Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (9 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Αυτό είναι το ρίσκο.Αν προτεινεις καφέ ή ποτό στο πρώτο ραντεβού θα φανείς τσίπης και άφραγκος.Αν προτείνεις λουξ γεύμα σε κυριλέ εστιατόριο ή ξενοδοχείο κινδυνεύεις να απολαύσει δέιπνο η γκόμενα και να σε αφήσει με το πουλί στο χέρι.Φυσικά δεν μπορείς να πεις αν σε κεράσω σούσι θα πρέπει να μου κάτσεις,πρέπει να κόψεις την κατάσταση.Πάντως γενικά στο σπονσοριλίκι καλύτερα να ξεκινάς κετευθείαν με γεύμα αποφευγεις εντελώς τον κίνδυνο να θεωρηθείς αναξιόπιστος και τσίπης.Σε ρομαντικό ραντεβού μπορεις να την πας και σε φτηνή ταβέρνα για σουβλάκι και κρασί.
Σλαβικές χώρες αποφεύγεις ολους τους παραπάνω κινδύνους χαλαρά αφού αν η γκόμενα δεχτεί να φάει το σούσι δέχεται και το καυλί που ακολουθεί.Δηλαδή αυτά θεωρούνται αλληλένδετα,έτσι είναι η κοινωνική πρσταγή και η νοοτροπία.

Οι γκόμενες βέβαια όλα αυτά τα εξωραίζουν π.χ. μετά το σούσι και ένα μπουκάλι κρασί ανακάλυψα το πάθος μου για εκείνον ένιωσα ερωτευμένη με τον άντρα που με φροντίζει για την ευτυχία μου.Ενώ ο άντρας θα πει μου φύγανε 200 ευρώ στα σουσια και στα πιώματα αλλά γάμησα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αυτό είναι το ρίσκο.Αν προτεινεις καφέ ή ποτό στο πρώτο ραντεβού θα φανείς τσίπης.Αν προτείνεις λουξ γεύμα σε κυριλέ εστιατόριο ή ξενοδοχείο κινδυνεύεις να απολαύσει δέιπνο η γκόμενα και να σε αφήσει με το πουλί στο χέρι.
Καφέ ή ποτό σε χάι λουξ μέρος.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Καφέ ή ποτό σε χάι λουξ μέρος.

Δεν παίζει αυτό.Οι Σλάβες λένε συνέχεια I am very hungry.Δεν μπορείς να πεις κάνε τόπο στην πείνα σου μέχρι να στον χώσω.
Το χειρότερο είναι όταν παραγγέλνουν φάι στα μπαρ και στα καφέ και σαβούρα τρως και υπερπληρώνεις.Στο μυαλό της γκόμενας δεν παιζει οτι το μπαρ είναι για ποτά,το καφέ για καφέ και το εστιατόριο για φαί.Κάνουν ό,τι τους καυλώσει εκείνη τη στιγμή.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Δεν παίζει αυτό.Οι Σλάβες λένε συνέχεια I am very hungry.Δεν μπορείς να πεις κάνε τόπο στην πείνα σου μέχρι να στον χώσω.
Απάντησα στο δίλλημα. Πρέπει να μπορείς να επιβάλλεις το πρόγραμμά σου, αλλά για τις σλάβες δεν είμαι κατάλληλος να απαντήσω λόγω ελάχιστης εμπειρίας.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Απάντησα στο δίλλημα. Πρέπει να μπορείς να επιβάλλεις το πρόγραμμά σου, αλλά για τις σλάβες δεν είμαι κατάλληλος να απαντήσω λόγω ελάχιστης εμπειρίας.

Η Γαλλίδα δε θα σου πει I am hungry,θεωρείται έλλειψη τακτ και επίδειξη χαμηλού επιπέδου συμπεριφοράς.Μπορεί να σε ενημερώσει για το εστιατόριο που σερβιρει το κορυφαίο φουά γκρα να δει αν θα τσιμπήσεις.Οι Σλάβες είναι πιο άμεσες σου λένε πεινάω,διψάω,θέλω να πιω ουίσκυ,τώρα θέλω να κατουρήσω κτλ.Με εξαιρεση Τσέχες,Ρωσίδες που έχουν λίγο περισσότερο τακτ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η Γαλλίδα δε θα σου πει I am hungry,θεωρείται έλλειψη τακτ και επίδειξη χαμηλού επιπέδου συμπεριφοράς.Μπορεί να σε ενημερώσει για το εστιατόριο που σερβιρει το κορυφαίο φουά γκρα να δει αν θα τσιμπήσεις.Οι Σλάβες είναι πιο άμεσες σου λένε πεινάω,διψάω,θέλω να πιω ουίσκυ,τώρα θέλω να κατουρήσω κτλ.Με εξαιρεση Τσέχες,Ρωσίδες που έχουν λίγο περισσότερο τακτ.

Αρχοντα καμια Παρισιανα σποσνορετα που θα βρουμε; :headbaning1:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
Μέ 6.5Κ ευρώ -Στήν Ευρώπη- άν αφαιρέσεις τά έξοδα καί τίς υποχρεώσεις σου, είσαι εντελώς οριακός οικονομικά.
Γιά Σπόνσορας ούτε κάν τό συζητώ, γιά συμμετέχων σέ πορνοπληρωμές μέ...επαγγελματίες του Sex τό δέχομαι!!
-Ο Σπόνσορας πρέπει νά έχει "Αέρα" στήν τράπεζα, σπίτι, αμάξι καλό καί πολύ καλό μηνιαίο εισόδημα-

Τό αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα, από τίς διαδικασίες τίς απαιτήσεις καί τήν προσπάθεια πού καταβάλει κάποιος άνδρας στό Sex.
Αν θεωρήσουμε γενικότερα ότι οι διαδικασίες-προσπάθειες είναι μεγάλες καί κουραστικές, τό αποτέλεσμα...είναι πάντα ισχνό!!
-Αυτό βέβαια οφείλεται ξεκάθαρα στήν ιδιοσυγκρασία καί τά ψυχικά αποθέματα τού κάθε άνδρα, δέν είναι De Facto-
Ναι, προσυπογράφω.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Η Γαλλίδα δε θα σου πει I am hungry,θεωρείται έλλειψη τακτ και επίδειξη χαμηλού επιπέδου συμπεριφοράς.Μπορεί να σε ενημερώσει για το εστιατόριο που σερβιρει το κορυφαίο φουά γκρα να δει αν θα τσιμπήσεις.
Ναι έτσι είναι, αλλά παίζει ρόλο αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Την πάτησα μία φορά στο Limousin επειδή ήταν μακριά. Σου λέει έκανε τόσες ώρες δρόμο για να έρθει, δεν μπορεί να κάνει πίσω. Εντός έδρας μπορείς να επιβάλεις πρόγραμμα και για την πρώτη φορά με βολεύουν πολύ τα κυριλέ bars a vin όπου πίνεις κρασί με μεζέδες (τυριά, αλλαντικά, πίτες κλπ). Αφενός το κρασί φτιάχνει τη διάθεση και ρίχνει τις αντιστάσεις, αφετέρου τρως ελέγχοντας το κόστος, γιατί παραγγέλνεις ανάλογα πώς προχωράει η κατάσταση. Αν δεις και δεν κολλάει το σχολάς γρήγορα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.847
Πόντοι
216
Τι να πω ρε παιδιά πια, εδω μέσα...

Από κει που αναλύαμε το κατά πόσο πιο ουσιώδες είναι το γαμήσι όταν σε γουστάρει μια γυναίκα, φτάσαμε στο να αναλύουμε κατά πόσο πεινάει η κάθε απόκληρη κακομοίρα και πόσες μπουκιές θα την ταίσουμε ώσπου να μας κάτσει ή όχι.......
Κι αυτά σ ένα σάητ με πλούσιο κατάλογο για cg's και στούντιο, κλπ.....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τι να πω ρε παιδιά πια, εδω μέσα...

Από κει που αναλύαμε το κατά πόσο πιο ουσιώδες είναι το γαμήσι όταν σε γουστάρει μια γυναίκα, φτάσαμε στο να αναλύουμε κατά πόσο πεινάει η κάθε απόκληρη κακομοίρα και πόσες μπουκιές θα την ταίσουμε ώσπου να μας κάτσει ή όχι.......
Κι αυτά σ ένα σάητ με πλούσιο κατάλογο για cg's και στούντιο, κλπ.....

Τυπε ετσι ειναι το σπονσορινγκ, δυσκολο παιγνιο. Ειναι σα να κλεβεις τη μπαλα στην περιοχη σου και ξεκινας αντεπιθεση μεχρι την αντιπαλη περιοχη. Εχεις να διασχισεις αποσταση, να φας τακλιν, αμυνες, κλπ

Ενω στα ντελα, cg κλπ ειναι σα να βαρας πεναλτυ. Ετοιμη η μπαλα, λιγα μετρα φορα και τελειωσες...

Για να σου αρεσει το σπονσορινγκ πρεπει να σου αρεσουν τα υπολοιπα (τριπλες, κατεβασιες, σπριντ, κλπ) και οχι μονο το να σκοραρεις...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Υποψιάζομαι όμως τα έχει για τους άλλους, δεν τα φτάνει ο ίδιος.
Γιά νά μήν έχεις καθόλου υποψίες, πήγαινε σέ μία καφετζού...νά σού πεί τόν καφέ!!
-Εγώ γράφω τίς 15ετείς εμπειρίες μου από τό εξωτερικό, δέν μοστράρω καί δέν λεζάρω-
Τυπε κανε κατι απλο: Ανεβασε ποστ στο group του facebook ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ και γραψε πως 4Κ το μηνα δε φτανουν για τα βασικα εξοδα ανδρα εργενη για μια καπως ανετη διαβιωση (καλο σπιτι, φαγητο, κλπ). Δες τις αντιδρασεις και τα σχολια και κρινε
Αυτά τά άτομα πού λές πήγαν στή Γερμανία, διότι εδώ στήν Ελλάδα βρωμούσε τό χνώτο τους από τήν πείνα!!
Ηταν άεργοι-άνεργοι μέ επιδόματα τών 100 ευρώ τόν μήνα. Βρήκαν εκεί στή Γερμανία μία εργασία τού κώλου καί απλά ζούν!!
Φυσικά δέν τούς κατακρίνω, αυτό μπορούν νά κάνουν αυτό κάνουν.
-Πολύ καλύτερα από τήν Ελλάδα βέβαια είναι, αλλά δέν είναι μέτρο σύγκρισης αυτό-

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.847
Πόντοι
216
Τυπε ετσι ειναι το σπονσορινγκ, δυσκολο παιγνιο. Ειναι σα να κλεβεις τη μπαλα στην περιοχη σου και ξεκινας αντεπιθεση μεχρι την αντιπαλη περιοχη. Εχεις να διασχισεις αποσταση, να φας τακλιν, αμυνες, κλπ

Ενω στα ντελα, cg κλπ ειναι σα να βαρας πεναλτυ. Ετοιμη η μπαλα, λιγα μετρα φορα και τελειωσες...

Για να σου αρεσει το σπονσορινγκ πρεπει να σου αρεσουν τα υπολοιπα (τριπλες, κατεβασιες, σπριντ, κλπ) και οχι μονο το να σκοραρεις...
Οκ, αν και δεν μπορώ να το καταλάβω, οφείλω να το σεβαστώ, τι να κάνω.
Απλά, στο φτωχό μου μυαλό όλο αυτό μου φαντάζει κατάντια και δυστυχία.

Εφοπλιστής δεν είμαι, έχω ζήσει ως φτωχός μα και ως σχετικά εύπορος. Ο,τι λεφτά έπιανα τα επένδυα στην πάρτη μου όπως μπορούσα για να περνάω καλά. Παρατήρησα πως όποτε ήμουν εγώ καλά, έλκυα και ωραίες γκόμενες.
Όπως μάθει κανείς, θα μου πεις.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Ναι έτσι είναι, αλλά παίζει ρόλο αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Την πάτησα μία φορά στο Limousin επειδή ήταν μακριά. Σου λέει έκανε τόσες ώρες δρόμο για να έρθει, δεν μπορεί να κάνει πίσω. Εντός έδρας μπορείς να επιβάλεις πρόγραμμα και για την πρώτη φορά με βολεύουν πολύ τα κυριλέ bars a vin όπου πίνεις κρασί με μεζέδες (τυριά, αλλαντικά, πίτες κλπ). Αφενός το κρασί φτιάχνει τη διάθεση και ρίχνει τις αντιστάσεις, αφετέρου τρως ελέγχοντας το κόστος, γιατί παραγγέλνεις ανάλογα πώς προχωράει η κατάσταση. Αν δεις και δεν κολλάει το σχολάς γρήγορα.

Από το Limousin είναι οι αγελάδες Limousin?Πρέπει να έφαγες καλά.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056

Το σπόνσορινγκ είνσι εθιστικό.Βλέπεις και λίγο τα πράγματα από τη σκοπιά της γκόμενας.Οπως την κυνηγούν γαμιάδες και μοιράζει χυλόπιτες έτσι σε κυνηγούν σπονσορέτς και πρέπει αρκετές να τις απορρίπτεις.
Επίσης καμία υποψήφια σπονσορέτ δε σου φέρεται ελεεινά ή να σε βρίζει.Ολες δείχνουν το καλύτερό τους πρόσωπο είναι εκπληκτικά ευγενείς.Λες τι θεσπέσια πλάσματα είναι αυτές οι γυναίκες.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
Το σπόνσορινγκ είνσι εθιστικό.Βλέπεις και λίγο τα πράγματα από τη σκοπιά της γκόμενας.Οπως την κυνηγούν γαμιάδες και μοιράζει χυλόπιτες έτσι σε κυνηγούν σπονσορέτς και πρέπει αρκετές να τις απορρίπτεις.
Επίσης καμία υποψήφια σπονσορέτ δε σου φέρεται ελεεινά ή να σε βρίζει.Ολες δείχνουν το καλύτερό τους πρόσωπο είναι εκπληκτικά ευγενείς.Λες τι θεσπέσια πλάσματα είναι αυτές οι γυναίκες.
Τύπε σε τι ηλικίες παίζεις συνήθως;
Όπως το φαντάζομαι τίποτα μεγαλόκοπέλες θα ψάχνουν για σπόνσορα και δεν θα βρίσκουν ή δεν είναι έτσι;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τύπε σε τι ηλικίες παίζεις συνήθως;
Όπως το φαντάζομαι τίποτα μεγαλόκοπέλες θα ψάχνουν για σπόνσορα και δεν θα βρίσκουν ή δεν είναι έτσι;
Μπα οχι...από φίλο που το κάνει όσο πιο μικρές που ακόμα δεν ξέρουν την αξία τους τόσο το καλύτερο.Αν μπουν μέσα στα κόλπα,κλαφτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρέπει να τον ξέρει και ο ταβερνιάρης από πάνω ο κμαν

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αρχοντα καμια Παρισιανα σποσνορετα που θα βρουμε; :headbaning1:
-Υπάρχουν κάποια sites για sugarbabies πχ
https://www.sugardaddymeet.com/fr/paris
https://sugarbabies.co/babies/france/
MySugardaddy

-Έχει καμμιά 20αριά clubs libertins πχ lamarquise, the mask, le taken, cupidon club, overside, lewe, les chandelles, 2plus2 κλπ
Είναι για ελεύθερο σεξ ενηλίκων, αλλά μπορείς να ψαρέψεις και σπονσορέτες.

-Σε κάποια δίκτυα με ελάχιστη moderation μπορείς να κάνεις ένα κατάλληλο προφίλ με λέξεις κλειδιά και σε βρίσκουν αυτές. Εμένα, με προφίλ επιχειρηματία, μου την έχουν πέσει σε diaspora* και mastodon.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Από το Limousin είναι οι αγελάδες Limousin?Πρέπει να έφαγες καλά.
Limousin, βαθιά επαρχία με γελάδια και το βράδυ κατεβαίνουν και λύκοι. :cheesy: Χωριατοπούλες με βλαχογαλλική προφορά και ολίγον τι άξεστες.
H μεντορέτα ήταν χαζή, αλλά αρκετά ωραία και για αυτό έκανα τον κόπο. 5μιση-6ώρες από Montpellier... Μου την έπεσε στο Diaspora* με προσωπικό μήνυμα αν θέλω να γνωριστούμε καλύτερα κι όταν ανταποκρίθηκα άρχισε να μου στέλνει γυμνές φωτογραφίες της.
Όταν τα χαλάσαμε μου έστελνε φωτογραφίες από έναν άλλον γκόμενο για να σκάσω από ζήλεια. Οι χαζές είναι κι επικίνδυνες, γιατί μπορεί να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία σου ή άλλα στοιχεία για να σου κάνουν ζημιά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Limousin, βαθιά επαρχία με γελάδια και το βράδυ κατεβαίνουν και λύκοι. :cheesy: Χωριατοπούλες με βλαχογαλλική προφορά και ολίγον τι άξεστες.
H μεντορέτα ήταν χαζή, αλλά αρκετά ωραία και για αυτό έκανα τον κόπο. 5μιση-6ώρες από Montpellier... Μου την έπεσε στο Diaspora* με προσωπικό μήνυμα αν θέλω να γνωριστούμε καλύτερα κι όταν ανταποκρίθηκα άρχισε να μου στέλνει γυμνές φωτογραφίες της.
Όταν τα χαλάσαμε μου έστελνε φωτογραφίες από έναν άλλον γκόμενο για να σκάσω από ζήλεια. Οι χαζές είναι κι επικίνδυνες, γιατί μπορεί να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία σου ή άλλα στοιχεία για να σου κάνουν ζημιά.

Η βοσκοπουλα ή αλλη;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.986
Πόντοι
3.506
Καργιοοοοοοολες

Την κατάρα μου κοστα Κονκόρντια ανάθεμα

Stories