Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Παλι κλαιγεσαι ρε φιλε σαμπ ζιρο.
Εγω τι λεω με τη θεωρεία οτι οι αντρες πρέπει να σταματήσουν να σαλιαριζουν και να ειναι λιγουρια.
Άστον αυτόν, είναι μίζερος.
Πες μας για το dating τι καινούργιο έμαθες για τα σόσιαλ, κάτι για τακτική αλλαγής έλεγες, δεν πολυκατάλαβα...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Ναί κάντε καί πιρουέτες σέ τεντωμένο σχοινί, πάνω σέ γκρεμό...γιά νά βγάλετε γκόμενα!! :2funny:
Δεν απάντησες στο άλλο νήμα πώς κατάφερες να σταματήσεις το χρόνο για να γαμάς πάντα μικρές.:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν απάντησες στο άλλο νήμα πώς κατάφερες να σταματήσεις το χρόνο για να γαμάς πάντα μικρές.:2funny:
Δέν γαμώ μόνο μικρές. Γαμώ μόνο ωραίες γκόμενες, κατά τήν δική μου κρίση!!
Τόν χρόνο κανείς δέν μπορεί νά τόν σταματήσει. Απλά προσπαθώ νά κρατιέμαι...πάντα σέ φόρμα!!
Πολύ καλή διατροφή, γυμναστική καί ηρεμία. :wink:
Αάάά...καί ξέχασα νά πώ χωρίς φάρμακα. Δέν έχω πάρει ποτέ στήν ζωή μου!!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Δέν γαμώ μόνο μικρές. Γαμώ μόνο ωραίες γκόμενες, κατά τήν δική μου κρίση!!
Τόν χρόνο κανείς δέν μπορεί νά τόν σταματήσει. Απλά προσπαθώ νά κρατιέμαι...πάντα σέ φόρμα!!
Πολύ καλή διατροφή, γυμναστική καί ηρεμία. :wink:
Αάάά...καί ξέχασα νά πώ χωρίς φάρμακα. Δέν έχω πάρει ποτέ στήν ζωή μου!!!!
Οπότε στα 60-65 ας πούμε, τι ηλικίες πιστεύεις ότι θα γαμάς, έτσι για να έχουμε μια εικόνα;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οπότε στα 60-65 ας πούμε, τι ηλικίες πιστεύεις ότι θα γαμάς, έτσι για να έχουμε μια εικόνα;
Αυτό θά εξαρτηθεί ξεκάθαρα από τίς γνωριμίες μου. Αν υπάρχει δηλαδή ανανέωση έως τότε.
Πιστεύω θά υπάρχει, αλλά δέν μπορώ νά βάλω τό χέρι μου στήν φωτιά!!
Γιά νά σου πώ τήν αλήθεια, οι μικρές...μέ γουστάρουν πιό πολύ. Οι μεγάλες θέλουν μονιμότητα.
Μιλάω γιά 25άρες-28άρες-30άρες περίπου. :sunglasses:
Είσαι τόσο βλαμμένος, καί κομπλεξικός πού μόνο νά γελάς ξέρεις ανόητε!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Αυτό θά εξαρτηθεί ξεκάθαρα από τίς γνωριμίες μου. Αν υπάρχει δηλαδή ανανέωση έως τότε.
Πιστεύω θά υπάρχει, αλλά δέν μπορώ νά βάλω τό χέρι μου στήν φωτιά!!
Γιά νά σου πώ τήν αλήθεια, οι μικρές...μέ γουστάρουν πιό πολύ. Οι μεγάλες θέλουν μονιμότητα.
Μιλάω γιά 25άρες-28άρες-30άρες περίπου. :sunglasses:
Κάπου εδώ θα πρέπει να αρχίσεις να ψιλιάζεσαι ότι από την πλευρά τους εισέρχονται σε σχέση τύπου μέντοριγκ. Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν και πιστεύουν (ή ελπίζουν) ότι οι γκόμενες τους ερωτεύτηκαν.

Edit Επειδή έκανες προσθήκη, είμαι απλά ρεαλιστής. Δεν θα μου απαγορεύσεις και το γέλιο τώρα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κάπου εδώ θα πρέπει να αρχίσεις να ψιλιάζεσαι ότι από την πλευρά τους εισέρχονται σε σχέση τύπου μέντοριγκ. Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν και πιστεύουν (ή ελπίζουν) ότι οι γκόμενες τους ερωτεύτηκαν.

Edit Επειδή έκανες προσθήκη, είμαι απλά ρεαλιστής. Δεν θα μου απαγορεύσεις και το γέλιο τώρα. :2funny:
Εχω τέτοια εμπειρία, πού αυτό τό καταλαβαίνω μέ τό καλημέρα.
Αν είναι μία φορά πουτάνες αυτές, εγώ είμαι 10 άτομο μου. Μέ δίπλωμα!! :sunglasses:
Ενώ άτομα σάν εσένα, τούς έχουν...γιά πρωινό.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Εχω τέτοια εμπειρία, πού αυτό τό καταλαβαίνω μέ τό καλημέρα.
Αν είναι μία φορά πουτάνες αυτές, εγώ είμαι 10 άτομο μου. Μέ δίπλωμα!! :sunglasses:
Ενώ άτομα σάν εσένα, τούς έχουν...γιά πρωινό.
Στα 65 σου οι 25άρες θα ταιριάζουν καλύτερα, πιστεύω. Α ρε τυχερέ, σε ευνοεί το look, ενώ εγώ αναγκάζομαι να τις πληρώνω. :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στα 65 σου οι 25άρες θα ταιριάζουν καλύτερα, πιστεύω. Α ρε τυχερέ, σε ευνοεί το look, ενώ εγώ αναγκάζομαι να τις πληρώνω. :confused:
Εσύ ούτε τίς πληρώνεις!! Διότι απλά δέν γαμείς καθόλου. Είσαι άκαυλος.
Από τήν άλλη εγώ, δέν έχω αφήσει ποτέ τό σπόρ αυτό. Καί είμαι ζωντανός άνθρωπος!!
Νά ξέρεις ότι οι μικρές γκόμενες, γουστάρουν μέ τά 1000, συγκεκριμένα look όπως τό δικό μου!!
Αν έχεις κάποια γνωστή σου, ρώτα την τί look γουστάρει...σέ μεγαλύτερους άνδρες.
Νά δείς τί θά σού πεί!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Εσύ ούτε τίς πληρώνεις!! Διότι απλά δέν γαμείς καθόλου. Είσαι άκαυλος.
Από τήν άλλη εγώ, δέν έχω αφήσει ποτέ τό σπόρ αυτό. Καί είμαι ζωντανός άνθρωπος!!
Νά ξέρεις ότι οι μικρές γκόμενες, γουστάρουν μέ τά 1000, συγκεκριμένα look όπως τό δικό μου!!
Αν έχεις κάποια γνωστή σου, ρώτα την τί look γουστάρει...σέ μεγαλύτερους άνδρες.
Νά δείς τί θά σού πεί!!
Όπως τα λες είναι. Γελάσαμε κι απόψε.. :D:
Πάω για ύπνο, γιατί αύριο έχω οδοντογιατρό. :hi:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όπως τα λες είναι. Γελάσαμε κι απόψε.. :D:
Πάω για ύπνο, γιατί αύριο έχω οδοντογιατρό. :hi:
Τέτοιο γεροντομπαρμπάδι πού είσαι, σέ οδοντογιατρό θά πάς!!
Πού θά πάς...σέ γκόμενα ? :2funny:
Μασέλα φοράς ? :2funny:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Θεωρεί πολύ σημαντικό ... το αν έχει κάποιος γυναίκα ... παιδιά ... κτλ κτλ κτλ .
Οι πολιτισμένοι λαοί (όλοι οι άλλοι του δυτικού κόσμου δηλαδή εκτός από εμάς)
στα αρχίδια τους.
Καλά αυτό τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει.οι μισοί χωρίζουν οπότε δεν είναι και κανα πρότυπο.στα αλλά σωστος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.493
Πόντοι
2.356
Είναι ο νομος της φυσης φιλε ολα τα εξελισιμα οντα να επιβιώνουν.
Δυστηχως η ευτυχώς αυτο ισχυει και στο dating.
Παντα ο καλύτερος εχει αξια παντα ο καλύτερος ειναι ο πιο αρεστός.
Οι γυναίκες απο την αλλη ειναι εξελισιμα όντα παντα κοιτάνε να εξελιχθουν με οποιοδηποτε μεσο.
Απο εκει περα η κατασταση εχει διαμορφωθει ως εξής.
Η καθε κοπέλα εστω και μετρια αποκτα μια υπεραξια απο το περιβαλλον της τα σοσιαλ του κυκλους της κλπ με λιγα λογια εκει που ειναι μια 5αρα αντικειμενικά πιστευει οτι ειναι 9αρια απο τις συνθήκες.
Απο εκει και περα νομίζοντας οτι ειναι 9αρα απαιτεί περισσοτερα κομφορτ απο τον αλλον η τον υποψήφιο άντρα οποτε τα στανταρς της οι απαιτήσεις της ειναι ψηλά, με λιγα λογια υπάρχει μια ανισορροπια στο τι ζηταει στο τι θα βρει και στο τι θα απαιτησει.
Με βάση αυτα τα υψηλά στανταρς η μεση κοπέλα ολο και κάποιον θα βρει και θα εξελιχθεί, ουσιαστικα οι απαιτήσεις υψηλές.
Απο την αλλη ο αντρας θα βρει ακριβως το αντίθετο αυτομάτως.
Γιατι λεω οτι υπάρχει ανισορροπια οχι μόνο στο τελικό αποτέλεσμα αλλα στα θέλω του καθένα και στο τι μπορω να βρω.
Εννοείται φυσικά ότι προσυπογράφω ό,τι γράφεις. Συμφωνώ ακόμα και με τα σημεία στίξης σου.
Δεν μπορώ όμως να μπω σε έναν τέτοιον διαρκή και άνισο αγώνα.

Είναι γεγονός ότι πλέον οι γυναίκες αν έχουν έστω και το παραμικρό συν εμφανησιακα απαιτούν τον ουρανό με τα άστρα. Εγώ δυστυχώς μουνοδουλίξ δεν μπορώ να γίνω. Οποία οικονομική ή επαγγελματική εξέλιξη και αν θα έχω δεν θα με βοηθήσει εκτός αν θα είναι μεγάλης έκτασης...

Και νομίζω αυτό αφορά ένα σοβαρό ποσοστό ανδρών στην Ελλάδα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τυπάρα , όσοι λυγίζουν από τις χυλόπιτες, δεν κάνουν για γκομενιλίκια.
Πιθανόν είναι τόσο κότες, που ούτε με πουτάνες πάνε.

Είναι αυτοί που τον παίζουν και κοιτάνε τους άλλους που γαμάνε.
Μέχρι να τους κάνουν έναν πετυχημένο προξενιό και να μείνουν με αυτή ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Αν στραβώσει και τη χάσουν , θα είναι σε ψυχίατρους, άσυλα, ψυχοφάρμακα με σκυλιά και σε εκκλησίες.

Αυτοί συγχωρούν κέρατα, παρτούζες, εξώγαμα ... τα πάντα στις γυναίκες.

Αν είσαι για να γκομενίσεις και να αλλάζεις γυναίκες ...

Η ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΝΑ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !
Νοιώθεις ... οίκτο για τις γκόμενες που σε απέρριψαν ... επειδή αυτές χάνουν !
Το αποδεικνύεις, επειδή εσύ βρίσκεις άλλες , ενώ αυτές που σε απέρριψαν , παραμένουν μόνες ...

με ναφθαλίνη στο ... μαλλί ... μην το φάει ο σκώρος ... επειδή δεν αερίζεται .......
Όλοι μέσα μας έχουμε μια φωνούλα που λέγεται συνείδηση ή εσωτερικός εαυτός ή όπως θες πες το.
Είναι η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας που έχει χτιστεί από τις εμπειρίες μας.
Αυτές ξεκινάνε από τη γέννησή μας αλλά παίρνουν μορφή στα πρώτα χρόνια που αναπτύσσουμε κοινωνικές σχέσεις:
Πως επικοινωνούσαμε με τα άλλα παιδάκια στο δημοτικό και κυρίως τί ΘΕΣΗ είχαμε ως ΑΡΣΕΝΙΚΑ στην "αγέλη".
Συχνά τα παιδιά που μεγαλώνουν ως αρχηγοί ομαδων αργότερα αναπτύσσουν προσωπικότητα ηγέτη και αποκτούν δυναμισμό να διεκδικούν από το τοστ που θα φανε στο διάλειμμα,μέχρι μια θέση εργασίας ή το δίκιο τους.
Ανάμεσα στις διεκδικήσεις τους είναι και το "ζευγάρωμα" δηλαδή να βρουν γκόμενα να κάνουν σεξ όπως η φύση προστάζει.
Υπήρξαν λοιπόν έφηβοι που "ωρίμασαν" κάπως πιο γρήγορα και "τους τέλειωσε" πρόωρα το ενδιαφέρον για το σχολείο.
Που καβάλησαν μηχανή στα 14 ενώ είχαν βάλει τσιγάρο στο στόμα απ τα 10.
Αυτοί οι τύποι άσκησαν έλξη στις πιο ωραίες συμμαθήτριές τους.
Για εκείνους η χυλόπιτα ήταν εξαίρεση και ο κανόνας η επιτυχία.
Ο διαβαστερός μαθητής,το καλό ευγενικό και όμορφο παιδί πολύ σπάνια να αποτελούσε τον πηρύνα της έλξης για τα κορίτσια.
Αυτές οι εμπειρίες "γράφονται" στο σκληρό μας δίσκο και μας κάνουν λιγότερο ή περισσότερο ανθεκτικούς στην απόρριψη.
Αργότερα ως συνειδητοποιημένοι πλεον ενήλικες διαμορφώνουμε είτε μια αμυντική στάση στο θέμα της προσέγγισης(τι θα πει ο περίγυρος αν απορριφθώ από τη συνάδελφο που μ αρέσει κτλ) ή μια επιθετική στάση προσέγγισης(διεκδικώ εκείνη που μ αρέσει πριν μου την φάει άλλος αρσενικός).
Θα λεγα κάνοντας μια αυτοκριτική πως είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα:
Στο σχολείο δεν ήμουν αλητήριος ουτε και φλώρος.Ήμουν αθλητής ηπίων τόνων και θα με έλεγα ντροπαλό.
Αργότερα έκανα καμάκι στις γυναίκες και η απόρριψη ξεκίνησε να με πονάει στην αρχή για μια βδομάδα(πιτσιρικάς γαρ) κι έκανα κανά τρίμηνο να ξαναμιλήσω σε γυναίκα κι αργότερα έφτασα στο σημείο να νοιώθω μια "ξινίλα" για 5 λεπτά κι έπειτα να χώνομαι σχεδόν αμεσως στον επόμενο στόχο.
Μετά από 3 απανωτές χυλόπιτες το ίδιο βράδυ ένοιωθα όπως στο ρινγκ όταν έπαιζα αγώνες μετά από ήττα:ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.
Έκανα λοιπόν αποθεραπεία,ηρεμούσα για λίγες μέρες και πάλι ξανά βουρ στο κυνήγι.
Θέλω να πω πως από ενα σημείο και μετά λογικό είναι οι αντοχές σου να λυγίζουν.Είναι σα να παίρνεις πους απς.
Στην αρχή βαρας αερα τα πρωτα 20 μετα στα 30 αρχιζεις να χωλαινεις καπως και στα 40 να καιγεσαι.
Αν θες να κανεις πολλα σετακια καλυτερα να βαρας 30 αρια παρα να φτανεις καθε φορα στα κοκκινα.
Καποια στιγμη αγαπητε φιλε βαρεθηκα το κυνηγι οχι γιατι επαψε να με συναρπαζει η γιατι μεγαλωσα,αλλα γιατι ειδα ολο το εργο της γυναικας:
Οι ανδρες θελουν να γαμησουν και ζητουν επιβεβαιωση,οι γυναικες τους τα δινουν για να αποκτησουν ασφαλεια και να τεκνοποιησουν.
Στη δε πορεια για να πετυχουν το σκοπο τους σου σπανε αρχιδια,σου σπανε και τα οποια συναισθηματα μπορει να αναπτυξεις αθελα σου καμμια φορα γιατι ειναι απο τη φυση τους χωρις μπεσα...
Οποτε...σκεφτηκα:Γιατι να γαμησω καποια που κατεβαζει αληθινο μουνοζουμο αλλα θα μου καταναλωσει ενεργεια και ωρες απο τη ζωη μου και την ηρεμια μου(σκεψου οτι ενα ραντεβου ειναι 2 ωρες.120 λεπτα να λες ενα σωρο μαλακιες και να χεις στο μυαλο σου το μουνι.)Για μια επιβεβαιωση;
Την πηρα!Γαμησα τοσες!
Ποιοτικο γαμησι;Οκ ναι εχει πιο πολυ συναισθημα,λιγοτερη τεχνικη,λιγοτερη εξαψη λογω εξοικειωσης.
Το σεξ με γκομενα ειναι σα το σπιτικο φαγητο.
Εχει τις χαρες του αλλα μετα απο μεγαλη εμπειρια κατεληξα πως τα καλυτερα τσιμπουσια τα εκανα στις ταβερνες.
Αυτα και απολογουμαι για το μεγαλο ποστ μου.
Καλημερα.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.447
Πόντοι
206
Όλοι μέσα μας έχουμε μια φωνούλα που λέγεται συνείδηση ή εσωτερικός εαυτός ή όπως θες πες το.
Είναι η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας που έχει χτιστεί από τις εμπειρίες μας.
Αυτές ξεκινάνε από τη γέννησή μας αλλά παίρνουν μορφή στα πρώτα χρόνια που αναπτύσσουμε κοινωνικές σχέσεις:
Πως επικοινωνούσαμε με τα άλλα παιδάκια στο δημοτικό και κυρίως τί ΘΕΣΗ είχαμε ως ΑΡΣΕΝΙΚΑ στην "αγέλη".
Συχνά τα παιδιά που μεγαλώνουν ως αρχηγοί ομαδων αργότερα αναπτύσσουν προσωπικότητα ηγέτη και αποκτούν δυναμισμό να διεκδικούν από το τοστ που θα φανε στο διάλειμμα,μέχρι μια θέση εργασίας ή το δίκιο τους.
Ανάμεσα στις διεκδικήσεις τους είναι και το "ζευγάρωμα" δηλαδή να βρουν γκόμενα να κάνουν σεξ όπως η φύση προστάζει.
Υπήρξαν λοιπόν έφηβοι που "ωρίμασαν" κάπως πιο γρήγορα και "τους τέλειωσε" πρόωρα το ενδιαφέρον για το σχολείο.
Ο διαβαστερός μαθητής,το καλό ευγενικό και όμορφο παιδί πολύ σπάνια να αποτελούσε τον πηρύνα της έλξης για τα κορίτσια.
Αυτές οι εμπειρίες "γράφονται" στο σκληρό μας δίσκο και μας κάνουν λιγότερο ή περισσότερο ανθεκτικούς στην απόρριψη.
Πολύ καλή περιγραφή των τύπων αγοριών που αργότερα γίνονται άντρες.
Θα σταθώ στα διαβαστερά και ευγενικά παιδιά που είχαν καθυστέρηση στην αφετερία της ερωτικής ζωής, ότι δηλαδή κάποια στιγμή ιθέλουν να ρεφάρουν να πάρουν εκδίκηση να διεκδικήσουν αυτά που τους χρωστάει η ζωή. Μάλλον στο μέλλον θα είναι πιο επιτυχημένοι επαγγελματικά και θα έχουν πιο ποιοτική ζωή και όταν επιλέξουν κάποια για σύντροφο θα επιλέξουν κάποια από τον αφρό, από το πάνω ράφι.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.493
Πόντοι
2.356
Δυστηχως πολλοι άντρες έχουν πεσει σ αυτή τη παγίδα γιατι δεν έχουν το σθένος να αντιδράσουν αλλιώς,είτε γιατί κάποιοι ειναι πραγματικά ερωτευμένοι με τη γυναίκα ειτε κάποιοι αποδέχονται τη κατάσταση γιατί υπάρχουν φοβίες του στυλ θα μεινω μονος μου που θα βρω αλλη τι θα απογινω κλπ.
Για παράδειγμα εγώ που "αντιδρώ" σε αυτό εισπράττω τα αντίστοιχα: Δεν μας κάνεις γιατί δεν έχεις μεγάλο ωραιο σπίτι, δεν έχεις αμάξι και δεν έχεις εργασία με μεγάλες αμοιβές ή δεν ξέρω και τι άλλο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.014
Πόντοι
3.506
Ρε τρόμπα σαμπ ..... αν τύπος με καφέ σε χωριό ...... του κώλου χωριό , όχι αράχωβα .... έχει 8ρι ...
ή αστυνομικός ...... ή μηχανικός .... έχει 7ρι .... 45αρα και 50αρα 7ρι .... που είναι ακόμη πέτρα, όχι μπαχαντέλα
σαν τις χοντρές των πόλεων ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ;;;
Δεν υπάρχουν τέτοιοι ;;

Θες να σου δώσω διευθύνσεις να πας να τους δεις ;

Έχεις πλευρίσει πολλές την τελευταία 15ετία ;

Εγώ λέω καμία δεν πλεύρισες.
Κλαις που δεν είσαι γιος τραγουδιστή ή εφοπλιστή.
Σαν να κλαις που δεν κέρδισες το τζακ ποτ δηλαδή.
Στατιστικά να το πάμε , οι πιθανότητες μας ήταν να γεννηθούμε στο όριο της φτώχειας και σε κάνα Πακιστάν, Μπανγκλαντές

Και γκρινιάζουμε επειδή οι Ελληνίδες δεν μας κάθονται ,που ζήτημα να έχουμε χωθεί σε πολλές

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.014
Πόντοι
3.506
Δεν ειναι ολοι ντουλάπες,εγω οταν ειχα παει μπρατισλαβα περιμένα να ειμαι ταπας γιατί λενε ειναι ψηλοί κλπ και ειμαι 1.80 αλλα δεν ειδα τόσο πολυ ψηλους,εκει που αισθάνθηκα κοντός ηταν Νορβηγία και Ολλανδία που εχω πάει.
Δεν ειναι ομορφοι ολοι,εχουν κατι κεφάλια στρογγυλά σα πιάτα και είναι κοντοκουρεμενοι.
Ολλανδόι και σκανδιναβοι ναι ρίχνουν πολυ στους Έλληνες.
Αλλα στις βόρειες κοπέλες αρέσει πολυ το μελαχροινο το μεσογειακό
Το μεσογειακό του Ιταλού η Ισπανού

Όχι του έλληνα που δε ξέρει να μιλήσει και έχει σκάσει μια περιουσία να το παίζει ταρίφας στη Χρυσούλα από το κορδελιο που ο πατέρας της ήταν κλητήρας στην ΕΥΔΑΘ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Αργότερα ως συνειδητοποιημένοι πλεον ενήλικες διαμορφώνουμε είτε μια αμυντική στάση στο θέμα της προσέγγισης(τι θα πει ο περίγυρος αν απορριφθώ από τη συνάδελφο που μ αρέσει κτλ) ή μια επιθετική στάση προσέγγισης(διεκδικώ εκείνη που μ αρέσει πριν μου την φάει άλλος αρσενικός).
Θα λεγα κάνοντας μια αυτοκριτική πως είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα:
Στο σχολείο δεν ήμουν αλητήριος ουτε και φλώρος.Ήμουν αθλητής ηπίων τόνων και θα με έλεγα ντροπαλό.
Αργότερα έκανα καμάκι στις γυναίκες και η απόρριψη ξεκίνησε να με πονάει στην αρχή για μια βδομάδα(πιτσιρικάς γαρ) κι έκανα κανά τρίμηνο να ξαναμιλήσω σε γυναίκα κι αργότερα έφτασα στο σημείο να νοιώθω μια "ξινίλα" για 5 λεπτά κι έπειτα να χώνομαι σχεδόν αμεσως στον επόμενο στόχο.
Μετά από 3 απανωτές χυλόπιτες το ίδιο βράδυ ένοιωθα όπως στο ρινγκ όταν έπαιζα αγώνες μετά από ήττα:ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.
Έκανα λοιπόν αποθεραπεία,ηρεμούσα για λίγες μέρες και πάλι ξανά βουρ στο κυνήγι.
Θέλω να πω πως από ενα σημείο και μετά λογικό είναι οι αντοχές σου να λυγίζουν.Είναι σα να παίρνεις πους απς.
Στην αρχή βαρας αερα τα πρωτα 20 μετα στα 30 αρχιζεις να χωλαινεις καπως και στα 40 να καιγεσαι.
Αν θες να κανεις πολλα σετακια καλυτερα να βαρας 30 αρια παρα να φτανεις καθε φορα στα κοκκινα.
Καποια στιγμη αγαπητε φιλε βαρεθηκα το κυνηγι οχι γιατι επαψε να με συναρπαζει η γιατι μεγαλωσα,αλλα γιατι ειδα ολο το εργο της γυναικας:
Οι ανδρες θελουν να γαμησουν και ζητουν επιβεβαιωση,οι γυναικες τους τα δινουν για να αποκτησουν ασφαλεια και να τεκνοποιησουν.
Στη δε πορεια για να πετυχουν το σκοπο τους σου σπανε αρχιδια,σου σπανε και τα οποια συναισθηματα μπορει να αναπτυξεις αθελα σου καμμια φορα γιατι ειναι απο τη φυση τους χωρις μπεσα...
Οποτε...σκεφτηκα:Γιατι να γαμησω καποια που κατεβαζει αληθινο μουνοζουμο αλλα θα μου καταναλωσει ενεργεια και ωρες απο τη ζωη μου και την ηρεμια μου(σκεψου οτι ενα ραντεβου ειναι 2 ωρες.120 λεπτα να λες ενα σωρο μαλακιες και να χεις στο μυαλο σου το μουνι.)Για μια επιβεβαιωση;
Την πηρα!Γαμησα τοσες!
Ποιοτικο γαμησι;Οκ ναι εχει πιο πολυ συναισθημα,λιγοτερη τεχνικη,λιγοτερη εξαψη λογω εξοικειωσης.
Το σεξ με γκομενα ειναι σα το σπιτικο φαγητο.
Εχει τις χαρες του αλλα μετα απο μεγαλη εμπειρια κατεληξα πως τα καλυτερα τσιμπουσια τα εκανα στις ταβερνες.
Αυτα και απολογουμαι για το μεγαλο ποστ μου.
Καλημερα.

Πολύ εύστοχη ανάλυση

Θα πω μόνο ότι η διαφορά του τότε με τώρα,είναι ότι πλέον και οι καλοί/διαβαστεροι μαθητές μπορούν να έχουν γκόμενα.Πρώτον γιατί ψάχνονται περισσότερες και δεύτερον ψάχνονται με συμμαθητές τους και όχι με εξωσχολικούς όπως παλιά.Θα δεις και τον γυαλάκια,και τον σπυριάρη,να έχει γκόμενα.

Εποχές που στα λύκεια,το ποσοστό παρθένων αγοριών/κοριτσιών ήταν...95%,έχουν τελειώσει

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Πολύ καλή περιγραφή των τύπων αγοριών που αργότερα γίνονται άντρες.
Θα σταθώ στα διαβαστερά και ευγενικά παιδιά που είχαν καθυστέρηση στην αφετερία της ερωτικής ζωής, ότι δηλαδή κάποια στιγμή ιθέλουν να ρεφάρουν να πάρουν εκδίκηση να διεκδικήσουν αυτά που τους χρωστάει η ζωή. Μάλλον στο μέλλον θα είναι πιο επιτυχημένοι επαγγελματικά και θα έχουν πιο ποιοτική ζωή και όταν επιλέξουν κάποια για σύντροφο θα επιλέξουν κάποια από τον αφρό, από το πάνω ράφι.
Η αυτό που λες αγαπητέ,ή θα πέσουν θύμα κάποιας γυναίκας από χανηλό ράφι ως άβγαλτοι με τις γυναικες.
Κι οταν λεω αβγαλτοι δεν εννοω βλακες.
Πολυ ευκολα μπορει μια γυναικα χαμηλης ηθικης να πεισει ενα ανδρα που δεν εχει εμπειρια(δεν εχει φαει τις σφαλιαρες της ζωης,δεν εχει ανδρωθει)οτι για εκεινον ειναι ξεχωριστη.
Βλεπε ιατρους που παντρευονται τις γραμματεις τους κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom