Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Ρίχνει λεφτά , γαμαει κάποια καλά έως φοβερά μουνια , τις βαφτίζει γκόμενες
Τυπάρα ... δεν έχει σημασία ο τίτλος ... και πως τις ρίχνει .........

Το ότι ακουμπάει .... αυτά τα μπούτια .... είναι το μεγαλείο της ζωής ... ο σκοπός ... η απόλαυση !
Οι τίτλοι δεν έχουν καμία σημασία.

Πανύψηλες, μοντελέ.

Πήγαινε στη νήμα με τις ινφλουένσερς
να δεις ΝΑΥΑΓΙΑ .... να εκλιπαρούν για να πάρουν τηλέφωνα από μπουκάλες υγραερίου κοντοστούπες ΠΑΤΟΖΕΣ
που αν κάθιζαν τον κώλο τους σε τυπικό βατήρα πισίνας, μόνο το 20% του κώλου θα κάλυπτε όλο το εύρος του βατήρα ....
το υπόλοιπο 80% της μάζας του λίπους του κώλου .... θα ξεχυνόταν εκτός ....

ΠΑΤΟΖΕΣ κοντοστούπες .... που ποζάρουν δίπλα σε κάγκελο γέφυρας ....
και είναι ζήτημα να ξεπερνάνε .... 15cm το κάγκελο .....

Και ζητάνε 500€ το ραντεβού .... και 2300€ τη μέρα ....

και οι τύποι κάνουν άπειρα likes , follows και παρακαλάνε ... για ένα τηλέφωνο ... για να τα σκάσουν !!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Πώς τίς είχες μόνιμα ?
Ζούσατε μαζί μέ τήν μούνα, η απλά πήγαινες μετά από τηλ επικοινωνία 1-2 φορές τόν χρόνο ?

Τη μία Πολωνέζα τη συναντούσα σχεδόν μια φορά τη βδομάδα όταν έμενα Αθήνα.Την Ουκρανέζα 4 βδομάδες το χρόνο όταν πήγαινα Κίεβο.Τη Ρωσίδα πιο σπάνια.
Τώρα έχουν μεγαλώσει,έχουν μιλφιάσει.Αλλά τις κρατάω γιατί τις συμπαθώ και μου αρέσουν ακόμα.Υστερα με ξέρουν δηλαδή κάνουν αυτά που θέλω.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Με τα ταξίδια τις Σλάβες τα σπονσοριλίκια ζεις.Τι να κάνω να μιζεριάζω όπως οι περισσότεροι Ελληνες της Γερμανίας που νοσταλγούν το χωριό τους και τη βγάζουν στον καφενέ?Το μόνο που σκέφτομαι είναι το επόμενο ταξίδι στα μουνολίβαδα πώς θα ξεχυθώ στις απολαύσεις.
Πάντα έτσι σκεφτόμουνα θυμάμαι είχα πάει με έναν τύπο Κόρινθο το 1998 και του έλεγα να πάμε Τολό να χτυπήσουμε μουνάκια και αυτός ήθελε να πάμε στο εξοχικό του να παίξουμε πλέι στέισον.Χέσε μέσα δηλαδή.Οι περισσότεροι είναι τα ζώα μου αργά,σου λέει ο άλλος θέλω να αράξω,θέλω να φάω,θέλω να χέσω,άντε τώρα να κάνει καμάκι αυτός?Θέλει συνεχή κίνηση,να είσαι ανακατωσούρας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τους έχεις γαμησει σπιτάκια πάπια. Ο θεός να παίρνει λεπτά από κάτι ναυάγια και να σου δίνει μήνες
Ρουφάω τις ψυχές τους.
Αυτό μισούν.
Δεν ιδρώνει όμως τ αυτί τους.
Έχει στουμπώσει ρετσίνα
και κοιτούν τ αστέρια αμολώντας χαρταετό.

:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Με τα ταξίδια τις Σλάβες τα σπονσοριλίκια ζεις.Τι να κάνω να μιζεριάζω όπως οι περισσότεροι Ελληνες της Γερμανίας που νοσταλγούν το χωριό τους και τη βγάζουν στον καφενέ?Το μόνο που σκέφτομαι είναι το επόμενο ταξίδι στα μουνολίβαδα πώς θα ξεχυθώ στις απολαύσεις.
Πάντα έτσι σκεφτόμουνα θυμάμαι είχα πάει με έναν τύπο Κόρινθο το 1998 και του έλεγα να πάμε Τολό να χτυπήσουμε μουνάκια και αυτός ήθελε να πάμε στο εξοχικό του να παίξουμε πλέι στέισον.Χέσε μέσα δηλαδή.Οι περισσότεροι είναι τα ζώα μου αργά,σου λέει ο άλλος θέλω να αράξω,θέλω να φάω,θέλω να χέσω,άντε τώρα να κάνει καμάκι αυτός?Θέλει συνεχή κίνηση,να είσαι ανακατωσούρας.

Εγω καταλαβα οτι εισαι γατονι οταν ειπες πως παλια ως Αθηναιος επαιζες μπαλα με ανατολικες Παραλια Κατερινης και Ομιλο. Μερη αγνωστα για την πλειοψηφια των Αθηναιων αλλα με τρελο παιχνιδι

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τη μία Πολωνέζα τη συναντούσα σχεδόν μια φορά τη βδομάδα όταν έμενα Αθήνα.Την Ουκρανέζα 4 βδομάδες το χρόνο όταν πήγαινα Κίεβο.Τη Ρωσίδα πιο σπάνια.
Τώρα έχουν μεγαλώσει,έχουν μιλφιάσει.Αλλά τις κρατάω γιατί τις συμπαθώ και μου αρέσουν ακόμα.Υστερα με ξέρουν δηλαδή κάνουν αυτά που θέλω.
Μάλιστα κατάλαβα!!
Εχεις κάνει ποτέ σχέση μέ γκόμενα, άνευ χρηματικής συναλλαγής.
Νά συγκατοικείτε μαζί δηλαδή στό ίδιο σπίτι...γιά καιρό π.χ 1-2 χρόνια ?
-Αν σέ φέρνω σέ δυσκολία θά τό δεχτώ άν δέν απαντήσεις-

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Μάλιστα κατάλαβα!!
-Αν σέ φέρνω σέ δυσκολία θά τό δεχτώ άν δέν απαντήσεις-

Εχω κάνει σχέσεις με μάξιμουμ διάρκεια 2 έτη,βέβαια στο τέλος και αυτές σπονσοριλίκι κατέληξαν.Βασικά οι γκόμενες σου δίνουν ένα ουλτιμάτουμ ας πούμε 6 μήνες να το πας σοβαρά και αν δεν το κάνεις ή την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια ή γυρνάνε τη σχέση σε σπονσοριλίκι.
Να συγκατοικήσω δεν το έχω κάνει ποτέ.Φοβερή στέρηση ελευθερίας.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.986
Πόντοι
3.506
Ρουφάω τις ψυχές τους.
Αυτό μισούν.
Δεν ιδρώνει όμως τ αυτί τους.
Έχει στουμπώσει ρετσίνα
και κοιτούν τ αστέρια αμολώντας χαρταετό.

Τους δείχνεις το δρόμο που δεν τολμούν να περπατήσουν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.986
Πόντοι
3.506
Τι επέλαση πορθητή στο νήμα ελλεηνιδων είναι αυτή ;

Οδοστρωτήρας ΚΜΑΝιος ο κουραδοδωστης

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι επέλαση πορθητή στο νήμα ελλεηνιδων είναι αυτή ;

Οδοστρωτήρας ΚΜΑΝιος ο κουραδοδωστης
Οπως καί νά έχει τό θέμα, είναι ειλικρινής τό άτομο πάντως!!
Αυτό είναι πολύ μεγάλο προσόν στόν άνδρα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Οπως καί νά έχει τό θέμα, είναι ειλικρινής τό άτομο πάντως!!
Αυτό είναι πολύ μεγάλο προσόν στόν άνδρα.

Τι να πω οτι έχω συζήσει με γκόμενα?Αφού τσακώνομαι αμέσως άμα περάσουν δυο,τρεις μέρες.Μία στο Λβωφ το 2008 με παράτησε 3 φορές στο ξενοδοχείο.Μετά από μια μέρα ξαναρχόταν και μετά πάλι τσακωνόμασταν.Ολες τα ίδια λέγανε οτι είμαι άπιστος,γαμάω πολλές,δεν είμαι σοβαρός μαζί τους και τέτοια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τους δείχνεις το δρόμο που δεν τολμούν να περπατήσουν
Δυστυχώς δεν μπορούν
να τον περπατήσουν.
Έχουν απονευρωθει. :2funny:Θύματα της πορνείας.
Υπήρξα κι εγώ κοινωνός
και καμιά φορά πάω ακόμα στις πουτάνες αλλά θύμα
δεν υπήρξα ποτέ. Ο λόγος ότι ξεκίνησα την πορεία με τον ίσιο δρόμο. Δηλαδή με γκόμενες. Αντιλαμβάνομαι την θλίψη των δύστυχων πορνο-μονιμάδων. :2funny:Μια ζωή όμως με το χέρι στην τσέπη και χωρις ρεαλισμό δεν αξίζει τον κόπο. Όλες οι κατηγορίες προσπαθούν να αγιοποιήσουν τα πουτανάκια που τους ανέχονται κι ουυδέποτε τους γουστάρουν. Άοσμα κι άγευστα γάμησια (ααααααααν γαμάνε και απλά δεν μιλάνε). :2funny: Μπουρδέλα, πιάτσες, στούντιο, μασάζ, έσκορτ, σπόνσορινγκ κτλ όλα είναι πουτανιλίκι. Πώς όμως κάποιος να αναιρέσει την κατηγορία του; θα προσπαθήσει να την στηρίξει. Ας το δούμε με ανθρωπιά.
Άνθρωποι βρε, να είμαστε άνθρωποι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι να πω οτι έχω συζήσει με γκόμενα?Αφού τσακώνομαι αμέσως άμα περάσουν δυο,τρεις μέρες.Μία στο Λβωφ το 2008 με παράτησε 3 φορές στο ξενοδοχείο.Μετά από μια μέρα ξαναρχόταν και μετά πάλι τσακωνόμασταν.Ολες τα ίδια λέγανε οτι είμαι άπιστος,γαμάω πολλές,δεν είμαι σοβαρός μαζί τους και τέτοια.
Τό λέω γιατί εμείς οι Ελληνες, δέν φημιζόμαστε γιά τήν αξιοπιστία καί...τήν ειλικρίνεια μας!!
-Συνήθως κάνουμε ότι τά ξέρουμε όλα καί δέν παραδεχόμαστε σχεδόν τίποτα-

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Δυστυχώς δεν μπορούν
να τον περπατήσουν.
Έχουν απονευρωθει. :2funny:Θύματα της πορνείας.
Υπήρξα κι εγώ κοινωνός
και καμιά φορά πάω ακόμα στις πουτάνες αλλά θύμα
δεν υπήρξα ποτέ. Ο λόγος ότι ξεκίνησα την πορεία με τον ίσιο δρόμο. Δηλαδή με γκόμενες. Αντιλαμβάνομαι την θλίψη των δύστυχων πορνο-μονιμάδων. :2funny:Μια ζωή όμως με το χέρι στην τσέπη και χωρις ρεαλισμό δεν αξίζει τον κόπο. Όλες οι κατηγορίες προσπαθούν να αγιοποιήσουν τα πουτανάκια που τους ανέχονται κι ουυδέποτε τους γουστάρουν. Άοσμα κι άγευστα γάμησια (ααααααααν γαμάνε και απλά δεν μιλάνε). :2funny: Μπουρδέλα, πιάτσες, στούντιο, μασάζ, έσκορτ, σπόνσορινγκ κτλ όλα είναι πουτανιλίκι. Πώς όμως κάποιος να αναιρέσει την κατηγορία του; θα προσπαθήσει να την στηρίξει. Ας το δούμε με ανθρωπιά.
Άνθρωποι βρε, να είμαστε άνθρωποι.

Τι να κάνουμε οι γκόμενες έχουν στο μυαλό τους τα λεφτά,τόσες εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης,εμείς θα το ανατρέψουμε?Δηλαδή εσύ που έχεις το μυαλό σου συνεχώς στο μουνί και πώς θα γαμήσεις είσαι φυσιολογικός?Ετσι σε έκανε η εξέλιξη έτσι έκανε και αυτές να κοιτάνε το παραδάκι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι να κάνουμε οι γκόμενες έχουν στο μυαλό τους τα λεφτά,τόσες εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης,εμείς θα το ανατρέψουμε?Δηλαδή εσύ που έχεις το μυαλό σου συνεχώς στο μουνί και πώς θα γαμήσεις είσαι φυσιολογικός?Ετσι σε έκανε η εξέλιξη έτσι έκανε και αυτές να κοιτάνε το παραδάκι.
Δεν έχω το μυαλό μόνο εκεί. Προέχει πως θα αράξω και θα περνάω καλά με μάσα και ξάπλα. Το μουνί έπεται αλλά και χρειάζεται. Όμως οι άνδρες ειναι οι φυσιολογικοί. :rockon: Μας σηκωνεται με ωραίες γυναίκες, με σέξυ γυναίκες η με θηλυκές γυναίκες. Όταν σε νοιάζουν μόνο τα ευρώ, είσαι γυναίκα. :2funny: Οι γυναίκες αυτό κάνουν. Και για αυτό ακριβώς μόνο όταν γαμιούνται χωρίς λεφτά αποδίδουν το μέγιστο. Σημαίνει ότι έρχονται μόνο για εμάς. Αν συγκρίνω τα γαμήσια μου με γκόμενες που δεν πλήρωσα με αυτές που πληρωσα, τα πρώτα απέχουν έτη φωτός. Δεν παίζει να υπάρχει άνδρας που γάμησε γκόμενες και πουτάνες και να υπερίσχυσαν οι δεύτερες
σε ποιότητα. Το πιο απλό παράδειγμα. Πας σε πουτάνα μικρής η μεγάλης κατηγορίας και νομοτελειακά θα κρατήσει χρόνο, θα δώσει λίγα για να πάρει πολλά η θα σου φάει κάτι από παροχή. Οι γκόμενες βλέπουν τον πούτσο σου σαν λουκούμ. Απίστευτη διάφορα. Και βέβαια όταν θα πάψει να τον βλέπει έτσι, τρώει άκυρο. Πάνε οι καιροί των σχέσεων. Τώρα πια όσο κρατήσει
η καύλα. Απειροελάχιστοι άνδρες έχουν βρει γκόμενα που δεν χορηγούν, που την γαμάνε ωραία κι είναι και καλός χαρακτήρας.

:rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Όταν σε νοιάζουν μόνο τα ευρώ, είσαι γυναίκα.

Τυπε ετσι εξηγειται γιατι σε ειχε στη μπουκα ο θειος σου ο Σκρουτζ :tooth:

1707262777477.png

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προσωπικά είμαι μετριομπατίρης. Το έχω δηλώσει. Επίσης ειμαι σπάταλο ρεμάλι. Ότι χειρότερο για οικογένεια δηλαδή. :2funny:Όμως όταν ήμουν καλύτερα οικονομικά διαπίστωσα κάτι σημαντικό και το έκανα εξίσωση την οποία και έλυσα. :rockon:
Οι πουτάνες που κάνουν
τα καλύτερα γαμήσια όσον αφορά την πορνεία ποιες είναι; δεν είναι τα έσκορτ
κι οι ακριβές. Όλοι νομίζουν ότι είναι αυτές αλλά κάνουν λάθος. Ιδού το γιατί. Εκεί όσοι πάνε είναι όλοι καταθέτες. Φτωχοί η πλούσιοι εχουν έτοιμο πακέτο για κατάθεση. Δεν παίζει να μπει σάπιος. Προσέξτε τώρα. Αν πας σε μπουρδέλο και ειδικά Μεταξουργείο (δεν μιλάω για τώρα που έχει διαλυθεί) οι πουτάνες έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα στο γαμήσι
με αυτούς που έρχονται από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Συνεπώς για όποιον ξέρει
ή θυμάται, με 20-30-40 ευρώ στο Μεταξουργείο όταν υπήρχαν μουνάρες, έπαιρνες υπηρεσίες
και χρόνο που ήταν υπερσπάνια "αγαθά"
για επίπεδο πουτάνας.
Πριν χρόνια γαμούσες μουναροκορμάρα που τα εκανε όλα κι όσα δεν φαντάζεστε αρκεί να μην πήγαινε με τον γύφτο.
Σε προτιμούσε εσένα και τα 30-40 ευρώ σου. :rockon: Τώρα πάει αυτό. Έφυγαν αυτές όλες κι όσες έχουν έρθει εκτός ότι είναι αίσχος, έχουν κοινό 80% αλλοδαπών γύφτων τους οποίους έχουν εξειδικευτεί
να ξεπετούν. Τελείωσε το "συστημα" που απέδιδε.
Δεν τις αγγίζει ενώ ούτε μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Τι προσφέρει αυτή η εμπειρία φίλε ;
Πριν παντρευτώ , είχα συζήσει με 2 , διάστημα 6-8 μήνες .... και με καμιά 10ρια για βδομάδες ....

Τι κερδίζουμε από αυτό ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom