Πως πάμε; αύριο πάλι δουλειά κι εμείς οι ταπεινοί. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι πετυχημένοι.
Σας διάβασα στα γρήγορα. Μετά από αυτό το ποστ
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
www.bourdela.com
μπήκε στην μάχη κι ο τσιγκολελέτος ο οποίος όπως κι ο κλωνο-Ανέστης (Ράγκναρ/Υπουργάρα/Giorgio Kavlani)
με το που εμφανίστηκαν, ξεκίνησαν κι οι δύο διαρκείς επιθέσεις εναντίον μου με επιχειρήματα της πλάκας
μαζί με άλλους που με σκυλόβριζαν κατά καιρούς όπου και ισοπεδώθηκαν όλοι.
Πολύ μου αρέσει να βρίσκω πατήματα. Κάντε όμως τις αναγωγές σας για αυτούς τους δύο. Ο κλωνο-Ανέστης λοιπόν έφτιαξε ένα ψόφιο παραμύθι ότι απαξίωσε μια τύπισσα στο νετ η οποία ήθελε να γαμηθεί μαζί του (για να μην την πούμε άγνωστη, φύτεψε και καλά βιντεοκλήσεις)
κι ενώ ξεκίνησε προηγούμένως να λέει για αυτοβελτιώσεις και μπούρδες, πέρασε στα μπουρδέλα ως άμεση λύση γαμησιού
για να καταλήξει ότι δεν γάμησε την τύπισσα και την απέρριψε επειδή εκείνη την περίοδο ήθελε μπουρδέλα τα οποία τελικά περιέγραψε ως ιδανικά. Εν ολίγοις έπεσα μέσα όταν είπα ότι ο τύπος είναι
πορωμένος πουτανάκιας και δεν έχει άλλη λύση μιας που αρχικά δεν ανέφερε το πως θα τη βγάζει
μέχρι να έρθουν οι γκόμενες -μόνες τους- σύμφωνα με όσα αράδιαζε στα περί αυτοβελτίωσης.
Σημείωση: αν έρθουν λόγω χρημάτων, λέγονται πουτάνες. Κι ήρθε μετά ο εαυτός του Τσιγκολελέτος
(για να τελειώνουμε)
να μας πει ότι ήταν μάγκας που την απέρριψε ώστε να μην υποχωρήσει στα γυναικεία θέλω.
Αυτό είναι το παραμύθι των πορωμένων πουτανάκηδων για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους, το κέρατο
που έχουν φάει αρκετοί, το ότι είναι ακοινώνητοι κι άλλα πολλά. Που να δείτε τι θάψιμο ρίχνει ο ένας στον άλλον.
Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε ρετάλια που όλοι μαζί δεν είστε ικανοί ούτε ένα αξιόπιστο ποστ να κάνετε;
εδώ στο ιερό νήμα της αλήθειας, κάθε μέρα θα σας γλεντάω!
Χρόνο να βρίσκω να σας ανοίγω κωλοτρυπίδες. Πάω τώρα για νάνι να χωνέψω ότι σαβούρωσα.