Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συνεχίζεις και απαξιώνεις τα σόσιαλ Πάπιε, στην ουσία ένα τομέα που δε γνωρίζεις καν.
Πριν μέρες, μου την έπεσε παλιά γνωστή στα σόσιαλ μετά από συζήτηση και μου είπε στα ίσα ότι θέλει ραντεβού για καφέ. Και καίγεται μάλιστα...
6,5 άνετα, στα 42 της και κρατιέται καλά.
Το κουλό είναι ότι δεν την είχα καν στα υπ' όψιν...
Θα ανέβαζα screenshot, αλλά δεν το κάνω γιατί ότι αφήνεις εδώ, κάνεις τον κύκλο της Ελλάδας 3 φορές και δε θέλω να την εκθέσω.
Και κάτι ακόμα: Είναι άγραφος νόμος του νετ, να μην κάνουμε like σε ποστ μας και να μην παραθέτουμε τον εαυτό μας ξανά και ξανά. Και τον σπας κατ΄επανάληψη.
Απαξιώνω και εξηγώ διότι τα έχω κάνει και είναι χρονοβόρα, άχρηστα, υποχωρητικά, θολά σε καθαρότητα
και τρίχες επιτυχημένα. :2funny: Δεν θα κάτσω να αναλύω τα ίδια.
Επίσης θεωρώ (και ισχύει όπως άλλοι έχουν πει) ότι είναι για δειλούς κι ανίκανους που δεν αντέχουν τα άκυρα.
Εσύ κρίνε αλλιώς και κάνε ότι θες. Δεν ήρθα να σου μπω εμπόδιο. :confused: Κάτσε κι εσύ κι απαξίωνε το καμάκι. Απλό.
Επίσης δεν με απασχολεί αν θα βάλεις ή όχι σκρίνσοτ διότι εγώ μιλάω μόνο εκτός όπου τον ήπιαν όλοι ως κότες!
Γεγονός διότι προκαλούσαν και πήραν τα παπάρια μου. :rockon: Άρα...
Τέλος, δεν μπορώ να κάνω λάικ στον εαυτό μου όπως και κανείς άλλωστε.
Και βέβαια δεν με παραθέτω αλλά βάζω αποδείξεις με σκρίνσοτ για τις μαλακίες που λένε ορισμένοι. Σε κάλυψα.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μια χαρά κατάλαβε και ήταν ρεαλιστής. Ο zapata κι εσύ κοροιδεύετε τον εαυτό σας. Εκείνος μάλλον δείλιασε, ενώ εσένα το να υπάρχουν γκόμενες που γαμιούνται εύκολα σου χαλάει το προσωπικό σου αφήγημα επειδή διάλεξες τα μπουρδέλα.
Μπορεί να μην ταιριάζουμε σε απόψεις αλλά θέλω να σημειώσω ότι κι οι δύο αυτοί είναι πορωμένοι πουτανάκηδες.
Ο ένας μπουρδελάκιας κι ο άλλος κωλγκερλάκιας. Δεν πάνε δηλαδή απλά για εκτόνωση
αλλά δεν έχουν καμία άλλη λύση. Δικαίωμά μου να το σχολιάζω. Άσε που ευθύς εξαρχής
μου κουβαλήθηκαν επίμονα με όξινο τρόπο όπως κι άλλοι. Τώρα είναι η σειρά μου. :2funny:
Ο κλωνο-Ανέστης ξεφτιλίστηκε εντελώς σε πολλά ποστ ενώ του έβαλα και ποτ πουρί πιο πάνω στο παραμύθι του
με σκοπό να προμοτάρει τα μπουρδέλα. :2funny:
Ο άλλος με έχει ικγνόρ (με το ζόρ κρατιέται) για να μην τρελλαθεί εντελώς.

(που να τους παρέθετα κιόλας)

:rockon:
μου

Τελευταία τροποποίηση:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
μπράβο που ανήκεις στο 1% των αντρών που έχει αυτή τη δυνατότητα!
δε καταλαβες τυπε...
εννοω οτι ΕΣΥ διαλεγεις οτι θα τη γαμησεις και μετα θα φυγεις! αν αυτη εχει αποφασισει οτι σε εχει μονο για σεξ καλυτερα να μη πας ποτε να τη γαμησεις! πιθανοτερο ειναι να δεθεις...
δεν ειναι θεμα δυνατοτητας. ειναι θεμα αρχης!!!
το μουνι σα μουνι το βλεπουμε... αλλα δε θα μας ορισει αυτη πως θα τη βλεπουμε!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχει μια άλφα βαρύτητα ο λόγος μου για μόλις έναν χρόνο και με αραιή παρουσία στο πρώτο εξάμηνο.

screen-21.46.11[25.03.2024].png

Τώρα πλέον βαράω στο ψαχνό όταν μπαίνω αφού έτσι ήθελαν κάποιοι. :2funny: Πάω την βόλτα μου.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
Μια χαρά κατάλαβε και ήταν ρεαλιστής. Ο zapata κι εσύ κοροιδεύετε τον εαυτό σας. Εκείνος μάλλον δείλιασε, ενώ εσένα το να υπάρχουν γκόμενες που γαμιούνται εύκολα σου χαλάει το προσωπικό σου αφήγημα επειδή διάλεξες τα μπουρδέλα.
κανεις λαθος... ειναι εκτος της δικης μου φιλοσοφιας να μπλεκω με γκομενα που δειχνει ποσο λεσι και βρωμιαρα ειναι με τετοια συμπεριφορα... οποτε ναι καλυτερα να παω σε πουτανα για να ξερω εξ αρχης τι παιρνω...

το δειλιασε το λες για να πληγωσεις τον ανδρισμο του? εγω ισα ισα τον λεω πιο μαγκα και παντελονατο απο πολλους μουνοδουλους εδω μεσα... αυτος οριζει τους ορους και παιζει με τους δικους του και οχι με τους δικους της!

πανω χερι δε δινω ΠΟΤΕ σε κανενα μουνι που ειναι ξεκαθαρα μονο για πουτσο και τιποτα αλλο...

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
αυτό ακριβώς! για εμένα δεν πρέπει να αφήνουμε ευκαιρία όταν μια γυναίκα μας αρέσει!
δε καταλαβες τυπε...
εννοω οτι ΕΣΥ διαλεγεις οτι θα τη γαμησεις και μετα θα φυγεις! αν αυτη εχει αποφασισει οτι σε εχει μονο για σεξ καλυτερα να μη πας ποτε να τη γαμησεις! πιθανοτερο ειναι να δεθεις...
δεν ειναι θεμα δυνατοτητας. ειναι θεμα αρχης!!!
το μουνι σα μουνι το βλεπουμε... αλλα δε θα μας ορισει αυτη πως θα τη βλεπουμε!
αρχικά αντιλαμβάνομαι τον έρωτα ως μία διαδικασία η οποία διεγείρει πρωτίστως το μυαλό.

επομένως, όταν κάποια σου πει ότι θέλει να την γαμήσεις τόσο έντονα όπως στον φίλο μας, τον οποίο αν κατάλαβα καλά τον εκλιπαρούσε με βιντεοκλήση, αυτομάτως "ξενερώνεις" και σου φεύγουν οι έρωτες γιατί καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με χυσαποθήκη.

άρα, πας, γαμάς και φεύγεις. Μόνο ένας παρθένος θα "πληγωνόταν" και δε θα ήθελε μετά ούτε γαμήσι...

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
κανεις λαθος... ειναι εκτος της δικης μου φιλοσοφιας να μπλεκω με γκομενα που δειχνει ποσο λεσι και βρωμιαρα ειναι με τετοια συμπεριφορα... οποτε ναι καλυτερα να παω σε πουτανα για να ξερω εξ αρχης τι παιρνω...

το δειλιασε το λες για να πληγωσεις τον ανδρισμο του? εγω ισα ισα τον λεω πιο μαγκα και παντελονατο απο πολλους μουνοδουλους εδω μεσα... αυτος οριζει τους ορους και παιζει με τους δικους του και οχι με τους δικους της!

πανω χερι δε δινω ΠΟΤΕ σε κανενα μουνι που ειναι ξεκαθαρα μονο για πουτσο και τιποτα αλλο...
δηλαδή στην πουτάνα που πας γνωρίζεις τον χαρακτήρα της; έχετε πιει 2-3 καφέδες πιο πριν και την ξέρεις;

όπως έλεγε και ένας γνωστός μου είναι "να τραβάς τις κωλότριχές σου" με αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα!

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
Συμφωνώ σε όλο το ποστ, εκτός του ποσού.
10 είναι λίγο.
Για να προσφέρεις αξιοπρεπή ζωή σε γυναίκα, που σημαίνει ότι δε θα κάνεις οικονομία στο λάδι και στη φέτα, ούτε θα σκέφτεσαι τη βενζίνη για ένα καφέ στην παραλία, θες τουλάχιστον 20 χιλιάρικα πλέον.
και μεις ειχαμε εναν σαν τον Μπαλου απο τον μογλη και τελικα μολις εκανε παιδι και χρονισε η γκομενα τον χωρισε γιατι ολοι ξεραν οτι απλα ηθελε αυτη να κανει παιδια και βρηκε τον μαλακουλη...

μηδενα προ του τελους μακαριζε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δηλαδή στην πουτάνα που πας γνωρίζεις τον χαρακτήρα της; έχετε πιει 2-3 καφέδες πιο πριν και την ξέρεις;

όπως έλεγε και ένας γνωστός μου είναι "να τραβάς τις κωλότριχές σου" με αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα!
δεν γνωριζεις βασικες γνωσεις ελληνικης γλωσσας μαλλον...

δε με ενδιαφερει ο χαρακτηρας της πουτανας τυπε!
στην πουτανα παω για να γαμησω εγω οπως θελω εγω και οποτε θελω εγω! στα @@ μου τα θελω της και που ταξιδευουν τα μυαλα της

στο λεσι που ηθελε σκετο γαμησι με τους δικους της ορους, θα επρεπε να πας με τα δικα της νερα μην καταληξεις σαν τον φιλιππιδη.... γκεγκε?

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
πάντως τείνω κι εγώ στο συμπέρασμα ότι εδώ μέσα υπάρχουν πορωμένοι πουτανάκηδες που στην πραγματικότητα δεν θέλουν να βγουν/κάνουν κάτι με μη επαγγελματίες.

δικαίωμά τους φυσικά, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν να το περάσουν ως φυσιολογικό όλο αυτό

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
πάντως τείνω κι εγώ στο συμπέρασμα ότι εδώ μέσα υπάρχουν πορωμένοι πουτανάκηδες που στην πραγματικότητα δεν θέλουν να βγουν/κάνουν κάτι με μη επαγγελματίες.

δικαίωμά τους φυσικά, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν να το περάσουν ως φυσιολογικό όλο αυτό
θα το περασουμε στο επομενο νομοσχεδιο τυπε! ευτυχως δε χρειαζομαστε αδεια για τεκνοθεσια!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
και μεις ειχαμε εναν σαν τον Μπαλου απο τον μογλη και τελικα μολις εκανε παιδι και χρονισε η γκομενα τον χωρισε γιατι ολοι ξεραν οτι απλα ηθελε αυτη να κανει παιδια και βρηκε τον μαλακουλη...

μηδενα προ του τελους μακαριζε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν γνωριζεις βασικες γνωσεις ελληνικης γλωσσας μαλλον...

δε με ενδιαφερει ο χαρακτηρας της πουτανας τυπε!
στην πουτανα παω για να γαμησω εγω οπως θελω εγω και οποτε θελω εγω! στα @@ μου τα θελω της και που ταξιδευουν τα μυαλα της

στο λεσι που ηθελε σκετο γαμησι με τους δικους της ορους, θα επρεπε να πας με τα δικα της νερα μην καταληξεις σαν τον φιλιππιδη.... γκεγκε?
τι να κάνω, τσάμπα το πτυχίο και το μεταπτυχιακό με άριστα, αν είναι θα κάνω και ένα διδακτορικό μπας και αποκτήσω τις βασικές γνώσεις που λες...

επί της ουσίας τώρα: και η άλλη σκέτο γαμήσι ήθελε (αν πιστέψουμε αυτή την ιστορία), τώρα τι δικαστήρια και φιλιππίδη έμπλεξες μέσα δεν μπορώ να το καταλάβω.

ήταν δηλαδή όρος που είπε ότι θέλει γαμήσι από το πρώτο ραντεβού;

όρος θα ήταν πχ να θέλει δώρα για να γαμηθεί.

πείτε απλά ότι γουστάρετε μόνο πουτάνες και αφήστε τα υπόλοιπα, γιατί από επιχειρήματα μπάζετε και με αναγκάζετε να σας περνάω πριονοκορδέλα

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
τι να κάνω, τσάμπα το πτυχίο και το μεταπτυχιακό με άριστα, αν είναι θα κάνω και ένα διδακτορικό μπας και αποκτήσω τις βασικές γνώσεις που λες...

επί της ουσίας τώρα: και η άλλη σκέτο γαμήσι ήθελε (αν πιστέψουμε αυτή την ιστορία), τώρα τι δικαστήρια και φιλιππίδη έμπλεξες μέσα δεν μπορώ να το καταλάβω.

ήταν δηλαδή όρος που είπε ότι θέλει γαμήσι από το πρώτο ραντεβού;

όρος θα ήταν πχ να θέλει δώρα για να γαμηθεί.

πείτε απλά ότι γουστάρετε μόνο πουτάνες και αφήστε τα υπόλοιπα, γιατί από επιχειρήματα μπάζετε και με αναγκάζετε να σας περνάω πριονοκορδέλα
ε πες μας οτι εισαι κλωνος του παπια τοση ωρα!!!!

δε ξερω τι πτυχια εχεις αλλα απο ζωη παιζει να εισαι ασχετος!
ξερεις η ζωη δεν ειναι μονοδρομος!
εχει και αλλα μονοπατια!!

πανε εσυ λοιπον απο εκει που ξερεις και ασε μας εμας!
κρατα τις αληθειες σου για τον εαυτο σου!

τα δικα μας τα παπουτσια δεν ειναι για τα δικα σου ποδια!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
το ακούσαμε δηλαδή και αυτό μάγκες!

αν σας πει μια γκόμενα "θέλω να βρεθούμε να με γαμήσεις" μην πάτε, θα σας βάλει φυλακή!

πηγαίνετε σε ιερόδουλες να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο :2funny::2funny::2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Απαξιώνω και εξηγώ διότι τα έχω κάνει και είναι χρονοβόρα, άχρηστα, υποχωρητικά, θολά σε καθαρότητα
και τρίχες επιτυχημένα. :2funny: Δεν θα κάτσω να αναλύω τα ίδια.
Επίσης θεωρώ (και ισχύει όπως άλλοι έχουν πει) ότι είναι για δειλούς κι ανίκανους που δεν αντέχουν τα άκυρα.
Το bou στο οποίο προσκάλεσες τη Magi για πάστα είναι σόσιαλ ή καμάκι στο δρόμο;
Το άκυρο πώς το διαχειρίστηκες;

Κοίτα, το είχα διακωμωδήσει το επεισόδειο, γιατί ήθελα να σπάσω λίγη πλάκα, αλλά επειδή τυγχάνει να χρησιμοποιώ και τα σόσιαλ, οφείλω να ομολογήσω ότι ο τρόπος που της έκανες πρόταση ήταν πάρα πολύ καλός. Άμεσος και διασκεδαστικός, ό,τι πρέπει για να σπας τον πάγο. Δεν έφαγες κανένα άκυρο, η απάντηση ήταν διπλωματική, δεν μπορούσε να είναι πιο εκδηλωτική δημοσίως, θα πρέπει να το καταλαβαίνεις. Ίσως σε γουστάρει. Το πήρες για απόρριψη και το χειρίστηκες κάπως αδέξια. Ίσως, αν εξασκηθείς και με τα σόσιαλ να τα πας καλά, αλλά θέλει αρκετή δουλειά.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
ε πες μας οτι εισαι κλωνος του παπια τοση ωρα!!!!

δε ξερω τι πτυχια εχεις αλλα απο ζωη παιζει να εισαι ασχετος!
ξερεις η ζωη δεν ειναι μονοδρομος!
εχει και αλλα μονοπατια!!

πανε εσυ λοιπον απο εκει που ξερεις και ασε μας εμας!
κρατα τις αληθειες σου για τον εαυτο σου!

τα δικα μας τα παπουτσια δεν ειναι για τα δικα σου ποδια!
όταν ζορίζει το πράμα αρχίζετε και λέτε για κλώνους!

από εδώ το πάτε, από εκεί το πάτε, επί της ουσίας μηδέν.

τις αλήθειες δεν τις κρατάω για τον εαυτό μου, θα τις λέω εδώ μέσα και θα με κρίνει η πλειοψηφία!

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
όταν ζορίζει το πράμα αρχίζετε και λέτε για κλώνους!

από εδώ το πάτε, από εκεί το πάτε, επί της ουσίας μηδέν.

τις αλήθειες δεν τις κρατάω για τον εαυτό μου, θα τις λέω εδώ μέσα και θα με κρίνει η πλειοψηφία!
ωραια... και εμεις εδω μεσα τις λεμε και εσυ μας λες οτι γαμαμε πουτανες σε ενα φορουμ για πουτανες! μιλαμε για επιστημονα!!!

οχι απλα διαφωνεις με τις αληθειες των αλλων αλλα θες να τις επιβαλλεις γιατι ολοι πρεπει να ειναι στα μετρα σου και να λειτουργουν οπως θα λειτουργουσες εσυ!!! τρομερη λογικη για ανθρωπο που εβγαλε το πανεπιστημιο! ευγε!
απεγκλωβισου απο την λογικη σου τυπε! δεν λειτουργει!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21

Κοίτα, το είχα διακωμωδήσει το επεισόδειο, γιατί ήθελα να σπάσω λίγη πλάκα, αλλά επειδή τυγχάνει να χρησιμοποιώ και τα σόσιαλ, οφείλω να ομολογήσω ότι ο τρόπος που της έκανες πρόταση ήταν πάρα πολύ καλός. Άμεσος και διασκεδαστικός, ό,τι πρέπει για να σπας τον πάγο. Δεν έφαγες κανένα άκυρο, η απάντηση είναι διπλωματική, δεν μπορούσε να είναι πιο εκδηλωτική δημοσίως, θα πρέπει να το καταλαβαίνεις. Ίσως σε γουστάρει. Το πήρες για απόρριψη και το χειρίστηκες κάπως αδέξια. Ίσως, αν εξασκηθείς και με τα σόσιαλ να τα πας καλά, αλλά θέλει αρκετή δουλειά.
αν και αναφέρεσαι στον Ντόναλντ, θα πω λίγο για τα σόσιαλ!

έχω πιάσει κουβέντα με μια τύπισσα σε άλλο νομό από εμένα (έστειλα σε καμιά δεκαριά τύπισσες από γειτονικούς νομούς) και νομίζω ότι έχει πιθανότητες επιτυχίας.

φυσικά επιμένω στα αρνητικά τον σόσιαλ (μεγάλη αναμονή, αρκετός ανταγωνισμός επειδή το κάνουν πολλοί, πενιχρά αποτελέσματα) αλλά με αυτόν τον τρόπο (μόνο για γυναίκες που δεν έχω πιθανότητα να πετύχω στην πόλη μου αλλιώς) τα βάζω δειλά δειλά στο παιχνίδι πάλι...

τώρα που μένω μόνος από τον προηγούμενο μήνα λέω να τους τονίζω την δωρεάν διαμονή για μερικές μέρες αν πηγαίνει καλά.

φυσικά προτεραιότητα παραμένει το φλερτ στο δρόμο, που αν δεν κάνω λάθος είναι στο 0/35 φέτος, αλλά με ρεαλιστικό στόχο το σεξ στο 1%
ωραια... και εμεις εδω μεσα τις λεμε και εσυ μας λες οτι γαμαμε πουτανες σε ενα φορουμ για πουτανες! μιλαμε για επιστημονα!!!

οχι απλα διαφωνεις με τις αληθειες των αλλων αλλα θες να τις επιβαλλεις γιατι ολοι πρεπει να ειναι στα μετρα σου και να λειτουργουν οπως θα λειτουργουσες εσυ!!! τρομερη λογικη για ανθρωπο που εβγαλε το πανεπιστημιο! ευγε!
απεγκλωβισου απο την λογικη σου τυπε! δεν λειτουργει!
εγώ δεν είπα πουθενά να μην γαμάτε πουτάνες!

αλλά μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις τι είπα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Κοίτα, το είχα διακωμωδήσει το επεισόδειο, γιατί ήθελα να σπάσω λίγη πλάκα, αλλά επειδή τυγχάνει να χρησιμοποιώ και τα σόσιαλ, οφείλω να ομολογήσω ότι ο τρόπος που της έκανες πρόταση ήταν πάρα πολύ καλός. Άμεσος και διασκεδαστικός, ό,τι πρέπει για να σπας τον πάγο. Δεν έφαγες κανένα άκυρο, η απάντηση είναι διπλωματική, δεν μπορούσε να είναι πιο εκδηλωτική δημοσίως, θα πρέπει να το καταλαβαίνεις. Ίσως σε γουστάρει. Το πήρες για απόρριψη και το χειρίστηκες κάπως αδέξια. Ίσως, αν εξασκηθείς και με τα σόσιαλ να τα πας καλά, αλλά θέλει αρκετή δουλειά.
Eπειδή θα βγω τώρα όπως είπα (διότι είναι και γιορτή μην ξεχνιόμαστε):rockon: έχω να σου πω ότι εκτός του ότι
δεν με νοιάζει η Μάγκι ή ο Μάγκος από το νετ, ακόμα κι αν με ένοιαζε και μου έλεγε έτσι ζωντανά δεν θα με πείραζε.
Και πως να με πειράξει αφού έχω ακούσει τα πάντα και σε όλη την ελληνική γλώσσα. :2funny:
Δεν χρειάζεται να διαχειριστώ τίποτα. Αυτή θα απαντούσε έτσι ή κάτι παρόμοιο βάση λογικής και εγώ πήρα αυτό
που ήθελα για να θίξω τους σοσια-λούληδες που προετοιμάζονται για να μιλήσουν τρώγοντσς χρόνο
κι αποκτώντας άγχος. :2funny: Φαίνεται κι από το ποστ που έκανα μετά. Προς το παρόν κοίτα τον τρελλό τσιγκολελέτο
πάνω που με βλέπει ακόμα και στον ύπνο του με τάχα κλώνους. Αυτά.

:2funny:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.091
Πόντοι
1.206
αν και αναφέρεσαι στον Ντόναλντ, θα πω λίγο για τα σόσιαλ!

έχω πιάσει κουβέντα με μια τύπισσα σε άλλο νομό από εμένα (έστειλα σε καμιά δεκαριά τύπισσες από γειτονικούς νομούς) και νομίζω ότι έχει πιθανότητες επιτυχίας.

φυσικά επιμένω στα αρνητικά τον σόσιαλ (μεγάλη αναμονή, αρκετός ανταγωνισμός επειδή το κάνουν πολλοί, πενιχρά αποτελέσματα) αλλά με αυτόν τον τρόπο (μόνο για γυναίκες που δεν έχω πιθανότητα να πετύχω στην πόλη μου αλλιώς) τα βάζω δειλά δειλά στο παιχνίδι πάλι...

τώρα που μένω μόνος από τον προηγούμενο μήνα λέω να τους τονίζω την δωρεάν διαμονή για μερικές μέρες αν πηγαίνει καλά.

φυσικά προτεραιότητα παραμένει το φλερτ στο δρόμο, που αν δεν κάνω λάθος είναι στο 0/35 φέτος, αλλά με ρεαλιστικό στόχο το σεξ στο 1%

εγώ δεν είπα πουθενά να μην γαμάτε πουτάνες!

αλλά μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις τι είπα!
το φλερτ στο δρομο δεν αξιζει εδω και χρονια... αλλο το φλερτ σε μπαρ αλλο το φλερτ σε παραλια και γενικα αλλο πραγμα το ΦΛΕΡΤ οταν η κοπελα εχει χρονο να σε κοζαρει και να σου δωσει το πρασινο φως...

αλλα ειμαι πουτανακιας εγω που να ξερω απο φλερτ! ε?

οσον αφορα τα σοσιαλ. αλλο πραγμα να μιλας σε μια στο τσατ και να σε πει αντε να βρεθουμε να γαμηθουμε και αλλο να μιλας με μια στο τσατ και να σου λεει θελω μονο να γαμηθουμε... εκει παιζει πολυ ρολο η φαντασια αν δεν εχετε πει ποτε μια λεξη απο κοντα και επειδη το ρημαδι το μυαλο παιζει οταν ανταμωσετε μπορει ενας απο τους δυο να κανει πισω πολυ ευκολα...

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
το φλερτ στο δρομο δεν αξιζει εδω και χρονια... αλλο το φλερτ σε μπαρ αλλο το φλερτ σε παραλια και γενικα αλλο πραγμα το ΦΛΕΡΤ οταν η κοπελα εχει χρονο να σε κοζαρει και να σου δωσει το πρασινο φως...

αλλα ειμαι πουτανακιας εγω που να ξερω απο φλερτ! ε?

οσον αφορα τα σοσιαλ. αλλο πραγμα να μιλας σε μια στο τσατ και να σε πει αντε να βρεθουμε να γαμηθουμε και αλλο να μιλας με μια στο τσατ και να σου λεει θελω μονο να γαμηθουμε... εκει παιζει πολυ ρολο η φαντασια αν δεν εχετε πει ποτε μια λεξη απο κοντα και επειδη το ρημαδι το μυαλο παιζει οταν ανταμωσετε μπορει ενας απο τους δυο να κανει πισω πολυ ευκολα...
δεν ξέρω τι έχεις κάνει και αν ξέρεις από φλερτ και δεν θα το κρίνω διότι έχω δηλώσει ότι φέτος ουσιαστικά το προσπαθώ τακτικά από κοντά!

το πνεύμα της τελευταίας παραγράφου δεν το κατάλαβα.

αν κάνει κάποιος πίσω οκ, τι είχαμε τι χάσαμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom