Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Απαξιώνω και εξηγώ διότι τα έχω κάνει και είναι χρονοβόρα, άχρηστα, υποχωρητικά, θολά σε καθαρότηταΣυνεχίζεις και απαξιώνεις τα σόσιαλ Πάπιε, στην ουσία ένα τομέα που δε γνωρίζεις καν.
Πριν μέρες, μου την έπεσε παλιά γνωστή στα σόσιαλ μετά από συζήτηση και μου είπε στα ίσα ότι θέλει ραντεβού για καφέ. Και καίγεται μάλιστα...
6,5 άνετα, στα 42 της και κρατιέται καλά.
Το κουλό είναι ότι δεν την είχα καν στα υπ' όψιν...
Θα ανέβαζα screenshot, αλλά δεν το κάνω γιατί ότι αφήνεις εδώ, κάνεις τον κύκλο της Ελλάδας 3 φορές και δε θέλω να την εκθέσω.
Και κάτι ακόμα: Είναι άγραφος νόμος του νετ, να μην κάνουμε like σε ποστ μας και να μην παραθέτουμε τον εαυτό μας ξανά και ξανά. Και τον σπας κατ΄επανάληψη.
και τρίχες επιτυχημένα. Δεν θα κάτσω να αναλύω τα ίδια.
Επίσης θεωρώ (και ισχύει όπως άλλοι έχουν πει) ότι είναι για δειλούς κι ανίκανους που δεν αντέχουν τα άκυρα.
Εσύ κρίνε αλλιώς και κάνε ότι θες. Δεν ήρθα να σου μπω εμπόδιο. Κάτσε κι εσύ κι απαξίωνε το καμάκι. Απλό.
Επίσης δεν με απασχολεί αν θα βάλεις ή όχι σκρίνσοτ διότι εγώ μιλάω μόνο εκτός όπου τον ήπιαν όλοι ως κότες!
Γεγονός διότι προκαλούσαν και πήραν τα παπάρια μου. Άρα...
Τέλος, δεν μπορώ να κάνω λάικ στον εαυτό μου όπως και κανείς άλλωστε.
Και βέβαια δεν με παραθέτω αλλά βάζω αποδείξεις με σκρίνσοτ για τις μαλακίες που λένε ορισμένοι. Σε κάλυψα.