Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Δηλαδή εσύ που έχεις το μυαλό σου συνεχώς στο μουνί και πώς θα γαμήσεις είσαι φυσιολογικός?
Εννοείται .
Όλα τα αρσενικά, έτσι είναι .
Και δεν προήλθε από εξέλιξη . Εξαρχής ήταν έτσι και επιβίωναν τα είδη .

Και μόνο ο άνθρωπος πιάστηκε μαλάκας.
Μόνο το ανθρώπινο αρσενικό δεν ζει αντρίκια, για χάρη των παιδιών .

Ο σκύλος, γάτος, αγριογούρουνο ... τα αρσενικά ... είναι η πραγμάτωση των ανδρικών ονείρων .
Κάνουν , αυτό που θα θέλαμε όλοι να κάνουμε .

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Εγω καταλαβα οτι εισαι γατονι οταν ειπες πως παλια ως Αθηναιος επαιζες μπαλα με ανατολικες Παραλια Κατερινης και Ομιλο. Μερη αγνωστα για την πλειοψηφια των Αθηναιων αλλα με τρελο παιχνιδι

Κατερινόσκαλα είχα διαβάσει πρώτη φορά να αναφέρεται σε ένα περιοδικό το 1997.Ελεγε για το Χρήστο απο Θεσσαλονίκη που άκουγε τέκνο και κατέβηκε Κατερινόσκαλα όπου είδε μια ξανθιά ψηλή ανατολική στο μπαρ και ξεκίνησε το καμάκι.Εκεί μου δημιουργήθηκε η περιεργεια τι είναι αυτή η Κατερινόσκαλα.Μετα κάτι Κατερινιώτες στο στρατό μου περιέγραψαν την παραλία Κατερίνης ως έναν απέραντο γαμιστρώνα όπου Τσέχες κτλ πηδιούνταν τη νύχτα με Ελληνες που τις ψάρευαν στο μυθικό κλαμπ Ομιλος.Οποτε στην πρώτη άδεια που πήρα στο στρατό κατέβηκα Παραλία Κατερίνης και Κατερινόσκαλα και είδα το φως το αληθινό.Είχα γυρίσει όλη την Ελλάδα ψάχνοντας πού παραθερίζουν οι Τσέχες,τότε μεγάλα νησια Ροδο,Σαντορινη,Κρητη κτλ δεν είχε καμία ήταν πολύ ακριβά για αυτές κυρίως λόγω αεροπορικών.Είχε μόνο νησιά Ιονίου Κερκυρα,Ζάκυνθο,Λευκάδα λίγες και κυρίως ηπειρωτική Ελλάδα στη ριβιερα της Κατερίνης Παραλία Κατερίνης,Κατερινόσκαλα,Λεπτοκαρυά,Νέους Πόρους,Σκοτίνα,Πλάκα Λιτοχώρου μέχρι και παραλίες Λάρισας όπως Βελίκα όπου κατέβαιναν με τα λεωφορεία.Η πλάκα είναι οτι οι Αθηναίοι ξέρανε μόνο τον Πλαταμώνα που είχε μόνο βλάχες μεσόκοπες Ελληνίδες και καθόλου ανατολικές.Για Παραλία δεν είχαν ιδέα.Εκεί κατεβαιναν κυρίως Θεσσαλονικείς το ΠΣΚ να γαμήσουνε.Λεπτοκαρυά όμως που ήταν πιο μακριά δεν είχες ανταγωνισμό εκτός απο καποιους ντόπιους που ήταν ασήμαντοι.Οποτε σκάγαμε οι Αθηναίοι και ξαφνιάζονταν τις μαζεύαμε στο άνετο.Είχα μάθει και τσέχικα στο στρατό οποτε πρακτικα διαλυαμε τον ανταγωνισμό.
Μετά το έκανα σχεδόν κάθε ΠΣΚ το καλοκαίρι ανέβαινα μόνος ή με άλλους Παραλία,τα διαμερίσματα ήταν πάμφθηνα,εβρισκες και με 20 ευρώ τη μέρα τα ξενοδοχέια πήγαιναν στα 40 ευρώ τη μέρα.Εκί γνώρισα Πολωνέζες που με κάλεσαν να μείνω μαζί τους Πολωνία σε διάφορες πόλεις και έτσι έμαθα και την Πολωνία στα early 00s ενώ κυνηγούσα Τσέχες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Για Παραλία δεν είχαν ιδέα.Εκεί κατεβαιναν κυρίως Θεσσαλονικείς το ΠΣΚ να γαμήσουνε.Λεπτοκαρυά όμως που ήταν πιο μακριά δεν είχες ανταγωνισμό εκτός απο καποιους ντόπιους που ήταν ασήμαντοι.Οποτε σκάγαμε οι Αθηναίοι και ξαφνιάζονταν τις μαζεύαμε στο άνετο.Είχα μάθει και τσέχικα στο στρατό οποτε πρακτικα διαλυαμε τον ανταγωνισμό.

Βασικα εκεινα τα χρονια ουτε Θεσσαλονικεις ειχε. Ελαχιστοι.
Ητανε μοδα το "Σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει" τοτε. Ολοι ψαχνονταν στο...Αρμενιστη...
Μπορει να εβρισκες μιλιουνια απο γειτονικους νομους Πιερια, Ημαθια, Πελλα, Κοζανιτες, Γρεβενιωτες, Λαρισαιους, κλπ αλλα η Σαλονικη επαιζε (ευτυχως) με Χαλκιδικη, οπως επαιζε η Αθηνα με...Ιο, Παρο και Ημεροβιγλι

Οι ρωσιδες σε εκεινα τα μερη καναδυο χρονια πριν πρωτοπας και για καναδυο χρονια μετα, ητανε σαν τις σαρδελες. 2.99 το κιλο

Χρυσες εποχες

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Ρωσίδες δεν είχε πολλές Παραλία σχεδον καθόλου δεν είχε.Ρωσίδες είχε Κρήτη περισσότερο.Παραλία Κατερίνης ήταν 40% Σέρβες,20% Πολωνέζες,10% Τσέχες,10% Σλοβάκες,10% Ουγγαρέζες και 10% Σλαβομακεδόνισσες.Οι πιο εντυπωσιακές ήταν οι Τσέχες και οι Σέρβες αλλά οι πιο εύκολες μακράν ήταν οι Πολωνέζες,μου είχε κάνει εντύπωση τότε.Οι Σέρβες ήταν οι πιο δύσκολες μόλις έλεγε η άλλη Σερβία έπαυα να ασχολούμαι.Απο ενα σημειο εψαχνα μόνο Πολωνέζες και Τσέχες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
κλπ αλλα η Σαλονικη επαιζε (ευτυχως) με Χαλκιδικη, οπως επαιζε η Αθηνα με...Ιο και...Παρο
Και σαλονικιές είχε στην πάρο. Μπουρούχες παρθένες αξύριστες φποτήτριες που πήγαιναν αποφασισμένες να τηρήσουν τον όρκο παρθενίας τους , χορεύοντας απλά τον καπετανάκη και τον πότε βούδα πότε κούδα ....

Εντάξει , μην είμαι υπερβολικός. Και ικαριώτικο .

Φόραγαν βράκες, που αν τις έκανες πανί σε ιστιοφόρο , θα πήγαινε με ταχύτητα τζετ πρόπελ .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ρωσίδες δεν είχε πολλές Παραλία σχεδον καθόλου δεν είχε.Ρωσίδες είχε Κρήτη περισσότερο.Παραλία Κατερίνης ήταν 40% Σέρβες,20% Πολωνέζες,10% Τσέχες,10% Σλοβάκες,10% Ουγγαρέζες και 10% Σλαβομακεδόνισσες.Οι πιο εντυπωσιακές ήταν οι Τσέχες και οι Σέρβες αλλά οι πιο εύκολες μακράν ήταν οι Πολωνέζες,μου είχε κάνει εντύπωση τότε.Οι Σέρβες ήταν οι πιο δύσκολες μόλις έλεγε η άλλη Σερβία έπαυα να ασχολούμαι.Απο ενα σημειο εψαχνα μόνο Πολωνέζες και Τσέχες.

Πλακα κανεις; Και τα δεκαδες γουναραδικα τοτε ποιους ειχαν πελατες; Τους Σερβους και τους Τσεχους; Πες οτι αστειευεσαι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Το 89 ειχα παει Πλαταμωνα με εναν ξαδερφο, βγαλαμε κατι μουνακια καμπισιες απο κοντινο νομο. Μου λεει σε μια φαση, οταν σας ειδαμε νομιζαμε οτι ησασταν Γιουγκοσλαβοι. Βρωμαγε τοτε ο τοπος απο Γιουγκοσλαβους σε ολη την ακτογραμμη

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Το 89 ειχα παει Πλαταμωνα με εναν ξαδερφο, βγαλαμε κατι μουνακια καμπισιες απο κοντινο νομο. Μου λεει σε μια φαση, οταν σας ειδαμε νομιζαμε οτι ησασταν Γιουγκοσλαβοι. Βρωμαγε τοτε ο τοπος απο Γιουγκοσλαβους σε ολη την ακτογραμμη

Οι Σέρβες όμως ήταν οι πιο δύσκολες Ανατολικές πολύ περήφανες.Και οι Σέρβοι ήταν σαφώς οι πιο εμφανίσιμοι Σλάβοι,ψηλοί,αθλητικοί,ζόρικοι.Οι Πολωνέζες είχαν τον πήχυ στο μηδέν και μόνο που έβλεπες τους Πολωνούς άντρες τότε καταλάβαινες την απελπισία τους.Ο Ελληνας φαινόταν σαν κούκλος στα μάτια τους συγκριτικά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Κμαν, εσύ που ζεις γερμανία, στη λίμνη της κωνστάντια έχεις πάει ποτέ καλοκαίρι ;
Με τη γκόμενα που είχα από αυστρία , είχαμε πάει πριν 20+ χρόνια .... και μου είχε φύγει ο κώλος.
Δεν έπαιζα, γιατί ήμουν συνοδευόμενος , αλλά έψαχνα να βρω γκόμενα που να μην ... τη γάμαγα.
Δεν πρέπει να το είχα ξαναπάθει αυτό . Όλες μου έκαναν ! Ελβετίδες και γερμανίδες πρέπει να ήταν περισσότερο . Μπορεί και κάτι λίγες από λιχτενστάϊν λόγω απόστασης και ελάχιστες ιταλίδες με λεφτάδες, αλλά τέτοια ... έλλειψη μπάζου δεν πρέπει να έχω δει σε άλλα μέρη .
100% fuckable λέμε !
Για νύχτα πάντα, που η γερουσία της μέρας, είχε πάει για νάνια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι Σέρβες όμως ήταν οι πιο δύσκολες Ανατολικές πολύ περήφανες.Και οι Σέρβοι ήταν σαφώς οι πιο εμφανίσιμοι Σλάβοι,ψηλοί,αθλητικοί,ζόρικοι.Οι Πολωνέζες είχαν τον πήχυ στο μηδέν και μόνο που έβλεπες τους Πολωνούς άντρες τότε καταλάβαινες την απελπισία τους.Ο Ελληνας φαινόταν σαν κούκλος στα μάτια τους συγκριτικά.

Δυστυχως ημασταν εντελως αδαεις τοτε.

Αν υπηρχε η πληροφορηση που υπαρχει σημερα, θα καναμε παπαδες τοτε σε εκεινα τα μερη εκεινες τις εποχες

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Πλακα κανεις; Και τα δεκαδες γουναραδικα τοτε ποιους ειχαν πελατες; Τους Σερβους και τους Τσεχους; Πες οτι αστειευεσαι

Παραλία στον Ομιλο είχε ελάχιστες Ρωσίδες σχεδόν καθόλου.Ούτε στην παραλία έβλεπες.Λέγανε οτι έχει Ρωσίδες στη Χαλκιδική σε κάποια σημεία Πευκοχώρι κτλ αλλά δεν ξέρω αν ίσχυε.
Χαλκιδική είχε βέβαια τα τεράστια κλαμπ στην Καλλιθέα το Ahoy και το άλλο δίπλα δε θυμάμαι πώς λεγότανε.Εκεί άξιζε χοντρά να πας.Είχε μέσα μουνάρες Βορειοελαδίτισσες και μερικές φοβερές Ανατολικές,Τσέχες κτλ.Δεν υπήρχαν τέτοια κλαμπ στη νότια Ελλάδα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Δυστυχως ημασταν εντελως αδαεις τοτε.

Αν υπηρχε η πληροφορηση που υπαρχει σημερα, θα καναμε παπαδες τοτε σε εκεινα τα μερη εκεινες τις εποχες

Μα αυτό λέμε.Τότε είχες το πλεονέκτημα οτι δεν υπήρχε πληροφόρηση οπότε ήσουν ο μόνος που τα ήξερε.Ομως ακριβώς επειδή δεν υπήρχε πληροφόρηση έπρεπε να τα ανακαλύψεις μόνος σου.Να πας από μέρος σε μέρος μέχρι να βρεις τα καλύτερα.Ετσι ανακάλυψα το Πίλσεν,το Πόζναν,το Λβιβ που τα θεωρώ τα κορυφαία μέρη για ελεύθερο καμάκι όλων των εποχών.Για να τα ανακαλύψω όμως αυτά επισκέφτηκα άλλες 50 πόλεις.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Κμαν, εσύ που ζεις γερμανία, στη λίμνη της κωνστάντια έχεις πάει ποτέ καλοκαίρι ;
Με τη γκόμενα που είχα από αυστρία , είχαμε πάει πριν 20+ χρόνια .... και μου είχε φύγει ο κώλος.
Δεν έπαιζα, γιατί ήμουν συνοδευόμενος , αλλά έψαχνα να βρω γκόμενα που να μην ... τη γάμαγα.
Δεν πρέπει να το είχα ξαναπάθει αυτό . Όλες μου έκαναν ! Ελβετίδες και γερμανίδες πρέπει να ήταν περισσότερο . Μπορεί και κάτι λίγες από λιχτενστάϊν λόγω απόστασης και ελάχιστες ιταλίδες με λεφτάδες, αλλά τέτοια ... έλλειψη μπάζου δεν πρέπει να έχω δει σε άλλα μέρη .
100% fuckable λέμε !
Για νύχτα πάντα, που η γερουσία της μέρας, είχε πάει για νάνια.

Δεν έχω πάει.Οι Γερμανίδες είναι καλά μουνιά αυτό το καταλαβαίνεις όταν έρχεσαι από Τσεχία,Πολωνία.Αμέσως καταλαβαίνεις πόσο μουνάρε θα φαίνονταν οι Γερμανίδες αν ντύνονταν και φέρονταν σέξυ.Δεν το κάνουν όμως.Οι Τσέχες είναι σα σέξυ Γερμανίδες με ισχυρή σλαβική πρόσμιξη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Δεν έχω πάει.Οι Γερμανίδες είναι καλά μουνιά αυτό το καταλαβαίνεις όταν έρχεσαι από Τσεχία,Πολωνία.Αμέσως καταλαβαίνεις πόσο μουνάρε θα φαίνονταν οι Γερμανίδες αν ντύνονταν και φέρονταν σέξυ.Δεν το κάνουν όμως.Οι Τσέχες είναι σα σέξυ Γερμανίδες με ισχυρή σλαβική πρόσμιξη.
Και η φάση ήταν ....

ότι έβλεπες παρέες από γερμανίδες ..... 4-5-7-10 γυναίκες μόνες .... με ωραία φορέματα .... κορμάρες ...........
να πίνουν να κοπανιούνται ..........

και οι μαλάκες οι δικοί τους .... με σιδερωμένα ποκάμισα .... μερικοί .... και σακκάκι γραβάτα καλοκαίρι !!!!!!
να πίνουν .... γκαζόζα με καλαμάκι .... ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!!!!!!!!!

Αυτό το είχα δει και σε μεγάλες πόλεις στη γερμανία .........
αδιανόητο πολιτιστικό σοκ για έλληνα !!!!!!
γκόμενες μόνες, να ψάχνουν ....... και οι τύποι στον πούτσο τους τελείως !

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Παραλία στον Ομιλο είχε ελάχιστες Ρωσίδες σχεδόν καθόλου.Ούτε στην παραλία έβλεπες.Λέγανε οτι έχει Ρωσίδες στη Χαλκιδική σε κάποια σημεία Πευκοχώρι κτλ αλλά δεν ξέρω αν ίσχυε.
Χαλκιδική είχε βέβαια τα τεράστια κλαμπ στην Καλλιθέα το Ahoy και το άλλο δίπλα δε θυμάμαι πώς λεγότανε.Εκεί άξιζε χοντρά να πας.Είχε μέσα μουνάρες Βορειοελαδίτισσες και μερικές φοβερές Ανατολικές,Τσέχες κτλ.Δεν υπήρχαν τέτοια κλαμπ στη νότια Ελλάδα.

Για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω ιδεα τα στατιστικα των γυναικων της εποχης σε εκεινο το μερος. Εντελως στα τυφλα πηγαιναμε, ουτε αναλυσεις καναμε, ουτε την πληροφορηση που υπαρχει σημερα ειχαμε. Ολες τις βλεπαμε ιδιες, Ρωσιδες, Τσεχες, Σερβες, Πολωνεζες, κλπ

Αυτο που θυμαμαι χαρακτηριστικα ητανε τα παρα πολλα γουναραδικα. Με ποιες χωρες αραγε να δουλευανε τοσα γουναραδικα; Δε νομιζω με Κεντρικη Ευρωπη

Επισης, θυμαμαι ενα ρωσιδακι που εβγαλα γκομενα για λιγες μερες, ητανε με γκρουπ τουριστικο και υπηρχαν αρκετα τετοια τοτε

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Και η φάση ήταν ....

ότι έβλεπες παρέες από γερμανίδες ..... 4-5-7-10 γυναίκες μόνες .... με ωραία φορέματα .... κορμάρες ...........
να πίνουν να κοπανιούνται ..........

και οι μαλάκες οι δικοί τους .... με σιδερωμένα ποκάμισα .... μερικοί .... και σακκάκι γραβάτα καλοκαίρι !!!!!!
να πίνουν .... γκαζόζα με καλαμάκι .... ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!!!!!!!!!

Αυτό το είχα δει και σε μεγάλες πόλεις στη γερμανία .........
αδιανόητο πολιτιστικό σοκ για έλληνα !!!!!!
γκόμενες μόνες, να ψάχνουν ....... και οι τύποι στον πούτσο τους τελείως !

Πού να δεις Τσεχία τι γινότανε.Αλλά και Πολωνία έβλεπες κουφά.Πέντε άντρες να μπεκροπίνουνε στο καπηλειό και στο διπλανό καφέ οι γυναίκες τους με σούπερ σέξυ ρούχα να χαριεντίζονται με άλλους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Μαλακία ήταν στη Βαρκελώνη .... από 1995 .... άπειρες μουνάρες αγγλίδες ... καμία σχέση με τα φρόκαλα στην ελλάδα ....
αλλά παίζαν.... μόνο με άγγλους !!!!!! Οι καταλανοί τις βρίζαν !

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Νταλκαδες τύπε . Προβλήματα.
εχω ενα φιλο που στη καθησια του σουρώνει και 10 μπυρες..μαρεσει που ειναι και καθηγητης σε πανεπιστημιο στην αγγλια τωρα τι σκατα λεει στα παιδια ετσι σουρωμενος τρεχα γυρευε.Μια μερα του λεω καλα ρε μαλακα γιατι πινεις ετσι? μου λεει θελω ενα εκατομμυριο και μια μουνάρα.Εχεις και συ τα ιδια προβληματα?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.986
Πόντοι
3.506
εχω ενα φιλο που στη καθησια του σουρώνει και 10 μπυρες..μαρεσει που ειναι και καθηγητης σε πανεπιστημιο στην αγγλια τωρα τι σκατα λεει στα παιδια ετσι σουρωμενος τρεχα γυρευε.Μια μερα του λεω καλα ρε μαλακα γιατι πινεις ετσι? μου λεει θελω ενα εκατομμυριο και μια μουνάρα.Εχεις και συ τα ιδια προβληματα?
Έτσι ακριβώς τύπε

Μουνια έχω ,μουναρα δεν εχω

Λεφτά έχω, εκατομμύρια δεν έχω

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.986
Πόντοι
3.506
Οπως καί νά έχει τό θέμα, είναι ειλικρινής τό άτομο πάντως!!
Αυτό είναι πολύ μεγάλο προσόν στόν άνδρα.
Μαλακιες τύπε

Είναι προσόν για φίλους αλλά γενικά τσατσονι πρέπει να είσαι .

Καλά κάνει και τις χεζει τις καργιολες , μόνο σκατα αξίζουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολσκα πριν 15 χρόνια γαμουσες και ας ήσουν χόμπιτ με τα χέρια ανάταση

Πλέον ο Πολωνός έχει ανεβεί και ο Έλληνας έχει πει για φουντο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom