Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Ο kman βρίσκει «γκόμενες» όπως μπορεί, από sites, από live κλπ και κάνει μαζί τους ένα deal που άλλες το σέβονται κι άλλες όχι (αν έχουν κάνει ένα καλύτερο deal με άλλον). Τρέχει κι αγχώνεται, ενώ ένας πραγματικός σπόνσορας έχει στάτους και τον βρίσκουν αυτές.
Ρε τύπε ... μην απαξιώνετε μέλη υπαρκτά με απτά αποτελέσματα ... συγκρίνοντάς τα με ιδεατά , μη φυσικά πρόσωπα ... λογοτεχνικούς χαρακτήρες.

Ποιός είναι ο πραγματικός σπόνσορας ;
Μη μου πεις για εμίρηδες και ολιγάρχες ;
Οι τελευταίοι , χειρότεροι από τον κμαν είναι και με πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα και vfm γαμησιών
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ.
Ξέρεις κανέναν πραγματικό σπόνσορα ; Όχι . Είσαι εσύ ; Όχι . Υπάρχει κανείς εδώ μέσα ; Όχι.
Θα δούμε κανέναν σε κάποιο ξενυχτάδικο ; Όχι .

Μη μιλάμε για το Τζέημς Μπόντ λοιπόν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Μέ φράγκα δέν βγάζεις γκόμενες, απλά κοιτάς τό ρολόι σου άν τελείωσε ο χρόνος πού συμφώνησες!!
Αλλά μήν νομίζεις, πάρα πολλοί άνδρες αυτό κάνουν...λεζάρουν!!
Να πάω και γω σε ένα δύο στανταρακια που έχω στη φυλής και να τραβήξω σελφι με τη γκόμενα.Τι είναι αυτό τώρα?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Λακη τι λες για αυτο; Ειδα μπολικο πραμα και δεν ηταν οι κλασικες με τα αμπεχωνα, κλπ

Αρκετα γαμευσιμα τεμαχια... Πιστευω η καλυτερη γειτονια της Αθηνας για σπονσοραρισμα, οσο αυτο ειναι εφικτο

Εκεί τύπε ... θέλει άλλο προφίλ και λεζάντα ... για να πουλήσεις μούρη .... μετράνε ....

1)συλλήψεις
2)ποινικό μητρώο
3)φυλακή
4)γνωριμίες με άτομα με πλούσια στοιχεία και στα 1-2-3
5)γνωριμίες σε καταλήψεις
6)μολυσματικά νοσήματα ... πχ να έχεις λέπρα .... ή σύφιλη ..... ή καταρράκτη στο μάτι από πρέζα ....
7)να είσαι σακάτης και να λες ότι έχεις τραυματιστεί από αστυνομικά πυρά και γλομπ .... ή να έχεις αναπνευστικά και να λες ότι είναι από δακρυγόνα .......
8)να έχεις γνωστούς στη φυλακή ή στον τάφο που πέθαναν στα 19 από κρακ ...

κοκ

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.431
Πόντοι
1.056
Ρε τύπε ... μην απαξιώνετε μέλη υπαρκτά με απτά αποτελέσματα ... συγκρίνοντάς τα με ιδεατά , μη φυσικά πρόσωπα ... λογοτεχνικούς χαρακτήρες.

Οι τελευταίοι , χειρότεροι από τον κμαν είναι και με πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα και vfm γαμησιών
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ.
Ξέρεις κανέναν πραγματικό σπόνσορα ; Όχι . Είσαι εσύ ; Όχι . Υπάρχει κανείς εδώ μέσα ; Όχι.

Το έπιασες.Αυτό που λες με το υπαρκτό και το ιδεατό έτσι είναι.Με εμένα στο αφηρημένο σπόνσορινγκ χωρίς δηλαδή να μπει το άτομο με τα χαρακττηριστικά του μέσα είναι πολύ δύσκολο να συγκριθεί κάποιος.Είναι θέμα επίδοσης.Αυτό που μπορεί να συγκρίνει είναι το ιδεατό δηλαδή τι θα μπορούσα να κάνω και τι έκανα με το τι θα μπορούσε αυτός να κάνει και τι έκανε.Αλλά αυτό για να το κάνει πρέπει να προσωποποιήσει στο άτομο όσο το θέμα παραμένει αφηρημένο είναι αδύνατο να με κοντράρει στο θέμα επιδόσεων.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Το έπιασες.Αυτό που λες με το υπαρκτό και το ιδεατό έτσι είναι.Με εμένα στο αφηρημένο σπόνσορινγκ χωρίς δηλαδή να μπει το άτομο με τα χαρακττηριστικά του μέσα είναι πολύ δύσκολο να συγκριθεί κάποιος.Είναι θέμα επίδοσης.Αυτό που μπορεί να συγκρίνει είναι το ιδεατό δηλαδή τι θα μπορούσα να κάνω και τι έκανα με το τι θα μπορούσε αυτός να κάνει και τι έκανε.Αλλά αυτό για να το κάνει πρέπει να προσωποποιήσει στο άτομο όσο το θέμα παραμένει αφηρημένο είναι αδύνατο να με κοντράρει στο θέμα επιδόσεων.
Σε αποτελέσματα εγώ, σε πάω με χίλια. Και οι γκόμενες που τρως, είναι απολύτως του γούστου μου !
Αυτό που θα έλεγαν οι αμερικάνοι .... leggy .....
Όχι κάτι μπραζίλιαν κώλοι , πλαστικά βυζιά 27 κιλά το ένα και τάπες που γουστάρουν εδώ μέσα οι μικροτσούτσουνοι κουασιμόδοι .

Μόνη ένσταση , σε θεωρητικό επίπεδο , επειδή το ταξίμετρο σε χρεώνει ακριβά, δεν ξέρω πόσες μέρες το μήνα σε φτάνει το μπαγιόκο να παίξεις. Τις μέρες που παίζεις πάντως, είσαι θεός.
Και πιστεύω οι μούνες δεν θα λένε όχι σε τίποτε. Και κώλο παίρνεις και τα καταπίνουν όλα κτλ .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο λόγος που εγώ αυτές τις περιπτώσεις τις βάζω στις εξαιρέσεις είναι ότι ενώ μπορεί να φαίνονται πολλές σαν απόλυτος αριθμός, στην πραγματικότητα είναι ισχνή μειοψηφεία στο σύνολο του ανδρικού πληθυσμού.

Το να μην υπάρχει οικονομική ταρίφα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το εξισώνουμε με το τζάμπα ή φτηνά. Ο χαρακτήρας που περιγράφεις θα χάλαγε ούτως ή άλλως λεφτά για το στυλ ζωής του, αλλά δεν είναι τα ίδια όταν προστίθεται δεύτερο άτομο. Ας πούμε υπάρχουν τα λειτουργικά έξοδα πχ αντί για ένα εισιτήριο ταξιδιού θες δύο, αλλά υπάρχουν και τα δώρα, που σε αυτό το επίπεδο ζωής δεν μπορείς να μην κάνεις.
Επίσης κάποια πράγματα θα τα έκανες διαφορετικά αν ήσουν μόνος πχ μικρότερη κατηγορία ξενοδοχείου, κάποιες διασκεδάσεις/θεάματα μπορεί να τα παρέλειπες κλπ. Είναι ένα ακριβό χόμπι όπως και να το δεις.

Η μόνη κατηγορία να σου βγει φτηνά είναι στην περίπτωση επιρροής. Πχ ξέρω άτομο που δεν τον ευνοεί η ηλικία και το παρουσιαστικό και γαμάει πουλώντας παπά. Έχει πτυχίο φιλολόγου και πάτησε σε αυτό. Μπήκε στο χώρο του βιβλίου και παριστάνει τον κριτικό στοχεύοντας διάφορες wannabe που θέλουν να γίνουν συγγραφείς. Τις καθοδηγεί στο γράψιμο, κάνει επιμέλεια, τις φέρνει σε επαφή με εκδοτικούς οίκους κλπ. Άμα βρεις τρόπο να πουλάς παπά σε κάτι βρίσκεις και το ανάλογο κοινό αφελών.
Καλά δωρεάν δέν παίζει έτσι καί αλλιώς τίποτα, καί στήν Εκκλησία νά πάς κάτι θά δώσεις!!
Οπως καί νά τό κάνουμε αυτός πού έχει τήν δυνατότητα νά χαλάει 7-8Κ ευρώ τόν μήνα, έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις!!
Μπορεί νά κόψει από κάπου, αλλά σίγουρα θά τά φέρει βόλτα πού λέμε!!
Στην περίπτωση επιρροής, τά πράγματα είναι πολύ πιό οικονομικά αλλά δέν ξέρουμε πόση...χρονική διάρκεια θά έχουν.

Τα περι γαμησιού ... γαμησάρας .... τα βρίσκω λίγο φιλολογία για μαλάκες.
Σκατένιο είναι το γαμήσι αν η γκόμενα λέει όχι σε πράγματα ... όχι κώλο ... όχι πίπα ... δεν τα καταπίνει κτλ ...
και αν δεν θέλει διάρκεια και σου λέει ... τελείωνε .... ή το παίζει ευαίσθητη .... πονάει κτλ ....

Αν δεν λέει όχι σε τίποτε και δεν το παίζει μη μου άπτου και ευαίσθητη βιαστική ... και κάθεται να τον τρώει όσο
ο σκληρός χύστης σφυροκοπάει .............. θα ακολουθήσει τους ρυθμούς του χύστη !!!!!
Αν την κοπανάς ώρες με την 20ποντη σκληρόπετση μαλαπέρδα με φλέβες συρματόπλεγμα ... τι θα κάνει η γαμιόλα ... θα χύσει το δνείπερο το βόλγα το δούναβη και τον κηφισσό ...........

Άρα το "κάνει γαμησάρες η γκόμενα" είναι ολίγον για λούληδες .....
Ολα είναι σχετικά στό θέμα τής ερωτικής πράξης.
Γιά κάποιον άνδρα μπορεί νά είναι γαμησάρα, καί γιά κάποιον άλλο...ένα τυπικό ξεχαρμάνιασμα!!
-Λίγο πολύ συμφωνώ μέ τήν τοποθέτηση σου-

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.431
Πόντοι
1.056
Σε αποτελέσματα εγώ, σε πάω με χίλια. Και οι γκόμενες που τρως, είναι απολύτως του γούστου μου !
Όχι κάτι μπραζίλιαν κώλοι , πλαστικά βυζιά 27 κιλά το ένα και τάπες που γουστάρουν εδώ μέσα οι μικροτσούτσουνοι κουασιμόδοι .

Μόνη ένσταση , σε θεωρητικό επίπεδο , επειδή το ταξίμετρο σε χρεώνει ακριβά, δεν ξέρω πόσες μέρες το μήνα σε φτάνει το μπαγιόκο να παίξεις. Τις μέρες που παίζεις πάντως, είσαι θεός.
Και πιστεύω οι μούνες δεν θα λένε όχι σε τίποτε. Και κώλο παίρνεις και τα καταπίνουν όλα κτλ .

Το πιο δύσκολο είναι να πετύχεις χέσιμο.Αυτό το δέχονται πολύ λίγες γκόμενες.
Εστιάζω στο αποτέλεσμα.Αυτά είναι όπως το ποδήλατο.Απαξ και το έμαθες δεν το ξεχνάς ποτέ,επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα τα οποία λειτούργησαν.Το σπόνσορινγκ στο μαθαίνουν οι γκόμενες αν σε δούνε εκπαιδεύσιμο οτι δηλαδή έχεις τη δυναμική να γίνεις σπόνσορας.Οι γκόμενες σου λένε τι να κάνεις και αυτό που κάνεις με τη μία λειτουργεί με την επόμενη.Αποκτάς know how με ταξίδια,ρεστωράν,ξενοδοχεία,εμπειρίες κτλ και μετά τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκόμισες από τη μία γκόμενα τη χρησιμοποιείς στην επόμενη.Χτίζεις χαρέμι κάπως και μετά κάνεις διαχείριση του χαρεμιού.
Πολλές φορές λες σε μία γκόμενα ατάκες που σου είπε μια άλλη.Χοντρικά αποκτάς με τον καιρό μια αίσθηση πώς λειτουργεί αυτό είναι σα secret society φάση με μυημένους και μυημένες.Οι άλλοι είναι δίπλα αλλά είναι σε παράλληλο σύμπαν δεν παίρνουν χαμπάρι τι γίνεται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Το βασικο προβλημα του αρχοντα ειναι οτι ειναι υποχρεωμενος να επιστρεφει συνεχεια στο Ντοιτσλαντ για να εργαστει. Αν εμενε μονιμα Αν. Ευρωπη οπως εμενε ο πορνομητσος, ο κμαν θα εκανε παπαδες, ακομα και με φουλ ταιμ εργασια, και τα κοστη του θα επεφταν κατακορυφα (λιγοτερα ταξιδια, χοτελ, κλπ)

Ειναι και δαιμονιος και το ξερει το αθλημα απ εξω. Θα μπορουσε να χαρακτηριστει ο δαιμονας της Τανζανιας του σπονσοριγνκ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Ολα είναι σχετικά στό θέμα τής ερωτικής πράξης.
Κάποια όμως, είναι απόλυτα.
Αν κάποια δεν κάνει πίπες ... δεν δίνει κώλο ... και δεν τα καταπίνει .....

Για μένα δεν κάνει . Ό,τι κάνει κάποιος με τέτοια γκόμενα ... δεν είναι ερωτική πράξη .... μαλακία είναι ....
Και αυτός ... απλά ΦΟΥΚΑΡΑΣ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
know how με ταξίδια,ρεστωράν,ξενοδοχεία,εμπειρίες κτλ
Αν έχεις μία τέτοια κατάσταση ... με στέκι ... ξύδια ... σαματά κτλ .... κάνεις γενικώς γνωριμίες ........
Διαφόρων κατηγοριών και έχεις παιχνίδια να παίζεις.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.431
Πόντοι
1.056
Το βασικο προβλημα του αρχοντα ειναι οτι ειναι υποχρεωμενος να επιστρεφει συνεχεια στο Ντοιτσλαντ για να εργαστει. Αν εμενε μονιμα Αν. Ευρωπη οπως εμενε ο πορνομητσος, ο κμαν θα εκανε παπαδες, ακομα και με φουλ ταιμ εργασια, και τα κοστη του θα επεφταν κατακορυφα (λιγοτερα ταξιδια, χοτελ, κλπ)

Ειναι και δαιμονιος και το ξερει το αθλημα απ εξω. Θα μπορουσε να χαρακτηριστει ο δαιμονας της Τανζανιας του σπονσοριγνκ

Εγώ έχω συνηθίσει να έχω όλες τις συνθήκες εναντίον μου.Ποτέ δεν είχα ευνοικές συνθήκες.Ανατρέπω την κατάσταση ποντάροντας σε ένα δυο σημεία που είμαι δυνατός βασικά θέλω να τα φέρνω όλα εκεί όπου υπερέχω.Δηλαδή άμα υστερώ στα δέκα και έχω μόνο ένα προσόν προσπαθώ να μετράει μόνο το ένα που έχω και τα υπόλοιπα να μην παίζουν κανένα ρόλο.
Εννοείται αν έμενα μόνιμα Ουκρανία,Ρωσία,Τσεχία ή Πολωνία τότε που ήμουν στα ντουζένια μου θα είχα ξεσκιστεί,κάθε 2 ή 3 μέρες θα είχα και άλλη αλλά είναι αυτό που λένε αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια κτλ.
Παλιά ήταν και πολύ πιο εύκολα μια βόλτα έκανες Τσεχία στο κέντρο και έβγαζες γκόμενα σε δυο ώρες το πολύ.Και Ουκρανία,Πολωνία τα ίδια ήταν πάρα πολύ εύκολα.Μην πούμε τι γινόταν στα κλαμπ,έλα μουνί στον τόπο σου φάση.Παντελώς αδύνατον να μη βγάλεις γκόμενα Σαββατόβραδο.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κάποια όμως, είναι απόλυτα.
Αν κάποια δεν κάνει πίπες ... δεν δίνει κώλο ... και δεν τα καταπίνει .....

Για μένα δεν κάνει . Ό,τι κάνει κάποιος με τέτοια γκόμενα ... δεν είναι ερωτική πράξη .... μαλακία είναι ....
Και αυτός ... απλά ΦΟΥΚΑΡΑΣ.
Από εκεί ξεκινάς, αυτό εννοείται!!
Αν δέν υπάρχει "Σεξουαλική ποικιλία" στήν σχέση...ποιό τό νόημα ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μόνο ενδιαφέρον που υπάρχει με τις πουτάνες (όποια πληρώνεται λέγεται πουτάνα) είναι να πάρεις μπόλικα έξτρα εκτός προγράμματος,
να κάτσεις πολύ περισσότερη ώρα μαζί της ώστε να φύγεις
με λάφυρο
ή να την γαμήσεις τσάμπα.
Ποτε συμβαίνει αυτό; μονο όταν η πουτάνα είναι πρωτάρα και δοτική ταυτόχρονα. Μια τέτοια
δεν μπορεί να διαχειριστεί το θέμα ομαλά επειδή καυλώνει. Δηλαδή την πατάει επειδή βιώνει το θέμα
και συναισθηματικά
μέχρι να στρώσει.
Μα στρωμένη πουτάνα δεν υποκύπτει σε τέτοιες μαλακίες και κάνει αγγαρεία (όπως και πρέπει άλλωστε) στολισμένη με αχ βαχ και προσποίηση.
Το ότι άφθονες κριτικές αναφέρονται σε φοβερά γαμήσια με κάργα υγρά
κι οργασμούς πουτανών
είναι αδύνατον να είναι όλες αληθινές. Ελάχιστες είναι οι αληθινές (κι αν). Οι υπόλοιπες βασίζονται στην ανάγκη του γράφοντα να δείξει γαμιάς
ή στην παραμυθά που έφαγε
και έχαψε ότι είναι
ο εκλεκτός. Αν όμως είναι
ο εκλεκτός γιατί δεν βγαίνει
η πουτάνα μαζί του να την πηδήξει τσάμπα έξω; είδατε
τι εύκολα εξηγούνται όλα;

:rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Το μόνο ενδιαφέρον που υπάρχει με τις πουτάνες (όποια πληρώνεται λέγεται πουτάνα) είναι να πάρεις μπόλικα έξτρα εκτός προγράμματος,
να κάτσεις πολύ περισσότερη ώρα μαζί της ώστε να φύγεις
με λάφυρο
ή να την γαμήσεις τσάμπα.
Ποτε συμβαίνει αυτό; μονο όταν η πουτάνα είναι πρωτάρα και δοτική ταυτόχρονα. Μια τέτοια
δεν μπορεί να διαχειριστεί το θέμα ομαλά επειδή καυλώνει. Δηλαδή την πατάει επειδή βιώνει το θέμα
και συναισθηματικά
μέχρι να στρώσει.
Μα στρωμένη πουτάνα δεν υποκύπτει σε τέτοιες μαλακίες και κάνει αγγαρεία (όπως και πρέπει άλλωστε) στολισμένη με αχ βαχ και προσποίηση.
Το ότι άφθονες κριτικές αναφέρονται σε φοβερά γαμήσια με κάργα υγρά
κι οργασμούς πουτανών
είναι αδύνατον να είναι όλες αληθινές. Ελάχιστες είναι οι αληθινές (κι αν). Οι υπόλοιπες βασίζονται στην ανάγκη του γράφοντα να δείξει γαμιάς
ή στην παραμυθά που έφαγε
και έχαψε ότι είναι
ο εκλεκτός. Αν όμως είναι
ο εκλεκτός γιατί δεν βγαίνει
η πουτάνα μαζί του να την πηδήξει τσάμπα έξω; είδατε
τι εύκολα εξηγούνται όλα;

και να σε γουσταρει μια πουτανα αλλα εισαι καλος πελάτης,θα βαλει τα λεφτα πανω απο σενα.Και καλος γαμιας να εισαι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.686
Πόντοι
3.506
Μάγκες η αλήθεια είναι γνωστή και μην κρύβεστε
σε σκιές. :rockon:Έσκορτινγκ, σπόνσορινγκ, κλαπαρχίδινγκ κτλ είναι όλα κατηγορίας πουτανιλίκι. Η μόνη διαφορά είναι στην εμφάνιση μιας που συνήθως όσο ανεβαίνουν
τα λεφτά, η πόρνη είναι πιο εμφανίσιμη η τουλάχιστον πρέπει να είναι. Και βέβαια όπως γνωρίζουμε δεν συμβαίνει πάντα αυτό μιας που υπάρχουν και φολόμπαζα που ζητούν πολύ μαρούλι. :2funny:Στην ουσία όμως το γαμήσι με όλες αυτές υστερεί. Και είναι φυσιολογικό να υστερεί μιας που η κάθε τέτοια βιζιτού
δεν γουστάρει τον "πελάτη" και κάνει αγγαρεία με λίγη
η πολύ προσποίηση. :2funny:
Σε γενικές γραμμές οι άνδρες επιθυμούν γαμησάρα. Όποιον και να ρωτήσετε θα προτιμήσει γαμησάρα με μια μέτρια ή ωραία γκόμενα που του κάνει κλικ παρά γαμήσι της πορδής ακόμα
και με αρχοντόμουνο.
:2funny:
Άρα σε ποιότητα γαμησιού, προηγείται η κανονική γκόμενα που σε γουστάρει
και την γουατάρεις οπότε
κατ επέκταση θα απολαύσεις γαμησάρα με ρεαλισμό, κάργα παροχή και άπειρο χρόνο ηδονής. :rockon: Εξαίρεση στον κανόνα να πετύχεις αρχοντόμουνο κανονική γκόμενα που να κάνει γαμησάρα. Δηλαδή κάτι το υπερσπάνιο. :rockon:Όπως και να έχει το γαμήσι με πουτάνες (δηλαδή όλες οι περιπτώσεις επί πληρωμή) είναι υποδεέστερο. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό.
Αν αραδιάσω την τοπ δεκάδα γαμησιών στην ζωή μου (όπως κι όλοι οι άνδρες) δεν υπάρχει καμία περίπτωση
να υπάρχει πουτάνα εκεί μέσα. Είναι κλειστές
και σφραγισμένες οι θέσεις για γκομενες. :rockon:Μιλαμε πάντα για σεξ κι όχι για σχέσεις, χαρακτήρες κτλ.
Αν δηλαδή η γυναίκα
δεν γαμιέται επειδή σε γουστάρει αλλά γαμιέται
για να πληρώνεται, χέστα κι άστα. Συνεπώς κοιτάμε
να γαμήσουμε γκόμενες
και αν θέλουμε, έχουμε και τις πουτάνες για τα χοντρά. Αυτό ισχύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι κάτι καινούριο ούτε και παζαρεύεται.

Τύπε το καλύτερο γαμησι το κανείς με γκομενα που την έχεις στο κλασιμο προσπαθεί να σε κερδίσει και νιώθει μειονεκτικά.

Εκεί την πιάνεις τη καργιολα και την ξεφτιλίζεις. Ότι θες της κανείς . Την κατουρας κυριολεκτικά και λέει ευχαριστώ για το νεκταρ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706

ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ.

Μου αρέσει που δίνεις μόνος σου τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που κάνεις και μάλιστα με τέτοια βεβαιότητα.

Το έχω πει ότι έχω υπάρξει σπόνσορας και αισθανόμουν ΑΤΜ μέχρι που ξεχύλισε το ποτήρι όταν μία μου ζήτησε αυτοκίνητο και τότε τα παράτησα. Έχω υπάρξει επίσης και μέντορας κι έχω και τώρα μεντορέτα 23 χρονών (εγώ 61). Και γνωρίζω κι άλλους σπόνσορες κι από τον επαγγελματικό μου χώρο και ως μέλος golfclub, αλλά και ως (πρώην) μέλος του vip site ASMALLWORLD
Σόρυ, αλλά το ξέρω καλά το σπόνσοριγκ και τον μόνο που παραδέχομαι ότι το γνωρίζει είναι ο @Ακροατής_

Δεν απαξιώνω τον kman για αυτά που κάνει, αλλά αυτό δεν λέγεται σπόνσοριγκ. Δεν τρέχει με την καμμία ένας σπόνσορας πίσω από τις γυναίκες και δεν τον γράφουν, αλλά στέκονται σούζα, γιατί αν τον γράψουν μία φορά θα είναι και η τελευταία.

Μπορείς να θαυμάζεις όσο θέλεις τον kman, αλλά μην προσπαθείς να σχετικοποιήσεις την κατάσταση με αστείο τρόπο «εσύ δεν είσαι σπόνσορας, δεν ξέρεις κανέναν, δεν έχουμε άλλον σπόνσορα εδώ, δεν θα δούμε ποτέ κανέναν ... άρα ο kman είναι σπόνσορας».
Και μη μου ζητήσεις απτές αποδείξεις. Εγώ δεν έχω φάει τόσες απορρίψεις με τις γυναίκες για να νοιάζομαι να αποδείξω κάτι.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και να σε γουσταρει μια πουτανα αλλα εισαι καλος πελάτης,θα βαλει τα λεφτα πανω απο σενα.Και καλος γαμιας να εισαι
Αν μια πουτάνα σε γουστάρει πραγματικά (όχι απλά να ψευτοταιριάζετε στο γαμήσι κτλ) θα στα σκάει κιόλας! :rockon:
Αν μάλιστα έχει δαγκωθεί γερά και μάθει ότι τραβιέσαι και με άλλες πουτάνες, θα πάθει τρέλλα
και θα σου δίνει και περισσότερα διότι η μόνη αξία που έχει είναι να γαμιέται για λεφτά.
Αυτό την κρατάει και γι αυτό νοικιάζεται. Αυτό της δίνει την όποια "περηφάνεια", έστω στα κρυφά.
Αν σε αγαπήσει, σου δίνει το ανώτερο που έχει, δηλαδή τα λεφτά της. Εκεί πλέον έχει τελειώσει
και ξεβρακώθηκε μέχρι την ψυχή της.
Κορυφαίοι σε αυτόν το τομέα, θεωρούνται οι Αλβανοί. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα αλλά έχω δει κάτι περιπτώσεις
απλά φοβερές. Να παίρνει ο Αλβανός την άλλη μέσα από μπουρδέλο και να τρέχει από πίσω του. :rockon:
Να έχει Αλβανός 3-4 και να σκοτώνονται για πάρτη του ποια θα μαζέψει τα περισσότερα και να λέει η τσατσά
ότι γαμιέστε για να σας τα φάει ο νταβάς κι αυτές να γελάνε και πάει λέγοντας. :jerking:
Άλλωστε έχει ειπωθεί κι η ιερή φράση ως αξίωμα. Ότι με τις πουτάνες το να παίζεις είναι οκ.
Αν όμως μπλέξεις, είτε θα σε εκμεταλλευτούν είτε θα τις εκμεταλλευτείς. Δεν έχει μέση οδό.
Άσε τώρα τι λένε οι αδαείς αγαπούληδες για ρομάντζα. Για να πει σε έναν από αυτούς κάποια, οκ μωρό
σταματάω εδώ και τώρα και φύγαμε να τον δω μέχρι που θα πάει μαζί της.
Συντήρηση στο παραμύθι τους κάνουν οι ίδιοι. Έχουν κι αυτοί την ατζέντα τους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.790
Πόντοι
456
Αν μια πουτάνα σε γουστάρει πραγματικά (όχι απλά να ψευτοταιριάζετε στο γαμήσι κτλ) θα στα σκάει κιόλας! :rockon:
Αν μάλιστα έχει δαγκωθεί γερά και μάθει ότι τραβιέσαι και με άλλες πουτάνες, θα πάθει τρέλλα
και θα σου δίνει και περισσότερα διότι η μόνη αξία που έχει είναι να γαμιέται για λεφτά.
Αυτό την κρατάει και γι αυτό νοικιάζεται. Αυτό της δίνει την όποια "περηφάνεια", έστω στα κρυφά.
Αν σε αγαπήσει, σου δίνει το ανώτερο που έχει, δηλαδή τα λεφτά της. Εκεί πλέον έχει τελειώσει
και ξεβρακώθηκε μέχρι την ψυχή της.
Κορυφαίοι σε αυτόν το τομέα, θεωρούνται οι Αλβανοί. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα αλλά έχω δει κάτι περιπτώσεις
απλά φοβερές. Να παίρνει ο Αλβανός την άλλη μέσα από μπουρδέλο και να τρέχει από πίσω του. :rockon:
Να έχει Αλβανός 3-4 και να σκοτώνονται για πάρτη του ποια θα μαζέψει τα περισσότερα και να λέει η τσατσά
ότι γαμιέστε για να σας τα φάει ο νταβάς κι αυτές να γελάνε και πάει λέγοντας. :jerking:
Άλλωστε έχει ειπωθεί κι η ιερή φράση ως αξίωμα. Ότι με τις πουτάνες το να παίζεις είναι οκ.
Αν όμως μπλέξεις, είτε θα σε εκμεταλλευτούν είτε θα τις εκμεταλλευτείς. Δεν έχει μέση οδό.
Άσε τώρα τι λένε οι αδαείς αγαπούληδες για ρομάντζα. Για να πει σε έναν από αυτούς κάποια, οκ μωρό
σταματάω εδώ και τώρα και φύγαμε να τον δω μέχρι που θα πάει μαζί της.
Συντήρηση στο παραμύθι τους κάνουν οι ίδιοι. Έχουν κι αυτοί την ατζέντα τους.

ο μονος τροπος για να βγαλεις γκομενα μια πουτανα ειναι να μη ξερεις τι δουλεια κανει.Γενικως δε θελουν να ξερεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Δεν απαξιώνω τον kman για αυτά που κάνει, αλλά αυτό δεν λέγεται σπόνσοριγκ. Δεν τρέχει με την καμμία ένας σπόνσορας πίσω από τις γυναίκες και δεν τον γράφουν, αλλά στέκονται σούζα, γιατί αν τον γράψουν μία φορά θα είναι και η τελευταία.

Μπορείς να θαυμάζεις όσο θέλεις τον kman, αλλά μην προσπαθείς να σχετικοποιήσεις την κατάσταση με αστείο τρόπο «εσύ δεν είσαι σπόνσορας, δεν ξέρεις κανέναν, δεν έχουμε άλλον σπόνσορα εδώ, δεν θα δούμε ποτέ κανέναν ... άρα ο kman είναι σπόνσορας».
Και μη μου ζητήσεις απτές αποδείξεις. Εγώ δεν έχω φάει τόσες απορρίψεις με τις γυναίκες για να νοιάζομαι να αποδείξω κάτι.
Ωραία . Δεν λέγεται σπόνσορινγκ . Μου θυμίζεις τα κουμμούνια. Ο Στάλιν , δεν ήταν αυθεντικός κομμουνιστής.
Την άλλη φορά θα φέρουν τα κουμμούνια τον αληθινό κομμουνισμό .
Οι τίτλοι δεν με ενδιαφέρουν . Καλά περνάει ο Κμαν . Οι γκόμενες εμένα μου αρέσουν . Χαλάει λεφτά, όλοι χαλάνε.
Είμαι βέβαιος ότι γαμάει κι όλας με τα λεφτά που χαλάει . Στην αττική ... ξέρω άπειρους ... που μόνο χορεύουν ... και τρώνε ψάρια .... και χαλάνε περισσότερα από τον Κμαν . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ.

Μετράς απορρίψεις από γυναίκες και είσαι 61 ;
Εγώ σταμάτησα να μετράω από πολύ μικρός και απέχω αρκετά από τα 61 .
Κρατάω μόνο τις επιτυχίες.
Σε κάθε περίπτωση , δεν θεωρώ ευγενικό , το να θες να μειώσεις το φίλο μας τον κμαν , αναφερόμενος σε απορρίψεις.
Χωρίς να θέλω να σε βάλω στην ίδια μοίρα, καθότι εσύ μου είσαι συμπαθής, κάνεις σχεδόν το ίδιο με κάποια σκουπίδια που έχω στη λίστα. Θα έλεγα να μην το κάνεις. Μη θίγεις τα άλλα μέλη.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αρχοντα αμα βγαζεις 11Κ οπως λες στη φτωχικη πλεον Ντοιτσλαντ, αμα πας Αμερικη θα βγαλεις τα 4πλασια

Το σπονσορινγκ εκει ανθιζει, ελλειψει και του αγοραιου

Φυγε και μην κοιταξεις πισω

Κι απο Σλαβες ενα σωρο στο Αμερικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom