Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.234
Πόντοι
3.656
Τι λες ρε φιλε?
Κι εγω πώς εβγαλα?
Και δεν ηταν και καθολου ψυχάκια.
Ήταν μπάνικη ; Στατς ; Κοινωνιολογικά ; Αν είσαι εσύ πχ δικηγόρος ... κα η άλλη ... λατζέρα ...
αν είσαι 45 ... και η άλλη 52 .... όλα μετράνε , για να εκτιμηθεί η επιτυχία.

Ο Κμαν , που είναι εργαζόμενος στο εξωτερικό , δεν αναφέρει να έχει βρει έτοιμο εισόδημα ή περιουσία, οπότε θεωρώ ότι δεν έχει τίποτε από αυτή την πλευρά , δεν είναι πλέον νέος, είναι 45ρης , δεν είναι ωραίος και δεν περισεύουν λεφτά για να ντύνεται πχ με ρολο πιάνα ή κανάλι , αλλά έχει κάσιουαλ εμφάνιση , μιντλ κλας γερμανού και βγάλε , χωρίς να είναι και γυμνασμένος

ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ...

πιστεύω ότι είναι

ημίθεος
τιτάνας
κολοσσός
ίνδαλμα
αξεπέραστος
γίγας
πρότυπο
μύθος
προφήτης
μεσσίας

Αν ήταν πλαστικός χειρουργός σαν το χλεχλέρκ
είχε καμία MB-SL 3ετίας και χρυσό γιωτ μάστερ 2
με καρφωμένα καμιά 80αρια μπριγιαν στην κάσα και
4πλασια στο μπρασελε ...

και έβγαζε τις ίδιες γκόμενες, αυτό ως επιτυχία δεν θα ήταν ούτε το 1/10
αυτού που είναι τώρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Την εποχή των ντίσκο όμως φιλάρα, από την οποία έχω εικόνες ως πιτσιρίκι , έπαιζε φουλ .
Λόγω του ότι είχαν μεγάλες πίστες και ο κόσμος δεν καθόταν σε τραπέζια ως ηλίθιος, αλλά όρθιος
και πήγαινε στην πίστα και χόρευε και έκαναν καραγκιοζιλίκια , ήταν συχνό , αποδεκτό και φυσιολογικό να αρπάζεις γκόμενες να χορεύεις. Προσωπικά 13χρονος κα μέχρι 15 που έπαιζε αυτή η φάση , είχα πάρει γλωσσόφιλα , μπαλαμουτιάσματα κτλ . Δηλάδή πιστεύω ότι 18χρονος 19χρονος μέχρι το 1988 .... έβγαζε όχι απλά γκόμενα αλλά και επί τόπου γαμήσια σε ντίσκο .

Μετά που άρχισαν .... κρατήσεις ... κλαμπ με τραπέζια ... πορτιέριδες με ασύρματους .... ΦΑΓΗΤΟ στα τραπέζια , απαιραίτητη συνοδεία για να μπεις .... ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΥΧΤΑ.
Τα νυχτερινά μαγαζιά, έγιναν σπίτια των ιδιοκτητών , προσωπικού και παρατρεχάμενων
και οι πελάτες ήταν οι ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ , που πλήρωναν το πάρτυ .
Άρα όποιος προσπαθεί να γαμήσει από τα όποια μαγαζάκια, είναι μαλάκας. :2funny:Ακολούθως σπό το νετ περιμένει ένα ίχνος σημασίας της κάθε πατσαβούρα για καιρό, παίζοντας με τις τάπες των βαρελιών

επειδή δεν εχει αρχίδια να πάει στα ίσα. :2funny:Έμεινε
ο δρόμος δηλαδή το τυχαίο και τα πεσιματα μέσω εργασίας σε πελάτισσες.
Μιλάμε πάντα για φάτσα κάρτα γκόμενα που βλέπουμε
και άμεσα συμπεράσματα.
Τόσο απλό.
Πώς το είχες πει ανδράκι μου εκείνο το ωραίο πως η τετ
α τετ απόρριψη μπορεί να σκοτώσει κάποιον; εσύ δεν ήσουν; αρά επιβιώνουν
οι ανθεκτικοί.

:confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.234
Πόντοι
3.656
Πώς φτάσαμε στο χέρι στην τσέπη; πώς αποδεικνύεται ότι μπορεί η Χ γυναίκα να τα φάει αν δεν της τα δώσουμε;
Τυπάρα .... ιστορία που ξέρω ...

Μόρτης .... φορτώνει μουνάρα του μπλοκ εργαζόμενη σε μαγαζί ....

την πάει σπίτι και τη γαμάει 1 βδομάδα ... χωρίς να της δώσει φράγκο ...

Αν συνεχίσει ... μετά τη βδομάδα να γαμάει ...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΣ ;

Δεν είναι εξίσωση 1ου βαθμού αυτή. Μιλάμε για κυβική ... μη σου πω και διαφορική ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Χαχαχαχχαχα ποσο καραγκιόζης εχεις γίνει..
Λεγε και αλλα μας διασκεδασεις και ταυτοχρονα ξεφτιλιζεσαι.
Ουτε θεωρεια υποστήριζεις ουτε τίποτα
Περισσοτερο σε νοιαζει να ασχολούμαστε μαζι σου παρα να πιασει τοπο η θεωρεια σου.
Ουσιαστικα δεν λες τίποτα ουτε ιδεολόγος εισαι
Εσύ τσίμπα 5 μεσουλίντ όπως πονάς. Με μια χαψιά.

:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.234
Πόντοι
3.656
Άρα όποιος προσπαθεί να γαμήσει από τα όποια μαγαζάκια, είναι μαλάκας. :2funny:Ακολούθως σπό το νετ περιμένει ένα ίχνος σημασίας της κάθε πατσαβούρα για καιρό, παίζοντας με τις τάπες των βαρελιών

επειδή δεν εχει αρχίδια να πάει στα ίσα. :2funny:Έμεινε
ο δρόμος δηλαδή το τυχαίο και τα πεσιματα μέσω εργασίας σε πελάτισσες.
Μιλάμε πάντα για φάτσα κάρτα γκόμενα που βλέπουμε
και άμεσα συμπεράσματα.
Τόσο απλό.
Πώς το είχες πει ανδράκι μου εκείνο το ωραίο πως η τετ
α τετ απόρριψη μπορεί να σκοτώσει κάποιον; εσύ δεν ήσουν;
Το καμάκι στο δρόμο ... μπορεί να τσακίσει ψυχολογικά άβγαλτους. Να τους κάνει ρημάδια. Ναυάγια. Ερείπια.
Να τους τελειώσει .

Έμπειροι παίχτες, ειδικα αν γαμάνε και πουτάνες, δεν έχουν κανένα ψυχολογικό κόστος.
Δεν το αναγνωρίζουν καν ως ήττα. Θεωρούν ότι η γκόμενα έχασε ευκαιρία να γαμηθεί σωστά
από κάποιον που ξέρει να γαμάει και να κάνει τις γκόμενες να μουσκεύουν σεντόνια
και να λειώνουν ταμπόν και σερβιετάκια. Και βέβαια διαγράφονται άμεσα οριστικά από το σκληρό του.

Ωστόσο και σε έμπειρους, μπορεί , ειδικά σε βλαχοχώρια ... αν έχουν νταραβέρια με μαλάκες οι γκόμενες,
να προκύψει ΚΑΥΓΑΣ από live καμάκι ... ειδικά αν είναι άνευ καμίας ενθαρύνσεως.

Για καμάκι σε νυχτερινά μαγαζιά στην ελλάδα ΑΠΟ ΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ή ΚΟΛΛΗΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ/ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ
είναι πιστοποίηση ηλιθιότητος και πέταμα χρημάτων . Μοναδική εξαίρεση αν η γκόμενα κάνει κίνηση πρώτη με κραυγαλέο τρόπο . Κάτι πιο απίθανο από το να καρδίσεις λαχείο . Ειδικά για όσους παίζουν τακτικά λαχεία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.234
Πόντοι
3.656
Ευτυχως η κατασταση σωζεται με τα μπουρδελα και τον αγοραιο ερωτα που βριζει το παπακι.
Τα μπουρδελα μας κανουν σοφοτερους ωριμους αλλα βοκεψακιδες και ανενεργους.
Αν η γενιά μας, δεν είχε τις πουτάνες , ειδικά τις ανατολικές από το 1992 και μετά ...
θα ήμασταν γίδια ... πρωτόγονοι ... πιθηκάνθρωποι ... απολίτιστοι .... υπάνθρωποι ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυπάρα .... ιστορία που ξέρω ...

Μόρτης .... φορτώνει μουνάρα του μπλοκ εργαζόμενη σε μαγαζί ....

την πάει σπίτι και τη γαμάει 1 βδομάδα ... χωρίς να της δώσει φράγκο ...

Αν συνεχίσει ... μετά τη βδομάδα να γαμάει ...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΣ ;

Δεν είναι εξίσωση 1ου βαθμού αυτή. Μιλάμε για κυβική ... μη σου πω και διαφορική ....
Οι γιατροί είναι θετικών επιστημών άνθρωποι. Σεβαστά και κοφτερά μυαλά.
Τουλάχιστον οι περισσότεροι.
:confused: Εγώ ως παλιός στην δεύτερη δέσμη, χωρίς να έγινα γιατρός, σκάβω
ώστε να βρω το πρόβλημα. Βασική αρχή. Όλα τείνουν
στο μηδέν. Αξίωμα!
Άπαξ κι η γκόμενα επιδιώκει χορηγία, εκτοξεύεται στον κάδο. Αν ο άνδρας δεχθεί, είναι άξιος της μοίρας του. :2funny:
Έτσι ακριβώς φέρομαι βάση των γραπτών και πράξεων μου στα οποία απαγορεύεται η παραποίηση παρά μόνο
η επιχειρηματολογία. Το βρισίδι και η στρεψοδικία, είδαμε ότι φέρουν οδυνηρές
(για τους άτυχους) συνέπειες.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε πωπωωωω με αποστομωσες
Τετοια βλακεια ούτε ενα παιδακι 5 ετων δεν θα τη σκεφτοταν.
Κανονισε στο τελος να μουγκριζεις σα γελαδι.
Οσο για ιδεολογις θεωρεια κλπ αστα βραστα
Στανταρ βαρας 45 πλας και μυαλο δεν έχεις βαλει.

Με ένα ποστ έχω να σου πω ότι σταμάτα να βλέπεις στο πρόσωπό μου την γκόμενα που σε κεράτωσε :2funny:
ή σε σούταρε
αααααααν δηλαδη την είχες
κι αυτήν ποτέ. :confused: Αυτό σε κάνει να σέρνεσαι ξωπίσω μου (όπως κι άλλοι)
με άχρηστα σάλια. Δεν έχεις τα προσόντα για διάλογο. Μείνε στα βιώματά σου, αυτά της προσπάθειας κατάκτησης όσων σε ξέσκισαν και σου σακατεύουν τον μίζερο κόσμο σου ακόμα περισσότερο. :2funny:Πήγαινε λοιπόν μόνο στις πουτάνες για να ζήσεις τις φαντασιώσεις σου. Αυτές που δεν σου χάρισαν ποτέ οι γκόμενες μικρέ και ασήμαντε κλώνε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
O Tένεσι Ουίλιαμς στο μπαρ των αγγέλων ειχε πει ότι για κάποιους ζωή, είναι να μαζεύουν τα ψίχουλα που πέφτουν απο το τραπέζι των άλλων σαν τα σπουργίτια.

Να μην τα γράφω όλα μόνος μου και χάνω χρόνο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν η γενιά μας, δεν είχε τις πουτάνες , ειδικά τις ανατολικές από το 1992 και μετά ...
θα ήμασταν γίδια ... πρωτόγονοι ... πιθηκάνθρωποι ... απολίτιστοι .... υπάνθρωποι ....
Ε ναι, δεν λέω. Για κάνα στημένο πούτσο σε πρόγραμματα της πλάκας με καμπάνα χρόνου, δεν θα αρνηθώ. Άλλωστε ποιος έχει γκόμενα συνέχεια; όποτε έχουμε μια τίμια συναλλαγή.

Δεν βλέπω κάνα πρόβλημα.

:confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.234
Πόντοι
3.656
Ε ναι, δεν λέω. Για κάνα στημένο πούτσο σε πρόγραμματα της πλάκας με καμπάνα χρόνου, δεν θα αρνηθώ. Άλλωστε ποιος έχει γκόμενα συνέχεια; όποτε έχουμε μια τίμια συναλλαγή.
Και πέραν του ... ποιός έχει συνέχεια γκόμενα ... θα πρόσθετα ...

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ 1.80+ ΜΟΥΝΑΡΑ .... 25 ΧΡΟΝΩΝ ...

που να κάνει και πολυωρο τσιμπούκι ... και να έχει και έτοιμο κώλο για ψωλή ....

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Κατακριτέο σίγουρα δέν είναι, απλά δέν συμβαίνει συχνά...
Εξαρτάται από ποιο site το βγάζεις το γαμίσι και με ποια προσέγγιση. Σίγουρα όχι τόσο εύκολα όσο 20-25 χρόνια πιο παλιά (που το έπαιρνες στο πιάτο), αλλά πάντως συμβαίνει, συχνότερα από όσο νομίζουν αρκετοί.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Η εμφάνιση τού άνδρα, είναι τό πρώτο καί σημαντικότερο προσόν-ατού πού έχει...γιά νά "Κερδίσει" τήν μούνα.
Ολοι οι άσχημοι άνδρες αυτό πού λές ισχυρίζονται, καί ποτέ δέν βγάζουν γκόμενα. Μόνο κανένα πορνίδιο τής σειράς.
Αν μάλιστα η εμφάνιση, συνδυάζεται μέ χρήμα καί πνευματικό επίπεδο τότε μιλάμε γιά τόν τέλειο συνδυασμό!!! :sunglasses:
αν μαλιστα η μη εμφανιση συνδυαζεται με χρημα και εξουσια (σε εταιρεια η σε οτιδηποτε αλλο) τοτε μια χαρα γινεται ανακαταταξη σε ανωτερο βαθμο...

το ρητο : δεν εισαι ασχημος! φτωχος εισαι. ισχυει χιλια τα χιλια... απλα το φτωχος δεν ειναι 100% με χρημα. θελει και λιγο νιονιο... τωρα αν εισαι ηλιθιος (φτωχος στα μυαλα) τοτε σιγουρα και εμφανισιμος να εισαι θα εχεις αυτο που αξιζεις (μια απλα να σου τρωει τα λεφτα και μεχρι εκει)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και πέραν του ... ποιός έχει συνέχεια γκόμενα ... θα πρόσθετα ...

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ 1.80+ ΜΟΥΝΑΡΑ .... 25 ΧΡΟΝΩΝ ...

που να κάνει και πολυωρο τσιμπούκι ... και να έχει και έτοιμο κώλο για ψωλή ....
Λαμβάνοντας υπόψη ότι κι εσύ ανάμεσα σε άλλους,
έχεις παραδεχθεί ότι το γαμήσι με γκόμενα είναι ανώτερο της πουτάνας :rockon:
ως γαμήσι και μόνο λόγω καύλας, έλξης κτλ (κι όχι συνσισθημάτων) προχωράμε σε ότι είπες. Έχεις πολλές πουτάνες μουνάρες ή έστω σχετικά εμφανίσιμες να μπορούν να παίξουν μπάλα
σε παροχή αντίστοιχη της γκόμενας; :2funny:διότι μέχρι τώρα ήξερα ότι όποιος γαμάει θέλει μουνάρα γυναίκα γκόμενα ή πουτάνα αλλά αν δεν έρθει
να δέσει η παροχή, δεν περνάει καλά. Τι; όχι; :2funny:
αφού εκεί καταλήγουν όλοι... ακόμα κι εδώ μέσα!!!
Ελπίζω να μην διαβάσω καμία μαλακία τύπου ότι θα πάρει μπρος η πουτάνα και θα βγάλει φωτιές. Η πουτάνα πληρώνεται για να περνάμε καλά εμείς. Αξίωμα! :rockon:Προηγούμαστε δηλαδή εμείς. Αν θέλει κι αυτή να περάσει καλά, ας πληρώσει. Αλλά γιατί να πληρώσει αφού την βρίσκει με τον γκόμενο της
κι εκείνη!!! Τόμπολα!!!
Έτσι πάει γιατρέ μου.
Και βέβαια
αν η όποια γκόμενα δεν μας κάνει (που συνήθως μια χαρά κάνει) δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάτσουμε. Αυτά είναι για τους άχρηστους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Να σου πω την αλήθεια
Στο προσωπο σου βλέπω εναν αποτυχημένο γιωτα κοινως μπουλη με πολλα ψυχολογικα και στραπατσα να θέλει μεσα στο σαιτ να αναδειχτεί κοινωνικα και να πουλησει μουτσουνα.
Κανενας δεν σερνεται ξωπισω σου απλα αναιρουμε τις ασυναρτησιες που λες γιατι πολυ απλα δεν ισχυουν.
Με τις πουτανες ειμαι πληρης παπια φεν εχω παραπονο οπως και με τις γκόμενες επίσης.
Εγω δεν θα μπω στο τρυπακι οι ταδε καλυτερες απο τις αλλες οπως κανεις εσυ.
Εεε πώς να μπεις στο τρυπάκι αφού τον πιινεις συνέχεια
ρε κακομοίρη; :2funny: μπες σε τριπάκι (με γιώτα) μόνο στις πουτάνες κι όλα καλά. Δεν ήρθα να σου κόψω τον δρόμο.
Έτσι;;; τώρα το που είδες εσύ ότι ένας που ρίχνεται σε πολλές γκόμενες για να βρει να γαμήσει μία σε πολλά γαμήσια μέχρι λήξης και το παραδέχεται, ήρθε να πουλήσει φιγούρα τρώγοντας ένα κάρο άκυρα, μόνο εσύ ξέρεις. :2funny:
Τελος, κόψε να μιλάς στον πληθυντικό τενεκέ ότι "αναιρείτε" που θέλεις και βοήθεια. Καθάρισε μόνος σου σαν άνδρας.
Σαν κι όχι ως. :confused:
Να τα πιάνεις όλα τα νοήματα στην χούφτα που παίζεις το καυλί σου, μικρέ σε αξία.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έριξα αυτές τις μέρες κάτι γαμησάρες άλλο πράγμα με το μωρό από το Βενέτη. Όλα λέμε. Για αυτό μάλλον έχω άνεση λόγου. :rockon:Δεν μπορώ να περπατήσω. Είμαι και μπάρμπας βλέπετε. :confused:
Δηλαδή, αν έβαζα τιμή πέραν ότι στην αλήθεια δεν υπάρχει τιμή, ούτε με 2.000 ευρώ δεν θα μου τα έδινε ολα αυτά μια πουτάνα. :2funny:Πάντως επειδή είμαι καλό παιδί και δεν θέλω να γαμάω συνέχεια κάποιους :confused:
σας έχω μια πουτάνα που παίζει καλό θέατρο. Εγώ δηλαδή δίνω iso. :2funny:Την έχω πάρει παλιά κι έσκασε πάλι. Λούνα (όχι μια καλή δίπλα που έφυγε) στα κατουρημένα του Μεταξουργείου. Στον όροφο Ιάσωνος 20 μεσημέρι .Εγώ πληρώνω λίγα έχω δεν έχω. Να ξηγούμαστε. Λίγη η ώρα, "φθηνή"και στημένη
η παροχή γενικώς στην πορνεία άρα όπως
με συμφέρει υο βλέπω. :2funny:
Τσιμπούκι δεν ξέρει. Κολομβιανή είναι, πολύ θέατρο όμως. Αχ βαχ. Το καλό ότι όταν σκύβει, έρχεται
ο αφαλός στο στρώμα
κι ο κώλος στο ταβάνι.
Όποτε χύνετε άνετα και αξίζει το δεκάρικο. Τώρα...αν έχει αλλάξει κάτι, τραβάτε να πληρώσετε για να μάθετε. :rockon:
Συμπέρασμα τώρα: ο ίδιος άνθρωπος που γαμάει γκόμενες και πουτάνες (όποτε τύχει) διακρίνει τεράστιες διαφορές. Ας τον βγάλουμε τυφλό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όλοι οι άγνωστοι...είναι εκτός του οπτικού τους πεδίου.Ακόμα κι αν μοιάζουν στον Τομ Κρουζ ή τον Μπραντ Πιτ
Δέν ισχύει αυτό πού λές σέ καμία περίπτωση!!
Ο ωραίος καί γαμάτος άνδρας πάντα είχε, καί θά έχει...τόν πρώτο λόγο!!
Αυτό πού υποστηρίζεις -Οπως καί οι περισσότεροι εδώ- λέγεται άμυνα, καί κατ' επέκαση κατά κάποια έννοια ισοπέδωση. :sunglasses:
το θεμα ειναι οτι οι γκόμενες δρουν στοχευμενα.
Π.χ λενε θα ψαξω να βρω γαμεα στη νυχτερινη εξοδο με τη παρέα στα. Events στο γυμναστηριο κλπ και παντα πετυχαίνουν οι ξεκωλιαρες αυτο που θελουν
Αντιθετα ο αντρας ειναι 24ωρη αναζήτηση παντου και παντα και του βγαινει το κωλαντερο να βρει μια.
Μη λεμε μαλακιες υπάρχει μεγαλη ανισότητα στην ανευρεση για σεξ μεταξι των φυλων.
Ευτυχως η κατασταση σωζεται με τα μπουρδελα και τον αγοραιο ερωτα που βριζει το παπακι.
Τα μπουρδελα μας κανουν σοφοτερους ωριμους αλλα βοκεψακιδες και ανενεργους.
Υπάρχουν τα υπέρ και τα κατα σε ολα στη ζωη
Οτι υπάρχει ανισότητα στό θέμα τού Sex στήν Ελλάδα, μεταξύ ανδρών-γυναικών καμία αντίρρηση. Eτσι είναι!!
Τά μπουρδέλα σίγουρα είναι αρκετά χρήσιμα καί απαραίτητα στήν κοινωνία. Γιά πάρα πολλούς καί διαφορετικούς λόγους!!
Αλλά ο δραστήριος άνδρας δέν πρέπει νά μένει μόνο στά μπουρδέλα. Πρέπει οπωσδήποτε καί νά δρά...μέ free γκόμενες!! :sunglasses:
Εξαρτάται από ποιο site το βγάζεις το γαμίσι και με ποια προσέγγιση. Σίγουρα όχι τόσο εύκολα όσο 20-25 χρόνια πιο παλιά (που το έπαιρνες στο πιάτο), αλλά πάντως συμβαίνει, συχνότερα από όσο νομίζουν αρκετοί.
Ακόμα καί γαμήσι νά παίζει από όποιο Site καί άν είναι, πού εγώ δέν τό θεωρώ καί πολύ πιθανό, είναι αρκετά χρονοβόρο!!
Ούτε νά τό σκέφτομαι δέν θέλω. Λές καί χάθηκαν οι μούνες ώστε νά περιμένω στήν οθόνη τού Pc μου, εμπρός σέ μία ψεύτικη γυναικεία Photo.
Καί μόνο πού μού έρχεται στό μυαλό μου...αηδιάζω!! :sunglasses:
αν μαλιστα η μη εμφανιση συνδυαζεται με χρημα και εξουσια (σε εταιρεια η σε οτιδηποτε αλλο) τοτε μια χαρα γινεται ανακαταταξη σε ανωτερο βαθμο...

το ρητο : δεν εισαι ασχημος! φτωχος εισαι. ισχυει χιλια τα χιλια... απλα το φτωχος δεν ειναι 100% με χρημα. θελει και λιγο νιονιο... τωρα αν εισαι ηλιθιος (φτωχος στα μυαλα) τοτε σιγουρα και εμφανισιμος να εισαι θα εχεις αυτο που αξιζεις (μια απλα να σου τρωει τα λεφτα και μεχρι εκει)
Σίγουρα όταν ο άλλος είναι φτωχός δέν έχει πολλές ευκαιρίες, αυτό είναι αλήθεια.
Τώρα άν είναι ωραίος ο άνδρας αλλά βλαμμένος, θά τόν εκμεταλλεύονται...αρκετά συχνά!! :sunglasses:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ααα...ξέχασα. Μην δω κάνα ποστ επιχείρημα του κώλου ότι οι εσκορτάκηδες περνάνε υπέροχα. Αυτοί ρε όλη μέρα σκοτώνονται στα νήματα
και γκρινιάζουν για παροχή. :2funny: Τι; δεν είναι έτσι;
τα λέμε γιατί έχω να μαρινάρω πράγμα
και να σουβλίσω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.234
Πόντοι
3.656
Αυτό πάλι ; Ότι το 2000 έβρισκες γκόμενες ιντερνετικά ... και τώρα αρχίδια ;
Και όχι μόνο ιντερνετικά ! Σε τσατ κινητής με sms .... του κώλου τεχνολογία
ΨΑΧΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!!!!!!

Ρε μιλάμε στο τσατ της κινητής ... που απλά χρέωνε τριπλάσια τετραπλάσια τιμή το sms (από το κανονικό) που γινόταν με ψευδώνυμα , χωρίς να βλέπεις το νούμερο του άλλου ... είχα πετύχει ...

πορτιέρισσα σε κλαμπ .... μπαργούμαν .... γραμματέα καθηγητή μου .... αεροσυνοδό ..... αισθητικό σε πολυκατάστημα καλλυντικών .... δασκάλα χορού .... ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....

Τώρα ; Αρχίδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom