Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι λόγω της αποβλακοποίησης που έχουν επιφέρει τα σόσιαλ, πολλές γκόμενες ακόμα και να γουστάρουν ΔΕΝ ξέρουν να το δείξουν...
Ισχύει αλλά δεν πρέπει να μας απασχολεί το πως σκέφτονται ή λειτουργούν διότι θα μπούμε σε άγνωστες ατραπούς.
Όσα έχουμε καταλάβει για την κατάστασή τους, φτάνουν και περισσεύουν.

:rockon:

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Ισχύει αλλά δεν πρέπει να μας απασχολεί το πως σκέφτονται ή λειτουργούν διότι θα μπούμε σε άγνωστες ατραπούς.
Όσα έχουμε καταλάβει για την κατάστασή τους, φτάνουν και περισσεύουν.

εννοείται, κι εγώ την πέφτω χωρίς να περιμένω να δώσουν σήμα...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εννοείται, κι εγώ την πέφτω χωρίς να περιμένω να δώσουν σήμα...
Δεν εννοώ αυτό αν και μετράει το σήμα αλλά το ότι στον πούτσο μας οι θεωρίες τους.
Οτιδήποτε κι αν πουν, θα πρέπει να το αποδείξουν αλλιώς στα παπάρια μας.
Κι επειδή ακριβώς δεν μπορούν να αποδείξουν σχεδόν τίποτα, έχουν "διοριστεί "μόνιμα στα παπάρια μας.

Νομίζω ότι είμαι σαφής.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μού αρέσει ότι κάποιοι άνδρες τό παίζουν μεγαλογαμιάδες, καί κάποιοι άλλοι λιγότερο!!
Καταρακώνουν τίς γκόμενες πού είναι στά Social, καί οι πρώτοι πού τούς κάνουν Like είναι αυτοί...ούστ!!
Ολοι αυτοί πού μιλάνε γιά Super γκομενάρες 8άρια καί 9άρια, θά ήθελα νά τούς δώ τί γκόμενες έχουν βγάλει στήν ζωή τους!!
Απολύτως τίποτα δέν έχουν βγάλει, ούτε φωτογραφία...δέν έχουν βγάλει μέ γκόμενα!!
Πονάει η αλήθεια!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί μην πει κανένας,ότι ανεβάζοντας μια φώτο ή οτιδήποτε άλλο στα σοσιαλ του,και βλέπει likes απο γυναίκες...δεν του αρέσει

Αν μας έκαναν κι εμας likes...μπάζα,άνεργες,άφραγκες,θα μας πείραζε πολύ;Κι εμεις τα νούμερα θα κοιτάγαμε
Τα like κατασκευάστηκαν ως μέτρο ισχυροποίησης των "ψεύτικων" σόσιαλ.
ώστε να έλκουν τον απαίδευτο λαό. :2funny:
Η χρήση τους θα έπρεπε να αφορά μόνο τυχόν συμφωνίες σε συζητήσεις κι όχι γλίτσα ή σάλια.
Σε μια ιδανική και ισορροπημένη κατάσταση, θα έπρεπε να υπάρχει και το dislike ως αντίπαλο δέος.
Τα υπόλοιπα είναι κοινότυπα ξερατά.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Να και μια αλήθεια που δεν είχαμε σκεφτεί.
Τα σόσιαλ έδωσαν βήμα και φωνή στους κοινωνικά ανύπαρκτους γενικά.
Άτομα που δεν θα μπορούσαν να σταθούν και να υπάρξουν εκτός του καναπέ τους.
Πλέον μπορούν πολύ εύκολα με μερικές φωτογραφίες και κλισέ ατακούλες να αποκτούν μια δημόσια παρουσία, πλήρως ελεγχόμενη από αυτούς.
Όλο αυτό, σίγουρα αποθαρρύνει οποιαδήποτε προσπάθεια αυτοβελτίωσης και εξέλιξης, και επίσης ίσως να εξηγεί αυτό το 'τι σκατά έχει πάθει ο κόσμος?΄ φαινόμενο.
Άνεύ σόσιαλ δεν θα βλέπαμε ούτε το 5% όσων ανθρώπων βλέπουμε σήμερα. Και το 60% αυτών θα έμεναν στην καθολική αφάνεια.
Το πρόβλημα είναι σοβαρότερο. Πέρα απο την αποξένωση, οδηγούμαστε σταδιακά στην παγίωση ενός social credit system (Social Credit System - Wikipedia) και τελικά στην ισοπέδωση της διαφορετικότητας και τον πλήρη εκφασισμό της κοινωνίας...Είναι τρομακτικό αν το σκεφτείς.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Να και μια αλήθεια που δεν είχαμε σκεφτεί.
Τα σόσιαλ έδωσαν βήμα και φωνή στους κοινωνικά ανύπαρκτους γενικά.
Άτομα που δεν θα μπορούσαν να σταθούν και να υπάρξουν εκτός του καναπέ τους.
Πλέον μπορούν πολύ εύκολα με μερικές φωτογραφίες και κλισέ ατακούλες να αποκτούν μια δημόσια παρουσία, πλήρως ελεγχόμενη από αυτούς.
Όλο αυτό, σίγουρα αποθαρρύνει οποιαδήποτε προσπάθεια αυτοβελτίωσης και εξέλιξης, και επίσης ίσως να εξηγεί αυτό το 'τι σκατά έχει πάθει ο κόσμος?΄ φαινόμενο.
Άνεύ σόσιαλ δεν θα βλέπαμε ούτε το 5% όσων ανθρώπων βλέπουμε σήμερα. Και το 60% αυτών θα έμεναν στην καθολική αφάνεια.
Ορθή η προσέγγισή σου κατά την άποψή μου, σημαντικό είναι το ''ελεγχόμενη από αυτούς'' που γράφεις. Γνωρίζω ανθρώπους στην πραγματική ζωή που δίνουν μία τελείως διαφορετική εικόνα του εαυτού και της ζωής τους από αυτή που πραγματικά είναι: ευτυχισμένα ζευγάρια μέσα στον έρωτα (ενώ μπορεί και να τους ακούει η γειτονιά από τους καυγάδες), άτομα σε μία τέλεια ζωή σε υπέροχους προορισμούς (που μπορεί να έχουν ένα λυόμενο από τον παππού τους και έκαναν έρανο από τα γερόντια για τη βενζίνη να πάνε έως εκεί), και σοφιστικέ εκλεπτυσμένους και σκεπτόμενους ανθρώπους με ευαισθησίες (για τύπους που η όλη τους ευαισθησία είναι όταν τους πειράζει το στομάχι από το πολύ φαγοπότι μετά κρασοκατανύξεως).
Κάποιοι διαρκώς ποστάρουν πού βρίσκονται και τι κάνουν, λες και συμβαίνει ό,τι δημοσιεύεται εκεί. Και φυσικά όλο αυτό έχει γεμίσει με αέρα τα μυαλά πολλών γυναικών, κάτι που επηρεάζει γενικότερα την όλη συμπεριφορά τους στον περίγυρό τους (και όχι μόνο στα social).

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μού αρέσει ότι κάποιοι άνδρες τό παίζουν μεγαλογαμιάδες, καί κάποιοι άλλοι λιγότερο!!
Καταρακώνουν τίς γκόμενες πού είναι στά Social, καί οι πρώτοι πού τούς κάνουν Like είναι αυτοί...ούστ!!
Ολοι αυτοί πού μιλάνε γιά Super γκομενάρες 8άρια καί 9άρια, θά ήθελα νά τούς δώ τί γκόμενες έχουν βγάλει στήν ζωή τους!!
Απολύτως τίποτα δέν έχουν βγάλει, ούτε φωτογραφία...δέν έχουν βγάλει μέ γκόμενα!!
Πονάει η αλήθεια!!
Ούτε σε αυτό εδώ απάντησαν. :2funny:
Aφού όσοι έχουν πρώτη επιλογή εμφανίσιμες πουτάνες του 8/9 πάνε αναγκαστικά και σε μπάζα ή μετριότητες
του 5/6 για παροχή, μιας που μόνο μέσω παροχής ολοκληρώνεται το σεξ, χάνουν κάθε δικαίωμα να κατηγορούν
όσους γαμάνε κανονικές γκόμενες μέσου όρου 7 ως συνδυασμό εμφάνισης και αυθεντικής "παροχής".

Άλλο ένα τέλειο επιχείρημα!

Και πως να απαντήσουν αφού είναι αλήθεια όπως και πολλά άλλα; :2funny: πως να αποδεχθούν ότι ένας τυχαίος τύπος
(εγώ) κάνει άφθονες πεσιματικές για να γαμήσει, γράφοντας τις θεωρίες και την ανικανότητα/δειλία τους :2funny:
στα παπάρια του και τελικά γαμάει αυτές που γαμάει; έχουν κάτσει στην οθόνη διότι από κοντά
δεν έρχονται για διάψευση.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ούτε σε αυτό εδώ απάντησαν. :2funny:

Και πως να απαντήσουν αφού είναι αλήθεια όπως και πολλά άλλα; :2funny: πως να αποδεχθούν ότι ένας τυχαίος τύπος
(εγώ) κάνει άφθονες πεσιματικές για να γαμήσει, γράφοντας τις θεωρίες και την ανικανότητα/δειλία τους :2funny:
στα παπάρια του και τελικά γαμάει αυτές που γαμάει; έχουν κάτσει στην οθόνη διότι από κοντά
δεν έρχονται για διάψευση.

Τί νά απαντήσουν ?
Εχουν κάτι νά πούνε, τίποτα, μόνο λόγια καί φούμαρα.
Καί ότι βλέπουν στά Social μέ γκόμενες, τό κατακρίνουν ενώ πρώτα έχουν κάνει...Like!@!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τί νά απαντήσουν ?
Εχουν κάτι νά πούνε, τίποτα, μόνο λόγια καί φούμαρα.
Καί ότι βλέπουν στά Social μέ γκόμενες, τό κατακρίνουν ενώ πρώτα έχουν κάνει...Like!@!
Είναι φαιδροί εγκάθετοι.
Δεν θέλουν διάλογο και πλάκα αλλά ετσιθελίστικη επιβολή όσων λένε. Που είναι οι αποδείξεις τους; :confused:
όσον αφορά τα σόσιαλ, έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου.
Στα παπάρια μου αν η άλλη θέλει μπλα μπλα και αναμονή στο πατσαβουροπροφίλ της. :2funny:
Εφόσον εγώ δεν τα χρησιμοποιώ και τα έχω φτύσει, δεν θα υποκύψω σε γελοίες κομπλεξικές απαιτήσεις.
Μάλιστα όταν σε όσες την πέφτω, με ρωτούν αν έχω σόσιαλ, θα (συνεχίσω να) απαντώ αποστομωτικά:

"εφόσον ήδη έχουμε συναντηθεί και μιλάμε, ποιος ο λόγος να πληκτρολογούμε; θες να δώσες τηλέφωνο; "

ααααααν ποτέ βρουν απάντηση, θα χαρώ να την ακούσω!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είναι φαιδροί εγκάθετοι.
Δεν θέλουν διάλογο και πλάκα αλλά ετσιθελίστικη επιβολή όσων λένε. Που είναι οι αποδείξεις τους; :confused:
όσον αφορά τα σόσιαλ, έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου.
Στα παπάρια μου αν η άλλη θέλει μπλα μπλα και αναμονή στο πατσαβουροπροφίλ της. :2funny:
Εφόσον εγώ δεν τα χρησιμοποιώ και τα έχω φτύσει, δεν θα υποκύψω σε γελοίες κομπλεξικές απαιτήσεις.
Μάλιστα όταν σε όσες την πέφτω, με ρωτούν αν έχω σόσιαλ, θα (συνεχίσω να) απαντώ αποστομωτικά:

"εφόσον ήδη έχουμε συναντηθεί και μιλάμε, ποιος ο λόγος να πληκτρολογούμε; θες να δώσες τηλέφωνο; "

ααααααν ποτέ βρουν απάντηση, θα χαρώ να την ακούσω!

Αυτοί τό μόνο πού ξέρουν, είναι νά "Κάνουν" ότι συμφωνούν ο ένας μέ τόν άλλο!!
Στίς δύσκολες ερωτήσεις εξαφανίζονται!!
Καί έρχονται μετά, ώς σωτήρες...τού γένους!!!!
-Ράπισμα θέλουν καί θά τό έχουν οι λούγκρες-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Δεν κατάλαβες τι έγινε; ήρθες ξαφνικά να αναφερθείς σε μισογυνισμούς, ρατσισμούς
κτλ, σε ένα σάιτ που όλοι σκοτώνονται βρίζονται
και τα χώνουν σε γκόμενες εδώ και χρόνια. Απάντησα ακαριαία ότι οκ δεκτό
και θέλω να φάω μπαν :2funny:
αν κριθώ ως μισογύνης, μαζί με άλλους χιλιάδες εδώ μέσα που βρίζουν γκόμενες η πουτάνες όταν δεν περνούν καλά.
Ο πορνόγερος γέρο μπαμπαλής :2funny: ζηλεύει που την πέφτω και είμαι στα παπάρια μου ενώ αυτός τετραγωνίζει τον κύκλο για να πει καλημέρα σε γκόμενα.
Γι αυτό κυνηγάει μόνο εμένα κι επειδή τον έχω λιανίσει. :2funny: Όμως έτσι που απάντησα πρέπει να κυνηγήσετε (σε πήρε στον λαιμό του) ένα κάρο μέλη για να φάνε μπαν ως ένοχοι κι όχι μόνο εμένα.
Ξεκινήσατε πρώτοι άρα ολοκληρώστε το "μαζί" και μετά σου φέρνω κι εγώ ότι θες από τις ψυχωτικές γκόμενες :2funny: κάνοντας λογαριασμό σε ένα γκρουπ.
Γι αυτό τραβήχτηκε τώρα πίσω ο χλεμπουρας :2funny:και είπε άσε τις κατάρες κτλ.
Γιατί τον "κρέμασα" μανταλάκια.
Οσον αφορά το δεν μας φώναξαν αλλά ήρθαμε, πρόσθεσε
και το ότι "μας δέχτηκαν". :rockon:
Το σάιτ δεν είναι πια πουτανέ αλλά πολυποίκιλο. Ρίξε μια ματιά στα θέματα που ανοίγονται.

Καλό βράδυ.

Υ.Γ Εγώ δεν τσακώνομαι. Γελάω με τα χάλια κάποιων.

Donald-Duck-ετών-15
Τον κυνηγάμε, τον ζηλεύουμε και ... το site είναι πολυποίκιλο.
Τόσο του κόβει του φουκαρά.
:confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Donald-Duck-ετών-15
Ναί αλλά αυτός Καλόγερε, είτε συμφωνούμε είτε όχι έχει πάγια θέση...καί τήν εκφράζει!!
Τά άλλα τά κοτοπουλάκια πού είναι ?
Πίνουν τό τσάι τους ?
Η βγάζουν γκομενάρες 9άρια ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Donald-Duck-ετών-15

beastmooode.0.gif

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.261
Πόντοι
3.656

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.261
Πόντοι
3.656
Ποσο κατεστραμμενος πρεπει να ειναι καποιος για να την πεσει σε αυτο το ναυαγιο?
Φιλαράκι .... αυτή ... θέλει ... άντρα που θα λέγαν οι γιαγιάδες μας ....

Με πιάνεις πιστεύω . Έχει γυαλίσει το μάτι της .
Πιστεύω τέτοιες περιπτώσεις εύκολα σπάνε κρεβάτι ...
ακόμη κι αν οι τραβέρσες είναι από ....

Light-Type-Railway-Rail-12kg-Steel-Rail-Train-Rails.jpg
1708784171800.png

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ναί αλλά αυτός Καλόγερε, είτε συμφωνούμε είτε όχι έχει πάγια θέση...καί τήν εκφράζει!!
Τά άλλα τά κοτοπουλάκια πού είναι ?
Πίνουν τό τσάι τους ?
Η βγάζουν γκομενάρες 9άρια ?
Ποια είναι η πάγια θέση; Το ότι όλες οι γυναίκες είναι άχρηστες εκ φύσεως; Αυτό το πιάτο μάς σερβίρει με διαφορετική σάλτσα κάθε μέρα. Αυτό δεν είναι θέση, αλλά πρόβλημα που λέγεται μισογυνισμός. Μισογύνης γίνεται κανείς ύστερα από πολλές απορρίψεις, αλλιώς δεν έχει λόγο.

Τα υπόλοιπα είναι μία γελοία θεωρία που έφτιαξε για λόγους ψυχολογικής επιβίωσης. Τώρα φαντάζεται ότι τον πολεμάει και το καθεστώς των πουτανάκηδων. Όσο το καμάκι του δρόμου θα μειώνεται λόγω ηλικίας, τόσο θα προχωράει και η τρέλα, γιατί δεν δείχνει την πρόθεση να δουλέψει μία σωστή μέθοδο. Τότε ίσως φανταστεί και καμμιά άλλη μεγαλύτερη συνομωσία εναντίον του, επειδή ο κόσμος δεν δέχεται την αλήθεια του.

Μαθηματικά, όπως πάει θα καταλήξει στις πουτάνες κι όχι μόνο για τα χοντρά, αλλά για κύρια πρακτική. Απλά βρίσκεται σε άρνηση πραγματικότητας.

Τώρα για τους άλλους που πίνουν τσάι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ποια είναι η πάγια θέση; Το ότι όλες οι γυναίκες είναι άχρηστες εκ φύσεως; Αυτό το πιάτο μάς σερβίρει με διαφορετική σάλτσα κάθε μέρα. Αυτό δεν είναι θέση, αλλά πρόβλημα που λέγεται μισογυνισμός. Μισογύνης γίνεται κανείς ύστερα από πολλές απορρίψεις, αλλιώς δεν έχει λόγο.

Τα υπόλοιπα είναι μία γελοία θεωρία που έφτιαξε για λόγους ψυχολογικής επιβίωσης. Τώρα φαντάζεται ότι τον πολεμάει και το καθεστώς των πουτανάκηδων. Όσο το καμάκι του δρόμου θα μειώνεται λόγω ηλικίας, τόσο θα προχωράει και η τρέλα, γιατί δεν δείχνει την πρόθεση να δουλέψει μία σωστή μέθοδο. Τότε ίσως φανταστεί και καμμιά άλλη μεγαλύτερη συνομωσία εναντίον του, επειδή ο κόσμος δεν δέχεται την αλήθεια του.

Μαθηματικά, όπως πάει θα καταλήξει στις πουτάνες κι όχι μόνο για τα χοντρά, αλλά για κύρια πρακτική. Απλά βρίσκεται σε άρνηση πραγματικότητας.

Τώρα για τους άλλους που πίνουν τσάι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Προσωπικά τό έχω πεί ότι δέν είμαι μισογύνης. Καί γενικότερα μισάνθρωπος!!
Ασχετα άν είναι γελοία η θεωρία του η όχι, έχει τήν τόλμη καί τήν υποστηρίζει.
Αλλωστε τού είχα πεί από τήν αρχή, ότι μόνο στό στοχευμένο live καμάκι συμφωνώ. Στά άλλα όχι.
Αυτοί πού πίνουν τσάι είναι τά κοτοπουλάκια τού νήματος, πού "Κάνουν" ότι συμφωνούν!!
Στίς Hardcore ερωτήσεις απέχουν. Πάντα απέχουν. Τούς έχω τσεκάρει όμως πολλές φορές.
Κάθονται "Στήν απ' έξω απολαμβάνουν" τούς τσακωμούς, καί μέτά έρχονται νά πουλήσουν γνώση καί ηθική.
Καί εγώ είμαι δύσκολος άνθρωπος, καί δέν συμφωνώ...εύκολα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom