Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Ναι, οκ. Κι εσύ μυρωδιάς είσαι. :2funny: Κι επειδή δεν έχετε επιχειρήματα, το γυρίζεις στο καλαματιανό για παπούτσια άλλου και ανάγκες τρίτων στο πώς νιώθουν κι άρες μαρες κουκουνάρες. Εγώ συγκρίνω μεθόδους ξερά και ποιότητα γαμησιών. Μου είναι αδιάφορες κι εκτός θέματος
δικαιολογίες σου/σας.
Δεν τα κατσφερατε κάποιοι, τον ήπιατε, δημιουργήσατε μόνοι σας ανταγωνισμό, εκτεθηκατε, γαργάρες κάνατε, αποδείξεις μηδέν σε αντίθεση με εμένα που σας προκαλώ και ρουφατε αυγό
με καλαμάκι οπότε δικαίως γελάω.

:2funny:
τυπε εσυ μπαινεις σε ξενα χωραφια εγω δε μπαινω εκει που μπαινεις εσυ!
ποιες αποδειξεις ακριβως? τις παρλαπιπες που αραδειαζεις εδω? τεκμηριωσε τες! αλλιως και εγω ειμαι ο ωνασης!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Διαλογή κάνουμε στην πραγματική ζωή.
Στο πουτανιλίκι επιβάλλεται επαγγελματισμός. Εσύ να κάθεται να ψάχνεις
μπας και βρεις "ποιότητα".

ποιοτητα εχουμε ειχαμε και θα εχουμε. εσεις δεν εχετε και πατε με ο,τι κατσει απο ενα Χ αριθμο αποτυχιων!
επισης δεν εχετε και πολλα αλλα πραγματα οπως ηθος, αξιοπρεπεια, σεμνοτητα και πολλα αλλα...

κανονικα τοσο γαματος που εισαι θα επρεπε να σου καθοταν το 100% και οχι η μια στις 100 να σου δινει τηλεφωνο και αν!!!

οποτε κατι μπαζει στις ιστοριες σου! μαλλον ο πρωταγωνιστης!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ποιοτητα εχουμε ειχαμε και θα εχουμε. εσεις δεν εχετε και πατε με ο,τι κατσει απο ενα Χ αριθμο αποτυχιων!
επισης δεν εχετε και πολλα αλλα πραγματα οπως ηθος, αξιοπρεπεια, σεμνοτητα και πολλα αλλα...

κανονικα τοσο γαματος που εισαι θα επρεπε να σου καθοταν το 100% και οχι η μια στις 100 να σου δινει τηλεφωνο και αν!!!

οποτε κατι μπαζει στις ιστοριες σου! μαλλον ο πρωταγωνιστης!
Δεν βλέπω να απαντάς εντός θέματος αλλά ακολουθείς την ροή των υπολοίπων λούληδων. :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ενώ ισχυρίζονται ότι δέν τά καταφέρνεις δέν αποδίδεις στό live, καί μένεις άπρακτος από γκόμενες,
όσους προσκάλεσες νά τό αποδείξεις, κότεψαν οι πάντες!!
Αυτό γιά εμένα είναι 1-0 υπέρ σου.

Χωρίς νά έχω τήν διάθεση νά κάνω "Πλάτες" σέ κανέναν εδώ, καί μόνο γιά αυτό σέ συγχαίρω!!

Έχεις την ικανότητα να αντιληφθείς ότι αυτά που λέει και κάνει ο τύπος είναι για 15χρονους;
Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πάει να συμμετάσχει σε μια παράσταση βλακείας μαζί του;
Αντί να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι να τον τσιγκλάμε και να γελάμε με την μαλακία που τον δέρνει σε αυτήν την ηλικία, έρχεσαι και τον συγχαίρεις κι από πάνω.
Το θέμα πια δεν είναι τι μυαλό κουβαλάει αυτός, που φαίνεται από μακριά ότι δεν πάει καλά, αλλά τι μυαλό κουβαλάς εσύ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τυπε εσυ μπαινεις σε ξενα χωραφια εγω δε μπαινω εκει που μπαινεις εσυ!
ποιες αποδειξεις ακριβως? τις παρλαπιπες που αραδειαζεις εδω? τεκμηριωσε τες! αλλιως και εγω ειμαι ο ωνασης!
Ποια χωράφια; με τα καλαμπόκια; :2funny: εγώ γράφω στο νήμα γεγονότα και την γνώμη των άλλων στα παπάρια μου. Δεν θυμάμαι
να κουβαλήθηικα σε κανέναν να του πω τα κάλαντα
για την πάρτη του.
Άλλοι μου κουβαλήθηκαν
και τον ήπιαν. :2funny:Άρα λοιπόν αν δεν ήρθες για τα χαλιά
να μην σε κρατάμε.
Στα φόρουμ ότι γράφεται επιδέχεται κριτικής κι αυτό ισχύει σε οτιδήποτε και αμφίδρομα. Αν δεν σηκώνετε κριτική, δεν θα κάνετε. Εμενα με παίρνει και στα δύο.

1+1=2.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
.........

Αμάν! Συνδέθηκε πάλι ο Ζαν Πωλ Καραγκιοζ.
Πάω να κρυφτώ κάτω
από το πάπλωμα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έχεις την ικανότητα να αντιληφθείς ότι αυτά που λέει και κάνει ο τύπος είναι για 15χρονους;
Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πάει να συμμετάσχει σε μια παράσταση βλακείας μαζί του;
Αντί να καταλάβεις ότι ο τύπος είναι να τον τσιγκλάμε και να γελάμε με την μαλακία που τον δέρνει σε αυτήν την ηλικία, έρχεσαι και τον συγχαίρεις κι από πάνω.
Το θέμα πια δεν είναι τι μυαλό κουβαλάει αυτός, που φαίνεται από μακριά ότι δεν πάει καλά, αλλά τι μυαλό κουβαλάς εσύ.
Υπάρχει τεράστια διαφορά, στό θέμα τής αντίληψης μέ τόν ρεαλισμό. Δέν υπάρχει ομοιότητα!!
Τό άτομο είναι δεκτικό νά αποδείξει σέ οποιονδήποτε, πού αμφιβάλλει-αμφισβητεί,
τήν ικανότητα του νά βγάλει γκόμενα μέσω live. Καί όλοι κωλώνουν νά πάνε. Είναι κότες. Καί εσύ μού λές, τό τί μυαλό κουβαλάω ?
Μέ αυτή τήν λογική οτιδήποτε πιά καί νά ειπωθεί εδώ, θά αμφισβητηθεί στό φτερό. Αρα μιλάμε ξεκάθαρα γιά μηδενισμό!!
Ενώ ο σοβαρός άνθρωπος, θά συμμετάσχει σέ παράσταση...μέσω apps καί Social γιά εύρεση γκόμενας ?

2222222222.png

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Υπάρχει τεράστια διαφορά, στό θέμα τής αντίληψης μέ τόν ρεαλισμό. Δέν υπάρχει ομοιότητα!!
τήν ικανότητα του νά βγάλει γκόμενα μέσω live. Καί εσύ μού λές, τό τί μυαλό κουβαλάω ?
Μέ αυτή τήν λογική οτιδήποτε πιά καί νά ειπωθεί εδώ, θά αμφισβητηθεί στό φτερό.
Ενώ ο σοβαρός άνθρωπος, θά συμμετάσχει σέ παράσταση...μέσω apps καί Social γιά εύρεση γκόμενας ?
Άστον να τραγουδάει. :2funny:
Πρώτον δεν έρχεται κανείς
να με διαψεύσει απο κοντά. Δεύτερον δεν με απασχολεί
τι κάνουν αλλά γράφω γεγονότα. Επίσης συγκρίνω μεθόδους καμακιού
και ποιότητα γαμησιών γκόμενας
και πουτάνας κάτι που αρρωσταίνει κάποιους και
γι αυτό τρελαίνονται. :2funny:
Δεν κατάλαβα. Θα κοπεί
η ελευθερία έκφρασης; τόσο καιρό γιατί δεν είχε κοπεί; άρα αυτοί ασχολούνται μαζί μου.
Τρίτον πρέπει οπως είπε
ο κωλόγερος :2funny: να φάμε μπαν όσοι βρίζουμε γκόμενες άρα και πουτάνες όταν είναι άχρηστες στο έργο τους. Δηλαδή πρέπει να φάνε μπαν κάποιες χιλιάδες μέλη. :2funny:Δέχομαι. :rockon:
Επίσης σημειώνω ότι προτιμώ τις γκόμενες από τις πουτάνες οι οποίες γκόμενες κάνουν ποιοτικό (αυτό εξαγριώνει αρκετούς εδώ) :2funny: γαμήσι δεδομένου ότι γουστάρουν και γουστάρονται ενώ
οι πουτάνες κάνουν απλά
την δουλειά τους. Γενικώς έχω κάνει αρκετούς λιώμα
με επιχειρήματα που έχουν φάει στην μάπα
και κρύβονται. :confused:
Σκάνε και καινούργιοι με λίγα ποστ κατευθείαν στο θεμα. :2funny: Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες για πρώτες εντυπώσεις.
Αυτό το λέω τώρα και θα το καταλάβουν πολύ μετά.
Άραξε και διασκέδαζε. :rockon:
Σε φόρουμ είμαστε.
Για αυτούς είναι η ζωή τους. Ποιος εχει το πρόβλημα;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
τήν ικανότητα του νά βγάλει γκόμενα μέσω live. Καί όλοι κωλώνουν νά πάνε. Είναι κότες.
Την περίπτωση να μην τον παίρνει κανείς στα σοβαρά την έχεις σκεφτεί;
Το χύμα καμάκι το κάναμε πιτσιρικάδες, μετά περνάς σε καλύτερο πλάνο. Όταν ακούς 46χρονο να κάνει χύμα καμάκι σε άγνωστες στο δρόμο, απλά δεν ασχολείσαι. Αφού το παίζει υπερασπιστής του ποιοτικού γαμησιού με γκόμενες, θα κανόνιζε να βολεύεται με τις γκόμενες που βγάζει, έστω για τα χοντρά, κι όχι να καταλήγει στις πουτάνες. Απλά πιάνει τα @@ του και μας πουλάει φούμαρα. Το μέλλον του είναι οι πουτάνες και το ξέρει.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ο φουκαρας δεν ηξερε δε ρωταγε δεν εμπαινε σ αυτο το νημα πριν παντρευτει;

https://www.reddit.com/r/greece/comments/1ayw1zw

Μεταφραση google:

Η Ελληνίδα γυναίκα μου

Πρώτα απ 'όλα, συγγνώμη αν αυτό θεωρηθεί δραματικό, αλλά είμαι πραγματικά στο τέλος μου.

Είμαι παντρεμένος με τη γυναίκα μου 3 χρόνια και έχουμε ένα παιδί μαζί. Η γυναίκα μου έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά τα οποία θαυμάζω και σέβομαι αλλά υπάρχουν θέματα και γι' αυτό είμαι εδώ.

Δεν είμαι Ελληνας, οπότε κάποιες συμπεριφορές από την πλευρά της μου είναι εντελώς ξένες. Για παράδειγμα, όταν μαλώνουμε, θα ουρλιάζει και θα κλαίει και θα λέει πολύ δραματικά πράγματα. Συνήθως θα με κατηγορήσει που «την έκανα έτσι» και θα συνεχίσει να κλαίει και να κλαίει για σχεδόν μια ώρα. Είναι πολύ οδυνηρό και το παιδί μας το έχει δει αυτό να συμβαίνει πάρα πολλές φορές τώρα, με ανησυχεί.

Αυτό συνέβη σχεδόν σε κάθε καβγα. Σίγουρα, μερικές φορές κάνω λάθος, αλλά προσπαθώ να παραμένω ήρεμος. Θα ουρλιάξει και θα κλάψει. Μερικές φορές στο παρελθόν με ακολουθούσε αν έφευγα από το δωμάτιο και χτυπούσε την πόρτα. Μερικές φορές χτυπούσε το στήθος μου. Φαίνεται ότι θα χάσει εντελώς τον εαυτό της από αυτά τα έντονα συναισθήματα. Ξέρω ότι οι Έλληνες είναι παθιασμένοι και συναισθηματικοί, αλλά αυτές οι ενέργειες φαίνονται υπερβολικές.

Όταν ήμασταν στην Ελλάδα άκουσα επίσης ζευγάρια να μαλώνουν δυνατά, οπότε δεν θέλω να υποθέσω ότι είναι ψυχικό πρόβλημα μαζί της, εφόσον είναι πολιτιστικός κανόνας.

Άλλα θέματα είναι ότι θα αποκαλεί ονόματα όπως «ηλίθια» και «γκαμησου...». Ξέρω ότι η ilithia είναι μια θηλυκή μορφή λέξης, και είμαι αρσενικό. Γιατί θα χρησιμοποιούσε μια γυναικεία λέξη για μένα; Προσπαθεί να με ασέβει με αυτή την ενέργεια;

Της έχω μιλήσει για αυτό πολλές φορές και δεν θα σταματήσει από την πλευρά της, οπότε δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Μιλάει στους γονείς της στα ελληνικά και δεν μιλούν αγγλικά. Δεν ξέρω τι τους λέει, αλλά σίγουρα μέχρι τώρα πρέπει να νομίζουν ότι είμαι τέρας. Νιώθω παγιδευμένος καθώς δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα καθώς αρνείται να παραδεχτεί ότι έχει ένα. Νιώθω ότι η αντίληψη έχει διαμορφωθεί, έτσι είμαι ο κακος και μπορεί να συνεχίσει να ουρλιάζει και να κλαίει όταν υπάρχουν προβλήματα, γιατί ή φυσικά είμαι και τέρας και αυτή είναι το θύμα. Είναι ένας φαύλος κύκλος και πραγματικά συμπαρασύρει την οικογένειά μας προς τα κάτω.

Επεξεργασία: Μίλησα επίσης προηγουμένως με ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειας από την πλευρά της για αυτό και είπε οι Ελληνίδες ειναι έτσι, αλλά η αίσθηση μου λέει ότι προσπαθούσε να υποτιμήσει τις πράξεις της. Επομένως, δεν είμαι σίγουρος εδώ. Είναι αυτό απλώς μια έκφραση ελληνικού πάθους που παρεξηγώ;

Τελευταία τροποποίηση:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
δεν εχει. ειναι απο αυτους που θελουν τσομπανη για να κανουν κατι στη ζωη τους. ο ντοναλτ αν κανει ενα καλο εδω μεσα ειναι να παρακινει αυτους που του βαρανε παλαμακια να κανουν τιποτα για τη δικη τους μιζερη ζωη (πχ σαντμαν) μπας και ξυπνησουν! ο χρονος κυλα σε βαρος τους... οχι οτι θα πιασει ο τροπος που πιανει στον ντολαντ. καθε ανθρωπος πρεπει να βρει τον δικο του τροπο που εχει την μεγαλυτερη περαση!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Ποια χωράφια; με τα καλαμπόκια; :2funny: εγώ γράφω στο νήμα γεγονότα και την γνώμη των άλλων στα παπάρια μου. Δεν θυμάμαι
να κουβαλήθηικα σε κανέναν να του πω τα κάλαντα
για την πάρτη του.
Άλλοι μου κουβαλήθηκαν
και τον ήπιαν. :2funny:Άρα λοιπόν αν δεν ήρθες για τα χαλιά
να μην σε κρατάμε.
Στα φόρουμ ότι γράφεται επιδέχεται κριτικής κι αυτό ισχύει σε οτιδήποτε και αμφίδρομα. Αν δεν σηκώνετε κριτική, δεν θα κάνετε. Εμενα με παίρνει και στα δύο.

1+1=2.

:rockon:
ποια ακριβως κριτικη μας (?) κανεις αυτο ειναι που δε καταλαβαινω. ξερεις τι κανω εγω η ο καλογερο η ο οποιοσδηποτε εδω μεσα?

εμεις μονο για καμια πουτανα και γενικα για τις ελλεηνιδες θα γραψουμε! σιγα μη δωσουμε αναφορα στην προσωπικη μας ζωη (εκτος απο καμια σελεμπριτι) τι και πως το κανουμε σε ολα τα επιπεδα...

αμα ησουν επιτυχημενος δε θα εψαχνες χειροκροτητες στο διαδικτυο!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Την περίπτωση να μην τον παίρνει κανείς στα σοβαρά την έχεις σκεφτεί;
Το χύμα καμάκι το κάναμε πιτσιρικάδες, μετά περνάς σε καλύτερο πλάνο. Όταν ακούς 46χρονο να κάνει χύμα καμάκι σε άγνωστες στο δρόμο, απλά δεν ασχολείσαι. Αφού το παίζει υπερασπιστής του ποιοτικού γαμησιού με γκόμενες, θα κανόνιζε να βολεύεται με τις γκόμενες που βγάζει, έστω για τα χοντρά, κι όχι να καταλήγει στις πουτάνες. Απλά πιάνει τα @@ του και μας πουλάει φούμαρα. Το μέλλον του είναι οι πουτάνες και το ξέρει.

Το προβλημα ειναι οτι σε λιγα χρονια θα αγγιξει τα 50, ηλικια που καθιστασαι αορατος στις γυναικες στη Δυση. Οποτε το ποσοστο επιτυχιας του 1 στα 100 πεσιματα, θα γινει 1 στα 500, μετα 1 στα 2000, μετα 1 στα 15000 και νομοτελειακα το ολο εγχειρημα θα καταστει ασυμφορο.

Οσα λεει για το πεσιμο ειναι σωστα και μπορει να κανουν καλο σε καποιους που εχουν θεσει τον εαυτο τους σε πληρη αδρανεια, αλλα ισχυει κυριως για μικροτερες ηλικιες

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Τ αρχιδια που έχει ο Ντόναλντ και όσοι εφαρμόζουν επιθετικές τακτικές πρόσωπο με πρόσωπο , δε τς έχουν ούτε 1000 μαζί από τους αγαπουληδες των σοσιαλ
θα σου υπενθυμισω οτι και αυτος, αυτα που δηθεν κανει , εδω μεσα ( στα σοσιαλ ) τα δειχνει!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506

Μεταφραση google:

Η Ελληνίδα γυναίκα μου

Πρώτα απ 'όλα, συγγνώμη αν αυτό θεωρηθεί δραματικό, αλλά είμαι πραγματικά στο τέλος μου.

Είμαι παντρεμένος με τη γυναίκα μου 3 χρόνια και έχουμε ένα παιδί μαζί. Η γυναίκα μου έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά τα οποία θαυμάζω και σέβομαι αλλά υπάρχουν θέματα και γι' αυτό είμαι εδώ.

Δεν είμαι Ελληνας, οπότε κάποιες συμπεριφορές από την πλευρά της μου είναι εντελώς ξένες. Για παράδειγμα, όταν μαλώνουμε, θα ουρλιάζει και θα κλαίει και θα λέει πολύ δραματικά πράγματα. Συνήθως θα με κατηγορήσει που «την έκανα έτσι» και θα συνεχίσει να κλαίει και να κλαίει για σχεδόν μια ώρα. Είναι πολύ οδυνηρό και το παιδί μας το έχει δει αυτό να συμβαίνει πάρα πολλές φορές τώρα, με ανησυχεί.

Αυτό συνέβη σχεδόν σε κάθε καβγα. Σίγουρα, μερικές φορές κάνω λάθος, αλλά προσπαθώ να παραμένω ήρεμος. Θα ουρλιάξει και θα κλάψει. Μερικές φορές στο παρελθόν με ακολουθούσε αν έφευγα από το δωμάτιο και χτυπούσε την πόρτα. Μερικές φορές χτυπούσε το στήθος μου. Φαίνεται ότι θα χάσει εντελώς τον εαυτό της από αυτά τα έντονα συναισθήματα. Ξέρω ότι οι Έλληνες είναι παθιασμένοι και συναισθηματικοί, αλλά αυτές οι ενέργειες φαίνονται υπερβολικές.

Όταν ήμασταν στην Ελλάδα άκουσα επίσης ζευγάρια να μαλώνουν δυνατά, οπότε δεν θέλω να υποθέσω ότι είναι ψυχικό πρόβλημα μαζί της, εφόσον είναι πολιτιστικός κανόνας.

Άλλα θέματα είναι ότι θα αποκαλεί ονόματα όπως «ηλίθια» και «γκαμησου...». Ξέρω ότι η ilithia είναι μια θηλυκή μορφή λέξης, και είμαι αρσενικό. Γιατί θα χρησιμοποιούσε μια γυναικεία λέξη για μένα; Προσπαθεί να με ασέβει με αυτή την ενέργεια;

Της έχω μιλήσει για αυτό πολλές φορές και δεν θα σταματήσει από την πλευρά της, οπότε δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Μιλάει στους γονείς της στα ελληνικά και δεν μιλούν αγγλικά. Δεν ξέρω τι τους λέει, αλλά σίγουρα μέχρι τώρα πρέπει να νομίζουν ότι είμαι τέρας. Νιώθω παγιδευμένος καθώς δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα καθώς αρνείται να παραδεχτεί ότι έχει ένα. Νιώθω ότι η αντίληψη έχει διαμορφωθεί, έτσι είμαι ο κακος και μπορεί να συνεχίσει να ουρλιάζει και να κλαίει όταν υπάρχουν προβλήματα, γιατί ή φυσικά είμαι και τέρας και αυτή είναι το θύμα. Είναι ένας φαύλος κύκλος και πραγματικά συμπαρασύρει την οικογένειά μας προς τα κάτω.

Επεξεργασία: Μίλησα επίσης προηγουμένως με ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειας από την πλευρά της για αυτό και είπε οι Ελληνίδες ειναι έτσι, αλλά η αίσθηση μου λέει ότι προσπαθούσε να υποτιμήσει τις πράξεις της. Επομένως, δεν είμαι σίγουρος εδώ. Είναι αυτό απλώς μια έκφραση ελληνικού πάθους που παρεξηγώ;
σιγα μη λυσουμε το προβλημα μιας ελλεηνιδας (βασικα το προβλημα του τυπου ειναι και λεγεται ΕΛΛΕΗΝΙΔΙΑΣΗ) που το εδωσε σε αγνωστου προελευσης πουτσο!
καλα να παθει! οι γκομενες ολες νομιζουν οτι οι σχεσεις ειναι οπως στα σηριαλ η οπως τους τα λενε τα pillowfights το lifo και ολα τα woke...

τωρα ξυπνησε και ειναι αργα! δε φταιει ο γκομενος προφανως! αυτη τα ειχε στο μυαλο της αλλιως

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Μεταφραση google:

Η Ελληνίδα γυναίκα μου

Φαντάσου τι αγάμητος θα'ταν στη χώρα του για να πάρει ελλεεινίδα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάποιοι πορωμένοι πορνατζήδες :2funny: ασχολούνται με το τι κάνω εδώ και καιρό.
Ενοχλούνται με τις όποιες επιτυχίες μου για κανονικές γκόμενες πετάω στα μούτρα τους, διότι αφορούν τον ρεαλισμό. Θέλουν να μιλάμε υπέρ μόνο για πουτάνες τις οποίες χορηγούν ως αποτυχημένοι άρα και ζουν στο ψέμα
πσσχίζοντας να κρατήσουν όρθιο το σαθρό παραμύθι τους.:2funny: Ιδού ο λόγος που τρέμουν και αποσυντονίζονται.
Δεν τολμούν να έρθουν με διαψεύσουν, απέτυχαν να απαντήσουν σε οποιοδήποτε επιχείρημα έχω θέσει
και αναλώνονται σε βρισιές, αρλούμπες, παπαριές, ειρωνείες κτλ προσπαθώντας να σιωπήσουν
όποιον συμφωνεί μαζί μου. :2funny: Στα φόρουμ ότι γράφεται επιδέχεται κριτικής, σχολίων κτλ.
Αποδέχομαι τα πάντα (αυτό δεν το περίμεναν) αλλά αυτοί δεν μπορούν να αποδεχθούν όσα γράφω.
Έχουν μάθει να πληρώνουν στημένα πορνο-γαμήσια κι όχι να βιώνουν αυθεντικά-ποιοτικά με αληθινές γκόμενες
(αυτό τους ποναει αφάνταστα γι αυτό και το γράφω):2funny: ώστε να μην έχουν αντίλογο. Ως πλανεμένοι, ασπόνδυλοι, αποτυχημένοι και ψυχολογικά σακατεμένοι, δεν μπορούν να αντιληφθούν την διαφορά και γαργαρίζουν.
Είναι φανερό το κόμπλεξ κι η δυστυχισμένη φύση τους. Όπως έχουμε ξαναπεί, έρχεται ο Μάρτης
και τα παντελόνια θα βρούνε ρόλο πάνω τους. Ας είναι καλά να μας διασκεδάζουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κάποιοι πορωμένοι πορνατζήδες :2funny: ασχολούνται με το τι κάνω εδώ και καιρό.
Ενοχλούνται με τις όποιες επιτυχίες μου για κανονικές γκόμενες πετάω στα μούτρα τους, διότι αφορούν τον ρεαλισμό. Θέλουν να μιλάμε υπέρ μόνο για πουτάνες τις οποίες χορηγούν ως αποτυχημένοι άρα και ζουν στο ψέμα
πσσχίζοντας να κρατήσουν όρθιο το σαθρό παραμύθι τους.:2funny: Ιδού ο λόγος που τρέμουν και αποσυντονίζονται.
Δεν τολμούν να έρθουν με διαψεύσουν, απέτυχαν να απαντήσουν σε οποιοδήποτε επιχείρημα έχω θέσει
και αναλώνονται σε βρισιές, αρλούμπες, παπαριές, ειρωνείες κτλ προσπαθώντας να σιωπήσουν
όποιον συμφωνεί μαζί μου. :2funny: Στα φόρουμ ότι γράφεται επιδέχεται κριτικής, σχολίων κτλ.
Αποδέχομαι τα πάντα (αυτό δεν το περίμεναν) αλλά αυτοί δεν μπορούν να αποδεχθούν όσα γράφω.
Έχουν μάθει να πληρώνουν στημένα πορνο-γαμήσια κι όχι να βιώνουν αυθεντικά-ποιοτικά με αληθινές γκόμενες
(αυτό τους ποναει αφάνταστα γι αυτό και το γράφω):2funny: ώστε να μην έχουν αντίλογο. Ως πλανεμένοι, ασπόνδυλοι, αποτυχημένοι και ψυχολογικά σακατεμένοι, δεν μπορούν να αντιληφθούν την διαφορά και γαργαρίζουν.
Είναι φανερό το κόμπλεξ κι η δυστυχισμένη φύση τους. Όπως έχουμε ξαναπεί, έρχεται ο Μάρτης
και τα παντελόνια θα βρούνε ρόλο πάνω τους. Ας είναι καλά να μας διασκεδάζουν.

σταρχιδια μας σε εχουμε ολοι απλα εσυ ζεις στον μικροκοσμο σου και νομιζεις οτι ασχολουμαστε μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom