Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.756
- Πόντοι
- 3.556
Υπάρχει κάνα νήμα να μπω απλά να μπινελικωνω; Μη σπαμαρω κιόλας
Καργιολες
Καργιολες
Για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω ιδεα τα στατιστικα των γυναικων της εποχης σε εκεινο το μερος. Εντελως στα τυφλα πηγαιναμε, ουτε αναλυσεις καναμε, ουτε την πληροφορηση που υπαρχει σημερα ειχαμε. Ολες τις βλεπαμε ιδιες, Ρωσιδες, Τσεχες, Σερβες, Πολωνεζες, κλπ
Αυτο που θυμαμαι χαρακτηριστικα ητανε τα παρα πολλα γουναραδικα. Με ποιες χωρες αραγε να δουλευανε τοσα γουναραδικα; Δε νομιζω με Κεντρικη Ευρωπη
Επισης, θυμαμαι ενα ρωσιδακι που εβγαλα γκομενα για λιγες μερες, ητανε με γκρουπ τουριστικο και υπηρχαν αρκετα τετοια τοτε
Αυτό πού κερδίζουμε είναι ξεκάθαρα μόνο εμπειρία καί γνώση, πού μάς προφυλάσει από ενδεχόμενες γυναικείες κακοτοπιές.Τι προσφέρει αυτή η εμπειρία φίλε ;
Πριν παντρευτώ , είχα συζήσει με 2 , διάστημα 6-8 μήνες .... και με καμιά 10ρια για βδομάδες ....
Τι κερδίζουμε από αυτό ;
Οι Σέρβες όχι μόνο είναι οι πιό δύσκολες γκόμενες πού υπάρχουν από τό Ανατολικό Μπλόκ, αλλά πολλές από αυτές,Οι Σέρβες όμως ήταν οι πιο δύσκολες Ανατολικές πολύ περήφανες.Και οι Σέρβοι ήταν σαφώς οι πιο εμφανίσιμοι Σλάβοι,ψηλοί,αθλητικοί,ζόρικοι.Οι Πολωνέζες είχαν τον πήχυ στο μηδέν και μόνο που έβλεπες τους Πολωνούς άντρες τότε καταλάβαινες την απελπισία τους.Ο Ελληνας φαινόταν σαν κούκλος στα μάτια τους συγκριτικά.
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι σπαμάρεις, αλλά ότι έχεις καταντήσει αηδία με προσωπικές επιθέσεις για τα σωματικά χαρακτηριστικά των άλλων. Χοντρό τον Τζιμάκο, χόμπιτ τον Κμαν.Υπάρχει κάνα νήμα να μπω απλά να μπινελικωνω; Μη σπαμαρω κιόλας
Καργιολες
Εσύ προσωπικά βρίσκεις δύσκολες τις Ελληνίδες με τη δουλειά που κάνεις; Εμένα ουδέποτε με δυσκόλεψαν, ούτε τότε που ήμουν Ελλάδα, ούτε όσες φορές κατέβηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι Ελληνίδες (όπως και οι Έλληνες) γενικά δεν έχουν σταθερά σημεία αναφοράς στη ζωή τους, καμμιά πυξίδα. Και είμαστε λαός με πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση, παρά τους εξωτερικούς λεονταρισμούς. Μόλις πλησιάσεις μία Ελληνίδα χτυπάει συναγερμός και παίρνει θέση μάχης. Αν καταφέρεις να την κάνεις να αισθανθεί ασφαλής μαζί σου μετά είναι θέμα manipulation. Με εντυπωσιασμό την κάνεις ό,τι θες.Οι Σέρβες όχι μόνο είναι οι πιό δύσκολες γκόμενες πού υπάρχουν από τό Ανατολικό Μπλόκ, αλλά πολλές από αυτές,
είναι πολύ πιό δύσκολες ακόμα καί από τίς Ελλεηνίδες.
Γιά νά σού πώ τήν αλήθεια Καλόγερε, καμία γυναίκα δέν βρίσκω δύσκολη μέ τήν έννοια πού τό παρουσιάζουν κάποιοι από εδώ!!Εσύ προσωπικά βρίσκεις δύσκολες τις Ελληνίδες με τη δουλειά που κάνεις; Εμένα ουδέποτε με δυσκόλεψαν, ούτε τότε που ήμουν Ελλάδα, ούτε όσες φορές κατέβηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι Ελληνίδες (όπως και οι Έλληνες) γενικά δεν έχουν σταθερά σημεία αναφοράς στη ζωή τους, καμμιά πυξίδα. Και είμαστε λαός με πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση, παρά τους εξωτερικούς λεονταρισμούς. Μόλις πλησιάσεις μία Ελληνίδα χτυπάει συναγερμός και παίρνει θέση μάχης. Αν καταφέρεις να την κάνεις να αισθανθεί ασφαλής μαζί σου μετά είναι θέμα manipulation. Με εντυπωσιασμό την κάνεις ό,τι θες.
Θα σε έλεγα καράφλα ρε Κριστακι/κριστοφ για να παίξω με τα δικά σου ψυχολογικά , αλλα μιας και είμαι και εγώ , θα ρίξω έλεοςΤο πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι σπαμάρεις, αλλά ότι έχεις καταντήσει αηδία με προσωπικές επιθέσεις για τα σωματικά χαρακτηριστικά των άλλων. Χοντρό τον Τζιμάκο, χόμπιτ τον Κμαν.
Άλλο να του πεις του άλλου να φορέσει κάνα καλό ρούχο να μη φαίνεται σαν χωριάτης, άλλο να τον κοροιδεύεις γιατί είναι κοντός.
Δεν καταλαβαίνεις οτι κάποιος μπορεί να έχει ψυχολογικό πρόβλημα με αυτό, αλλά εσύ έρχεσαι και κλαψουρίζεις για τα ψυχολογικά που σου δημιουργούν οι γκόμενες.
Ε τέτοιο φρούτο που είσαι μάλλον σε καταλαβαίνουν αμέσως.
Είσαι πολύ κακιασμένο πρόβατο τελικά. Ελπίζω να μην αλλάξεις πάλι νικ για να κρυφτείς.
Εσύ προσωπικά βρίσκεις δύσκολες τις Ελληνίδες με τη δουλειά που κάνεις; Εμένα ουδέποτε με δυσκόλεψαν, ούτε τότε που ήμουν Ελλάδα, ούτε όσες φορές κατέβηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι Ελληνίδες (όπως και οι Έλληνες) γενικά δεν έχουν σταθερά σημεία αναφοράς στη ζωή τους, καμμιά πυξίδα. Και είμαστε λαός με πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση, παρά τους εξωτερικούς λεονταρισμούς. Μόλις πλησιάσεις μία Ελληνίδα χτυπάει συναγερμός και παίρνει θέση μάχης. Αν καταφέρεις να την κάνεις να αισθανθεί ασφαλής μαζί σου μετά είναι θέμα manipulation. Με εντυπωσιασμό την κάνεις ό,τι θες.
Α επειδή είσαι κι εσύ καραφλός δεν το κάνεις κι όχι γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να χλευάζουμε τους άλλους για τα σωματικά χαρακτηριστικά τους. Πιο σκατάς από ό,τι νόμιζα. Καλά κάνουνε οι γυναίκες και «σου βιάζουνε την ψυχούλα τα τελευταία τέσσερα χρόνια» (δικά σου λόγια). Βλέπουν με τι έχουν να κάνουν. Εγώ μιας και δεν έχω προβλήματα με τις γυναίκες, δεν έχω και ψυχολογικά που είμαι καραφλός. Εσύ παραπονιόσουν ότι είσαι κοντός κι άσχημος.Θα σε έλεγα καράφλα ρε Κριστακι/κριστοφ για να παίξω με τα δικά σου ψυχολογικά , αλλα μιας και είμαι και εγώ , θα ρίξω έλεος
Παίζει ρόλο η εθνικότητα, αλλά πρέπει να ξέρεις και τους κώδικες επικοινωνίας κάθε λαού. Μπορεί μια εθνικότητα να είναι γενικώς πιο εύκολη από μια άλλη, αλλά αν δεν ξέρεις πώς να την ξεκλειδώσεις μπορεί να αποτύχεις. Πχ δεν έχω εμπειρία από πολωνέζες και μολδαβές που αναφέρεις και μπορεί να πιάσω λάθος τα σήματα και να κρίνω ότι πρέπει να σταματήσω το παιγνίδι, ενώ θα είχε προοπτικές για κάποιον που γνωρίζει.Ρε τύπε ... συγκριτικά .... ελλάδα με ελληνίδες ... είναι η χαμηλότερη απόδοση στον κόσμο ...
Ο ίδιος άνθρωπος πάντα. Δηλ . αν εσύ με δεδομένη προσπάθεια βγάζεις μία ελληνίδα σε 6 μήνες
στη γαλλία με ίδια προσπάθεια ... θα βγάζεις 2 γαλλίδες ... πολωνία 3 .... μολδαβία 4 .....
Βασικά για τη ψυχούλα δεν εννοούσα γυναίκες , για το βιασμό συμφωνώ το έγραψαΑ επειδή είσαι κι εσύ καραφλός δεν το κάνεις κι όχι γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να χλευάζουμε τους άλλους για τα σωματικά χαρακτηριστικά τους. Πιο σκατάς από ό,τι νόμιζα. Καλά κάνουνε οι γυναίκες και «σου βιάζουνε την ψυχούλα τα τελευταία τέσσερα χρόνια» (δικά σου λόγια). Βλέπουν με τι έχουν να κάνουν. Εγώ μιας και δεν έχω προβλήματα με τις γυναίκες, δεν έχω και ψυχολογικά που είμαι καραφλός. Εσύ παραπονιόσουν ότι είσαι κοντός κι άσχημος.
Κακά τά ψέματα, δέν ξέρω πώς θά τό πάρουν τά άλλα μέλη εδώ αλλά δύσκολη Ελλεηνίδα γκόμενα,Παίζει ρόλο η εθνικότητα, αλλά πρέπει να ξέρεις και τους κώδικες επικοινωνίας κάθε λαού. Μπορεί μια εθνικότητα να είναι γενικώς πιο εύκολη από μια άλλη, αλλά αν δεν ξέρεις πώς να την ξεκλειδώσεις μπορεί να αποτύχεις. Πχ δεν έχω εμπειρία από πολωνέζες και μολδαβές που αναφέρεις και μπορεί να πιάσω λάθος τα σήματα και να κρίνω ότι πρέπει να σταματήσω το παιγνίδι, ενώ θα είχε προοπτικές για κάποιον που γνωρίζει.
ΥΓ Τώρα στην συγκεκριμμένη περίπτωση ρωτούσα τον @Ακροατής_ προσωπικά για το αν βρίσκει τις Ελληνίδες εύκολες ή δύσκολες.
Τυπάρα ... για πές μου ... ένας 1.95 ας πούμε ... ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ....Κακά τά ψέματα, δέν ξέρω πώς θά τό πάρουν τά άλλα μέλη εδώ αλλά δύσκολη Ελλεηνίδα γκόμενα,
μέ τήν έννοια πού τό παρουσιάζουν -Οτι είναι σχεδόν απλησίαστες- γιά εμένα...δέν υπάρχει!!
Θά δώσω 1-2 παραδείγματα, όταν ο άλλος είναι 40+ χρονών σχετικά κοντός αγύμναστος ντυμένος γιά τό γήπεδο,
καί πάει νά καμακώσει 20 και 25 χρονών κορίτσια τί περιμένει δηλαδή ? Νά κάνουν πάρτυ από τήν χαρά τους ?
Αλλο παράδειγμα 50άρης 55άρης τήν πέφτει μέ τρόπο, σέ 30άρα 35άρα Σίκ γκόμενα τύπου -Γραμματέας Προέδρου εταιρείας-
Τί περιμένει ο 50άρης 55άρης, νά τόν κυνηγάει μέ τό μεταξένιο στρίνγκ η Σικάτη γκόμενα νά τήν γαμήσει ?
-Τί θέλω νά πώ ? Οτι ο κάθε άνδρας ανάλογα τό επίπεδο πού διαθέτει, εμφανισιακό-μορφωτικό-οικονομικό κτλ θά έχει τήν ανάλογη τύχη-
Ολα αυτά πού γράφεις, είναι χωρίς κανένα νόημα!!Τυπάρα ... για πές μου ... ένας 1.95 ας πούμε ... ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ....
σχεδόν 50 όμως ....
Με κοστούμι ραλφ λορεν ή μπος ... γύρω στο 2χιλιαρο σακάκι παντελόνι ....
να πούμε και παλτό 7 χιλιάρικα θες ;;;;
ποκάμισο 300 ευρώ είναι καλά ;;;;
Όχι χοντρός ! Ας πούμε 1.95 ... και 93 κιλά .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ έτσι ;;;
να βάλει και ρόλεξ ;;;;; να το κάνουμε και χρυσό ;;;;;
να πάει να την πέσει σε μπάνικη 45αρα .... που κάνει σχέδια σε μπουζουξίδικο ....
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ 50αρα ;;; ας την κάνουμε ! να είναι ίδια κλάση !!!!
έχει καλές πιθανότητες ;;; ή πάει να πάρει τα αρχίδια του ;;;
κάνε μου σκακιστική ανάλυση ..........
Βάλε και δόντια καλύτερα από το 99.99% των ελλήνων 20ρηδων , όχι μόνο δεν λείπει κάποιο ....
αστραφτερά με λεύκανση ...... και μη καπνιστής .... που τα έχει καθαρίσει χθες ...
και τα καθαρίζει 5 φορές το χρόνο , για δροσερή αναπνοή ....
αυτον και οι 25ρες θα τον κυνηγανεΤυπάρα ... για πές μου ... ένας 1.95 ας πούμε ... ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ....
σχεδόν 50 όμως ....
Με κοστούμι ραλφ λορεν ή μπος ... γύρω στο 2χιλιαρο σακάκι παντελόνι ....
να πούμε και παλτό 7 χιλιάρικα θες ;;;;
ποκάμισο 300 ευρώ είναι καλά ;;;;
Όχι χοντρός ! Ας πούμε 1.95 ... και 93 κιλά .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ έτσι ;;;
να βάλει και ρόλεξ ;;;;; να το κάνουμε και χρυσό ;;;;;
να πάει να την πέσει σε μπάνικη 45αρα .... που κάνει σχέδια σε μπουζουξίδικο ....
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ 50αρα ;;; ας την κάνουμε ! να είναι ίδια κλάση !!!!
έχει καλές πιθανότητες ;;; ή πάει να πάρει τα αρχίδια του ;;;
κάνε μου σκακιστική ανάλυση ..........
Βάλε και δόντια καλύτερα από το 99.99% των ελλήνων 20ρηδων , όχι μόνο δεν λείπει κάποιο ....
αστραφτερά με λεύκανση ...... και μη καπνιστής .... που τα έχει καθαρίσει χθες ...
και τα καθαρίζει 5 φορές το χρόνο , για δροσερή αναπνοή ....
Αυτό που σου είπα την άλλη φορά για επίστρωση ήταν τελικά λεύκανση (επίστρωση gel και χρήση ακτινοβολίας)Βάλε και δόντια καλύτερα από το 99.99% των ελλήνων 20ρηδων , όχι μόνο δεν λείπει κάποιο ....
αστραφτερά με λεύκανση ......
αυτον και οι 25ρες θα τον κυνηγανε