμε ορια και να βαζουμε ορια στις γυναίκες.
Για παραδειγμα οταν μας λεει κατι μια γυναικα θα πρέπει να λέμε ναι?
Αυτες γιατι ειναι συνέχεια με το οχι?
Γιατι παντα οι γυναίκες να πρέπει να εγκρίνουν και οι γυναίκες να παιρνουν τις τελικες αποφάσεις?
Αυτη η 32αρα ηταν μια κακομαθημένη που ηξερε οτι σ αυτη τη ζωη έπαιρνε οτι ήθελε.
Ομως εγω αρμηθηκατης εσπασα το σχήμα κατι που πολλοι δεν θα έκαναν.
Μετα λέμε γιατι ειναι ετσι οι γυναίκες, οταν εσεις τους κανετε ολα τα χατίρια.
κανενας δε το επιασε το πνευμα σου τυπε...

ξερω πολλους Αλφαδες που τις βαζουν στη θεση τους...

και αυτες εκει παρακαλανε για ενα βραδυ μαζι τους.

τους αγαπουληδες τους εχουν για σκυλακια και καπριτσια...

μετα μερικοι εδω μεσα αναρωτιουνται γιατι γυρνανε κατι μουνακια με αλβανους κοπριτες και λοιπα! γιατι εχουν ΜΠΕΣΑ ρε μαλακες και @@!!! απο αυτα που προθυμα κοβετε απο μονοι σας και ευνουχιζεστε αντι να δειξετε οτι εχετε παπαρια και χαραζετε δικια σας πορεια...

για αυτο το λογο ειμαστε και πουτανακηδες. γιατι μας εχετε χαλασει την πιατσα. παντοφλακιες καληνυχτακηδες!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ σε όλο το ποστ, εκτός του ποσού.
10 είναι λίγο.
Για να προσφέρεις αξιοπρεπή ζωή σε γυναίκα, που σημαίνει ότι δε θα κάνεις οικονομία στο λάδι και στη φέτα, ούτε θα σκέφτεσαι τη βενζίνη για ένα καφέ στην παραλία, θες τουλάχιστον 20 χιλιάρικα πλέον.
Δεν είπα για να προσφέρεις αξιοπρεπή ζωή σε σύζυγο .
Για να βγάλεις γκόμενα για σεξ είπα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
το ακούσαμε δηλαδή και αυτό μάγκες!

αν σας πει μια γκόμενα "θέλω να βρεθούμε να με γαμήσεις" μην πάτε, θα σας βάλει φυλακή!
Πόσο συχνά παίζει αυτό στην ελλάδα ;

Και πόσο συχνά παίζει με γκόμενες που δεν είναι 10 σκαλιά κάτω από τον άνδρα ....
και 10++++ χρόνια μεγαλύτερες ...

και 2,3,4 Χ 10 κιλά βαρύτερες ....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
αν και αναφέρεσαι στον Ντόναλντ, θα πω λίγο για τα σόσιαλ!

έχω πιάσει κουβέντα με μια τύπισσα σε άλλο νομό από εμένα (έστειλα σε καμιά δεκαριά τύπισσες από γειτονικούς νομούς) και νομίζω ότι έχει πιθανότητες επιτυχίας.

φυσικά επιμένω στα αρνητικά τον σόσιαλ (μεγάλη αναμονή, αρκετός ανταγωνισμός επειδή το κάνουν πολλοί, πενιχρά αποτελέσματα) αλλά με αυτόν τον τρόπο (μόνο για γυναίκες που δεν έχω πιθανότητα να πετύχω στην πόλη μου αλλιώς) τα βάζω δειλά δειλά στο παιχνίδι πάλι...

τώρα που μένω μόνος από τον προηγούμενο μήνα λέω να τους τονίζω την δωρεάν διαμονή για μερικές μέρες αν πηγαίνει καλά.
Τα σόσιαλ δεν είναι εύκολη πίστα και οι περισσότεροι δεν ξέρουν πώς να την χρησιμοποιούν. Θέλει να προσέξεις πάρα πολλά πράγματα: σε ποια σόσιαλ θα πας, πώς θα κάνεις ένα σωστό προφίλ και τι μήνυμα θα περάσεις, ευχέρεια στην επικοινωνία, σωστό τάργκετ γκρουπ ... και γενικώς να σκεφτείς πώς θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις στα τόσα προφίλ που θα επισκεφθούν οι γυναίκες και για ποιον λόγο να σε προτιμήσουν. Επίσης πώς να αποκρυπτογραφείς τα προφίλ των γυναικών για να ξέρεις ποια να διαλέξεις. Και πολλή εξάσκηση για να κατασταλάξεις σε έναν τρόπο παιχνιδιού που σου ταιριάζει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Το καμάκι ... είναι δυσκολότερο τώρα από πριν 20 χρόνια ή εγώ μεγάλωσα ;
Πριν 20 χρόνια .... και το ιντερνετικό ήταν εύκολο ... και free ...

Και είχε και κάτι ....dating sms στην κινητή με κόστος στραγάλια ... ούτε καν φυστίκια .....

Από dating sms κινητής ... είχα βγει με κάτι πορτιέρισες, αεροσυνοδούς, αισθητικούς , κομμώτριες, νυχούδες ... γραμματείς ....

Με κόστος ;;; 5-6 μηνήματα , στην τριπλή τιμή του απλού sms που τα χρέωναν οι εταιρείες κινητής ....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τα σόσιαλ δεν είναι εύκολη πίστα και οι περισσότεροι δεν ξέρουν πώς να την χρησιμοποιούν. Θέλει να προσέξεις πάρα πολλά πράγματα: σε ποια σόσιαλ θα πας, πώς θα κάνεις ένα σωστό προφίλ και τι μήνυμα θα περάσεις, ευχέρεια στην επικοινωνία, σωστό τάργκετ γκρουπ ... και γενικώς να σκεφτείς πώς θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις στα τόσα προφίλ που θα επισκεφθούν οι γυναίκες και για ποιον λόγο να σε προτιμήσουν. Επίσης πώς να αποκρυπτογραφείς τα προφίλ των γυναικών για να ξέρεις ποια να διαλέξεις. Και πολλή εξάσκηση για να κατασταλάξεις σε έναν τρόπο παιχνιδιού που σου ταιριάζει.
Κακόγερε, πάλι τίς αμπελοφιλοσοφίες σου περί σόσιαλ τούς λές εδώ ?
Πότε έβγαλες γκόμενα, από σόσιαλ τελευταία φορά ?
Πρίν από τήν διάσπαση τού Ανατολικού Μπλόκ...η μετά ? :think:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κακόγερε, πάλι τίς αμπελοφιλοσοφίες σου περί σόσιαλ τούς λές εδώ ?
Πότε έβγαλες γκόμενα, από σόσιαλ τελευταία φορά ?
Πρίν από τήν διάσπαση τού Ανατολικού Μπλόκ...η μετά ? :think:
Η πρώτη γκόμενα από σόσιαλ ήταν το 85, με αγγελία από το περιοδικό Φαντάζιο, και ήταν σερραία στην τελευταία τάξη Λυκείου κι εγώ 23. Η τελευταία ήταν τον Οκτώβρη του 2022 από youtube και είναι η μεντορέτα που έχω τώρα. Να σέβεσαι! :sunglasses:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.013
Πόντοι
506
Αυτο λεω,οτι με αυτα τα μυαλα που κουβαλανε καποιοι χαλανε τη πιατσα και στο τελος δεν θα βρισκει κάνεις γκόμενα ουτε με το κυαλι.
την αγαμια των πολλων την πληρωνουν οι λιγοι τυπε τι να κανουμε

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η πρώτη γκόμενα από σόσιαλ ήταν το 85, με αγγελία από το περιοδικό Φαντάζιο, και ήταν σερραία στην τελευταία τάξη Λυκείου κι εγώ 23. Η τελευταία ήταν τον Οκτώβρη του 2022 από youtube και είναι η μεντορέτα που έχω τώρα. Να σέβεσαι! :sunglasses:
Α...ωραία τά κατάφερες, μπράβο!!
Βρήκες μία από σόσιαλ, πού στό τέλος τήν πληρώνεις κιόλας!! :headbang:
Δέν θά τό έλεγα καί...κατόρθωμα αυτό!!
Αλλά θά μού πέις, περιμένεις κέρδη εσύ από τό ΥουΤube. :2funny:
Από τό αγροτικό κανάλι. Μάλιστα ωραία!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτη η 32αρα ηταν μια κακομαθημένη που ηξερε οτι σ αυτη τη ζωη έπαιρνε οτι ήθελε.
Ομως εγω αρμηθηκατης εσπασα το σχήμα κατι που πολλοι δεν θα έκαναν.
Μετα λέμε γιατι ειναι ετσι οι γυναίκες, οταν εσεις τους κανετε ολα τα χατίρια.
Της έδωσες ένα μάθημα, τι να πω... Κάποιος άλλος πήρε αμέσως τη θέση σου, τύπε, μην έχεις αυταπάτες. Και στην συνείδησή της έμεινες σαν ένας άλλος κομπλεξικός.
Ο μόνος τρόπος να τις βάλεις στη θέση τους τις κακομαθημένες είναι τους φερθείς σαν βασίλισσες μέχρι να ξεκαυλώσεις για να πετάνε σε ροζ συννεφάκι και μετά ghosting. Εξαφανίζεσαι από τη μία μέρα στην άλλη, δεν απαντάς σε τηλέφωνα, αδιαφορείς τελείως, δεν υπάρχουν. Πέφτουν από το σύννεφο και παθαίνουν πανωλεθρία, συνειδητοποιώντας ότι δεν άξιζαν παρά μόνο για το περιτύλιγμα και δεν είχαν τίποτε άλλο βαθύτερο για να τραβήξουν έναν άντρα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Α...ωραία τά κατάφερες, μπράβο!!
Βρήκες μία από σόσιαλ, πού στό τέλος τήν πληρώνεις κιόλας!! :headbang:
Δέν θά τό έλεγα καί...κατόρθωμα αυτό!!
Αλλά θά μού πέις, περιμένεις κέρδη εσύ από τό ΥουΤube. :2funny:
Από τό αγροτικό κανάλι. Μάλιστα ωραία!!
Τις μεντορέτες δεν τις βάζω γενικά με τις γκόμενες, αλλά αυτήν την εξαίρεσα γιατί την θεωρώ επένδυση. Το κανάλι λέμε να το συνδιάσουμε με eshop μετά από μία ιδέα που πήρα από ένα ποστ του μέλους Alex71 για να βγάλουμε γρηγορότερα κέρδη.

Αν αυτή δεν την υπολογίσω, πάμε σε μία άλλη πάλι από youtube, το 2021, κανονική γκόμενα ετών 40, από γειτονική περιοχή κι αυτή.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τις μεντορέτες δεν τις βάζω γενικά με τις γκόμενες, αλλά αυτήν την εξαίρεσα γιατί την θεωρώ επένδυση. Το κανάλι λέμε να το συνδιάσουμε με eshop μετά από μία ιδέα που πήρα από ένα ποστ του μέλους Alex71 για να βγάλουμε γρηγορότερα κέρδη.

Αν αυτή δεν την υπολογίσω, πάμε σε μία άλλη πάλι από youtube, το 2021, κανονική γκόμενα ετών 40, από γειτονική περιοχή κι αυτή.
Ναί !! Mήν ανησηχείς καθόλου κάνε εσύ τό e-shop, καί περίμενε μετά νά βγάλεις κέρδος.
Σίγουρη... επιτυχία!! :2funny:
Καί προπαντός τεράστια κέρδη. Σύνελθε γιατί είσαι...καί μεγάλος άνθρωπος.
Εγώ θά σού πώ τήν απόψη μου στεγνά. Τίποτα απολύτως δέν θα αποκομίσεις οικονομικά, από αυτό πού λές!! :sunglasses:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ναί !! Mήν ανησηχείς καθόλου κάνε εσύ τό e-shop, καί περίμενε μετά νά βγάλεις κέρδος.
Σίγουρη... επιτυχία!! :2funny:
Καί προπαντός τεράστια κέρδη. Σύνελθε γιατί είσαι...καί μεγάλος άνθρωπος.
Εγώ θά σού πώ τήν απόψη μου στεγνά. Τίποτα απολύτως δέν θα αποκομίσεις οικονομικά, από αυτό πού λές!! :sunglasses:
Θυμάσαι που σε έλεγα ξερόλα; Μπράβο, το ξέρεις και αυτό. Το μόνο που δεν ξέρεις είναι ότι η βάση του μέντοριγκ μου με όλες τις μεντορέτες μέχρι τώρα ήταν η βοήθεια στη δημιουργία επιχείρησης. Αυτό «πουλάω» σε αυτές.

Άσε, δεν μου χρειάζεται η άποψή σου, διότι ενώ δεν έχεις κανένα στοιχείο προδικάζεις την αποτυχία κι άρα είσαι ένας ζηλιάρης αρλουμπολόγος. :jerking:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θυμάσαι που σε έλεγα ξερόλα; Μπράβο, το ξέρεις και αυτό. Το μόνο που δεν ξέρεις είναι ότι η βάση του μέντοριγκ μου με όλες τις μεντορέτες μέχρι τώρα ήταν η βοήθεια στη δημιουργία επιχείρησης. Αυτό «πουλάω» σε αυτές.

Άσε, δεν μου χρειάζεται η άποψή σου, διότι ενώ δεν έχεις κανένα στοιχείο προδικάζεις την αποτυχία κι άρα είσαι ένας ζηλιάρης αρλουμπολόγος. :jerking:
Θά στό ξαναπώ άλλη μία φορά, διότι είσαι άσχετος.
Από YouTube καί μαλακίες, μήν περιμένεις κανένα κέρδος. Τόν χρόνο σου χάνεις.
Τί νά πουλήσεις εσύ βρέ Κακόγερε. Τό μόνο πού μπορείς νά πουλήσεις...είναι ηλεκτρονικές φιδιές!! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πως πάμε; αύριο πάλι δουλειά κι εμείς οι ταπεινοί. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι πετυχημένοι. :2funny:
Σας διάβασα στα γρήγορα. Μετά από αυτό το ποστ
μπήκε στην μάχη κι ο τσιγκολελέτος ο οποίος όπως κι ο κλωνο-Ανέστης (Ράγκναρ/Υπουργάρα/Giorgio Kavlani)
με το που εμφανίστηκαν, ξεκίνησαν κι οι δύο διαρκείς επιθέσεις εναντίον μου με επιχειρήματα της πλάκας
μαζί με άλλους που με σκυλόβριζαν κατά καιρούς όπου και ισοπεδώθηκαν όλοι. :rockon:Πολύ μου αρέσει να βρίσκω πατήματα. Κάντε όμως τις αναγωγές σας για αυτούς τους δύο. Ο κλωνο-Ανέστης λοιπόν έφτιαξε ένα ψόφιο παραμύθι ότι απαξίωσε μια τύπισσα στο νετ η οποία ήθελε να γαμηθεί μαζί του (για να μην την πούμε άγνωστη, φύτεψε και καλά βιντεοκλήσεις) :2funny: κι ενώ ξεκίνησε προηγούμένως να λέει για αυτοβελτιώσεις και μπούρδες, πέρασε στα μπουρδέλα ως άμεση λύση γαμησιού :2funny:για να καταλήξει ότι δεν γάμησε την τύπισσα και την απέρριψε επειδή εκείνη την περίοδο ήθελε μπουρδέλα τα οποία τελικά περιέγραψε ως ιδανικά. Εν ολίγοις έπεσα μέσα όταν είπα ότι ο τύπος είναι
πορωμένος πουτανάκιας και δεν έχει άλλη λύση μιας που αρχικά δεν ανέφερε το πως θα τη βγάζει
μέχρι να έρθουν οι γκόμενες -μόνες τους- σύμφωνα με όσα αράδιαζε στα περί αυτοβελτίωσης. :2funny:
Σημείωση: αν έρθουν λόγω χρημάτων, λέγονται πουτάνες. Κι ήρθε μετά ο εαυτός του Τσιγκολελέτος
(για να τελειώνουμε) :2funny:να μας πει ότι ήταν μάγκας που την απέρριψε ώστε να μην υποχωρήσει στα γυναικεία θέλω.
Αυτό είναι το παραμύθι των πορωμένων πουτανάκηδων για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους, το κέρατο
που έχουν φάει αρκετοί, το ότι είναι ακοινώνητοι κι άλλα πολλά. Που να δείτε τι θάψιμο ρίχνει ο ένας στον άλλον. :2funny:
Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε ρετάλια που όλοι μαζί δεν είστε ικανοί ούτε ένα αξιόπιστο ποστ να κάνετε;
εδώ στο ιερό νήμα της αλήθειας, κάθε μέρα θα σας γλεντάω!
Χρόνο να βρίσκω να σας ανοίγω κωλοτρυπίδες. Πάω τώρα για νάνι να χωνέψω ότι σαβούρωσα.

:sleeping:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Θά στό ξαναπώ άλλη μία φορά, διότι είσαι άσχετος.
Από YouTube καί μαλακίες, μήν περιμένεις κανένα κέρδος. Τόν χρόνο σου χάνεις.
Τί νά πουλήσεις εσύ βρέ Κακόγερε. Τό μόνο πού μπορείς νά πουλήσεις...είναι ηλεκτρονικές φιδιές!! :2funny:
Εκτός από το τακίμιασμά σου με τον καλλιτέχνη του δρόμου που δείχνει το επίπεδό σου, το ότι είσαι φτωχομπινές φαίνεται ξεκάθαρα και από το mindset σου περί επιχειρηματικότητας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο επίπεδο που θα ήθελες να είσαι (αλλά δεν τα καταφέρνεις) δεν αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο. Η περσόνα σου δεν παίζει με τίποτα να είναι αυθεντική. Αυτός που πουλάει φιδιές (αλλά και μεγαλεία) είσαι προφανώς εσύ. Έκανες παρέα και με έναν πάμπλουτο της βιομηχανίας σου μας λες στο άλλο νήμα. Μήπως είναι κι αυτός μέλος του bou? Και μετά ξύπνησες... :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εκτός από το τακίμιασμά σου με τον καλλιτέχνη του δρόμου που δείχνει το επίπεδό σου, το ότι είσαι φτωχομπινές φαίνεται ξεκάθαρα και από το mindset σου περί επιχειρηματικότητας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο επίπεδο που θα ήθελες να είσαι (αλλά δεν τα καταφέρνεις) δεν αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο. Η περσόνα σου δεν παίζει με τίποτα να είναι αυθεντική. Αυτός που πουλάει φιδιές (αλλά και μεγαλεία) είσαι προφανώς εσύ. Έκανες παρέα και με έναν πάμπλουτο της βιομηχανίας σου μας λες στο άλλο νήμα. Μήπως είναι κι αυτός μέλος του bou? Και μετά ξύπνησες... :2funny:
Καλά άσε νά είμαι φτωχός εγώ. Ετσι καί αλλιώς ποτέ δέν είπα ότι είμαι πλούσιος.
Σέ κάποια ερώτηση -Δέν θυμάμαι πότε- είπα ότι έχω μία οικονομική άνεση. Δέν ζώ γιά τό χρήμα.
Τό χρήμα τό γράφω κανονικά. Απλά μέ νοιάζει νά έχω αυτά πού θέλω. Ολα τά άλλα είναι τού κώλου.
Τό άτομο αυτό πού λές, στήν πραγματικότητα ήταν εργοδότης μου. Περίπου στήν ίδια ηλικία μέ εμένα.
Πού βλέπεις τό περίεργο ? Οι Αμερικανοί είναι full open άτομα. Δέν είναι κολλημένοι...όπως οι Ελληνες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom