Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δύο ποστ για τους σπουδαστές της Ντονάλντιας μεθόδου. :rockon:
Έχει αποδειχθεί ότι η εμφάνιση δεν παίζει τον πρώτο ρόλο ως κριτήριο επιλογής άνδρα απο τις γυναίκες.
Χάνει από λεφτά, εξουσία, ισχύ, δημόσιες σχέσεις κτλ. Οι γυναίκες παρουσιάζουν θελκτικά τα πράγματα στους άνδρες ώστε να τους έχουν σε λεπτικά πούπουλα για να τις νταντεύουν. :2funny:Και κάπως έτσι το 4άρι άνδρας γίνεται 8άρι.
Αυτά τα τρώνε αμάσητα οι άνδρες ώστε να νιώθουν όμορφοι. Ο όμορφος κόβει ανάσες άρα ξέρουμε ποιος είναι
ή ποια είναι όμορφη. Πρόκειται λοιπόν για κόμπλεξ των ανδρών ώστε να χαίρονται σαν μαλάκες που είναι. :2funny:
Μόλις πάψει το ντάντεμα στις γυναίκες, ακόμα και το 8άρι άνδρας γίνεται 4άρι. Εγώ που απλά βλέπομαι λόγω γονιδίου,
κοντεύω τα 50, γερνάω φυσιολογικά, βσραίνω, παίρνω πολύ λιγότερα από όσα έπαιρνα δηλαδή παίρνω τον αστείο βασικό μισθό, έχοντας απλά ωραίο σώμα και ρούχα οριακά άνω του μέτρου, χρησιμοποιώ το μυαλό μου
και την τσαχπινιά μου για να γαμήσω.:rockon: Ουσιαστικά , δεν υπάρχουν άλλα προσόντα σε κανέναν άνδρα.
Η χορηγία δεν είναι προσόν αλλά καταδίκη. Ποτέ δεν ήταν προσόν. Όλα τα προηγούμενα που ανέφερα είναι απλά
για να κάνω την "αίτηση". Καμία γυναίκα δεν θα με προτιμήσει για την εμφάνισή μου κι εξήγησα πως λειτουργούν. Πλούσιος δεν είμαι ούτε και μαλάκας για να γίνω χορηγός. :2funny: Πάω λοιπόν για να γαμήσω κι αυτό συμβαίνει
αραιά μέσω πολλών πεσιμάτων. Ο σκοπός είναι να βρίσκω μία να μου παράγει γαμήσια
μέχρι να τελειώσει η ιστορία. Άνω τελεία.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στον σημερινό γυναικοκεντρισμό οι πιθανότητες καλού πακέτου γκόμενας είναι απειροελάχιστες. :confused:
Έχω βάλει τα πάντα σε μοντέλο του τι με συμφέρει ως σωστός και άρτιος ενήλικος. Λίγο πολύ αυτό κάνουμε όλοι.
Όποιος πράττει διαφορετικά, λέγεται ρομαντικός μαλάκας. Πικρή αλήθεια. Μιλάμε ντόμπρα.
Θέλετε γκόμενα για ποιοτικό αυθεντικό γαμήσι με σούπερ παροχή και άπειρο χρόνο; πρέπει να την πέφτετε.
Δεν την πέφτετε για χ λόγους ο καθένας;
γκόμενα δεν θα βρείτε οπότε τραβάτε μοναστήρι:2funny: ή σε στημένα πορνογαμήσια :2funny:όπου όλοι όσοι γνωρίζω
δεν νιώθουν κορεσμό. Είναι στάνταρ το πράγμα. Οτιδήποτε άλλο είναι φρένο ή απλή δικαιολογία όσων είναι
ανίκανοι ή δειλοί ή τεμπέληδες ή απονευρωμένοι ή καταθλιπτικοί ή τρελλοί κτλ. :2funny:
Είναι τιτάνιες οι αλήθειες. Βρείτε άλλο θέμα να συζητήσουμε. Αυτό έχει ολοκληρωθεί.
Πολλοί ψάχνετε να βρείτε τι θέλουν οι γυναίκες. Είναι περιττό. Όσα έχουμε μάθει φτάνουν και περισσεύουν.
Κάντε την ζωή σας απλή. Αυτό είναι όλο το ζουμί.
Και τώρα πρέπει να την πέσετε. Τελεία και παύλα. Δε θέλετε; καθήστε ακίνητοι σαν σφηνοτουβλάκια.

:rockon:

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Ήρθε ο σάλιας με 8 ποστ.

Ποσο

Ο παπιας εχει ψυχολογικό με τις ιεροδουλες κάποιες του δημιούργησαν κομπλεξ και τωρα το φυσάει να κρυώσει.
Δεν ισχυει αυτο που λεει οτι οι γκόμενες κανουν καλύτερο σεξ απο τις ιεροδουλες απλα ειναι καθαρα υποκειμενικό το ζητημα.
Επίσης η θεωρεία του ειναι ασχερη εντελως,λεει αν τη πεφτεται παντου και οτι κατσει.δεν παει ετσι το θεμα τυπε.
Π.χ ενας ζητιανος που ζηταει εδω και εκει βγαζει λεφτα ? Η θα ηταν καλύτερα να δουλεύει?
Ουσιαστικά λεει ζητιανεψτε για γκόμενά ο άκυρος
Ρομπα γινοταν μπροστα στις πουτανες ο μικροτσουτσουνος...Τετοιο κομπλεξ απο που αλλου να πηγαζει δηλαδη???Δε μπορουσε το παλικαρι...Τι να κανουμε τωρα???Καπως πρεπει να ξεθυμανει ο κακομοιρος...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.225
Πόντοι
3.656
Ρομπα γινοταν μπροστα στις πουτανες ο μικροτσουτσουνος...Τετοιο κομπλεξ απο που αλλου να πηγαζει δηλαδη???Δε μπορουσε το παλικαρι...Τι να κανουμε τωρα???Καπως πρεπει να ξεθυμανει ο κακομοιρος...
Έχω μία ένσταση . Οι πουτάνες γουστάρουν μικροτσούτσουνους και τύπους που χύνουν σε Dt .
Δεν θέλουν να τους δώσεις τη μήτρα στο χέρι και να τους γυρίσεις το κωλάντερο ανάποδα .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
Η εμφάνιση τού άνδρα, είναι τό πρώτο καί σημαντικότερο προσόν-ατού πού έχει...γιά νά "Κερδίσει" τήν μούνα.
Ολοι οι άσχημοι άνδρες αυτό πού λές ισχυρίζονται, καί ποτέ δέν βγάζουν γκόμενα. Μόνο κανένα πορνίδιο τής σειράς.
Αν μάλιστα η εμφάνιση, συνδυάζεται μέ χρήμα καί πνευματικό επίπεδο τότε μιλάμε γιά τόν τέλειο συνδυασμό!!! :sunglasses:

Έχεις δει πολλές μούνες ελληνίδες να είναι με αντίστοιχους άντρες;Εγώ σπάνια

Οι πιο πολλές,με ασχημομέτριους είναι.Σε κάθε περίπτωση,κατώτερους απ'αυτές στην εμφάνιση

Μην τα ξαναλέμε,την εμφάνιση την κερδίζει ο κύκλος,τα λεφτά ή το επάγγελμα-μαγνήτης

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.225
Πόντοι
3.656
Οι πιο πολλές,με ασχημομέτριους είναι.Σε κάθε περίπτωση,κατώτερους απ'αυτές στην εμφάνιση

Μην τα ξαναλέμε,την εμφάνιση την κερδίζει ο κύκλος,τα λεφτά ή το επάγγελμα-μαγνήτης
Παίζει η και εμφάνιση , αλλά μόνη της δεν κάνει δουλειά. Ούτε ο κύκλος μόνος του , ούτε τα λεφτά, ούτε το επάγγελμα.

Μόνο σε τέρμα κορφυφές επώνυμους πάνε μόνες τους ο γκόμενες.
Οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν πράγματα.

Οι "πέσε μπουκιά να σε φάω" και με 5 μύρια καβάτζα .... τα @@ τους παίρνουν .

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
καλημερα σε ολους...βλεπω πολλες αναλυσεις και αρκετες απο αυτες ειναι σωστες.Να πω οτι ετσι τα εφερε η ζωη,να πω λογο οτι ταξιδευω αρκετα,βαζω και τα δυο μεσα.Εχω κανει πολυχρονες σχεσεις και με αγγλιδα και με γαλλιδα και με αυστριακη..εννοειται και με ελληνιδες...φασεις επισης πολλες και με ιταλιδες κτλ κτιλ..το συμπερασμα?....τα ιδια σκατα ολες !!!!

Υ.Σ .... μηπως τελικα για καποιες συμπεριφορες τους φταιμε εμεις !!!!

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
Παίζει η και εμφάνιση , αλλά μόνη της δεν κάνει δουλειά. Ούτε ο κύκλος μόνος του , ούτε τα λεφτά, ούτε το επάγγελμα.

Μόνο σε τέρμα κορφυφές επώνυμους πάνε μόνες τους ο γκόμενες.
Οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν πράγματα.

Οι "πέσε μπουκιά να σε φάω" και με 5 μύρια καβάτζα .... τα @@ τους παίρνουν .

Δεν παίζει όσο τα άλλα.Στις ελληνίδες λέμε,όχι στις ξένες

Ο ασχημομέτριος που δουλεύει νύχτα ή ο ωραίος που δουλεύει...μέρα,γαμάει πιο εύκολα ελληνίδες;

Και θα πω κι ένα παράδειγμα,ήξερα τύπο εδώ στην περιοχή μου...κλασικό Έλληνα μαυριδερό με μούσια...καμια σχέση με Μπραντ Πιτ δηλαδή...που γι'αυτόν είχαν πέσει μαλλιοτραβήγματα σε μαγαζί η νυν του με την πρώην του.Και οι δυο 7αρια...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλο και περισσότεροι κλώνοι έρχονται. Στην αρχή έσκασαν μύτη τα ναυάγια, έπειτα ήρθαν οι εγκεφαλικά νεκροί:2funny:
με τους χοντρομπαλάδες, κουβαλήθηκαν τα Ορκ, σύρθηκαν τα ορφανά του Στάλιν :2funny: έπεσαν μέχρι και γυναικόπαιδα μπροστά μου. Τους ποδοπάτησα όλους και συνεχίζω το βιασμό της ψύχης τους.:rockon: Κοιτάξτε πως αφρίζουν από λύσσα.
Στο τέλος θα έρχονται με ένα μόλις ποστ να επιτεθούν. Μέχρι κι η διοίκηση στο κόλπο όπου εγκρίνει ποστ
με γαμομάνες όταν ο άλλος έχει κάτω απο 10. :2funny:Ότι γράφουν, το γυρίζω εναντίον τους. Συντριπτική η νίκη μου.:rockon:
Βρισίδια, στρεψοδικία και γαργάρες. Δεν μπόρεσαν να απαντήσουν πουθενά. Ζητιανεύουν για δεύτερη
και τρίτη ευκαιρία. Κότες και στο λάιβ. Τους έχω ισοπεδώσει. :rockon:Ούτε να με διώξουν δεν μπορούν.
Τους έχω κόψει τ αρχίδια.:2funny: Απλά ασταμάτητος. Ντόναλντ = ποιότητα.
Ευχαριστώ τα τίμια μέλη που σχεδόν με 7.500 λάικ σε λιγότερο από ένα έτος, συμφωνούν σε ότι γράφω.
Ότι γράφει, δεν ξεγράφει. Τα λέμε αργότερα μόλις ξεμπερδέψω. Η κατάντια κάποιων ως μονόδρομος. Κούκου!

trash-garbage.gif

:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
'οπως διαπιστώνουμε επίσημα λοιπόν...κανονικό σεξ με τη σύζυγο θεωρείται μόνο όταν το επιθυμεί ή ζητήσει η ίδια με ξεκάθαρο τρόπο!!!
Όταν γαμάτε επειδή πιέσατε ή το κυνηγήσατε επίμονα (για παντρεμένους πάντα μιλάμε ε?) μην χαίρεστε!!! Μπορεί να αποδειχτεί αργότερα ότι έγινε με το ζόρι....
Με λίγα λόγια : δεν θα γίνεται στη ζωή και στην κοινωνία μας τίποτε που έχει γίνει κατόπιν κάποιας μορφής πίεσης...... Ο προβληματισμός προς όλους μας....

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Έχω μία ένσταση . Οι πουτάνες γουστάρουν μικροτσούτσουνους και τύπους που χύνουν σε Dt .
Δεν θέλουν να τους δώσεις τη μήτρα στο χέρι και να τους γυρίσεις το κωλάντερο ανάποδα .
Αυτες που το κανουν καθαρα απο αγγαρεια,ναι!Λογικο να θελουν να ξεφορτωθουν στα γρηγορα τον πελατη...Υπαρχουν ομως και αρκετες που θα κανουν τα παντα για να φυγεις ευχαριστημενος.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
948
Πόντοι
81
'οπως διαπιστώνουμε επίσημα λοιπόν...κανονικό σεξ με τη σύζυγο θεωρείται μόνο όταν το επιθυμεί ή ζητήσει η ίδια με ξεκάθαρο τρόπο!!!
Όταν γαμάτε επειδή πιέσατε ή το κυνηγήσατε επίμονα (για παντρεμένους πάντα μιλάμε ε?) μην χαίρεστε!!! Μπορεί να αποδειχτεί αργότερα ότι έγινε με το ζόρι....
Με λίγα λόγια : δεν θα γίνεται στη ζωή και στην κοινωνία μας τίποτε που έχει γίνει κατόπιν κάποιας μορφής πίεσης...... Ο προβληματισμός προς όλους μας....
Εγώ αν δεν την δω στα 4 τούρλα να ανοίγει τα κωλομαγουλα και να φωνάζει "έλα τι κάνεις;Ακόμα;Σκίσε με,μην τελειώνεις...." δεν μπαίνω φίλε μου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εεε ψιτ σε μενα μιλας.
Βαλε βιντεο αλλιως θα συνεχίσεις να ξεφτιλιζεσαι εδω μεσα,εισαι μονο λογια και ουσια μηδεν.
Πρωτον ασε τους κλωνους και τα συναφή,κάνεις δεν κανει κλωνο για να σε αντικρούσει ειναι στη φαντασια σου ολα αυτα.
Σου ειπα βάλε βίντεο βαλε φωτογραφίες αν θες η θεωρεια σου μα πιασει τοπο.
Το να λες αρλουμπες δεν σε κανει ιδεολογο.
Εγω τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει στα μπουρδελα και οχι με εξωτερικές που εσυ θαυμαζεις.
Εχω πετύχει εξωυερικη να συχενεται τη πιπα,εχω πετύχει πορνη που τα κανει ολα,δεν λεω οτι ολες οι πορνες ειναι καλες αλλα εχεις επιλογες ψαχνεις βρισκεις ντιλαρεις εχεις στανταρακια ανακυκλωνεσαι.
Τωρα θεμα κοστους θα δεις τι συμφερει.ποιες στοιχιζουν περισσοτερο πορνες η εξωτερικές.
Πολλοι λένε οι εξωτερικες και ισχυει,κατι γιορτες κατι βαλεντινοι κλπ
Και ας πουνε εσυ δεν εισαι της σχεσης αν δεν σκασεις παραδακι γκόμενά δεν σου κάθεται.
Βρες εναν να εχει ωραια γκόμενά νεα και να τον ταιζει η να τον κερναει.
Αν τον βρεις αναιρω ολα οσα εχω πει.
Τι του απαντας ρε φιλε δε βλεπεις οτι το ατομο πασχει;
Κοκορευεται που γλυτωσε το μπαν γιατι η κοινοτητα αποφασισε οτι θελει γελωτοποιο.
Σταματηστε να του απαντατε.
Κι εσυ φιλε @Ακροατής_ που είσαι σοβαρό και μετρημένο παιδί τι καθεσαι και δινεις βημα σε ενα ψυχακια.
Δεν καταλαβαινεις οτι πισω απο τη σωστη του σε βασεις ιδεα να την πεφτουμε σε γυναικες εκει εξω κρυβεται μια μανια και αντικοινωνικη συμπεριφορα;
Και οχι μονο ο ακροατης και οσοι αλλοι καθεστε και τον σιγονταρετε.
Αν ημουν ο διαχειριστης του σαιτ θα ειχε ηδη φαει το μπαν το μαλακισμενο το γαμιοπαπο οχι για αυτα που λεει αλλα για τον ΤΡΟΠΟ που τα λεει.
Εγω το λεω δημοσια και δεν μασαω θα αρχισω τα reports γιατι το θεμα εχει παρει διαστασεις.
@Donald-Duck δεν με ενοχλουν οι αποψεις σου αλλα ο τροπος σου και η μανια σου.Γιατι προσβαλλεις κοσμο που δεν ξερεις ρε μουνοπανο;Πας γυρευοντας για γαμησι;
Για μαζεψου!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τρούμπα μου, εγώ όταν υπάρχουν απόψεις πού τίς ασπάζομαι καί μέ τόν διάολο συμφωνώ!!
Οπως καί μέ εσένα συμφωνώ σέ κάποια πράγματα, σέ άλλα...είμαι αντίθετος!!
Η κοσμοθεωρία η δική μου γιά τίς γκόμενες, είναι κατά 70% διαφορετική από τό παπάκι.
Αλλωστε αυτό τό έχω πεί. Κανέναν δέν σιγοντάρω, αντίθετα είμαι...υπερβολικά επικριτικός!!!

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και παλι φιλε υπαρχουν μουνες που και σε τέτοιους τυπαδες το παιζουν δυσκολες.
Τις γκόμενες ποτε δεν θα μπορεσει καποιος να τις καταλαβει σκεφτονται αλλιως.
Πολλοι λενε να βελτιωθω για να ριχνω πολλες αλλα δεν ισχυει.
Εμεις νομιζουμε οτι ισχυει.
Το κολπο ειναι αλλου
Αν τό παίζουν δύσκολες σέ τέτοιους άνδρες, οι άλλοι απλά δέν υπάρχουν στό οπτικό πεδίο τους!!
Στό ότι κανείς δέν μπορεί νά τίς καταλάβει...συμφωνώ 100% :wink:
Έχεις δει πολλές μούνες ελληνίδες να είναι με αντίστοιχους άντρες;Εγώ σπάνια

Ακριβώς μέ ασχημομέτριους άνδρες είναι, καί θά είναι γιά πάντα στήν ζωή τους!!
Η εξήγηση είναι πολύ απλή, ωραίοι καί μετράτοι άνδρες είναι λίγοι...έως ελάχιστοι!!
Αυτό δέν σημαίνει ότι ο ωραίος θά είναι φτωχός, χωρίς κονέ...καί άνεργος!! :sunglasses:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μα εννοείται οτι δεν υπαρχουν τέτοιοι άντρες στο οπτικό τους πεδίο.
Ολα εχουν να κανουν με την αυτοπεποίθηση.
Τώρα πια εχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί εχουμε τα σοσιαλ οπότε εκει έχουμε την μια επιβεβαιωση μετα έχουμε μεσα σε παρεες κύκλους κλπ αλλη επιβεβαιωση απο αγαπουλιδες οικογένεια φιλες κλπ
Λογικό είναι μετα η καθε 6αρα να εχει τουπε απαιτήσεις στυλ...
Οποιος άνδρας περιμένει νά βγάλει γκόμενα από τό Internet, είναι καμένο χαρτί, τελειωμένος πραγματικά καί δειλός!!
Γκόμενα ο άνδρας θά βγάλει στά ίσια, διαφορετικά σάν άνδρας είναι...ξεκάθαρα κοτοπουλάκι!!

65434343.png

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μην εισαι απολυτος,εγω μεσω σοσιαλ εχω βγαλει καποιες
Αν δεν εχεις την δυνατότητα να τη πετυχεις αλλου και σου αρεσει το προφιλ της γιατι να μην χωθεις.
Και στο δρομο αν το πάρουμε ετσι το ιδιο είναι.
Εκτος και αν εισαι το ελληνικού στυλ μεσω παρεας γνωστού κλπ οποτε εκει αλλάζει.
Γκόμενα κανείς δέν βγάζει από Internet!!
Μόνο καμία χωρισμένη μέ παιδιά, άσχημη, ψυχάκι, τελειωμένη.
Αυτό έλειπε νά υπάρχει ωραία γκόμενα, καί νά περιμένει ταίρι...από τό Net!! :sunglasses:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ενω απο το δρομο τυχαία να περιμενει?
Για πες μου η ωραια πως μπορει να βρει γκομενο?
Οχι ρέ ποιόν δρόμο ?
Πάντα μιλάμε γιά στοχευμένο καμάκι, σέ μαγαζιά, υπηρεσίες, Events κτλ.
Στόν δρόμο είναι άλλη φάση, εντελώς έξω από τά στεγανά τής Ελληνικής...γκομενικής πραγματικότητας!! :wink:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οποιος άνδρας περιμένει νά βγάλει γκόμενα από τό Internet, είναι καμένο χαρτί, τελειωμένος πραγματικά καί δειλός!!
Γκόμενα ο άνδρας θά βγάλει στά ίσια, διαφορετικά σάν άνδρας είναι...ξεκάθαρα κοτοπουλάκι!!

65434343.png
το προβλημα με τους αντρες εδω στην ελλαδα δεν ειναι το θαρρος μεσιε,αλλα το οτι δεν παιζουν μπαλα οι γκομενες εκτος ασφαλειας τους

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
το προβλημα με τους αντρες εδω στην ελλαδα δεν ειναι το θαρρος μεσιε,αλλα το οτι δεν παιζουν μπαλα οι γκομενες εκτος ασφαλειας τους
Σιγά μήν παίξουν οι γκόμενες, μέ τόν κάθε τελευταίο!!
Θέλουν καί επίπεδο οι μούνες...όχι ότι νά είναι!!
-Ενώ αυτές μπορεί νά είναι καί χάλια, άλλο αυτό βέβαια-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom