Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλο τα απαξιώνεις τα πορνεία κι όλο εκεί τριγυρνάς. Νομίζεις ότι σε πολεμάνε, ενώ βάζεις αυτογκόλ ο ίδιος... :2funny:
Βαρέθηκα να σας ταπώνω :2funny: ακούγοντας δικαιολογίες
και τώρα θα αναλύσω την πορνεία. Η Ντονάλντια μέθοδος έχει αποδομήσει
το μουνί συθέμελα. Πάω να κάνω επικό ποστ.

:rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
το μουνί συθέμελα. Πάω να κάνω επικό ποστ.

μαλακα εισαι τελειως φαντασιοπληκτος.δεν εχεις ταπωσει κανεναν εδω μεσα και αυτοι που σε διαβαζουν πρεπει να ειναι τερμα χασομερηδες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σχεδόν όλοι οι άνδρες όταν γαμάνε, αποσκοπούν σε όλο και περισσότερη ηδονή. Είμαστε πιο επιθετικά
και λιγούρικα δίποδα από τις καρακάξες. :2funny: Ακόμα κι οι πορνοπελάτες. Ποιος πορνοπελάτης είπε σε πουτάνα ότι φτάνει και φύγε; αρχίδια! :2funny: Από την στιγμή που η παροχή ειναι λειψή λόγω ύπαρξης συναλλαγής
και δεν βασίζεται στον ρεαλισμό, είναι φυσικό επακόλουθο να μην χορταίνουμε με πουτάνα. :confused:
Αυτή ακριβώς είναι κι η κεντρική ιδέα στο σύστημα αξιών τους διότι αν στα δίνουν όλα οι πουτάνες, θα τις βαρεθείς σύντομα και γενικώς δεν θα τα σκας αρκετα στο σύστημα. Το γαμήσι είναι ακολουθία διεργασιών που για να "πληρώσουν" το σώμα, απαιτούνται πολλά
αλλά και χρόνος γαμησιού.
Μόνοι οι άμπαλοι τενεκέδες πιστεύουν ότι γαμώντας τυπικά, γάμησαν. :2funny:
Ας δούμε τώρα τα υπόλοιπα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
το μουνί συθέμελα.
Πάω να κάνω επικό ποστ.

Σαν «Ντονάλντια κωμωδία» να περνάμε την ώρα μας καλή είναι. :D:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μόνο πορνο-γαμήσι που γίνεται αποδεκτό ως οριακά ποιοτικό στην μέθοδο Ντόναλντ είναι με αρχάρια πουτάνα που ψιλοταιριάζουμε και μόνο υπό προϋποθέσεις.
Δηλαδή υπερσπάνια. :2funny:
Γι'αυτό ακριβώς και δεν αξίζει τον κόπο. Συγκεκριμένα
θα έλεγα ότι αξίζει μόνο
με κάποια που δεν μπορεί
να προφυλάξει-διαχειριστεί
τα ορμέμφυτά της έτσι ώστε να προστατέψει την συναλλαγή. :confused: Αν λοιπόν
η άνωθεν παραδειγματική αρχάρια πουτάνα βιώσει συναισθηματικά
την συνάντηση, επηρεαστεί στην αμυντική της στάση
και δεν ορθώσει άμυνες (στον λιγούρη) :2funny: όπως μια φτασμένη πουτάνα η οποία γνωρίζει πως να καλλιεργεί προσδοκίες (ελεγχόμενο παραμύθι κτλ) θα παραδωθεί
και θα κατρακυλίσει.
Αν γίνει αυτό δεν υπάρχει επιστροφή. Φυσικά πρέπει
να γίνει κατανοητό ότι το να τον βάλουμε π.χ ξερά σε ένα μουνί ακάποτα δεν σημαίνει
ότι έγινε κάτι. Ο άνδρας που γαμάει γκόμενες και πουτάνες γνωρίζει πολύ καλύτερα από έναν ρομαντικό ηλίθιο :2funny:
τις διαφορές στις συμπεριφορές.
Προσωπικά οπότε μου έκατσε τέτοια φάση με πουτάνα,
δεν επέστρεψε ποτέ στην συναλλαγή. Δεν θα το συγκρίνω με γκομενικό γαμήσι αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να το καταδικάσω ως ξεπέτα. Οι πουτάνες είναι τύπισσες που αν μπλέξεις
σε φάση, θα τις
εκμεταλλευτείς
η θα σε εκμεταλλευτούν
(μεγάλη αλήθεια) και δεν εννοώ οικονομική κατάσταση αλλά γαμήσι και διασκέδαση. Αν όμως μας κερνούν, δεν θα πούμε
κι όχι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
μαλακα εισαι τελειως φαντασιοπληκτος.δεν εχεις ταπωσει κανεναν εδω μεσα και αυτοι που σε διαβαζουν πρεπει να ειναι τερμα χασομερηδες
Πήγαινε να κλωσσήσεις κανένα αυγουλάκι. :2funny:
Σαν «Ντονάλντια κωμωδία» να περνάμε την ώρα μας καλή είναι. :D:
Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι εσείς
οι ξερόλες. :2funny: Γράψε κι εσύ τα δικά σου. Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις ιδέα. Δες το ως εκτόνωση της άγνοιάς σου.

:2funny:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Τό μήν τόν παίρνει κανείς στά σοβαρά, δέν τό έχω σκεφτεί απλά. Τό έχω δεί από πολλούς εδώ μέσα!!
Ανευ επιχειρημάτων, ο κάθε ένας λέει τό μακρύ καί τό κοντό του. Αλλά στήν πράξη όλοι κότες.
Γιά τό free καμάκι, η άποψη μου είναι γνωστή. Κρύβει πολλές παγίδες, καί συχνά άν όχι πάντα είναι...αναποτελεσματικό!!
Γιά τίς επαγγελματίες γκόμενες τού Sex, τό έχει πεί ότι πηγαίνει. Τώρα γιά τό μέλλον ποιός ξέρει!!

Ναί εσένα περίμενα, νά μού επιβεβαιώσει άν έχω αντίληψη η όχι!!
Τώρα ποιός θέλει τσομπάνη, γιά νά κάνει κάτι στήν ζωή του,
δές τόν εαυτό σου, στόν καθρέπτη καί θά τό καταλάβεις...αμέσως!!
πηγα στον καθρεφτη και ειδα. δεν ειμαι εγω αρα βασει της λογικης σου εσυ θες για τσομπανη τον ντοναλτ! εμπρος αυριο στην ερμου για ιδιαιτερα!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
σταρχιδια μας σε εχουμε ολοι απλα εσυ ζεις στον μικροκοσμο σου και νομιζεις οτι ασχολουμαστε μαζι σου
ρε τυπε μην τον δικαζεις! μπορει να σε παρει στα σοβαρα και να νομιζει οντως οτι κουνηθηκαν τα @@ μας αν γαμαει αυτος και τι γαμαει!!!!

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Σήμερα μόλις τελείωσα
το γαμήσι με το μωρό από Βενέτη (συγνώμη, ξεχνώ ότι πιστεύουν εδώ μέσα μόνο ότι είναι αρνητικό) :2funny: πήρα έναν φίλο που έχει βαρεθεί
κι αυτός τα μπουρδέλα.
Ήταν όμως γήπεδο και δεν κατεβήκαμε. Νομίζω ότι έχω βρει τον έτερο Ντόναλντ. Όπου μπούμε η ειρωνεία που πέφτει, αγγίζει κρίσιμη μάζα.
Καθόμαστε απέναντι στους καναπέδες, κοιτιόμαστε
και κάνουμε κάτι τέτοια.

200.gif

Τελικα τα καταφερες με τον Βενετη; Ποσες φορες βγηκατε;; Πως ηταν η φαση; Καλη; Συνεχιζεις;

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Εχμ, μιλάς σε λάθος άτομο, γιατί εγώ δεν είμαι με τους πουτανάκηδες, αλλά με τους γκομενάκηδες. Εδώ είμαι γιατί με βολεύει σαν ιντερνετικό καφενείο. Τον Ντόναλντ τον σχολιάζω, επειδή γράφει παιδαριώδη πράγματα, όχι επειδή είναι σε λάθος στρατόπεδο.

Άστο με την ποιότητα των πουτανάκηδων, τύπε. Απλά οι συστηματικοί πουτανάκηδες δεν μπορείτε να βρειτε γκόμενες και πάτε στις πουτάνες. Και φτιάξατε κι εσείς ένα «σύστημα αξιών» για ψυχολογική επιβίωση, ενώ είστε αντρικά παροπλισμένοι. Οι πραγματικοί άντρες είναι έξω και κυνηγάνε γκόμενες.
οι πραγματικοι αντρες ειναι εκει εξω και κυνηγανε αντρες εγω αυτο βλεπω!!!
ολοι οι αλλοι τα κοβουν τρανα μπας και πεισουν τον εαυτο τους οτι δεν ειναι βητα διαλογης!
ξερω κατι ντοναλτ που αν δε πιουν 5 ποτα να παρουν θαρρος ειναι κοτουλες της σειρας!

συστηματικος πουτανακιας μπορει οντως να εισαι γιατι δε μπορεις να βρεις γκομενα μπορεις ομως να εισαι και γιατι ΔΕΝ θες να εισαι με γκομενα!
εσενα αν εισαι χορηγος/σπονσορας τι νομιζεις οτι σε κανει λιγοτερο πουτανακια? τη γκομενα δεν την κερνας στο πρωτο ραντεβου? μπουζουκια δε θελει? με ενα φραπε σπαστο και ενα καλαμακι στο χερι γαμας?

γαμας χωρις να κερασεις τιποτα ποτε και πουθενα ενα μουνι συστηματικα? και δε λεω να γαμας καμια παντρεμενη που εκ φυσεως ποτε δε θα σας δουνε εξω για καφε!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
πηγα στον καθρεφτη και ειδα. δεν ειμαι εγω αρα βασει της λογικης σου εσυ θες για τσομπανη τον ντοναλτ! εμπρος αυριο στην ερμου για ιδιαιτερα!

Κοίτα νά δείς, άν δέν είχα άλλες εναλλακτικές λύσεις γιά μούνες,
ήμουν 20 χρόνια νεότερος καί είχα χρόνο άπλετο θά πήγαινα. Γιατί... νά μήν πήγαινα ?
Μήπως αρχίζεις καί τό σκέφτεσαι νά πάς ?
Καλό θά σού κάνει!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για πλάκα έχω κάποιους καρσγκιόζηδες εδώ μέσα.
Όλη μέρα κι όλη νύχτα τρέχουν να μου την πουν.
Ξεχασμένοι από όλους κι όλα.
Η κατάντια τους μονόδρομος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τελικα τα καταφερες με τον Βενετη; Ποσες φορες βγηκατε;; Πως ηταν η φαση; Καλη; Συνεχιζεις;
Από το πορνογαμήσι απείρως καλύτερα. Φυσικά οι γυναίκες πιστεύουν ότι κάνοντας φάση μαζί τους, οφείλεις και να τις νταντεύεις.:confused: Σε αυτό το νομοτελειακά επερχόμενο γεγονός η μέθοδος Ντόναλντ προτείνει την μέθοδο "Τσάο".
:2funny: Εξαιρούνται όσες προσφέρουν γη και ύδωρ.
Δηλαδή 1 κάθε μύριο (περίπου). :2funny:
Το παν είναι να ξεκαθαρίζεις την θέση σου. Εγώ δεν τάζω οπότε στα παπάρια μου όλα.
Έτσι κι αλλιώς τα συναισθήματα και τα σάλια αργούν πολύ να έρθουν και πάντα προηγείται το γαμήσι.
Μονο οι εγκεφαλικά νεκροί (κυρίως εδώ μέσα)
τα βάζουν στο μπλέντερ που πληρώνουν και την ανάσα τους γαμώντας το τίποτα από το καθόλου.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
ήμουν 20 χρόνια νεότερος καί είχα χρόνο άπλετο θά πήγαινα. Γιατί... νά μήν πήγαινα ?
Καλό θά σού κάνει!!
γιατι δεν ειναι τα πραματα οπως ηταν πριν 20 χρονια που εκανες αυτα που εκανες!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Το να υπάρχει ένα νήμα σε ένα φόρουμ όπου θα ανταλλάσσονται απόψεις για το γυναικείο φύλο στην Ελλάδα δεν είναι κακό, αντιθέτως πιστεύω είναι χρήσιμη η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων. Αλλά κάθε άποψη ενέχει κάποιο στοιχείο υποκειμενικότητας, καμία άποψη δεν εμπεριέχει την αλήθεια του Ιερού Ευαγγελίου ούτε είναι αξίωμα των μαθηματικών.
Από εκεί και πέρα, το νήμα έχει εκτραπεί σε ένα μέσο αυτοπροβολής του απόλυτου τίποτα (που για κάποιους είναι τα πάντα), μέτρησης ανδρισμού (με γελοίες γενικεύσεις) και ευφημισμού εννοιών και καταστάσεων.
Οι διαδικτυακές κοκορομαχίες δεν είναι ο σκοπός μου, ούτε το ξεκατίνιασμα που ενίοτε βλέπω να γίνονται με εντελώς γυναικουλίστικο τρόπο. Ο άντρας αγαπητοί μου, μια που πολλά μαθήματα έχουν γίνει για ανδρισμό, κατά την άποψη του γράφοντος λέει λίγα και κάνει πολλά. Αλλά όπως και να έχει, καθένας πράττει και ενεργεί όπως νομίζει.
Γενικότερα ομιλώντας, το τελευταίο μέρος που μπορεί κάποιος να ''νιώσει σπουδαίος'' είναι ένα φόρουμ όπως το συγκεκριμένο. Κατά την άποψή μου σπουδαίος είναι κάποιος που έχει σηκώσει μεγάλους σταυρούς και να έχει ζήσει με πολύ πιο σημαντικά προβλήματα από το πώς θα αντιμετωπίσει ή θα πηδήξει μερικές παρτόλες, πληρωμένες ή μη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλό θά σού κάνει!!
Μα είσαι σοβαρός; τόλμησες να πεις περί εναλλακτικών; γιατί δεν πας ΜΟΝΟ
με πουτάνες ρε αλήτη; :2funny:
είσαι λούζερ, ψεύτης, απατεώνας και σίγουρα
δεν κάνεις τίποτα.
Θα κουβαληθεί κάνας οδοντίατρος να σου πει ότι γαμάει 4 ώρες συνεχόμενες και πολλά άλλα.
Εδώ μέσα δεν θα λες εσύ
για σένα αλλά οι άλλοι για σένα και ποτέ εσύ για αυτούς.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
οι πραγματικοι αντρες ειναι εκει εξω και κυνηγανε αντρες εγω αυτο βλεπω!!!
ολοι οι αλλοι τα κοβουν τρανα μπας και πεισουν τον εαυτο τους οτι δεν ειναι βητα διαλογης!
ξερω κατι ντοναλτ που αν δε πιουν 5 ποτα να παρουν θαρρος ειναι κοτουλες της σειρας!
Οι πραγματικοί άντρες κυνηγάνε γυναίκες κι άλλοι τα καταφέρνουν καλά, ενώ άλλοι λιγότερο καλά. Όσο κυνηγάς γυναίκες, χωρίς να ξεφτιλίζεσαι για αυτές, είσαι πραγματικός άντρας, ανεξάρτητα πόσο καλά θα τα καταφέρεις.

συστηματικος πουτανακιας μπορει οντως να εισαι γιατι δε μπορεις να βρεις γκομενα μπορεις ομως να εισαι και γιατι ΔΕΝ θες να εισαι με γκομενα!
Το δεύτερο είναι η δικαιολογία των πουτανάκηδων. Το να μη θες να είσαι με γκόμενα και να προτιμάς την πουτάνα που δεν είναι τίποτα παραπάνω από πληρωμένο και χρονομετρημένο σεξ μεταξύ αγνώστων χωρίς κανένα αίσθημα, κρύβει κάποιο πρόβλημα. Η γκόμενα δεν είναι ένα απλό χυσοδοχείο.

εσενα αν εισαι χορηγος/σπονσορας τι νομιζεις οτι σε κανει λιγοτερο πουτανακια? τη γκομενα δεν την κερνας στο πρωτο ραντεβου? μπουζουκια δε θελει? με ενα φραπε σπαστο και ενα καλαμακι στο χερι γαμας?

γαμας χωρις να κερασεις τιποτα ποτε και πουθενα ενα μουνι συστηματικα? και δε λεω να γαμας καμια παντρεμενη που εκ φυσεως ποτε δε θα σας δουνε εξω για καφε!
Δεν εξισώνεται η γκόμενα με την πουτάνα με βάση το οικονομικό κόστος. Πουτάνα είναι μία γυναίκα που πληρώνεται για συγκεκριμμένες σεξουαλικές υπηρεσίες. Η γκόμενα μπορεί να σου κοστίσει περισσότερο, αν την γουστάρεις και την κερνάς ή της κάνεις δώρα, αλλά αυτά δεν περιλαμβάνονται σε κάποια συναλλαγή.

Τώρα το σπονσοριλίκι είναι μία μορφή πορνείας, μη αγοραία, την οποία επιλέγουν κάποιοι ευκατάστατοι άνθρωποι. Οι πουτάνες αυτές λειτουργούν ως customized γκόμενες για τους σπόνσορες. Εκεί είναι καθαρά θέμα επιλογής κι όχι ανάγκης από δυσκολία να βρει κάποιος γκόμενα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
γιατι δεν ειναι τα πραματα οπως ηταν πριν 20 χρονια που εκανες αυτα που εκανες!
Τό λέω από άποψη επιλογής. Οχι από απουσία γκόμενας.
Δηλαδή σέ καμία περίπτωση δέν "Τρέχω" νά βρώ μούνα. Ούτε μέ ενέσεις.
Τώρα τό πάω πιό Cool, σαφώς...μόνο μέ ποιότητα!!
-Καί μάλιστα 2 φορές, έπεσα εντελώς έξω από αυτό πού πίστευα καί έβλεπα-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχετε καμιά ιδέα κάποιοι
να αυξήσουμε τα έσοδα μας χωρίς να δουλεύουμε; :2funny:
προσωπικά έχω περάσει αρκετά και δεν βγάζω πλέον πολλά εδώ και χρόνια όπως έχω δηλώσει.
Δεν είμαι πλούσιος
και πετυχημένος
όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα που δίνουν δάνεια
σε εφοπλιστές :2funny:και γαμάνε γκόμενες πουτάνες του 9
και του 10 σε προσποιητά γαμήσια χωρίς "ποιότητα". :2funny: Να κάνουμε συνεργασία. Εσείς αυτό κι εγώ θα ρίχνομαι να τρώω τα άκυρα και να σας δίνω τα έγκυραι μήπως
και σκάσουν τα καυλόσπυρα
στις μαύρες ψυχές σας. :confused:
Το πολύ πολύ να πάτε μέσω σόσιαλ ως χέστηδες:2funny:
αλλά σίγουρα θα έχετε πληροφορίες από εμένα
που θα είναι σημαντικές.

Τι; όχι;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Έχετε καμιά ιδέα κάποιοι
να αυξήσουμε τα έσοδα μας χωρίς να δουλεύουμε; :2funny:
προσωπικά έχω περάσει αρκετά και δεν βγάζω πλέον πολλά εδώ και χρόνια όπως έχω δηλώσει.
Δεν είμαι πλούσιος
και πετυχημένος
όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα που δίνουν δάνεια
σε εφοπλιστές :2funny:και γαμάνε γκόμενες πουτάνες του 9
και του 10 σε προσποιητά γαμήσια χωρίς "ποιότητα". :2funny: Να κάνουμε συνεργασία. Εσείς αυτό κι εγώ θα ρίχνομαι να τρώω τα άκυρα και να σας δίνω τα έγκυραι μήπως
και σκάσουν τα καυλόσπυρα
στις μαύρες ψυχές σας. :confused:
Το πολύ πολύ να πάτε μέσω σόσιαλ ως χέστηδες:2funny:
αλλά σίγουρα θα έχετε πληροφορίες από εμένα
που θα είναι σημαντικές.

Τι; όχι;

Μπορείς να γράψεις ένα βιβλίο με τη Ντονάλντια θεωρία σου και να τα οικονομήσεις. :rockon:
Εναλλακτικά, αν είσαι πολύ καλός στο σκάκι, βρες μια νεαρά σκακίστρια για μεντορέτα, να τη συμβουλεύεις και να τη γαμάς. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom