Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Βέβαια,όταν είναι αυτές μόνες,βγαίνουν μόνες,ανεβάζουν φώτο μόνες,ουδείς ασχολείται με αυτό,και θα τους την πέφτουν άπειροι.Ούτε...περίεργη θεωρείται,ούτε λεσβία,ούτε τίποτα.

Ενώ άντρας μόνος...μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Οχι κανεις λαθος.Οι πυροβολημενες μεν θα βρουν μια πουτσα να φανε αλλα οταν ερθει η ωρα να θελουν κατι σοβαρο δε βρισκουν που να κοπανιουνται

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.774
Πόντοι
216
Αυτοί που κάνουν τα like ... οι περισσότεροι είναι νέρντουλες ... κότες ... χοντροί και γέροι ... κανείς δεν θα τους την πέσει . Και άφραγκοι . Για αυτό γυρνάνε μόνες σαν ηλίθιες όταν βγαίνουν .
Να και μια αλήθεια που δεν είχαμε σκεφτεί.
Τα σόσιαλ έδωσαν βήμα και φωνή στους κοινωνικά ανύπαρκτους γενικά.
Άτομα που δεν θα μπορούσαν να σταθούν και να υπάρξουν εκτός του καναπέ τους.
Πλέον μπορούν πολύ εύκολα με μερικές φωτογραφίες και κλισέ ατακούλες να αποκτούν μια δημόσια παρουσία, πλήρως ελεγχόμενη από αυτούς.
Όλο αυτό, σίγουρα αποθαρρύνει οποιαδήποτε προσπάθεια αυτοβελτίωσης και εξέλιξης, και επίσης ίσως να εξηγεί αυτό το 'τι σκατά έχει πάθει ο κόσμος?΄ φαινόμενο.
Άνεύ σόσιαλ δεν θα βλέπαμε ούτε το 5% όσων ανθρώπων βλέπουμε σήμερα. Και το 60% αυτών θα έμεναν στην καθολική αφάνεια.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Μια πρωην μου, μου το ειχε αναλυσει αυτο. Αν εισαι με καποια, ειναι τουλαχιστον εγγυηση οτι δεν εισαι ψυχασθενης, πουστης, ανικανος κλπ. Ή τουλαχιστον ειναι εγγυηση οτι μπορεις να εισαι σε σχεση με καποια και οτι εστω μια γυναικα σε επελεξε. Και ειχε απολυτο δικιο βεβαια. Καποιος που ειναι διαρκως μονος του, ειναι υποπτος. Δεν καταλαβαινω τι σου φαινεται περιεργο.
χωρίς βέβαια το ύποπτος να σημαίνει πάντα κάτι. Μπορεί απλά να ήταν άτυχος ή να μην έκανε τον μαλάκα σε συμπεριφορές που δεν συμφωνούσε!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. :2funny:
Δεδομένα κατάστασης του άνωθεν βίντεο: μια τύπισσα που ως πρώτη εντύπωση μοιάζει τουλάχιστον νευρωτική
λέει παπαριές στην οθόνη της. Προσωπικά δεν μου αρέσει ως πακέτο άρα δεν θα της την πέσω ακόμα κι αν
την συναντήσω. Κουμάντο που πέφτω, κάνω μόνο εγώ κι αυτές ανταποκρίνονται, ακυρώνουν ή γειώνουν.
Μετρημένα κουκιά.:rockon:

Σύνθεση κι εξήγηση: αν κάποια μου αρέσει, πάω και της την πέφτω. Το τι εννοεί ή θέλει/επιθυμεί, μου είναι παγερά αδιάφορο διότι πολύ απλά δεν επηρεάζει τίποτα. Συνεπώς, αν δεν την πέσουμε έχουμε αποτέλεσμα μηδέν σε κάθε σκέψη/θεωρία ενώ αν την πέσουμε, έχουμε πιθανότητες επιτυχίας και μάλιστα με ακαριαία απάντησή της.
Θα ανταποκριθεί, ακυρώσει ή γειώσει. :rockon:
Η ανικανότητα κι η δειλία είναι χαρακτηριστικά των λούζερς. Δεν είναι ικανοί να την πέσουν όχι σε πολλές
αλλά ούτε και σε κάποια που σίγουρα θα γουστάρουν ή τους έχει δώσει σήμα, οδηγούμενοι σε θολές, έμμεσες
και χρονοβόρες μεθόδους (σόσιαλ) μαζί με σάλια και άοκνους αυνανισμούς επιπέδου λυκείου.
Ηττοπάθεια και παρακμή. :2funny:

Λύση: Να σκέφτεστε επενδυτικά στο πέσιμο. Όσο την πέφτετε συναισθηματικά υπό τον φόβο
της πιθανής απόρριψης, θα βάζετε αυτογκόλ.

1+1=2.

:rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Αυτοί που κάνουν τα like ... οι περισσότεροι είναι νέρντουλες ... κότες ... χοντροί και γέροι ... κανείς δεν θα τους την πέσει . Και άφραγκοι . Για αυτό γυρνάνε μόνες σαν ηλίθιες όταν βγαίνουν .

Κι αυτοί όμως...είναι κοινό.Και όταν νιώθεις ότι έχεις κοινό...ο ναρκισισμός σου ανεβαίνει.

Γιατί μην πει κανένας,ότι ανεβάζοντας μια φώτο ή οτιδήποτε άλλο στα σοσιαλ του,και βλέπει likes απο γυναίκες...δεν του αρέσει

Αν μας έκαναν κι εμας likes...μπάζα,άνεργες,άφραγκες,θα μας πείραζε πολύ;Κι εμεις τα νούμερα θα κοιτάγαμε

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Μια πρωην μου, μου το ειχε αναλυσει αυτο. Αν εισαι με καποια, ειναι τουλαχιστον εγγυηση οτι δεν εισαι ψυχασθενης, πουστης, ανικανος κλπ. Ή τουλαχιστον ειναι εγγυηση οτι μπορεις να εισαι σε σχεση με καποια και οτι εστω μια γυναικα σε επελεξε. Και ειχε απολυτο δικιο βεβαια. Καποιος που ειναι διαρκως μονος του, ειναι υποπτος. Δεν καταλαβαινω τι σου φαινεται περιεργο.
Μάλιστα, ωραία λογική. Και δεν της απάντησες "δεν προβληματίζεσαι οτι αφού με επέλεξε μια κάποια, τυχαία άλλη που δεν ξέρεις το ποιόν της και μπορεί να ήταν και αυτή πουτάνα, ψυχασθενής, ανίκανη αυτομάτως κρίθηκα κατάλληλος και για σένα;"

Μήπως γι' αυτό έγινε πρώην; :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μάλιστα, ωραία λογική. Και δεν της απάντησες "δεν προβληματίζεσαι οτι αφού με επέλεξε μια κάποια, τυχαία άλλη που δεν ξέρεις το ποιόν της και μπορεί να ήταν και αυτή πουτάνα, ψυχασθενής, ανίκανη αυτομάτως κρίθηκα κατάλληλος και για σένα;"

Μήπως γι' αυτό έγινε πρώην; :cheesy:
Οχι, της απαντησα "πολυ σωστα σκεφτεσαι"

• Χαχα
Αντιδράσεις: ggthd

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Οι αποφάσεις μας καθορίζουν το μέλλον μας! (ύπουλο σοφιστικέ πλασάρισμα)

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Aφού όσοι έχουν πρώτη επιλογή εμφανίσιμες πουτάνες του 8/9 πάνε αναγκαστικά και σε μπάζα ή μετριότητες
του 5/6 για παροχή, μιας που μόνο μέσω παροχής ολοκληρώνεται το σεξ, χάνουν κάθε δικαίωμα να κατηγορούν
όσους γαμάνε κανονικές γκόμενες μέσου όρου 7 ως συνδυασμό εμφάνισης και αυθεντικής "παροχής".

Άλλο ένα τέλειο επιχείρημα!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. :2funny:
Δεδομένα κατάστασης του άνωθεν βίντεο: μια τύπισσα που ως πρώτη εντύπωση μοιάζει τουλάχιστον νευρωτική
λέει παπαριές στην οθόνη της. Προσωπικά δεν μου αρέσει ως πακέτο άρα δεν θα της την πέσω ακόμα κι αν
την συναντήσω. Κουμάντο που πέφτω, κάνω μόνο εγώ κι αυτές ανταποκρίνονται, ακυρώνουν ή γειώνουν.
Μετρημένα κουκιά.:rockon:

Σύνθεση κι εξήγηση: αν κάποια μου αρέσει, πάω και της την πέφτω. Το τι εννοεί ή θέλει/επιθυμεί, μου είναι παγερά αδιάφορο διότι πολύ απλά δεν επηρεάζει τίποτα. Συνεπώς, αν δεν την πέσουμε έχουμε αποτέλεσμα μηδέν σε κάθε σκέψη/θεωρία ενώ αν την πέσουμε, έχουμε πιθανότητες επιτυχίας και μάλιστα με ακαριαία απάντησή της.
Θα ανταποκριθεί, ακυρώσει ή γειώσει. :rockon:
Η ανικανότητα κι η δειλία είναι χαρακτηριστικά των λούζερς. Δεν είναι ικανοί να την πέσουν όχι σε πολλές
αλλά ούτε και σε κάποια που σίγουρα θα γουστάρουν ή τους έχει δώσει σήμα, οδηγούμενοι σε θολές, έμμεσες
και χρονοβόρες μεθόδους (σόσιαλ) μαζί με σάλια και άοκνους αυνανισμούς επιπέδου λυκείου.
Ηττοπάθεια και παρακμή. :2funny:

Λύση: Να σκέφτεστε επενδυτικά στο πέσιμο. Όσο την πέφτετε συναισθηματικά υπό τον φόβο
της πιθανής απόρριψης, θα βάζετε αυτογκόλ.

1+1=2.

επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι λόγω της αποβλακοποίησης που έχουν επιφέρει τα σόσιαλ, πολλές γκόμενες ακόμα και να γουστάρουν ΔΕΝ ξέρουν να το δείξουν...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Τώρα θυμήθηκα τη φράση του Ανευλαβή: "Τρώτε σκατά! Τόσες μύγες δεν μπορεί να κάνουν λάθος!" :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom