Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Στο θεμα του dating,πρέπει πρωτου κανουμε οποιαδήποτε κινηση με μια γυναικα να την ψυχολογουμε.
Ο καθενας μας αρχικά θα πρέπει να εχει αυτογνωσία και να ξέρει τι θέλει και τι ψάχνει.
Εν συνεχεία οταν γνωρίζει κοπελες ή κοπέλα θα πρέπει να τη ψυχολογει οσο μπορεί γρήγοροτερα και περισσότερο, πολλοι θα πουν μα δεν είμαστε ψυχολόγοι πως θα την ψυχολογησουμε?θα πρέπει να δειτε αρχικά αν τα στοιχεια που βγάζει ειναι θετικα για εσας,το στυλ οι τρόποι,η συμπεριφορα ολα οσα μπορείτε να δειτε εκεινη τη χρονική στιγμή,αν λοιπον δειτε περα απο την εμφάνιση τον χαρακτηρα της και σας ταιριαζει η οτι ειναι αυτο που ψάχνεται αρχίζετε το μαρκάρισμα.

Έτσι πως είναι τα πράγματα στο Αγαμιστάν,οι πιο πολλοί ψάχνουν απλά να βρουν γυναίκα να τους σώσει απ'τη μπακουριά

Όταν ο άλλος δεν έχει επιλογές,έχει να βγει με γκόμενα 2-3-4-5 χρόνια και τον εχει φάει μοναξιά-αγαμία,όποια βρεθεί να του δείξει ενδιαφέρον,θα την παρακαλάει.

Αυτά που λες...για τρόπους και ψυχολογίες,είναι για όσους έχουν επιλογές και μπορούν να βγαίνουν πολλά ραντεβού

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Ρε σουργελο δεν ζητησαμε εσώρουχα γυναίκα να δουμε τετ α τετ.
Τα μπισκότα που κολλάνε.
Παιζει να μας εδωσε το σουτιεν της τελειωμενης μανας του ο πανιβλακας...Λες και δε ξερουμε τι σοι "γυναικα" ειναι!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Tις επιλογες εσυ τις διαμορφώνεις.
Π.χ ξεκινα απο μια δραστηριοτητα η οποια εχει πολλες γυναίκες,εκει θες δεν θες θα ερθεις σε επικοινωνία.
Επίσης πηγαινε σε events μερη οπου συχναζουν πολλες γυναίκες,σκοπος δεν ειναι να τη πέσεις αλλα να γνωρίστεις.
Στο μυαλο σου δεν θα βαζεις τη λέξη σχεση αλλα τη γνωριμία, οταν αρχιζειςκαι γνωριζεσαι τοτε ξεκινας να τη ψυχολογεις και να δεις αν τη θες αν σου ταιριάζει.
Γενικά ελλαδα δεν μπορεις να γνωρίσεις στο αγνωστο οπως λεει η παπιτσα αυτο να το ξέρεις

Ούτε στο άγνωστο γνωρίζεις,ούτε σε δραστηριότητες.Ακόμα και μπάζα εκεί πέρα δεν ψάχνονται ή είναι παντρεμένες που ψάχνουν γυναίκες φίλες.

Με δυο λόγια,την έχεις πουτσίσει αν είσαι εργένης στο Αγαμιστάν

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Στο θεμα του dating,πρέπει πρωτου κανουμε οποιαδήποτε κινηση με μια γυναικα να την ψυχολογουμε.
Ο καθενας μας αρχικά θα πρέπει να εχει αυτογνωσία και να ξέρει τι θέλει και τι ψάχνει.
Εν συνεχεία οταν γνωρίζει κοπελες ή κοπέλα θα πρέπει να τη ψυχολογει οσο μπορεί γρήγοροτερα και περισσότερο, πολλοι θα πουν μα δεν είμαστε ψυχολόγοι πως θα την ψυχολογησουμε?θα πρέπει να δειτε αρχικά αν τα στοιχεια που βγάζει ειναι θετικα για εσας,το στυλ οι τρόποι,η συμπεριφορα ολα οσα μπορείτε να δειτε εκεινη τη χρονική στιγμή,αν λοιπον δειτε περα απο την εμφάνιση τον χαρακτηρα της και σας ταιριαζει η οτι ειναι αυτο που ψάχνεται αρχίζετε το μαρκάρισμα.
Υπάρχουν τρόποι μαρκάρισματος αλλα δεν θα τους ανέφερω εδω δημόσια.
Αυτο που θελω να πω είναι πριν κάνετε το μαρκάρισμα δειτε τι βγάζει ως προσωπικότητα, αν σας ταιριαζει ή οχι,αν ειναι ενδιαφερον άτομο για εσας,επίσης ολο αυτο που λεω δεν χρειάζεται πολυ ωρα και χρόνο, με μια γνωριμία πολλα στοιχεια εμφανή φαινονται,εναν άνθρωπο 100% δεν θα τον μαθουμε ποτέ και ας ειμαστε 30 και 40 χρονια μαζί,η ψυχολογία ενος ατομου ειναι μεταβαλομενη απο συγκυρίες και καταστάσεις συν αλληλεπιδρά με τις αλλες ψυχολογιες που έχει απέναντι της.
Μου θύμισες τον φίλο μου που νόμιζε οτι ψυχολογεί τις γυναίκες
εκανε εκανε εκανε λαικ σε γκομενες του λεει μια μουνάρα θες να βρεθούμε;
άστη να ψήνεται μου είχε πει όλο καμάρι δεν θα απαντήσω αμέσως
μετα 3-4 μέρες της στέλνει ναι θέλω
και μετά μάλλον η γκόμενα σκέφτηκε ας τον να ψήνεται

ακόμα ψήνονται αυτοί οι δύο απο το 2014......

ο δικός μου ο αγαπούλας της στέλνει...... αχ μελισσούλα μελισσάκι πήγες σε άλλο λουλουδάκι.....
και αυτή στέλνει όταν το τηλεφωνο χτυπήσει κανεις δεν θα σου απαντήσει......

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό, απωθητικό, υποτιμητικό κλπ για έναν άνδρα από το να παρακαλάει σα το λιγούρι γκόμενες. Και ειδικά με τα σχόλια σε socials, κλπ το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο.
*Καλά για να μην αναφερθούμε σε αυτούς που δήθεν "στα @@ μου την έχω γραμμένη", ενώ στη πραγματικότητα είναι έτοιμος να κάτσει και να τον "γαμήσει" κιόλας.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Και που κολλάει μ αυτο που ειπα εγώ.
Ισα ισα που λεω πως ο καθένας δεν θα αφήνει τις ευκαιρίες ανεκμεταλλευτες,για τον άντρα ο χρόνος ειναι χρήμα για τη γυναίκα η καθυστέρηση ειναι χρήμα,ολα πανε αντιθετα -αναποδα.
Ενα αλλο κεφαλαιο που δεν εχω πει ειναι οι χανενες ευκαιρίες, πολλοι έχουμε ευκαιρίες και είτε αρνούμαστε να τις αντιληφθούμε ειτε να αποφασίσουμε και τις χάνουμε.
Το ξαναλεω οι γυναίκες στο dating εχουν πολυ πιο δυναμική θέση σε σχεση με τον άντρα,ολη η βαρύτητα στο dating παει στο άντρα.
ζαπατα είσαι στο bou. τα πάντα κολλάνε. το bou είναι σαν την Coca Cola πάει με όλα:
τουρου ρου του του ρου ρου
κοκα κολα πιες παντα μεσα σ ολα.....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εκεί την πατάνε οι περισσότεροι άντρες.Φλομώνουν τις γκόμενες στις αλήθειες.
Ποιές γκόμενες ρέ Balkan ?
Στήν Ελλάδα είναι όλοι αγάμητοι. Δέν έχουν δεί γκόμενα ούτε μέ τό κυάλι.
Καί σάν νά μήν φτάνει αυτό, δέν πάνε ούτε στά μπουρδέλα. Είναι παντελώς άσχετοι!!
Οι free άνδρες πού παίζουν μέ μούνες στήν Ελλάδα, είναι λιγότερο τού 10%
Τό 90% η θά βαράει μαλακία, η θά βλέπει μπάλα. Καί θά τσακώνεται...μέ τούς άλλους αγάμητους!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ελα εισαι υπερβολικός πολλες φορές.
Δεν γίνεται να ειναι ολα τοσο μαύρα.
Εγω πιστευω πως αν σου φερω κοπέλα ετοιμη συστημένη στη περιοχη σου θα αρνηθείς να τη γνωρίσεις.
Επίσης με τοσο χαλια ψυχολογια λογικό ειναι να μην βρεις γιατι μεταδίδεις αυτον τον αρνητισμο.
Μην κάνεις καμμιά τέτοια μαλακία γιατί θα τον βάλεις σε έξοδα. Μόλις δει να πλησιάζει γυναίκα, θα πάει να αγοράσει και δεύτερη κλειδαριά για το παιδικό του δωμάτιο. :2funny:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Ενας πριν 3 χρονια μου ειχε πει οτι η γυναίκα του τον απαξιώνει παντου και μπροστα σε ολους,αθλια συμπεριφορα με βρισιες και παντα τον υποβαθμιζε,αυτος 45 ετων αυτη 38 ειχαν και ενα παιδι 10 ετων.
Δεν θα πω λεπτομέρειες,αλλα του ειπα οτι εφόσον η γυναικα σου δεν σε σέβεται αυτόματα σημαίνει οτι δεν σε αγαπά οποτε ο χωρισμός ειτε γρήγορα ειτε αργα θα έρθει, ο τύπος ουτε του ειχε περάσει απο το μυαλό οτι θα μπορούσε να χωρίσει γι αυτο το λογο.
Του ειχα πει τοτε συζητησε με τη γυναίκα σου οτι δεν ανεχεσαι να σου φερεται έτσι τοσο υποτιμητικά μπροστα σε αλλους και ακομα να σου ειλικρινά αν οντως σε αγαπά οπως πρώτα η γενικααν σ αγαπά.
Και του ειπα σε 10 μερες ελα να τα πούμε να δουμε τι θα πει.
Τελικα ο τυπος δεν ηρθε σε 10 μερες αλλα τον ξαναειδα μετα απο 8 μηνες περιπου στενοχωρημενος και απελπισμένος με κατάθλιψη και εψαχνε τροπο να περασει τον χωρισμό.
Η τυπισσα τον χώρισε ενω ειχε βρει αλλον πρώτα.
Κανονας οποια δεν σας σεβεται και σας κανει ρομπα ειτε σε τριτους μπροστά ειτε στο σπίτι και αυτο γίνεται κατ εξακολούθηση ειναι καμπάνακι οποτε παρτε τα μετρα σας.
Έχω παραδείγματα που τα ζω. Όχι απλά σα παρατηρητής συμπεριφορών (που και έτσι μόνο να ήταν, εννοείται μπορείς να δεις τι γίνεται). Φίλος με γκόμενα κάποια χρόνια, του έχει ΓΑΜΗΣΕΙ τη ζωή. Σε όλα τα επίπεδα. Συνεχίζει και της κάνει τα χατίρια. Η συμπεριφορά της είναι τραγική. Κάποιες φορές "ψιλοτσακώνονται" και το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο. ΠΑΝΤΑ τον "τουμπάρει". Μιλάμε κατάντια. Σχεδόν κάθε μέρα μου κλαίγεται θα την χωρήσω, δε πάει άλλο κλπ. ΠΑΠΑΡΙΑ.
Ο άνθρωπος είναι πολύ ευκατάστατος και δε δουλεύει κιόλας έδω και κάποια χρόνια. Το ΜΟΝΟ του ουσιαστικά πρόβλημα είναι μια καριόλα και κατά συνέπεια μια υπερβολικά τοξική κατάσταση, που ο ΙΔΙΟΣ έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ να συντηρεί. Το κλάμα, κλάμα βέβαια.
Δηλαδή έλεος. Φοβάται μη τη χάσει (και φυσικά αυτή το καταλαβαίνει και τον γαμάει ακόμα περισσότερο) και ξεφτιλίζεται. Που τι να χάσει δηλαδή? Του τα έχω πει 1000 φορές. Χρήμα έχει. Χρόνο άπειρο έχει. Από εμφάνιση οκ, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν είναι ότι δε "βλέπεται" κιόλας. Να βγει έξω να βρει πάλι τον εαυτό του, να ζήσει και να βρει κάτι άλλο, να είναι πάνω από όλα ευτυχισμένος. Ωραία, ίσως να μη βρει γρήγορα, ίσως (σου βάζω και το ενδεχόμενο) να μη βρει ποτέ? Μαλάκα (του λέω), ακόμα και αυτή τη περίπτωση, θα είσαι πολύ καλύτερα. Ο άνθρωπος χρειάζεται -επειγόντως- επαγγελματική βοήθεια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Μην κάνεις καμμιά τέτοια μαλακία γιατί θα τον βάλεις σε έξοδα. Μόλις δει να πλησιάζει γυναίκα, θα πάει να αγοράσει και δεύτερη κλειδαριά για το παιδικό του δωμάτιο. :2funny:

Εισαι μεγάλη αδερφάρα τελικά

Αλλα δεν κάθομαι να ασχολούμαι με πουστογερους όσο κι αν μου ξύνεσαι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Ελα εισαι υπερβολικός πολλες φορές.
Δεν γίνεται να ειναι ολα τοσο μαύρα.
Εγω πιστευω πως αν σου φερω κοπέλα ετοιμη συστημένη στη περιοχη σου θα αρνηθείς να τη γνωρίσεις.
Επίσης με τοσο χαλια ψυχολογια λογικό ειναι να μην βρεις γιατι μεταδίδεις αυτον τον αρνητισμο.

Εσύ προσωπικά,δεν λεω να έχεις ακούσει για άλλους,εσύ,έχεις πάει ποτέ σε καμια τέτοια δραστηριοτητα κι έχεις γνωρίσει γκόμενα;

Κι επειδή μιλάς για χαλια ψυχολογία...οι περισσότεροι που βλέπω γύρω μου...και δεν εννοώ αμεα-καθυστερημένους-αναίσθητους-βολεμένους...είναι με τα μούτρα κάτω κι έτοιμοι να πλακωθούν αν τους πεις μια κουβέντα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Κατι τον κραταει.
Ποσο χρονων ειναι?
Πολλοί ειδικα σε μεγαλη ηλικία φοβούνται δειλιαζουν,σου λεει που θα βρω τώρα, αντε παλι απο τη αρχη,θα με φαει η μαρμαγκα κλπ.
Οταν εισαι κατω των 40 εισαι πιο ευέλικτος, απο τα 40 και πανω αρχίζει η βαρύτητα.
Μια 10ετία μεγαλύτερός μου. Δηλαδή κοντεύει 45. Ότι και να νομίζεις ότι σε κρατάει σε μια τέτοια κατάσταση είναι παράλογο. Για αυτό του λέω να πάει σε έναν ειδικό. Μιλάμε καταστρέφεται, οικονομικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά.
Όταν ο άλλος κλαίγεται σε κάθε συζήτηση αλλά ΕΠΙΛΕΓΕΙ να παραμένει τότε είναι άξιος της μοίρας του.
Και μόνος του ακόμα να μείνει στη συνέχεια (που δε θα γινόταν) και να τη βγάζει με πουτάνες, είναι πολύ καλύτερο. Από όλες τις πλευρές. Θα μου πεις ο καθένας τα βάζει στη ζυγαριά και αποφασίζει τι είναι "καλύτερο" για τον εαυτό του και ποιος είμαι εγώ ή ο κάθε ένας φίλος και γνωστός να ξέρει. Σύμφωνοι, αλλά όταν συνέχεια παραπονιέσαι για τη κατάσταση και μεμψιμοιρείς, τότε κάτι πάει λάθος. Πολύ λάθος

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ως ελληνιδα σου εδωσα την ευκαιρία να μαθεις οτι εχουμε και αλλα πραγματα στο μυαλο εκτος απο εναν γαμια και βρηκα γιατι δεν φουσκωσε το ψωμι :happy::happy:
Τι; μαγειρεύεις κιόλας; :rockon:καύλωσα τώρα. :rockon:Βλέπω μυρώνια και καυκαληθρες στον ύπνο μου να χορεύουν σάμπα μέσα σε σπανακόπιτες. :2funny: Σπανίως βρίσκω καλή μαγείρισσα σήμερα. Η ευτυχία στα ζευγάρια βρίσκεται
σε πολλά αλλά κυρίως στο καλό φαγητό όπου πλέον σπανίως μαζεύονται γύρω από ένα τραπέζι. Γκομενα έτσι κι αλλιώς βρίσκει κάποιος εκτός αν είναι πορωμένος πουτανάκιας σαν μερικούς μερικούς που έχω κάνει άλογο.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κι επειδή μιλάς για χαλια ψυχολογία...οι περισσότεροι που βλέπω γύρω μου...και δεν εννοώ αμεα-καθυστερημένους-αναίσθητους-βολεμένους...είναι με τα μούτρα κάτω κι έτοιμοι να πλακωθούν αν τους πεις μια κουβέντα
Δάσκαλε, έχεις δίκιο. :rockon:
Ειδικά κάποιοι πορωμένοι πουτανάκηδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι καλύτερος πορνο-εραστής. Σαν έναν κακομοίρη ημι-καραφλό βλάχο που είχε γκόμενα την Καρολίνα από Φυλής (σε αυτό μπράβο διότι γαμούσε κάπως ποιοτικά)
κι όταν τον έκλασε για άλλον :2funny: είχε γίνει κόκκινος σαν τον κώλο της μαιμούς. :confused: Μέχρι που πήγε σε έναν σαπιοκοιλιά φίλο του με κεφάλι λαμπατέρ και κάπνιζαν ναργιλέ βγάζοντας καπνούς από τα γλιτσιασμένα αυτιά τους. Έτσι ρουφιάνευαν
οι υπόλοιποι.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.399
Πόντοι
456
Tις επιλογες εσυ τις διαμορφώνεις.
Π.χ ξεκινα απο μια δραστηριοτητα η οποια εχει πολλες γυναίκες,εκει θες δεν θες θα ερθεις σε επικοινωνία.
Επίσης πηγαινε σε events μερη οπου συχναζουν πολλες γυναίκες,σκοπος δεν ειναι να τη πέσεις αλλα να γνωρίστεις.
Στο μυαλο σου δεν θα βαζεις τη λέξη σχεση αλλα τη γνωριμία, οταν αρχιζειςκαι γνωριζεσαι τοτε ξεκινας να τη ψυχολογεις και να δεις αν τη θες αν σου ταιριάζει.
Γενικά ελλαδα δεν μπορεις να γνωρίσεις στο αγνωστο οπως λεει η παπιτσα αυτο να το ξέρεις
Τα λέω εδώ και 7-8 μήνες αυτά και κάποιοι επιμένουν για πράγματα που δεν ξέρουν. Απλά ζουν στο μικρόκοσμό τους.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Ειδικά κάποιοι πορωμένοι πουτανάκηδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι καλύτερος πορνο-εραστής. Σαν έναν κακομοίρη ημι-καραφλό βλάχο που είχε γκόμενα την Καρολίνα από Φυλής (σε αυτό μπράβο διότι γαμούσε κάπως ποιοτικά)
κι όταν τον έκλασε για άλλον :2funny: είχε γίνει κόκκινος σαν τον κώλο της μαιμούς. :confused: Μέχρι που πήγε σε έναν σαπιοκοιλιά φίλο του με κεφάλι λαμπατέρ και κάπνιζαν ναργιλέ βγάζοντας καπνούς από τα γλιτσιασμένα αυτιά τους. Έτσι ρουφιάνευαν
οι υπόλοιποι.

Τύποι που ανταγωνίζονται ποιος γαμάει καλύτερα τάνες :2funny::zombie: Και ΟΧΙ πάπιε, ΔΕ θα βάζεις τις λέξεις Φυλής και ΠΟΙΟΤΙΚΑ στην ίδια πρόταση/γραμμή/παράγραφο. Όπως και να το εννοείς, ότι και να εννοείς. Ούτε ποιοτικά, ούτε ΚΑΠΩΣ, ούτε σχεδόν. ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό, απωθητικό, υποτιμητικό κλπ για έναν άνδρα από το να παρακαλάει σα το λιγούρι γκόμενες. Και ειδικά με τα σχόλια σε socials, κλπ το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο.
*Καλά για να μην αναφερθούμε σε αυτούς που δήθεν "στα @@ μου την έχω γραμμένη", ενώ στη πραγματικότητα είναι έτοιμος να κάτσει και να τον "γαμήσει" κιόλας.
Αυτό πάλι πως εξηγείται; :2funny:
μα να είναι τόσο ξεφτιλισμένοι; εγώ όταν την πέφτω σε κάποια και μου λέει να τα πούμε από σόσιαλ, την αποστομώνω λέγοντας της ότι ήδη τα λέμε οπότε ποιος
ο λόγος να πληκτρολογούμε
και πέσε τηλέφωνο
να συνεχίσουμε. :2funny: Ποτέ
δεν πήρα ικανή απάντηση.
Είτε θα δέσουν έτσι,
είτε θα πάρουν δρόμο.
Όχι θα κάτσω στην ουρά
σαν τους αναξιοπαθούντες σοσια-λούληδες που τρώνε τρεις μήνες με προσποιήσεις για να κεκεδίσουν στο τέλος. Ειδικά κάποιοι αποτυχημένοι παντρεμένοι που φοβούνται την παντόφλα.
Ουστ κοπρόσκυλα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύποι που ανταγωνίζονται ποιος γαμάει καλύτερα τάνες :2funny::zombie: Και ΟΧΙ πάπιε, ΔΕ θα βάζεις τις λέξεις Φυλής και ΠΟΙΟΤΙΚΑ στην ίδια πρόταση/γραμμή/παράγραφο. Όπως και να το εννοείς, ότι και να εννοείς. Ούτε ποιοτικά, ούτε ΚΑΠΩΣ, ούτε σχεδόν. ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :2funny:
Για να μην τον ξεφτιλίσω εντελώς, δεδομένου ότι γαμούσε κάπως ολοκληρωμένα αφού
την γαμούσε εκτός δουλειάς της και δωρεάν, έβαλα το κάπως ποιοτικά. Κατά τα άλλα, έχεις δίκιο.

:rockon:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
οι υπόλοιποι.

Σκέψου να μπαίνεις μέσα στο ρδέλο, να γαμάς και μετά να ρωτάς την τάνα. Σε γάμησα καλύτερα από τον προηγούμενο? Πως αξιολογείς την απόδοσή μου? Είχες πολλούς οργασμούς? Τι βαθμό θα μου έβαζες συγκριτικά με τους υπόλοιπους που σε γάμησαν αυτή την εβδομάδα? Το ξέρω ότι τελείωσε ο χρόνος μας, αλλά μήπως να σου κάνω ακόμα ένα γλυφωμούνι? Γιατί ο πακιστανός που μόλις βγήκε, δε νομίζω να σε ικανοποίησε αρκετά και ως γνωστόν η ικανοποίησή σου είναι το πρωταρχικό μου μέλημα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για να μην πω τι εξύψωση πέφτει σε κάτι τελειωμένες σταφιδιασμένες πορνόγριες :2funny: αλλά και μπουχέσες πουτάνες που μοιάζουν με πλακουτσωτα λυθρίνια :2funny:επειδή κάποιοι πορωμένοι πουτανάκηδες, τις γαμάνε ακάποτα. Σάμπως έχουν γαμήσι ποτέ κανονική γκόμενα για να διακρίνουν την χαώδη διαφορά; :2funny: χώρια που νομίζουν ότι αυτοί είναι οι εκλεκτοί των οπών τους
και τις υποστηρίζουν σθεναρά σε όποιον φέρει αντίρρηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom