Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γιατί αυτή η ζήλεια; Ξέρεις πόσες γυναίκες κυκλοφορούν στην κοινωνία; Μπορείς να βρεις μία κι εσύ και χωρίς να πληρώνεις, όπως λες. :wink:

ΥΓ Δεν είναι δόκτορας, αλλά μία ωραία δοκτορέσσα, ισπανόφωνη max 30, που πρόσφατα ήρθε Γαλλία και αν ήσουν εδώ σίγουρα θα στην έπεφτε για το look σου. :thumbsup:
Γιά όλα μπορείς νά μέ κατηγορήσεις, αλλά ζηλιάρης δέν ήμουν ποτέ!!
Καί ξέρεις γιατί δέν είμαι ζηλιάρης ? Διότι είμαι "Χορτάτος" άνθρωπος...δέν έχω απωθημένα.
Μακάρι νά είναι όπως τά λές, καί νά έχεις καί εσύ μία "Πού τήν πληρώνεις" δέν είναι κακό.
Δέν ξέρω άν μού τήν έπεφτε η Ισπανίδα. Αλλωστε είμαι γεμάτος από τέτοιες εμπειρίες δέν μού λένε...κάτι ιδιαίτερο!! :thumbsup:
Αν εννοείς ως δόκτωρα τον Τέλη, ο άνθρωπος έχει πει και σωστά πράγματα.
Τώρα εντάξει...αν θέλει να κάνει και λίγη φιγούρα ότι είναι υπερ-πετυχημένος, έχει ψωλή σίδερο και γαμούσε φοβερές πουτάνες ΚΑΠΟΤΕ οι οποίες ακόμα κι αν δεν έπαιρναν μπρος με τίποτα, κατά δήλωσή του κάαααααααααααααα στιγμή πήραν :2funny: να το πάρουμε ότι έχει απωθημένα; :confused: όσον αφορά τον καλόγερο, είναι απλά ο χρήσιμος ...............
που τον έχω λιανίσει άπειρες φορές και ξανάρχεται.

:2funny:
Οχι ρέ τόν Τέλη. Ο Κακόγερος λέει ότι είναι στήν Γαλλία καμία σχέση.
Ο Τέλης στά 100000 πράγματα πού έχει πεί, λογικό είναι νά πέσει μέσα...καί σέ κάποια!! :wink:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μέσα σε όλο αυτό το μαδομούνι, έχουμε και τα ναυάγια που υπολογίζουν τα άκυρα από τις γκόμενες
και τείνουν θολά το χέρι

arm-hand.gif

σε συστράτευση :2funny:επειδή είναι ανίκανοι και δειλοί να την πέσουν στα ίσα και κρύβονται στα σόσιαλ
με τα πολλά αποδεδειγμένα αρνητικά αποτελέσματα που δεν θα ξαναπώ. Ας λένε λοιπόν ότι γουστάρουν.
Άλλωστε όπως έχουν πει κι άλλα μέλη κατά καιρούς (ένας ο Τέλης), η απόρριψη μπορεί να συντρίψει κάποιους.
Έτσι εξηγείται η αποφυγή στο κανονικό καμάκι. :2funny: Δεν αντέχουν οπότε είναι δικό τους το πρόβλημα.
Πότε ακριβώς όμως στην παγκόσμια ιστορία έγινε συστράτευση ανδρών ή γυναικών και δεν το θυμάμαι;
μήπως νομίζετε ότι είμαι ο Φλωράκης να πάω μαζί με την Νέα Δημοκρατία;:2funny: εδώ ο καθένας
είναι για την πάρτη του όπως κι έξω. Ας γίνει συνείδηση. Αυτός είναι ο σχολιασμός μου στην συζήτηση
είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με πολλούς.

:rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
όσον αφορά τον καλόγερο, είναι απλά ο χρήσιμος ...............
που τον έχω λιανίσει άπειρες φορές και ξανάρχεται.

Και συ χρήσιμος είσαι για να γελάμε. Ξέρω, αφήνεις τον πάγκο με τα τυριά και τους πελάτες να περιμένουν και ορμάς εδώ μέσα με τη μάχαιρα και μας λιανίζεις όλους. Σήμερα, λόγω ημέρας, ελπίζω να μας λυπηθείς.... :2funny:

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Πέρυσι το καλοκαίρι μιλουσα με μια μεσω σοσιαλ, η τυπισσα 7.5αρα 32 ετων.
Ως ψυχολογος εφοσον τη ψυχολογησα στις βιντεοκλησεις καταλαβα οτι ηταν ευκολη και θα μου το εδινε αλλα ειπα στην αρχη να δουμε πως θα εξελιχθεί.
Εγω παντα κοινωνικος και σταθερός στην επικοινωνια η τυπισσα σε μια φάση μου λεει θελω να βρεθούμε για σεξ,της λεω οτι εγω δεν παω για σεξ απο το πρωτο ραντεβού.
Επικοινωνουσα με αυτη 20 μερες περίπου.
Της ειπα αν θελει αρχικα μονο γνωριμία,η τυπισσα το αρνήθηκε και στη συνέχεια της λεω οτι τότε καλύτερα να τελειώσει εδω η επικοινωνία γιατι εχουμε διαφορετικα θέλω.
Αυτη δέχτηκε και αυτοματως με διεγραψε απο το προφιλ της.
γιατί να χάσεις ένα σίγουρο γαμήσι;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και συ χρήσιμος είσαι για να γελάμε. Ξέρω, αφήνεις τον πάγκο με τα τυριά και τους πελάτες να περιμένουν και ορμάς εδώ μέσα με τη μάχαιρα και μας λιανίζεις όλους. Σήμερα, λόγω ημέρας, ελπίζω να μας λυπηθείς.... :2funny:
Άργησες! :2funny: Πάλι από πάνω ήσουν; συνέχεια τον πίνεις. Μέχρι κι εδώ τον ήπιες...Γάλλε!

Πάω να φάω. Τα λέμε μπούλη.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Μιλάω για επαρχία και ενιαίο λύκειο,όχι επαλ

3..βαριά 4 να μην ήταν παρθένες όταν τελείωνα τη Γ'Λυκείου.Και αυτές τον έπαιρναν ήδη απ'το Γυμνάσιο

Αθήνα προφανώς είναι αλλιώς

Εμένα με μάρκαρε μια συμμαθήτρια σε Β και Γ Λυκείου,με'παιρνε τηλέφωνα,μου κανε αναπάντητες,θα μπορούσα να τη γαμήσω όποτε ήθελα αλλά ήταν μπάζο.
στα 17-18 δάσκαλε μπαίνεις παντού με τις κάβλες που έχεις!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Γιατί ηταν μια κακομαθημένη η οποία ηξερε τι αξια εχει το μουνι της και νομιζε οτι μ αυτο θα εκανε οτι ήθελε.
Της ειπα εγω έτσι δεν θελω,αν γνωρίζομασταν μια φορα απο κοντά έστω, αλλα αυτη ηταν κάθετη.
Ετσι και εγω της έσπασα το σχήμα.
Πολλοί θα πουν τα αντίθετα αλλα εγω θεώρησα τοτε πρέπει να επιβάλω τους όρους μου και αν θέλει ακολουθεί.
γνώμη μου ότι απλά θα μπορούσες να αδειάσεις τα αρχίδια σου και να μην ασχοληθείς μετά άλλο.

το βλέπω πιο κυνικά ίσως...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εμένα με μάρκαρε μια συμμαθήτρια σε Β και Γ Λυκείου,με'παιρνε τηλέφωνα,μου κανε αναπάντητες,θα μπορούσα να τη γαμήσω όποτε ήθελα αλλά ήταν μπάζο αλλά ήμουν τρόμπας.

fixed

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.017
Πόντοι
506
Γιατί ηταν μια κακομαθημένη η οποία ηξερε τι αξια εχει το μουνι της και νομιζε οτι μ αυτο θα εκανε οτι ήθελε.
Της ειπα εγω έτσι δεν θελω,αν γνωρίζομασταν μια φορα απο κοντά έστω, αλλα αυτη ηταν κάθετη.
Ετσι και εγω της έσπασα το σχήμα.
Πολλοί θα πουν τα αντίθετα αλλα εγω θεώρησα τοτε πρέπει να επιβάλω τους όρους μου και αν θέλει ακολουθεί.
ο αλλος τυπος δε καταλαβε οτι οσο ευκολα στο δινει εσενα, τοσο ευκολα θα το εδινε στον επομενο απο σενα ...
αυτοι που τρεχουν για τα σιγουρα γαμησια πιθανο να καταληγουν και σιγουροι κεραταδες και λενε και ευχαριστω για τις ζεστες παντοφλες!

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Αγορίνα ... αν τα θες όλα ... χωρίς να έχεις πολλά .... δεν θα έχεις τίποτε.
Γίνε ρεαλιστής.

Για την περίπτωσή σου.
Στο τελευταίο κωλοχώρι της κεντρικής μακεδονίας να είσαι ....
αν έχεις δικό σου σπίτι βγάζεις πάνω από 10 χιλιάρικα το χρόνο ... δεν έχεις χρέη ...
έχει εμφάνιση λίγο πάνω από μέτρια ... και ξέρεις να μιλάς ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ....

Αλλά με αγώνα.
Θέλει προσπάθεια.
Ναι . Θα τρέξεις. Και θα φας και ήττες.
Αλλά μπορείς να βγάλεις μπάνικες .

Αν κλαις μερικά χρόνια ακόμη, που δεν είσαι γιός προέδρου της βουλής ... θα πάρεις ένα αρχίδι .

Για βλαμμένες που είπες .... έχω έναν γνωστό ... λίγο σιτεμένο ... βρήκε από γραφείο συνοικεσίων ...

μία 1.80 μουνάρα με ρώγες σαν από μάρμαρο ... αφήνουν σημάδια σε πόλο μπλουζάκια !
25 χρόνια νεότερη από αυτόν .... βλήμα τέρμα ....

Αλλά τον έχει αδειάσει ... και κάναν και παιδιά ... ζάχαρη περνάει !
Είναι λίγο μπαζούκας η γκόμενα ... αλλά το ξεπερνάς αν δεις κορμί !
οχι δεν μπορεις Ζελικο μου:rockon::rockon::rockon:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.017
Πόντοι
506

η αλλη θελει να της χαρισουν λεφτα!!!

γιατι δε της λεει καποιος να αλλαξει το φυλο της???

ντροπη του φεμινισμου να ζητας λεφτα που δε μπορεις να κερδισεις με την αξια σου...

οι μισες και παραπανω χαρη τους καναν που μπηκαν στο χωρο επειδη ανοιγαν τα ποδια τους εκει που πρεπει... (οπως και στην ελλαδα φυσικα)

• Like
Αντιδράσεις: Cheng
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
ο αλλος τυπος δε καταλαβε οτι οσο ευκολα στο δινει εσενα, τοσο ευκολα θα το εδινε στον επομενο απο σενα ...
αυτοι που τρεχουν για τα σιγουρα γαμησια πιθανο να καταληγουν και σιγουροι κεραταδες και λενε και ευχαριστω για τις ζεστες παντοφλες!
δεν είπα να την παντρευτεί αδελφέ αν αναφέρεσαι σε μένα, να γαμήσει και να φύγει είπα.

αλλά σέβομαι ότι δεν το γουστάρει έτσι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Χώνεψα κι ήρθα. :rockon:
Τι θα γίνει; θα έρθει κανένας με καθαρό μυαλό ή θα σακατεύω τους ίδιους; όλο τον τον αποτυχημένο κλώνο-Ανέστη
και τον πορνόγερο θα απαξιώνω; :2funny: κάποιοι άλλοι ράβουν τις κωλοτρυπίδες τους ή απαξιωμένοι μετατράπηκαν
σε δεκανίκια. :2funny: Περιποιήθηκα τον πορνόγερο το μεσημέρι και τώρα πάω πάλι στον κλώνο-Ανέστη.
Εδώ ο κλώνος ξεφτιλίστηκε μόνος του, διότι αναίρεσε εντελώς τις γκόμενες άρα έμειναν οι πουτάνες
και ο αυνανισμός μέχρι κι αν έρθουν μόνες τους οι γκόμενες κάαααααααααααααποια στιγμή όπως μας λέει. :2funny:
Αυτοβελτιώσεις και φούμαρα. Πως θα την βγάζει μέχρι τότε, ΔΕΝ ΕΙΠΕ! :confused:

screen-16.51.21[25.03.2024].png

Ο τύπος είναι δειλός, ανίκανος σε καμάκι και πάει μόνο με πουτάνες. Όλα τα καλά μαζί. :2funny:
Εδώ κάτω, ξεκάθαρα αφού κατάλαβε την ξεφτίλα και το ξεσκέπασμα που έφαγε, επιστρέφει στον φυσικό του χώρο
να γαμήσει στα στημένα τις πουτάνες ως άμεση λύση όπως λέει. Ποιες γκόμενες και παπάτζες έλεγε; :2funny:

screen-16.39.12[25.03.2024].png

Κι εδώ παρακάτω λέει (ως επιστήμονας πια) :2funny: πως ήρθε μία στα σόσιαλ και του είπε να την γαμήσει (εδώ γελάμε)
αλλά αυτός είχε διαφορετικά "θέλω" και την απαξίωσε ενώ στρογγυλεύει το πσραμύθι του με βιντεοκλήσεις
για να πει ότι την είδε κιόλας ώστε να προσδώσει ζωντάνια. Εν ολίγοις πριν έλεγε ότι προτιμά τις πουτάνες
ως άμεση λύση αλλά εδώ (που λέει ότι) ήρθε η άλλη μόνη της :2funny:να την γαμήσει, περίμενε 20 μέρες για να πει όχι. :confused:

screen-16.42.21[25.03.2024].png

Τελικά το γύρισε στο ότι εκείνη την περίοδο προτίμησε να πάει σε μπουρδέλο αλλά παραδόξως μιλούσε 20 μέρες
με την γκόμενα. Έγραψε λοιπόν όλοκληρο παραμύθι :2funny:για να προμοτάρει τα μπουρδέλα.
ΤΟ 95% του ποστ του, αφορά τα μπουρδέλα. Κατά τα άλλα, αυτοβελτιώσεις, γκόμενες κτλ. Ιδού το ποστ.

screen-20.47.59[25.03.2024].png

Αυτό είναι όλο. Ας κάτσει τώρα να ζητιανεύει με παραθέσεις όπως συνηθίζει, απαξιωμένος και σακατεμένος.
Άλλο ένα ξεπάτωμα ολοκληρώθηκε με μηδενικό βαθμό δυσκολίας.

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.017
Πόντοι
506
δεν είπα να την παντρευτεί αδελφέ αν αναφέρεσαι σε μένα, να γαμήσει και να φύγει είπα.

αλλά σέβομαι ότι δεν το γουστάρει έτσι.
εμεις διαλεγουμε να γαμησουμε και να φυγουμε οχι αυτες!!!! ;) καλα της εκανε!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.399
Πόντοι
456
Συνεχίζεις και απαξιώνεις τα σόσιαλ Πάπιε, στην ουσία ένα τομέα που δε γνωρίζεις καν.
Πριν μέρες, μου την έπεσε παλιά γνωστή στα σόσιαλ μετά από συζήτηση και μου είπε στα ίσα ότι θέλει ραντεβού για καφέ. Και καίγεται μάλιστα...
6,5 άνετα, στα 42 της και κρατιέται καλά.
Το κουλό είναι ότι δεν την είχα καν στα υπ' όψιν...
Θα ανέβαζα screenshot, αλλά δεν το κάνω γιατί ότι αφήνεις εδώ, κάνεις τον κύκλο της Ελλάδας 3 φορές και δε θέλω να την εκθέσω.
Και κάτι ακόμα: Είναι άγραφος νόμος του νετ, να μην κάνουμε like σε ποστ μας και να μην παραθέτουμε τον εαυτό μας ξανά και ξανά. Και τον σπας κατ΄επανάληψη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οχι ρέ τόν Τέλη. Ο Κακόγερος λέει ότι είναι στήν Γαλλία καμία σχέση.
Ο Τέλης στά 100000 πράγματα πού έχει πεί, λογικό είναι νά πέσει μέσα...καί σέ κάποια!! :wink:
Α...ναι; οκ! Παρόλα αυτά το ποστ μου ισχύει. :2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.399
Πόντοι
456
Αγορίνα ... αν τα θες όλα ... χωρίς να έχεις πολλά .... δεν θα έχεις τίποτε.
Γίνε ρεαλιστής.

Για την περίπτωσή σου.
Στο τελευταίο κωλοχώρι της κεντρικής μακεδονίας να είσαι ....
αν έχεις δικό σου σπίτι βγάζεις πάνω από 10 χιλιάρικα το χρόνο ... δεν έχεις χρέη ...
έχει εμφάνιση λίγο πάνω από μέτρια ... και ξέρεις να μιλάς ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ....

Αλλά με αγώνα.
Θέλει προσπάθεια.
Ναι . Θα τρέξεις. Και θα φας και ήττες.
Αλλά μπορείς να βγάλεις μπάνικες .

Αν κλαις μερικά χρόνια ακόμη, που δεν είσαι γιός προέδρου της βουλής ... θα πάρεις ένα αρχίδι .

Για βλαμμένες που είπες .... έχω έναν γνωστό ... λίγο σιτεμένο ... βρήκε από γραφείο συνοικεσίων ...

μία 1.80 μουνάρα με ρώγες σαν από μάρμαρο ... αφήνουν σημάδια σε πόλο μπλουζάκια !
25 χρόνια νεότερη από αυτόν .... βλήμα τέρμα ....

Αλλά τον έχει αδειάσει ... και κάναν και παιδιά ... ζάχαρη περνάει !
Είναι λίγο μπαζούκας η γκόμενα ... αλλά το ξεπερνάς αν δεις κορμί !
Συμφωνώ σε όλο το ποστ, εκτός του ποσού.
10 είναι λίγο.
Για να προσφέρεις αξιοπρεπή ζωή σε γυναίκα, που σημαίνει ότι δε θα κάνεις οικονομία στο λάδι και στη φέτα, ούτε θα σκέφτεσαι τη βενζίνη για ένα καφέ στην παραλία, θες τουλάχιστον 20 χιλιάρικα πλέον.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μια χαρά κατάλαβε και ήταν ρεαλιστής. Ο zapata κι εσύ κοροιδεύετε τον εαυτό σας. Εκείνος μάλλον δείλιασε, ενώ εσένα το να υπάρχουν γκόμενες που γαμιούνται εύκολα σου χαλάει το προσωπικό σου αφήγημα επειδή διάλεξες τα μπουρδέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom