Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Γιά όλα μπορείς νά μέ κατηγορήσεις, αλλά ζηλιάρης δέν ήμουν ποτέ!!Γιατί αυτή η ζήλεια; Ξέρεις πόσες γυναίκες κυκλοφορούν στην κοινωνία; Μπορείς να βρεις μία κι εσύ και χωρίς να πληρώνεις, όπως λες.
ΥΓ Δεν είναι δόκτορας, αλλά μία ωραία δοκτορέσσα, ισπανόφωνη max 30, που πρόσφατα ήρθε Γαλλία και αν ήσουν εδώ σίγουρα θα στην έπεφτε για το look σου.
Καί ξέρεις γιατί δέν είμαι ζηλιάρης ? Διότι είμαι "Χορτάτος" άνθρωπος...δέν έχω απωθημένα.
Μακάρι νά είναι όπως τά λές, καί νά έχεις καί εσύ μία "Πού τήν πληρώνεις" δέν είναι κακό.
Δέν ξέρω άν μού τήν έπεφτε η Ισπανίδα. Αλλωστε είμαι γεμάτος από τέτοιες εμπειρίες δέν μού λένε...κάτι ιδιαίτερο!!
Οχι ρέ τόν Τέλη. Ο Κακόγερος λέει ότι είναι στήν Γαλλία καμία σχέση.Αν εννοείς ως δόκτωρα τον Τέλη, ο άνθρωπος έχει πει και σωστά πράγματα.
Τώρα εντάξει...αν θέλει να κάνει και λίγη φιγούρα ότι είναι υπερ-πετυχημένος, έχει ψωλή σίδερο και γαμούσε φοβερές πουτάνες ΚΑΠΟΤΕ οι οποίες ακόμα κι αν δεν έπαιρναν μπρος με τίποτα, κατά δήλωσή του κάαααααααααααααα στιγμή πήραν να το πάρουμε ότι έχει απωθημένα; όσον αφορά τον καλόγερο, είναι απλά ο χρήσιμος ...............
που τον έχω λιανίσει άπειρες φορές και ξανάρχεται.
Ο Τέλης στά 100000 πράγματα πού έχει πεί, λογικό είναι νά πέσει μέσα...καί σέ κάποια!!