Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
Οχου αλλος παλι με τα ίδια.
Αυτο το παράδειγμα που λετε ειναι 1 στα 100 οι περισσότεροι παπαρια κανουν.
Μονο μπουκι ως εξτριμ
Ουτε ισπανικα ποδολαγνειες ρόλους κλπ εδω νημα έχει ανοιχτει γιατι δεν δίνουν κωλο και αν δίνουν.
Ναι αμ υπάρχει ερωτας καλο ειναι για ολα τα υπόλοιπα στο σεξ καλύπτονται αυτα απο μια καλη ιερόδουλη.

Δεν ξέρω πόσοι στους 100 είναι,αλλά στο τέλος...όλοι τα γαμήσια και γενικά τις στιγμές με γκόμενες θυμούνται...και όχι τις πουτάνες

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εσύ τι είσαι; δικηγόρος του ταρίφα; αν δεν ενοχλεί αυτόν εσύ πήγαινε για γλυφομούνια στις πουτάνες. Και θα πληρώνεις και θα παρεχεις υπηρεσίες μιας που αλλιώς πώς να σου σηκωθεί στο πεντάλεπτο; :2funny: πάω για ύπνο.
Ωραία σας γάμησα και σήμερα.

:2funny:

ξερεις ποια ειναι η πλακα? οσους στριμωγνω με λενε ταριφα..οχι μονο εδω φυσικα αλλα και εξω, αλλα ενταξει..καταλαβαινω πρεπει να πεις μια μαλακια νομιζοντας οτι μου την λες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ξερεις ποια ειναι η πλακα? οσους στριμωγνω με λενε ταριφα..οχι μονο εδω φυσικα αλλα και εξω, αλλα ενταξει..καταλαβαινω πρεπει να πεις μια μαλακια νομιζοντας οτι μου την λες
Ειδικά από εσένα όλοι στριμώχνονται. Πήγαινε τώρα για ύπνο αποτυχημένε
σε όλα γιατί εγώ ήδη την έπεσα.

:sleeping:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.226
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω πόσοι στους 100 είναι,αλλά στο τέλος...όλοι τα γαμήσια και γενικά τις στιγμές με γκόμενες θυμούνται...και όχι τις πουτάνες
Εγώ από γαμήσια με γκόμενες ... θυμάμαι με 3. Θυμάμαι και 4-5 γκόμενες με τις οποίες βγήκα και δεν γάμησα.
Πουτάνες ... θυμάμαι εκατοντάδες. Βίζιτες κυρίως. Από το 1993 μέχρι το 2007.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.839
Πόντοι
3.656
Δάσκαλε κόψε τον αυνανισμό. Το συναίσθημα δεν παίζει ρόλο στο γαμήσι. Η γκόμενα στα κάνει όλα όταν υπάρχει έλξη. Είναι φυσικός νόμος.
Αν μάλιστα έρθει και το συναίσθημα, θα αρχίσει τις απαιτήσεις. Μην ζεις με κανόνα τις εξαιρέσεις.

:rockon:

Έλξη εννοώ κι εγώ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.226
Πόντοι
3.656
Εγώ ... είχα γράψει πριν 7-8 χρόνια, ότι έκανα παύση εργασιών . ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑ/ΔΟΛΩΜΑ , που έπιασε !
Τσίμπησαν πολλά γαλάζια ψάρια ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΔ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΥΚΕΤΙΑΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Ενώ πολλές φορές έγραψα μετά , ότι ήταν ψέμμα και δόλωμα , πολλά καθίκια
το επαναλαμβάνουν ακόμη και νομίζουν ότι μου τη λένε ! Ότι ... λουκέτιασα ... και είμαι άεργος.
Μια ζωή τους έκανα σκόνη και θα τους κάνω και την υπόλοιπη .

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγώ ... είχα γράψει πριν 7-8 χρόνια, ότι έκανα παύση εργασιών . ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑ/ΔΟΛΩΜΑ , που έπιασε !
Τσίμπησαν πολλά γαλάζια ψάρια ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΔ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΥΚΕΤΙΑΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
το επαναλαμβάνουν ακόμη και νομίζουν ότι μου τη λένε ! Ότι ... λουκέτιασα ... και είμαι άεργος.
εμενα ψεμα δεν ειναι αλλα βλεπεις...πολυς κοσμος πεφτει στην λουμπα νομιζοντας επειδη ειμαι ταριφας,θα ειμαι και..."ταριφας"

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Εσύ τι είσαι; δικηγόρος του ταρίφα; αν δεν ενοχλεί αυτόν εσύ πήγαινε για γλυφομούνια στις πουτάνες. Και θα πληρώνεις και θα παρεχεις υπηρεσίες μιας που αλλιώς πώς να σου σηκωθεί στο πεντάλεπτο; :2funny: πάω για ύπνο.
Ωραία σας γάμησα και σήμερα.

Τι να γαμησεις εσυ ρε δυσμοιρο ανθρωπακι...Παιζει να χω παρει τη μανα σου απο πισω 5-6 φορες χωρις να το χεις παρει καν χαμπαρι...Αντε γιατι πολυ καβαλησες το καλαμι τελευταια!Ριξε λιγο κρυο νερο στο προσωπο σου μπας και ερθεις στα ισια σου και προσγειωθεις.Ο κοσμος δε γυρνα γυρω απο σενα ανοητε!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.226
Πόντοι
3.656
εμενα ψεμα δεν ειναι αλλα βλεπεις...πολυς κοσμος πεφτει στην λουμπα νομιζοντας επειδη ειμαι ταριφας,θα ειμαι και..."ταριφας"
Αυτοί που σχολιάζουν επαγγέλματα ... είναι ΟΛΟΙ , ΟΛΟΙ , είτε άεργοι πεινάλες ... είτε αργόμισθα ρεμάλια του δημοσίου , πολύ πριν το ασεπ διορισμένα ... Άσε το ντόναλντ ... αυτός δεν είναι κακός, φλασιά έχει φάει .

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αυτοί που σχολιάζουν επαγγέλματα ... είναι ΟΛΟΙ , ΟΛΟΙ , είτε άεργοι πεινάλες ... είτε αργόμισθα ρεμάλια του δημοσίου , πολύ πριν το ασεπ διορισμένα ... που όχι μόνο έκαναν τσιμπούκια για διορισμό και κόλλησαν αφίσσες ...αλλά έδωσαν και κώλο ....
καλα το επαγγελμα δε λεει κατι...εχει κατι "μπουμπουκια" εδω μεσα με καλο επαγγελμα..αλλα και εξω

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.226
Πόντοι
3.656
εχει κατι "μπουμπουκια" εδω μεσα με καλο επαγγελμα..
Καλή δουλειά εδώ ... κανείς από τους ενοχλητικούς.
Όσοι έχουν καλές δουλειές ... και έχουν και ζωή ...
δεν ψάχνουν εχθρούς εδώ. Κάνουν χαβαλέ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όταν βρίζεις κάποιον να ξερεις ότι θα σε ξεσκίσει στο γαμήσι. Γίνε Ντοναλντ. Αστους να λενε, μάζευε και μετά πιες τους το αίμα με το γάντι.
Δεν υπάρχει ισορροπία σε αυτά. Αρκεί φυσικά να μην σε νοιάζει τι σου λένε. Κι εσένα δυστυχώς σε νοιάζει. Δεν θα σε παρέθετα αλλά ήταν καλή συμβουλή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι να γαμησεις εσυ ρε δυσμοιρο ανθρωπακι...Παιζει να χω παρει τη μανα σου απο πισω 5-6 φορες χωρις να το χεις παρει καν χαμπαρι...Αντε γιατι πολυ καβαλησες το καλαμι τελευταια!Ριξε λιγο κρυο νερο στο προσωπο σου μπας και ερθεις στα ισια σου και προσγειωθεις.Ο κοσμος δε γυρνα γυρω απο σενα ανοητε!
Ήρθε ο σάλιας με 8 ποστ.

Ποσο πονούν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άσε το ντόναλντ ... αυτός δεν είναι κακός, φλασιά έχει φάει .
Το καλό και το κακό είναι παντού. Καμία φλασιά. Το ευχαριστιέμαι χωρίς καν να υπάρχει λόγος. Αυτό είναι και το μυστικο της επιτυχίας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κοινωνικό μήνυμα:
O ταρίφας ντρέπεται που είναι ταρίφας και το έχουν καταλάβει όλοι ακόμα κι όταν του την έλεγε ο καλόγερο
κι ο οδοντίατρος νοιάζεται
μην τον περάσουν για άνεργο επειδή λέει ότι είχε δηλώσει παύση εργασιών ως δόλωμα. Ρε μαλάκες κάνεις δεν πιστεύει παύση εργασιών ως δόλωμα και κανείς δεν νοιάζεται αν είστε ταρίφες. Εδώ μας νοιάζει
να γελάμε :2funny:
και δεν υπολογίζονται
πώλειες"
για όποιον καταλαβαίνει
τι εννοώ. Όποιος λυγίζει να πάει να γαμηθεί. :confused: Τόσο απλό είναι. Για αυτό περπατάει το φόρουμ. Άλλα φόρουμ που κρατάνε στάση τυπικότατη έχουν ήδη κλείσει.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.023
Πόντοι
506
Οι Ελληνες δέν μπορούν νά βγάλουν γκόμενα, διότι είναι ατσούμπαλοι, άγαρμποι, καί άσχετοι από φλέρτ!!
Ενώ εμφανισιακά π.χ ο άλλος είναι καθαρό 4άρι...μού θέλει γκόμενα min 6.5άρι!!
Οι απαιτήσεις τους, είναι πολύ παραπάνω από τά προσόντα τους.
-Ασχετα τό οικονομικό Profil, τό μορφωτικό Profil κτλ- :coffee:
το εμφανισιακο λιγο ρολο παιζει τυπε! και εννοουμε το σωματικο 4αρι που λες...

αν της αλλης της αρεσουν τα χερια σου η τα χειλη σου η το παπαρι σου αυτο εχει σημασια...

απο εκει και περα το καθε τεσσαρι με ενα νορμαλ ντυσιμο μια χαρα μπορει να βγαλει και 7αρι γκομενα...

το θεμα ειναι να βρεις και να πατησεις το κουμπι της αλλης με τα οπλα που εχεις διαθεσιμα... αλλα που να φανταστεις τι θα μπορουσε να τραβηξει τη γκομενα επανω σου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
το εμφανισιακο λιγο ρολο παιζει τυπε! και εννοουμε το σωματικο 4αρι που λες...

αν της αλλης της αρεσουν τα χερια σου η τα χειλη σου η το παπαρι σου αυτο εχει σημασια...

απο εκει και περα το καθε τεσσαρι με ενα νορμαλ ντυσιμο μια χαρα μπορει να βγαλει και 7αρι γκομενα...

το θεμα ειναι να βρεις και να πατησεις το κουμπι της αλλης με τα οπλα που εχεις διαθεσιμα... αλλα που να φανταστεις τι θα μπορουσε να τραβηξει τη γκομενα επανω σου.
Η εμφάνιση τού άνδρα, είναι τό πρώτο καί σημαντικότερο προσόν-ατού πού έχει...γιά νά "Κερδίσει" τήν μούνα.
Ολοι οι άσχημοι άνδρες αυτό πού λές ισχυρίζονται, καί ποτέ δέν βγάζουν γκόμενα. Μόνο κανένα πορνίδιο τής σειράς.
Αν μάλιστα η εμφάνιση, συνδυάζεται μέ χρήμα καί πνευματικό επίπεδο τότε μιλάμε γιά τόν τέλειο συνδυασμό!!! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom