Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.205
- Πόντοι
- 2.306
Εγω καταλαβα οτι εισαι γατονι οταν ειπες πως παλια ως Αθηναιος επαιζες μπαλα με ανατολικες Παραλια Κατερινης και Ομιλο. Μερη αγνωστα για την πλειοψηφια των Αθηναιων αλλα με τρελο παιχνιδι
Κατερινόσκαλα είχα διαβάσει πρώτη φορά να αναφέρεται σε ένα περιοδικό το 1997.Ελεγε για το Χρήστο απο Θεσσαλονίκη που άκουγε τέκνο και κατέβηκε Κατερινόσκαλα όπου είδε μια ξανθιά ψηλή ανατολική στο μπαρ και ξεκίνησε το καμάκι.Εκεί μου δημιουργήθηκε η περιεργεια τι είναι αυτή η Κατερινόσκαλα.Μετα κάτι Κατερινιώτες στο στρατό μου περιέγραψαν την παραλία Κατερίνης ως έναν απέραντο γαμιστρώνα όπου Τσέχες κτλ πηδιούνταν τη νύχτα με Ελληνες που τις ψάρευαν στο μυθικό κλαμπ Ομιλος.Οποτε στην πρώτη άδεια που πήρα στο στρατό κατέβηκα Παραλία Κατερίνης και Κατερινόσκαλα και είδα το φως το αληθινό.Είχα γυρίσει όλη την Ελλάδα ψάχνοντας πού παραθερίζουν οι Τσέχες,τότε μεγάλα νησια Ροδο,Σαντορινη,Κρητη κτλ δεν είχε καμία ήταν πολύ ακριβά για αυτές κυρίως λόγω αεροπορικών.Είχε μόνο νησιά Ιονίου Κερκυρα,Ζάκυνθο,Λευκάδα λίγες και κυρίως ηπειρωτική Ελλάδα στη ριβιερα της Κατερίνης Παραλία Κατερίνης,Κατερινόσκαλα,Λεπτοκαρυά,Νέους Πόρους,Σκοτίνα,Πλάκα Λιτοχώρου μέχρι και παραλίες Λάρισας όπως Βελίκα όπου κατέβαιναν με τα λεωφορεία.Η πλάκα είναι οτι οι Αθηναίοι ξέρανε μόνο τον Πλαταμώνα που είχε μόνο βλάχες μεσόκοπες Ελληνίδες και καθόλου ανατολικές.Για Παραλία δεν είχαν ιδέα.Εκεί κατεβαιναν κυρίως Θεσσαλονικείς το ΠΣΚ να γαμήσουνε.Λεπτοκαρυά όμως που ήταν πιο μακριά δεν είχες ανταγωνισμό εκτός απο καποιους ντόπιους που ήταν ασήμαντοι.Οποτε σκάγαμε οι Αθηναίοι και ξαφνιάζονταν τις μαζεύαμε στο άνετο.Είχα μάθει και τσέχικα στο στρατό οποτε πρακτικα διαλυαμε τον ανταγωνισμό.
Μετά το έκανα σχεδόν κάθε ΠΣΚ το καλοκαίρι ανέβαινα μόνος ή με άλλους Παραλία,τα διαμερίσματα ήταν πάμφθηνα,εβρισκες και με 20 ευρώ τη μέρα τα ξενοδοχέια πήγαιναν στα 40 ευρώ τη μέρα.Εκί γνώρισα Πολωνέζες που με κάλεσαν να μείνω μαζί τους Πολωνία σε διάφορες πόλεις και έτσι έμαθα και την Πολωνία στα early 00s ενώ κυνηγούσα Τσέχες.
Τελευταία τροποποίηση: