Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Στο κάτω κάτω δεν ξεφύγαμε και τόσο πολύ!!! :cheesy:
Δηλαδή αν βάζαμε το παλιό Ελλεεινίδα στο τέλος όλα οκ;;; :think:
Υ.Γ.Μπορεί να έχω άδικο επειδή σπάστικα τελοσπάντων χαιρετώ(αυτή τη φορά το λέω και θα το κάνω)!!! :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κατάλαβα βρε τον ρόλο σου.
Απλά δεν είναι μόνο 100 προβληματικές σελίδες αλλά πιο πολλές και σου ανέφερα ακριβώς το θέμα: πίκρες,χαρές καημοί από τις Ελληνίδες!!!
Y.Γ.Κανονικά αφού οι mods βρήκαν φάουλ ας το σφυρίξουν,σωστά όμως(δηλαδή ας σβήσουν όλες τις λάθος σελίδες)!!! :rockon:
Τώρα αν έσβησαν ότι έσβησαν με εμάς και τα μοίρια όσα άσχετα μείνουν είναι τζάμπα μάγκες και πουλάνε εξουσία!!! :tickedoff:
Ρε είσαι υπερβολικός, δεν ξέρω τι έσβησαν τώρα αλλά την προηγούμενη φορά έσβησαν τις παπαριές που λέγαμε για την τσικνοπέμπτη και όλα τα υπόλοιπα τα άφησαν... Τι έσβησαν τώρα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ξεκόλλα ρε, απλά μιλάω με τεχνικούς όρους. :sunglasses: :grin:

Καμιά γνώμη?
Οι mods δίνουν το πράσινο φως?

το θέμα είναι κάθε θρεντ το περιεχόμενό του να συμφωνεί κάπως με τον τίτλο και με το σκοπό για τον οποίο ανοίχτηκε. Από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να ανοίξει όποιο θέμα θέλει αρκεί να μη παραβιάζει κάποιον από τους κανόνες του φόρουμ. Δε κάνουμε τους χωροφύλακες σκέψης εδώ πέρα. Για να μη γίνεται δύσχρηστο το φόρουμ παρεμβαίνουμε.

Σβήνονται πολλά ποστ άσχετα και σε άλλα θρεντ. Αν έγινε ξαφνικά κάτι εδώ έγινε επειδή το θέμα είχε ξεφύγει. Και σε άλλα θρεντ γίνεται προσπάθεια να κρατηθούν τα θέματα . Αυτό δε σημαίνει ότι το παραμικρό άσχετο ποστ σβήνεται. Απλά όταν πλεον αποκτά διαστάσεις και το περιεχόμενο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τίτλο του θέματος, τότε ή πρέπει να σβηστούν κάποια ποστ, ή να κλειδωθεί το θέμα. Γιατί σήμερα γίνεται εδώ, αύριο εκεί και μετά άντε να ελεγχθεί. Έπειτα θα διαμαρτύρονται άλλοι- και με το δίκιο τους- ότι " οι μοντς δε παρεμβαίνουν για να κρατηθούν τα θέματα σε τάξη".

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε είσαι υπερβολικός, δεν ξέρω τι έσβησαν τώρα αλλά την προηγούμενη φορά έσβησαν τις παπαριές που λέγαμε για την τσικνοπέμπτη και όλα τα υπόλοιπα τα άφησαν... Τι έσβησαν τώρα;
Μπινελίκια για χαβαλέ Ελλήνων/Ελλεινίδων σαν τα δικά μας εχθές!!! :grin:
Καμία διαφορά(για αυτό συγχίστηκα)!!! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
το θέμα είναι κάθε θρεντ το περιεχόμενό του να συμφωνεί κάπως με τον τίτλο και με το σκοπό για τον οποίο ανοίχτηκε. Από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να ανοίξει όποιο θέμα θέλει αρκεί να μη παραβιάζει κάποιον από τους κανόνες του φόρουμ. Δε κάνουμε τους χωροφύλακες σκέψης εδώ πέρα. Για να μη γίνεται δύσχρηστο το φόρουμ παρεμβαίνουμε.

Σβήνονται πολλά ποστ άσχετα και σε άλλα θρεντ. Αν έγινε ξαφνικά κάτι εδώ έγινε επειδή το θέμα είχε ξεφύγει. Και σε άλλα θρεντ γίνεται προσπάθεια να κρατηθούν τα θέματα . Αυτό δε σημαίνει ότι το παραμικρό άσχετο ποστ σβήνεται. Απλά όταν πλεον αποκτά διαστάσεις και το περιεχόμενο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τίτλο του θέματος, τότε ή πρέπει να σβηστούν κάποια ποστ, ή να κλειδωθεί το θέμα. Γιατί σήμερα γίνεται εδώ, αύριο εκεί και μετά άντε να ελεγχθεί. Έπειτα θα διαμαρτύρονται άλλοι- και με το δίκιο τους- ότι " οι μοντς δε παρεμβαίνουν για να κρατηθούν τα θέματα σε τάξη".

ΟΚ, ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση και έχεις και τα δίκια σου.
Θα κάνω ένα thread στην "Κοινότητα" όπου θα αφορά τις ελλεεινίδες του site.
Από τους κανόνες, θα τους τηρούμε όλους και ιδιαίτερα αυτούς που αφορά:

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.
7. Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη ή φράση είναι δεκτή.

17. Λόγω αντιπαραθέσεων μεταξύ μελών που δημιουργήθηκαν στο παλιό forum, θα παρακαλέσουμε να τηρείτε επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Μέλη που τείνουν να προκαλούν και να έχουν μη-κόσμια συμπεριφορά, θα προειδοποιούνται και εν τέλει θα διαγράφονται από το site.

Σε περιπτώσεις που θα ξεφεύγει κάποιος/α, θα αναλαμβάνεται εσείς.
Θα ονομάζεται "Προσπαθώντας να καταλάβουμε τις ελλεεινίδες του site" και θα βασίζεται στο διάλογο.

Μου ξεφεύγει κάτι? :think:

EDIT: Περιμένω άδεια από mod μην κάνω τζάμπα κόπο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
που πηγε το θεμα παλι ρε παιδια;;;εγραφα εγφραφα....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Επειδή θέλω να καταγραφεί η απάντησή μου ντάρλιγκ, εν μέρει ναι... όταν βλέπω ποστ σου αναστατώνομαι  :grin:  :-* :-* :-* :-* :-*

αν δεν κάνεις πλάκα εισαι και πολύ μαζόχα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
ΝΑΙ ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΤΟ SITE ΣΒΗΝΕΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΡΑ... ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΞΙΓΗΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ BOURDELA?  ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? Ε?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Όντως είναι ότι πιο ανώμαλο κυκλοφορεί στο thread. Αν δεις τους διαλόγους της την τελευταία εβδομάδα, θα καταλάβεις ότι πρόκειται για σπάνια περίπτωση. Μαστιγώματα, ένδοξα πέη, υποταγές κλπ. Κουράγιο EvilPlasma. :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν είμαι μαζόχα ρε, δε σου είπα να γίνεις γκόμενός μου!! Απλώς ξέρω να αναγνωρίζω το κουλ όταν το βλέπω  :sunglasses:

Νίντζα, σκάσε ρε!! Θα μου βγάλεις κακό όνομα!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Δεν είμαι μαζόχα ρε, δε σου είπα να γίνεις γκόμενός μου!! Απλώς ξέρω να αναγνωρίζω το κουλ όταν το βλέπω  :sunglasses:

Νίντζα, σκάσε ρε!! Θα μου βγάλεις κακό όνομα!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εσένα τα θέλει ο κώλος σου αλλά εγώ έχω μπλεξίματα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Παρακαλώ; Στα κάρβουνα!!!

ξέρεις ποιό είναι το κακό με σας? Κατά τη διάρκεια του φλερτ/ψησίματος/σχέσης κτλ κτλ φεύγουν ένα σωρό λεφτά, μας κάνετε τ' αρχίδια καρπούζια για να γαμήσουμε τελικά 1στις τόσες! Με τόσα που φεύγουν παίρνω ένα μουνί τρελό έστω και για λίγο,  όχι με μετριάντζα!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ουουου, μαστιγώματα τρελά θέλω  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:
Αν δε βγει λίγο αίμα τι χάρη έχει;

Nατα μας πάλι. Άρχισε... http://[URL unfurl="true"]www.myphone.gr/forum/image/smilies/whip.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="EvilPlasma, post: 977114"]
ξέρεις ποιό είναι το κακό με σας? Κατά τη διάρκεια του φλερτ/ψησίματος/σχέσης κτλ κτλ φεύγουν ένα σωρό λεφτά, μας κάνετε τ' αρχίδια καρπούζια για να γαμήσουμε τελικά 1στις τόσες! Με τόσα που φεύγουν παίρνω ένα μουνί τρελό έστω και για λίγο,  όχι με μετριάντζα!
[/quote]

Με αυτήν θα σου φύγουν λεφτά και θα φας και ξύλο από πάνω. :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ξέρεις ποιό είναι το κακό με σας? Κατά τη διάρκεια του φλερτ/ψησίματος/σχέσης κτλ κτλ φεύγουν ένα σωρό λεφτά, μας κάνετε τ' αρχίδια καρπούζια για να γαμήσουμε τελικά 1στις τόσες! Με τόσα που φεύγουν παίρνω ένα μουνί τρελό έστω και για λίγο,  όχι με μετριάντζα!
Για "εμάς" δεν ξέρω, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως αν μου αρέσει κάποιος πάω μαζί του, αν δε μου αρέσει δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τον ταλαιπωρώ χωρίς λόγο. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ποτέ στη ζωή μου δε με έχει κεράσει ποτό κανείς στο "ψήσιμο", τα κεράσματα για μένα είναι αποκλειστικά μέσα στην παρέα, μακριά από τα γκομενικά φτου φτου
Καλά κάνεις και προτιμάς το καταπληκτικό για λίγο αντί τη μετριάντζα για λιγότερο, αλλά δε θα μου φορτώσεις εμένα ό,τι προβλήματα έχεις με τις γκόμενες.
Κατά τα άλλα, για μαστιγώματα δεχόμαστε όλες τις ώρες  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom