analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
γιατι δεν γυρνας στο κοσμοφορουμ????εδω ειναι λιγο βαρυ για σενα,και δεν παει με τα κιλα να ξερεις...
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!!!
και δε σπαμαραμε!!!εγω ειμαι ελλεηνιδα κ εσεις με βριζετε!εντος θεματος ημαστε!
Γιατί δε βγαίνει αυτός που "έκοψε" να πει γιατί?
ειμαι στο κοσμοφορουμ δεν εφυγα!!!καλα ειναι μωρε κ ω...λιγο στρωσιμο θελετε!γιατι δεν γυρνας στο κοσμοφορουμ????εδω ειναι λιγο βαρυ για σενα,και δεν παει με τα κιλα να ξερεις...
αν ειχα δε θα με πρασσινιζαν...και επισης εχω ειπαμε!!!!!οχι μοντ βεβαια αλλα εχω.... ;)Τρώμε cut,τρώμε cut τίποτα δεν θα μείνει!!!
Τζάμπα έγραφα τόση ώρα!!!
Loukritia μπας και έχεις γκόμενο κανένα mods και δεν μας το λες;;;
Τι να πω...
Οτιδήποτε σχετικό με ελλεεινίδες & χαβαλέ, το μεταφέρουν εδώ και εμείς που είμαστε on topic μας κόβουν.
Λοιπόν αγαπητοί ποια λύση βλέπετε για την επίλυση του Κυπριακού ζητήματος μιας και ο Κόφι Ανάν απέτυχε να την βρει;;;!!!Έλα ντε, ούτε την προηγούμενη φορά το κατάλαβα.
Τουλάχιστον ας βάλουν μια προειδοποίηση του τύπου "το thread θα καθαριστεί" μη γράφουμε τζάμπα.
Τώρα θα μιλήσουμε σοβαρά...
Εγώ δεν σε βλέπω πράσινη;;;!!!ειμαι στο κοσμοφορουμ δεν εφυγα!!!καλα ειναι μωρε κ ω...λιγο στρωσιμο θελετε! αν ειχα δε θα με πρασσινιζαν...και επισης εχω ειπαμε!!!!!οχι μοντ βεβαια αλλα εχω.... ;)
Λοιπόν αγαπητοί ποια λύση βλέπετε για την επίλυση του Κυπριακού ζητήματος μιας και ο Κόφι Ανάν απέτυχε να την βρει;;;!!!
Άμα συνεχιστεί αυτό στο παρόν θρεντ, αυτό θα κλειδωθεί.
Παιδιά καλώς ή κακώς όσο και να θεωρείτε σοβαρό ή γελοίο το θρεντ, έχει συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι για να κάνετε διαλόγους- chat. Για το σκοπό αυτό υπάρχει το τσατ.
Εάν παρόλα αυτά θέλετε μια χαλαρή τέτοιου είδους κουβέντα, μπορείτε να την κάνετε σε κάποιο από τα σχετικά ήδη υπάρχοντα στο θέμα "Κοινότητα" ή να ανοίξετε κάποιο άλλο σχετικό εκεί.
Δε γίνεται επειδή έχουμε κάτι μαζί σας ή με αυτά που λέτε, αλλά καθαρά για λόγους σωστής κατανομής και ταξινόμησης των θεμάτων στο φόρουμ. Το θέμα καλώς ή κακώς είναι συγκεκριμένο. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε επ αυτού, καλύτερα να μη γράφετε καθόλου, παρά να γράφετε άσχετα ποστ-διαλόγους που το καταστρέφουν.
ειμαι στο κοσμοφορουμ δεν εφυγα!!!καλα ειναι μωρε κ ω...λιγο στρωσιμο θελετε! αν ειχα δε θα με πρασσινιζαν...και επισης εχω ειπαμε!!!!!οχι μοντ βεβαια αλλα εχω.... ;)
Tέλοσπαντων το δέχομαι (αν και δεν νομίζω ότι είμασταν εκτός θέματος τόσο πολύ ούτε ότι το θέμα δεν σηκώνει πλάκα) και απλά αποχωρώ!!!Παιδιά καλώς ή κακώς όσο και να θεωρείτε σοβαρό ή γελοίο το θρεντ, έχει συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι για να κάνετε διαλόγους- chat. Για το σκοπό αυτό υπάρχει το τσατ.
Εάν παρόλα αυτά θέλετε μια χαλαρή τέτοιου είδους κουβέντα, μπορείτε να την κάνετε σε κάποιο από τα σχετικά ήδη υπάρχοντα στο θέμα "Κοινότητα" ή να ανοίξετε κάποιο άλλο σχετικό εκεί.
Δε γίνεται επειδή έχουμε κάτι μαζί σας ή με αυτά που λέτε, αλλά καθαρά για λόγους σωστής κατανομής και ταξινόμησης των θεμάτων στο φόρουμ. Το θέμα καλώς ή κακώς είναι συγκεκριμένο. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε επ αυτού, καλύτερα να μη γράφετε καθόλου, παρά να γράφετε άσχετα ποστ-διαλόγους που το καταστρέφουν.
Για πες τίτλο να μην ψάχνουμε μία ώρα;;;ανοιγω θρεντ στο''γενικη συζητηση!''!!!
Απο πέρσι υπάρχει για αυτό τον λόγο!Μπράβο Chevalier Fidèle που έδωσες μία εξήγηση γιατί μείναμε λίγο μαλάκες.
Αν δε βαριέσαι, πρότεινέ μας ένα thread της Γενικής Συζήτησης να πάμε εκεί.
Το φαινόμενο αυτό υπάρχει και σε άλλα thread (λιγότερο βέβαια) όπου δεν έχω αντίστοιχη δράση μέχρι στιγμής.
Αν είναι για τη σωστή κατανομή και ταξινόμηση του forum τότε φυσικά πάω πάσο.
Η όποιες αντιρρήσεις που (πιστεύω ότι) έχουμε είναι γιατί ξαφνικά έγινε ότι έγινε μετά από 1200 σελίδες.
Για πες τίτλο να μην ψάχνουμε μία ώρα;;;
Απο πέρσι υπάρχει για αυτό τον λόγο!
Tέλοσπαντων το δέχομαι (αν και δεν νομίζω ότι είμασταν εκτός θέματος τόσο πολύ ούτε ότι το θέμα δεν σηκώνει πλάκα) και απλά αποχωρώ!!!
Υ.Γ.Κύριε mod Chevalier Fidèle καλό καθάρισμα(έχεις πολύ δουλειά)!!!