Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.986
- Πόντοι
- 3.506
Άτιμες καργιολες παραδοπιστες
Την κατάρα μου ανάθεμα άτιμες
καπου τον ειχα πετυχει εκει σε ενα λουνα παρκ...πρεπει να εφτιαχνε μαλλι της γριας,,ναι τωρα που τον βλεπω λιγο καλυτερα αυτος ειναιΩραία το πας φίλε... τρως καλά βλέπω, 2-3 επισημάνσεις μόνο!
1. κάλυψε καλύτερα τα χαρακτηριστικά σου γιατί αν δει τις φωτο κάποιος γνωστός σου θα σε αναγνωρίσει κατευθείαν.
2. πόσο πάει το μαλλι? ποσά θέλουν για ενα σαββατοκύριακο?
3. ποιος χρησιμοποιεί windows phone το 2024? Έκτος αν οι φωτος ειναι απο το 2015!
ακομα να ξεμεθυσεις εσυ?Άτιμες καργιολες παραδοπιστες
Η βοσκοπούλα έβοσκε στα Πυρηναία όταν τη βρήκα στο Youtube και την έχω μεντορέτα. Τώρα μένει στο Perpignan μία πόλη κάπου 2ώρες παρά από δω. Αυτή από το Limousin είναι παλιά και ήθελε δήθεν mentoring σε ανάπτυξη επιχείρησης. Είχε ένα γραφείο διακίνησης εμπορευμάτων, δηλ οι επιχειρήσεις προκειμένου να αποστείλουν τα εμπορεύματά τους σε διάφορες περιοχές πάνε σε γραφεία που εδώ τα λένε transit για να βελτιστοποιήσουν τις αποστολές (κόστος, χρόνος, αποζημειώσεις σε καθυστερήσεις κλπ). Μιλάμε για δουλειά με απίστευτο άγχος κι απορώ πώς τα έβγαζε πέρα.Η βοσκοπουλα ή αλλη;
Τύπε σε τι ηλικίες παίζεις συνήθως;
Όπως το φαντάζομαι τίποτα μεγαλόκοπέλες θα ψάχνουν για σπόνσορα και δεν θα βρίσκουν ή δεν είναι έτσι;
Balkan όλα αυτά τά χρόνια πού τό κάνεις αυτό, τί έχεις κερδίσει ?Ολες οι ηλικίες δε βάζω περιορισμούς.Κοιτάω το σύνολο σε μια γκόμενα.Οι μικρές έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα το ίδιο και οι μεγάλες.Πιο ευχάριστες είναι οι μεγάλες αλλά οι μικρές έχουν ενέργεια,πιο φρέσκια επιδερμίδα κτλ.
Balkan όλα αυτά τά χρόνια πού τό κάνεις αυτό, τί έχεις κερδίσει ?
Εκτός τό υποτυπώδης γαμήσι, καί ίσως κάποια ταξίδια.
Τί είναι αυτό πού για γιά εσένα είναι...στήν πρώτη γραμμή!!
Είχες ποτέ από αυτές πού λές Σπονσορέτες, κάποια μόνιμη γιά καιρό π.χ 6 μήνες 8 μήνες κτλ ?Περιπέτεια,αδρεναλίνη,άπειρες εμπειρίες,ιστορίες.Δηλαδή τι να κάνω?Να περνάω το χρόνο μου κατεβάζοντας τσόντες ή να βλέπω μπάλα και ταινίες στο νετφλίξ?
Είχες ποτέ από αυτές πού λές Σπονσορέτες, κάποια μόνιμη γιά καιρό π.χ 6 μήνες 8 μήνες κτλ ?
Η δέν σέ νοιάζει αυτό, καί θέλεις...νά αλλάζεις παραστάσεις!!
Πώς τίς είχες μόνιμα ?Είχα την Ουκρανέζα 5 χρόνια,τη μια Ρωσίδα την έχω 12 χρόνια,μια Πολωνέζα την έχω 15 χρόνια.Αν μια σπονσορέτ δείξει την αξία της,βγάζει γούστα περνάω καλά,δεν την αλλάζω.
Ρε φίλε πάλι βγήκα και ηπιακαπου τον ειχα πετυχει εκει σε ενα λουνα παρκ...πρεπει να εφτιαχνε μαλλι της γριας,,ναι τωρα που τον βλεπω λιγο καλυτερα αυτος ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ακομα να ξεμεθυσεις εσυ?
Ρωτάς δύσκολα και είναι βράδυΠώς τίς είχες μόνιμα ?
Ζούσατε μαζί μέ τήν μούνα, η απλά πήγαινες μετά από τηλ επικοινωνία 1-2 φορές τόν χρόνο ?
τι εχεις?Ρε φίλε πάλι βγήκα και ηπια
Αυτός είμαι
Τόν ρωτάω γιατί αυτές οι γκόμενες άν τίς παίζει 12 καί 15 χρόνια, θά είναι μεγάλες ίσως σέ ηλικία!!Ρωτάς δύσκολα και είναι βράδυ
Τύπε, μη λες πολλά για Γαλλία, γιατί ο μπολντοζιέρης κάπελας που είχε κάνει βοηθός σερβιτόρου β' σε τρατορία στο πέζαρο καιροφυλακτεί .Η βοσκοπούλα έβοσκε στα Πυρηναία όταν τη βρήκα στο Youtube και την έχω μεντορέτα. Τώρα μένει στο Perpignan μία πόλη κάπου 2ώρες παρά από δω.
Περιπέτεια,αδρεναλίνη,άπειρες εμπειρίες,ιστορίες.Δηλαδή τι να κάνω?Να περνάω το χρόνο μου κατεβάζοντας τσόντες ή να βλέπω μπάλα και ταινίες στο νετφλίξ?
Από την αρχή έτσι γράφω διότι μόνο έτσι γίνεται εκτενής ανάλυση στην αμάθεια.Τυπε φιλικα, αυτο λεγεται wall text, εκτος 1-2 εξαιρεσεων στα 500 μηνυματα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προκειται να διαβασει τι γραφεις, ακομα και αν μεσα στο κειμενο σου κρυβονται οι 10 εντολες. Ενω μου αρεσει το στυλ σου, απο τα τελευταια σου 300 μυνηματα, τα 298 δεν τα εχω διαβασει λογω μεγεθους. Κοιταξε το...
Γραφε κατεβατα, αλλα 1 στα 50 και οχι 48 στα 50...
Ρίχνει λεφτά , γαμαει κάποια καλά έως φοβερά μουνια , τις βαφτίζει γκόμενεςΤόν ρωτάω γιατί αυτές οι γκόμενες άν τίς παίζει 12 καί 15 χρόνια, θά είναι μεγάλες ίσως σέ ηλικία!!
Βέβαια υπάρχουν αρκετοί άνδρες, πού τούς αρέσουν οι μεγαλοκοπέλες περί ορέξεως...δέν τίθεται θέμα!!
Νταλκαδες τύπε . Προβλήματα.τι εχεις?
Τους έχεις γαμησει σπιτάκια πάπια. Ο θεός να παίρνει λεπτά από κάτι ναυάγια και να σου δίνει μήνεςΑπό την αρχή έτσι γράφω διότι μόνο έτσι γίνεται εκτενής ανάλυση στην αμάθεια.
Απλά ενοχλεί κάποιους (τελευταία) ότι απαξιώνω
την πορνεία και οποιαδήποτε
μούφα επί πληρωμή
με επιχειρήματα.
Αυτό είναι όλο. Το αν διαβάζουν όλοι όσα γράφω ξέρουμε καλά οτι ουδέποτε
με απασχόλησε.
Με νοιάζει η αλήθεια.
Η οποία αλήθεια έχει ήδη γίνει αποδεκτή μέσω πολλών που συμφωνούν.
Αν εξάλλου συμφωνούσαμε όλοι θα βαριόμασταν.