Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.069
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό είναι το ρίσκο.Αν προτεινεις καφέ ή ποτό στο πρώτο ραντεβού θα φανείς τσίπης και άφραγκος.Αν προτείνεις λουξ γεύμα σε κυριλέ εστιατόριο ή ξενοδοχείο κινδυνεύεις να απολαύσει δέιπνο η γκόμενα και να σε αφήσει με το πουλί στο χέρι.Φυσικά δεν μπορείς να πεις αν σε κεράσω σούσι θα πρέπει να μου κάτσεις,πρέπει να κόψεις την κατάσταση.Πάντως γενικά στο σπονσοριλίκι καλύτερα να ξεκινάς κετευθείαν με γεύμα αποφευγεις εντελώς τον κίνδυνο να θεωρηθείς αναξιόπιστος και τσίπης.Σε ρομαντικό ραντεβού μπορεις να την πας και σε φτηνή ταβέρνα για σουβλάκι και κρασί.
Σλαβικές χώρες αποφεύγεις ολους τους παραπάνω κινδύνους χαλαρά αφού αν η γκόμενα δεχτεί να φάει το σούσι δέχεται και το καυλί που ακολουθεί.Δηλαδή αυτά θεωρούνται αλληλένδετα,έτσι είναι η κοινωνική πρσταγή και η νοοτροπία.
Οι γκόμενες βέβαια όλα αυτά τα εξωραίζουν π.χ. μετά το σούσι και ένα μπουκάλι κρασί ανακάλυψα το πάθος μου για εκείνον ένιωσα ερωτευμένη με τον άντρα που με φροντίζει για την ευτυχία μου.Ενώ ο άντρας θα πει μου φύγανε 200 ευρώ στα σουσια και στα πιώματα αλλά γάμησα.
Σλαβικές χώρες αποφεύγεις ολους τους παραπάνω κινδύνους χαλαρά αφού αν η γκόμενα δεχτεί να φάει το σούσι δέχεται και το καυλί που ακολουθεί.Δηλαδή αυτά θεωρούνται αλληλένδετα,έτσι είναι η κοινωνική πρσταγή και η νοοτροπία.
Οι γκόμενες βέβαια όλα αυτά τα εξωραίζουν π.χ. μετά το σούσι και ένα μπουκάλι κρασί ανακάλυψα το πάθος μου για εκείνον ένιωσα ερωτευμένη με τον άντρα που με φροντίζει για την ευτυχία μου.Ενώ ο άντρας θα πει μου φύγανε 200 ευρώ στα σουσια και στα πιώματα αλλά γάμησα.
Τελευταία τροποποίηση: