Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
σταρχιδια μας σε εχουμε ολοι απλα εσυ ζεις στον μικροκοσμο σου και νομιζεις οτι ασχολουμαστε μαζι σου
Είναι σύνηθες οι αποτυχημένοι να μιλούν στον πληθυντικό ώστε να νιώθουν μια κάποια ισχύ. :2funny:
Οι αστείες και τραγικές παραθέσεις σας, μαρτυρούν το αντίθετο όσων λες. Πάλι τον ήπιες κακομοίρη.
Να σουν κι ο μόνος.

:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Είναι σύνηθες οι αποτυχημένοι να μιλούν στον πληθυντικό ώστε να νιώθουν μια κάποια ισχύ. :2funny:
Οι αστείες και τραγικές παραθέσεις σας, μαρτυρούν το αντίθετο όσων λες. Πάλι τον ήπιες κακομοίρη.
Να σουν κι ο μόνος.

Καλα..αφου σε εχουν ακομα εξω και δε σε εχουν κλεισει σε κανα δαφνι,ζησε οσο μπορεις εστω και εδω μεσα την φημη σου.Με αυτους τους λιγους ηλιθιους του νηματος που δεν σε εχουν παρει πρεφα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλα..αφου σε εχουν ακομα εξω και δε σε εχουν κλεισει σε κανα δαφνι,ζησε οσο μπορεις εστω και εδω μεσα την φημη σου.Με αυτους τους λιγους ηλιθιους του νηματος που δεν σε εχουν παρει πρεφα
Έγινε. Πήγαινε τώρα σε καμιά πουτάνα να το παίξεις εραστής :2funny:σαν κάτι άλλους τελειωμένους κι άσε τον κόσμο
να πιστεύει ότι θέλει.

psych-gus.gif

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Την περίπτωση να μην τον παίρνει κανείς στα σοβαρά την έχεις σκεφτεί;
Το χύμα καμάκι το κάναμε πιτσιρικάδες, μετά περνάς σε καλύτερο πλάνο. Όταν ακούς 46χρονο να κάνει χύμα καμάκι σε άγνωστες στο δρόμο, απλά δεν ασχολείσαι. Αφού το παίζει υπερασπιστής του ποιοτικού γαμησιού με γκόμενες, θα κανόνιζε να βολεύεται με τις γκόμενες που βγάζει, έστω για τα χοντρά, κι όχι να καταλήγει στις πουτάνες. Απλά πιάνει τα @@ του και μας πουλάει φούμαρα. Το μέλλον του είναι οι πουτάνες και το ξέρει.
Τό μήν τόν παίρνει κανείς στά σοβαρά, δέν τό έχω σκεφτεί απλά. Τό έχω δεί από πολλούς εδώ μέσα!!
Ανευ επιχειρημάτων, ο κάθε ένας λέει τό μακρύ καί τό κοντό του. Αλλά στήν πράξη όλοι κότες.
Γιά τό free καμάκι, η άποψη μου είναι γνωστή. Κρύβει πολλές παγίδες, καί συχνά άν όχι πάντα είναι...αναποτελεσματικό!!
Γιά τίς επαγγελματίες γκόμενες τού Sex, τό έχει πεί ότι πηγαίνει. Τώρα γιά τό μέλλον ποιός ξέρει!!

δεν εχει. ειναι απο αυτους που θελουν τσομπανη για να κανουν κατι στη ζωη τους. ο ντοναλτ αν κανει ενα καλο εδω μεσα ειναι να παρακινει αυτους που του βαρανε παλαμακια να κανουν τιποτα για τη δικη τους μιζερη ζωη (πχ σαντμαν) μπας και ξυπνησουν! ο χρονος κυλα σε βαρος τους... οχι οτι θα πιασει ο τροπος που πιανει στον ντολαντ. καθε ανθρωπος πρεπει να βρει τον δικο του τροπο που εχει την μεγαλυτερη περαση!
Ναί εσένα περίμενα, νά μού επιβεβαιώσει άν έχω αντίληψη η όχι!!
Τώρα ποιός θέλει τσομπάνη, γιά νά κάνει κάτι στήν ζωή του,
δές τόν εαυτό σου, στόν καθρέπτη καί θά τό καταλάβεις...αμέσως!!

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
δε μας αφορα, μιας και δεν ειναι πουτανακιας της προκοπης αλλα ψιλικατζης!
Εχμ, μιλάς σε λάθος άτομο, γιατί εγώ δεν είμαι με τους πουτανάκηδες, αλλά με τους γκομενάκηδες. Εδώ είμαι γιατί με βολεύει σαν ιντερνετικό καφενείο. Τον Ντόναλντ τον σχολιάζω, επειδή γράφει παιδαριώδη πράγματα, όχι επειδή είναι σε λάθος στρατόπεδο.

ποιοτητα εχουμε ειχαμε και θα εχουμε. εσεις δεν εχετε και πατε με ο,τι κατσει απο ενα Χ αριθμο αποτυχιων!
επισης δεν εχετε και πολλα αλλα πραγματα οπως ηθος, αξιοπρεπεια, σεμνοτητα και πολλα αλλα...
Άστο με την ποιότητα των πουτανάκηδων, τύπε. Απλά οι συστηματικοί πουτανάκηδες δεν μπορείτε να βρειτε γκόμενες και πάτε στις πουτάνες. Και φτιάξατε κι εσείς ένα «σύστημα αξιών» για ψυχολογική επιβίωση, ενώ είστε αντρικά παροπλισμένοι. Οι πραγματικοί άντρες είναι έξω και κυνηγάνε γκόμενες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Πρώτον δεν έρχεται κανείς
να με διαψεύσει απο κοντά. Δεύτερον δεν με απασχολεί
τι κάνουν αλλά γράφω γεγονότα.
Δεν χάνει κανείς τον χρόνο του με 15χρονους στο μυαλό. Αν ερχόμουνα (αν ήμουν Ελλάδα) θα ήταν για να σε βιντεοσκοπήσω και να σε βγάλω στα μήντια να γελάει ο κόσμος. :2funny:
Ποια είναι τα γεγονότα; Αφού έχεις επιτυχίες, γιατί πας στις πουτάνες, μετά από το ξεφτίλισμα που έχεις ρίξει στους πουτανιάρηδες τόσον καιρό; Βγάλε μια γκόμενα κι όταν τη βαρεθείς βγάλε άλλη και διώξε την προηγούμενη. Τι πιο απλό; Αλλά δεν βγάζεις τίποτα και για αυτό έγινες και μισογύνης.

Βασικά από το πολύ ζόρισμα που τραβάς, ο ψυχισμός σου αντιδρά με τον μηχανισμό της (κακώς εννοούμενης) υπεραναπλήρωσης. Δηλαδή για να ανακουφίσεις τον πόνο σου έχεις πιάσει το άλλο άκρο και φαντάζεσαι τον εαυτό σου υπερασπιστή του ποιοτικού γαμησιού, διεκδικώντας μάλιστα την αποκλειστικότητα σε αυτό. Βρήκες μια ιδεολογία. Σου είπα ότι βγάζω γκόμενες με καμάκι κι εγώ και τις έβγαλες πουτάνες. Είναι ίδιον αυτού του μηχανισμού, το άτομο να προσπαθεί να μειώσει όλους τους άλλους για να φαίνεται ανώτερο. Και είναι πάντα σε λογική σύγκρισης.

Εγώ, ας πούμε, που δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, γιατί να με νοιάζει που βγάζουν γκόμενες και άλλοι; Δεν θα σε σχολίαζα καν αν ασχολιόσουν με στοχευμένο καμάκι. Την γελοιότητα ενός 46χρονου να την πέφτει σε άγνωστες στο δρόμο σχολιάζω.

Επίσης συγκρίνω μεθόδους καμακιού
και ποιότητα γαμησιών γκόμενας
και πουτάνας κάτι που αρρωσταίνει κάποιους και
γι αυτό τρελαίνονται. :2funny:

Και βρήκες ότι το χύμα καμάκι σε άγνωστες είναι καλύτερο από το στοχευμένο; :2funny:
Απλά έχεις μάθει με έναν τρόπο και βαριέσαι να τον αλλάξεις, αλλά είτε θα αναγκαστείς να το κάνεις είτε θα καταλήξεις στις πουτάνες, που είναι και το πιο πιθανό, αφού ήδη άρχισες και ψάχνεις τις ποιοτικές.
Το ότι το γαμήσι με γκόμενα είναι ανώτερο από γαμήσι με πουτάνα με βρίσκει σύμφωνο. Οπότε δεν έχω κανένα λόγο να τρελαίνομαι με αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό στοχευμένο καμάκι είναι έτη φωτός εμπρός από τό free. Αυτό θεωρώ ότι όλοι τό αναγνωρίζουμε...καί τό επικροτούμε!!
Απλά περιορίζει τούς υποψήφιους στόχους-γκόμενες. Τό free θά έλεγα ότι είναι συμπληρωματικό...όχι βασικό.
-Στοχευμένο καμάκι σέ εργασία, υπηρεσίες, καταστήματα, εκδηλώσεις κτλ είναι τό Νο1-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τό στοχευμένο καμάκι είναι έτη φωτός εμπρός από τό free. Αυτό θεωρώ ότι όλοι τό αναγνωρίζουμε...καί τό επικροτούμε!!
Ο Ντόναλντ το αναγνωρίζει και το επικροτεί; Για αυτόν, όσοι δεν κάνουν ό,τι κάνει αυτός.....γαμάνε πουτάνες. :grin:

Απλά περιορίζει τούς υποψήφιους στόχους-γκόμενες. Τό free θά έλεγα ότι είναι συμπληρωματικό...όχι βασικό.
-Στοχευμένο καμάκι σέ εργασία, υπηρεσίες, καταστήματα, εκδηλώσεις κτλ είναι τό Νο1-
Φυσικά και περιορίζει τους υποψήφιους στόχους. Μα ο σκοπός του στοχευμένου καμακιού είναι να περιορίσει τους στόχους στους πιο κατάλληλους, ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα και να μειωθεί ο κόπος. Άλλο να είσαι σε χώρο εκδήλωσης όπου βολιδοσκοπείς δέκα γυναίκες με άνεση χρόνου και με τις οποίες έχεις κοινή σύνδεση τον σκοπό της εκδήλωσης κι άλλο να σπαταλάς τις δυνάμεις σου στα χαμένα με άπειρες γυναίκες που διασχίζουν το δρόμο και με την δική της ψυχολογική κατάσταση η καθεμία.

Το free καμάκι είναι για πιτσιρικάδες που θέλουν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Δεν βλέπω σε ποια περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συμπληρωματικό, από έναν που έχει μάθει να κάνει στοχευμένο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν βλέπω σε ποια περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συμπληρωματικό, από έναν που έχει μάθει να κάνει στοχευμένο.
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις π.χ στήν παραλία η σέ μιά εκδρομή, πού έχεις πάει κοντά...στόν τόπο σου!!
Οσο καί νά έχει μάθει κάποιος άνδρας νά κάνει στοχευμένο καμάκι, υπάρχουν περίοδοι τής ζωή του άκαρπες από Sex.
Εκεί βρίσκει χώρο τό free καμάκι. Καί μέ πολύ ικανότητα καί προσπάθεια καί ακόμα περισσότερη τύχη ίσως υπάρξει...κάποια επιτυχία!!
-Βασικά τό free καμάκι, τό χρησιμοποιούμε περισσότερο όταν είμαστε απομονωμένοι, από εργασία, γνωριμίες, εκδηλώσεις κτλ-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις π.χ στήν παραλία η σέ μιά εκδρομή, πού έχεις πάει κοντά...στόν τόπο σου!!
Οσο καί νά έχει μάθει κάποιος άνδρας νά κάνει στοχευμένο καμάκι, υπάρχουν περίοδοι τής ζωή του άκαρπες από Sex.
Εκεί βρίσκει χώρο τό free καμάκι. Καί μέ πολύ ικανότητα καί προσπάθεια καί ακόμα περισσότερη τύχη ίσως υπάρξει...κάποια επιτυχία!!
-Βασικά τό free καμάκι, τό χρησιμοποιούμε περισσότερο όταν είμαστε απομονωμένοι, από εργασία, γνωριμίες, εκδηλώσεις κτλ-
Μόνο και μόνο για να μην είμαι απόλυτος (όπως κάνεις εσύ με τα apps) θα δεχτώ ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις για free, επειδή δεν μπορώ να φανταστώ όλες τις περιπτώσεις. Δεν νομίζω πάντως ότι ισχύει για τις περιπτώσεις που είμαστε απομονωμένοι,από εργασία, γνωριμίες, εκδηλώσεις κτλ, γιατί ακόμα και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν τα apps. Εσύ μπορεί να τα έχεις αποκλείσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχει αποκλείσει κι ο υπόλοιπος κόσμος. Πιο πολλοί ασχολούνται με τα apps παρά με το πέσιμο σε άγνωστες στο δρόμο κι αλλού.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μόνο και μόνο για να μην είμαι απόλυτος (όπως κάνεις εσύ με τα apps) θα δεχτώ ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις για free, επειδή δεν μπορώ να φανταστώ όλες τις περιπτώσεις. Δεν νομίζω πάντως ότι ισχύει για τις περιπτώσεις που είμαστε απομονωμένοι,από εργασία, γνωριμίες, εκδηλώσεις κτλ, γιατί ακόμα και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν τα apps. Εσύ μπορεί να τα έχεις αποκλείσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχει αποκλείσει κι ο υπόλοιπος κόσμος. Πιο πολλοί ασχολούνται με τα apps παρά με το πέσιμο σε άγνωστες στο δρόμο κι αλλού.
Σέ αυτό δέν μού μένει παρά νά συμφωνήσω. Φυσικά οι περισσότεροι -Νά μήν πώ καί όλοι- καταφεύγουν στά apps!!
Αλλά εγώ τό έχω δηλώσει ξεκάθαρα. Γκόμενα από apps καί γενικότερα από net...δέν θέλω ούτε νά τήν βλέπω!!
Καί μόνο ώς είκονα στό μυαλό μου, νά κάθομαι στό Pc κοιτάζοντας μία ψεύτικη photo γκόμενας μιλώντας της, μέ πιάνουν τά γέλια!!!
-Πόσο μάλλον άν υπήρχε περίπτωση συνάντησης...νά πάω- :dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχοντας ήδη ολοκληρώσει στο προηγούμενο συμπερασματικό μου ποστ,
τις ακέραιες κιι ανόθευτες τοποθετήσεις μου με μια χούφτα ναυαγίων :2funny: αυτόν τον καιρό, τι συμπέρασμα βγαίνει; όπως αναμενόταν επιβεβαιώθηκε ότι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει. :2funny: Έκαναν και το καμάκι να μοιάζει ταξίδι στο διάστημα. Το λες και αγαμία.
Οι συγκεκριμένοι πουθενάδες θα γαμάνε πουτάνες εφ όρου ζωής κι ως σκοπό ζωής (αααααααν τις γαμάνε κι αυτές και δεν σαλιαριζουν ως υποτακτικοί μαρμελαδάκηδες) :2funny:αλλά η ποιότητα που θα λαμβάνουν, θα είναι ακριβώς ίδια με τις φορές που έχω πάει εγώ κατά δήλωσή μου για τα χοντρά. Εεε πως να δεχτούν τέτοια απαξίωση για την (μόνη) επιλογή τους; :2funny: είναι πλέον στάνταρ ότι δεν γαμάνε κανονικές γκόμενες με τίποτα κάτι που σημαίνει ότι απέχουν έτη φωτός από το ποιοτικό γαμήσι. :rockon:Οι σπασμωδικές αντιδράσεις τους, οι θολές ψευτομοιρασμένες τοποθετήσεις τους
κι οι ψυχαναγκαστικές εμμονές τους σε συνδυασμό
με την αποφυγή ουσίας
και την παραποίηση όσων διατύπωσα, είναι απλά ένα προπέτασμα καπνού ώστε να προσποιηθούν τους άνετους. :confused: Τόσο καιρό σε προσποιητά γαμήσια, ποτίστηκαν μέχρι κόκκαλο. :2funny:
Ένας καχύποπτος θα έλεγε
ότι έγιναν πουτάνες στην θέση των πουτανών. Τουλάχιστον εκείνες πληρώνονται ενώ αυτοί πληρώνουν. Συνεχίζουμε με γλέντι
και χαρά.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μετά την βόλτα μου (δεν λέω για να μην τονίσω κι άλλο την ελλειπτική κατάσταση κάποιων) :2funny:κατέβηκα βόλτα στα στούντιο με τον φίλο που δεν πήγαμε χθες. Η βόλτα
για άλλη μια φορά έδωσε φοβερά συμπεράσματα. Αστρονομικές τιμές για φτωχο-τυπική παροχή από μέτριες πουτάνες. 120 ευρώ τα μισάωρα, 150 ως 200 ευρώ κάτι ψευτοφούλ χωρίς κώλο (λες και κρίνεται η ζωή μας από αυτό) :2funny: και κάτι κλιμακωτές χρεώσεις στο άπειρο, που εξήγησαν άριστα
την μηδενική παρουσία πελατών σε δωμάτια.
Από όλες όσες είδαμε
δεν θα πηδούσα καμία
με πάνω από 30 ευρώ
στα πλαίσια συναλλαγής
αλλά αυτό το περνάω ντούκου λόγω ελεύθερης αγοράς. :rockon:Αναφορικά μόνο μια μου έκανε κούκου
σε υπόθεση να την φάω ολόκληρη χωρίς τις τρελλές τιμές αλλά πώς να της το έφερνα; μήπως να της έκανα λάικ στο προφίλ της σαν κάτι επίδοξους μεγαλογαμιάδες;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Μετά την βόλτα μου (δεν λέω για να μην τονίσω κι άλλο την ελλειπτική κατάσταση κάποιων) :2funny:κατέβηκα βόλτα στα στούντιο με τον φίλο που δεν πήγαμε χθες. Η βόλτα
για άλλη μια φορά έδωσε φοβερά συμπεράσματα. Αστρονομικές τιμές για φτωχο-τυπική παροχή από μέτριες πουτάνες. 120 ευρώ τα μισάωρα, 150 ως 200 ευρώ κάτι ψευτοφούλ χωρίς κώλο (λες και κρίνεται η ζωή μας από αυτό) :2funny: και κάτι κλιμακωτές χρεώσεις στο άπειρο, που εξήγησαν άριστα
την μηδενική παρουσία πελατών σε δωμάτια.
Από όλες όσες είδαμε
δεν θα πηδούσα καμία
με πάνω από 30 ευρώ
στα πλαίσια συναλλαγής
αλλά αυτό το περνάω ντούκου λόγω ελεύθερης αγοράς. :rockon:Αναφορικά μόνο μια μου έκανε κούκου
σε υπόθεση να την φάω ολόκληρη χωρίς τις τρελλές τιμές αλλά πώς να της το έφερνα; μήπως να της έκανα λάικ στο προφίλ της σαν κάτι επίδοξους μεγαλογαμιάδες;
Όλο τα απαξιώνεις τα πορνεία κι όλο εκεί τριγυρνάς. Νομίζεις ότι σε πολεμάνε, ενώ βάζεις αυτογκόλ ο ίδιος... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom