Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (1 μέλη και 162 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σκέψου να μπαίνεις μέσα στο ρδέλο, να γαμάς και μετά να ρωτάς την τάνα. Σε γάμησα καλύτερα από τον προηγούμενο? Πως αξιολογείς την απόδοσή μου? Είχες πολλούς οργασμούς? Τι βαθμό θα μου έβαζες συγκριτικά με τους υπόλοιπους που σε γάμησαν αυτή την εβδομάδα? Το ξέρω ότι τελείωσε ο χρόνος μας, αλλά μήπως να σου κάνω ακόμα ένα γλυφωμούνι? Γιατί ο πακιστανός που μόλις βγήκε, δε νομίζω να σε ικανοποίησε αρκετά και ως γνωστόν η ικανοποίησή σου είναι το πρωταρχικό μου μέλημα
Οι φήμες κι οι ρουφιάνοι λένε ότι αυτό συμβαίνει γενικά στην πορνεία. :confused: Δεν μπορώ να τα ξέρω όλα. Την ολοκλήρωση την κάνουν οι ρουφιάνοι που σκοτώνονται μεταξύ τους. :2funny:Μέγιστη στιγμή των πορωμένων πουτανάκηδων όταν πάνε στο στανταράκι τους νομίζοντας ότι τους λάτρεψε. Ποιος είναι στάνταρ ποιανού δεν ξέρω!
Τουλάχιστον οι Ντοναλντάκηδες δεν έφτασαν να δίνουν και το βρακί τους για να γαμήσουν. Πήγαιναν
με το ψέμα και την πειθώ πληρώνοντας την βασική τιμή για να αποσπάσουν αποτέλεσμα
στα...στημένα!!! :2funny:
Τώρα που στην Ελλάδα έμεινε τρεις κι ο κούκος από επαγγελματίες πουτάνες,
απαξίωσαν τον θεσμό, τον καταδίκασαν δικαίως
για τα χοντρά
και προχωρούν ακάθεκτοι στην γκομενική ποιότητα.
Εκεί που μπορούν οι λίγοι!

200w.gif

:rockon:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Οι φήμες κι οι ρουφιάνοι λένε ότι αυτό συμβαίνει γενικά στην πορνεία. :confused: Δεν μπορώ να τα ξέρω όλα. Την ολοκλήρωση την κάνουν οι ρουφιάνοι που σκοτώνονται μεταξύ τους. :2funny:Μέγιστη στιγμή των πορωμένων πουτανάκηδων όταν πάνε στο στανταράκι τους νομίζοντας ότι τους λάτρεψε. Ποιος είναι στάνταρ ποιανού δεν ξέρω!
Τουλάχιστον οι Ντοναλντάκηδες δεν έφτασαν να δίνουν και το βρακί τους για να γαμήσουν. Πήγαιναν
με το ψέμα και την πειθώ πληρώνοντας την βασική τιμή για να αποσπάσουν αποτέλεσμα
στα...στημένα!!! :2funny:
Τώρα που στην Ελλάδα έμεινε τρεις κι ο κούκος από επαγγελματίες πουτάνες,
απαξίωσαν τον θεσμό, τον καταδίκασαν δικαίως
για τα χοντρά
και προχωρούν ακάθεκτοι στην γκομενική ποιότητα.
Εκεί που μπορούν οι λίγοι!

200w.gif

Ναι. Το πρόβλημα είναι, μιας και σωστά το έθεσες, οι λίγοι μπορούν την ΠΟΙΟΤΗΤΑ (για τον Α ή Β λόγο). Η πλειοψηφία και στο γκομενικό στα σκατά χώνουν τα μούτρα τους. Και μετά τους φταίνε όλοι και όλα έκτος του εαυτού τους φυσικά φυσικά

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Όσοι δηλώνετε ντοναλντακιδες ετοιμαστείτε για παθητικά με κατι ντηλ που εχει κανει ο αρχηγός σας με κατι ντομινες.
Οι ζαπατιστες θα αυτοβελτιωνονται θα εξελισονται και θα εχουν γκόμενες χωρις να φανουν λιγούρια η να παρακαλανε τη καθε μια να τους δωσει σημασία.
Επίσης και στα μπουρδέλα θα πηγαινουμε οταν ειναι ανάγκη η οποτε θέλουμε να αλλαζουμε καταστάσεις.
Ντοναλντακιδες vs Ζαπατιστες

Ζ
το συμβολο μας
Εγώ δε πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι η πάπια παρακαλάει την κάθε μια.
Τη δικιά μου γνώμη για το παρακαλετό την έχω καταθέσει.
Επίσης είναι το λιγότερο γελοίο η φάση "Ντοναλντάκιδες vs Ζαπατιστες" ή οτιδήποτε παρόμοιο. Μπορούμε να συμφωνούμε με ότι θεωρούμε σωστό
Το γράφω εγώ, που στο παρελθόν με την πάπια έχω κάνει και εγώ χαβαλέ. Τα σωστά που γράφει πρέπει να τα παραδεχόμαστε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι. Το πρόβλημα είναι, μιας και σωστά το έθεσες, οι λίγοι μπορούν την ΠΟΙΟΤΗΤΑ (για τον Α ή Β λόγο). Η πλειοψηφία και στο γκομενικό στα σκατά χώνουν τα μούτρα τους. Και μετά τους φταίνε όλοι και όλα έκτος του εαυτού τους φυσικά φυσικά
Στην σύγχρονη χολέρα του γυναικοκεντρισμού :2funny:
δεν υπάρχει προκοπή
κι αν υπάρξει είναι υπερσπάνιο φαινόμενο μεταξύ ανθρώπων που "έτυχε". Τώρα το τι λένε κάποιοι "ειδικοί" στην κοινωνία ότι οι σχέσεις χτίζονται και τέτοιες μαλακίες για να κονομάνε :2funny: να τα πουν εκεί που περνάνε. Εγώ οπότε έχω γκόμενα προκοπής μια χαρά πάνε όλα χωρίς να κάνουμε κανένα χτίσιμο. Απλά σήμερα όλα είναι κοντολήξιμα και γι αυτό ακριβώς έχει μείνει μόνο το γαμήσι. Άπαξ κι η γυναίκα έχει 400 επίδοξους γαμπρομαλάκες :2funny: στα σόσιαλ έτοιμους να την πάνε για συναγρίδα που έχει 50 ευρώ το κιλό ωμή (φαντάσου ψημένη) :2funny: δεν περιορίζεται με τίποτα και σε τίποτα!
Και βέβαια δεν τους υπολογίζει διότι έχει άμυνα γρανίτη, βλέποντάς τους
ως εθελοντές χορηγούς
που φοβούνται
μην φάνε άκυρο από κοντά. Αυτή είναι η ξερή αλήθεια.
Σε όλο αυτό,πρόσθεσε ότι γαμιέται όπου γουστάρει
κι έχει τους σοσια-λούληδες ως απλές καβάτζες όταν φάει
τα σκατά του (νομοτελειακά ξεκαυλωμένου) γαμιά της. Ποιος δηλαδή γαμάει συνέχεια την ίδια; :2funny:

Ντόναλντ = μέλλον!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Οχι φιλε ειναι ακυρα ολα αυτα που λεει,και το εξηγησα οτι αν ολοι αρχιζουμε και τη πεφτουμε μαζικα στο δρόμο θα ακολουθήσει η ιδια μοιρα που υπάρχει τωρα το καμακι στα σοσιαλ.
Αλλαξανε οι εποχές και δεν είμαστε στο 80 που κανανε καμακι στις τουρίστριες τοτε.
Για μενα η παπια μ αυτα που λεει ειναι καταστροφικά
Το "καμάκι" face to face είναι κάτι πολύ ωραίο. Δηλαδή τώρα εσύ ειλικρινά πιστεύεις ότι πάει και τη πέφτει μαζικά σε όποια τελειωμένη συναντάει στο δρόμο?
Αυτό για την Ερμού κλπ με τις διαστάσεις που έχει πάρει είναι meme. Σοβαρά πιστεύεις ότι κάθεται και παρακαλάει?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Οχι φιλε ειναι ακυρα ολα αυτα που λεει,και το εξηγησα οτι αν ολοι αρχιζουμε και τη πεφτουμε μαζικα στο δρόμο θα ακολουθήσει η ιδια μοιρα που υπάρχει τωρα το καμακι στα σοσιαλ.
Αλλαξανε οι εποχές και δεν είμαστε στο 80 που κανανε καμακι στις τουρίστριες τοτε.
Για μενα η παπια μ αυτα που λεει ειναι καταστροφικά
Και για να προσθέσω σε αυτό περί του face to face. Εσύ προσωπικά πόσους γνωρίζεις που δεν έχουν τα @@ να πάνε να μιλήσουν σε μια γκόμενα και νιώθουν ότι τα social τους δίνουν "δύναμη" στην "επικοινωνία"? Άτομα τα οποία αν βρεθείς για μια συζήτηση, δε μπορούν να σταθούν ούτε στο ελάχιστο.
Βγαίνουν το βράδυ ψωλαρία και μόνο να κοιτάνε και να ξερογλύφονται ξέρουν. Και τις ίδιες τις γκόμενες που κοίταζαν έξω με τα σάλια τους να τρέχουν, πάνε πίσω σπίτι με τη ψωλή στο χέρι και τους στέλνουν στα socials, κάνουν likes και γενικά ξεφτιλίζονται

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όσες χαρούμενες γκόμενες ξέρω, είτε συναδέλφους είτε γνωστές είτε πρώην είτε νυν κτλ, όλες έχουν
ένα κοινό σημείο. :rockon:Γαμιούνται με όποιον γουστάρουν τον οποίο γνώρισαν οι ίδιες και τα έφερε η φάση έτσι. Οι υπόλοιπες που γαμιούνται μέσω γνωστών είναι μια ζωή στην μέγγενη μην δώσουν δικαιώματα στην παρέα τους :2funny: είτε μόλις τον πιουν από τον σταράτο γαμιά τους, πάνε
σε σοσια-λούλη
για παρηγοριά και καβάτζα μέχρι να βρουν ξανά γαμιά της προκοπής. :2funny: Αν δεν τους στοιχίζει ο άνδρας, δεν τον μετράνε. :rockon:Τέλος, οι ίδιες γκόμενες που την πέφτουμε στα ίσα και τύχει να μπούμε σε διαδικασία να μιλήσουμε στα σόσιαλ, έχουν διαφορετική συμπεριφορά πριν και μετά. Παίρνουν αέρα!
Ότι και να λένε κάποιοι εγκεφαλικά νεκροί :2funny: όσο μαζεύεται ο άνδρας, απλώνεται η γυναίκα. Τα παράπονά τους στην φύση!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο σοσια-λούλης σχεδιάζει
και κρύβεται.
Ο κάμακας αυτο-σχεδιάζει
και φανερώνεται.

Ποιον θα εμπιστευτείς
φίλε αναγνώστη;

(τι γνώση κερνάω)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Ο σοσια-λούλης σχεδιάζει
και κρύβεται.
Ο κάμακας αυτο-σχεδιάζει
και φανερώνεται.

Ποιον θα εμπιστευτείς
φίλε αναγνώστη;

Μα είναι θέμα πραγματικότητας. Μλκα (σχήμα λόγου), είναι να τρελαίνεσαι. Βλέπουν σε μια έξοδο πχ γκόμενες που γουστάρουν, κρύβονται και μέτα πάνε και ρωτάνε γνωστούς κλπ ποια είναι αυτή, μήπως ξέρεις το insta της για να της στείλουν στα social!
Ο ένας φοβάται να μιλήσει και τραυλίζει, ο άλλος φοβάται να σουτάρει την άλλη που τον έχει κάνει τη πουτάνα της. Τραγικές καταστάσεις

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η κορυφαία επιτυχία για ποιοτικό γαμήσι γκόμενας έρχεται μέσω καμακιού
σε εργασία με συναδέλφους και πελάτισσες αλλά έχει μειονέκτημα την ακινησία. Ακολουθεί το καμάκι δρόμου που κινείσαι
όπου θες κι όσο θες
αλλά έχει μειονέκτημα
το εντελώς άγνωστο.
Τα σοσιαλ εκτός από δούρειος ίππος κατά των ανδρών, δεν έχουν την αναμενόμενη επιτυχία
ενώ είναι χρονοβόρα, θολά
σε καθαρότητα
και αναξιόπιστα.
Στον πάτο βρίσκονται
οι πορωμένοι πουτανάκηδες που απλά τρίβουν τον πούτσο τους σε μουνί που τους διοικεί
και τους περιορίζει.
Είναι το όνειδος των ανδρών. Πιο κάτω κι από τους συνειδητούς, τυχαίους ή αποσπασματικούς κτλ πουτανάκηδες. Μόνο οι πορωμένοι δεν έχουν καμία άλλη λύση. Εντελώς δυστυχισμένοι! Ακόμα κι οι σοσια-λούληδες κάτι μπορεί να βρουν. Οι πορωμένοι πουτανάκηδες ζουν μια ζωή στο ψέμα.

:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εισαι μεγάλη αδερφάρα τελικά

Αλλα δεν κάθομαι να ασχολούμαι με πουστογερους όσο κι αν μου ξύνεσαι

Η αδερφάρα είσαι εσύ. Σαν γκομενίτσα που περιμένει τον πρίγκιπα του παραμυθιού, έτσι κι εσύ, παρόλο που έχεις σαρανταρίσει, περιμένεις ακόμα την πριγκίπισσα να έρθει αυτή να σε βρει. Δεν έχεις τα αρχίδια να βγεις έξω να την ψάξεις κι έρχεσαι εδώ και πρήζεις τα δικά μας με την ίδια μίρλα κάθε μέρα.

Άραξε στο δωμάτιο, τεμπελχανά, και μην πας πουθενά. Ούτε για καμάκι, ούτε για εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ούτε έστω να δοκιμάσεις τα σόσιαλ από περιέργεια. Μην κάνεις τίποτα απολύτως. Κάποια στιγμή θα έρθει εκείνη από μόνη της. Μόνο που δεν θα είναι γυναίκα, αλλά η τρέλα. Και με δωράκι το λευκό πουκαμισάκι με τα μανίκια που δένουν πίσω. :confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.785
Πόντοι
736
Το άσχημο ειναι οτι δεν παραδέχεσαι οτι λες ασχετα με το κυρίως θέμα.
Θα πεις οτιδηποτε αλλο παρα με το θεμα dating
Δεν πειραζει εγω πάντως σε ψυχογραφω και θα βγαλω συμπέρασμα.
οταν θεωρεις ασχετα τα λεγομενα μου χωρις να αντιλαμβάνεσαι οτι απαντω ολοκληρωμένα στην ερωτηση που μου κανανε δεν μπορω να κανω κατι αλλο και ποιο ψυχογράφημα να το στηρίξεις που:rolleyes:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.785
Πόντοι
736
Τι; μαγειρεύεις κιόλας; :rockon:καύλωσα τώρα. :rockon:Βλέπω μυρώνια και καυκαληθρες στον ύπνο μου να χορεύουν σάμπα μέσα σε σπανακόπιτες. :2funny: Σπανίως βρίσκω καλή μαγείρισσα σήμερα. Η ευτυχία στα ζευγάρια βρίσκεται
σε πολλά αλλά κυρίως στο καλό φαγητό όπου πλέον σπανίως μαζεύονται γύρω από ένα τραπέζι. Γκομενα έτσι κι αλλιώς βρίσκει κάποιος εκτός αν είναι πορωμένος πουτανάκιας σαν μερικούς μερικούς που έχω κάνει άλογο.

Ψωμακι ζημωτο σπιτικο ,,,κοτοπουλο αλα κρεμ με ρυζάκι εχω αδυναμια στο καλο φαγητό απλα δεν μπορω μεγαλες ποσότητες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει φλερτ όπως υπάρχει στις άλλες χώρες..και οσοι έχουν γκόμενες..από κύκλο και κοινές παρέες τις έχουν βρει.
Οι σκατοελλεινιδες δε γουστάρουν αγνώστους..νταξει εκτός και αν ο άγνωστος έχει πολλά λεφτά και αυτή το καταλάβει..
Ακολουθείς τον Sub-zero στη μίρλα και θα έχεις την ίδια πορεία με αυτόν. Μας έχεις ζαλίσει με τον κύκλο και τις παρέες με τα τόσα προφίλ σου μέχρι τώρα.

Ήρθατε στην Ελλάδα και γίνατε άνθρωποι και τώρα βρίζεις το μισό πληθυσμό. Κι αφού δεν σου κάνουν οι Ελληνίδες, γιατί δεν ασχολείσαι με Αλβανίδες; Ή μήπως σε έχουν φτύσει κι αυτές; Γιατί δεν βρίσκεις άλλες εθνικότητες ή να πας στο εξωτερικό;

Το πρόβλημα προφανώς είσαι εσύ και για αυτό δεν κάνεις τίποτα ή πέφτεις σε προβληματικές σαν εσένα.
Συνέχισε να επαναλαμβάνεις τα ίδια κάθε μέρα και περίμενε μήπως στείλει ο Θεός γυναίκες σαν μάνα εξ ουρανού...

Ε ρε κάτι γιωτάδες που κυκλοφοράνε στην κοινωνία και θέλουν και δικαίωμα ψήφου...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγω αν θελει του παω κοπέλα για να γνωριστεί,αρκει να πει το ναι..
Μακεδονία μένει?
Αυτή δεν εχει πρόβλημα και θρακη παει, 37 ετων και καλη κοπέλα
Για ποιον λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο, αν έχεις κάποια γνωστή καλή κοπέλα; Για να εκτεθείς ο ίδιος σε αυτήν, γνωρίζοντάς της έναν προβληματικό; Το θέμα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν καλές κοπέλες, αλλά ότι ο ίδιος δεν ξέρει τι θέλει και πως ό,τι και να θέλει το θέλει έτοιμο στο πιάτο.

Γερο οι αλβανες ειναι ωραιες μην τις υποτιμάς ,εγω περιπου 6 μηνες τα ειχα με μια απο το ελμπασαν μελαχροινη με πρασινο ματι 1.67 υψος αδύνατη φυσαγε και απο καθαριότητα τοπ ηταν πολυ κοκετα,βεβαια ελλαδα γεννηθηκε αλλα μεγαλωσε μεσα σε αλβανική οικογένεια,ετοιμος για γάμο ημουν αλλα δυστηχως το περιβάλλον της με εφερνε στη πραγματικότητα,δεν τους πηγαινα ειδικα το πατερα της πολλες διαφωνιες οποτε εδωσαν και μας χώρισαν.
Αν δεν ειχε αυτο το πατερα και τον αδερφο θα ημασταν τωρα παντρεμένοι
Ποιος είπε ότι υποτιμώ τις αλβανίδες; Τις πρότεινα επειδή είναι συμπατριώτισσές του και υπάρχει κι εκεί μία δυνατότητα. Αυτές δεν τις αναφέρει. Φαίνεται ότι τον καταλαβαίνουν με την πρώτη και τον έχουν στείλει από χρόνια, οπότε έχει πάψει πια να ασχολείται.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.785
Πόντοι
736
Ναι ενταξει αλλα για ντειτινγκ δεν μας λες

Καλως η κακος τα παντα εχουν ενα οριο..τα ραντεβου δυστιχως ειναι σαν το τζογο πρεπει να ξερεις ποτε θα σηκωθεις απο το τραπεζι για να μην εχεις απώλειες..Ο αντρας δεν βραχυκυκλώνει τοσο ευκολα οσο μια γυναικα...Τα ραντεβου που ειναι για σαρκικο σεξ θα λενε ευθέως το σκοπο που θα βρεθουνε,,,Τωρα τα ραντεβου που ειναι για γνωριμίες να ειναι ο εαυτος τους δεν υπαρχει αλλος τροπος και θα χανουν λιγοτερο χρονο και χρημα..Το να εισαι ευθης σε κανει ξεκαθαρο στο ξεκαθαρο τον αλλον τον αναγκαζεις να φυγει απο μονο του χωρις εσυ να ταραχτει ουτε ενα αρχιδι και ετσι η μαλακισμενη οσο βλεπει οτι δεν εισαι καμήλα να σκυψεις θα φυγει γιατι εχει αναγκη καπου να φορτωσει το μπουρδελακι της

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
οταν θεωρεις ασχετα τα λεγομενα μου χωρις να αντιλαμβάνεσαι οτι απαντω ολοκληρωμένα στην ερωτηση που μου κανανε δεν μπορω να κανω κατι αλλο και ποιο ψυχογράφημα να το στηρίξεις που:rolleyes:
Πολύ σωστή τοποθέτηση. Έπρεπε να μπει γυναίκα εδώ μέσα για να διαβάσουμε επιτέλους μια ολοκληρωμένη απάντηση σε ερώτησή μου. Και μάλιστα Ελληνίδα. Γι'αυτό σε απεχθάνεται ο ά(ν)εργος μυθομανής. :2funny:
Αν έχεις παρατηρήσει,
όλο αυτό το σκυλολόι
των πορωμένων πουτανάκηδων, κατηγορεί μόνο τις Ελληνίδες διότι στην Ελλάδα αυτές τους σβερκώνουν αβέρτα ως πλειοψηφία. :2funny:Αντίθετα εγώ κρίνω δίκαια τις γυναίκες
υπό το πρισμα του γυναικοκεντρισμού.
Δεν είμαστε όλοι ρατσιστόμουτρα σαν τους δυσλειτουργικούς πορωμένους πουτανάκηδες που για να τους σηκωθεί, πρέπει να ρουφήξουν
μια καρτέλα βιάγκρα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ψωμακι ζημωτο σπιτικο ,,,κοτοπουλο αλα κρεμ με ρυζάκι εχω αδυναμια στο καλο φαγητό απλα δεν μπορω μεγαλες ποσότητες
Γιατί εμφανίστηκες τόσο αργά στην ζωή μου;

:confused:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει φλερτ όπως υπάρχει στις άλλες χώρες..και οσοι έχουν γκόμενες..από κύκλο και κοινές παρέες τις έχουν βρει.
Οι σκατοελλεινιδες δε γουστάρουν αγνώστους..νταξει εκτός και αν ο άγνωστος έχει πολλά λεφτά και αυτή το καταλάβει..
Της γυναίκας ο καημός πούτσα, λούσα και χορός. Γενικώς η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών γουστάρει τα λεφτά.
Σας το έχω επισυνάψει στην διδασκαλία. :rockon:Το να τα δώσεις όμως από το να στα πάρει, απέχει έτη φωτός. Όπως και το ότι αν τα σκας διαρκώς σαν μαλάκας,
θα είναι ηλίθια
όποια δεν τα πάρει. :2funny:

Υ.Γ Οι πορωμένοι πουτανάκηδες πληρώνουν διαρκώς για να μπορούν -μεταξύ πολλών άλλων που κάνουν- να επιβάλλονται νομίζοντας ότι αγοράζουν ανθρώπους.
Λέμε όχι στην εκμετάλλευση γυναικών από αυτούς τους ανίκανους λεχρίτες.

Τελευταία τροποποίηση:

Enter_Analman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Like
1.187
Πόντοι
201
Ρε μάγκες θα κάνατε πέσιμο σε γκόμενα σε λεωφορείο?Είναι μια goth/punk style φάση που βλέπω καμιά φορά στο 619 μετά την δουλειά, έχει αέρα "δεν χέζω δεν κλάνω,δεν αντιδράω σε τίποτα,δεν κοιτάω κανέναν",θυμίζει πάρα πολύ την Jane από το Braking Bad,σίγουρα έχει συνηθει να τραβάει βλέμματα η καριολα,όχι δεν έχω άκρες για ναρκωτικά οπότε ίσως της πέφτω λίγος της κύριας

Συνημμένα

• Cast_bb_800x600_jane-margolis.jpg
    Cast_bb_800x600_jane-margolis.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom