Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν κατάλαβες τι έγινε; ήρθες ξαφνικά να αναφερθείς σε μισογυνισμούς, ρατσισμούς
κτλ, σε ένα σάιτ που όλοι σκοτώνονται βρίζονται
και τα χώνουν σε γκόμενες εδώ και χρόνια. Απάντησα ακαριαία ότι οκ δεκτό
και θέλω να φάω μπαν :2funny:
αν κριθώ ως μισογύνης, μαζί με άλλους χιλιάδες εδώ μέσα που βρίζουν γκόμενες.
Ο πορνόγερος γέρο μπαμπαλής :2funny: ζηλεύει που την πέφτω και είμαι στα παπάρια μου ενώ αυτός τετραγωνίζει τον κύκλο για να πει καλημέρα σε γκόμενα.
Γι αυτό κυνηγάει μόνο εμένα κι επειδή τον έχω λιανίσει. :2funny: Όμως έτσι που απάντησα πρέπει να κυνηγήσετε (σε πήρε στον λαιμό του) ένα κάρο μέλη για να φάνε μπαν ως ένοχοι κι όχι μόνο εμένα.
Ξεκινήσατε πρώτοι άρα ολοκληρώστε το "μαζί" και μετά σου φέρνω κι εγώ ότι θες από τις ψυχωτικές γκόμενες :2funny: κάνοντας λογαριασμό σε ένα γκρουπ.
Γι αυτό τραβήχτηκε τώρα πίσω ο χλεμπουρας :2funny:και είπε άσε τις κατάρες κτλ.
Γιατί τον "κρέμασα" μανταλάκια.
Οσον αφορά το δεν μας φώναξαν αλλά ήρθαμε, πρόσθεσε
και το ότι "ας δέχτηκαν". :rockon:
Το σάιτ δεν είναι πια πουτανέ αλλά πολυποίκιλο. Ρίξε μια ματιά στα θέματα που ανοίγονται.

Καλό βράδυ.

:rockon:
Ναί άλλη δουλειά δέν έχω νά κάνω, καί θά γίνω ρουφιάνος γιά τό κάθε αρχιδάκι νά φάει η μήν φάει μπάν.
Εγώ τήν αποψή μου λέω, καί δέν κρύβομαι όπως κάνουν όλες οι λούγκρες εδώ!!
Οσο θά είμαι στό Bou, θά λέω τήν άποψη μου ξεκάθαρα!!
Αν δέν είναι αρεστή ξέρουν τί θά κάνουν!!
-Μόνος εναντίων όλων-

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.774
Πόντοι
216
Το να παίζεις με άλλες όντας σε σχέση , είναι κάτι που δυσκολεύει , όσο μεγαλώνεις και μεγαλώνουν και οι γύρω σου.
Αν είσαι με γκόμενα στα 19 , στον πούτσο σου , παίζεις όπου γουστάρεις, όλα χύμα είναι .
Στα 25 φοιτητής , είναι πιο δύσκολο . Στα 30 που οι γύρω μαλάκες έχουν ήδη αρραβωνιαστεί και ετοιμάζουν γάμους, ακόμη δυσκολότερο . Παντρεμένος με παιδιά , πιο δύσκολο , γιατί σε στραβή ... πληρώνεις πολλά ... και όχι μόνο χρήμα.
Το παιχνίδι ξεκινάει μόλις πιαστείς από μία. Έτσι απλά, ανοίγει η τράπουλα από μόνη της και παίζεις ανάλογα!
Η δυσκολία και το χυμαδιό είναι κανόνες που εν μέρει καθορίζονται από τις ίδιες σου τις πράξεις.
Μπορεί να λέω και μαλακίες, αλλά η δική μου πείρα αυτό μου δίδαξε. Και τα καλύτερα καταδρομικά γαμήσια τύχαιναν πάντα όταν βρισκόμουν σε σχέση με άλλη.
Ανήθικο δε λέω, αλλά αφού έτσι δούλευε....έλεγες 'γάμα τώρα που γυρνάει κι άσε τα γαμπριλίκια γι άλλη ώρα.
Τελικά και γαμήσαμε, και γλυτώσαμε τα άδικα γαμπριλίκια.

Δεν κάνεις παιδιά αν θες να παίζεις, ό,τι και να λέμε! Το παιχνίδι χάθηκε απτα αποδυτήρια!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με την συζήτηση ξεχάσα
να σας πω ποια ήταν αυτή που ανακάλυψα ως δηλωμένη καινούργια (πιθανόν γνωρίζετε καλύτερα οι θαμώνες)
στο Εμετουργείο. Πέρσι
και φέτος τίποτα το συγκλονιστικό σε
μπουρδέλα. Γι'αυτό και πάω σπάνια προτιμώντας ποιοτικό (έτσι να πονάτε) :2funny:γαμήσι
με κανονικές γκόμενες. Φυλής δεν το συζητώ. Αίσχος όλη
η παροχή μαζί με δυο τρεις απλά ανεκτές πουτανόφατσες. Λιοσίων τίποτα. Καλύτερα να τα λουκετάρουν όλα εκεί. :2funny:

Λοιπόν, η τύπισσα δουλεύει στο παλιό Μεγ.Αλεξανδρου 28 αριστερά. Την λένε Ντιάνα. Ανατολικό δώρο στην δεύτερη βάρδια. Ωράριο 18:00 - 00:00.
Για γαμήσι μπουρδέλου πολύ καλή. Λεπτή καστανομάλλα
με μακρύ μαλλί που κανει κότσο, χαλαρό δυάρι βυζί
και φαρδιά μουνόχειλα. Σένια αίσθηση μουνιού. Ωραία φατσούλα. Ελ. στοματικό, 69 αλλά φιλιά με την καμία.
Πολύ καλή συμετοχή :rockon:
σε όλες τις στάσεις. Ωραία πίπα με υπέροχη περιποίηση στα πέριξ κατόπιν υπόδειξης. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Πολύ ωραίο στήσιμο στα 4 όπου την βάζεις και κοπάνας μουνί κάργα.
Την έχουν ξεσκίσει..Δωμάτια πάντα γεμάτα. Τελικά οι άσχετοι εκεί έξω είναι πιο ενημερωμένοι από τα μέλη του σάιτ. :2funny: Μονίμως περιμένεις. Ήρεμη και χαλαρή χωρίς γκρίνια και μαλακίες.
Αν θέλετε ησυχία, τραβάτε στο πάνω δωμάτιο που έχει και καναπέ. Η Ειρήνη έχει σταματήσει (μέχρι
να επιστρέψει).

:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Αυτοί που κάνουν τα like ... οι περισσότεροι είναι νέρντουλες ... κότες ... χοντροί και γέροι ... κανείς δεν θα τους την πέσει . Και άφραγκοι . Για αυτό γυρνάνε μόνες σαν ηλίθιες όταν βγαίνουν .
δεν θα διαφωνήσω. Αυτές όμως δεν κάθονται να δουν τις φωτογραφίες των ατόμων τα οποία τους κάνουν likes. Το συνολικό αριθμό βλέπουν, και φαντασιώνονται ότι είναι θεές

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Να γιατι η τακτικη του Ντοναλντιου αποδεικυεται απαραιτητη :headbaning1:

Η τύπισσα δεν εννοεί να της την πέφτει κάθε άκυρος στο δρόμο ή εκεί που κινείται. Εννοεί να της μιλήσει εκείνος τον οποίο γουστάρει ή έχει τις προδιαγραφές του ''τύπου άντρα'' που γουστάρει.
Στη δεύτερη περίπτωση το θεωρεί φλερτ, στην πρώτη πιθανότατα παρενόχληση από ένα μαλάκα πέφτουλα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Το παιχνίδι ξεκινάει μόλις πιαστείς από μία. Έτσι απλά, ανοίγει η τράπουλα από μόνη της και παίζεις ανάλογα!
Η δυσκολία και το χυμαδιό είναι κανόνες που εν μέρει καθορίζονται από τις ίδιες σου τις πράξεις.
Μπορεί να λέω και μαλακίες, αλλά η δική μου πείρα αυτό μου δίδαξε. Και τα καλύτερα καταδρομικά γαμήσια τύχαιναν πάντα όταν βρισκόμουν σε σχέση με άλλη.
Ανήθικο δε λέω, αλλά αφού έτσι δούλευε....έλεγες 'γάμα τώρα που γυρνάει κι άσε τα γαμπριλίκια γι άλλη ώρα.
Τελικά και γαμήσαμε, και γλυτώσαμε τα άδικα γαμπριλίκια.

Δεν κάνεις παιδιά αν θες να παίζεις, ό,τι και να λέμε! Το παιχνίδι χάθηκε απτα αποδυτήρια!

Αφού έτσι το θέλουν οι γυναίκες.Είσαι μόνος,σ'έχουν για περίεργο,μικροτσούτσουνο,πούστη και δεν ξέρω τι άλλο.Είσαι με γκόμενα,ξαφνικά όλα αυτά παύουν να ισχύουν στο μυαλό τους.Είσαι...φυσιολογικός

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αφού έτσι το θέλουν οι γυναίκες.Είσαι μόνος,σ'έχουν για περίεργο,μικροτσούτσουνο,πούστη και δεν ξέρω τι άλλο.Είσαι με γκόμενα,ξαφνικά όλα αυτά παύουν να ισχύουν στο μυαλό τους.Είσαι...φυσιολογικός
Μια πρωην μου, μου το ειχε αναλυσει αυτο. Αν εισαι με καποια, ειναι τουλαχιστον εγγυηση οτι δεν εισαι ψυχασθενης, πουστης, ανικανος κλπ. Ή τουλαχιστον ειναι εγγυηση οτι μπορεις να εισαι σε σχεση με καποια και οτι εστω μια γυναικα σε επελεξε. Και ειχε απολυτο δικιο βεβαια. Καποιος που ειναι διαρκως μονος του, ειναι υποπτος. Δεν καταλαβαινω τι σου φαινεται περιεργο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Μια πρωην μου, μου το ειχε αναλυσει αυτο. Αν εισαι με καποια, ειναι τουλαχιστον εγγυηση οτι δεν εισαι ψυχασθενης, πουστης, ανικανος κλπ. Ή τουλαχιστον ειναι εγγυηση οτι μπορεις να εισαι σε σχεση με καποια και οτι εστω μια γυναικα σε επελεξε. Και ειχε απολυτο δικιο βεβαια. Καποιος που ειναι διαρκως μονος του, ειναι υποπτος. Δεν καταλαβαινω τι σου φαινεται περιεργο.

Όντως.Ακόμα κι αν τη βρίζει και την δέρνει,είναι πιο νορμάλ επειδή...έχει σχέση

Αυτά είναι τα μυαλά των γυναικών :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Όντως.Ακόμα κι αν τη βρίζει και την δέρνει,είναι πιο νορμάλ επειδή...έχει σχέση

Αυτά είναι τα μυαλά των γυναικών :jerking:
Ειναι ενα τεκμηριο ομως.
Οι πιθανοτητες ειναι υπερ.
Με την λογικη σου (παντα ενα προβλημα για καθε λυση) ποτέ δεν μπορει να ειναι σιγουρος κανενας για κανεναν

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ναι ειναι γνωστο αυτο.Για αυτο και τουλαχιστον στο προφιλ του φβ εχω και διαφορες γκομενες μεσα ειτε φιλες ειτε απο ταξιδια ετσι ωστε οταν ειμαι μονος να μη βγαζουν αυτα τα μαλακισμενα συμπερασματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ναι ειναι γνωστο αυτο.Για αυτο και τουλαχιστον στο προφιλ του φβ εχω και διαφορες γκομενες μεσα ειτε φιλες ειτε απο ταξιδια ετσι ωστε οταν ειμαι μονος να μη βγαζουν αυτα τα μαλακισμενα συμπερασματα
Εγω παντως το κατανοω και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο το συμπερασμα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγω παντως το κατανοω και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο το συμπερασμα.
Εν μερη εχουν δικιο.Εν μερη ομως..Να δες ενα ζωντανο παραδειγμα απο πανω σου που γραφει:confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Βέβαια,όταν είναι αυτές μόνες,βγαίνουν μόνες,ανεβάζουν φώτο μόνες,ουδείς ασχολείται με αυτό,και θα τους την πέφτουν άπειροι.Ούτε...περίεργη θεωρείται,ούτε λεσβία,ούτε τίποτα.

Ενώ άντρας μόνος...μαύρο φίδι που τον έφαγε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εν μερη εχουν δικιο.Εν μερη ομως..Να δες ενα ζωντανο παραδειγμα απο πανω σου που γραφει:confused:
:cool2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βέβαια,όταν είναι αυτές μόνες,βγαίνουν μόνες,ανεβάζουν φώτο μόνες,ουδείς ασχολείται με αυτό,και θα τους την πέφτουν άπειροι.Ούτε...περίεργη θεωρείται,ούτε λεσβία,ούτε τίποτα.

Ενώ άντρας μόνος...μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Κακούργα κοινωνια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Κι εσύ βάζεις ξαδέρφες να παριστάνουν φίλες ή γκόμενες σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom