Η συγκεκριμένη μερίδα ναυαγίων δεν μπορεί να την πέσει σε καμία γκόμενα και ποτέ ως δειλοί και ανίκανοι
γι αυτό και σαλιαρίζουν στα σόσιαλ ή μονίμως πουτανίζουν.
Δεν αντέχουν ούτε μία απόρριψη
πόσο μάλλον πολλές που τρώω κατά δήλωσή μου σαν φυσιολογική εξέλιξη αγνώστου σε άγνωστες
ώστε να πετύχω. Τους ενοχλούν τα πάντα όταν κάποιος πετυχαίνει κάτι. Αν όμως είχα μουνί, κι έλεγα
ότι 10 + χαλί = καλημέρα, θα συμφωνούσαν. Αγαμία λέγεται.
Ας κάτσουν στα σόσιαλ να περιμένουν φαντάσματα.
Από λόγια εδώ μέσα άλλο τίποτα.
Αποδείξεις δεν βλέπουμε δια ζώσης παρά μόνο αρλούμπες και ευτελή ψαλιδίσματα ώστε να επιπλεύσει
η αχρηστία τους μέσω της πορνείας που παρουσιάζουν ως επιτυχία. Κάτι που όλοι μπορούν να κάνουν.
Αυτοί μπορούν να κάνουν αυτό που κάνω εγώ; ούτε ως δοκιμή.
Όλο λένε ότι πάνε με μουνάρες πουτάνες του 9 και του 10 αλλά τελικά τον πίνουν από την αντίστοιχη παροχή
του 3 και του 4.
Αξίωμα.
Εγώ πάλι τρώω τα 7ράκια που συνδυάζουν τα πάντα.
Ας γαμάνε αυτοί τα δήθεν 9άρια λέγοντας ψέματα όπως κι άλλοι για να παριστάνουν τους πορνο-εραστές.
Σιγά μην υπάρχει γκόμενα 9άρι και 10άρι με αντίστοιχη παροχή. Πόσο μάλλον πουτάνα.
Τον πίνουν παντού οι αγάμητοι.
Η ουσία είναι ότι αυτά τα ρετάλια, δεν γνωρίζουν την έννοια του ποιοτικού γαμησιού (πόσο πόνο τους κερνάω; )
με κανονική γκόμενα απέναντι στην αγγαρεία της πουτάνας
διότι δεν έχουν γαμήσει ποτέ κανονική γκόμενα. Εκεί έχω το πλεονέκτημα όπως κι όλοι οι γκομενάκηδες.
Άρα όσο κι αν σκούζουν δικαιολογίες, η μοίρα τους είναι να περιμένουν στην ουρά τις πουτάνες
που απλώς τους ανέχονται. Εκεί βρίσκουν μια πληρωμένη αγκαλιά από το κέρατο που έφαγαν ως λειψοί,
ακοινώνητοι και τιποτένιοι από τις γκόμενες κι εγώ είμαι εδώ για να τους το θυμίζω.
Είμαστε το νήμα της αλήθειας. Deal with it. Συνεχίστε τις γαργάρες.