Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τυπάρα ... επειδή γράφεις πολύ φιλολογία και φιλοσοφία ...

Θα σου πω υπαρκτό περιστατικό .
Γνωστός μου ήταν μπαρμαν στα 90s σε μαγαζί δ' διαλογής.
Τα ελληνικά ήταν τρίτη γλώσσα εκεί , πρώτη ήταν τα αλβανικά και δεύτερη τα ρώσικα.

Δεν προλάβαινε να γαμάει, ξεκωλιάρες από 7 και πάνω. Είχαν συγκαεί τα αρχίδια του.
Την παράτησε αυτή τη δουλειά . Τον επόμενο χρόνο , περίπου , είχε ακόμη τηλέφωνα από γαμιόλες, που του είχαν
ζητήσει όσο δούλευε στο μαγαζί να τις γαμήσει .

Μόλις πέρασε ένας χρόνος που είχε σταματήσει , την επόμενη 5ετία, δεν του έκατσε ούτε μπετούγια.
Ούτε σκεβρωμένη σάπια σανίδα σαρακοφαγωμένη δεν του έκατσε.
Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ.
Πρέπει να έφαγε κάπου 250 χυλόπιτες από μπάζα, αυστηρά κάτω του 4/10 .

Μόλις σου περιέγραψα την ελληική σκηνή καμακιού των τελευταιών 3 δεκαετιών.

Κανονικά έπρεπε να με πληρώνετε χαμούρες που δαπανώ τον πολύτιμο χρόνο μου
για να διδάσκω τη νεολαία.
Ε καί γιά νέο μάς τό λές αυτό ?
Είναι πασίγνωστο ότι άν βρίσκεσαι στήν νύχτα, η έχεις άμεση επαφή μαζί της...γαμείς!!
-Πόσες φορές έχω πεί ότι η "Επένδυση" στήν νύχτα αποφέρει ερωτικούς καρπούς, τουλάχιστον 10 φορές-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μέ 6.5Κ ευρώ -Στήν Ευρώπη- άν αφαιρέσεις τά έξοδα καί τίς υποχρεώσεις σου, είσαι εντελώς οριακός οικονομικά.
Γιά Σπόνσορας ούτε κάν τό συζητώ, γιά συμμετέχων σέ πορνοπληρωμές μέ...επαγγελματίες του Sex τό δέχομαι!!
-Ο Σπόνσορας πρέπει νά έχει "Αέρα" στήν τράπεζα, σπίτι, αμάξι καλό καί πολύ καλό μηνιαίο εισόδημα-
Το ελάχιστο προαπαιτούμενο για να λέγεσαι σπόνσορας είναι να μπορείς να κάνεις ένα deal με μια γυναίκα που θα παριστάνει τη γκόμενά σου με τους όρους που θα ορίσεις και θα πληρώνεται με το μήνα. Τώρα εσύ περιγράφεις το πρότυπο ενός high standing σπόνσορα, αλλά υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις. Μπορεί να μένεις επαρχία και να έχεις χαμηλό νοίκι ή να έχεις κληρονομήσει σπίτι. Μπορεί να μη χτυπάς εννιάρια και δεκάρια ή να πάρεις μια αφρικάνα καλλονή. Μπορεί να μην έχεις και πολύ καλό αμάξι ή να μην κάνεις και τρελές διασκεδάσεις κλπ. Αν η γυναίκα δέχεται το deal είσαι σπόνσορας. Υπάρχουν πολλών ειδών γυναίκες. Δεν πάνε όλες για τη μεγάλη ζωή, πολλές πάνε για να ξεφύγουν από τη φτώχεια ή λόγω τεμπελιάς, δηλ αντί να δουλεύουν και να παίρνουν το βασικό προτιμούν να μη δουλεύουν και να παίρνουν παραπάνω. Θέλω να καταλήξω ότι και με τα 6,5Κ μπορείς να κάνεις πράγματα, απλά θα είναι κάπως ζόρικα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το ελάχιστο προαπαιτούμενο για να λέγεσαι σπόνσορας είναι να μπορείς να κάνεις ένα deal με μια γυναίκα που θα παριστάνει τη γκόμενά σου με τους όρους που θα ορίσεις και θα πληρώνεται με το μήνα. Τώρα εσύ περιγράφεις το πρότυπο ενός high standing σπόνσορα, αλλά υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις. Μπορεί να μένεις επαρχία και να έχεις χαμηλό νοίκι ή να έχεις κληρονομήσει σπίτι. Μπορεί να μη χτυπάς εννιάρια και δεκάρια ή να πάρεις μια αφρικάνα καλλονή. Μπορεί να μην έχεις και πολύ καλό αμάξι ή να μην κάνεις και τρελές διασκεδάσεις κλπ. Αν η γυναίκα δέχεται το deal είσαι σπόνσορας. Υπάρχουν πολλών ειδών γυναίκες. Δεν πάνε όλες για τη μεγάλη ζωή, πολλές πάνε για να ξεφύγουν από τη φτώχεια ή λόγω τεμπελιάς, δηλ αντί να δουλεύουν και να παίρνουν το βασικό προτιμούν να μη δουλεύουν και να παίρνουν παραπάνω. Θέλω να καταλήξω ότι και με τα 6,5Κ μπορείς να κάνεις πράγματα, απλά θα είναι κάπως ζόρικα.

Υποθετικο σεναριο: Εισαι 50ρης διευθυντης μιας πολυεθνικης και παντρεμενος 20 χρονια και με τη γυναικα πλεον καθολου σεξ. Σε καποια φαση γνωριζεις μια 35αρα πωλητρια τυχαια σε μια παρεα, και καταληγετε στο ξενοδοχειο. Με τα λιγα με τα πολλα σου λεει πως ειναι ζορισμενη οικονομικα κι εσυ της λες ποσο σου λειπει το φυσιολογικο σεξ κλπ και μετα απο πολυ μπλα-μπλα καταληγετε σε αμοιβαια συμφωνια να βρισκεστε μια φορα τη βδομαδα στο ιδιο χοτελ για 3-4 ωρες και θα της δινεις 200 ευρω τη φορα ή θα της δινεις 800 ευρω το μηνα με τυχαιο τον αριθμο συναντησεων. Με τον τροπο αυτο καλυπτονται τοσο οι δικες της αναγκες (οικονομικες) οσο και οι δικες σου (σεξ). Ενιοτε μπορει να πατε και κανα ταξιδακι μαζι αν μπορεσει να το σκασει απο τη γυναικα (δηθεν επαγγελματικο)

Δεν εχει ξανακανει ποτε κατι παρομοιο, ουτε κι εσυ

Ειναι αυτο σπονσορινγκ η οχι;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.984
Πόντοι
3.506
Ρε μαλακες σορρυ κιόλας

Οκ γνωρίζω και εγώ αγαπουληδες που το παίζουν ταξιτζήδες και είναι ναι αγάπη μου όλη την ώρα

Αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ για τύπο να κερνάει 150 ευρώ φαγητό σε μουνι η Αράχωβα και να ΜΗ γαμαει

Αν κάποιος τώρα είναι λεφτάς , και τα 150 ευρώ του φαίνονται όπως τα 2 ευρω σε μένα και το μουνι είναι καλό , τότε για μένα καλώς κάνει και κερνάει , γιατί με τόσο χρήμα ,η συντριπτική πλειοψηφία θα του κάτσει σύντομα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Υποθετικο σεναριο: Εισαι 50ρης διευθυντης μιας πολυεθνικης και παντρεμενος 20 χρονια και με τη γυναικα πλεον καθολου σεξ. Σε καποια φαση γνωριζεις μια 35αρα πωλητρια τυχαια σε μια παρεα, και καταληγετε στο ξενοδοχειο. Με τα λιγα με τα πολλα σου λεει πως ειναι ζορισμενη οικονομικα κι εσυ της λες ποσο σου λειπει το φυσιολογικο σεξ κλπ και μετα απο πολυ μπλα-μπλα καταληγετε σε αμοιβαια συμφωνια να βρισκεστε μια φορα τη βδομαδα στο ιδιο χοτελ για 3-4 ωρες και θα της δινεις 200 ευρω τη φορα ή θα της δινεις 800 ευρω το μηνα με τυχαιο τον αριθμο συναντησεων. Με τον τροπο αυτο καλυπτονται τοσο οι δικες της αναγκες (οικονομικες) οσο και οι δικες σου (σεξ). Ενιοτε μπορει να πατε και κανα ταξιδακι μαζι αν μπορεσει να το σκασει απο τη γυναικα (δηθεν επαγγελματικο)

Δεν εχει ξανακανει ποτε κατι παρομοιο, ουτε κι εσυ

Ειναι αυτο σπονσορινγκ η οχι;
Πρέπει να παίζει ρόλο γκόμενας δηλ να υπάρχει αποκλειστικότητα, αλλά αυτό δεν μπορείς να το ελέγξεις πάντα οπότε ελέγχεις τη διαθεσιμότητα. Αν η διαθεσιμότητα σε ικανοποιεί και μπορείς να έχεις μία girl-friend κατάσταση με κανονική πέραν του σεξ δραστηριότητα (έξοδοι, ταξίδια κλπ) και πληρώνεται με το μήνα, τότε για μένα είναι κανονικό σπόνσοριγκ. Μία κατάσταση με pay per meet ή με «ενίοτε κάνα ταξιδάκι» ή με ύποπτη διαθεσιμότητα ή με προσπάθειες να πάρει το πάνω χέρι ή να διαπραγματεύεται συνέχεια δεν το θεωρώ σπόνσοριγκ. Πρέπει γενικά να είσαι κυρίαρχος στη «σχέση».

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
όσον αφορά αυτόν που αθωώθηκε, κι έκατσε κι ένα χρόνο φυλακή, δεν πλήρωσε μόνο αυτός

..............«Ήταν δακτυλοδεικτούμενοι και οι γονείς μου και η αδελφή μου, που είναι 18 χρονών. Να βγαίνει έξω σε παρέες και να κάθονται να συζητάνε ότι ο αδελφός σου κάθεται και βιντεοσκοπεί ανήλικα και παράγει παιδική πορνογραφία… Αναγκάστηκαν οι άνθρωποι και έφυγαν σε άλλη περιοχή», τόνισε ο 24χρονος.......

Θα γίνει το ανάλογο; θα είναι δηλαδή δαχτυλοδειχτούμενοι οι οικείοι της Συκοφάντριας, θα αντιμετωπίσουν Κοινωνική Κατακραυγή;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Ο Τρισμέγιστος Τζιουζέπε Βέρντι και φυσικά και ο Λιμπρετίστας του Φραντζέσκο Πιάβε , που έγραψε το λιμπρέτο του Ριγκολέτο , 190 χρόνια πριν ... Ιταλιάνοι γαμιόληδες ήταν ... σκληροί χύστες .... ξέραν από γυναίκες μυστικά
που ο κατσαπλιάς κλαρινομουσάτος ελληνάρας με κάπρι με αστράγαλο έξω και αεριζόμενη κωλοτρυπίδα αγνοεί ....
(και μάλιστα ιταλιάνες γυναίκες, σκλήρές καριόλες καταστροφή, όχι τίποτε γερμανίδες νοικοκυράδες με σκελέα )

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
όσον αφορά αυτόν που αθωώθηκε, κι έκατσε κι ένα χρόνο φυλακή, δεν πλήρωσε μόνο αυτός

..............«Ήταν δακτυλοδεικτούμενοι και οι γονείς μου και η αδελφή μου, που είναι 18 χρονών. Να βγαίνει έξω σε παρέες και να κάθονται να συζητάνε ότι ο αδελφός σου κάθεται και βιντεοσκοπεί ανήλικα και παράγει παιδική πορνογραφία… Αναγκάστηκαν οι άνθρωποι και έφυγαν σε άλλη περιοχή», τόνισε ο 24χρονος.......

Θα γίνει το ανάλογο; θα είναι δηλαδή δαχτυλοδειχτούμενοι οι οικείοι της Συκοφάντριας, θα αντιμετωπίσουν Κοινωνική Κατακραυγή;
Μπορώ να στο κάνω χειρότερο: ο τύπος που αθωώθηκε ΠΑΝΤΑ θα είναι ο παιδεραστής που καταδικάστηκε. Οι περισσότεροι θα θυμούνται ότι έκατσε φυλακή, άρα ''κάτι θα είχε κάνει''. Το ότι αθωώθηκε στο Εφετείο και υπήρξε δικαστική πλάνη, θα είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια στην οποία δε θα δίνουν και πολύ μεγάλη σημασία...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ για τύπο να κερνάει 150 ευρώ φαγητό σε μουνι η Αράχωβα και να ΜΗ γαμαει

Αν κάποιος τώρα είναι λεφτάς , και τα 150 ευρώ του φαίνονται όπως τα 2 ευρω σε μένα και το μουνι είναι καλό , τότε για μένα καλώς κάνει και κερνάει , γιατί με τόσο χρήμα ,η συντριπτική πλειοψηφία θα του κάτσει σύντομα
Τυπάρα, οι γνωστοί σου μήπως είναι πωλητές με εταιρικό σαν το στέκα ;;;

Μιλάω για μαλάκες κουβάδες, με λεφτά ναι ... που λένε ... ότι οκ δεν θα λείψει το χρήμα ...
οπότε μη σέρνομαι σε πουτάνες (που θα γάμαγε όμως, ενώ τον τρώει η μαλακία)
που βγάζουν έξω και πάνε ΝΑΙ ΚΑΙ 3-μερα στα .... χειμερινά ... ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ... ΣΥΜΦΩΝΙΑ ....

και τις πάνε εκεί και τρώνε 3-4-5 χιλιάρικα ... και παίρνουν και δίχωρα δωμάτια ... που η άλλη κοιμάται πριβέ !
και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα τον αρπάξει !!!!!!

Ο μαλάκας λέει ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ (όσο είναι δηλ.)
οπότε αν έχω πάει 50 καριόλες στα χειμερινά ....

μέχρι τα 50 (αν δεν έχει πεθάνει από καρδιακά , από τις 9 μαλακίες την ημέρα, δεν τις κάνει διψήφιες, είναι εγκρατής)
ΜΠΟΡΕΙ κάποια φουκαριάρα .... μετά από 850 πένιτες γαμιάδες και 72 εκτρώσεις ... να τον παντρευτεί .........

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Ρε μαλακες σορρυ κιόλας

Οκ γνωρίζω και εγώ αγαπουληδες που το παίζουν ταξιτζήδες και είναι ναι αγάπη μου όλη την ώρα

Να κερνάνε δείπνο και να μη γαμάνε είναι πάρα πολυ συνηθισμένο.Τώρα το έμαθαν και οι Ουκρανές το κόλπο και τρωγοπίνουν στας Ευρώπας εις υγείαν των κορόιδων.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καλά αυτό εννοείται!! Χαμηλότερο διαθέσιμο εισόδημα ίσον χαμηλότερες προσδοκίες καί απαιτήσεις από τήν γκόμενα!!
Είναι ο λόγος μεταξύ προσφοράς καί ζήτησης, βέβαια σίγουρα υπάρχουν καί περιπτώσεις πού μέ σχετικά χαμηλό εισόδημα έκαναν καλό Deal!!
-O κανόνας πάντως σέ αυτό πού λέγεται Σπόνσορινγκ είναι τό χρήμα καί η γνώση, όσο περισσότερο έχει κάποιος τόσο πιό καλά-

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Εσύ λεβεντιά, έχεις κεράσει ποτέ 300ρες γεύμα, σε μουνέτο που δεν πιτσίλισες ;;;;

Οχι,δε γίνεται αυτό.Αν κόψεις τη γκόμενα οτι έχει αυτό το σύστημα τη σταματάς αμέσως.Εγώ κάνω και compliance tests,μπαλαμούτι,γλωσσόφιλα,δαχτύλιασμα κτλ αν δω αντίσταση και οτι η άλλη τραβιέται δεν έχει δείπνο και μάσα.Γκόμενα που θα σου επιτρέψει να τη δαχτυλιάσεις πολύ δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στο γαμήσι.Αυτά πάνε πακέτο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μέ 6.5Κ ευρώ -Στήν Ευρώπη- άν αφαιρέσεις τά έξοδα καί τίς υποχρεώσεις σου, είσαι εντελώς οριακός οικονομικά.

:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι,δε γίνεται αυτό.Αν κόψεις τη γκόμενα οτι έχει αυτό το σύστημα τη σταματάς αμέσως.Εγώ κάνω και compliance tests,μπαλαμούτι,γλωσσόφιλα,δαχτύλιασμα κτλ αν δω αντίσταση και οτι η άλλη τραβιέται δεν έχει δείπνο και μάσα.Γκόμενα που θα σου επιτρέψει να τη δαχτυλιάσεις πολύ δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στο γαμήσι.Αυτά πάνε πακέτο.

Η Λευκορωσιδα που ειχες φερει Αθηνα και σου κανε μπινια;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Αυτό με τους μπάρμεν δεν υπάρχει στις σλαβικές χώρες.Σιγά τώρα που θα πάει η Πολωνέζα ή η Ουκρανέζα να τη γαμήσει ο μπάρμαν.Οι μπάρμεν θεωρουνται υπηρετικο προσωπικό ρόλος τους είναι να σερβίρουν δεν κάνουν κουμάντο.Με τις Ελλληνίδες,Δυτικές στα νησιά μετράει κάπως ο μπάρμαν γιατί έχει σόσιαλ proof,μπορεί να κερνάει αβέρτα τις γκόμενες κτλ.Σου λέει άσε το μαλάκα το λεφτα να πληρώνει και θα πηδηχτω με τον μπαρμαν που κεφάρω.Είναι σα γυναικεία ενδυνάμωση.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Οχι,δε γίνεται αυτό.Αν κόψεις τη γκόμενα οτι έχει αυτό το σύστημα τη σταματάς αμέσως.Εγώ κάνω και compliance tests,μπαλαμούτι,δαχτύλιασμα κτλ αν δω αντίσταση και οτι η άλλη τραβιέται δεν έχει δείπνο και μάσα.
Ογκόλιθος.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Αυτό με τους μπάρμεν δεν υπάρχει στις σλαβικές χώρες.Σιγά τώρα που θα πάει η Πολωνέζα ή η Ουκρανέζα να τη γαμήσει ο μπάρμαν.Οι μπάρμεν θεωρουνται υπηρετικο προσωπικό ρόλος τους είναι να σερβίρουν δεν κάνουν κουμάντο.Με τις Ελλληνίδες,Δυτικές στα νησιά μετράει κάπως ο μπάρμαν γιατί έχει σόσιαλ proof,μπορεί να κερνάει αβέρτα τις γκόμενες κτλ.Σου λέει άσε το μαλάκα το λεφτα να πληρώνει και θα πηδηχτω με τον μπαρμαν που κεφάρω.Είναι σα γυναικεία ενδυνάμωση.
Δεν είναι το κέρασμα τύπε.
Έχω δει ... να σνομπάρουν .... χειρουργό με απίστευτο χρήμα ... που κέρασε ολόκληρο το μαγαζί ...
και μπορούσε να κεράσει ποτά για να χρειαστούν όλοι από 4 συκώτια ..... και να του ρίχνουν χυλόπιτα ....

και μετά να παρακαλάνε το βοηθό που μάζευε τις καρέκλες το χάραμα !!!!!!

Ξεφτιλισμένες .... τους είπαν κάποτε ότι είναι μαγκιά να γαμηθούν με ξαπλωστρά ... και το τηρουν ευλαβικά !

Στους σλάβους υπάρχει ακόμη ΛΟΓΙΚΗ & ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τί νομίζεις ότι άν μένεις π.χ Μ.Βρετανία η Γερμανία 6.5Κ είναι τεράστιο εισόδημα ?
Είναι ένα εισόδημα πού απλά λές ότι έχω μία σχετικά άνετη ζωή...όχι φοβερές απαιτήσεις!!
-Σέ αυτές τίς χώρες, άν πείς ότι θά παίζεις καί μέ πολλές γκόμενες θέλεις min 10K ευρώ-

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Τί νομίζεις ότι άν μένεις π.χ Μ.Βρετανία η Γερμανία 6.5Κ είναι τεράστιο εισόδημα ?
Στο Λονδίνο ... παίζει να είσαι ζητιάνος .... Γερμανία ... παίζει πολύ ....
καλύτερο και το vfm εδώ που τα λέμε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Είναι ένα εισόδημα πού απλά λές ότι έχω μία σχετικά άνετη ζωή...όχι φοβερές απαιτήσεις!!
-Σέ αυτές τίς χώρες, άν πείς ότι θά παίζεις καί μέ πολλές γκόμενες θέλεις min 10K ευρώ-

Ποσα υπολογιζεις ως εξοδα πχ στη Γερμανια; Ας πιασουμε μια μεγαλουπολη για να εχει και γυναικες, πχ Φρανφουρτη η Βερολινο. Ποσα πιστευεις θα ηθελες για προσωπικα εξοδα διαβιωσης - προ γυναικων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom