Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.380
Πόντοι
3.786
Να υποθέσω ότι αποστασιοποιείσαι από το κολλητάρι σου τον Ντόναλτ που δεν γράφει τίποτα άλλο πέρα από μισογυνιστικά σχόλια κάθε μέρα και τον έχεις στα ώπα ώπα «παπάκι και παπάκι»;
Το έχω τονίσει και παλιότερα ότι δεν μου αρέσουν τα μισογυνίστικα σχόλια,τα οποία κάποιες φορές τα γράφει και ο ίδιος.Είμαι δίκαιος,του κάνω like μόνο όταν λέει σκληρές αλήθειες.Όσο και αν κάποιοι εδώ μέσα πάνε να περάσουν ότι το σεξ επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένου του sponsoring,είναι το ίδιο με μια κανονική γκόμενα,δεν θα περάσει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Να υποθέσω ότι αποστασιοποιείσαι από το κολλητάρι σου τον Ντόναλτ που δεν γράφει τίποτα άλλο πέρα από μισογυνιστικά σχόλια κάθε μέρα και τον έχεις στα ώπα ώπα «παπάκι και παπάκι»;
Κωλοτρίβεσαι επειδή σε έχω γραμμένο. Σε πονάει
η απόρριψη κι από άνδρα
τελικά. :2funny:.Εσύ όπως ξέρουμε είχες ασχοληθεί μαζί μου
με "ερμηνείες" όσων έγραφα
και ειρωνεία. Ούτε καν σου έδινα σημασία.:2funny: Τώρα
τελευταία που σε ισοπέδωσα εύκολα με επιχειρήματα, ήρθες να κάνεις τον υποστηρικτή των γυναικών. Σου βρήκα λύση. Ρίξτε μπαν στα μισά μέλη εδώ αφού τα χώνουν και πήγαινε και στα νήματα που βρίζουν τις πουτάνες όταν είναι άχρηστες να φάνε κι εκείνοι μπαν. :2funny:
Μέχρι τότε μούγκα γιατί θα φωνάξω τον Γλυφομουνίξ.

(πως φαίνεται ότι με ζηλεύεις)

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κωλοτρίβεσαι επειδή σε έχω γραμμένο. Σε πονάει
η απόρριψη κι από άνδρα
τελικά. :2funny:.Εσύ όπως ξέρουμε είχες ασχοληθεί μαζί μου
με "ερμηνείες" όσων έγραφα
και ειρωνεία. Ούτε καν σου έδινα σημασία.:2funny: Τώρα
τελευταία που σε ισοπέδωσα εύκολα με επιχειρήματα, ήρθες να κάνεις τον υποστηρικτή των γυναικών. Σου βρήκα λύση. Ρίξτε μπαν στα μισά μέλη εδώ αφού τα χώνουν και πήγαινε και στα νήματα που βρίζουν τις πουτάνες όταν είναι άχρηστες να φάνε κι εκείνοι μπαν. :2funny:
Μέχρι τότε μούγκα γιατί θα φωνάξω τον Γλυφομουνίξ.

(πως φαίνεται ότι με ζηλεύεις)

Ναί φωναξέ τον, νά αρχίσει νά ρίχνει κατάρες στίς γκόμενες!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αποστασιοποιούμαι από όλους οι οποίοι γράφουν κάτω από μίσος, ανάγκη, ψέμα, ιδιοτέλεια, αυτοπροβολή κτλ!!
Τώρα το θυμήθηκες με όσα έχεις διαβάσει εδώ μέσα
ο ίδιος; :2funny:
δεκτό. Εγώ λοιπόν το παίρνω ότι είναι στημένη η δουλειά από τα κέντρα εξουσίας :2funny:των αμιγώς πουτανιάρηδων που δεν θέλουν να ακούν
την αλήθεια ότι είναι οι γκόμενες καλύτερες των πουτανών (ποιοτικότερο γαμήσι κτλ) κι οι οποίοι βρίζουν χειρότερα τις γκόμενες. :2funny:
Κατά συνέπεια οφείλεις κ εσύ να δεχτείς την άποψη μου και να σπεύσετε να ρίξετε μπαν
σε πλήθος μελών.
Εμενα στα παπάρια μου
και να με σουταρουν. Έχω ήδη δικαιωθεί. Τους εκανα αλοιφή κάποιους με επιχειρήματα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναί φωναξέ τον, νά αρχίσει νά ρίχνει κατάρες στίς γκόμενες!!
Η διοίκηση είναι ανώτερη
των μελών. Πιστεύω ότι γνωρίζουν την ροή και το DNA
του νήματος εδώ και πολλά χρόνια. Θα τον είχαν διώξει.

Τέλος, ας μην κοιτάμε το δάκτυλο. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το νήμα. Προσωπικά σε σόσιαλ και άλλα φόρουμ έχω δει ότι μας βρίζουν πολύ χειρότερα οι γυναίκες. Πιστεύεις ότι τις παίρνουμε στα σοβαρά;

:2funny:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Καλα 2 χιλιαδες λιγους ειχε, στο μεγκα τζιμ στην κηφισια ειχε κατι γκομενες με 10 χιλιαδες και 40 χιλιαδες ακολουθους, οι τυπισσες αυτες κυκλοφορουσαν εκει με τρελο υφακι λες και βγηκαν miss universe, βεβαια σε μια απο αυτες εκατσα να δω τι ατομα την ακολουθουν, το 10% ητανε κατι πακιστανοι και ινδοι, ενταξει δεν το λες και οτι καλυτερο αυτο να σε ακολουθει οτι ναναι, απλα για να εχεις famous προφιλ
Τύπισσες με 10και 20k followers κατά 99% είναι κατεστραμμένες στα μυαλά και ούτε να γαμηθούν ξέρουν. Άσε που φέρονται σαν άντρες, θηλυκότητα μηδέν.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τώρα το θυμήθηκες με όσα έχεις διαβάσει εδώ μέσα
ο ίδιος; :2funny:
δεκτό. Εγώ λοιπόν το παίρνω ότι είναι στημένη η δουλειά από τα κέντρα εξουσίας :2funny:των αμιγώς πουτανιάρηδων που δεν θέλουν να ακούν
την αλήθεια ότι είναι οι γκόμενες καλύτερες των πουτανών (ποιοτικότερο γαμήσι κτλ) κι οι οποίοι βρίζουν χειρότερα τις γκόμενες. :2funny:
Κατά συνέπεια οφείλεις κ εσύ να δεχτείς την άποψη μου και να σπεύσετε να ρίξετε μπαν
σε πλήθος μελών.
Εμενα στα παπάρια μου
και να με σουταρουν. Έχω ήδη δικαιωθεί. Τους εκανα αλοιφή κάποιους με επιχειρήματα.

Μά τό θέμα δέν είναι ποιός θά φύγει,καί εσύ μπορεί καί εγώ καί όλοι!!
Τό θέμα είναι νά είμαστε σοβαροί, χωρίς νά βρίζουμε καί νά καταριόμαστε τούς άλλους!!
Δέν έχει νόημα αυτό...είναι φθηνό!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Το έχω τονίσει και παλιότερα ότι δεν μου αρέσουν τα μισογυνίστικα σχόλια,τα οποία κάποιες φορές τα γράφει και ο ίδιος.Είμαι δίκαιος,του κάνω like μόνο όταν λέει σκληρές αλήθειες.Όσο και αν κάποιοι εδώ μέσα πάνε να περάσουν ότι το σεξ επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένου του sponsoring,είναι το ίδιο με μια κανονική γκόμενα,δεν θα περάσει
Δεν αφορούσε εσένα το σχόλιό μου, αυτό είναι σαφές.
Όσο για τα άλλα περί σύγκρισης πουτάνας και γκόμενας, αυτό λες να είναι το πρόβλημα με τον Ντόναλτ, ρε μαν; Το πρόβλημα είναι ο καθημερινός του μισογυνισμός που είναι και ποινικό αδίκημα, αλλά εδώ είναι Ελλάντα. Ο τύπος είναι για τον ψυχίατρο και σε ένα ευρωπαικό site, είτε θα συμμορφωνόταν είτε θα έτρωγε μπαν.

Τώρα για τη σύγκριση, η αποψή μου είναι ότι μόνο ένας καμένος θα έβαζε τις πουτάνες πάνω από τις γκόμενες. Οι πουτανιάρηδες βέβαια έχουν άλλη άποψη, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αυτό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η διοίκηση είναι ανώτερη
των μελών. Πιστεύω ότι γνωρίζουν την ροή και το DNA
του νήματος εδώ και πολλά χρόνια. Θα τον είχαν διώξει.

Τέλος, ας μην κοιτάμε το δάκτυλο. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το νήμα. Προσωπικά σε σόσιαλ και άλλα φόρουμ έχω δει ότι μας βρίζουν πολύ χειρότερα οι γυναίκες. Πιστεύεις ότι τις παίρνουμε στα σοβαρά;

:2funny:
Ανέβασε ένα σχόλιο γκόμενας πού καταριέται άνδρα!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μά τό θέμα δέν είναι ποιός θά φύγει,καί εσύ μπορεί καί εγώ καί όλοι!!
Τό θέμα είναι νά είμαστε σοβαροί, χωρίς νά βρίζουμε καί νά καταριόμαστε τούς άλλους!!
Δέν έχει νόημα αυτό...είναι φθηνό!!
Ρομαντικό αυτό, λες να μπορεί να υλοιποιηθει τώρα ενώ δεν έγινε τόσα χρόνια; προσωπικά δεν με ενοχλεί να με βρίζουν. Ουσιαστικά δεν περιμένω
και δεν ελπίζω σε σωστό διάλογο με κομπλεξικούς. :2funny:
Το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία όταν συμβαίνει για να έχω πλεονέκτημα. :rockon:Γενικώς μιλάω όπως μου μιλούν. Λέω αυτά που πιστεύω με αποδείξεις. Όποιος θέλει αποδεικνύει
το αντίθετο. Είμαι εδώ ή όχι δεν αλλάζει κάτι στην ζωή μου. Έτσι την έχω δει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ανέβασε ένα σχόλιο γκόμενας πού καταριέται άνδρα!!
Μπορείς να μπεις π.χ στις εξομολόγησεις στα σόσιαλ
και να διαβάσεις κατάρες άφθονες από γυναίκες
σε άνδρες επειδή ανεβάζουν θεματα που δεν τους βολεύει. Η ουσία όμως είναι το μπαν.
Μην φεύγουμε από το θέμα. Πρέπει να ρίξετε μπαν σε πολλά μέλη αν διαφωνείτε διότι ειμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Εμένα δεν με πειράζει διότι έχω δικαιωθεί. Μου αρκεί που θα φαγωθούν κι άλλοι. Αυτό είναι το δίκαιο αν δεν μας θέλετε εδώ. Δεκτό.
Στο σκάκι λέγεται θυσία για να πάρεις χώρο. Τόσο καιρό σκακι παιζουμε. Τουλάχιστον εγώ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.263
Πόντοι
3.656
Δέχομαι ότι θα πάρουν 1.000. Τι αλλάζει;
Αυτοί που κάνουν τα like ... οι περισσότεροι είναι νέρντουλες ... κότες ... χοντροί και γέροι ... κανείς δεν θα τους την πέσει . Και άφραγκοι . Για αυτό γυρνάνε μόνες σαν ηλίθιες όταν βγαίνουν .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μπορείς να μπεις π.χ στις εξομολόγησεις στα σόσιαλ
και να διαβάσεις κατάρες άφθονες από γυναίκες
σε άνδρες επειδή ανεβάζουν θεματα που δεν τους βολεύει. Η ουσία όμως είναι το μπαν.
Μην φεύγουμε από το θέμα. Πρέπει να ρίξετε μπαν σε πολλά μέλη αν διαφωνείτε διότι ειμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Εμένα δεν με πειράζει διότι έχω δικαιωθεί. Μου αρκεί που θα φαγωθούν κι άλλοι. Αυτό είναι το δίκαιο αν δεν μας θέλετε εδώ. Δεκτό.
Στο σκάκι λέγεται θυσία για να πάρεις χώρο. Τόσο καιρό σκακι παιζουμε. Τουλάχιστον εγώ.

Πλάκα μού κάνεις ? Κάνεις δέν θέλω νά φύγει, αντίθετα θέλω νά έρθει!!
Σχόλιο γυναίκας δημόσιο νά καταριέται άνδρα, δέν νομίζω ότι υπάρχει!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.263
Πόντοι
3.656
Πρέπει να ρίξετε μπαν σε πολλά μέλη αν διαφωνείτε διότι ειμαστε όλοι συνυπεύθυνοι. Εμένα δεν με πειράζει διότι έχω δικαιωθεί. Μου αρκεί που θα φαγωθούν κι άλλοι. Αυτό είναι το δίκαιο αν δεν μας θέλετε εδώ. Δεκτό.
Αφού παίζεις σκάκι , ξέρεις ότι δεν κερδίζεις μόνο με θυσίες. Και ότι μάλιστα οι θυσίες δεν είναι μοντέρνο παιχνίδι .
Θυμήσου τις ήσυχες κινήσεις. Ανοίγματα γραμμών . Έλεγχο σημαντικών κεντρικών τετραγώνων . Προαγωγές.
Σημασία έχει η νίκη , όχι η μέθοδος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Η μοναξιά είναι δύσκολη πίστα, όντως. Δεν κατακτάται εύκολα, εάν δεν έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου αρκετά και σε βάθος.
Απαιτεί σκληρή συνειδητοποίηση πολλών δυσάρεστων αληθειών, πρέπει να έχεις αναπτύξει τρόπους να εκτονώνεσαι και να νιώθεις γεμάτος, και άλλα πολλά.
Και κροίσος να είσαι, εάν δεν έχεις φτιάξει τον κόσμο σου, πάλι δύστυχος θα είσαι αν δεν έχεις ψαχτεί.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ μοναξιά όμως, είναι αυτή που θα νιώσει καποιος εντός μιας κενής σχέσης (κόσμε, ακούς?). Γιατί αυτή σε πνίγει και σε ωθεί στα χειρότερα με μανία!

Για μένα η χειρότερη μοναξιά είναι αυτή που δεν είναι από επιλογή,και δεν αλλάζω άποψη σ'αυτό.

Ακόμα και η κενή σχέση,που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο,θεωρώ ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω απο την καθόλου σχέση,γιατί έστω κι έτσι έχεις αλληλεπίδραση με κάποιον.Επίσης,έστω και με κενή σχέση,δεν θεωρείσαι μπακούρι.Κι αυτό είναι σημαντικό χαρτί για να παίξεις και με άλλες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο leader είναι από τους πιο σκατόψυχους.Σε κάθε ποστ έβριζε τις Ελληνίδες,προφανώς γιατί δεν του κάθονται και εξυμνούσε τις Αλβανίδες.Προφανώς και δεν έπρεπε να δέχεται ρατσιστικά σχόλια.Ένα ban οριστικό όμως το αξίζει,γιατί δεν είχε βάλει μυαλό από προηγούμενο.Δεν βλέπω να σχολιάζει,άρα πιθανό να έφαγε ισόβιο
Για τρολ τον είχα κόψει.
Όχι για σκστοψυχο. Όσον αφορά τι ελεγε, πούτσες επιχειρήματα είχε. Δεν με απασχολεί αν τον "ράτσιζαν". Δεν αναλαμβάνω υποστηρίξεις έτσι στα κουτουρού. Για να υποστηρίξω κάποιον πρέπει να έχουμε ίδιες αντιλήψεις εκτός του ότι πρέπει να με πείσει ότι είναι αυθεντικός και ποιοτικός (σιγά που δεν θα το έλεγα). :2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.263
Πόντοι
3.656
Για μένα η χειρότερη μοναξιά είναι αυτή που δεν είναι από επιλογή,και δεν αλλάζω άποψη σ'αυτό.

Ακόμα και η κενή σχέση,που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο,θεωρώ ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω απο την καθόλου σχέση,γιατί έστω κι έτσι έχεις αλληλεπίδραση με κάποιον.Επίσης,έστω και με κενή σχέση,δεν θεωρείσαι μπακούρι.Κι αυτό είναι σημαντικό χαρτί για να παίξεις και με άλλες
Το να παίζεις με άλλες όντας σε σχέση , είναι κάτι που δυσκολεύει , όσο μεγαλώνεις και μεγαλώνουν και οι γύρω σου.
Αν είσαι με γκόμενα στα 19 , στον πούτσο σου , παίζεις όπου γουστάρεις, όλα χύμα είναι .
Στα 25 φοιτητής , είναι πιο δύσκολο . Στα 30 που οι γύρω μαλάκες έχουν ήδη αρραβωνιαστεί και ετοιμάζουν γάμους, ακόμη δυσκολότερο . Παντρεμένος με παιδιά , πιο δύσκολο , γιατί σε στραβή ... πληρώνεις πολλά ... και όχι μόνο χρήμα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αφού παίζεις σκάκι , ξέρεις ότι δεν κερδίζεις μόνο με θυσίες. Και ότι μάλιστα οι θυσίες δεν είναι μοντέρνο παιχνίδι .
Θυμήσου τις ήσυχες κινήσεις. Ανοίγματα γραμμών . Έλεγχο σημαντικών κεντρικών τετραγώνων . Προαγωγές.
Σημασία έχει η νίκη , όχι η μέθοδος.
Καλά, άστα αυτά τώρα. Εδώ είμαστε μέχρι να μην είμαστε.
Την νίκη την πηρα τίμια.
Αν μας φάνε :2funny:να ξέρεις ότι σε εκτιμώ για το χιούμορ σου και για τον πλούσιο λόγο σου.
Το μόνο που μου την δίνει είναι μια μορφή διπλωματίας ώρες ώρες που έχεις όπως και μια ροπή ατσούμπαλης υποστήριξης στις πουτάνες ενώ για μένα δεν είσαι τόσο άγριος πουτανιάρης οσο λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom