loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
που πηγε το θεμα που ανοιξα?????????????????????????????????????????
Όχι σε καμιά περίπτωση αλλά τα όρια κάποιες φόρες είναι λίγο δύσκολο να προσδιοριστούν!!!το θέμα όμως είναι ότι οι τελευταίες 20 σελίδες ήταν διάλογοι. Πλάκα να γίνεται αλλά σε βαθμό να μη καταστρέφεται ένα θρεντ. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει κάθε δυνατότητα και άνεση να ανοίξει κάποιο θρεντ αποκλειστικά για αυτό ( δηλαδή πλάκα κλπ). Δε γίνεται για τα συγκεκριμένα θέματα, ανεξαρτήτως θέματος. Για λόγους καθαρά "τάξης" του φόρουμ και ευκολίας. Να ξέρει κάποιος όταν μπείνει κάπου τι να περιμένει να διαβάσει. Απλό είναι και λογικό νομίζω δεν είναι κάτι το "αυταρχικό".
Σου είπε "Κοινότητα" όχι "Γενική Συζήτηση".
Εμείς ντάρλιγκ ήμασταν εντός θέματος χτες πάντως!! :-* :-* :-* :-*Όχι σε καμιά περίπτωση αλλά τα όρια κάποιες φόρες είναι λίγο δύσκολο να προσδιοριστούν!!!
Προσδιορισέ μας λίγο την θεματολογία αυτού του θέματος(πονεμένες ιστορίες και πίκρες από τις ελληνίδες)!!!
δε το βρισκω ρε...στον πατο σου.
Όχι σε καμιά περίπτωση αλλά τα όρια κάποιες φόρες είναι λίγο δύσκολο να προσδιοριστούν!!!
Προσδιορισέ μας λίγο την θεματολογία αυτού του θέματος(πονεμένες ιστορίες και πίκρες από τις ελληνίδες)!!!
Καλά περάσαμε αλλά το πράγμα γαμήθηκε σήμερα κάποια άλλη φορά πάλι!!! :SΣου είπε "Κοινότητα" όχι "Γενική Συζήτηση".
κ γω! μοντ που πηγε το θεματακι μου πλιιιζ?Εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με την όλη φάση :S
Ναι αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και το θρεντ μετά από ένα χρόνο έχει εξελιχτεί...
Καλώς θα το έχω στα υπόψην!!!
Μάλλον δεν υπήρχε ξύπνιος mod εκείνη την ώρα περίμενε λίγα λεπτά να δεις αν θα μείνει τίποτα!!!Εμείς ντάρλιγκ ήμασταν εντός θέματος χτες πάντως!! :-* :-* :-* :-*
Δεν έσβησαν τη μάχη
Εκεί το μυαλό σου εσένα!!!Ναι αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και το θρεντ μετά από ένα χρόνο έχει εξελιχτεί...
Αφού κανείς δε βάζει προσωπικές ιστορίες εκτός από τον Παλιό που αναπολεί μια πιο παλιά, αθώα εποχή (αν θυμάμαι καλά αυτός το έχει πει αυτό) μπορούμε να βριζόμαστε;
Ναι αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και το θρεντ μετά από ένα χρόνο έχει εξελιχτεί...
Αφού κανείς δε βάζει προσωπικές ιστορίες εκτός από τον Παλιό που αναπολεί μια πιο παλιά, αθώα εποχή (αν θυμάμαι καλά αυτός το έχει πει αυτό) μπορούμε να βριζόμαστε;
Δεν είπα ρε να βάζουμε προσωπικές ιστορίες. Πριν από ένα χρόνο το θρεντ ανοίχτηκε γι' αυτό αλλά πλέον κανείς δεν το κάνει-εκτός του Παλιού. Αυτό είπα.Nα βαζουμε και...προσωπικεs ιστοριεs εδω?????
Τι θελειs δλδ???
Να γραψειs απομνημονευματα ???
δεν προκειται να γινουμε και γνωστοι
Έξυπνα μπινελίκια θέλει αλλά δεν το έχετε πιάσει το νόημα τόσο καιρό! ;)Τελικά τι θα κάνουμε τώρα εμείς?