Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε Ντόναλντ ... αν δεν είσαι παντρεμένος ... τα βράδια γιατί κάθεσαι και γράφεις εδώ ;
Καθημερινές εκτός παρασκευής σαββάτου , οι μόνες γυναίκες που είναι έξω
έχουν πολύ καλύτερη απόδοση στο καμάκι .

Το τελευταίο πάρτο αν θες και σαν φιλική συμβουλή .
Μπορεί να βγάλει πολλά.
Άκυρη τοποθέτηση. Γιατί πρέπει να πηγαίνω κάπου όποτε θέλουν οι άλλοι κι όχι εγώ; πέραν τούτου έχεις πάει ποτέ βράδυ έξω να κάνεις καμάκι; το πιο πιθανό
είναι να σε περάσουν
για μαχαιροβγάλτη.

:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.250
Πόντοι
3.656
Άκυρη τοποθέτηση. Γιατί πρέπει να πηγαίνω κάπου όποτε θέλουν οι άλλοι κι όχι εγώ; πέραν τούτου έχεις πάει ποτέ βράδυ έξω να κάνεις καμάκι; το πιο πιθανό
είναι να σε περάσουν
για μαχαιροβγάλτη.

Λες να μιλάω για κάτι που δεν έχω κάνει ;
Με μίνιμουμ αποδοχής από τις γκόμενες , πάντα μπορείς να κάνεις καμάκι . Δεν το ονομάζω πλέον καμάκι εδώ και χρόνια.
Φιλικά μιλάω, γνωριμίες κάνω, είμαι κοινωνικός άνθρωπος ! Για κάλυψη ... κάνω κουβέντες και κονέ και με άνδρες ....
με πολύ κόσμο ... ε απλά τυχαίνει επειδή ο μισός πληθυσμός είναι γυναίκες .... να γίνονται κονέ και με αυτές ....

Κάποια κονέ , οδηγούν σε γαμήσια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κατάλαβα κι εγώ πόσο ζηλεύεις...
Τι να μου πεις, τώρα, αφού την έχω αποκαλέσει πορνίδιο ο ίδιος.
Τις κλωτσιές θα τις φας, όχι γιατί υπάρχει κάποια σχέση, αλλά γιατί οι γαλλίδες δεν γουστάρουν τους ακαμάτες. :confused:
Ζηλεύω τα πουλιά που έχουνε φτερά κοι όχι οθόνες. :2funny:
Δεν είχα την τιμή να πάω με Γαλλιδα. Μια Αγγλίδα, μια Ουγγαρέζα, Ρουμάνες
και κάτι άλλες μου έχουν τύχει
από ξένες και πάντα εντός συνόρων.

Να το προσέξεις αυτό με τους ακαμάτες. Οι γυναίκες ως γνωστόν θέλουν κάποιον
να τις νταντεύει και τα παρουσιάζουν όπως ακριβώς είπες. Πλασματικά δηλαδή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λες να μιλάω για κάτι που δεν έχω κάνει ;
Με μίνιμουμ αποδοχής από τις γκόμενες , πάντα μπορείς να κάνεις καμάκι . Δεν το ονομάζω πλέον καμάκι εδώ και χρόνια.
Φιλικά μιλάω, γνωριμίες κάνω, είμαι κοινωνικός άνθρωπος ! Για κάλυψη ... κάνω κουβέντες και κονέ και με άνδρες ....
με πολύ κόσμο ... ε απλά τυχαίνει επειδή ο μισός πληθυσμός είναι γυναίκες .... να γίνονται κονέ και με αυτές ....

Κάποια κονέ , οδηγούν σε γαμήσια.
Αυτή η ολοκληρωμένη εξήγηση έχει λογική.
Γενικώς όμως το βράδυ με κοιτούν περίεργα σε αντίθεση με την μέρα που όλα πάνε καλύτερα. Προφανώς φταίνε οι δολοφόνοι που κακώς ονομάστηκαν γυναικοκτόνοι.
Είναι τόσο καθυστερημένες που νομίζουν ότι εγκλήματα γίνονται μόνο νύχτα. Αλλά αυτά βλέπουν στα έργα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.250
Πόντοι
3.656
Αυτή η ολοκληρωμένη εξήγηση έχει λογική.
Γενικώς όμως το βράδυ με κοιτούν περίεργα σε αντίθεση με την μέρα που όλα πάνε καλύτερα. Προφανώς φταίνε οι δολοφόνοι που κακώς ονομάστηκαν γυναικοκτόνοι.
Είναι τόσο καθυστερημένες που νομίζουν ότι εγκλήματα γίνονται μόνο νύχτα. Αλλά αυτά βλέπουν στα έργα.

Κοίτα ... αυτές που έχουν τέτοιες φοβίες .... δεν πολυβγαίνουν .... και αν βγαίνουν και πάρεις πρέφα τέτοιες φοβίες ...
καλύτερα γιατί είναι ακατάλληλες για οποιαδήποτε χρήση , έτσι κι αλλιώς.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά περάσαμε και σήμερα στην εκπομπή μας. Αυτό είναι το νήμα μας και σε όποιον αρέσει.

:sleeping:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Να το προσέξεις αυτό με τους ακαμάτες. Οι γυναίκες ως γνωστόν θέλουν κάποιον
να τις νταντεύει και τα παρουσιάζουν όπως ακριβώς είπες. Πλασματικά δηλαδή.

Εμένα τι θα μου κάνει η Γαλλίδα; Σε σπονσορική/μεντορική σχέση αυτός που κάνει κουμάντο είναι ο άντρας. Για ισότητα στη σχέση υπάρχουν οι γκόμενες. Οι γκόμενες όμως για την ηλικία μου είναι λογικά 45+ χρονών και τις βγάζω με στοχευμένο καμάκι με ελάχιστες προσπάθειες το χρόνο, αντί να κάνω πιάτσα στην Ερμού, όπως εσύ.
Εσύ δεν έχεις ούτε γκόμενες ούτε μεντορέτες και θες και να σε ζήσει κάποια με προίκα. Επομένως είσαι αποτυχημένος τεμπέλης. Για αυτό έχεις σαλτάρει και βγάζεις θεωρίες. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμένα τι θα μου κάνει η Γαλλίδα; Σε σπονσορική/μεντορική σχέση αυτός που κάνει κουμάντο είναι ο άντρας. Για ισότητα στη σχέση υπάρχουν οι γκόμενες. Οι γκόμενες όμως για την ηλικία μου είναι λογικά 45+ χρονών και τις βγάζω με στοχευμένο καμάκι με ελάχιστες προσπάθειες το χρόνο, αντί να κάνω πιάτσα στην Ερμού, όπως εσύ.
Εσύ δεν έχεις ούτε γκόμενες ούτε μεντορέτες και θες και να σε ζήσει κάποια με προίκα. Επομένως είσαι αποτυχημένος τεμπέλης. Για αυτό έχεις σαλτάρει και βγάζεις θεωρίες. :confused:
Κωλόγερε έχεις πάθει παραλήρημα που βρίσκω γκόμενες έτσι στα κουτουρού.
Δεν είσαι ο μόνος. Κάποιοι φάγατε τις τάπες σας
με επιχειρήματα, πέρασα στην πορνοθεωρία να ρολάρουμε και να συσχετίσουμε
κι εσύ το βιολί σου. :2funny:
Λέγε ότι θες. Πέρα βρέχει. Πάντως αν έβρισκα καμιά πλούσια, μια χαρά θα μου καθόταν η φάση. Πολύ δύσκολα ταιριάζω με γυναίκες να κάτσω και μόνο αν προσφέρουν πολλά.
Έγινα άνθρωπος στόχου.
Πολυ σπέσιαλ κατηγορία ανθρώπων για να παίρνω
στα σοβαρά τα γραπτά
των άλλων. Νάνι τώρα.

:rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Κωλόγερε έχεις πάθει παραλήρημα που βρίσκω γκόμενες έτσι στα κουτουρού.
Δεν είσαι ο μόνος. Κάποιοι φάγατε τις τάπες σας
με επιχειρήματα, πέρασα στην πορνοθεωρία να ρολάρουμε και να συσχετίσουμε
κι εσύ το βιολί σου. :2funny:
Λέγε ότι θες. Πέρα βρέχει. Πάντως αν έβρισκα καμιά πλούσια, μια χαρά θα μου καθόταν η φάση. Πολύ δύσκολα ταιριάζω με γυναίκες να κάτσω και μόνο αν προσφέρουν πολλά.
Έγινα άνθρωπος στόχου.
Πολυ σπέσιαλ κατηγορία ανθρώπων για να παίρνω
στα σοβαρά τα γραπτά
των άλλων. Νάνι τώρα.

Δεν βγάζεις γκόμενες, αλλιώς θα έκανες τα κουμάντα σου και δεν θα έψαχνες για ποιοτικές πουτάνες στον αγοραίο που τόσο κατηγορείς.
Δεν πρόκειται να βρεις πλούσια διότι δεν έχεις να βάλεις τίποτα από την πλευρά σου, οπότε ξέχασέ το. Το μέλλον σου είναι οι πουτάνες.
:confused:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Ρε Ντόναλντ ... αν δεν είσαι παντρεμένος ... τα βράδια γιατί κάθεσαι και γράφεις εδώ ;
Καθημερινές εκτός παρασκευής σαββάτου , οι μόνες γυναίκες που είναι έξω
έχουν πολύ καλύτερη απόδοση στο καμάκι .

Το τελευταίο πάρτο αν θες και σαν φιλική συμβουλή .
Μπορεί να βγάλει πολλά.
ρε μαρτυριαρη αστο το παιδι!!! αφου μας κανει τη μουρη κρεας!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν βγάζεις γκόμενες, αλλιώς θα έκανες τα κουμάντα σου και δεν θα έψαχνες για ποιοτικές πουτάνες στον αγοραίο που τόσο κατηγορείς.
Δεν πρόκειται να βρεις πλούσια διότι δεν έχεις να βάλεις τίποτα από την πλευρά σου, οπότε ξέχασέ το. Το μέλλον σου είναι οι πουτάνες.
:confused:
πουτανιαρης σε αρνηση και αυτος?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
πουτανιαρης σε αρνηση και αυτος?
Έγραφε και παλιά και τότε ήταν απλά μισογύνης. Δεν είχε κάποια συγκεκριμμένη θεωρία, απλώς το χύμα καμάκι. Τώρα συνειδητοποιώντας τα ηλικιακά όρια, έχει σαλτάρει κι έβγαλε την «θεωρία του ποιοτικού γαμησιού με γκόμενες» σαν ψυχολογικό καταφύγιο, για να φαντάζεται τον εαυτό του ως μαχητή μιας ιδεολογίας. Στην παραίσθησή του αυτή μόνο αυτός γαμάει γκόμενες κι όσοι του τη λένε γαμάνε πουτάνες.

Παράλληλα ψάχνει για ποιοτικές πουτάνες για τα χοντρά όπως λέει, σαμποτάροντας έτσι τη θεωρία του, εφόσον για τα χοντρά θα έπρεπε να βολεύεται με τις γκόμενες που (δήθεν) βγάζει. Βασικά βρίσκεται σε πανικό κι έχει χάσει τη μπάλα.

Μπορείς να τον πεις και πουτανιάρη σε άρνηση, αφού το ψάχνει με τον αγοραίο.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Έγραφε και παλιά και τότε ήταν απλά μισογύνης. Δεν είχε κάποια συγκεκριμμένη θεωρία, απλώς το χύμα καμάκι. Τώρα συνειδητοποιώντας τα ηλικιακά όρια, έχει σαλτάρει κι έβγαλε την «θεωρία του ποιοτικού γαμησιού με γκόμενες» σαν ψυχολογικό καταφύγιο, για να φαντάζεται τον εαυτό του ως μαχητή μιας ιδεολογίας. Στην παραίσθησή του αυτή μόνο αυτός γαμάει γκόμενες κι όσοι του τη λένε γαμάνε πουτάνες.

Παράλληλα ψάχνει για ποιοτικές πουτάνες για τα χοντρά όπως λέει, σαμποτάροντας έτσι τη θεωρία του, εφόσον για τα χοντρά θα έπρεπε να βολεύεται με τις γκόμενες που (δήθεν) βγάζει. Βασικά βρίσκεται σε πανικό κι έχει χάσει τη μπάλα.

Μπορείς να τον πεις και πουτανιάρη σε άρνηση, αφού το ψάχνει με τον αγοραίο.
οι γκομενες αραγε τον θεωρουν ποιοτικο?

γιατι δε βγαινει στη βιζιτα αυτος? ετσι για αντιδραση! αφου θελει και φραγκα ευκολα! ιδου η ροδος!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
οι γκομενες αραγε τον θεωρουν ποιοτικο?

γιατι δε βγαινει στη βιζιτα αυτος? ετσι για αντιδραση! αφου θελει και φραγκα ευκολα! ιδου η ροδος!
Όταν κάποιος είναι μισογύνης αυτό βγαίνει στη συμπεριφορά και το καταλαβαίνουν οι γυναίκες. Πώς να σε βρει μία γυναίκα ποιοτικό έτσι;
Ναι, θέλει φράγκα εύκολα. Σε κάποια φάση που έλεγε ότι είναι μετριομπατίρης του είχα πει να κάνει κάτι να αναβαθμιστεί επαγγελματικά, ένα πρότζεκτ κλπ και μού έλεγε είναι αργά και μόνο με ένα καλό κόλπο κλπ. Καταλαβαίνεις.
Ίσως λόγω τεμπελιάς να μην μπορεί να αλλάξει και μέθοδο στο καμάκι. Δηλ. από το χύμα να περάσει στο στοχευμένο.
Κάπου φαίνεται εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση και είναι κρίμα, διότι εφόσον είναι και σκακιστής, σημαίνει ότι έχει ένα IQ, το οποίο όμως αφήνει ανεκμετάλλευτο.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Όταν κάποιος είναι μισογύνης αυτό βγαίνει στη συμπεριφορά και το καταλαβαίνουν οι γυναίκες. Πώς να σε βρει μία γυναίκα ποιοτικό έτσι;
Ναι, θέλει φράγκα εύκολα. Σε κάποια φάση που έλεγε ότι είναι μετριομπατίρης του είχα πει να κάνει κάτι να αναβαθμιστεί επαγγελματικά, ένα πρότζεκτ κλπ και μού έλεγε είναι αργά και μόνο με ένα καλό κόλπο κλπ. Καταλαβαίνεις.
Ίσως λόγω τεμπελιάς να μην μπορεί να αλλάξει και μέθοδο στο καμάκι. Δηλ. από το χύμα να περάσει στο στοχευμένο.
Κάπου φαίνεται εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση και είναι κρίμα, διότι εφόσον είναι και σκακιστής, σημαίνει ότι έχει ένα IQ, το οποίο όμως αφήνει ανεκμετάλλευτο.
για σκακιστης πολλα λεει και λιγα πραττει ! η σκακιερα ειναι εκει εξω! εδω μεσα ειναι ενα απο τα πολλα εγωκεντρικα φυντανια που περασαν (και συντομα περασαν και την πορτα της εξοδου οταν ξυπνησαν, αφου πρωτα γιναν περιγελος πολλακις)

δε με απασχολουν ιδιαιτερα τετοιοι χαρακτηρες γιατι το καρμα καλα τους κανει και τους κανει ο,τι τους κανει... ολα δανεικα ειναι στη ζωη και με τοκο...

πιο πολυ με απασχολουν οι παθητικοι τυπου σαντμαν , που εχουν παραιτηθει απο τη διεκδικηση καθε ευκαιριας για ζωη...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
γιατι χαρακτηρισες τον ντοναλτ ως "τιποτα" ?
το ξερεις οτι μπορει να παρεξηγηθει και να μη βαζει ιμοτζι στα ποστ του τωρα?

τυπε εξαρταται πως κρατας το σκορ στη ζωη σου. αλλος με μουνια, αλλος με τζογο, αλλος με πιοτο, αλλος με φαι, και αλλος με φιλους!
αν εσυ υποτιμας τους αλλους γιατι εχουν διαφορετικα θελω και θεωρεις οτι δε τη βρισκουν εχεις "προβλημα"
γιατι εσυ μπορει να κραζεις ενα πουστη, γιατι ο πουστης τον παιρνει, αλλα προφανως ο πουστης γουσταρει να τον παιρνει και περναει καλυτερα με ενα τροπο που εσυ δε προκειται ποτε ουτε να δοκιμασεις αλλα ουτε και να ευχαριστηθεις! και επειδη το παραδειγμα ειναι "καπως" ας πουμε οτι ουτε ολες οι γυναικες τη βρισκουν να τον παιρνουν απο πισω! και εχουμε εδω μια λουλου που τον παιρνει απο πισω και προσπαθει να κανει τις αλλες με το ζορι σαν τα μουτρα της λες και οι αλλες δεν βρηκαν αλλους τροπους να περασουν καλα και ζητησαν τη συμβολη της!
Το σχόλιό μου ήταν απρόσωπο διότι όσα γράφω αφορούν κατά περίπτωση περισσότερες συμπεριφορές και όχι προσωπικά κάποιον.
Από εκεί και πέρα, σκέψου μία γκόμενα που είναι για τα μπάζα: αν ασχοληθείς μαζί της, δεν της δίνεις αξία; έτσι είναι γενικότερα και με τους ανθρώπους, όσο ασχολείσαι μαζί τους λαμβάνουν πολλές φορές μέσα τους αξία από την ενασχόλησή σου μαζί τους. Επομένως, όταν κάποιος για μένα είναι ανάξιος ενασχόλησης, απλά τον προσπερνώ, όλα τα άλλα αξία του δίνουν από το πουθενά.
Οι παπατζήδες δε δουλεύουν μόνοι τους, συνήθως έχουν και τους ''αβανταδόρους'' για να προσελκύουν κορόιδα. Αυτό νομίζω ότι δουλεύει παντού. Τέλος, όποιος διαθέτει ελάχιστη κρίση μπορεί να διακρίνει το πλήθος των αντιφάσεων των παπατζήδων και συνοδοιπόρων τους, που είναι για γέλια.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάθε μέρα τα γνωστά ρετάλια απλώνουν τις μύξες τους στο νήμα. Τους έχω γίνει εφιάλτης. :2funny:
Τόσο πετυχημένοι, πάμπλουτοι και δημιουργικοί όπως μας λένε, πως κατάντησαν να πηγαίνουν μόνο με πουτάνες;
εύλογο το ερώτημα. Δεν μπορούν να καταπιούν ότι κάποιος που δεν έχει πολλά λεφτά και δεν κατάντησε χορηγός
και πουτανάκιας οπως αυτοί :2funny: βρίσκει γκόμενες με λάιβ πέσιμο ενώ αυτοί πληρώνουν μέχρι και για καλημέρα.
Δεν μπορούν να καταπιούν πως κάποιος πάει στις πουτάνες τόσο σπάνια, τις απαξιώνει για τα χοντρά όπως αρκετός κόσμος ενώ αυτοί βαράνε προσοχή ζητιανεύοντας γλωσσόφιλα. :2funny:Δεν μπόρεσαν να απαντήσουν πουθενά
στα ακλόνητα επιχειρήματά μου και ως ξεφτιλισμένες κότες δεν τολμούν να έρθουν να με διαψεύσουν.
Δεν μπορούν να καταπιούν την ιδεολογική αντιπάθεια που έχουμε μεταξύ μας γκομενάκηδες και πουτανάκηδες
και μάλιστα μας αρέσει κιόλας. :2funny:
Κάθε φορά που πηγαίνω στις πουτάνες, πρωταρχικός μου στόχος είναι να περιγράψω την κατάντια πουτανών
και πουτανάκηδων. Άλλωστε και στις ενημερώσεις που έκανα προ καιρού, ήταν φανερό αυτό και κάποια ναυάγια
μου έκαναν αναφορές επειδή έλεγα σκληρές αλήθειες για τα "μωράκια" τους. :2funny: Βούτυρο στο ψωμί μου
μιας που ακόμα και νέα παιδιά ικανά να γαμήσουν κορμούς δέντρων, φεύγουν άχυστοι από το επίπεδο σαπίλας
της πορνείας. Τώρα μάλιστα που βαρέθηκα να απαξιώνω τα ναυάγια του νήματος για τα γκομενικά
και έπιασα τα της πορνείας, το γέλιο θα προσαυξάνεται σε κάθε ευκαιρία.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
για σκακιστης πολλα λεει και λιγα πραττει ! η σκακιερα ειναι εκει εξω! εδω μεσα ειναι ενα απο τα πολλα εγωκεντρικα φυντανια που περασαν (και συντομα περασαν και την πορτα της εξοδου οταν ξυπνησαν, αφου πρωτα γιναν περιγελος πολλακις)

δε με απασχολουν ιδιαιτερα τετοιοι χαρακτηρες γιατι το καρμα καλα τους κανει και τους κανει ο,τι τους κανει... ολα δανεικα ειναι στη ζωη και με τοκο...

πιο πολυ με απασχολουν οι παθητικοι τυπου σαντμαν , που εχουν παραιτηθει απο τη διεκδικηση καθε ευκαιριας για ζωη...
ναυαγια και τα 2 ...εκαστος στο ειδος του

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η συγκεκριμένη μερίδα ναυαγίων δεν μπορεί να την πέσει σε καμία γκόμενα και ποτέ ως δειλοί και ανίκανοι
γι αυτό και σαλιαρίζουν στα σόσιαλ ή μονίμως πουτανίζουν. :2funny:Δεν αντέχουν ούτε μία απόρριψη
πόσο μάλλον πολλές που τρώω κατά δήλωσή μου σαν φυσιολογική εξέλιξη αγνώστου σε άγνωστες
ώστε να πετύχω. Τους ενοχλούν τα πάντα όταν κάποιος πετυχαίνει κάτι. Αν όμως είχα μουνί, κι έλεγα
ότι 10 + χαλί = καλημέρα, θα συμφωνούσαν. Αγαμία λέγεται. :confused:
Ας κάτσουν στα σόσιαλ να περιμένουν φαντάσματα. :2funny: Από λόγια εδώ μέσα άλλο τίποτα.
Αποδείξεις δεν βλέπουμε δια ζώσης παρά μόνο αρλούμπες και ευτελή ψαλιδίσματα ώστε να επιπλεύσει
η αχρηστία τους μέσω της πορνείας που παρουσιάζουν ως επιτυχία. Κάτι που όλοι μπορούν να κάνουν.
Αυτοί μπορούν να κάνουν αυτό που κάνω εγώ; ούτε ως δοκιμή. :2funny:
Όλο λένε ότι πάνε με μουνάρες πουτάνες του 9 και του 10 αλλά τελικά τον πίνουν από την αντίστοιχη παροχή
του 3 και του 4. :2funny: Αξίωμα.:2funny: Εγώ πάλι τρώω τα 7ράκια που συνδυάζουν τα πάντα.
Ας γαμάνε αυτοί τα δήθεν 9άρια λέγοντας ψέματα όπως κι άλλοι για να παριστάνουν τους πορνο-εραστές.
Σιγά μην υπάρχει γκόμενα 9άρι και 10άρι με αντίστοιχη παροχή. Πόσο μάλλον πουτάνα.
Τον πίνουν παντού οι αγάμητοι. :rockon: Η ουσία είναι ότι αυτά τα ρετάλια, δεν γνωρίζουν την έννοια του ποιοτικού γαμησιού (πόσο πόνο τους κερνάω; ) :2funny: με κανονική γκόμενα απέναντι στην αγγαρεία της πουτάνας
διότι δεν έχουν γαμήσει ποτέ κανονική γκόμενα. Εκεί έχω το πλεονέκτημα όπως κι όλοι οι γκομενάκηδες. :rockon:
Άρα όσο κι αν σκούζουν δικαιολογίες, η μοίρα τους είναι να περιμένουν στην ουρά τις πουτάνες
που απλώς τους ανέχονται. Εκεί βρίσκουν μια πληρωμένη αγκαλιά από το κέρατο που έφαγαν ως λειψοί,
ακοινώνητοι και τιποτένιοι από τις γκόμενες κι εγώ είμαι εδώ για να τους το θυμίζω. :rockon:
Είμαστε το νήμα της αλήθειας. Deal with it. Συνεχίστε τις γαργάρες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η συγκεκριμένη μερίδα ναυαγίων δεν μπορεί να την πέσει σε καμία γκόμενα και ποτέ ως δειλοί και ανίκανοι
γι αυτό και σαλιαρίζουν στα σόσιαλ ή μονίμως πουτανίζουν. :2funny:Δεν αντέχουν ούτε μία απόρριψη
πόσο μάλλον πολλές που τρώω κατά δήλωσή μου σαν φυσιολογική εξέλιξη αγνώστου σε άγνωστες
ώστε να πετύχω. Τους ενοχλούν τα πάντα όταν κάποιος πετυχαίνει κάτι. Αν όμως είχα μουνί, κι έλεγα
ότι 10 + χαλί = καλημέρα, θα συμφωνούσαν. Αγαμία λέγεται. :confused:
Ας κάτσουν στα σόσιαλ να περιμένουν φαντάσματα. :2funny: Από λόγια εδώ μέσα άλλο τίποτα.
Αποδείξεις δεν βλέπουμε δια ζώσης παρά μόνο αρλούμπες και ευτελή ψαλιδίσματα ώστε να επιπλεύσει
η αχρηστία τους μέσω της πορνείας που παρουσιάζουν ως επιτυχία. Κάτι που όλοι μπορούν να κάνουν.
Αυτοί μπορούν να κάνουν αυτό που κάνω εγώ; ούτε ως δοκιμή. :2funny:
Όλο λένε ότι πάνε με μουνάρες πουτάνες του 9 και του 10 αλλά τελικά τον πίνουν από την αντίστοιχη παροχή
του 3 και του 4. :2funny: Αξίωμα.:2funny: Εγώ πάλι τρώω τα 7ράκια που συνδυάζουν τα πάντα.
Ας γαμάνε αυτοί τα δήθεν 9άρια λέγοντας ψέματα όπως κι άλλοι για να παριστάνουν τους πορνο-εραστές.
Σιγά μην υπάρχει γκόμενα 9άρι και 10άρι με αντίστοιχη παροχή. Πόσο μάλλον πουτάνα.
Τον πίνουν παντού οι αγάμητοι. :rockon: Η ουσία είναι ότι αυτά τα ρετάλια, δεν γνωρίζουν την έννοια του ποιοτικού γαμησιού (πόσο πόνο τους κερνάω; ) :2funny: με κανονική γκόμενα απέναντι στην αγγαρεία της πουτάνας
διότι δεν έχουν γαμήσει ποτέ κανονική γκόμενα. Εκεί έχω το πλεονέκτημα όπως κι όλοι οι γκομενάκηδες. :rockon:
Άρα όσο κι αν σκούζουν δικαιολογίες, η μοίρα τους είναι να περιμένουν στην ουρά τις πουτάνες
που απλώς τους ανέχονται. Εκεί βρίσκουν μια πληρωμένη αγκαλιά από το κέρατο που έφαγαν ως λειψοί,
ακοινώνητοι και τιποτένιοι από τις γκόμενες κι εγώ είμαι εδώ για να τους το θυμίζω. :rockon:
Είμαστε το νήμα της αλήθειας. Deal with it. Συνεχίστε τις γαργάρες.

εσυ εχεις αποκτησει ανοσια στις απορριψεις λογω καμενων εγκεφαλικων κυτταρων

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σιγά-σιγά βλέπω ξεμυτίζουν από τό νήμα, καί κάποιοι αραχνιασμένοι συκοφάντες άνευ επιχειρημάτων καί πρακτικών!!
Η ασήμαντη αποκλειστικά ηλεκτρονική ζωή τους, τούς έχει επιφέρει πάμπολλα ερωτικά πλήγματα!! Είναι μόνοι καί τό ξέρουν καλά.
Είναι αδιανόητο νά κατανοήσουν, ότι υπάρχουν καί φωτεινά παραδείγματα ατόμων τού νήματος άκρως επιτυχημένων...σέ όλους τούς τομείς!!!
Προσπαθούν από τό σκοτεινό γραφείο τους, νά προσηλυτίσουν αδαείς καί χαμηλών τόνων άτομα. Ωστε μέ αυτό τόν τρόπο νά έχουν άλλοθι.
Σέ όλες, μά όλες τίς Hardcore ερωτήσεις τού νήματος απέχουν. Καί έρχονται σύσσωμοι μετά τήν φουρτούνα νά τό παίξουν ιδανικοί καπετάνιοι.
Είναι άξιοι τής μοίρας τους.

keep walking forward!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom