Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Εχει καί αυτό τό τίμημα του!!
Διπλά δέν τά δίνουν...απαγορεύεται ? :wink:
Τύπε έχουν ξεμεινει τα φαρμακεία. Το δεύτερο ρεκόρ Γκίνες που έχω .

Το πρώτο είναι στο γλειφομουνι

Και για να στηρίξω φίλο-γίγαντα Ντόναλντ , περιμένω Μαυροβούνιο γκομενακι τώρα , που αν και εξαρακι ,είναι το καλύτερο πήδημα της ζωής μου

Δεν είναι βέβαια σαν κάτι μοντελες που καταριόμουνα μερικές σελίδες πίσω , αλλά δε βαριέσαι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εχει πεί τέτοιο πράγμα ?
Εγώ παραδέχομαι τήν τόλμη, όχι πράξεις πού είναι εκτός ορίων...καί ανθρωπιάς!!
Αλλά εσύ έβγαλες συμπέρασμα, ώστε νά μέ κρίνεις!!
Για τον χορευτή των αιθέρων Γλυφομουνίξ το είπε ο Σώτος αλλά ευθύς αμέσως
ο αγέρωχος Γλυφ διόρθωσε ότι μόνο Σλάβες και δυτικές καζανοποίησε στην κόλαση.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τύπε έχουν ξεμεινει τα φαρμακεία. Το δεύτερο ρεκόρ Γκίνες που έχω .

Το πρώτο είναι στο γλειφομουνι

Και για να στηρίξω φίλο-γίγαντα Ντόναλντ , περιμένω Μαυροβούνιο γκομενακι τώρα , που αν και εξαρακι ,είναι το καλύτερο πήδημα της ζωής μου

Δεν είναι βέβαια σαν κάτι μοντελες που καταριόμουνα μερικές σελίδες πίσω , αλλά δε βαριέσαι.
Μήν τά λές αυτά, γιατί κάποιοι μπορεί νά ζηλεύουν!!
Εδώ καί τίποτα νά μήν πείς, βγαίνεις στήν...σέντρα γιά πλάκα!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Α μάλιστα λέω καί εγώ!! :cheesy:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Μήν τά λές αυτά, γιατί κάποιοι μπορεί νά ζηλεύουν!!
Εδώ καί τίποτα νά μήν πείς, βγαίνεις στήν...σέντρα γιά πλάκα!!
Όχι ρε περιμένω να πουν ότι λέω παπάντζες

Το να γαμησι ένα μουνι είναι πανεύκολο σήμερα. Το δύσκολο είναι να βρεις ωραίο και καλό μουνι που να αξίζει για σχέση η κάτι παραπάνω γενικά

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506

Εννοείται τύπε μου. Είπαμε είμαι ο δικαστής ντρεντ των σκατοψυχων , αλλά όταν γαμαω εννιάρια στο τζάμπα σε άλλες ηπείρους , τι κακό να πω ;

Απλά με την colorful και larger than life περσονα μου , οι ηττοπαθείς θέλουν να με δουν να καίγομαι.

Ουστ ρε μπαγλαμάδες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πόσες και πόσες το παίζανε καβλιαρες εκτός δωματίου και στο δωμάτιο εφάρμοζαν το σύστημα αστερίας
Καλά ναι. Αυτό στάνταρ. Βέβαια το να είναι η άλλη λέλουδο και γλυκιά στο σαλόνι και μέσα σκατά, ενδέχεται να συμβεί κάποιες φορές έως και συχνά. Όμως...να κάνει προγραμματάρα μια πορνο-μουνάρα έστω στο κάτ αναλογία γαμήσι μπουρδέλου, δεν έχει γίνει ποτέ των ποτών.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εννοείται τύπε μου. Είπαμε είμαι ο δικαστής ντρεντ των σκατοψυχων , αλλά όταν γαμαω εννιάρια στο τζάμπα σε άλλες ηπείρους , τι κακό να πω ;

Απλά με την colorful και larger than life περσονα μου , οι ηττοπαθείς θέλουν να με δουν να καίγομαι.

Ουστ ρε μπαγλαμάδες
Εύχομαι να βρήκες και την αναλογη παροχή. Πρόσεχε γιατί ο Γάλλος (από την Γουινέα) :2funny: αρνείται τις επιτυχίες σου. Δηλαδή δεν θέλει εν ολίγοις να γαμάει κανείς ούτε γκόμενες ούτε πουτάνες παρά μόνο να μας λέει για πρότζεκτ και παπαριές.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Καλά ναι. Αυτό στάνταρ. Βέβαια το να είναι η άλλη λέλουδο και γλυκιά στο σαλόνι και μέσα σκατά, ενδέχεται να συμβεί κάποιες φορές έως και συχνά. Όμως...να κάνει προγραμματάρα μια πορνο-μουνάρα έστω στο κάτ αναλογία γαμήσι μπουρδέλου, δεν έχει γίνει ποτέ των ποτών.

Θυμάμαι τελευταία φορά που πήγα φυλής , αυτό ακριβώς έγινε.

Αγορινα μου να μου λέει , τι παίδαρος είσαι εσυ. Όχι ότι την πίστεψα ,μιας και είμαι χομπιτ αλλά λέμε τώρα

Και μπαίνουμε μέσα , και να λέει «έλα πάμε»

Και από Αραγκορν μετατρέπεσαι σε Γκολουμν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Εύχομαι να βρήκες και την αναλογη παροχή. Πρόσεχε γιατί ο Γάλλος (από την Γουινέα) :2funny: αρνείται τις επιτυχίες σου. Δηλαδή δεν θέλει εν ολίγοις να γαμάει κανείς ούτε γκόμενες ούτε πουτάνες παρά μόνο να μας λέει για πρότζεκτ και παπαριές.

Δε με πειράζει. Ότι θέλει ας λέει ο άνθρωπος. Δεν κρατάω κακια

Και εγώ μιας και δε γαμαω από σοσιαλ , αν έρθει και μου πει κάποιος πως γαμαει αβέρτα θα παραξενευτώ. Λογικό και ανθρώπινο να έχουμε αμφιβολίες για το άγνωστο

Όπως και εσυ μοιράζω άπλετη και δωρεάν σοφια

Και αν μέσα μέσα ρίχνω κατάρες σε καμία καργιολα Ιταλίδα και εύχομαι να φάει σκατα , ο αναμάρτητος το λίθο πρώτος βαλετω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι τελευταία φορά που πήγα φυλής , αυτό ακριβώς έγινε.

Αγορινα μου να μου λέει , τι παίδαρος είσαι εσυ. Όχι ότι την πίστεψα ,μιας και είμαι χομπιτ αλλά λέμε τώρα

Και μπαίνουμε μέσα , και να λέει «έλα πάμε»

Και από Αραγκορν μετατρέπεσαι σε Γκολουμν
Οι "καλύτερες" είναι οι λατίνες (και καλά). :2funny: 1 στις 500 βγαίνει καλή. Οι υπόλοιπες 499 σου λένε σε σπαστά αγγλικά (που έλαβαν ως εντολές) μόλις μπεις δωμάτιο: relax, let me work, no kiss,
no tits, ten minuto. Νομίζω
ότι έτσι ακριβώς καυλώνει γερά ένας άνδρας αλλά λεπτομέρειες τώρα θα πουν μερικοί που τις "ξεκλειδώνουν" και κάνει τσιγάρο όλη η γειτονιά
όταν γαμάνε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και εγώ μιας και δε γαμαω από σοσιαλ , αν έρθει και μου πει κάποιος πως γαμαει αβέρτα θα παραξενευτώ. Λογικό και ανθρώπινο να έχουμε αμφιβολίες για το άγνωστο
Από αβέρτα άλλο τίποτα
εδώ μέσα οι σοσιαλ-ίστας.
Θέλω να τους δω για να δώσω iso αυθεντικότητας
ή έστω "πληρωμής".
Στο γαμήσι δεν θα πάω να δω. Σέβομαι το ζευγάρωμα όπως και να γίνεται.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα μόλις τελείωσα
το γαμήσι με το μωρό από Βενέτη (συγνώμη, ξεχνώ ότι πιστεύουν εδώ μέσα μόνο ότι είναι αρνητικό) :2funny: πήρα έναν φίλο που έχει βαρεθεί
κι αυτός τα μπουρδέλα.
Ήταν όμως γήπεδο και δεν κατεβήκαμε. Νομίζω ότι έχω βρει τον έτερο Ντόναλντ. Όπου μπούμε η ειρωνεία που πέφτει, αγγίζει κρίσιμη μάζα.
Καθόμαστε απέναντι στους καναπέδες, κοιτιόμαστε
και κάνουμε κάτι τέτοια.

200.gif

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Οι "καλύτερες" είναι οι λατίνες (και καλά). :2funny: 1 στις 500 βγαίνει καλή. Οι υπόλοιπες 499 σου λένε σε σπαστά αγγλικά (που έλαβαν ως εντολές) μόλις μπεις δωμάτιο: relax, let me work, no kiss,
no tits, ten minuto. Νομίζω
ότι έτσι ακριβώς καυλώνει γερά ένας άνδρας αλλά λεπτομέρειες τώρα θα πουν μερικοί που τις "ξεκλειδώνουν" και κάνει τσιγάρο όλη η γειτονιά
όταν γαμάνε.

λαθος λατινες γαματε (οχι οτι γαματε γιατι σας φερνουν μαπα πραγμα εκει κατω)

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Ποια είναι η πάγια θέση; Το ότι όλες οι γυναίκες είναι άχρηστες εκ φύσεως; Αυτό το πιάτο μάς σερβίρει με διαφορετική σάλτσα κάθε μέρα. Αυτό δεν είναι θέση, αλλά πρόβλημα που λέγεται μισογυνισμός. Μισογύνης γίνεται κανείς ύστερα από πολλές απορρίψεις, αλλιώς δεν έχει λόγο.

Τα υπόλοιπα είναι μία γελοία θεωρία που έφτιαξε για λόγους ψυχολογικής επιβίωσης. Τώρα φαντάζεται ότι τον πολεμάει και το καθεστώς των πουτανάκηδων. Όσο το καμάκι του δρόμου θα μειώνεται λόγω ηλικίας, τόσο θα προχωράει και η τρέλα, γιατί δεν δείχνει την πρόθεση να δουλέψει μία σωστή μέθοδο. Τότε ίσως φανταστεί και καμμιά άλλη μεγαλύτερη συνομωσία εναντίον του, επειδή ο κόσμος δεν δέχεται την αλήθεια του.

Μαθηματικά, όπως πάει θα καταλήξει στις πουτάνες κι όχι μόνο για τα χοντρά, αλλά για κύρια πρακτική. Απλά βρίσκεται σε άρνηση πραγματικότητας.

Τώρα για τους άλλους που πίνουν τσάι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
δε μας αφορα, μιας και δεν ειναι πουτανακιας της προκοπης αλλα ψιλικατζης! κρινει με βαση τις δικες του εμπειριες, ενω το μονο που θα επρεπε να κρινει ειναι τις δικες του αστοχιες ,γιατι δεν ειναι σε θεση να φορεσει κανενος αλλου τα παπουτσια, ειτε καλυτερου ειτε χειροτερου! η ασκοπη επαρση και η αναγκη για επιβεβαιωση ( σε ενα φορουμ για πουτανες και σε ενα ακυρο θεμα ) δειχνουν αν μη τι αλλο, ελλιπεις αναγκες αυτοολοκληρωσης!!!

εγω δε βγηκα να πω ποσο γαματος ειμαι η δεν ειμαι και δεν μπηκα εδω μεσα να πω σε ποσες την εχω πεσει και ριξει σε μπαρ η στεκια η στα σοσιαλ γιατι δεν ειναι αυτο το φορουμ. το φορουμ ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων για τον αγοραιο ερωτα για κριτικες για μια τυπικη συγκριση γουστων...

εδω οι κριτικες σε μια πουτανα δε συμφωνουν μεταξυ τους, γιατι αλλιως την εχω εγω την πουτσα μου ,την κορμοστασια μου, τα γουστα μου και τα φετιχ μου και αλλιως ο αλλος!

αφου τοσο εχει αναγκη για χειροκροτημα ας τον βαλουν να πει ποιημα την 25η Μαρτιου...
χειροκροτημα για τα αυτονοητα! επειδη εριξε γκομενα στην πραγματικη ζωη! γελανε και οι πετρες με αυτους που μας κουνανε το δαχτυλο εδω μεσα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα μόλις τελείωσα
το γαμήσι με το μωρό από Βενέτη (συγνώμη, ξεχνώ ότι πιστεύουν εδώ μέσα μόνο ότι είναι αρνητικό) :2funny: πήρα έναν φίλο που έχει βαρεθεί
κι αυτός τα μπουρδέλα.
Ήταν όμως γήπεδο και δεν κατεβήκαμε. Νομίζω ότι έχω βρει τον έτερο Ντόναλντ. Όπου μπούμε η ειρωνεία που πέφτει, αγγίζει κρίσιμη μάζα.
Καθόμαστε απέναντι στους καναπέδες, κοιτιόμαστε
και κάνουμε κάτι τέτοια.

200.gif

για ευνοητους λογους ειναι πιο πιθανο και πιστευτο να πεις οτι δε γαμησες σημερα, απο το να ακουμε εδω μεσα φιδια και δρακους του καθενος!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
λαθος λατινες γαματε (οχι οτι γαματε γιατι σας φερνουν μαπα πραγμα εκει κατω)
Ειρωνική η διατύπωσή μου
αν δεν το παρατήρησες. :2funny:Πρώτον είναι άχρηστες μέσα σχεδόν όλες, δεύτερον πάω μια στο τόσο και σιγά μην πάω με αυτές και τρίτον στάνταρ τους τρώνε λεφτά για αυτό είναι συνέχεια με μούτρα μέχρι το πάτωμα. :2funny: Μια που είχα βρει και δεν την μετράω ως επιτυχία γιατί ήταν πουτάνα αλλά έκανε γαμησάρα τηρουμένων αναλογιών, μου είχε δώσει τηλέφωνο ένα 15ψήφιο
και αναρωτιέμαι πώς θα πηγαίναμε εκτός αφού δεν ήξερε να πει τίποτα
στα Ελληνικά.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Ειρωνική η διατύπωσή μου
αν δεν το παρατήρησες. :2funny:Πρώτον είναι άχρηστες μέσα σχεδόν όλες, δεύτερον πάω μια στο τόσο και σιγά μην πάω με αυτές και τρίτον στάνταρ τους τρώνε λεφτά για αυτό είναι συνέχεια με μούτρα μέχρι το πάτωμα. :2funny: Μια που είχα βρει και δεν την μετράω ως επιτυχία γιατί ήταν πουτάνα αλλά έκανε γαμησάρα τηρουμένων αναλογιών, μου είχε δώσει τηλέφωνο ένα 15ψήφιο
και αναρωτιέμαι πώς θα πηγαίναμε εκτός αφού δεν ήξερε να πει τίποτα
στα Ελληνικά.

γενικα ειναι βρωμιαρες εκτος απο αχρηστες αλλα οκ (αυτο παει πακετο)
τι να κανουμε ολα τα μουνια θελουν διαλογη!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
δε μας αφορα, μιας και δεν ειναι πουτανακιας της προκοπης αλλα ψιλικατζης! κρινει με βαση τις δικες του εμπειριες, ενω το μονο που θα επρεπε να κρινει ειναι τις δικες του αστοχιες ,γιατι δεν ειναι σε θεση να φορεσει κανενος αλλου τα παπουτσια, ειτε καλυτερου ειτε χειροτερου! η ασκοπη επαρση και η αναγκη για επιβεβαιωση ( σε ενα φορουμ για πουτανες και σε ενα ακυρο θεμα ) δειχνουν αν μη τι αλλο, ελλιπεις αναγκες αυτοολοκληρωσης!!!

εγω δε βγηκα να πω ποσο γαματος ειμαι η δεν ειμαι και δεν μπηκα εδω μεσα να πω σε ποσες την εχω πεσει και ριξει σε μπαρ η στεκια η στα σοσιαλ γιατι δεν ειναι αυτο το φορουμ. το φορουμ ειναι για ανταλλαγη πληροφοριων για τον αγοραιο ερωτα για κριτικες για μια τυπικη συγκριση γουστων...

εδω οι κριτικες σε μια πουτανα δε συμφωνουν μεταξυ τους, γιατι αλλιως την εχω εγω την πουτσα μου ,την κορμοστασια μου, τα γουστα μου και τα φετιχ μου και αλλιως ο αλλος!

αφου τοσο εχει αναγκη για χειροκροτημα ας τον βαλουν να πει ποιημα την 25η Μαρτιου...
χειροκροτημα για τα αυτονοητα! επειδη εριξε γκομενα στην πραγματικη ζωη! γελανε και οι πετρες με αυτους που μας κουνανε το δαχτυλο εδω μεσα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για ευνοητους λογους ειναι πιο πιθανο και πιστευτο να πεις οτι δε γαμησες σημερα, απο το να ακουμε εδω μεσα φιδια και δρακους του καθενος!
Ναι, οκ. Κι εσύ μυρωδιάς είσαι. :2funny: Κι επειδή δεν έχετε επιχειρήματα, το γυρίζεις στο καλαματιανό για παπούτσια άλλου και ανάγκες τρίτων στο πώς νιώθουν κι άρες μαρες κουκουνάρες. Εγώ συγκρίνω μεθόδους ξερά και ποιότητα γαμησιών. Μου είναι αδιάφορες κι εκτός θέματος
δικαιολογίες σου/σας.
Δεν τα κατσφερατε κάποιοι, τον ήπιατε, δημιουργήσατε μόνοι σας ανταγωνισμό, εκτεθηκατε, γαργάρες κάνατε, αποδείξεις μηδέν σε αντίθεση με εμένα που σας προκαλώ και ρουφατε αυγό
με καλαμάκι οπότε δικαίως γελάω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
γενικα ειναι βρωμιαρες εκτος απο αχρηστες αλλα οκ (αυτο παει πακετο)
τι να κανουμε ολα τα μουνια θελουν διαλογη!!!
Διαλογή κάνουμε στην πραγματική ζωή.
Στο πουτανιλίκι επιβάλλεται επαγγελματισμός. Εσύ να κάθεται να ψάχνεις
μπας και βρεις "ποιότητα".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom