Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.267
Πόντοι
3.656
3ον, σε μικρές πόλεις/νομούς όπως η δική μου (υπενθυμίζω 80.000 κάτοικοι περίπου ο νομός, οι μισοί σε χωριά και απολίτιστοι) τα event είναι πιο περιορισμένα
Τυπάρα ... σε τέτοια βουκολικά τοπία ... να έχεις τα ραντάρ έτοιμα ... για νεαρές ... υγιέστατες ροδομάγουλες ντούκια της υπαίθρου (όχι ψοφίμια χτικιάρες που καπνίζουν άφιλτρα και είναι στο χείλος του τάφου, εξάρχεια κατάσταση, της αθήνας)
που ο οίστρος τους χτυπάει κόκκινα ... αλλά επειδή είναι καλά κορίτσια ...το φυλάνε για το γαμπρό και είναι διακριτικές ...

Πρέπει να είσαι τζέντλεμαν , σοβαρός , εχέμυθος.
Αυτές τηρούν την παλιά ελληνική παράδοση ...

από μπρος είμαι παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Οι κότες την τρέμουν . Οι άντρακλες είναι σαν λέοντες και αρκούδες. Χαλαρά ζουν μόνοι τους.
Γυμνοί κοιμούνται , πεταμένες κάλτσες και παπούτσια παντού ... το δάπεδο γεμάτο άδεια μπουκάλια ουίσκι ...
σε όλες τις καρέκλες σακάκια με γραβάτες λυμένες και τσαλακωμένες ..... άδειες σακούλες από σουβλατζίδικα με τα χαρτιά που μυρίζουν τζατζίκι ....... 60 καφάσια άδειες μπύρες έξω από την πόρτα ...... το δίκανο ανοιγμένο με δύο μονόβολα φυσίγγια στη δίπλα θέση του διπλού κρεβατιού ......... καπότες με χύσια πεταμένες κάτω .... η τηλεόραση παίζει μόνιμα anal τσόντες ...
ανδρική κουλτούρα ... πολιτισμός ....

Βαρβατίλα .... αντρίλα ....

Αιθέρας. Κέρβερος.

Και τι παντρεύτηκες τότε;Κι έχασες...αυτή τη ζωάρα; :dunno:

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Τυπάρα ... θες να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι έχεις κότσια και δεν κολώνεις ; ή να φας ;
Ειλικρινά τώρα. Αφού την έπεσες σε 16 ... έχεις άντερα να το κάνεις. Δεν είσαι κότα. Δεν σου πέφτει το παντελόνι ,
δεν τραυλίζεις, δεν κατουριέσαι επάνω σου. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Με ειλικρίνεια όμως ... ΕΙΧΕΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΣ ΤΙΣ 16 ;; ή την έπεσες για να δείξεις ότι μπορείς ;

Αν την πέφτεις επιλεκτικά σε στόχους με υψηλές πιθανότητες ... δεν χρειάζεται 16 για να φας μία.
Με 2-3-5 έχεις φάει μία . Εύκολα.

Αυτό είναι πιο advanced level . Επιλογή ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ στόχων .
Δεν πάω με την λογική του κατάλληλου στόχου, να με κοιτάει η άλλη, να μου χαμογελάσει κλπ γιατί αυτό δεν μου συμβαίνει μέσο όρο ούτε μια φορά τον χρόνο!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.267
Πόντοι
3.656
Δεν πάω με την λογική του κατάλληλου στόχου, να με κοιτάει η άλλη, να μου χαμογελάσει κλπ γιατί αυτό δεν μου συμβαίνει μέσο όρο ούτε μια φορά τον χρόνο!
Το αποτέλεσμα μόνο μετράει . Αυτό μην ξεχνάς.
Αν την πέσεις σε 100 και δεν φας καμία ... νο αποτέλεσμα ...
Αν στην πέσει μία μουρλή και τη γαμήσεις .... είσαι μύθος.
Δούλεψε και το θέμα τραβάω την προσοχή.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Αν την πέσεις σε 100 και δεν φας καμία ... νο αποτέλεσμα ...
Αν στην πέσει μία μουρλή και τη γαμήσεις .... είσαι μύθος.
Δούλεψε και το θέμα τραβάω την προσοχή.
Πρέπει να το δουλέψω όπως και το να βάλω στο παιχνίδι το παραμύθι.

Έχω σκεφτεί κάποια σενάρια να εφαρμόσω.

Συμφωνώ ότι στόχος είναι το αποτέλεσμα, όμως η λογική λέει όσο περισσότερες προσπάθειες, τόσο περισσότερες πιθανότητες για αποτέλεσμα...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ανυπόστατο το επιχείρημα περί επιρροής στον άνδρα από μοναξιά. Ουδείς άνδρας νιώθει έτσι αν βασίζεται
στον εαυτό του.
Ο εαυτός του άνδρα είναι μίγμα υγείας και εργασίας.
Με αυτά τα δύο πορεύεται, κρίνεται και αξιολογείται.
Ο άνδρας είναι καταδικασμένος να έχει πάντα δουλειά ώστε να πουλάει τον εαυτό του σε πολύ καλή τιμή και μόνο έτσι ανοίγει τα φτερά του. Επιπροσθέτως οφείλει να έχει κάνει τον κύκλο του ώστε να μην προσκολλάται στην κάθε τύπισσα και να την βλέπει ως ανάγκη. Αν ξεμείνει σαν μαλάκας, οι ορμόνες του και η συναισθηματική του αδυναμία θα τον προδώσουν. Αντίθετα αν έχει περιπέτειες με μουνιά, είναι πανίσχυρος.

1+1=2.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.267
Πόντοι
3.656
Και μην ξεχνάς το άλλο !
ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ... ΣΧΕΣΑΚΙΑΣ ... ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΜΠΡΟΣ !!!
Να δείχνεις είπα !
ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ.

Είσαι άνθρωπος που σέβεται τις γυναίκες και την προσωπικότητά τους.
Δεν ... κοιτάς κωλάρες μπούτια και βυζάρες.
Θέλεις συντροφικότητα και αίσθημα.
Δεν είσαι κανένα γουρούνι που θες να ακουμπήσεις τη βάλανό σου στις αμυγδαλές τους
και να τους χύσεις το κωλάντερο . Είσαι Αισθηματίας. Ρομαντικός.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΛΕΚΤΙΚΑ ... ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΛΑΓΙΩΣ ...

Δυστυχώς ... σε πλήγωσαν ... δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σου .... σε πούλησαν ...
οπότε ψάχνεις την σόουλ μέητ .... για σοβαρές καταστάσεις.
Δεν είσαι για να πιτσιλίσεις και να φύγεις !

Πάνω από όλα ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και μην ξεχνάς το άλλο !
ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ... ΣΧΕΣΑΚΙΑΣ ... ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΜΠΡΟΣ !!!
Να δείχνεις είπα !
ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ.

Είσαι άνθρωπος που σέβεται τις γυναίκες και την προσωπικότητά τους.
Δεν ... κοιτάς κωλάρες μπούτια και βυζάρες.
Θέλεις συντροφικότητα και αίσθημα.
Δεν είσαι κανένα γουρούνι που θες να ακουμπήσεις τη βάλανό σου στις αμυγδαλές τους
και να τους χύσεις το κωλάντερο . Είσαι Αισθηματίας. Ρομαντικός.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΛΕΚΤΙΚΑ ... ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΛΑΓΙΩΣ ...

Δυστυχώς ... σε πλήγωσαν ... δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σου .... σε πούλησαν ...
οπότε ψάχνεις την σόουλ μέητ .... για σοβαρές καταστάσεις.
Δεν είσαι για να πιτσιλίσεις και να φύγεις !

Πάνω από όλα ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ !
Όλοι οι άνδρες στον πλανήτη λένε παπατζες για να γαμήσουν. Και βέβαια παίζουν το παιχνίδι της γκόμενσς δείχνοντας ότι είναι σοβαροί, μετρημένοι κτλ αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ! Όλες οι γυναίκες στον πλανήτη ξέρουν ότι τους λέμε μαλακίες και μας κάνουν τεστ της πούτσας. Δεν πρέπει ποτέ να μας θεωρήσουν του χεριου τους. Σημασία έχει για όποιον θέλει να παντρευτεί ότι δεν πρέπει να παντρευτεί μια οποια να ναι αλλά αυτή που του είναι. Εγώ ας πούμε δεν θέλω να παντρευτώ ακόμα και την τέλεια να βρω διότι θέλω να έχω πάντα ανοικτή την πόρτα χωρίς νόμους
να με περιορίζουν. Διαλέγετε και παίρνετε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Εννοείται

Το θέμα είναι να'χεις γκόμενα.Όχι πως την γνώρισες

Το ίδιο και τα λεφτά,δεν έχει σημασία πώς τα έχεις,αρκεί να τα έχεις

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κι αυτό που λένε ότι μας σέρνει το μουνί, είναι ψευδές. Μέγιστο ψέμα της ανθρωπότητας. Εκ φύσεως
ο άνδρας όταν βλέπει μουνί που του αρέσει πάει να το φάει ή το λιγουρεύεται.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τον σέρνει. Κανείς επίσης δεν μας κατηγορεί ως πούτανους
αν την πέφτουμε οπότε έχουμε αβάντα να την πέφτουμε και επαναλαμβάνω πως δεν σημαίνει
ότι μας σέρνει το μουνί.
Θα σε σύρει αν θες να σε σύρει.
Έχουμε τέλος πολύ περισσότερη τεστιστερόνη από τις γκόμενες. Αυτές ρε μαλάκες βάφονται διαρκώς για να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους. Εμείς δεν τα χρειαζόμαστε όλα αυτά ακριβώς επειδή έχουμε περισσότερη τεστιστερόνη
και όλα είναι τονισμενα πάνω μας. Δείτε άνδρα άβαφτο δηλαδή όπως είμαστε στην ουσία και γυναίκα άβαφτη.
Για τον πούτσο η γυναίκα. Ψοφίμι λέμε.
Χάνει πάρα πολύ.

Πάω να φάω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Αν ξεμείνει σαν μαλάκας, οι ορμόνες του και η συναισθηματική του αδυναμία θα τον προδώσουν. Αντίθετα αν έχει περιπέτειες με μουνιά, είναι πανίσχυρος.

Κι αμα δεν έχει...τί γίνεται;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Κι αυτό που λένε ότι μας σέρνει το μουνί, είναι ψευδές. Μέγιστο ψέμα της ανθρωπότητας. Εκ φύσεως
ο άνδρας όταν βλέπει μουνί που του αρέσει πάει να το φάει ή το λιγουρεύεται.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τον σέρνει. Κανείς επίσης δεν μας κατηγορεί ως πούτανους

Άσε...

Άμα φάμε καψούρα,μας σέρνει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κι αμα δεν έχει...τί γίνεται;
Αν έχει ξεμεινει καιρό
ή είναι άμπαλος, κρίνεται
και αξιολογείται
ως ανεκπαιδευτος
άρα και καθίσταται ανίσχυρος
σε τυχόν γνωριμία.
Ισχύει 100%.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άσε...

Άμα φάμε καψούρα,μας σέρνει
Επίσης ψευδές.
Τότε δεν σε σέρνει το μουνί αλλά το συναίσθημα μην χάσεις το μουνί με το πρόσχημα ότι είσαι άνδρας και οφείλεις να κρατάς
το μουνί δικό σου ως μάγκας. ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Σαν την καραμέλα του μισογύνη και του τοξικά αρεενωπού όπου όταν τις στριμώχνεις σου λένε αυτές τις μαλακίες .

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297
Τώρα όλοι αυτοί ώρα ζουν τον Μητσοτάκη και πλένουν πιάτα.
Ξαναγράφω χωρίς βιασύνη...
Τώρα όλοι αυτοί κράζουν τον Μητσοτάκη και πλένουν τα πιάτα της οικογένειας( όχι μόνο το δικό τους πιατο).

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Επίσης ψευδές.
Τότε δεν σε σέρνει το μουνί αλλά το συναίσθημα μην χάσεις το μουνί με το πρόσχημα ότι είσαι άνδρας και οφείλεις να κρατάς
το μουνί δικό σου ως μάγκας. ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Σαν την καραμέλα του μισογύνη και του τοξικά αρεενωπού όπου όταν τις στριμώχνεις σου λένε αυτές τις μαλακίες .

Άμα είναι κανα καλο μουνί...και μας καυλώνει...μια χαρά μας σέρνει.

Όποιος σέρνεται απο μπάζο...εκεί έχουμε πρόβλημα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άμα είναι κανα καλο μουνί...και μας καυλώνει...μια χαρά μας σέρνει.

Όποιος σέρνεται απο μπάζο...εκεί έχουμε πρόβλημα
Πούτσες μπλε σέρνει. Συνήθεια είναι που φθείρεται με τον καιρό. Εξάλλου όλοι μέχρι να στρώσουν χαρακτήρα, θα αναλωθούν
με διάφορες.:rockon: Ένα από
τα πραγματικά προβλήματα
του άνδρα είναι όταν λέει
ότι ποτέ δεν είχε αρνητική εμπειρία και γαμούσε
κι έδερνε. Αυτά έρχονται
με εκπαίδευση. Κοινώς
με στραπάτσα εκ των οποίων βελτιώνεσαι. Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. Δεν υπάρχει ώριμο ον
με αυτόματη ωρίμανση.

Τα λέμε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.942
Πόντοι
3.506
Πουτσες μπλε και μοναξιά στον άντρα

Μόνοι μας είμαστε ρε μαλακες. Και αν πιστεύετε ότι δεν είστε μόνοι ήδη να δω που θα πάνε οι φίλοι η τα μουνια σας αν χτυπα ξύλο μείνετε άνεργοι η πάθετε καρκίνο κοκ

Η φύση μας λέει να είμαστε σκληροί περιπλανώμενοι καουμπόηδες

Όλα τα υπόλοιπα είναι woke η prewoke κουλτούρα

Λέει κάποια καργιολα μαρεσουν οι ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Στο μήνα θα φύγει αν είστε ρε λουληδες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Θα ήθελα να θίξω μερικά ζητήματα με σκοπό όπως πάντα τον γόνιμο διάλογο

1ον, οι 3 προσπάθειες σε 1 έτος (αν κατάλαβα καλά) δεν είναι λίγες; Το λέω γιατί εγώ με τις 16 που έχω κάνει το 2024 θεωρώ ότι είμαι πολυυυυ πίσω από εκεί που θέλω να φτάσω (ιδανικά να μιλάω σε 30 γκόμενες τον μήνα)

2ον, η μέθοδος αυτή απαιτεί να πηγαίνεις σε πράγματα που δεν γουστάρεις. Προσωπικά άντε σε καμία παρουσίαση βιβλίου να πάω, τελευταία φορά όμως που πήγα είχε περίπου 25 άτομα μια παρουσίαση, οι μισοί συγγενείς σε μεγάλη ηλικία του συγγραφέως

3ον, σε μικρές πόλεις/νομούς όπως η δική μου (υπενθυμίζω 80.000 κάτοικοι περίπου ο νομός, οι μισοί σε χωριά και απολίτιστοι) τα event είναι πιο περιορισμένα

Ελπίζω να μην έκανα πολλά λάθη καθότι γράφω με πονοκέφαλο και ίωση
Οι 3 προσπάθειες σε 1 έτος είναι τα δικά μου στατιστικά για το 2023. Μία εξ αυτών πέτυχε, ενώ οι άλλες δύο είναι σε εκκρεμότητα.

Είπα επίσης ότι ΓΕΝΙΚΑ έχω 2 επιτυχίες στις 3 προσπάθειες. Εδώ, σαν προσπάθεια εννοώ το να την πέσεις σε μία γκόμενα που σου δίνει το πράσινο φως (δείχνει ξεκάθαρο ενδιαφέρον). Εφόσον σου δίνει το πράσινο φως, λογικά θα πρέπει να έχεις 3 επιτυχίες στις 3 προσπάθειες. Άφησα όμως ένα περιθώριο λάθους, δηλ. μπορεί να ερμηνεύσεις λάθος τις ενδείξεις και να νομίσεις ότι σου έδωσε το πράσινο φως, αλλά να μην ισχύει. Υπάρχει επίσης και η περίπτωση να σου έδωσε το πράσινο φως και στη συνέχεια να άλλαξε γνώμη.

Υπάρχει όμως και το παρασκήνιο. Το να πηγαίνεις σε events, δεν σημαίνει ότι θα βρίσκεις πάντα κάποια που θα σου δίνει το πράσινο φως. Όταν είσαι αρχάριος θα γυρίζεις από τα περισσότερα events άπραγος. Όσο μπαίνεις στο παιγνίδι, αποκτάς πείρα στο να καταλαβαίνεις ποια events σου πάνε και στο να ερμηνεύεις τις ενδείξεις για πράσινο φως. Για να σε προσέξει κάποια πρέπει να είσαι ικανός να πιάσεις μία στοιχειώδη κουβέντα σχετικά με το αντικείμενο του event. Με τον καιρό, βλέπεις πού είσαι πιο άνετος και επιλέγεις τα ανάλογα events. Επίσης εξασκείσαι και στο να αναγνωρίζεις την ένδειξη ενδιαφέροντος από τις γυναίκες κι έτσι μεγαλώνει η επιτυχία. Εγώ πχ είμαι πιο άνετος σε εμπορικές εκθέσεις παρά σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Όταν ξεκινάς πρέπει να κάνεις μία καταγραφή των events που συμβαίνουν στην περιοχή σου και να βρεις τρόπο να ενημερώνεσαι. Λογικό αν μένεις σε μικρή πόλη να είναι δύσκολα τα πράγματα. Όμως το στοχευμένο καμάκι το θεωρώ καλύτερο από το χύμα πέσιμο σε άγνωστες, διότι
1. δεν κουράζεσαι κάθε μέρα, αλλά πας όποτε υπάρχει event
2. το event είναι σημείο σύνδεσης, έχεις αντικείμενο συζήτησης
3. μαθαίνεις να ψυχολογείς τις γυναίκες
4. ακόμη κι αν δεν υπάρχει τίποτα για καμάκι, μπορείς να κάνεις άλλες γνωριμίες (δημόσιες σχέσεις)
5. το περιβάλλον είναι πιο cool, ήρθαν όλες για τον ίδιο λόγο και είναι πιο ανοιχτές σε επικοινωνία σε σχέση με το να τις σταματάς απότομα στο δρόμο, ενώ έχουν στο κεφάλι τους άλλα πράγματα.

ΥΓ Περαστικά για τον πονοκέφαλο και την ίωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom