Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Πάω πλατεία αττικής ... παίρνω τηλέφωνο ... τι έχουμε από μοντέλα ;;;
Μία σιβηριανή βολλευμπολίστρια 1.93 , 25άρα σου κάνει ;;; ΣΤΕΙΛΤΗ ΛΕΩ ....

Και τώρα ο Κμαν...δίνει μια περιουσία για αυτές :sad2:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Επιστρέφω στο στοχευμένο live καμάκι, το οποίο είχα ωραιοποιήσει κάπως για εντυπωσιασμό. Υπολόγισα 2 επιτυχίες στις 3 προσπάθειες, με βάση το ότι την πέφτεις μόνον αν πάρεις πράσινο φως, και αφήνοντας μία προσπάθεια ως περιθώριο λάθους.

Δεν είναι έτσι ακριβώς, αλλά και πάλι είναι προτιμότερο από το να την πέφτεις χύμα σε άγνωστες περαστικές. Η τακτική συνίσταται στο να είσαι συνέχεια ενημερωμένος για διάφορα events και να πηγαίνεις βολιδοσκοπώντας γυναίκες στα μέτρα σου, ανοίγοντας συζητήσεις, για να ανιχνεύσεις τυχόν ενδιαφέρον από μεριά τους. Πολλές φορές όμως δεν θα δεις πράσινο φως, ιδίως αν είσαι αρχάριος στο να αξιολογείς τις ενδείξεις και θα γυρίσεις άπραγος. Πρέπει να το δεις σαν εξάσκηση.

Πρέπει να βρεις τρόπο να μαθαίνεις τι καινούργιο γίνεται στην πόλη σου. Από τα sites των δήμων, από rss feeds, από following χώρων εκδηλώσεων, από αφίσες, από τοπικές εφημερίδες, από συζητήσεις σε παρέες ή στο χώρο εργασίας κλπ.
Δεν χρειάζεται να σε ενδιαφέρει και πολύ το αντικείμενο του event. Αν ξέρεις κάτι καλώς, αλλιώς μπορείς να ενημερωθείς στοιχειωδώς ή ακόμα και να κάνεις τον αρχάριο που άρχισε να ενδιαφέρεται για το θέμα.

Το καλό είναι, αν κάνεις επιτυχημένη κρούση, να προτείνεις να βρεθείτε αμέσως κατευθείαν πχ για καφέ, αλλά τις περισσότερες φορές δεν γίνεται. Οπότε πρέπει να έχεις κάρτα να δώσεις. Μιλάμε για κάρτα που θα χρησιμοποιείς μόνο για καμάκι και θα έχει κι ένα στοιχείο επικοινωνίας και ίσως «αναβαθμισμένο» το επάγγελμά σου.

Εννοείται ότι όσο δεν έχεις γκόμενα πας σε όλα τα events. Αργότερα εστιάζεις σε όσα σου φαίνονται πιο αποτελεσματικά με βάση την εμπειρία που απέκτησες.

Τελευταία έχω ανακαλύψει ένα πολιτιστικό κέντρο με πίνακες σύγχρονης ζωγραφικής, όπου μαζεύονται πολλές χαζές και θαυμάζουν πίνακες της πλάκας. Η συλλογή αλλάζει κάθε 3μηνο και μου έρχεται ειδοποίηση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακολουθεί η Ντονάλντια θεωρία (που έγινε πράξη)
σε απλή ανάλυση, δοσμένη ακόμα και για εγκεφαλικά νεκρούς: :2funny:

Την πέφτουμε σε όποια γκόμενα μας αρέσει. Αδιαφορούμε για άκυρα. Σκοπός να βρούμε
μια να μας παράγει γαμήσια
σαν γεννήτρια. Όταν νομοτελειακά αρχίσει τις απαιτήσεις ή βγει άχρηστη
την σουτάρουμε
κι αν δεν γουστάρει ας μας σουτάρει αυτή. Μετά πάμε στην επόμενη. Για να μην ξεμένουμε, δεν κολλάμε
σε μια και ψαχνόμαστε.
Πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει.
Δεν παντρευόμαστε.
Δεν συμφέρει πλέον στην εποχή του γυναικοκεντρισμού εκτός αν βρούμε πακέτο
με τα όλα του αλλά και πάλι εγκυμονεί μετάλλαξη.
Αν θέλουμε σύντροφο, επιλέγουμε οκ χαρακτήρα
και καλή νοικοκυρά που δεν υπάρχει έλξη ανάμεσά μας.
Δεν την γαμάμε για να μην μας δεί σαν χορηγό. Γαμάμε άλλες, ας γαμιούνται όλες και τελικά να πάνε να γαμηθούν όλα.
Στις πουτάνες πάμε για τα χοντρά ή για πλάκα ή αν έχουμε καύλες και δεν έχουμε
να γαμήσουμε γκομενα.
Το γαμήσι της πουτάνας
είναι λειψό και στημένο
ενώ η γκόμενα μας τα κάνει όλα και μάλιστα ρεαλιστικά.

Το τελειότερο μοντέλο ζωής σε ένα ποστ. Αν και μέχρι βρεθεί καλύτερο, δεν αλλάζουμε ποτέ τίποτα
στο σύστημα Ντόναλντ.
Σε όποιον δεν αρέσει ας επιχειρηματολογήσει ή ας φτιάξει δικό του. Σάλια
και δικαιολογίες κρίνονται
ως απορριπτέα.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ειχαμε το νομο του Πικερ...
Τωρα εχουμε το νομο του Ντοναλντ
Ο νόμος του Πίκερ ήταν λάθος διότι ήταν νόμος άρα περιόριζε τον γαμιά και δεν επέτρεπε ανταλλαγή απόψεων σαν την μέθοδο Ντόναλντ. Επίσης ήταν μονομερής και φθηνός
σε αξία καθώς δεν είχε ολοκληρωμένη δράση σαν την μέθοδο Ντόναλντ που γαμάς γκόμενες και πουτάνες.
Τέλος περιελάμβανε γαμήσια της πλάκας ενώ στην μέθοδο Ντόναλντ υπάρχει ποιότητα. Και βέβαια σας απέκρυψε
την αλήθεια ότι κάθε φορά πλήρωνε σαν σκλάβος για κούφια γαμήσια ενώ στην μέθοδο Ντόναλντ γαμάς ποιοτικά χωρίς έξοδα
ή με ελάχιστα μέχρι να επέλθει η φυσιολογική συντριβή ανάμεσα στα δύο φύλα και να πας στην επόμενη επιλογή.

:2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Πες τα Χρυσόστομε. Άμα είναι να πάω με κακάσχημη και χαζή καλύτερα να πληρώνω. Είναι απο τα χειρότερο μουνοδουλικά συμπτώματα της εποχής μας που η άλλη είτε είναι τρελή , είτε είναι ηλίθια εντελώς , είτε είναι κακάσχημη έχει και πάλι κάποιους να τη κυνηγάνε.

Το μεγαλύτερο κακό είναι βέβαια πως οι μέτριες την είδαν όλες καλλονές με το instagram. Έχουν όλες απο 50 simps να πατάνε καρδούλες στο κώλο τους.
Κοίτα τύπε, το έχω ξαναγράψει. Όταν μια μέτρια κοπέλα βγάλει μια φωτογραφία με μπικίνι, και μέσα σε τρεις μέρες έχει 3.000 likes, δεν φταίει που θεωρεί ότι είναι θεά. Οι Μουνοζητιάνοι φταίνε, που της φουσκώνουν τα μυαλά

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297
Το πρόβλημα είναι ότι τη μοναξιά...την τρέμουν και οι άντρες.

Άμα ρωτήσεις ανύπαντρους,οι πιο πολλοί γυναίκα και παιδιά θα θέλουν.Όχι σεξ :sad2:

Όσο είναι μόνος...τρέμει μην καταλήξει μόνος

Μετά όταν δεν θα'ναι μόνος...θα θέλει να ξεμπλέξει...αλλά δε θα μπορεί
:hi::kneel:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοίτα τύπε, το έχω ξαναγράψει. Όταν μια μέτρια κοπέλα βγάλει μια φωτογραφία με μπικίνι, και μέσα σε τρεις μέρες έχει 3.000 likes, δεν φταίει που θεωρεί ότι είναι θεά. Οι Μουνοζητιάνοι φταίνε, που της φουσκώνουν τα μυαλά
Έτσι ρε...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297
Ομολογουμένως ....

Θυμάμαι σαββατόβραδο που είχα πάει για καφέ ... στη μεγαλύτερη καφετέρια της αττικής τότε ...
με 2500 καρέκλες .... 90s night life σκατοκιτσαρία αγαμητοαγαπουλιστάν ......

Μαλάκες έκαναν διαγωνισμό μουνοδουλίασης ....
θα πήγαιναν να ακούνε τον καπετανάκη και το ντάρι ντάρι και τον πότε βούδα
σε μίξη με το σατερντεϊ ναϊτ μπι μαϊ μπεϊμπι ....

Πάω πλατεία αττικής ... παίρνω τηλέφωνο ... τι έχουμε από μοντέλα ;;;
Μία σιβηριανή βολλευμπολίστρια 1.93 , 25άρα σου κάνει ;;; ΣΤΕΙΛΤΗ ΛΕΩ ....

Γάμαγα 2 ώρες ... ξαναγύρισα στην καφετέρια στις 03.30 ... να πιω μερικά κοκτέηλ πριν πάω για ποιοτικό ύπνο .....
το πρωί θα πήγαινα σε κανά στούντιο ........

οι άλλοι πίναν διαλυτικό πινέλου και άκουγαν μαλακίες ...
Τώρα όλοι αυτοί ώρα ζουν τον Μητσοτάκη και πλένουν πιάτα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Ο νόμος του Πίκερ ήταν λάθος διότι ήταν νόμος άρα περιόριζε τον γαμιά και δεν επέτρεπε ανταλλαγή απόψεων σαν την μέθοδο Ντόναλντ. Επίσης ήταν μονομερής και φθηνός
σε ποιότητα καθώς δεν είχε ολοκληρωμένη δράση σαν την μέθοδο Ντόναλντ που γαμάς γκόμενες και πουτάνες.
Τέλος περιελάμβανε γαμήσια της πλάκας ενώ στην μέθοδο Ντόναλντ υπάρχει ποιότητα. Και βέβαια σας απέκρυψε
την αλήθεια ότι κάθε φορά πλήρωνε σαν σκλάβος ενώ στην μέθοδο Ντόναλντ γαμάς χωρίς έξοδα ή με ελάχιστα μέχρι να επέλθει η φυσιολογική συντριβή ανάμεσα στα δυο φύλα.

:2funny:
Όχι, ακολουθούσα το Νόμο πολύ πριν τον διαβάσω, εκτός από το ότι πρέπει να λέμε Δημόσια ότι πάμε στα Μπουρδέλα. Είναι Κοινή Λογική. Κι όσο για την ποιότητα, κάνε κράτει. Πόσοι από εμάς έχουμε μείνει με το πουλί στο χέρι, επειδή το κορίτσι μας, η γυναίκα μας, η σχέση μας, αποφάσισε να μας πρήξει τ' αρχίδια επειδή έτσι της την κάρφωσε; πόσοι έχουμε ακούσει ότι έχουν πονοκέφαλο; και όχι, δεν θα μπορούσα να κουτουπώσω 20χρονες, Βουλγάρες ή Σκλάβες με ομορφιά που δεν έχω δει ούτε στα μοντέλα που ποζάρουν στα περιοδικά. Και καμιά Ελληνίδα, άντε κάποιες δασκάλες του Αερόμπικ, δεν έχει τους κώλους που έχουν οι Αφρικάνες, πάνω από 200 κουτούπωσα την καλή εποχή

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Κι αυτοί ζούνε με την πλάνη τους κι εσύ με τη δική σου, τύπε. Βρήκες δάσκαλο καμακιού, ψώνισες από σβέρκο.
Καλοπροαίρετα στα γράφω.
Εγώ προσωπικά δεν ζω σε καμία πλάνη, ξέρω ότι θα φτύσω αίμα για να γαμησω δωρεάν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όχι, ακολουθούσα το Νόμο πολύ πριν τον διαβάσω, εκτός από το ότι πρέπει να λέμε Δημόσια ότι πάμε στα Μπουρδέλα. Είναι Κοινή Λογική. Κι όσο για την ποιότητα, κάνε κράτει. Πόσοι από εμάς έχουμε μείνει με το πουλί στο χέρι, επειδή το κορίτσι μας, η γυναίκα μας, η σχέση μας, αποφάσισε να μας πρήξει τ' αρχίδια επειδή έτσι της την κάρφωσε; πόσοι έχουμε ακούσει ότι έχουν πονοκέφαλο; και όχι, δεν θα μπορούσα να κουτουπώσω 20χρονες, Βουλγάρες ή Σκλάβες με ομορφιά που δεν έχω δει ούτε στα μοντέλα που ποζάρουν στα περιοδικά. Και καμιά Ελληνίδα, άντε κάποιες δασκάλες του Αερόμπικ, δεν έχει τους κώλους που έχουν οι Αφρικάνες, πάνω από 200 κουτούπωσα την καλή εποχή
Έχει ήδη λυθεί αυτό με την μέθοδο Ντόναλντ. Όπως έχω αναφέρει πολλάκις και πλειστάκις, δεν δέχεσαι φρένο στα θέλω σου. Αν η γκόμενα κτλ, σου κάνει νερά, βρίσκεις άλλη ή πας στις πουτάνες μέχρι να βρεις άλλη γκόμενα.
Έτσι κι αλλιώς ως πότε θα γαμάς την ίδια; ας βγει τώρα εδώ ένας να μου πει ότι γαμάει μόνο μία ή την βρίσκει μόνο με μία ή δεν επιθυμεί άλλη στον πούτσο του.

ΤΩΡΑ!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Επιστρέφω στο στοχευμένο live καμάκι, το οποίο είχα ωραιοποιήσει κάπως για εντυπωσιασμό. Υπολόγισα 2 επιτυχίες στις 3 προσπάθειες, με βάση το ότι την πέφτεις μόνον αν πάρεις πράσινο φως, και αφήνοντας μία προσπάθεια ως περιθώριο λάθους.

Δεν είναι έτσι ακριβώς, αλλά και πάλι είναι προτιμότερο από το να την πέφτεις χύμα σε άγνωστες περαστικές. Η τακτική συνίσταται στο να είσαι συνέχεια ενημερωμένος για διάφορα events και να πηγαίνεις βολιδοσκοπώντας γυναίκες στα μέτρα σου, ανοίγοντας συζητήσεις, για να ανιχνεύσεις τυχόν ενδιαφέρον από μεριά τους. Πολλές φορές όμως δεν θα δεις πράσινο φως, ιδίως αν είσαι αρχάριος στο να αξιολογείς τις ενδείξεις και θα γυρίσεις άπραγος. Πρέπει να το δεις σαν εξάσκηση.

Πρέπει να βρεις τρόπο να μαθαίνεις τι καινούργιο γίνεται στην πόλη σου. Από τα sites των δήμων, από rss feeds, από following χώρων εκδηλώσεων, από αφίσες, από τοπικές εφημερίδες, από συζητήσεις σε παρέες ή στο χώρο εργασίας κλπ.
Δεν χρειάζεται να σε ενδιαφέρει και πολύ το αντικείμενο του event. Αν ξέρεις κάτι καλώς, αλλιώς μπορείς να ενημερωθείς στοιχειωδώς ή ακόμα και να κάνεις τον αρχάριο που άρχισε να ενδιαφέρεται για το θέμα.

Το καλό είναι, αν κάνεις επιτυχημένη κρούση, να προτείνεις να βρεθείτε αμέσως κατευθείαν πχ για καφέ, αλλά τις περισσότερες φορές δεν γίνεται. Οπότε πρέπει να έχεις κάρτα να δώσεις. Μιλάμε για κάρτα που θα χρησιμοποιείς μόνο για καμάκι και θα έχει κι ένα στοιχείο επικοινωνίας και ίσως «αναβαθμισμένο» το επάγγελμά σου.

Εννοείται ότι όσο δεν έχεις γκόμενα πας σε όλα τα events. Αργότερα εστιάζεις σε όσα σου φαίνονται πιο αποτελεσματικά με βάση την εμπειρία που απέκτησες.

Τελευταία έχω ανακαλύψει ένα πολιτιστικό κέντρο με πίνακες σύγχρονης ζωγραφικής, όπου μαζεύονται πολλές χαζές και θαυμάζουν πίνακες της πλάκας. Η συλλογή αλλάζει κάθε 3μηνο και μου έρχεται ειδοποίηση.
Θα ήθελα να θίξω μερικά ζητήματα με σκοπό όπως πάντα τον γόνιμο διάλογο

1ον, οι 3 προσπάθειες σε 1 έτος (αν κατάλαβα καλά) δεν είναι λίγες; Το λέω γιατί εγώ με τις 16 που έχω κάνει το 2024 θεωρώ ότι είμαι πολυυυυ πίσω από εκεί που θέλω να φτάσω (ιδανικά να μιλάω σε 30 γκόμενες τον μήνα)

2ον, η μέθοδος αυτή απαιτεί να πηγαίνεις σε πράγματα που δεν γουστάρεις. Προσωπικά άντε σε καμία παρουσίαση βιβλίου να πάω, τελευταία φορά όμως που πήγα είχε περίπου 25 άτομα μια παρουσίαση, οι μισοί συγγενείς σε μεγάλη ηλικία του συγγραφέως

3ον, σε μικρές πόλεις/νομούς όπως η δική μου (υπενθυμίζω 80.000 κάτοικοι περίπου ο νομός, οι μισοί σε χωριά και απολίτιστοι) τα event είναι πιο περιορισμένα

Ελπίζω να μην έκανα πολλά λάθη καθότι γράφω με πονοκέφαλο και ίωση

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.267
Πόντοι
3.656
Υπέρβάλεις με το 3000 για μέτρια.
Θεές που βλέπω ... έχουν καμιά 1500αρα ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ προσωπικά δεν ζω σε καμία πλάνη, ξέρω ότι θα φτύσω αίμα για να γαμησω δωρεάν
Θα φτύσεις αίμα αν διστάζεις. Αν πηγαίνεις στ αρχίδια σου, δεν νιώθεις κόπο, κάνεις την βόλτα σου οπότε θες και θα γαμήσεις ότι και να γίνει.
Ας γίνει συνείδηση ότι όταν πέφτεις σε άγνωστες είναι ανθρωπίνως αδύνατον
να γαμάς με υπέροχες πιθανότητες. Αυτό όμως αντισταθμίζεται διότι καμία μέθοδος δεν έχει υπέροχες πιθανότητες. Η μέθοδος Ντόναλντ υπερτερεί σε κάτι πολύ σημαντικό. Στο ότι αποκομίζεις ακέραια συμπεράσματα
σε δευτερόλεπτα. Η μόνη μέθοδος που μπορεί να σου φέρει καλύτερο συντελεστή σεξ, ειναι μέσω της εργασίας σου όπου εκεί έχεις το υπερόπλο της οικειότητας
με πελάτισσες αλλά χάνεις
σε νούμερο επιλογών διότι είσαι ακίνητος και περιμένεις να έρθουν αυτές. Δηλαδή έχουμε μια μέθοδο που ανοίγει σαν ψαλίδι με διπλή κατεύθυνση κι απευθύνεται στον μέσο άνθρωπο.
Αν βρείτε πιο αποδοτική φέρτε μαζί και τις αποδείξεις. Εγώ δέχομαι και έλεγχο μεθόδου δια ζώσης ώστε να αποδείξω τα πάντα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.267
Πόντοι
3.656
Το λέω γιατί εγώ με τις 16 που έχω κάνει το 2024 θεωρώ ότι είμαι πολυυυυ πίσω από εκεί που θέλω να φτάσω (ιδανικά να μιλάω σε 30 γκόμενες τον μήνα)
Τυπάρα ... θες να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι έχεις κότσια και δεν κολώνεις ; ή να φας ;
Ειλικρινά τώρα. Αφού την έπεσες σε 16 ... έχεις άντερα να το κάνεις. Δεν είσαι κότα. Δεν σου πέφτει το παντελόνι ,
δεν τραυλίζεις, δεν κατουριέσαι επάνω σου. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Με ειλικρίνεια όμως ... ΕΙΧΕΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΣ ΤΙΣ 16 ;; ή την έπεσες για να δείξεις ότι μπορείς ;

Αν την πέφτεις επιλεκτικά σε στόχους με υψηλές πιθανότητες ... δεν χρειάζεται 16 για να φας μία.
Με 2-3-5 έχεις φάει μία . Εύκολα.

Αυτό είναι πιο advanced level . Επιλογή ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ στόχων .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.267
Πόντοι
3.656
Το πρόβλημα είναι ότι τη μοναξιά...την τρέμουν και οι άντρες.
Οι κότες την τρέμουν . Οι άντρακλες είναι σαν λέοντες και αρκούδες. Χαλαρά ζουν μόνοι τους.
Γυμνοί κοιμούνται , πεταμένες κάλτσες και παπούτσια παντού ... το δάπεδο γεμάτο άδεια μπουκάλια ουίσκι ...
σε όλες τις καρέκλες σακάκια με γραβάτες λυμένες και τσαλακωμένες ..... άδειες σακούλες από σουβλατζίδικα με τα χαρτιά που μυρίζουν τζατζίκι ....... 60 καφάσια άδειες μπύρες έξω από την πόρτα ...... . καπότες με χύσια πεταμένες κάτω .... η τηλεόραση παίζει μόνιμα anal τσόντες ...
ανδρική κουλτούρα ... πολιτισμός ....

Βαρβατίλα .... αντρίλα ....

Αιθέρας. Κέρβερος.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom