Θα ήθελα να θίξω μερικά ζητήματα με σκοπό όπως πάντα τον γόνιμο διάλογο
1ον, οι 3 προσπάθειες σε 1 έτος (αν κατάλαβα καλά) δεν είναι λίγες; Το λέω γιατί εγώ με τις 16 που έχω κάνει το 2024 θεωρώ ότι είμαι πολυυυυ πίσω από εκεί που θέλω να φτάσω (ιδανικά να μιλάω σε 30 γκόμενες τον μήνα)
2ον, η μέθοδος αυτή απαιτεί να πηγαίνεις σε πράγματα που δεν γουστάρεις. Προσωπικά άντε σε καμία παρουσίαση βιβλίου να πάω, τελευταία φορά όμως που πήγα είχε περίπου 25 άτομα μια παρουσίαση, οι μισοί συγγενείς σε μεγάλη ηλικία του συγγραφέως
3ον, σε μικρές πόλεις/νομούς όπως η δική μου (υπενθυμίζω 80.000 κάτοικοι περίπου ο νομός, οι μισοί σε χωριά και απολίτιστοι) τα event είναι πιο περιορισμένα
Ελπίζω να μην έκανα πολλά λάθη καθότι γράφω με πονοκέφαλο και ίωση
Οι 3 προσπάθειες σε 1 έτος είναι τα δικά μου στατιστικά για το 2023. Μία εξ αυτών πέτυχε, ενώ οι άλλες δύο είναι σε εκκρεμότητα.
Είπα επίσης ότι ΓΕΝΙΚΑ έχω 2 επιτυχίες στις 3 προσπάθειες. Εδώ, σαν προσπάθεια εννοώ το να την πέσεις σε μία γκόμενα που σου δίνει το πράσινο φως (δείχνει ξεκάθαρο ενδιαφέρον). Εφόσον σου δίνει το πράσινο φως, λογικά θα πρέπει να έχεις 3 επιτυχίες στις 3 προσπάθειες. Άφησα όμως ένα περιθώριο λάθους, δηλ. μπορεί να ερμηνεύσεις λάθος τις ενδείξεις και να νομίσεις ότι σου έδωσε το πράσινο φως, αλλά να μην ισχύει. Υπάρχει επίσης και η περίπτωση να σου έδωσε το πράσινο φως και στη συνέχεια να άλλαξε γνώμη.
Υπάρχει όμως και το παρασκήνιο. Το να πηγαίνεις σε events, δεν σημαίνει ότι θα βρίσκεις πάντα κάποια που θα σου δίνει το πράσινο φως. Όταν είσαι αρχάριος θα γυρίζεις από τα περισσότερα events άπραγος. Όσο μπαίνεις στο παιγνίδι, αποκτάς πείρα στο να καταλαβαίνεις ποια events σου πάνε και στο να ερμηνεύεις τις ενδείξεις για πράσινο φως. Για να σε προσέξει κάποια πρέπει να είσαι ικανός να πιάσεις μία στοιχειώδη κουβέντα σχετικά με το αντικείμενο του event. Με τον καιρό, βλέπεις πού είσαι πιο άνετος και επιλέγεις τα ανάλογα events. Επίσης εξασκείσαι και στο να αναγνωρίζεις την ένδειξη ενδιαφέροντος από τις γυναίκες κι έτσι μεγαλώνει η επιτυχία. Εγώ πχ είμαι πιο άνετος σε εμπορικές εκθέσεις παρά σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Όταν ξεκινάς πρέπει να κάνεις μία καταγραφή των events που συμβαίνουν στην περιοχή σου και να βρεις τρόπο να ενημερώνεσαι. Λογικό αν μένεις σε μικρή πόλη να είναι δύσκολα τα πράγματα. Όμως το στοχευμένο καμάκι το θεωρώ καλύτερο από το χύμα πέσιμο σε άγνωστες, διότι
1. δεν κουράζεσαι κάθε μέρα, αλλά πας όποτε υπάρχει event
2. το event είναι σημείο σύνδεσης, έχεις αντικείμενο συζήτησης
3. μαθαίνεις να ψυχολογείς τις γυναίκες
4. ακόμη κι αν δεν υπάρχει τίποτα για καμάκι, μπορείς να κάνεις άλλες γνωριμίες (δημόσιες σχέσεις)
5. το περιβάλλον είναι πιο cool, ήρθαν όλες για τον ίδιο λόγο και είναι πιο ανοιχτές σε επικοινωνία σε σχέση με το να τις σταματάς απότομα στο δρόμο, ενώ έχουν στο κεφάλι τους άλλα πράγματα.
ΥΓ Περαστικά για τον πονοκέφαλο και την ίωση.