Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Γιατί σε λένε πορνοδικηγόρο άλλα μέλη;Για ελληνιδες μιλαω, ξυπνα
Γιατί σε λένε πορνοδικηγόρο άλλα μέλη;Για ελληνιδες μιλαω, ξυπνα
τραπεζουπαλληλος και δικηγορος 15 χρονια νεοτερες μου αμφοτερες, σου κανει?Ήταν μπάνικη ; Στατς ; Κοινωνιολογικά ; Αν είσαι εσύ πχ δικηγόρος ... κα η άλλη ... λατζέρα ...
αν είσαι 45 ... και η άλλη 52 .... όλα μετράνε , για να εκτιμηθεί η επιτυχία.
Εσενα γιατι σε λενε τρελό?Γιατί σε λένε πορνοδικηγόρο άλλα μέλη;
Γιατί δεν βρίσκεις ξένη; τι στο διάτανο; καμία δεν υπάρχει εκεί που είσαι;Μάλλον το αντίθετο θα εννοείς,οι ελλεεινίδες είναι μονιμα με τα μούτρα στο πάτωμα
Αστειευεσαι? Και πώς θα γκρινιαζει μετα? Αυτο τον τρεφει.Γιατί δεν βρίσκεις ξένη; τι στο διάτανο; καμία δεν υπάρχει εκεί που είσαι;
Πόσο σταράτα τά λέει, όταν είναι χειροκροτητής τού Balkan ?Τα ποσοστά τα έχω πει πολλές φορές κι είναι χαμηλά εκ φύσεως διότι αφορούν άγνωστο σε άγνωστη. Άσε την γενική διπλωματία διότι σε λένε δάσκαλο για να τα λες σταράτα. Αυτά.
Εβγαλες γκόμενα Ελλεηνίδα, σοβαρή καί όχι ψυχάκι από Internet ?Για ελληνιδες μιλαω, ξυπνα
Εγώ σε ρώτησα πρώτος.Εσενα γιατι σε λενε τρελό?
Ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι σε μενα τυχαινουν ολα αυτα που καποιοι θεωρειτε απίθαναΕβγαλες γκόμενα Ελλεηνίδα, σοβαρή καί όχι ψυχάκι από Internet ?
Αν είναι ομορφούλα 5άρι καί πάνω, μπράβο σου...ωραίος!!
-Διότι παραπάνω από 5άρι-5.5άρι τό ξεχνάμε-
Γιατι ειμαι δικηγορος και μου αρεσουν οι πουτανεςΕγώ σε ρώτησα πρώτος.
Ειναι αγενεια να απαντάς
με ερώτηση. Ξέρω εγώ γιατί με λένε; δύο τα τινά.
Είτε είμαι είτε μετά από κάποια ηλικία θα μας πουν
οι άλλοι τι είμαστε.
Σειρά σου.
Από το ίντερνετ όλοι γαμιάδες είναι. Ο τύπος είναι παντρεμένος κατά δήλωση του κι όλη μέρα εδώ μέσα είναι εδώ και 14 χρόνια.Εβγαλες γκόμενα Ελλεηνίδα, σοβαρή καί όχι ψυχάκι από Internet ?
Αν είναι ομορφούλα 5άρι καί πάνω, μπράβο σου...ωραίος!!
-Διότι παραπάνω από 5άρι-5.5άρι τό ξεχνάμε-
Ισως είσαι τυχερός άνθρωπος, όλα παίζουν!!Ποτέ μου δεν καταλαβα γιατι σε μενα τυχαινουν ολα αυτα που καποιοι θεωρειτε απίθανα
Μαλλον με εσας κατι δεν παει καλα
Καλά παπάκι από τέτοια εδώ από ότι βλέπω...έχει πολλά!!Από το ίντερνετ όλοι γαμιάδες είναι. Ο τύπος είναι παντρεμένος κατά δήλωση του κι όλη μέρα εδώ μέσα είναι εδώ και 14 χρόνια.
Τι γκομενα είναι αυτή
που την έλεγε και σε όλα καλή; φουσκωτή η ρομπότ;
Ότι απάντηση και να έδινες, μόνο που είσαι δικηγόρος θεωρείται άκυρη. Και σιγά μην με νοιάζει να καλυφθωΓιατι ειμαι δικηγορος και μου αρεσουν οι πουτανες
Καλυφθηκες?
Ας έρχονταν όταν είχαν ευκαιριία κάποιοι ψωριάρηδες που με έβριζαν. Δεν το ξέραμε να βγάζουμε φωτογραφία γκόμενας σε σάιτ με πουτανες για να τον παίζουν οι λογουρηδες. Λαγωνικά με κομμένη μύτη. Είσαι κι εσύ στην λίστα εφαρμογής λύσης διαξιφισμών...από αλλού. Σπάσε τώρα κι έλα ξανάΝαι ενταξει το χαψαμε το παραμύθι σου.
Λοιπόν βγαλε φωτιγραφια τη γκόμενά με σενα διπλα να μας πείσεις.
Προσεξε τα λαγωνικα εδω μεσα τα μυρίζονται τα φεικ και τα στημένα και θα γινεις ρόμπα.
Περιμένουμε να δουμε υλικο
Μάλλον δεν πήρες χαμπάριΝαι κλαιμε ολοι με μαυρο δακρυ παπακι που μας ξεφτυλισες ταχα μου.
ενα σαχλοκουδουνο κομπλεξικό αντρακι εισαι που συνεχεια λες τα ιδια χωρις ουσία.
Δεν εισαι ικανος να στηρίξεις ουτε την ιδεολογια σου με τίποτα,λες βλακείες και νομιζεις κιολας πως θα γίνεις και πρωτοστατης τρομαρα σου.
Αν μπαναριστεις απο το σαιτ ειμαι σιγουρος θα πέσεις στα βαρια.
Που ασχολούμαστε μαζι σου αξια σου δίνουμε αλλα μας διασκεδαζεις ως κλοουν.
Αν θες να μαθεις γιατι παρακολουθω το σαιτ παρα πολλά χρονια και ειπα να φτιαξω τωρα λογαριασμό ενας μεγαλος ιδεολογος που αφησε εποχη εδω ηταν ο πικερ.
Εσυ διπλα στον πικερ δεν εισαι ουτε μια τριχα απο τη κωλοτρυπιδα του.
Μια χαρά σου απάντησα. Ευθεια κι ειλκρινά.Ναι το βρήκαμε τωρα το γύρισες σε καλαματιανο και αυτο περιμενα απο σενα.
Μια κοτα λυρατη εισαι μονο λόγια,ενα ανικανο γαμιολακι εισαι που θες να το παίξεις ιστορία εδω.
Οχι ρε τυπε ο προαναφερομενος για του κανει κουκου ηθελε στη σουφρα -του κοσμου ολου τα δαχτυλα. Ετσι ελεγε τουλαχιστον και μετα εβγαζε φωτο στον καθρεπτη την τουρλωτη βρωμ@κωλαρα του και αναρωτιοταν και καλα, αν πιανει 5χηνες για σκισιμο. Περιπτωσαρα ο τυπος.Αν θες να μαθεις γιατι παρακολουθω το σαιτ παρα πολλά χρονια και ειπα να φτιαξω τωρα λογαριασμό ενας μεγαλος ιδεολογος που αφησε εποχη εδω ηταν ο πικερ.
Φιλαρακι εχω μια τρελή υποψιαΟχι ρε τυπε ο προαναφερομενος για του κανει κουκου ηθελε στη σουφρα -του κοσμου ολου τα δαχτυλα. Ετσι ελεγε τουλαχιστον και μετα εβγαζε φωτο στον καθρεπτη την τουρλωτη βρωμ@κωλαρα του και αναρωτιοταν και καλα, αν πιανει 5χηνες για σκισιμο. Περιπτωσαρα ο τυπος.
Σατανικό.Φιλαρακι εχω μια τρελή υποψια
Ο πάπιας και ο King Sex ειναι το ιδιο προσωπο, κλωνοι του Πίκερ
Και καθεται ο Πίκερ τωρα και ως Ντοναλντ τσακωνεται με τον εαυτο του Πώς σου φαινεται?
Ωχ δεν μου αρεσε η απαντησηΦιλε λες ασυναρτησίες
Μη με βάζεις στο ιδιο μοτίβο με τη πάπια