Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τό λέω από άποψη επιλογής. Οχι από απουσία γκόμενας.
Δηλαδή σέ καμία περίπτωση δέν "Τρέχω" νά βρώ μούνα. Ούτε μέ ενέσεις.
Τώρα τό πάω πιό Cool, σαφώς...μόνο μέ ποιότητα!!
-Καί μάλιστα 2 φορές, έπεσα εντελώς έξω από αυτό πού πίστευα καί έβλεπα-
Σε τρώει ο κώλος σου. :2funny:
Τι εννοείς όταν λες ποιότητα και βάζεις θαυμαστικά;
ότι κάποιοι άλλοι δεν έχουν ποιότητα; θα έπρεπε μικρέ
και ασήμαντε :2funny:
να γνωρίζεις ότι διάσημοι πορνοεραστές του φόρουμ προσέχουν την διατροφή τους διότι το βιάγκρα παίρνεται μόνο νηστικός :2funny:πλαισιώνουν με αγάπη τις πουτάνες, ακούνε τα προβλήματα του κλάδου τους :2funny: συζητούν με γλύκα
και αβίαστη υπομονή
το κάθε τι μαζί τους, τις "ξεκλειδώνουν" με μαεστρία :2funny: ώστε να τις οδηγήσουν σε απέραντη ηδονή, γλύφουν ωραία, γλύφουν καλά (διαλιέχτε, διαλιέχτε) :2funny:
και αφού γαμήσουν 3 λεπτά ως γρηγορογαμούληδες :2funny: (αγαπημένη κατηγορία πουτανών) απολαμβάνουν
με τα ατελείωτα προσόντα τους ηδονή και μεγαλείο.
Εντάξει τώρα, αν δίνουν
και τα 3/4 του μισθού τους ώστε να τους γνωρίζουν
ακόμα και τα πλακάκια του πορνο-καμπινέ :2funny:δεν θα κολλήσουμε σε τέτοιες χαριτωμένες λεπτομέρειες.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπορείς να γράψεις ένα βιβλίο με τη Ντονάλντια θεωρία σου και να τα οικονομήσεις. :rockon:
Εναλλακτικά, αν είσαι πολύ καλός στο σκάκι, βρες μια νεαρά σκακίστρια για μεντορέτα, να τη συμβουλεύεις και να τη γαμάς. :cheesy:
Οι Έλληνες δεν διαβάζουν τέτοια βιβλία και οι σκσκίστριες είναι όλες κομμουνίστριες οπότε δεν μου σηκώνεται εύκολα.
Έχεις κάτι σε προίκα;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Οι Έλληνες δεν διαβάζουν τέτοια βιβλία και οι σκσκίστριες είναι όλες κομμουνίστριες οπότε δεν μου σηκώνεται εύκολα.
Έχεις κάτι σε προίκα;

Άμα δεν μπορείς να πουλήσεις βιβλία με την ακαταμάχητη θεωρία καμακιού σου, τι μας την φλεξάρεις εδώ μέσα;

Με τις κομμουνίστριες θα το παίξεις κομμουνιστής. Ο καλός ο παίχτης δεν έχει ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Δεν έχουμε κάτι σε προίκα για σένα. Μόνος σου θα αγωνιστείς για τον μούνον τον επιούσιον. :2funny:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
να γνωρίζεις ότι διάσημοι πορνοεραστές του φόρουμ προσέχουν την διατροφή τους διότι το βιάγκρα παίρνεται μόνο νηστικός :2funny:πλαισιώνουν με αγάπη τις πουτάνες, ακούνε τα προβλήματα του κλάδου τους :2funny: συζητούν με γλύκα
και αβίαστη υπομονή
το κάθε τι μαζί τους, τις "ξεκλειδώνουν" με μαεστρία :2funny: ώστε να τις οδηγήσουν σε απέραντη ηδονή, γλύφουν ωραία, γλύφουν καλά (διαλιέχτε, διαλιέχτε) :2funny:
και αφού γαμήσουν 3 λεπτά ως γρηγορογαμούληδες :2funny: (αγαπημένη κατηγορία πουτανών) απολαμβάνουν
Εντάξει τώρα, αν δίνουν
ακόμα και τα πλακάκια του πορνο-καμπινέ :2funny:δεν θα κολλήσουμε σε τέτοιες χαριτωμένες λεπτομέρειες.

46 χρονων με νοκια 3310 γραφεις και ξερεις να βαζεις μονο ενα ιμοτζι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα δεν μπορείς να πουλήσεις βιβλία με την ακαταμάχητη θεωρία καμακιού σου, τι μας την φλεξάρεις εδώ μέσα;

Με τις κομμουνίστριες θα το παίξεις κομμουνιστής. Ο καλός ο παίχτης δεν έχει ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Δεν έχουμε κάτι σε προίκα για σένα. Μόνος σου θα αγωνιστείς για τον μούνον τον επιούσιον. :2funny:
το εριξε στον κομμουνισμο για να πει οτι δε μπορει να ριξει γκομενα που διαθετει εγκεφαλο ο τυπος!!!!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Το να υπάρχει ένα νήμα σε ένα φόρουμ όπου θα ανταλλάσσονται απόψεις για το γυναικείο φύλο στην Ελλάδα δεν είναι κακό, αντιθέτως πιστεύω είναι χρήσιμη η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων. Αλλά κάθε άποψη ενέχει κάποιο στοιχείο υποκειμενικότητας, καμία άποψη δεν εμπεριέχει την αλήθεια του Ιερού Ευαγγελίου ούτε είναι αξίωμα των μαθηματικών.
Από εκεί και πέρα, το νήμα έχει εκτραπεί σε ένα μέσο αυτοπροβολής του απόλυτου τίποτα (που για κάποιους είναι τα πάντα), μέτρησης ανδρισμού (με γελοίες γενικεύσεις) και ευφημισμού εννοιών και καταστάσεων.
Οι διαδικτυακές κοκορομαχίες δεν είναι ο σκοπός μου, ούτε το ξεκατίνιασμα που ενίοτε βλέπω να γίνονται με εντελώς γυναικουλίστικο τρόπο. Ο άντρας αγαπητοί μου, μια που πολλά μαθήματα έχουν γίνει για ανδρισμό, κατά την άποψη του γράφοντος λέει λίγα και κάνει πολλά. Αλλά όπως και να έχει, καθένας πράττει και ενεργεί όπως νομίζει.
Γενικότερα ομιλώντας, το τελευταίο μέρος που μπορεί κάποιος να ''νιώσει σπουδαίος'' είναι ένα φόρουμ όπως το συγκεκριμένο. Κατά την άποψή μου σπουδαίος είναι κάποιος που έχει σηκώσει μεγάλους σταυρούς και να έχει ζήσει με πολύ πιο σημαντικά προβλήματα από το πώς θα αντιμετωπίσει ή θα πηδήξει μερικές παρτόλες, πληρωμένες ή μη.
γιατι χαρακτηρισες τον ντοναλτ ως "τιποτα" ?
το ξερεις οτι μπορει να παρεξηγηθει και να μη βαζει ιμοτζι στα ποστ του τωρα?

τυπε εξαρταται πως κρατας το σκορ στη ζωη σου. αλλος με μουνια, αλλος με τζογο, αλλος με πιοτο, αλλος με φαι, και αλλος με φιλους!
αν εσυ υποτιμας τους αλλους γιατι εχουν διαφορετικα θελω και θεωρεις οτι δε τη βρισκουν εχεις "προβλημα"
γιατι εσυ μπορει να κραζεις ενα πουστη, γιατι ο πουστης τον παιρνει, αλλα προφανως ο πουστης γουσταρει να τον παιρνει και περναει καλυτερα με ενα τροπο που εσυ δε προκειται ποτε ουτε να δοκιμασεις αλλα ουτε και να ευχαριστηθεις! και επειδη το παραδειγμα ειναι "καπως" ας πουμε οτι ουτε ολες οι γυναικες τη βρισκουν να τον παιρνουν απο πισω! και εχουμε εδω μια λουλου που τον παιρνει απο πισω και προσπαθει να κανει τις αλλες με το ζορι σαν τα μουτρα της λες και οι αλλες δεν βρηκαν αλλους τροπους να περασουν καλα και ζητησαν τη συμβολη της!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Δεν θα γίνω και βιβλιοπώλης στα γεράματα. :2funny: Δεν φλεξάρω κάτι. Κάποιοι πάτε να την βγάλετε κούφια επειδή δεν μπορείτε. Τα ίδια θα λέμε; έχουμε μπει στην πορνοθεωρία πια.
Νέα μεγαλεία. :rockon:
Τώρα...αν το παίξω κομμουνιστης θα ξεράσω. :2funny:
Σκέφτηκα για προίκα μήπως αυτές που χορηγείς κάνεις δώρα, κονομήσουν και τις πείσω να με ζήσουν.
Ας βγουν και στο κλαρί (επίσημα). :2funny: Μεροκάματο να φέρνουν και οκ. Οχι θα κάτσω εγώ να δουλεύω
εφ όρου ζωής με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
και αβίαστη υπομονή
Εντάξει τώρα, αν δίνουν

Πραγματικά δέν εξισώνω μέ τίποτα, τίς πορνέ δοσοληψίες μέ τίς μή πορνέ!!
Θεωρώ ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες, πού δέν έχουν επαφές μέ μή πορνέ καταστάσεις.
Αλλωστε αυτά τά έχω πεί. Εννοείται δέν υποβιβάζω ούτε μειώνω τίς επιλογές τους.
Καί εγώ τό έκανα αυτό πρίν χρόνια -Μόνο σέ μπουρδέλα- Από τά άλλα Call Girls, City Tours, Studios κτλ είμαι άσχετος.
Πάντως όπως καί νά τό κάνουμε δέν υπάρχει σύγκριση, είναι εντελώς διαφορετικές...ερωτικές καταστάσεις!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πραγματικά δέν εξισώνω μέ τίποτα, τίς πορνέ δοσοληψίες μέ τίς μή πορνέ!!
Αν τις εξισώσεις θα είσαι αρεστός. Ξέρεις τι σημαίνει
να σε αποδεχθούν κάποια πουθενίστικα άβαταρ; :2funny:αυτομάτως παίρνεις εφάπαξ και 30 πουτάνες γκόμενες δώρο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο άλλος ο κακομοίρης ζητιανευει παραθέσεις.
Ξέρει ποιος. Σου λέει γιατί έκανε στον κωλόγερο
κι όχι σε εμένα. Έτσι είμαι εγώ. Απρόβλεπτος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Έχετε καμιά ιδέα κάποιοι
να αυξήσουμε τα έσοδα μας χωρίς να δουλεύουμε; :2funny:
προσωπικά έχω περάσει αρκετά και δεν βγάζω πλέον πολλά εδώ και χρόνια όπως έχω δηλώσει.
Δεν είμαι πλούσιος
και πετυχημένος
όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα που δίνουν δάνεια
σε εφοπλιστές :2funny:και γαμάνε γκόμενες πουτάνες του 9
και του 10 σε προσποιητά γαμήσια χωρίς "ποιότητα". :2funny: Να κάνουμε συνεργασία. Εσείς αυτό κι εγώ θα ρίχνομαι να τρώω τα άκυρα και να σας δίνω τα έγκυραι μήπως
και σκάσουν τα καυλόσπυρα
στις μαύρες ψυχές σας. :confused:
Το πολύ πολύ να πάτε μέσω σόσιαλ ως χέστηδες:2funny:
αλλά σίγουρα θα έχετε πληροφορίες από εμένα
που θα είναι σημαντικές.

Τι; όχι;

Μπορεις να γινεις συνοδος-καμακας.

Θα βγαινετε μαζι με καποιον λεφτα ντουετο, εσυ θα κανεις το πεσιμο στις γκομενες και αυτος θα πληρωνει τα παντα και στο τελος θα σου δινει και καποιο μπονους, οταν η φαση προχωραει. Ολοι κερδισμενοι :headbaning1:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Σκέφτηκα για προίκα μήπως αυτές που χορηγείς κάνεις δώρα, κονομήσουν και τις πείσω να με ζήσουν.
Ας βγουν και στο κλαρί (επίσημα). :2funny: Μεροκάματο να φέρνουν και οκ. Οχι θα κάτσω εγώ να δουλεύω
εφ όρου ζωής με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Η μεντορέτα μου είναι γαλλίδα, όπως θα ξέρεις. Προίκα δεν πρόκειται να πάρεις, κλωτσιές στον κώλο σίγουρα θα σου δώσει. :cheesy:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ήξερα τύπο που έσκουζε
ότι όλες οι πουτάνες του έκαναν σκουιρτινγκ αλλά και έχυναν μαζί του. Ένα έτσι λέει έκανε στην κλειτορίδα
και άπειρα τα υγρά. :2funny:Μάλιστα τις ξέσκιζε όλες κατά δήλωση του ακόμα και στα σπίτια τους. Σε ανύποπτο χρόνο τον πέτυχα να κλείνει ραντεβού
με γέρο για να τον πηδήξει
ο γέρος αυτόν). :2funny:
Επιτρέψτε μου να μην αποκαλύψω αυτό το διαμάντι.

:confused:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506

Θα βγαινετε μαζι με καποιον λεφτα ντουετο, εσυ θα κανεις το πεσιμο στις γκομενες και αυτος θα πληρωνει τα παντα και στο τελος θα σου δινει και καποιο μπονους, οταν η φαση προχωραει. Ολοι κερδισμενοι :headbaning1:
εγω παντως αν ημουν μπατιρης μπορει να εκανα τον συνοδο πορτοφολα! οσο την πεφτει ο αλλος στα νετα εγω να παιρνω κανενα ψιλο!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Κάτι σαν την προξενήτρα για γαμήσι, μου θυμίζει αυτό. Απορώ πού πας και τα βρίσκεις. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η μεντορέτα μου είναι γαλλίδα, όπως θα ξέρεις. Προίκα δεν πρόκειται να πάρεις, κλωτσιές στον κώλο σίγουρα θα σου δώσει. :cheesy:
Κατάλαβα...

Γεροντοέρωτας με π.........α

Πιπινάρα εννοώ
αφού ερωτεύτηκες.

:kiss-mark:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν τις εξισώσεις θα είσαι αρεστός. Ξέρεις τι σημαίνει
να σε αποδεχθούν κάποια πουθενίστικα άβαταρ; :2funny:αυτομάτως παίρνεις εφάπαξ και 30 πουτάνες γκόμενες δώρο.

Μά εδώ είναι τό θέμα. Οι πρώτοι πού τό αναγνωρίζουν είναι αυτοί. Ασχετα πού δέν τό παραδέχονται "Επίσημα"
Διότι πολλοί από αυτούς είναι κοτοπουλάκια, φοβισμένα.
Σίγουρα αυτό δέν αφορά μόνο τούς πουτανιάρηδες. Πολλές φορές είναι πιό αληθινοί από τούς άλλους.
Καί πάρα πολλοί από αυτούς πού τό παίζουν γκομενιάρηδες είναι απαίσιοι, καί μουνοπανέ άτομα...νά τά λέμε αυτά!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μά εδώ είναι τό θέμα. Οι πρώτοι πού τό αναγνωρίζουν είναι αυτοί. Ασχετα πού δέν τό παραδέχονται "Επίσημα"
Διότι πολλοί από αυτούς είναι κοτοπουλάκια, φοβισμένα.
Σίγουρα αυτό δέν αφορά μόνο τούς πουτανιάρηδες. Πολλές φορές είναι πιό αληθινοί από τούς άλλους.
Καί πάρα πολλοί από αυτούς πού τό παίζουν γκομενιάρηδες είναι απαίσιοι, καί μουνοπανέ άτομα...νά τά λέμε αυτά!!
Δεκτό.
Τα φασόλια εκτός από φασολάδα γίνονται
και εξαιρετική σαλάτα
με κρεμμύδι
και μαϊντανό.
Λεγεται παραλλαγή Πιάζι.
Εδώ όμως έχουμε την βασική γραμμή των γεγονότων όπως φαίνεται μέχρι τώρα.
Δηλαδή τα περί κοτόπουλων.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.257
Πόντοι
3.656
Ρε Ντόναλντ ... αν δεν είσαι παντρεμένος ... τα βράδια γιατί κάθεσαι και γράφεις εδώ ;
Καθημερινές εκτός παρασκευής σαββάτου , οι μόνες γυναίκες που είναι έξω
έχουν πολύ καλύτερη απόδοση στο καμάκι .

Το τελευταίο πάρτο αν θες και σαν φιλική συμβουλή .
Μπορεί να βγάλει πολλά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Με κοπρολαγνεία ή άνευ;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Κατάλαβα...

Γεροντοέρωτας με π.........α

Πιπινάρα εννοώ
αφού ερωτεύτηκες.

:kiss-mark:
Κατάλαβα κι εγώ πόσο ζηλεύεις...
Τι να μου πεις, τώρα, αφού την έχω αποκαλέσει πορνίδιο ο ίδιος.
Τις κλωτσιές θα τις φας, όχι γιατί υπάρχει κάποια σχέση, αλλά γιατί οι γαλλίδες δεν γουστάρουν τους ακαμάτες. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom